KUVITTELET VAAN KAIKEN

korvien.välissäkö

Sinulla on korvien välissä vikaa, ei sinua mikään vaivaa, kuvittelet vaan kaiken. -Kannattaisi mennä psykiatrille.
Kun lääkärin tiedot eivät riitä, varsinkaan harvinaisemman sairauden kohdalla, tätä voi joutua kuulemaan lukuisia kertoja eri paikoissa.

Onko kokemusta.

Kerätään listaa "ei mikään vaivaa" sairauksista.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zebrahoofs

      Hypermobiliteetti. Ei ole reumaa, mutta eds:n mahdollisuutta ei edes harkita. Seepra!

    • Kidutettu

      KEUHKOVERITULPPA

      Hakiessani apua tk.sta ja keskussairaalasta rintakipuihin, hengenahdistukseen ja yleiskunnon romahtamiseen sekä edeltäneisiin jalkakipuihin. Jo postin haku hengästytti ja pisti rintaan.(taustaltani olen liikuntaa harrastava aktiivinen ihminen). Lääkkeeksi sain rauhoittavia. Viikon kuluttua en jaksanut edes kahvia keittää ja jutella vieraille. Tk.n ea.n lääkäri, hänelle diapam, jos ei suostu niin suoraan suoneen. Seuraava käynti, mieheni tilasi ambulanssin. Keskussairaalan lääkäri neuvoi syömään ainakin kk rauhoittavia( en pystynyt kotona edes alakertaan menemään, portaissa kulkeminen mahdotonta). Kotiutus. Ei sairaslomaa. Lääkärin mielestä "olosi vaan huononee, jos et mene töihin".

      Viikko edellisestä, tk.n kautta keskussairaalaan, päivystävä lääkäri ravisteli pohjettani, joka oli kipeä. Siirsi osastolle. Siellä ultrattiin sydän. Kardiologi totesi "NÄYTÖT ALKAA OLLA VAHVAT, ETTÄ VIKA ON KORVIEN VÄLISSÄ". Sitten rasitus ekg, sama puoskari. En pystynyt polkemaan ja keskeytin, jolloin nettipasianssia pelaava kardiologi poistui huoneesta sanoen "HULLU MIKÄ HULLU, PÄÄSSÄS SUL VAA ON VIKAA". Seuraava yö oli yhtä helvettiä, 7 nitroa ja sietämättömät rintakivut. Olin siis osastolla mutta mitään apua en saanut. Pyysin marevanin aloitusta, en saanut. primaspania, en saanut, Edes särkylääkettä, jolloin tuotiin 2tab , sanottiin olevan vastaavia mitä olin aiemmin särkyyn saanut , mutta eri merkkisiä. Huomasin niiden kuitenkin olevan diapameja, enkä ottanut. Lompakossani muistin olevan asperiinia ja otin yönaikana 2.

      Aamulla kutsuin lääkäriä useaan otteeseen, ei tullut luokseni. Hoitajat kävivät ovenraosta kurkkimassa "täytyy tarkkailla milloin se pimahtaa, ettei ala riehumaan". Myöhemmin toinen lääkäri tuli ilmoittamaan " EI SINULLA OLE MUUTA KUIN PÄÄSSÄ VIKA". Kyselin voiko emboliaa tutkia ,selvittäen kivun alkavan alaraajoista ja sen jälkeen tulee hengenahdistus ja rintakivut. Mutta ei "KOSKA VIKA ON PÄÄSSÄSI". Yritin kertoa kuinka kivut voimistuivat pohkeen ravistelun ja rasitustestin jälkeen. 9 kertaa käynnin aikana hän mainitsi vian olevan päässäni ja tarvitsevan psykiatrista hoitoa. Hetken päästä hän palasi luokseni, "KÄSIVARRET JA KAULA PALJAAKSI". Hän oli nähnyt mustelman joka tuli ea.ssa otetusta syd ents kokeesta. Hänen mielestään ei ollut verikokeesta ,vaan mieheni pahoinpitelisi minua. Osastolta kotiutettiin.
      Seuraavana päivänä en päässyt edes vessaan ilman nitroa. 4nitron jälkeen mieheni vei taas tk.n ea.n , jossa lääkäri "KOITA NYT YMMÄRTÄÄ ETTEI SINULLA OLE KUN PÄÄSSÄ VIKAA". Siirto keskuss kyselin hoitajalta milloin lääkäri tulee. "EN TIEDÄ TULEEKO SINUN LUOKSESI TÄÄLLÄ ON SAIRAITAKIN IHMISIÄ". Viimein lääkäri tuli ilmoittamaan "SINUN ON TURHA TÄNNE ENÄÄN TULLA, SILLÄ SINUA EI OTETA VASTAAN JA TÄMÄ TIETO VÄLITETÄÄN MYÖS HÄTÄKESKUKSEEN JOTEN SINNEKÄÄN ON TURHA SOITELLA". Olin tosi huonossa kunnossa ja helvetillisten rintakipujen saattelemana kotiutettiin. Potilaspapereissa merkintä, täysin hyväkuntoinen nainen.

      Mieheni vei minut H:kiin yks sairaalaan sydämen varjoaine tutkimukseen. Ei tukoksia sepelvaltimoissa. Kyselin taas lääkäriltä embolian tutkimismahdollisuutta, mutta hän sanoi tuntevansa ja luottavansa keskussairaalan lääkäriin. "MENE VAAN KOTIIN JA JATKAT RAUHOITTAVIEN SYÖMISTÄ". Sitten yks verisuonikirurgille. Selvitin alaraajojen huonoa verenkiertoa hengenahdistusta ja rintakipuja. Hänen mielestään ei syytä huoleen."SINULLEHAN ON MÄÄRÄTTY RAUHOITTAVIA , MIKSI ET KÄYTÄ." Pyysin lähetettä jalan ultraan tukoksen etsimiseksi,en saanut.

      Taas tk.n . Yritin saada lähetettä ultraan, mutta lääkärin mielestä ei mitään lääketieteellistä perustetta

      2 kk taistelun jälkeen pääsin yks röntgeniin, jossa suostuttiin kuvaamaan jalkani ilman lähetettä ja kas kummaa, syvälaskimotukos ja keuhkoissa molemminpuolin massiivinen keuhkoveritulppa(embolia).
      Taas osastolle. Onnex eri kuin aiemmin. Hoito oli kiitettävää ,kunnes lääkäri palasi vappulomaltaan ja tokaisi."VIELÄK SE HULLU ON TÄÄLLÄ". Kyseli ammattiani sairaslomaa varten , ilmoitin olevan maanviljelijä. Lääkäri, "KUKA SINUT ELÄTTÄÄ". Vastasin itse. Hänen mielestäään tarvitsin selvästi psykiatrista hoitoa. 3 kertaa 2kk aikana olin psykiatrin vastaanotolla, eikä alan asiantuntijan mielestä mielentervydellisiä oireita todettu.
      Viimeisellä tapaamisella aiemmin rasitustestissä mainitsemani kardiologi totesi, "SUN OLIS KÄYNNY AIKA HUONOST, JOS MYÖ EI OSATTAIS NÄIT ASIOITA."

      Maallikkona en ymmärtänyt tätä ja tein ilmoituksen hoidon viivästymisestä potilasvakuutuskeskukseen.
      Jossa todettiin virhe tapahtuneen keskussairaalassa, mutta tk.ssa kumottiin pätevän lääkärin puuttuessa.

      Käytöksestä kantelin AVI.n, josta sain vastauksen. Potilasta on tutkittu, hoidettu ja kohdeltu asianmukaisesti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe