Verot pitää kyllä maksaa.

verotpitäämaksaa

Nyt on hallitus määrätietoisesti sulkenut veronmaksun porsaareiän, Espanjan ja Portugalin eläkkeistä aletaan perimään vero. Sanooko SDP tähänkinhallituksen uudistukseen "ei"! Ainakin sanoo, että uudistus on väärin tehty. Sehän on jo nähty. Mitä tästä etenpäin?

Verouudistuksia:
Ay-jänenmaksusta pitää maksa vero. On perustuslain vastaista, että kaikki veronmaksajat joutuvat rahoittamaan jonkun ihmisryhmän kulumisen johonkin yhdistykseen. Suomessa on liittymisen vapaus.

Palvelujen arvonlisävero pitää pudottaa 15%:iin. Näin sadaan suomalainen työ edullisemmaksi ja työllisyys kasvaa. Palvelujen harmaa käyttö vähenee ja sitä kautta valtion veronkanto ei vähene vaikka veroa lasketaan. ALV veronkanto saattaa jopa lisääntyä. Olisihan se hienoa, että parturimaksu alenisi 25 eurosta 20 euroon.
Palvelujen arvonlisäveronalennus tarkoittaa käytännössä sitä, että ei tarvitsisi miettiä säästääkö tukanleikkuun, hieronnan tai kasvohoidon Viron matkalle, kun kustannusero pienenee. Taximaksut halpenisi. Autonkorjaamolaskut ja muurarin veloitus laskisi, Ei olisi niin suurta hinkua teettää kuutamourakkaa, kun tulee entistä halvemmaksi vielä saisi kotitalousvähennyksenkin. Palvelujen verotuksen aleneminen tuo ketjuuntumisen kautta suuria säästöjä kuluttajien elämään, mutta valtion kokonaisverotulo ei välttämättä laskisi.

Rikollisilta pitää periä eristysvero. Rikosseuraamuksen ylläpito on nyt ilmaista. Monet käyttävät sitä hyväkseen. Eristyvero kattaisi eristämisestä aiheutuneita kuluja. Lisäksi rikoksesta tuomittu saisi maksaa rikosseuraamuseveron a euroa, mikä on myös kulujen aiheuttamisvero. Tällä katetaan poliisien ja oikeuslaitoksen kuluja. Tuloilla voidaan hankkia lisää peltipoliiseja ja palkata eläviä poliiseja turvallisuuden parantamiseksi. Rikoksesta pitää olla rangaistus. Ei ole oikein, että rikollisia hyysätään.

Säätiöiden verovapaus pitää poistaa. Säätiöiden verovaupaus aiheuttaa veronkiertoa ja kikkailua, samanlaista verosuunnittelua, kun veroparatiisit. Säätiöt ovat veroparatiiseja kotimaassa. Verot pitää maksaa!

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • veroeurothukkaan

      Portugali saatu kuriin. Ay-liike pahoilla teillä; jättiosingot tulossa ja miljoonaomaisuus kerätty veroja kiertämällä. Säätiöt verolle! Mitäs populistinen "ei"-Rinne näihin?

      • arinne

        Mulla rupes seisoon.


    • Veroistahanseonkiinni

      Kyllä se joo noin on. Portugalissa parturi miehille maksaa 5,00€ (Suomessa 25€), autokorjaamojen tuntiveloitus on verollisena 20-36€ (Suomessa 80-100€), taksi noin 5km matka maksaa 3,90€(Suomessa 20€ ?).
      Hiotut kiiltävät kivitasot keittiöön, porrasaskelmaan tai mihin vaan maksavat vähemmän kuin suomessa laminaattitasot. 1/8 Suomen hinnoista. Nahkatakit, kengät ym 1/4-1/10 suomen hinnoista. Kesä tulee ja t-paitoja on laajat valikoimat 1,50-3,00 kappalehintaan. Keittiön ja kph hanoja saa alkaen 10,00€ myös samoja mitkä suomessa maksavat edullisissa liikkeissä 50-60€.

      Silloin kun jokainen porras välistä ei yritä vetää 40-60 %katteita pysyy hinnat kuluttajille edullisina ja kauppa käy. Ihmiset eivät käytä vuodesta toiseen samoja kenkiä ja paitoja kun on varaa ostaa uusia. Tavaroiden rahti suomeen ei tee 10€/kpl
      lisähintaa, eikä kaupan jokaisen portaan pidä saada hintaa sellaiseksi että vaikka -50%
      alennuksella myy niin vielä jää voitolle.

      Suomessa on kaikki hinnat rakennustarvikkeista kalsareihin on hinnoiteltu niin pilviin, että ei siellä tavallinen palkansaaja pysty elämään, ilman että on kulutusluotto, luottokortti jne loukussa. Jokainen kuukausi eletään enemmän velaksi.

      Naurettavuuden huippuna se että "vihreän"-kortin oomistajat juoksevat isoissa tavarataloissa, maksavat onnessaan 30-40% kalliimpaa hintaa kuin edullisissa
      kaupoissa, esim lI*L ruoka maksaa, vain siksi että saa sitten sen tonnin tultua täyteen
      5% ostoksiin kuluttamistaan rahoista takaisin.

      Suomi ja suomalaiset yrittäjät ovat hinnoitelleet Suomen ulos euroopan ja maailman markkinoilta, ei siihen auta Portugalin eläkeläisten verotus tai edes Panamaan piilotetut pääomat ja niiden vero. Delvalvaatiokaan ei enää kun on yhteinen valuutta.

      Kusessa ollaan Suomessa korvia myöten ja sen vuoksi aletaan ampumaan alas naapureita, tuttavia, sukulaisia ja ketä vaan jonka uskoo "epärehellisyydellään" olevan syyllinen johonkin.

      Verotusta lisäämällä asiat kuntoon, sehän se on se ainoa ja oikea tie, eikö niin ?

    • Pennoset

      Ei suomi yksin pysty tätä ongelmaa tukkimaan kun Euroopan parlamentissa vastustetaan kaikkea rehellistä toimintaa. Vilunkipeli rehottaa joka maassa ja rikkaat lihoo ja köyhät köyhtyy entisestään. Vain rahalla on valtaa ja sen voimalla voidaan tehdä mitä lystää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4702
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1472
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1452
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      344
      1430
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1367
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1257
    Aihe