Unijukalle kysymystä

Outopäätös

Jäikö kaikki taakse ja menneisyyteen ihmisen kanssa jonka tunsin monet vuodet? Tutustuin hänen ammatin kautta, lähennyimme ja pidimme yhteyttä. Milloin enempi, milloin vähempi. Hän teki omat isot ratkaisut elämässään ja sen jälkeen halusi lopettaa yhteydenpidon. Tavallaan vähän oudossa tilanteessa, kun vasta olisimme fyysisesti lähentyneet. Miksihän?
Kaikki vain päättyi jotenkin kummallisesti huomioiden miten pitkään olimme tunteneet. Kohtaammeko vielä myöhemmin? Sain kuvan, että hän taitaa olla jollain tavalla huomionhakuinen ja odottaa naiselta "palvomista" ja omistautumista, vai kuvittelenko vain? Myös jonkinlainen lapsenomaisuus hänessä ehkä on. Vai enkö oikein oppinut häntä lainkaan tuntemaan? Olinko hänelle vain ajankulua tylsien hetkien täytteeksi kun oma elämä tökki ja turhautti? Hän taitaa jo olla uudessa vakavassa suhteessa, mutta tuleeko se pidemmän päälle onnistumaan?

7

86

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höpöhöpöhöpöhöpö

      Unijukka on omituinen höpöttäjä.

    • Outopäätös

      Nostan, tämä kysymys oli Unijukalle eikä kenelläkään höpöhöpöhöpölle.

    • Unijukka15

      Jotakin tästä suhteesta välillänne jäi ilmeisesti (hänen kokemanaan) puuttumaan. Voi olla, että olet "palvonnan" suhteen oikeilla jäljillä. Ja tilanne tuntuu sinusta vaikealta, koska tunsit oikean yhteyden välillänne.
      On kuitenkin nähtävissä, että hän ei kokenut suhdettanne täysin yhtä syvältä. Jotakin jäi hänen mielestään puuttumaan, ja hän tunsi "tyhjyyttä". Voi siis olla, että välillenne syntyi vain "oletuksia", eli käsitys siitä, miten asioitten "piti" olla, jokin tämänkaltainen asia, mitä häneltä odotit myös turhautti häntä.
      On luultavasti parempi aloittaa alusta, ja unohtaa tämä suhde, tai ainakin pitää välimatkaa ja katsoa kaukaa.
      Asia on sinulle vaikea ja kaksijakoinen, mutta tuntuisi siltä että se on vain tällä hetkellä hyväksyttävä näin.

      • Outopäätös

        Kiitos. Niin, vaikutti jollain tasolla henkilöltä joka ei ehkä aina itsekään tiennyt mitä halusi. Halusi ottaa yhteyttä ja ehdotella, mutta toteuttajaksi ei ollut. Ei kuitenkaan ole naistenmies eikä pelimies varsinkaan. (Olettaisin, tai sitten ihmistuntemukseni on 0!)
        Tuo ristiriita tästä sen hankaluuden teki. Helpompi on hyväksyä ajatus jos toinen vain suoraan kertoo ettei ole tarpeeksi tunteita kuin että jää outoon epätietoiseen tilaan. Mutta näetkö onko hän nyt saanut sellaisen suhteen mitä on halunnut ja onko se kestävää? Ettei sorru liiaksi alkoholin kanssa...
        Vaikka hetkittäin häntä kaipaan toivon kuitenkin kaikkea hyvää hänelle.
        (Tiedän että oma tilanteeni on kuitenkin tässä asiassa hyvinkin helppo verrattuna hänen tilanteeseen ihan arkisissa asioissa ja perhesuhteissa. )


      • Outopäätös

        Jaksaisitko vielä kiitos minulle katsoa tähän? Jos jotain näet millä saisin mielenrauhan takaisin.


    • Unijukka15

      Ristiriita on välillä, että sinulla on tunteita, mutta toisaalta, niille tunteille ei ole enää tässä suhteessa tilaa. Et voi jatkaa, koska tunteesi joutuvat torjutuksi, siis sinun on alettava etsiä muualta. Muutoin vain ajat itsesi liian ahtaaseen tilaan.
      Et ole kuitenkaan kaukana itselle sopivammista tilanteista, mutta tätä suhdetta ajattelemalla et enää mitään tule löytämään.

    • Outopäätös

      Kiitos vastauksestasi. Näinhän se on. Sisimmässäni olen sen kyllä tiedostanutkin. Aika parantaa haavat, sen pitää vain antaa kulua eteenpäin ja tätäkin asiaa voi jälkeenpäin ajatella minua "ravisuttaneena" kokemuksena, positiivisena sellaisena.
      Kaikkea hyvää ja positiivista omaan elämääsi sinulle, Unijukka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1661
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1003
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    Aihe