Sekstaan varatun kanssa

Jariz

Voitte lynkata minut moraallittomaksi kusipääksi. Sekstaan varatun naisen kanssa.

En halua avata tätä keskustelua seksiosastolle, sillä huomaan siellä enemmistö vastaajista olevan tietyn tasoista porukkaa, jota en tavoittele.

Asiaan: salasuhde on jatkunut 3kk ja olemme tiivisti yhteydessä. Emme juuri millään saa tarpeeksi toisistamme. Nälkä kasvaa syödessä. Sekstaamme lähes joka toinen päivä.

Nainen on minua muutaman vuoden vanhempi. Itse olen 20v - 24v väliltä (en halua tarkentaa).

Meidän juttumme luistaa laittoman hyvin niin keskustelun tasolla kuin myös sängyn tasolla. Varsinkin sängyn puolella hommat ovat aivan älyttömät ja jäimme siihen koukkuun. Mielikuvitusta. Fifty shades of grey juttuja. Loputonta menoa, sekä turvasana. Jotkut ymmärtää. Siitä en enempää avaa.

Ajatusmaailmalle loksahtaa todella hyvin ja olemme keskustelleet tästä tilanteesta. Teemme moraallittomasti. Varsinkin varattu kumppani, mutta osavastuu on myös minullakin, sillä tiedän tämän olevan varattu.

Molemmat ollaa samaan mieltä siitä, että ihmisen seksuaalisuutta pitäisi vapauttaa täysin parisuhteen käsitteestä. Näemme, että seksi pelkän parisuhteen kumppanin kanssa on aika keskiajan jäännöstä. Sinulta viedään oikeus seksi muiden kanssa. Kun evoluutio on luotu meitä ihmisiä lisääntymään eri ihmisten kanssa. Siksi pettämistäkin tapahtuu, niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Se ei ikinä lopu, vaikka kuinka opettaisimme että se on väärin.

Olen asian aina näin käsittänyt ja nyt olen löytänyt henkilön, joka jakaa saman mielipiteen. Hän on varattu.

Käsitykseni johdosta, olen ja pysyn vielä pitkään sinkkuna. En halua kumppania, ellen löytäisin tämän kaltaista samalla aaltopituudella olevaa. Avosuhde.

Varattu kumppani on läheisriippuvainen, kun taas hänen miehensä (josta hän paljon puhuu) on hyvin itsekeskeinen ja kiinnostunut lähinnä itsestään. Mutta rakastaa tätä naista silti. On kuitenkin vissiin loppujen lopuksi hyvä tyyppi. Todennäköisesti mieskin käy vieraissa, mutta käsittääkseni omii perinteisen käsityksen, että pettäminen on aina pettämistä, eikä hyväksyisi tätä. Ettei se olisi ihmisen luonnollisinen halujen tyydyttämistä, vaan toisen ihmisen satuttamista (niinkuin suurinosa näin ajattelee).

Kuuntelen naisen asioita. Hän avautuu mulle paljon. Avautumiset suorastaa kiihottaa minua. Kuulostaa niin väärältä. Monia ei kiinnosta, jos joku puhuu omasta miehestäänsä sängyssä. Mä puhun tälle naiselle myös paljon mun kumppaneista. En välttämättä ihan avaudu, mutta kerron avoimesti. Häntäkin tämä kiihottaa kun kerron mitä muiden kanssa teen. Saatamme olla yliseksuaalisia, mikä nähdään jonkinnäkösenä sairautena yleisesti. Ollaa pohdittu molemmat ettei tästä sairaudesta haluttaisi luopua.

Onko muita, jotka harrastatte salasuhdetta? Kysyisin erityisesti näiltä miten käsittelette yleisesti parisuhteesta ja ihmisen seksuaalisuudesta? Muutkin voivat vastata tai tuomita.

34

1070

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äikänopesi

      Miksi kirjoitat moraallittomuuden kahdella ällällä? Ei sellaista sanaa olekaan.

      • MrBolivar

        Ap hyvä! Olette molemmat yhtä moraalittomia(pettämisen suhteen) ja ajattelette samalla tavalla seksistä sekä parisuhteesta.Lisäksi naisen mies on itsekäs ja pettää myös. Saanko kysyä, miksi nainen ei jätä miestänsä ja alkaisitte olemaan yhdessä ?
        Rakastaako nainen oikeasti miestä vaikka pettää vai onko todellakin vain yhdessä koska "näin on aina ollut"?

        Ja pakko sanoa - vaikka leimaatkin minut ahdasmieliseksi lampaaksi - että kyseinen evoluutioteoriasi on lähinnä moraalinen itsesi vapauttaminen. Tuolla tavalla kun ajattelee, ei tarvitse kantaa vastuuta eikä oikeasti sitoutua kehenkään. Mutta, jokainen taaplaa tavallaan.


      • Kaikkieivät

        " ... Lisäksi naisen mies on itsekäs ja pettää myös. ... " Pelkkää oletusta, luuloa ja kuvittelua vain ja ainoastaan. Sinä et tiedä mistään kun edes nainen ei voi tietää. Mitä se kertoo kaikista teistä?


    • Restingbitchface

      "Onko muita, jotka harrastatte salasuhdetta? Kysyisin erityisesti näiltä miten käsittelette yleisesti parisuhteesta ja ihmisen seksuaalisuudesta? "

      Kysymys jäi hieman epäselväksi. En mitenkään harrasta salasuhteita, mutta yksi salasuhde minulla on ollut puolen vuoden ajan, kävi pikku hups ja rakastuin häneen, ja tämän jälkeen vuoden tauko ja sitten seksisuhteessa on-offina reippaan vuoden.
      Tekopyhää tai ei, niin en hyväksy pettämistä, tein erittäin väärin. En pystyisi olemaan avoimessa suhteessa. En myöskään voisi kiihottua, jos tämä salasuhdemies/oma mieheni olisi kertonut mulle seksistä muiden kuin minun kanssani. Uskon, että mun ja salasuhdemiehen seksi ei olisi ollut kummosempaa, jos siihen ei olisi liittynyt kielletyn hedelmän taikaa, pientä alistamista henkisesti, jotain likaista ja väärää tai/ja minun kokemiani suuria "mahdottoman rakkauden" tunteita, hänhän ei siis musta välittänyt muuten kuin seksimielessä, mitä nyt alun puolen vuoden lämmittelyvaiheen aikana esitti toisin.

      Jos naitte ympäriämpäri kaikki, niin sinä kuin myös salasuhdenaisesi ja hänen miehensä, niin suosittelisin kiinnittämään erityistä huomiota ehkäisyyn.

      Te olette aika nuoria vielä, ehkäpä tosirakkaus ja mahdollisesti lapsen saanti voi muuttaa vielä teidän mielipidettä/halua perus parisuhteesta, uskollisuudesta yms.

      En mä kyllä poissulje sitä, etteikö voisi olla avoin suhde joka perustuu rakkauteen. Vaatii vaan aikalailla samantyyppiset ihmiset, jotka kehittyvät tunnetasolla ja henkisesti aika synkassa läpi elämän että se toimisi.

    • kjhdskjhdfgkjhdf

      Kirjoitus on edelleen väärällä osastolla. Vinkkinä lainaaminen, varastaminen, PETTÄMINEN - sika!!!

    • hetkielämästä

      "Varattu" ja "pettäminen" särähtävät korvaan tuosta tekstistä niin pahasti, että tekee mieli ihmetellä, miksi sä roikut yhä niin aataminaikaisissa käsitteissä, vaikka sulla on tarve elää aivan uudenlaista, vapaata ja itsenäistä elämää, jota ei hallitse vanhan maailman säännöt eikä normit? Eihän se maailma miksikään muutu jos sitä määrittää muiden ihmisten luomilla käsitteillä.
      Omasta kokemuksesta voin kertoa, että se hormonien varassa kisailu alkaa tuntua naivilta viimeistään siinä vaiheessa, kun alkaa syntyä lapsia. Silloin "mä ja mun tarpeet" jää aivan luonnollisesti kakkoseksi, koska elämä vaatii kantamaan vastuuta muistakin kuin vain itsestä. En ollut uskoa sitä, mutta niin vaan kävi mullekin ja mä kasvoin vihdoin aikuiseksi, olen ylpeä kahden muksun vanhempi nyt.
      Tunnen myös ihmisiä, jotka saivat nuorena niin pahasti siipeensä erinäisiltä unelmiensa seksikumppaneilta, etteivät kykene vieläkään vakiintumaan. Se syö ihmisen omanarvontunnon ja itseluottamuksen yllättävän nopeasti.
      Mutta joo, kukin ontuu tyylillään.
      Viimeistään ikä tekee sen, ettei mitkään parikymppisen unelmat elä ikuisesti - vaikka se nyt parikybäsenä siltä tuntuiskin. ;) Elämä on liikettä ja se liike vie eteenpäin.

      • Waakku72

        Minä olen kohta 44v mies. Elänyt suurimman osan elämästäni sinkkuna. Vapaa tulemaan ja menemään. Seksikumppaneitakin lukuisia... Joidenkin kanssa seurustelua kuukausi tai enimmillään ehkä reilu vuosi. Joidenkin kanssa vain seksiä. Pettänyt en ole ketään, koska siinä vaiheessa kun nainen on esittänyt että "ollaan vain kahdestaan", niin siitä olen kiinni pitänyt, mutta jos nainen halusi enemmänkin vakiintua, niin usein tuli sellainen fiilis, että poistunpa tästä kuviosta... Kenenkään kanssa en aikoinaan yhteistä asuntolainaa halunnut. Kukaan nainen ei vain vaikuttanut riittävän sopivalta, että olisi voinut puolisoksi kutsua. Ehkä jonkun mielestä mulla oli sitoutumiskammo, mutta omasta näkökulmastani olen vain tarkka siitä että kenen kanssa sitoudun. Mitään pakkoa mulla ei koskaan ollut ketään löytää pidemmän päälle, koska yksinkin pärjäsin erinomaisesti.

        Seksielämäni koin ihan hyväksi. Muutamia oikeasti huonoja kokemuksia, mutta pääsääntöisesti naiset oli ihan okei.

        Yhden naisen kanssa sain lapsen. Vahingossa. Suhde ei kuitenkaan jatkunut. Mutta lapsesta olen aina huolta pitänyt. Vastuuton en siis ole, ja lapsen syntyessä ikääkin jo oli.

        Isäksi tulon jälkeen tapasin naisen, joka muutti kaiken. Hänellä pieniä lapsia oli valmiiksi parikin. Niin vain ikisinkusta tuli kerralla perheenisä... Näin on vuosia jo kulunut, enkä koskaan ole katunut. Puoliso on joskus kysynyt, että onko mulle ollut vaikeeta sopeutua, tai kaipaanko vapaata sinkkueloa. No en todellakaan kaipaa. Hyvin merkityksettömiltä tänä päivänä tuntuu jokainen tätä suhdetta edeltänyt suhde. Koskaan ei päässyt pintaa syvemmälle. Parille joskus taisin sanoa että olen rakastunut, mutta nykyään kun sitäkin mietin, niin rakkaus on kuitenkin vasta tätä. Rakkaus on sitä, että oikeasti haluaa sitoutua, ja oikeasti jo tuntee toista.

        Ja mitä seksielämään tulee, niin parannusta sinkkuvuosien panoihin on niin paljon, etten nuorempana osannut edes ajatella, että seksi voi olla näin laadukasta. Ja että siinä voi olla oikeasti tunnettakin mukana. Tällaisella jäyhälläkin miehellä.

        Niin sitä vaan tarpeet ja ajatukset muuttuu, kun ikää tulee lisää. Samaa mieltä. Ja jos nyt jostain syystä ongelmia tulisikin tähän suhteeseen, niin perheen lasten takia en todellakaan tuumaisi, että lähdenpä heti naista vaihtamaan tai pettämään. Tähän on sitouduttu. Samaa mieltä siitä, että kyllä lasten tarpeet menevät omien edelle! Mutta winwin, kun omat tarpeet tyydyttää myös, ja lapset ovat onnellisia.


      • Nanna8444
        Waakku72 kirjoitti:

        Minä olen kohta 44v mies. Elänyt suurimman osan elämästäni sinkkuna. Vapaa tulemaan ja menemään. Seksikumppaneitakin lukuisia... Joidenkin kanssa seurustelua kuukausi tai enimmillään ehkä reilu vuosi. Joidenkin kanssa vain seksiä. Pettänyt en ole ketään, koska siinä vaiheessa kun nainen on esittänyt että "ollaan vain kahdestaan", niin siitä olen kiinni pitänyt, mutta jos nainen halusi enemmänkin vakiintua, niin usein tuli sellainen fiilis, että poistunpa tästä kuviosta... Kenenkään kanssa en aikoinaan yhteistä asuntolainaa halunnut. Kukaan nainen ei vain vaikuttanut riittävän sopivalta, että olisi voinut puolisoksi kutsua. Ehkä jonkun mielestä mulla oli sitoutumiskammo, mutta omasta näkökulmastani olen vain tarkka siitä että kenen kanssa sitoudun. Mitään pakkoa mulla ei koskaan ollut ketään löytää pidemmän päälle, koska yksinkin pärjäsin erinomaisesti.

        Seksielämäni koin ihan hyväksi. Muutamia oikeasti huonoja kokemuksia, mutta pääsääntöisesti naiset oli ihan okei.

        Yhden naisen kanssa sain lapsen. Vahingossa. Suhde ei kuitenkaan jatkunut. Mutta lapsesta olen aina huolta pitänyt. Vastuuton en siis ole, ja lapsen syntyessä ikääkin jo oli.

        Isäksi tulon jälkeen tapasin naisen, joka muutti kaiken. Hänellä pieniä lapsia oli valmiiksi parikin. Niin vain ikisinkusta tuli kerralla perheenisä... Näin on vuosia jo kulunut, enkä koskaan ole katunut. Puoliso on joskus kysynyt, että onko mulle ollut vaikeeta sopeutua, tai kaipaanko vapaata sinkkueloa. No en todellakaan kaipaa. Hyvin merkityksettömiltä tänä päivänä tuntuu jokainen tätä suhdetta edeltänyt suhde. Koskaan ei päässyt pintaa syvemmälle. Parille joskus taisin sanoa että olen rakastunut, mutta nykyään kun sitäkin mietin, niin rakkaus on kuitenkin vasta tätä. Rakkaus on sitä, että oikeasti haluaa sitoutua, ja oikeasti jo tuntee toista.

        Ja mitä seksielämään tulee, niin parannusta sinkkuvuosien panoihin on niin paljon, etten nuorempana osannut edes ajatella, että seksi voi olla näin laadukasta. Ja että siinä voi olla oikeasti tunnettakin mukana. Tällaisella jäyhälläkin miehellä.

        Niin sitä vaan tarpeet ja ajatukset muuttuu, kun ikää tulee lisää. Samaa mieltä. Ja jos nyt jostain syystä ongelmia tulisikin tähän suhteeseen, niin perheen lasten takia en todellakaan tuumaisi, että lähdenpä heti naista vaihtamaan tai pettämään. Tähän on sitouduttu. Samaa mieltä siitä, että kyllä lasten tarpeet menevät omien edelle! Mutta winwin, kun omat tarpeet tyydyttää myös, ja lapset ovat onnellisia.

        Vau mitä tekstiä. Meinasi tulla tippa linssiin. Ihanaa että olet löytänyt mitä tarvitsitkin.


    • leikkiseuraa

      Anna palaa, varatut naiset kypsempää ja parempaa seuraa kuin sinkut, puhun kokemuksesta. Tietävät tarkalleen mistä mies nauttii ja tietävät myös itse mitä mieli tekee. Olen itse kiinnostunut itseäni vanhemmista naisista, voivat olla aika kuumia pakkauksia.

    • sölkeröinen

      Minä petin entisessä avioliitossani. Minulla oli muutaman kuukauden suhde mieheen, joka antoi minulle sitä mitä kaipasin: seksiä ilman rajoituksia, kehuja ja kannustusta. Ihastusta. Silloisessa avioliitossani koin että en saanut huomiota tai ihailua, koska suhde oli vuosien varrella kokenut kolhuja. Miehenikin oli aikoinaan pettänyt, teki töitä kuin hullu jne... Minä hoidin lapset ja kodin.

      Erosin, mutta syy ei ollut vain pettäminen, vaan onneton avioliitto. Vaikka siis olin päätynyt pettämään koska tyydytin sillä monenlaisia tarpeitani, niin se ei korjannut liitossani olevia ongelmia. Ero sujui kohtuullisen asiallisesti. Sinkkuna en enää halunnut jatkaa suhdetta sen miehen kanssa, jonka kanssa minulla oli sivusuhde. En enää "tarvinnut" häntä, ja koin että hän olisi vääränlainen ihminen jakamaan arkea kanssani. Halusin kasata itsetuntoni ilman mitään seksisuhdetta.

      Edelleen koen, vuosia myöhemminkin, että sivusuhteeni oli todella väärin. Väärin entistä liitoa kohtaan toimi monin tavoin myös exäni, ja väärin toimi myös se toinen mies. Joka muuten oli myös ystävä silloisen mieheni kanssa... Paino sanalla "oli".

      Minä olen sitä mieltä, että parhaan seksuaalisen ja henkisen kokemuksen voi saada vain uskollisessa ja onnellisessa parisuhteessa. Jos parisuhteessa on ryppyjä, ne pitäisi pyrkiä korjaamaan muulla tavoin kun seksiä harrastamalla jonkun toisen kanssa. Sellaisessa tilanteessa on vain kaksi niin kovin vähämerkityksellistä suhdetta: parisuhde jossa petetään ja suhde johon ei sitouduta. Molemmat yhtä turhia. Oikeasti.

      Minä olen nykyisessä liitossani elänyt jo vuosia. Olen hyvin onnellinen ja seksuaalisuuteni on päässyt aivan uusille urille. Huomaan miten nautin siitä, että suhteessa voi samaan aikaan olla sekä kiintymystä ja rakkautta, että myös avoimuutta ja rohkeutta. Aitoa toisen ihailua, ja onnea siitä että seksin lisäksi jaetaan myös ne lasten nahistelut ja viikkosiivoukset. Minulle tämä kokonaisuus toimii niin täydellisen hyvin, että tiedän etten koskaan enää tule pettämään. Eikä ole syytä, koska tässä liitossa minä osaan huolehtia siitä, että meidän molempien tarpeet tyydytetään. Niin henkisesti kuin fyysisestikin.

      • sexsex66

        "..parhaan seksuaalisen ja henkisen kokemuksen voi saada vain uskollisessa ja onnellisessa parisuhteessa. Jos parisuhteessa on ryppyjä, ne pitäisi pyrkiä korjaamaan muulla tavoin kun seksiä harrastamalla jonkun toisen kanssa. Sellaisessa tilanteessa on vain kaksi niin kovin vähämerkityksellistä suhdetta: parisuhde jossa petetään ja suhde johon ei sitouduta. Molemmat yhtä turhia. Oikeasti."

        Itse menin uskottomuuden puolelle niinikään entisessä liitossani. Siinä oli ollut ties mitä ongelmia jo vuosia. Minä yritin yksin parantaa liittoani, tehdä siitä henkisempää, antoisampaa, yhteisempää jne., miehen mielestä ei ollut mitään parannettavaa. Toki olen samaa mieltä siitä, että rypyt pitää pyrkiä oikaisemaan. Mutta melko usein se vain on mahdotonta. Vaikka yrittäisi miten päin, niin ei vaan auta. Yrittäminen vie myös aikaa. Ei ole järkevääkään tehdä hätiköityjä päätöksiä ja muutoksia. Vain itse tietää tarkalleen sen päivän X, kun vain saa tarpeekseen liitosta, ja aika erolle on otollinen. Eli ei ole muita mullistavia muutoksia.

        Uskottomuus, etenkin yksi pidempi suhde oli minulle lepoa avioliitostani. Ei siis todellakaan turha suhde. Päinvastoin. Vaikka jo ennen tätä tiesin eroavani parin muun tapahtuman, keskustelun jälkeen. Yhdelle miespuoliselle ystävälleni paljastin liittoni kipeimmät ongelmakohdat. Hänen kanssaan ei ollut seksiä, vaikka molemmat niin olisimme halunneet. Syytä en lähde selvittämään tässä. Kuitenkin tuolloin pohdin monenmoista kertaa, mitä on uskottomuus. Ennen olin vetänyt rajan seksiin. Siitä lähtien en ole osannut vetää rajaa. Kaikesta huolimatta minua ei kaduttanut vähääkään muut miessuhteet, ei seksisuhteet, ei henkiset.

        Yhdyn Suvi Teräsniskaan:
        "Kuinka voi rikkoa mitään sellaista
        Mitä ei olemassa ole enää pitkään aikaan ollutkaan
        Omasta mielestä en tehnyt syntiä
        Jos ei tunteita jäljellä oo on hyvä et on vierellä
        Joku toinen joku joka jakaa sen salaisuuden"

        Olin sitoutunut ja uskollinen ex-liitossani yli 20 vuotta. Tuntuu nyt, että aivan turhaan. Tekee itselleen väärin olla sitoutunut liittoon, jossa ei voi jakaa oikeastaan mitään; arkea kotitöineen, lasten kasvatusta, mitään harrastuksia, ei kuljeta eikä käydä missään parina eikä perheenä jne.

        "tiedän etten koskaan enää tule pettämään"
        Never say never. Itsekin sanoin vuosikymmenet "en koskaan petä puolisoani". Ja sitten kun petin, se ei tuntunut kerrassaan yhtään pettämiseltä. Pahinta ehkä koko touhussa oli, että seksi oli vieraan tai puolitutun kanssa aivan mahtavaa. Seksi oli myös liiton toimivin asia. Mutta alkoi todella nakertaa seksielämää se, että tajusi miten älyttömän paljon henkisen puolen ristiriidat häiritsivät paitsi seksiä, elämää kokonaisuudessa. Loppuun asti silti oli katsottava, pinnaa ja omia rajoja venytettävä, ennen eroa.

        Juuri niin kauan kuin kokee suhteen toimivaksi, eikä siinä ilmene epäkohtia, voi sanoa "minä en koskaan petä" tai ""tiedän etten koskaan enää tule pettämään" Nykyinen suhteeni on ollut aivan upea. Ikävä kyllä mies on alkanut sairastella, ja seksi ei enää luista kuten ennen. Tuntuu siltä, että on mahdotonta yhdistää hyvää suhdetta ja seksiä toisiinsa pidemmäksi aikaa. Joten ap: nauti salaisesta suhteestasi niin kauan kuin sitä kestää.


      • edellinen

        Tiedän etten petä. Sen sijaan en voi tietää sitä että eroanko joskus vai en. Sinä et ole potenut valtavaa syyllisyyttä ja pahaa mieltä teostasi. Minä sen sijaan kävin asian tiimoilta todella raskaan tien läpi. Sitä en enää voisi kokea. Jos tämä suhde joskus ajautuu onnettomaan tilaan josta ei ole nousua, niin eroan. Mutta en koskaan petä.

        Jos olen puutteessa, niin laatikosta löytyy kyllä 4 tekopenistä.


      • fgjfgjf
        edellinen kirjoitti:

        Tiedän etten petä. Sen sijaan en voi tietää sitä että eroanko joskus vai en. Sinä et ole potenut valtavaa syyllisyyttä ja pahaa mieltä teostasi. Minä sen sijaan kävin asian tiimoilta todella raskaan tien läpi. Sitä en enää voisi kokea. Jos tämä suhde joskus ajautuu onnettomaan tilaan josta ei ole nousua, niin eroan. Mutta en koskaan petä.

        Jos olen puutteessa, niin laatikosta löytyy kyllä 4 tekopenistä.

        Hmm. Jäin miettimään noita tekopeniksiä... ne eivät itseasiassa liity mitenkään uskottomuuteen, vaikka molemmilla voi ruokkia seksin nälkäänsä.


      • edellinen

        En sanonutkaan että liittyvät pettämiseen, vaan sanoin että ovat ratkaisu puutteeseen. Jos tulee "tarve pettää", niin sitten eroan. En petä. Petoksen tien olen jo kokenut, ja se oli kammottava.


    • Nanna8444

      Itselläni myös suhde aviossa olevaan mieheen näin sinkkuna, tunnutte vain olevan kovin nuoria. Seksistä alkaneet salasuhteet lopahtaa usein nopeasti, joka on kyllä harmi. Oletteko tehneet selväksi mitä teette jatkossa? Nainen pysyy parisuhteessaan? On varmasti sinuun ihastunut, mutta ei välttämättä sinkkuna ollessa sinun kanssa samaan sänkyyn olisi eksynyt. Tuo juttu on ihan ok, kunhan pidät huolen ettet itseäsi riko.

    • kun.ei.ole.haastajia

      Kun tie on vielä tasainen ja leikki jännää ja salaista, se totta kai ruokkii jatkamaan samaa rataa. Samoin yhteisymmärrys. Se on kaikenlaisen paritoiminnan ihannetila, joten mikäs siinä tilassa on lekotellessa.
      Seksillä päteminen ei ole enää hauskaa, jos matkaan tulee mutkia. Se todellisuus, jota on paettu, palaa takaisin, kun symbioosi joutuu koetukselle tai kertakaikkiaan hajotetaan. Sen voi tehdä myös toinen osapuoli esim. ihastumalla johonkin kolmanteen, tai sitten hajoittaja tulee symbioosin ulkopuolelta. Myös yhteenkuuluvaisuudentunteen todellinen voima selviää vasta vaikeuksien eteen tullessa.

    • "Molemmat ollaa samaan mieltä siitä, että ihmisen seksuaalisuutta pitäisi vapauttaa täysin parisuhteen käsitteestä. Näemme, että seksi pelkän parisuhteen kumppanin kanssa on aika keskiajan jäännöstä."

      Hyvin usein tämä on niin, että sallittaisiin omat menot, mutta kun se kumppani ilmoittaakin lähtevänsä pienelle iltapanolle astuukin mustasukkaisuus peliin.

      "Olen asian aina näin käsittänyt ja nyt olen löytänyt henkilön, joka jakaa saman mielipiteen. Hän on varattu."

      Taitaa kertoa sinulle vain mitä haluat kuulla.

      • RBF

        "Taitaa kertoa sinulle vain mitä haluat kuulla." <- Hyvä pointti BEM


      • fgjfgjf

        "Hyvin usein tämä on niin, että sallittaisiin omat menot, mutta kun se kumppani ilmoittaakin lähtevänsä pienelle iltapanolle astuukin mustasukkaisuus peliin."

        Avoimessakin suhteessa, salasuhteessa tai missä vaan suhteessa kannattaa "käyttäytyä" ja kohdella toista arvostavasti ja kunnioittaen. Mitä tuo esimerkkisi ei ollenkaan edusta :).


    • liha_litisee

      Miksi käytät sanaa varattu...ei tuo seksikumppanisi kenellekään kuulu vaikka hän tahollaa on suhteessa ja yleensäkin ihmisten pitäisi olla avoimempia. Yksiavioisuus on vanhaa jäykistynyttä perinnettä. Elämästä pitää nauttia, kuten yksi tuttava sanoi...juokaa, syökää ja ennen kaikkea naikaa.

      • Kokonainennainen57

        "Elämästä pitää nauttia" ja se naiminenko, erityisesti syrjähypytkö, ovat elämisestä nauttimista? Kovin on kapea käsitys onnellisuudesta.

        Samoin käsitys avoimuudesta näyttäytyy sinulle jotenkin liittyvän seksiin. Seksuaalisuus on paljon muutakin kuin vain naimista eri ihmisten kanssa. Useinhan on niin, että se tapapettäjä, joka ei saa kunnollista tyydytystä mistään, jahtaa sitä epätoivoisesti tai kun ei ole sinut oman seksuaalisuutensa kanssa, täytyy sitä pönkitää parisuhteen ulkopuolisilla suhteilla tai jatkuvasti vaihtuvilla partnereilla.

        Yksiavioisuus on valinta. Ja hyvin monet yksiavioiset ovat onnellisia, usein onnellisempia kuin se kaveri, joka "nauttii" elämästään piilotellen sivusuhteitaan ja koittaen epätoivoisesti löytää sen jonkin, joka löytyy usein toimivassa parisuhteessa. Tosin se vaatii parisuhdetaitoja sekä kykyä rakastaa.


      • fgjfgjf

        "Miksi käytät sanaa varattu"

        Eiköhän ole helpompaa puhua "varatusta" kuin "naimisissa olevasta naisesta"?


      • äöpäööpäö

        Sama tuli mieleen kuin edellä olevalla, että aika mitätön käsitys elämästä nauttimisesta, jos se on pääasiassa vain naimista. Itsekin nautin seksielämästä, minulla on mieheni kanssa erinomaisen hyvää seksiä, mutta nautin myös hyvästä ruuasta, harrastuksistani, lasten seurassa olemisesta, rentouttavista saunahetkistä, hieronnasta, metsässä vaeltamisesta, liikunnan jälkeisestä olotilasta, kodin sisustamisesta, ystävien seurasta... Lukuisista asioista. Seksi on vain sivujuonne koko elämän polulla. Joillakin ihmisillä tuntuu seksi nousevan ainoaksi todella suureksi nautinnoksi. Ikävää, että joillekin elämä tuntuu niin laimealta. Sellaiset varmasti herkemmin päätyvät pettämään.


    • Jariz2

      "Useinhan on niin, että se tapapettäjä, joka ei saa kunnollista tyydytystä mistään, jahtaa sitä epätoivoisesti tai kun ei ole sinut oman seksuaalisuutensa kanssa, täytyy sitä pönkitää parisuhteen ulkopuolisilla suhteilla tai jatkuvasti vaihtuvilla partnereilla."

      Asian on niin tässäkin tapauksessa. En nyt kersku täällä sillä ettei nyt pettäjä enää käy vieraissa kuin meikäläisellä.

      Edelliselle vastaneille: tottakai onnellisuus on paljon muuta ku irto/salaseksii. Mutta kun löytää täydellisen sänkykumppanin, niin en just keksi mitään mistä saan enemmän mielihyvää. Kuulostan nuoren viriilin puheelta, mutta näin on asiat. Tämä nainen kestää todella paljon, eikä hänen pipari mene araks. Tai menee mutta nauttii kivusta. Hän on masokisti.

      Onnellisuutta on mielestäni vaikeata saavuttaa jos ei löydy täydellistä petikumppania. En meinaa pornotähteä, vaan henkilö, joka vastaa sun fantasioista ja käsityksiä.

      Emme mene todellakaan parisihteeseen. Elämämme on niin täysin erinlaiset ettei siit tulisi mitään. Pari kaverii kertonu minulle, että nainen käyttää mua hyväksi. Nainen on itekin kertonut tuntevansa niin. Kenties käyttääkin, mutta pahaksi en laita.

      Mua kiinnostaa löytää samankaltainen nainen kuin tämä, omaksi kumppaniksi. Seksi on mulla (vielä) hyvin tärkeä osa elämää, mutta en saa tavallisista seksistä enää mitään irti. Seisoo vaikka tunnin, mutta ei laukee. Tästä on jotkut ottanu itseensä ja loikkaanut.

      Mistä masokismin henkisiä vois löytää?

      • Jariz224

        Koska sillä tavoin pääsisin helpommin tästä eroon.


      • yrmaja

        Mitäs jos menisit seksuaaliterapiaan?

        Joskus aikoinaan oli dokumentissa pariskunta, jotka olivat kokeilleet sängyssä kaikkea. Laitteet, lelut, pornot, kivut ja nautinnot, asut... Hyvin rohkeita siis olivat. Parisuhteessa. He kokivat että kun seksielämä ja sitä kautta myös parisuhde tuntui laimealta, niin eivät enää tienneet mitä tehdä... Ei vaan enää seksi antanut juuri mitään, vaikka kaikki pistettiin peliin. Laukesivat juu, mutta ei tullut fiilistä.

        Terapian ratkaisu oli, että KAIKKI härpäkkeet pistettiin pois. Pariskunnalla pistettiin täysin pannaan kaikki pornon käyttö, lelut ja roolit jne. Seksielämä tapahtui sängyssä ja alastomana, ilman mitään muita rooleja kuin he kaksi ihmisinä.

        Ja niin he löisivät lopulta itsensä ja toisensa uudelleen! He alkoivat hiljalleen jälleen nauttia seksistä. Siitä ihan "normi" hommasta alkoi vatsassa mukavasti kutittaa, löytyi se tunne. Ajan kanssa saivat toki ottaa käyttöön myös omia lelujaan tai mitä tahansa, mutta pitivät jatkossa huolen siitä, että ihan ilman ylimääräisiä kiihokkaita seksiä heillä oli siitä lähtien vähintään joka toinen kerta. Niin pysyi seksielämä hyvänä.

        Ei sinulle siis pitkän päälle ole ratkaisu löytää kumppania, joka on yhtä raisu kuin sinä. Kyllätyisit häneenkin aikanaan. Ratkaisu löytyy sinun korviesi välistä.


      • wettert
        yrmaja kirjoitti:

        Mitäs jos menisit seksuaaliterapiaan?

        Joskus aikoinaan oli dokumentissa pariskunta, jotka olivat kokeilleet sängyssä kaikkea. Laitteet, lelut, pornot, kivut ja nautinnot, asut... Hyvin rohkeita siis olivat. Parisuhteessa. He kokivat että kun seksielämä ja sitä kautta myös parisuhde tuntui laimealta, niin eivät enää tienneet mitä tehdä... Ei vaan enää seksi antanut juuri mitään, vaikka kaikki pistettiin peliin. Laukesivat juu, mutta ei tullut fiilistä.

        Terapian ratkaisu oli, että KAIKKI härpäkkeet pistettiin pois. Pariskunnalla pistettiin täysin pannaan kaikki pornon käyttö, lelut ja roolit jne. Seksielämä tapahtui sängyssä ja alastomana, ilman mitään muita rooleja kuin he kaksi ihmisinä.

        Ja niin he löisivät lopulta itsensä ja toisensa uudelleen! He alkoivat hiljalleen jälleen nauttia seksistä. Siitä ihan "normi" hommasta alkoi vatsassa mukavasti kutittaa, löytyi se tunne. Ajan kanssa saivat toki ottaa käyttöön myös omia lelujaan tai mitä tahansa, mutta pitivät jatkossa huolen siitä, että ihan ilman ylimääräisiä kiihokkaita seksiä heillä oli siitä lähtien vähintään joka toinen kerta. Niin pysyi seksielämä hyvänä.

        Ei sinulle siis pitkän päälle ole ratkaisu löytää kumppania, joka on yhtä raisu kuin sinä. Kyllätyisit häneenkin aikanaan. Ratkaisu löytyy sinun korviesi välistä.

        " Pariskunnalla pistettiin täysin pannaan kaikki pornon käyttö, lelut ja roolit jne. "

        Todellakin! Kokeilkaas ihmiset - sekstailkaa alasti omana itsenänne. Aika extremeä... ;)


    • Nötkött1

      Olet nuori ja jotenkin naiivilla tavalla vielä kovin pöljä. Kyllä se siitä.
      Pettäminen on kurjaa, ja tässä teidän yhtälössä vain toinen tekee väärin, nainen, joka valehtelee kumppanilleen. Poltat vielä näppisi. Muista kondomi.

    • Ihaniakakkosia

      Onhan meitä salasuhteessa olevia. Mullakin yksi nyt pitempään ollut. Mahtavaa kun löytyy tälläisiä naisia jotka eivät sure mitä muut puhuu. Jos kiinni jäädään onpas edes mihin mennä. Nautitaan nyt niin kauan kun huvittaa osaan jo luottaa tuohon kakkoseen. Seksi mahtavaa!

      • harjoitteleepoju

        hywa kuin on olemassa huora,,hywahywa


      • itsenäinenmä

        hehe semmossi lutkia miehet etsii , pitää olla kaunisnussittuviu


    • Nautitaantoisistamme

      Sekstailla voi jos varatun puolisokin harrastaa samaa. Silloin ei ole niin salaista ja kaikki tietää eikä loukata ketään. Silloin asia ok.

    • jyystöävaan

      Älä välitä, niin sextaan minäkin ja syynä toiseen naiseen on oman naisen kylmyys jota on jatkunut jo vuosia...näin se maailma menee. Mitään moraalia tai omantunnontuskia ei kannata miettii, täällä ollaan vaan kerran ja koskaan ei tiedä milloin on viimeinen päivä, kannattaa nauttia kun vielä voi, minä ainakin nautin...piut paut muiden mielipiteistä.

      • Mietisitä-jososaat

        Juuu, muitten mielipiteistä ei niin kannatakkaan välittää. Mutta mistä pilusta sinä tiedät miten monta kertaa tänne tulet juttujasi parantelemaan ja korjaamaan?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      380
      3820
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      210
      1881
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1424
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1295
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      961
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      58
      920
    7. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      903
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      890
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      868
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      849
    Aihe