Tekstejä Jeesukselta

Lähettiläs2

Siunausta ystäväni.

Lisään ketjuun saamiani sanomia, koska koen vahvasti, että se on oikein Herrassa. Rukoilen että Herra Jeesus avaa sanansa ja vaikuttaa vain sen mikä on hyvää sinulle. Hänessä me olemme yhtä.

67

642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lähettiläs2

      Ikään kuin tulessa, mutta te ette pala, ikään kuin merten myrskyissä, mutta te ette huku. Aivan niin minun rakkaani, te jotka minä olen kutsunut. Koetuksissa te tiedätte, että minä olen teidän kanssanne. Olkaa rauhassa ja tulkaa kasvojeni eteen. Rakkauteni tulee täydelliseksi heikkoudessa ja teissä minä olen vahva, sillä vain murrettu sydän voi vahvistaa ystävää, joka puoleeni huutaa.

      Minä näen jokaisen pudonneen kyyneleen ja suljetun tunteen. Minä Jeesus avaan ovet ja parannan teidät, niin kuin tekin saatte kanssani olla parantamassa heitä, jotka Isääni etsivät ja totisesti heitä on paljon. Olkaa siis lujat ja toisianne tukien käykää aivan rohkeasti. Sanassani vahvistukaa ja uskokaa, että tekoni kohdallanne tulevat eläviksi.

      Minä Olen elävä Jumala ja elävät vedet virtaavat luotani luoksesi puhdistaen, parantaen, kyllä. Kaikki on hyvin. Herran enkeli vierelläsi vahvistaen sanani, minä olen vierelläsi kuin enkelkasvoinen, Isä joka lastaan rakastaa. Ei tarvitse huutaa ja vaikka huutaisitkin, huuda sydämestäsi puoleeni ja minä vastaan. Minä rakastan niitä jotka minua rakastavat ja ne jotka minua etsivät löytävät minut. Syvyyksien syvyyksistä sinä minut löydät ja aarre iankaikkinen paljastetaan.

      Niin kauan kuin minä olen maailmassa, olen minä maailman valkeus. Eiväthän terveet tarvitse parantajaa sillä minä olen parantaja sanoo Herra ja jos minä olen parantaja miksi te haette lohtua maailmasta, kun minä olen se maailman valkeus. Tule ja seuraa minua ja elävät virrat virtaavat kauttasi sinä aamun lapsi. Ole varma ja rohkea minussa ja anna maailman nähdä, että kauttasi minä olen maailmassa ja se mikä on minusta voittaa tämän maailman. Siinä minä kirkastan itseni ja se rakkaus minkä he näkevät kauttanne on se sama sana mitä teille puhunkin se henki jonka kerroin teille lähettäväni, ajaksi kunnes palaan.

      Vielä hetki lapseni, Minä olen voittanut ja kuolemalla ei ole minuun mitään valtaa, Minä elämä olen tämän kaiken tehnyt ja antava sen omilleni. Kerro siitä heille, sanoin, teon ja pyydä niin minä annan, sido särkyneet, nosta kaatuneet, etsi eksyneet ja rakasta heidät luokseni. Sillä minä olen rakkaus, sanoo Herra Kaikkivaltias ja te olette minun lapseni.

      Isän luota minut lähetettiin ja niin minä puhun sen mikä totta on, sanoillani sen teille osoitan ja esimerkein eläväksi teen minkä jo alusta teihin laskin. Sanani on varma turva ja paikka rauhan. Anna sydämesi olla todistajani äläkä sulje itseäsi kasvojeni edestä.

      Kuin kuvastimesta, kiinnittäen katseesi luojaasi näe rakkauteni ympärilläsi. Hajallaan olevat minä tahdon koota ja särkyneet sitoa. Minä valan, puhdistan ja koettelen omani. Katsokaat rohkeasti omani, te olette se valkeus tässä sukupolvessa ja Isäni teidät lähetti. Älkööt siis teidän Jumalanpalveluksenne ole miekka toisianne vastaan vaan yhdessä toisianne tukien kerätkää eloa aittaan kultaiseen ja totisesti siinä minä teidät palkitsen ja jo jokaisen pienen teon minä suuresti siunaan.

      • Epäilen kovasti että kirjoituksesi oli sanoma Jeesukselta, etenkin kun "Jeesus" kauttasi sanoo, "Minä Olen elävä Jumala...".

        Tutkin ja arvostelen kirjoitustasi/sanomaasi Raamatun ilmoituksella, jolloin selviää että kirjoitat mitä Jeesus ei koskaan käskisi sinun kertoa meille.

        Jeesus sanoi:

        "Mutta tämä on iankaikkinen elämä, että he tuntevat sinut, joka YKSIN OLET TOTINEN JUMALA, ja hänet, jonka sinä olet lähettänyt, Jeesuksen Kristuksen." (Joh.17:3)

        "Kuinka te voisitte uskoa, te, jotka otatte vastaan kunniaa toinen toiseltanne, ettekä etsi sitä kunniaa, mikä tulee HÄNELTÄ, JOKA YKSIN ON JUMALA?" (Joh.5:44)

        Molemmissa jakeissa Jeesus puhui jostain toisesta ainoasta Jumalasta, joka ei ole hän itse, vaan hänen Isänsä.


      • lähettiläs2

        Hei nimimerkki "jumalan pete".

        Kiitos, että luit kirjoituksen. Kirjoitan sydämestäni ja pyydän Jeesusta avaamaan ja muistuttamaan sanaansa lukijoille ja rukoilen, että teksti olisi puhdasta. Raamattu on tärkein lähde ja totuus, profetoiminen vajavaista.

        Itse koen tuon kohdan "Minä Olen elävä Jumala" niin, että Jeesus välittää Jumalan puhetta Isältä.

        Joh. 12:49
        Sillä en minä itsestäni ole puhunut, vaan Isä, joka on minut lähettänyt, on itse antanut minulle käskyn, mitä minun pitää sanoman ja mitä puhuman.


      • lähettiläs2

        Herra meidän Jumalamme on elävien Jumala ja elämä on Kristus.


    • lähettiläs2

      Minä käyskentelin ohitsesi ja huomasin, että sinä häpesit. Pelko valtasi sielusi, kun minä kysyin missä olet? Parhaani antaen asetin sinut valtaan paikkaan vehreään, mutta sinä lymysit.

      Usein kasvojani paeten vielä tänäkin päivänä, kun et usko että minä rakastan. Miksi viehtyisit vieraaseen, miksi antaisit sen mikä ei ole minusta? Missä olet rakkaani, mietteissäsi kuljet maailmassa? Anteeksi annoin, käteni ojensin, jotta lapseni luokseni palaisivat. Tielle kanssani, luokse liljojen.

      Jumalan tahdosta kirjoitan minkä olen saanut. En itsestäni, vaan kaiken saa aikaan henki joka jakaa kullekin määrämittansa mukaan ja kylvää sanan kuulijan sydämeen ajalla joka on otollinen.Käy rohkeasti ja tule kasvojeni eteen joka aika. Sanani on puhdistava ja vahvista kulkuasi maailmassa. Ihmeellinen rauha on sinua suojaava ja herran pelko on turvasi ajassa, katso vain rakkauteni piirittäjää ympärilläsi. Voit olla rauhallisin mielin.

      Minä Olen se hyvä jota halajat, alku josta tulit. Minä olen se sama sana, joka saa puhdistaa ja valmistaa sinut matkalle luokseni. Luonani on ikiaikainen viisaus ja rakastava syli, tässä minä olen.

      Minä tiedän kaiken, olitpa sitten hereillä tai nukuit. Askareissasi tai ajatuksin, sanoin tai teoin, minä sen näen. Siinä minä katson lastani jota rakastan. Herra sinun kanssasi, aina sinun vierelläsi.

      Seuraa minua. Tule kanssani vuorelle, näe kaikki rakkaasi, näe ystäväsi ja uskonsisaresi ja veljesi. Katso kaikki joita päivääsi lähetän. Näe heidät rakastavin silmin. Mitä luulet, olenkohan minä heidän sydämissään mukana toimissa päivän? Minne ihminen käy, siihen on syy aina. Olenkohan minä se alku?
      Katso silmiini ja mieti mikä olen sinulle? Ihana nähdä, sinä kultainen, kuinka voit lapseni? Mitä ajattelet tästä sydämessäsi? Olenko vain helinää vai puolustaako henkesi uskoasi olla minussa?

      Minä olen sydämesi kuvastin, se vastaus. Sana Jumalan avaa aina totuuden, oli se sitten hyvää tai pahaa. Ei ihmislapsi voi kaikkea ymmärtää, mutta kysyä saa ja vastaan kyllä tavalla tai toisella. Näen tahtosi ja kaikki vaikeutesi ovat edessäni, puhu niistä minulle. Näen myös sen että usein kanssakulkijasi vierelläsi kätkee totuutensa, koska pelkää avata itseään. Kerro heille tiestäni ja siitä, että rakastan. Kaiken tämän saa aikaan henki, jonka vaikutan teissä ajalla joka on sovelias. Minä annan sanani avaimet, ole rohkea.

      Minä Olen Se Sana, sanoo Jeesus ja te olette minun valkeuteni lapset te joita minä sanallani kutsun.

      Eivät he enää ole vankeina, vaan Herra itse heitä johdattaa. Läpi aavikoiden ja erämaiden heidän täytyi kulkea, mutta heidän lunastajansa on heidän kanssaan ja eivät he enää ole maailmalle vihityt, vaan minä vapautan heidät heidän ahdistajiensa alta, sillä minun käteni on tämän kaiken tekevä.

      Paljon sortoa minä olen myös nähnyt ja vääryys on kuin löyhkä padassa, jota minä en siedä sanoo kaikkivaltias.

      Pukeutukaat riemuun, sillä Herra meidän Jumalamme on armollinen Jumala ja valmistanut tien kansalleen kulkea. Otollisella ajalla te olette kuulleet kun minä puhuin ja minä olen kyllä nähnyt teidän katumuksenne ja huokauksenne.

    • lähettiläs2

      Silmät kuin tulen liekit. Silmät jotka katsovat korkeudesta. Ne ovat minun Herrani silmät. Herra itse käy tuomiolle ja järisyttää maan ja tuomitsee vanhurskaasti. Tuuli puhaltaa ja vie pois taakan ihmislasten, ei se enää kuormita, minä vapautan teidät vihollisen vallasta ja pelastajan sortajanne kädestä. Välkkyvän miekan vartijan minä poistan, sanallani vahvistaen teidän riemunne ja puetan teidät kauneimpaan.
      Kuinka kaunis oletkaan rakkaani, rakkaus riemuinesi.

      Minun silmäni täyttyvät rakkaudesta kun lapsiani katson. Kunpa he tietäisivät kuinka Isä heitä rakastaa, kuulisivat ja hiljentäisivät maailman ympäriltään. Isä tässä ja heidän sydämensä riemuitsisivat epäilyksen sijaan kasvojeni edessä. Ja niin minä olisin heidän ja he minussa, sillä kuinka sinua rakastankaan alkujeni lasta!

      Mikä on ihmislapsen päivä, joka aikaan katoaa, mikä on henkäys jonka vain tuuli vie, kohdusta ketoon minä käteni lasken. Anna paras osa omastasi kaikkivaltiaalle ja lähimmäistäsi rakasta, niin se sinua odottaa ja sinun sydämesi iloitsee. Tee oikein ja harrasta hyvää, ota kiivaus rakkauteen ja rakasta herraa sinun jumalaasi kaikestasi, sillä siinä on elämä ja sinun päiviesi askeleet. Eikös siinä ole sinun perheesi, ystäväsi, lapsesi? Kuulkaa tämä kaikki, Sana on tullut leiväksi elämän ja rakkaus on paras uhri ja uskollisuus sinetöi liiton.

      Lapsi kasvaa, nuori vahvistuu, kun koittaa aikuisuus ja vanhuus, niin aika rientää. Kuinka täynnä oletkaan jo maailmaa? Vietkö perintösi viljaville maille, vaiko hiljaa tuonelaan laskeudut? Mikä on perintöosasi ihmislapsi ja tunnustuksesi matkalta maailman?

      Kuka päättää mikä on oikein ellei sydämesi, joka on todistajana kaikkivaltiaan neuvotteluissa? Pyysitkö kun minä kutsuin, etsitkö Israelin pyhältä vapautusta ja otit vastaan rakkauden Jeesukseen ja seppelöit itsesi pelastuksella?

      Alusta asti on kapina tehnyt työtään tottelemattomissa ja sokeissa, jotka eivät välittäneet kun minä heille oikeutta huusin, viisaus kutsui ja kun minä kuritin eivät he pysähtyneet? Mikä minä olin, usein päiväsi aikana kohtasimme.
      Vielä tänäkin päivänä: ei ei, tämä ole taakka liian raskas kantaa, ahdistuksenne minä kyllä tiedän ja viettelykset maailman. Pienistä hyvistä aluista minä puhun ja totuutta julistan.

      Minä rakkaus olen niissä, jotka minua lähestyvät ja teen majani niihin, jotka minua halajavat. Herran henkäys liikkuu ja suojelee omiaan. Vahvistakaa itseänne rukoukselle, kiitos ja ylitys huolet pois, laulakaa ja naurakaa, sallikaa surun puhdistaa, valvokaa, mutta älkää poiketko tieltäni, vaan sanassani pysytte puhtaina.

    • lähettiläs2

      Minun isäni valtakunta annetaan niille jotka tekevät sen hedelmiä. Kaikki sanat ovat puhutut teille puhdistuksena minun valtakuntaani varten. Henki on se joka eläväksi tekee.

      Minä olen teidän kanssanne. Niin kuin minä sanoin en minä teitä jätä. Etsikää Isääni ja minun valtakuntaani. Minä olen se tie ja te tunnette minun ääneni kaikki te rakkaani. Onhan niin että maailman ahdistus ja taakka voi tuntua suurelta, mutta kaikessa kiittäkää Isäänne ja etsikää sitä hyvää joka Jumalalta tulee.

      Minä olen saanut käskyn puhua teille nämä sanat, jotta te vahvistuisitte ja ettei murhe painaisi teitä alas. Pysykää minussa ja tulkaa luokseni joka aika. Antakaa ajatuksenne kaikkivaltiaalle ja ystävälle joka on läsnä, sillä minä olen. Ottakaa minun rauhani.
      Niin kuin minä sanoin ei ole hyvä olla yksin, ettei kiusaaja saa teitä kiusata. Minä olen voittanut, mutta te olette vielä maailmassa. Älkää etsikö sitä mikä maailmasta tulee vaan tavoitelkaa keskinäistä rakkautta ja iloa, joka tulee siitä hyvästä jonka isäni teille antaa. Aarreaitat aukeavat kyllä.

    • lähettiläs2

      Rakkaani, älkäät sammuttako kynttilänsydäntä. Tukekaa toisianne tässä ajassa.

      Ota opiksi sanoistani ja anna osasi kaikkivaltiaalle, taivuta polvesi ja minä vastaan. Eikö Herralta ole kaikki päivät ja anti ihmislapsen päivässä? Kuka kurittaa ellen minä, mutta voi heitä jotka maailman perässä juoksevat ja unohtavat laupeuden, voi heitä jotka unohtavat osoittaa sävyisää veljesrakkautta lempeydessä. Eivät he mitään kuule, elleivät ole itseltään lupaa kysyneet, eivät he nöyrry ellen minä heitä ojenna.

      Herra kyllä näkee jokaisen tekstin, jokaisen sanan ja syvimmän tahdon jo ennalta ennen kuin se on kirjoitettuna. Autuas se joka veljeään rakastaa! Olkaamme sanan tekijöitä sillä uskalluksella, joka meille on annettu, mutta valvokaamme toisiamme, että kilvoituksemme olisi puhdasta.

      Kiivaus Herran huoneen puolesta on totista uskoa ja siitä meidät tunnetaan, mutta älköön miekkamme käykö kuin miekka toisiamme vastaan. Sillä kalliolle rakennettu huonetta eivät maailma tai tuonelan portit kaada.

      Sana Jumalan kestää kyllä koetuksen ja suloinen on tuoksu heiltä jotka sanaa halajavat, ne jotka pyrkivät hyvään. Kuka on se jolla on uskallus Herran kasvojen eteen, tuokoon tekonsa esiin sävyisästi ja nöyrästi. Rakkaus ei koskaan kuole, ei sitä voi sammuttaa.

      Vaikka koko maailma kävisi teitä vastaan, minä Jeesus annan teille voiman, tulla opetuslapsikseni ja opetan teille tien jota teidän tulee kulkea. Se tie on käsi kädessä tie ja siinä kuljen teidän välissänne. Iloiten me kuljemme. Tulkoon valkeutenne esiin ja olkaa aivan rohkeat minussa.

      • jeesuksenoma

        Aivan mahtavaa on lukea tälläistä tekstiä. Kiitos Jeesukselle. Aamen.


    • turhaa.ajankulua

      Mitä höpötät? Kun ja koska raamattua lainaten liimailet asioita esiin, pistä lähde. Älä sekota niitä omaksituotannoksi, sillä se on valheenallekirjoitus. Toisaalta, tuollainen liimailu ei ole Pyhästä Hengestä ja kukin osaa lukea raamattua.

      Kun ja jos ihminen haluaa esiintyä leveähenkseleisenä MINÄ ihmisenä, niin noissa kirjoituksissa kyllä erinomaisesti sen huomaa.

      • Totuus.tyrmää.enkelit

        Näytät olevan samaa enkelimäistä himphamppu-sukua kuin Lähettiläs, tuo varsinainen enkeliopas tällä palstalla. Sanahelinää tuotte, tingeltangelia.


      • Totuus.tyrmää.enkelit
        Totuus.tyrmää.enkelit kirjoitti:

        Näytät olevan samaa enkelimäistä himphamppu-sukua kuin Lähettiläs, tuo varsinainen enkeliopas tällä palstalla. Sanahelinää tuotte, tingeltangelia.

        Tarkoitettu aloittajalle.


    • vm41

      Tulee ihan mieleen, ettei kukaan muu osaa noita samoja fraaseja kirjoista kaivaa !!!
      Toisit nyt edes yhden oman aivojesi tuotoksen esiin.
      Kaikki mitä kirjoitit, on toisen käden tietoa, jolla ei ole edes painoarvoa.
      Teet vain itsestäsi pellen, kaiken muun lisäksi.

    • HoseeHalapenjo

      Tällaisia sanomia ei kannata alkaa koettelemaan tai analysoimaan, vaan ne kannattaa lähtökohtaisesti hylätä.

      • MinäItteKulttuuri

        Höpsöintä tälläisissa aloituksissa on juuri se, että kehdataan kirjoittaa näitä "hauki on kala-juttuja" lausein: "Minä Jeesus sanon näin".

        Ei yksittäisen ihmisen subjektiivisia juttuja voi parhaalla tahdollakaan nimetä "Jeesuksen puheeksi".

        Ainoa taattu ja varma Jumalan puhe löytyy yksin ja ainoastaan Raamatusta.


      • HoseeHalapenjo
        MinäItteKulttuuri kirjoitti:

        Höpsöintä tälläisissa aloituksissa on juuri se, että kehdataan kirjoittaa näitä "hauki on kala-juttuja" lausein: "Minä Jeesus sanon näin".

        Ei yksittäisen ihmisen subjektiivisia juttuja voi parhaalla tahdollakaan nimetä "Jeesuksen puheeksi".

        Ainoa taattu ja varma Jumalan puhe löytyy yksin ja ainoastaan Raamatusta.

        Allekirjoitan täysin. Toit mieleeni tämän: http://www.kuvajasana.fi/tuotteet?selProduct=3264&selGroup=32

        Muuan Leo Meller lafkoineen propagoi kirjallisessa muodossa samaa soopaa, kuin nämä sanomat.


    • syvyyksistä

      " Syvyyksien syvyyksistä sinä minut löydät ja aarre iankaikkinen paljastetaan. "

      Jumalaa ei löydetä mistään syvyyksistä, eli ihan muusta lähteestä on kyse !!!

      Isä Jumala on korkeuksissa eikä missään syvyyksien syvyyksissä !!!

      Ps. 148:1 Halleluja! Ylistäkää Herraa taivaista, ylistäkää häntä korkeuksissa.

      Matt. 21:9 Ja kansanjoukot, jotka kulkivat hänen edellään ja jotka seurasivat, huusivat sanoen: "Hoosianna Daavidin pojalle! Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen. Hoosianna korkeuksissa!"

      Mark. 11:10 Siunattu olkoon isämme Daavidin valtakunta, joka tulee. Hoosianna korkeuksissa!"

      Luuk. 2:14 "Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto!"

      Luuk. 19:38 sanoen: "Siunattu olkoon hän, joka tulee, Kuningas Herran nimessä; rauha taivaassa ja kunnia korkeuksissa!"

      Hepr. 1:3 ja joka, ollen hänen kirkkautensa säteily ja hänen olemuksensa kuva ja kantaen kaikki voimansa sanalla, on, toimitettuaan puhdistuksen synneistä, istunut Majesteetin oikealle puolelle korkeuksissa,

      Tämä on näitä "lähettiläiden" sanomia, joihin he itse uskovat, ja jotka ovat pimeyden enkelien sanomia, pimeyden enkelien jotka tekeytyvät valkeuden enkeleiksi !

      2. Kor. 11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.

      Tämän vuoksi heidän oppinsakin ovat niin sekavia ja Raamatun terveen opetuksen vastaisia !

      Ja "lähettiläiden" koko touhu on siis pitkälti enkelien palvontaa !

      Kol. 2:18 Älköön teiltä riistäkö voittopalkintoanne kukaan, joka on mieltynyt nöyryyteen ja enkelien palvelemiseen ja pöyhkeilee näyistään ja on lihallisen mielensä turhaan paisuttama

      Tätähän juuri tämä touhu nytkin on, eli sanomia mukamas Jumalalta, vaikka ne ovat ihan toisesta lähteestä, ja opit ovat vääriä, mutta niitä ei Raamatun sanalla koetella kuten tulisi, ja siksi eksytään pahasti:

      Gal. 1:8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

      • Lähettiläs

        Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi. Jeesus on ainoa kohde, joka on palvomisen arvoinen. Voi, kun käsittäisit jo sen, että sinä et tunne Raamatun Jumalaa ja silti olet täällä muita syynäämässä ja tuomitsemassa.
        Sinä koettelet täällä Raamatun sanalla, et Sanalla, koska et tunne Sanaa.

        Totisesti moni meistä on huutanut Jumalaa syvyksistä ja Hän on tullut ja nostanut ylös. Sinä et näköjään ole sitä kokenut, joten älä tule ylväänä sinnne, missä nöyryytetyt Jumalan lapset kertovat uskostaan. Käsitä jo vihdoin, että sinulla ei ole osallistuutta Jumalaan, joka syvyyksiinkin lapsensa takia menee. Jokin jumala sinullakin on, mutta ei Raamatun Jumala, joka luo elämää ja pitää sen yllä. Sinun jumalasi ei luo elämää, ei vapauta, ei paranna, ei tee ihmeitä, vaan on kuollut mielesi kuva.
        Psalmit 71
        20 Sinä, joka olet antanut meidän kokea paljon ahdistusta ja onnettomuutta, sinä virvoitat meidät jälleen henkiin, ja maan syvyyksistä sinä tuot meidät takaisin.
        21 Anna minun arvoni kasvaa ja lohduta minua jälleen.
        22 Niin minä myös ylistän harpulla sinua, sinun uskollisuuttasi, minun Jumalani, soitan kanteleella kiitosta sinulle, sinä Israelin Pyhä.
        23 Minun huuleni riemuitsevat, kun minä sinulle soitan, ja myös minun sieluni, jonka sinä olet lunastanut.
        24 Minun kieleni julistaa sinun vanhurskauttasi kaiken päivää, sillä häpeään ja pilkkaan ovat joutuneet ne, jotka hankkivat minulle onnettomuutta.

        Efesolaiskirje 4
        8 Sentähden on sanottu: "Hän astui ylös korkeuteen, hän otti vankeja saaliikseen, hän antoi lahjoja ihmisille".
        9 Mutta että hän astui ylös, mitä se on muuta, kuin että hän oli astunut alaskin, maan alimpiin paikkoihin?
        10 Hän, joka on astunut alas, on se, joka myös astui ylös, kaikkia taivaita ylemmäksi, täyttääkseen kaikki.


    • Lähettiläs

      Hyvää opetusta lähettiläs2 ja vapauttavaa Sanomaa. Älä välitä heistä, jotka perässä kulkevat ja syyttävät. Jos ei niin olisi, niin suola olisi mautonta.
      Täällä on pelkureiden joukko, joka on eksytysten etsimisillään saatu syynäämään kaikki kirjoitelut ja kaikesta nuo pelkurit löytävät harhautusta.
      Jeesuksen käskyä eivät käsitä. Eivät käsitä, että heidän tulisi valvoa itseään, jotta kukaan ei pääsisi heitä eksyttämään. Valvovat kaikkia muita, mutta eivät itseään ja miten voisivatkaan itseään valvoa, kun kaikki aika kuluu muiden valvomisessa.

      Jos noista välittää, niin Raamatun tutkiminenkin menisi mahdottomaksi. Sitä ei voisi yhdessä tehdä siellä, missä pelkurit tulisivat varoituksineen paikalle, kuten on täällä nähty, jos antaisi hetkeksikään periksi pelkureiden peloille ja pelotteluille. Tutkitaan yhdessä Raamattua ja kerrotaan pelkureille, että täällä tehdään sitä, mitä Jumala käski tehdä. Esimerkiksi Jumala käski meidän tutkia Ilmestyskirjaa ja lupasi siunata heitä, jotka sitä tekevät.

      Oletko sinä Lähettiläs2 tutkinut Ilmestyskirjaa? Mitä mieltä olet seitsemän seurakunnan enkeleistä, jotka lopun aikana ottavat vastaan taivaasta vuodatetun Öljyn kullan ja jakavat sen seurakuntiin?
      Kukaan ei ole lisännyt mitään Ilmestyskirjaan tuolla enkeleistä kertovalla ilmoituksella, EIKÄ OTTANUT SIITÄ MITÄÄN POIS. Pelkurit sitä tekevät. Ottavat Ilmestyskirjastakin pois tärkeitä ilmoituksia.

      Uskovaiset antavat Sanan olla ja tehdä elämää. Sana on Luoja. Sanan kautta kaikki on tehty ja Sana pitää kaiken voimassa.

      • missä.raamatunpaikat

        Eipä näy TAASKAAN yhden yhtä raamatun paikkaa. joka vahvistaisi nuo omat jorinasi lähettiläs !


      • lähettiläs2

        Hei lähettiläs, kiitos ystävällisistä sanoistasi.

        Uskon, että tähdet Ilmestyskirjassa ja Jeesuksen kädessä ovat enkeleitä ja eivätkö ne ole korkeimman poikia joille Jumalan sana tuli ja myös enkeleitä, jotka julistavat sanoja Herran kirkkaudesta.

        Varmastikin on jokaisella oma tehtävänsä lopunajassa. On maasta ja taivaasta kutsuttuja enkeleitä, lähettiläitä, sanansaattajia ja sotaurhoja. Kaikki ovat Jumalan luomia ja antavat kunnian hänelle jolle se kuuluu, näin ajattelen.

        Jeesus on valkoisen hevosen ratsastaja ja käyskentelee seurakuntien keskellä asuen omissaan. Hän tuo kyllä tuomiolle vääryyden, väärät opit. Sanan miekalla, joka puhdistaa.

        Älkäämme sammuttako kynttilänsydäntä, sillä ne seitsemän valoa ja lampunjalkaa valaisevat tietä ja aikaa Herramme Jeesuksen tulolle. Ottakaamme Jumalan valtakunta vastaan kuin lapsi, sillä se on sisällisesti meissä hänen pyhän henkensä kautta.


        ILMESTYSKIRJA

        ”20 Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa."


      • Lähettiläs
        lähettiläs2 kirjoitti:

        Hei lähettiläs, kiitos ystävällisistä sanoistasi.

        Uskon, että tähdet Ilmestyskirjassa ja Jeesuksen kädessä ovat enkeleitä ja eivätkö ne ole korkeimman poikia joille Jumalan sana tuli ja myös enkeleitä, jotka julistavat sanoja Herran kirkkaudesta.

        Varmastikin on jokaisella oma tehtävänsä lopunajassa. On maasta ja taivaasta kutsuttuja enkeleitä, lähettiläitä, sanansaattajia ja sotaurhoja. Kaikki ovat Jumalan luomia ja antavat kunnian hänelle jolle se kuuluu, näin ajattelen.

        Jeesus on valkoisen hevosen ratsastaja ja käyskentelee seurakuntien keskellä asuen omissaan. Hän tuo kyllä tuomiolle vääryyden, väärät opit. Sanan miekalla, joka puhdistaa.

        Älkäämme sammuttako kynttilänsydäntä, sillä ne seitsemän valoa ja lampunjalkaa valaisevat tietä ja aikaa Herramme Jeesuksen tulolle. Ottakaamme Jumalan valtakunta vastaan kuin lapsi, sillä se on sisällisesti meissä hänen pyhän henkensä kautta.


        ILMESTYSKIRJA

        ”20 Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa."

        Kyllä nuo tähdet ovat aivan oikeita enkeleitä. Enkeleillä on ollut aikasemminkin tehtävät täällä, mutta lopunajassa he ovat erityisen voimakkaassa työssä alistuen kaikessa Jeesukseen. Jos joku enkeli poikkeaa Jeesuksesta, joka on laki, rakkaudenlaki, niin hän ei ole kummemmassa asemassa kuin ihminenkään, vaan jotuu syrjäytetyksi siitä tehtävästä, jonka Jumala hänelle antoi.

        Siellä missä enkelit toimivat toimii myös vastustaja. Niin on aina ollut ja tulee olemaan siihen asti, kunnes Jumala tekee lopun vastustajasta. Jumalan voimaa ei voita mikään ja siksi jokainen Jeesuksessa pysyvät on turvassa.

        Job 1
        1 Uusin maassa oli mies, jonka nimi oli Job. Tämä mies oli nuhteeton ja rehellinen, pelkäsi Jumalaa ja karttoi pahaa.
        2 Hänelle syntyi seitsemän poikaa ja kolme tytärtä.
        3 Ja karjaa hänellä oli seitsemäntuhatta lammasta, kolmetuhatta kamelia, viisisataa härkäparia ja viisisataa aasintammaa sekä ylen paljon palvelijoita. Tämä mies oli kaikista Idän miehistä mahtavin.
        4 Hänen pojillansa oli tapana laittaa pitoja, kullakin oli pidot talossaan vuoropäivänänsä; he lähettivät silloin sanan ja kutsuivat kolme sisartansa syömään ja juomaan kanssansa.
        5 Mutta kun pitopäivät olivat kiertonsa kiertäneet, lähetti Job sanan ja pyhitti heidät; hän nousi varhain aamulla ja uhrasi polttouhreja, yhtä monta kuin heitä oli. Sillä Job ajatteli: "Ehkä poikani ovat tehneet syntiä ja sydämessään luopuneet Jumalasta". Näin Job teki aina.

        6 Mutta kun eräänä päivänä Jumalan pojat tulivat ja asettuivat Herran eteen, tuli myöskin saatana heidän joukossansa.
        7 Niin Herra kysyi saatanalta: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi Herralle ja sanoi: "Maata kiertämästä ja siellä kuljeksimasta".
        8 Niin Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille palvelijaani Jobia? Sillä ei ole maan päällä hänen vertaistansa; hän on nuhteeton ja rehellinen mies, pelkää Jumalaa ja karttaa pahaa."
        9 Saatana vastasi Herralle ja sanoi: "Suottako Job pelkää Jumalaa?
        10 Olethan itse kaikilta puolin suojannut hänet, hänen talonsa ja kaiken, mitä hänellä on; olet siunannut hänen kättensä työn, ja hänen karjalaumansa ovat levinneet ympäri maata.
        11 Mutta ojennapa kätesi ja koske kaikkeen, mitä hänellä on: varmaan hän kiroaa sinua vasten kasvojasi."
        12 Niin Herra sanoi saatanalle: "Katso, kaikki, mitä hänellä on, olkoon sinun käsissäsi; älä vain koske kädelläsi häneen itseensä". Ja saatana meni pois Herran edestä.


      • Todistaja
        Lähettiläs kirjoitti:

        Kyllä nuo tähdet ovat aivan oikeita enkeleitä. Enkeleillä on ollut aikasemminkin tehtävät täällä, mutta lopunajassa he ovat erityisen voimakkaassa työssä alistuen kaikessa Jeesukseen. Jos joku enkeli poikkeaa Jeesuksesta, joka on laki, rakkaudenlaki, niin hän ei ole kummemmassa asemassa kuin ihminenkään, vaan jotuu syrjäytetyksi siitä tehtävästä, jonka Jumala hänelle antoi.

        Siellä missä enkelit toimivat toimii myös vastustaja. Niin on aina ollut ja tulee olemaan siihen asti, kunnes Jumala tekee lopun vastustajasta. Jumalan voimaa ei voita mikään ja siksi jokainen Jeesuksessa pysyvät on turvassa.

        Job 1
        1 Uusin maassa oli mies, jonka nimi oli Job. Tämä mies oli nuhteeton ja rehellinen, pelkäsi Jumalaa ja karttoi pahaa.
        2 Hänelle syntyi seitsemän poikaa ja kolme tytärtä.
        3 Ja karjaa hänellä oli seitsemäntuhatta lammasta, kolmetuhatta kamelia, viisisataa härkäparia ja viisisataa aasintammaa sekä ylen paljon palvelijoita. Tämä mies oli kaikista Idän miehistä mahtavin.
        4 Hänen pojillansa oli tapana laittaa pitoja, kullakin oli pidot talossaan vuoropäivänänsä; he lähettivät silloin sanan ja kutsuivat kolme sisartansa syömään ja juomaan kanssansa.
        5 Mutta kun pitopäivät olivat kiertonsa kiertäneet, lähetti Job sanan ja pyhitti heidät; hän nousi varhain aamulla ja uhrasi polttouhreja, yhtä monta kuin heitä oli. Sillä Job ajatteli: "Ehkä poikani ovat tehneet syntiä ja sydämessään luopuneet Jumalasta". Näin Job teki aina.

        6 Mutta kun eräänä päivänä Jumalan pojat tulivat ja asettuivat Herran eteen, tuli myöskin saatana heidän joukossansa.
        7 Niin Herra kysyi saatanalta: "Mistä sinä tulet?" Saatana vastasi Herralle ja sanoi: "Maata kiertämästä ja siellä kuljeksimasta".
        8 Niin Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille palvelijaani Jobia? Sillä ei ole maan päällä hänen vertaistansa; hän on nuhteeton ja rehellinen mies, pelkää Jumalaa ja karttaa pahaa."
        9 Saatana vastasi Herralle ja sanoi: "Suottako Job pelkää Jumalaa?
        10 Olethan itse kaikilta puolin suojannut hänet, hänen talonsa ja kaiken, mitä hänellä on; olet siunannut hänen kättensä työn, ja hänen karjalaumansa ovat levinneet ympäri maata.
        11 Mutta ojennapa kätesi ja koske kaikkeen, mitä hänellä on: varmaan hän kiroaa sinua vasten kasvojasi."
        12 Niin Herra sanoi saatanalle: "Katso, kaikki, mitä hänellä on, olkoon sinun käsissäsi; älä vain koske kädelläsi häneen itseensä". Ja saatana meni pois Herran edestä.

        Lähettiläs jatkaa enkel'uskonsa julistusta. Jumalan sanan totuudesta hän erkanee ja eksyy yhä vain loitommaksi. Se on murheellista seurattavaa.


      • uskonaamen
        Todistaja kirjoitti:

        Lähettiläs jatkaa enkel'uskonsa julistusta. Jumalan sanan totuudesta hän erkanee ja eksyy yhä vain loitommaksi. Se on murheellista seurattavaa.

        Päinvastoin asia on. Kaikki jotka uskovat Ilmestyskirjaan saavat siunauksen. Minä olen lukenut Ilmestyskirjojen enkeleistä ja uskon. Kaikki todella uskon lahjan saaneet uskovat raamattuun juuri siten, miten se on kirjoitettu. Raamattu kertoo kaiken matkaa enkeleistä ja kertoo ihmisistä ja Jeesuksesta.


    • läi_vossunlässyn

      Voi lässynlässyn.

      Hömpänpömppää. Ihan kiva jos noita ei yritettäisi verhota profetioiksi.

      Mutta nyt meni pahasti pieleen.

      • Aamenaamen

        Tuollaiset lässyttäjät saavat uskovaiset näyttämään kamalilta. Onneksi on oikeita uskovaisia, jotka kirkastavat Jeesusta.
        Lässyttäjät kuuluvat lässyttäjien joukkoon. Eivät kuulu ollenkaan uskovaisten joukkoon. Aamen


    • sisinmaja

      Kiitos sinulle lähettiläs2 hienoista teksteistä! Kyllä Herra on ihmeellinen Jumala ja neuvonantaja ja ne, jotka Hänet torjuvat, torjuvat heidätkin, jotka Jumala on tällekin palstalle lähettänyt. Jatka ihmeessä kirjoittamista tänne, äläkä välitä noista soraäänistä. Itse he vain jäävät elävää Jumalaa vaille, mutta näin on raamattu säätänyt heidän kohtalonsa jo ennen kuin olimme syntyneetkään. Monet heistäkin ovat kutsutut, mutta harvat valitut.

    • ItsekorotusÄllöttää

      En myöskään ymmärrä tuota yletöntä Raamatunlauseiden spämmäämistä ja niiden muovaamista näiden 'runoilijoiden' omiksi hengentuotteikseen.

      On siinä huonon itsetunnon ja Jumalaa tuntemattoman ihmisen itsekorotusta reilusti messissä!

      Tällainen lätinä ei tee sinua aloittaja yhtään pyhemmäksi, vaan pellemäksi.

      • lähettiläs2

        Hei, vain Jumala on pyhä. Raamatun sana on Jumalan ilmoitus. Kaikki hyvä tulee Isältä taivaasta, eikä ole mitään ilman häntä. Ei kumpaakaan meistä.

        Olen vaikka pelle the runoilija, mutta tämä on tapani sanoa minä rakastan. Kuka sinä olet?


      • lähettiläs2 kirjoitti:

        Hei, vain Jumala on pyhä. Raamatun sana on Jumalan ilmoitus. Kaikki hyvä tulee Isältä taivaasta, eikä ole mitään ilman häntä. Ei kumpaakaan meistä.

        Olen vaikka pelle the runoilija, mutta tämä on tapani sanoa minä rakastan. Kuka sinä olet?

        Mielestäni tuo väite ei voi pitää paikkansa, että "vain Jumala on pyhä".

        Raamatussa on vaikka kuinka monta jaetta jokta kumoavat tuollaisen valheen:

        Paavali oli sitä mieltä että heprealaisten keskuudessa oli montakin pyhää:

        Hebr.3:1 Sentähden, PYHÄT VELJET, jotka olette taivaallisesta kutsumuksesta osalliset, kiinnittäkää mielenne meidän tunnustuksemme apostoliin ja ylimmäiseen pappiin, Jeesukseen...

        Pietari oli sitä mieltä että muinoin oli olemassa pyhiä vaimoja:

        1.Piet.3:5 Sillä näin myös muinoin PYHÄT VAIMOT, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset...

        Profeetat olivat pyhiä:

        2.Piet.3:2 että muistaisitte niitä sanoja, joita PYHÄT PROFEETAT ennen ovat puhuneet, ja Herran ja Vapahtajan käskyä, jonka te apostoleiltanne olette saaneet.

        Ketkä pyhät lähettävät korintolaisille terveisiä?

        2.Kor.13:13 KAIKKI PYHÄT lähettävät teille tervehdyksen.

        Jos ihmiselle olisi mahdotonta olla pyhä, niin ei Jumala olisi koskaan käskenyt olla pyhä:

        3.Moos.11:45 Sillä minä olen Herra, joka olen johdattanut teidät Egyptin maasta, ja joka olen teidän Jumalanne; OLKAA SIIS PYHÄT, sillä minä olen pyhä.

        Minä olen pyhä Jumalalleni:

        4.Moos.15:40 niin muistakaa ja täyttäkää kaikki minun käskyni ja OLKAA PYHÄT JUMALALLENNE.

        Me olemme pyhitetyt:

        Joh.17:19 ja minä pyhitän itseni heidän tähtensä, että myös HE OLISIVAT PYHITETYT totuudessa.

        1.Kor.6:11 Ja tuommoisia te olitte, jotkut teistä; mutta te olette vastaanottaneet peson, TE OLETTE PYHITETYT, te olette vanhurskautetut meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä ja meidän Jumalamme Hengessä.

        Hebr.10:10 Ja tämän tahdon perusteella me OLEMME PYHITETYT JEESUKSEN KRISTUKSEN RUUMIIN UHRILLA KERTA KAIKKIAAN.

        Seuraavalla sivulla on yhteenveto siitä mitä pyhyys on, sekä ketkä ovat pyhiä:
        http://jumalaoppia.com/index.php/kysymyksiae-ja-vastauksia/100-pyhyys-ja-pyhat


      • lähettiläs2

        Hei "jumalan pete". Kiitos kommentistasi ja linkistä.

        Jumala pyhittää kenet tahtoo. Se on totta.

        Tarkoituksenani oli vastata nimimerkille "ItsekorotusÄllöttää" että minä en pyri pyhittämään itseäni, vaan tehdä Herrani tahdon.


    • kummastelee

      keskusteleeko "lähettäjä" itsensä kanssa?

    • teeparannus

      Sinun on näköjään vaikea kestää muiden hengellisiä lahjoja, joita sinulle itsellesi ei ole suotu.

      • Jargoniaa

        MItä ihmeen HENGELLISIÄ lahjoja???? Ei tuollaiset itsestään selvät jorinat ole millään, minkään 'lahjakkaan ihmisen' tekstiä


    • lähettiläs2

      Herran armosta, sanoja sulattimesta, häneltä, joka on ja tuleva on. Kaikki hyvä tulee Jumalan suusta, jospa he nyt kuulisivat ääntäni ja vastaisivat kutsuuni. Vain yksi on hyvä ja minä olen se hyvä paimen. Kuinka minä haluankaan koota teidät.

      Katso, Isän rakastava katse, kasvot, jotka käyvät kanssasi, jos vain tahdot lapseni. Minä ojennan käsivarteni puoleesi ja olenhan jo ojentanutkin. Sydän tuntee tekijänsä, tietää kyllä sen. Olethan kuuliainen, kun minä sinut lähetän. Täytä itsesi rakkaudella ja ylistä ja kiitä sitä josta kaikki saa alkunsa. Se on viisautta.

      Ei Herra viivytä tuloansa vaan lähellä on tuo päivä suuri ja julkinen, se on tuomion päivä ja oikeudenmukainen on sen tuomari ja karitsa. Siinä He istuvat ja jo sen näkemisestä sortuu maahan, ei voi olla sydän tekijäänsä kiittämättä. Nöyrän puoleen minä katson. Sanoo kaikkivaltias, anteeksi antoa minä halajan. Kuinkas sitten syytetyn käy?

      Herra tarkkaa ja kysyy enkeleiltään, vieläkö on rakkautta ja löytyneekö uskoa tuosta miehestä? Näin kysyy hän, jota kuolemakin pakenee. Ehkäpä minä kadun tuomiotani, jos annat anteeksi veljellesi, voi miksi et pyytänyt anteeksi Adam-Eeva? Etkö ole kuullut, etkö nähnyt, Herra on laupias ja armollinen Jumala, joka antaa anteeksi, sille joka anteeksi pyytää ja katuu tekemäänsä pahaa? Miksi tartut vihollisen aseisiin, kun minä olen kertonut sinulle tien Israelin pyhän luo ja rauhan valtakuntaan? Käänny ja palaja luokseni, sillä Herrassa on pelastus.

      Minä Olen kattanut pöydän vihollisteni eteen ja täyttänyt Totisen anteeksiannon maljan sinulle lapseni, sinun puolestasi, koska sinua rakastan. Ja nyt, tulkaa juomaan, kaikki te työtätekevät ja raskautetut.

      Kuka on tuo kuningas joka hallitsee ja tuomitsee vanhurskaudessa. Hän, jonka sanallani ilmoitan. Minä olen sen teille sanonut ja ilmoitan sen uudelleen. Herrassa on pelastus, ylistäkää Jumalaa ja antakaa kunnia hänelle, jolle se kuuluu.

      Tässä, Tässä, tömistä ja ymmärrä, että Herra on lähellä. Jeesus on pian täällä ja häät ovat valmistetut. Kuka on se mies, joka voiton merkiksi siunaa hääparin alttarilla nostaen kätensä, Jumalan kasvojen edessä? Mistä tulee auringon valo, kun kaikki tämä tapahtuu? Pilvien välistä koittaa kirkkaus ja Minä olen teidän valonne sanoo iankaikkinen.

      Iloitse siis ihmislapsi, siitä rakkaudesta, jolla Herra armahtaa sinut, siitä rakkaudesta, josta sanoillani puhun, sillä rakkaudella, joka on ollut perustettuna jo alusta asti, sillä usko ja sydämen yksinkertaisuus tuo voiton. Minä Olen teidän auttajanne. Tie Taivastenvaltakuntaan. Otathan kutsuni vastaan? Sinetiksi rinnallesi. Jumalan rakkaus voittaa tämän maailman. Jeesus on se pelastus.

    • lähettilätön

      Helluntailähettiläät petaavat tietä helvettiin.

      • kyssäritässä

        Lähettiläs2 antaa tänne lohdutusta ja hyvää opetusta. Mitä helluntalaislähettiläillä tarkoitat? Jumalassa ei ole helluntailaisia, luterilaisia, ortodokseja...... Tiesitkö sen?


    • ketjunaloittajalle

      Hienoa jälleen lähettiläs2, kiitos tekstistäsi! Toivottavasti et ota henkilökohtaisesti kenenkään pilkkaa itseesi, sillä joka vahvana pysyy loppuun asti, pelastuu! Anna tekstien virrata, älä takerru vihollisen virittämiin ansoihin antaa pahalle periksi. Mitä enemmän kirjoitat, sitä enemmän vastustaja käy kimppuusi, mutta ole silti rohkea ja periksi antamaton, sillä sitä varten Jumala on sinutkin tälle palstalle valoksi lähettänyt, jotta pimeydessä kulkeville loistaisi valoa pimeyteen ja vangitut pääsisivät vapauteen.
      Ole siunattu!

      • lähettiläs2

        Kiitos Herralle. :) Siunattua päivää myös sinulle ja kaikille lukijoille.


    • lähettiläs2

      Tulipunaiseen puettuna hän astelee, kuin auringon hehku on loiste hänen kasvoillaan, se saa sinun sydämeesi poltteen, poskesi punastumaan. Rakkauttako vai häpeää on punastumisesi? Kuka on tuo peljättävä, jota, kuluttava liekki ympäröi?

      Kaikkivaltiasta emme voi käsittää ja kuitenkin hän on se, joka avaa ja henki näyttää totuuden niille, jotka hänen ääntänsä kuulevat. Minä parannan teidän haavanne ja ohjaan teidän kätenne auttamaan ja katso myös näkemään silmin, joilla minä Jeesus heitä katson.

      Israelin pyhästä minä todistan ja jo alusta asti, kun ihmislapsista iloitsin ja aivan Isäni vierellä, kun taivaankansi asetettiin ja maanpiirin perustukset taottiin. Nyt sen tiedät. Kuule rakkaani. Minä olen sinun alkusi ja ajan lopussa sinut vihin. Se on rakkausliitto iänikuinen ja Isäni mukaan säädetty.

      Henki liikkuu vapaudessa, Jumalan ääni on se, joka vie sinut perille, seuraa sitä ja se sinut palkitsee.

      Kuulkoon sydän tekijäänsä, nöyrä palvelija ottaa hiljaisuudessa vastaan sanat, jotka arvolliset saavat. Siinä se joka ääntäni kuullen saa ymmärryksen siitä, mitä on Jumalan tahto luotuaan kohtaan.

      Rakkaani, anna Minä asetun sinun ympärillesi, Sana pelastaa sinut, se nostaa sinut kuopasta ja on sinun turvanasi ahdistusten aikana, sillä Jeesus Kristus on Jumalan todistus itsestään. Jumalan Sana, Uskollinen ja Totinen on Herra meidän Jumalamme. Olkaa ystävyydessäni yhtä toisillenne ja välttäkää riitoja, en minä teitä muottiin paina, vaan iloon kasvatan yksilöinä yhdessä. Sanassani te loistatte sitä valoa, jonka minä ihmislapsiin hyvyydessäni alussa laskin.

      Vapaus valita ei tuonut onnea, vai kutsuuko ihminen itseään Jumalaa korkeammaksi, sillä jos tieto on vajavaista, niin lopulta se hänet murskaa. Paha salaa totuutta viimeiseen asti. Pysykää hyvässä, Seisokaa kalliollani lujina uskossanne, sillä minussa on elämä ja yltäkylläisyys. Antakaa sydämestänne anteeksi toisillenne ja vielä minä sanon rakastakaa, sillä te ette jää palkkaanne vaille.

      Rakastakaa lähimmäistä niin kuin itseänne, jotta hekin näkisivät päivän niillä silmillä, häneltä joka tuleva on ja sen miehen kasvot, jotka rakkaudesta sinua katsovat, sillä ne ovat sinun Isäsi silmät. Ja katso, Minä rakastan sinua, pysykää minussa ja minä olen oleva teissä ja se henki, jota minä anna vapauttaa teidät elämään tielläni, vieden juuri sinne missä mistä minä olen teille puhunut.

      • jeesuksenoma

        Minusta on niin lohduttavaa lukea näitä tekstejä. On paljon neuvoja, jotka ovat meille hyväksi. Voi kuinka minä Rakastankaan jeesusta. Alottajalle, eteenkin päin Siunausta, älä välitä heistä jotka tuomitsevat sinut, mutta hehän tuomitsevat Jeesuksen, uskaltavat???? Jään odottamaan uusia viestejä.

        Ps.37:3 Turvaa HERRAAN ja tee sitä, mikä hyvää on, asu maassa ja noudata totuutta.
        4. Silloin sinulla on ilo HERRASSA, ja hän antaa sinulle, mitä sinun sydämmesi halajaa.
        5. Anna tiesi HERRAN haltuun ja turvaa häneen, kyllä hän sen tekee.


      • lähettiläs2

        Kiitos myös sinulle nimimerkki "jeesuksenoma" rohkaisevista sanoista. Ne merkitsevät paljon. Minäkin rakastan Jeesusta ja koen, että olet hänelle hyvin tärkeä. Hänen lähellään on se paras paikka olla. :)

        Sanassa on iankaikkinen elämä ja luokseen olemme matkalla ja jo nyt sitä saamme hengittää. Tänään sinäkin aterioitsit kanssani ja vahvistit veljeäsi pientä ajassa.

        Ole siunattu ja Jeesus kanssasi!


    • tätätouhuatämäon

      Koko tämä touhu on tätä, mistä Raamattu tässä puhuu:

      13 Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi.
      14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
      15 Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

    • tekeytyvät

      Jos joku ei ymmärrä, että mikä loppu ja miksi, niin tässä selitys:

      Matt. 18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

      Mark. 9:42 Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen.

      Luuk. 17:2 Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee yhden näistä pienistä.

      Siis tuossa sanotaan, että näille eksyttäjille ITSELLEEN olisi parempi kohtalo nyt se, että heille laitettaisiin myllynkivi kaulaan, ja upotettaisiin meren syvyyksiin !

      Siis näin jatkamalla toimintaansa he vain lisäävät Jumalan vihaa päälleen, eli se viha vain karttuu karttumistaan !

      Siksi tuollainen tämän hetken kuolemakin olisi heille itselleen parempi ratkaisu !

    • sisarherrassa

      Jos olisi kokenut maanpällisen gennan,-oman helvettinsä ja huutaa syvistä vesistä.Minä olen,-ja olen saanut aarteita pimeän kätköstä.Olen nähnyt taivaan ikkunan ja saanut kokea Herran sylin.Jos ei ole kokenut omassa elämässä syviä vesiä ei voi ymmärtää Herran puhettta sydämmeltä sydämmelle.

      • mitä.yrität.sanoa

        Ovatko nuo lähettiläs2:n viestit Herralta mielestäsi ?

        Nähdäkseni ne ovat vain sielullisia, eli ihmisen omia tuotoksia !


    • armolahjatopastavatmeitä

      Kerro sinä nimimerkki mitäyritätsanoa, että mitä hyvää sinä tänne tuotat? Mitkä ovat sinun hengen hedelmät lähimmäistesi hyväksi? Yritä sinäkin tuoda tänne hyvää. En tiedä sinun kristillisestä suuntaumisestasi mitään, mutta kyllä armolahjat ovat voimassa ja ne ovat tarkoitetut meille kaikille. Jos jokin kohta lahjassa on sielullista, niin se arvostellaan siitä pois ja se hyvä, mikä jää jäljelle, otetaan Jeesuksen nimessä ja veressä vastaan.

      • mitä.yrität.sanoa

        Oletko lukenut ?

        Ilm. 2:2 Minä tiedän sinun tekosi ja vaivannäkösi ja kärsivällisyytesi, ja ettet voi pahoja sietää; sinä olet koetellut niitä, jotka sanovat itseänsä apostoleiksi, eivätkä ole, ja olet havainnut heidät valhettelijoiksi;

        Kiittääkö Herra tässä sitä palvelijaansa, joka paljasti nuo väärät valehtelijoiksi ???

        Kehoittaako Raamattu ottamaan vastaan opetusta vääriltä eli valehtelijoilta ja Jumalan palvelijoiksi tekeytyviltä ???

        2. Tim. 3:14 Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut,

        Kirje Titukselle 1
        10 Sillä paljon on niskoittelevia, turhanpuhujia ja eksyttäjiä, varsinkin ympärileikattujen joukossa;
        11 semmoisilta on suu tukittava, sillä he kääntävät ylösalaisin kokonaisia huonekuntia opettamalla sopimattomia häpeällisen voiton vuoksi.

        Siis !

        TIEDÄT KEILTÄ olet oppinut !

        Paljon on EKSYTTÄJIÄ, joilta ON SUU TUKITTAVA !

        Sinähän opetat nyt täysin Raamatun vastaisesti !

        Ymmärrätkö itse sitä ???


      • Lähettiläs
        mitä.yrität.sanoa kirjoitti:

        Oletko lukenut ?

        Ilm. 2:2 Minä tiedän sinun tekosi ja vaivannäkösi ja kärsivällisyytesi, ja ettet voi pahoja sietää; sinä olet koetellut niitä, jotka sanovat itseänsä apostoleiksi, eivätkä ole, ja olet havainnut heidät valhettelijoiksi;

        Kiittääkö Herra tässä sitä palvelijaansa, joka paljasti nuo väärät valehtelijoiksi ???

        Kehoittaako Raamattu ottamaan vastaan opetusta vääriltä eli valehtelijoilta ja Jumalan palvelijoiksi tekeytyviltä ???

        2. Tim. 3:14 Mutta pysy sinä siinä, minkä olet oppinut ja mistä olet varma, koska tiedät, keiltä olet sen oppinut,

        Kirje Titukselle 1
        10 Sillä paljon on niskoittelevia, turhanpuhujia ja eksyttäjiä, varsinkin ympärileikattujen joukossa;
        11 semmoisilta on suu tukittava, sillä he kääntävät ylösalaisin kokonaisia huonekuntia opettamalla sopimattomia häpeällisen voiton vuoksi.

        Siis !

        TIEDÄT KEILTÄ olet oppinut !

        Paljon on EKSYTTÄJIÄ, joilta ON SUU TUKITTAVA !

        Sinähän opetat nyt täysin Raamatun vastaisesti !

        Ymmärrätkö itse sitä ???

        Etsitkö eksytyksiä, vai Jumalan Sanan kirkasta valoa? Kerro, mikä Lähettiläs2 viestissä on väärää? Tuollainen yltiöpäinen syyttely on pelkästään vastavoimasta. Jeesuksen omat osaavat kertoa sen, mikä on oikeaa ja väärää. Osaatko sinä kertoa?


      • Todistaja
        Lähettiläs kirjoitti:

        Etsitkö eksytyksiä, vai Jumalan Sanan kirkasta valoa? Kerro, mikä Lähettiläs2 viestissä on väärää? Tuollainen yltiöpäinen syyttely on pelkästään vastavoimasta. Jeesuksen omat osaavat kertoa sen, mikä on oikeaa ja väärää. Osaatko sinä kertoa?

        Lantakasoista on turha etsiä Sanan valoa. Lanta ei pöyhimällä muuksi muutu.

        Vain kaltaisesi enkelilässyttäjä viitsii käyttää aikaansa kakkosversiosi tuottamaan sillisalaattiin, uskonnollissävyiseen sekasotkuun. Revi siitä.


      • syvyyksistä
        Lähettiläs kirjoitti:

        Etsitkö eksytyksiä, vai Jumalan Sanan kirkasta valoa? Kerro, mikä Lähettiläs2 viestissä on väärää? Tuollainen yltiöpäinen syyttely on pelkästään vastavoimasta. Jeesuksen omat osaavat kertoa sen, mikä on oikeaa ja väärää. Osaatko sinä kertoa?

        " Syvyyksien syvyyksistä sinä minut löydät ja aarre iankaikkinen paljastetaan. "

        Jumalaa ei löydetä mistään syvyyksistä, eli ihan muusta lähteestä on kyse !!!

        Isä Jumala on korkeuksissa eikä missään syvyyksien syvyyksissä !!!

        Ps. 148:1 Halleluja! Ylistäkää Herraa taivaista, ylistäkää häntä korkeuksissa.

        Matt. 21:9 Ja kansanjoukot, jotka kulkivat hänen edellään ja jotka seurasivat, huusivat sanoen: "Hoosianna Daavidin pojalle! Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen. Hoosianna korkeuksissa!"

        Mark. 11:10 Siunattu olkoon isämme Daavidin valtakunta, joka tulee. Hoosianna korkeuksissa!"

        Luuk. 2:14 "Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto!"

        Luuk. 19:38 sanoen: "Siunattu olkoon hän, joka tulee, Kuningas Herran nimessä; rauha taivaassa ja kunnia korkeuksissa!"

        Hepr. 1:3 ja joka, ollen hänen kirkkautensa säteily ja hänen olemuksensa kuva ja kantaen kaikki voimansa sanalla, on, toimitettuaan puhdistuksen synneistä, istunut Majesteetin oikealle puolelle korkeuksissa,

        Tämä on näitä "lähettiläiden" sanomia, joihin he itse uskovat, ja jotka ovat pimeyden enkelien sanomia, pimeyden enkelien jotka tekeytyvät valkeuden enkeleiksi !

        2. Kor. 11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.

        Tämän vuoksi heidän oppinsakin ovat niin sekavia ja Raamatun terveen opetuksen vastaisia !

        Ja "lähettiläiden" koko touhu on siis pitkälti enkelien palvontaa !

        Kol. 2:18 Älköön teiltä riistäkö voittopalkintoanne kukaan, joka on mieltynyt nöyryyteen ja enkelien palvelemiseen ja pöyhkeilee näyistään ja on lihallisen mielensä turhaan paisuttama

        Tätähän juuri tämä touhu nytkin on, eli sanomia mukamas Jumalalta, vaikka ne ovat ihan toisesta lähteestä, ja opit ovat vääriä, mutta niitä ei Raamatun sanalla koetella kuten tulisi, ja siksi eksytään pahasti:

        Gal. 1:8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.


      • mitä.yrität.sanoa
        Lähettiläs kirjoitti:

        Etsitkö eksytyksiä, vai Jumalan Sanan kirkasta valoa? Kerro, mikä Lähettiläs2 viestissä on väärää? Tuollainen yltiöpäinen syyttely on pelkästään vastavoimasta. Jeesuksen omat osaavat kertoa sen, mikä on oikeaa ja väärää. Osaatko sinä kertoa?

        Sinä "lähettiläs" et ainakaan osaa kertoa sitä, mikä on Totuus, kun et sitä itsekään kunnolla tiedä !

        Sinä opetat omavanhurskautta vain !

        Olet itse todistanut sen omin sanoin, vaikka sitäkään et itse tajua ja ymmärrä edes !

        Sinä olet ensinnäkin sanonut, että olet lapsesta asti ollut uskossa.

        Tuollainen väiten ei ole Raamatun mukainen, sillä Jumala synnyttää Uskon vasta uudestisyntyymässä, eli Raamatun opettama Usko, on Jumalan teko.

        Raamatun mukaan Uskova on vain se, joka on uudestisyntynyt ja siinä uudestisyntymisessä Jumala synnyttää ihmisessä sen uskon.

        Joten oppisi siitä, että olet aina ollut uskossa on täysin Raamatun vastainen !


    • mitä.yrität.sanoa

      Sitten lisää tuosta sinun omavanhurskaus opistasi !

      Siis tuo edellinen jo kertoi siitä, että luotat oikeasti omaan vanhurskauteesi vain, ja lisäksi siis omiin tekoihisi ja jopa vanhempiesi omiin tekoihin.

      Siis olet sanonut, että sait kasteeen armon, vauva/lapsi kasteen kautta, eli luotat siis kirkkokuntien sakramentti oppeihin ja siihen, että vanhempasi voivat omalla kaste teollaan sinua jotenkin vanhurskauttaa, eli et luota vain omiin tekoihin, vaan myös toisten ihmisten "vanhurskauttamis" tekoihin !

    • mitä.yrität.sanoa

      Sinä "lähettiläs" lisäksi väität, että sinut on suojeltu tai varjeltu jotenkin jossain "arkissa", mitä ihmettä sekin tarkoittaa, sillä sellaista "arkki" oppia et löydä Raamatusta

      Mutta tuokin siis on näitä sinun itse vanhurskautumis oppejasi !

    • mitä.yrität.sanoa

      Jatketaan näistä "lähettilään" omavanhurskaus opeista lisää !

      "Lähettiläs" sanoo siis olleensa aina uskossa eli ihan varhais lapsuudesta asti ja se lapsikaste oppi osaltaan siis mukamas vahvistaa asian.

      No, sitten "lähettiläs" on kertonut saaneensa "kutsun", ja siinä hän sanoo saaneensa PÄÄLLENSÄ Pyhän Hengen, siis ei itseensä eli sydämeensä, vaan PÄÄLLENSÄ.

      Tälläistä oppia ei löydy Raamatusta, vaikka lähettliäs niin valehdellen väittäisikin, se perustuu vain hänen vääriin tulkintoihinsa.

      Tuo "kutsu" ja Hengen päälle tuleminen tarkoittaa hänen oppinsa mukaan sitä, että sen kautta hän alkoi Raamattua tutkimaan ja opiskelemaan ja sen ITSE OPISKELUN kautta ja avulla hän lopulta omien sanojensa mukaan "uudestisyntyi" mukamas.

      Raamattu opettaa sen sijaan niin, että vasta uudestisyntymässä, siinä uudestisyntymässä uskoon tullut saa Pyhän Hengen, ja hänestä tulee Jumalaan temppeli sen Pyhän Hengen uskovassa asumisen kautta ja vuoksi.

      Pyhä Henki taas on Raamatun mukaan Opettajamme:

      Joh. 14:26 Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.

      Ja ilman Opettajaa ei voi oppia oikeasti mitään Raamatun Hengellisistä asioista, eli Henki tekee vain Raamaatun Sanan eläväksi ja sen kautta vain usko lisääntyy.

      No, "lähettiläs" siis itse on sanonut, että hänessä itsessään EI OLLUT Pyhää Henkeä siinä kohtaa kun hän raamattua ITSE OPISKELI !

      Se tarkoittaa sitä, että Henki ei voinut tehdä eläväksi Sanaa, vaan hän luki vain kuollutta kirjainta, eli suomeksi "lähettiläs" omien tekojensa kautta mukamas tuli Jumalalle kelvolliseksi, sen ITSE OPISKELUN, ELI OMIEN TEKOJEN kautta ja avulla.

      Tämä on silkkaa omavahnurskaus oppia kaikki tyynni !!!!!!!!

      Siis "lähettiläs" itse opiskeli itsekseen asiat oikein, ilman Pyhän Hengen apua, ja "lähettiläs" itse siis pyhitti itsensä Jumalalle kelpaavaksi tuon ITSEOPISKELUN ja ITSENSÄ PYHITTÄMISEN kautta ja avulla !

      KOKO "lähettilään" oppi on siis VAIN OMAVANHURSKAUS OPPIA, eikä sen enempää.

    • mitä.yrität.sanoa

      "lähettiläs" siis oikeasti omilla teoillaan mukamas teki itsensä Jumalalle kelvolliseksi !

      Nyt hän väittää sitä tietä Jumalan Tieksi, vaikka se on ihan muuta, eli vain omavanhurskauden tie, joka vie kadotukseen !

      Hän ei ymmärrä edes sitä, mitä uudestisyntyminen oikeasti on !

      Hän väittää tulleensa omien tekojensa kautta Jumalalle kelvolliseksi, vaikka Raamatun mukaan Jumalalle kelpaa vain Kristus ja Kristuksen Ristin työ ja uhri veri, eikä mikään ihmisen teko tai toimi kelpaa Jumalalle !

      "lähettiläs" siis opettaa toista evankeliumia, eli omavanhurskauden evenkeliumia !

      "lähettiläs" siis vain luulee tulleensa noiden omien tekojensa kautta Jumalalle kevolliseksi ja uudestisyntyneeksi !

      Hän vain ei ymmärrä sitä, mitä uudestisyntyminen on !

      Siis uudestisyntymisessä täysin syntinen ja kelvoton ihminen tulee ja lähestyy Jumalaa, ja siinä kohtaa ei voi vedota mihinkään omiin tekoihin tai hyvyyteen saati uskoon, vaan ihminen on Jumalan silmissä täysin kelvoton ja Jumalan vihollinen itse asiassa siinä kohtaa !

      Täysin kelvottomana ihminen vetoaa vain Jeesuksen TÄYTETTYYN Ristin työhön ja sijais uhri vereen, ja vain sen kautta Jeesus sovittaa meidtä Jumalan kanssa ja Jumala armahtaa sen syntisen ja antaa anteeksi kaikki synnit.

      Mitään omia ansioita tai tekoja ei Jumala hyväksy, vain Kristus ja sovinto veri kelpaavat.

      "lähettilään" oppi on siis ihan toisenlainen, eli hän itseopiskelun ja itsensä pyhittämisen kautta saavutti mukamas Jumalan hyväksynnän ja tuli niiden kautta sovitetuksi Jumalan kanssa !

      Siis pohja ja perusta on ihan eri tällä "lähettiläällä" !!!!!!!!!!!!!

      Hänellä perusta on omat teot, oikeassa evankeliumissa perusta on YKSIN Kristus !

      "lähettiläs" siis opettaa toista evankeliumia, eli omavanhurskauden evankeliumia, ja hänen perustansa on aivan toinen, eli ei todellakaan se Kristus ja Hänen sovintoverensä pelkästään !

      Olen aiemmin jo lainannut seuraavaa Sanankohtaa:

      11 Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus.
      12 Mutta jos joku rakentaa tälle perustukselle, rakensipa kullasta, hopeasta, jalokivistä, puusta, heinistä tai oljista,
      13 niin kunkin teko on tuleva näkyviin; sillä sen on saattava ilmi se päivä, joka tulessa ilmestyy, ja tuli on koetteleva, minkälainen kunkin teko on.
      14 Jos jonkun tekemä rakennus kestää, on hän saava palkan;
      15 mutta jos jonkun tekemä palaa, joutuu hän vahinkoon; mutta hän itse on pelastuva, kuitenkin ikäänkuin tulen läpi.

      "lähettilään" koko oppi on pielessä ja se tulee palamaan tulessa !!!

      "lähettilään" perusta ei ole Jeesus Kristus, vaan omavanhurskaus eli ihmisen omat teot, ja jopa hänen vanhempiensa teot, ja siten koko perustakin on ihan väärä !

      Joten tuollaiselta "lähettiläänkin" perustalta, ei voi kukaan pelastua, ei edes tulen läpi !

      Varokaa tätä eksyttäjää, hän kyllä paljon puhuu Jeesuksesta ja lainaa ihan oikeaa ja hyvää Sanaa Raamatusta, mutta hänen oppinsa ja koko sen perusta on väärä !!!!!

      21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
      22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

      Siis tuossa sanotaan EN OLE KOSKAAN TUNTENUT !

      Eli kovasti ovat Jeesuksen nimessä toimineet ja topuhunneet, mutta he EIVÄT KOSKAAN OLE OLLEET Jumalan lampaita ja Herran omia !

      "lähettiläs" kuuluu siis tähän joukkoon selvästikkin, sen todistaa tuo asia varsinkin, että hän ei ymmärrä edes, että miten uudestisynnytään ja minkä kautta, vaan hän luottaa omiin ja jopa toisten ihmiosten tekoihin, eli omavanhurskauteen siis !

      VAROKAA !!!

    • vahingoitatmuita

      Älä kehtaa väärennellä lähettilään tekstejä! Hän tuo aina palstoille raamatun Sanan ja senkin hyvin perusteltuna, jos jonkun oman kommenttinsa laittaa. Sinä olet niin umpikateellinen, kun et itse ymmärrä raamattua ja olet edelleen sisältäsi pystyyn kuollut kelopuu. Ehkä sinä heräät henkiin, jos saat "kompostoitua" jotenkin tuon kuolleen oppisi itsestäsi irti, se ei herätä henkiin edes eläviä kasveja. Sinua täällä jokaisen pitää varoa! Ei tuollaisia vessapaperirullan mittaisia haukkumisviestejäsi jaksa lukea kokeneimmatkaan lukijat. Eikä niitä lue muutenkaan kukaan, riittää kun vilaisee nimimerkkisi ja ohittaa lihantuotoksesi nopeasti.

    • olkaasiunattuja

      Kysyn mitä.yrität.sanoa? Sinä ainakin osaat solvata toisia? Osaatko keskustella sivistyneesti?? Eikö olisi rakentavampaa, vaihtaa mielipiteitä asioista! Eikä aina vain etsiä vikoja toisista. Haukkua eksyttäjäksi? Sinä ja moni muukin varmaan tunnistaa itsensä näistä asioista. Oletko omasta mielestä oikealla asialla???????
      Minusta on ihanaa lukea tekstejä Jeesukselta. Siunausta jokaiselle

    • sopankeittäjälle

      Hänelle varmasti joutuu vaihtamaan nimimerkkiä. Se voisi olla tästä eteenpäin solhetu eli solvauksenhenkientuoja. Ehkä hän nyt miettii, tuo solhetu, että mistä aloittaisi sopankeittämisen tänä aamuna!?

    • solhetulle

      Solhetu on näköjään jättänyt tämän ketjun rauhaan, mitä lie soppaa nyt keittää?

    • lähettiläs2

      Minä puhun elämää, otatko vastaan sanani?
      Kaikesta sydämestäsi, kaikesta mielestäsi rakasta.

      Muukalainen Minä Olin ja kuitenkin sain kokea ystävyyden kanssasi. Omastasi jaoit ja sain hetken luonasi viivähtää. Niin sinä välitit sydämelläsi, katseellasi sen sanoit. Sitten jos tarvetta vielä teoinkin, mutta muistan sinut kuitenkin siitä minkä sydämeeni taoit.

      Ja niin koittaa auringon nousu ja sinut vaimoni häikäisevän näen. Tässä on elämä. Isä, joka lastaan rakastaa ja lapsi Isäänsä kunnioittaa. Äiti, joka pienoistaan kantaa ja vuokseen rauhoittaa. Veljeni, sinä tuet ja kätesi ojennat, sillä yhdessä taakka keveämpi on ja taistelut voitetaan.

      Kaiken tämän saa aikaan rakkaus ja jokainen joka rakastaa pyrkii rakkauteen sillä siitä minä Jeesus teille puhun. Elämän alku ja loppu, se viimeinen, joka tulee ensimmäiseksi, se pienoinen, joka korotetaan. Älä ole maailman viisas, vaan lapseni kaltainen. Tee sitä mikä hyvää on ja seuraa minua, sillä aika lähenee ja meillä on paljon kerrottavaa.

      Maailmassa teillä on myös ahdistusta, mutta en minä anna niin kuin maailma, vaan niin kuin Isä, joka turvaansa poikasensa sulkee ja salassa varustaa. Minä olen elävä henki, Isäni valtaistuimelta lähetetty ja rakkauttani minä omiini puhalsin. ai, ai ,ai! ihmisen pojaksi maailman tulin, jotta he kuulisivat totuuden ja ymmärtäisivät, etten minä hylkää, en luotuani jätä.

      Näin sanoo Herra: Sinä kirkastit nimeni, sanani sanallani täytit ja lunastit lapseni kuoleman paulasta. Ja he kaikki sanovat Amen, kaikki, jotka Jumalan tuntevat, sillä henki puhuu sen minkä minä kulloinkin annan. Älä anna maailman viedä voittopalkintoasi minussa, ole vain aivan rauhassa, luja rohkea. Totisesti, totisesti, uudeksi minä teen kaiken.

      (Kun Herran nostaa tämän maan kaaoksesta valittunsa ja kokoaa enkelinsä taisteluun totuuden puolesta, ovat useat vielä unessa tämän maailman turruttamana.)

    • jeesuksenoma

      Luuk.10 Eloa on paljon, mutta työmiehiä vähän. Rukoilkaa siis elon HERRAA, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa.
      Joten jokaisen pitää ottaa nämä sanat todesta, jotka Lähettiläs2 kirjoitti. Jospa kukaan ei heti tuomitse, vaan tutkii niitä sanoja miettien ja punnitsee, teenkä oikein elämässä! Minun ainakin pitää niin tehdä!!!! Rukoilla, Auta HERRANI minua, tässä vaelluksessani, että tekisin oikein.

    • aitosanomajesukselta

      Kirottu se joka ei kiimaista auta sanoo jesus.

    • lähettiläs2

      Siinä minun rakkaat tyttäreni ja poikani. Minä näen tahtonne olla minussa ja tehdä sitä mikä hyvää on. Katsokaa avoimin silmin ja nähkää hätähuuto ympärillänne. Minä näen taistelunne, ilon ja surun sydämissänne. Aika ajoin te kysytte miksi, mutta ollen vierellänne vastaan tavalla tai toisella Herra sinun kanssasi kuullen hiljaisimman huokauksenkin. Kaikkea te ette vielä tässä ajassa käsitä, mutta tielläni kulkien alatte nähdä sen mikä erottaa ja oikein on.

      Ystävikseni minä teitä kutsun. Henki on se joka todistaa, sillä te olette niitä joille sanani ovat tulleet ja valkeuteni todistajat tässä sukupolvessa. Ottakaa minun rauhani yllenne sillä on niin paljon yksinäisiä, joita tahdon vetää puoleeni kauttanne.

      On Isäni tahto, että kuningaskuntani, joka on täynnä Jumalan tuntemusta, sekä iloa ja ylistystä annetaan teille jotka olette rakkaudessani uskolliset. Te saatte olla tuomassa armon sanomaani sydämeltä sydämeen ja avata kanssani maailman lukkoja, jotka kanssakulkijoitanne pidättävät.

      Rakkaus on se joka kestää koetuksen. Eivät suuret virrat sinua hukuta sillä omani olet ja kuinka sinua rakastankaan. Minä olen se joka avaa oven sinun kulkeaksesi heidän luokseen ja niin he ymmärtävät, tietävät kyllä, että Herra on lähettäjä tässä.

      Katso kasvojani, sanani peilin eteen hiljenny. Anna ajatuksesi, askareesi kaikki tekosi minulle ja luota, että kanssasi olen ja näet kyllä, että vastaan rukouksiisi. Sydämessäsi tiedät ja katseestasi näet Isäsi ja halajat lisää sitä iloa ja riemua mikä sanani tuntemisesta ja vapaudesta syntyy vahvistaen olemuksellasi veljiä ja sisariasi.

      Siinä sinä istut sairaiden vierellä heitä kuunnellen ja viet rakkauttani kaikkeen yksinäisyyteen. Omastasi annat, niin kuin minä olen sinulle antanut ja astiasi on ylitsepursuava ja voittosanomani saavuttaa jokaisen kuulevan ja luo uutta sydämeen, joka halajaa. Ei sen ole tarkoitus olla suoritus tai taakka. Pieni sana ja hyvä teko saa aikaan uutta kasvua, kun Isäni henki sen elävöittää.

      Ajasta aikaan, kaikki on minun kädessäni. Minä saan elävät vedet virtaamaan ja ruokin nälkäiset. Totisesti totisesti minä annan sille joka anoo. Tulkaa luokseni, niin kuin olette tulleetkin, rakastaen toisianne. Ja Kyllä! Ylistys ja kunnia Isä Jumalalle, Herralle meidän Jumalallemme. Olkoon Herra teidän kanssanne iankaikkisesti!
      Jeesuksen Kristuksen nimessä. Amen

    • lähettiläs2

      Herra minun Herrani, sinun puoleesi minä halajan, sillä vain sinussa on elämä ja siitä iloitsen. Isä, minun Jumalani, sinusta on totuus, sinusta on sana, sinulta saan vastauksen kun sitä halajan. Ja kun minä etsin kasvojasi, niin tiedän sen, että ei eilinen. Ei, ei! edes huominen, vie sijaani sinusta paikkaani rakkauden. Se on se vastaus.

      Oli tuska taikka ahjo, käsissä olen. Tee minusta uusi, kirkas luomus vapauteen. Sillä vain sinussa on vapaus ja siitä riemuitsen. Ei ei! Se ole taakka vaan matkamme kotiin, uskomme on kallio paikka yhteinen. Sydän jakaa toisilleen, eleen hyvän pienoisen.

      Se saa kasvamaan uuden ja vahvistaa särkyneen. Sydän taikka sielu ei koskaan niin yksin tai heikko, ettei näkisi luojamme kaiken tämän tuoden pelastuksen voiman, Jeesuksen Kristuksen, jonka rakkaus peittää kaiken pahuuden.

      Hän on valkeus, väkevin voima, pimeän voittanut. Tuuli suusta Herramme, palava katse läpi liekkien, jossa syvin kaipuu vuoksesi. Ei, ei! se hiljene, hän joka on voittanut on lähettänyt sanan ja saattajansa todistamaan tästä niille jotka kuulevat ja näetkö jo kaareni pilvissä? Ne ovat armoni kaaria, jotka ylitsesi käyvät. Minä kuulen kyllä huokauksenne.

      Kuka käskee ja se tapahtuu, kaarrutatko kanssani taivaan joka on kuin valettu kuvastin armostani? Tiedäthän lapseni kasvojeni edestä kaikki saa alkunsa ja kasvojeni edessä me taas tapaamme. Minä rakastan sinua, alusta loppuun minä sinua rakastan, iankaikkisella rakkaudella minä sinua rakastan.

    • armostarikas

      Amen! Herra on väkevä Jumala, armossansa rikas antaja, rakkauden tuoja ja ilonsanoman levittäjä! Häntä kuunnelkaamme, Hänelle huolemme kertokaamme, vain Hän voi meitä auttaa.

    • lähettiläs2

      Elämän tie se saa lapset kotiin johdattaa. Käy tien aukaisija heidän rinnallaan, suojelija pyhä kulkuanne varmistaa. Herramme siellä on sen tietää saat, vain hetki vielä lapseni ja surut pelot ne väistyy ainiaan.

      Mistä voiman ammentaa saa matkamies maailmaan? Tuleeko onni kaupoilta vai kun toistaan rakastaa? Kohtaanko sen tielläni ja missä on sen määränpää?
      Selustani suojaten taas päivääni käyn, laskenko pääni tyynyyn rauhaisaan. Kun hetki hiljenee mistä valon tavoittaa? Onko turva luona Herrani vaiko mieli hetkeen huomisen?

      Vailla viisauttako kuljin ja silmäni suljin, vailla rakkauttako, kun sut mielestäni siirsin. Mikä voitti kiitoksen sinua kohtaan luojani, mikä peittää vapauden, jonka jo alussa sain? Voittajan rinnalla tahdon käydä tiellä kotiin kanssa Jeesuksen, rukoillen, kiittäen ja iloiten.

      Vaikka maailmassa on ahdistus ja monenlaiset murheet ja taakat usein painavat Sana Herran on ihmeellinen. Se on kuin manna taivaallinen ja murrettu leipä yhteinen. Hetki kanssa ystävien äärellä tulen, yhdessä luona lähimmäisten.

      Sama henki saa aikaan ilon ja kiitoksen ja jakaa hyvän eleen veljelleen.
      Se on rakkaus, elävä Sana, Jeesus Kristus. Jumala sinussa, Herra sinun kanssasi. Uskothan tuon tien?

      Siinä rauha on ja siihen te olette kutsutut, kaikki te joita minä Herra sanallani vedän. Eikö paimen kaitse lampaitaan ja sido särkyneet? Minä kokoan teitä ja tahdon, että tiedätte rakkauteni, joka minulla on teitä kohtaan. Sallikaa sanan valo ja loistakoon valkeus yllänne, Jeesus teitä johdattaa. Luokse Herran, luokse Jumalan.

      Iloitse lapseni, iloitse siitä, että nimesi on kirjoitettuna kirjassani. Uuden nimen Minä Olen antava sinulle, joka olet ollut uskollinen. Sinä vastasit kun minä kutsuin, tartuit käteeni, kun minä pyysin. Katseesi kiinnittäen minussa riiput ja lähimmäistäsi rakastat. Minä avaan ovet kanssakulkijoidenne tulla ja jaan kullekin tahtoni mukaan. Niin se on, Jeesus teidän keskellänne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe