Alkoholistin kanssa ei kaveria!

olkaahansiivosti

Johtaa omaan tasoiseen olotilaan ja menee maine ja ottaa haltuunsa ja kivat asiat jää kokematta! Alkoholisti tyrkyttää omaa rappeutunutta seuraansa absolutistille! Välttäkää alkoholistit ja ottakaa selvää ja laittakaa ilmoitustaululle missä ryypätään viinaa paljon ja ilman mitään ruokaa ja tapoja. Kaunis pöytäliina ja hyvät ruoat ja vain vähän alkoholia. Tuliko selväksi. Viinapää ei ole kenenkään hyvä kaveri vaan aivosolunsa tuhonnut pahaperkele!

19

349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raittiusonok

      Ja jotkut suoraan pullosta juovia räkäkänniset pahaperkeleet ja sitten alkaa se muka hyvän neuvominen miten pitää mitäkin.... Juokaleen neuvot ja ohjeet on sieltä paskasesta perseestä.

    • viinaton.elämä

      Heh heh.sinä "olkahansiivosti" sanot kauniit tavat ja vain vähän alkoholia.kerro miksi sitä täytyy edes ottaa vähän?ei alkoholi ole ihmiselle tarpeen.on hienoa olla selvinpäin.

    • ex.holisti

      Miksi jeppe juo?pitäisikö hakea siihen ensiksi syy.ja syyt ei lopu koskaan.jos ottaa silloin kun on tosi hyvä ja hieno fiilis,niin eipä juuri tarvi korkkia monasti aukasta.mutta jos juo vitukseen,ahistukseen ja murheeseen,niin se on loputon ja pohjaton suo tarpoa.siis olkoon korkki kiinni.

    • persaan

      Alkis eller inte? Sairaus vaiko jäännös?

    • kaikenkestänyt

      Tiedättekö? Miltä tuntuu asua alkoholistin naapurina? Aina työviikon jälkeen se kotona ryvettynyt tulee työihmistä häiritsemään ettei pysty kunnolla levähtämään kun pitää alkoholistia kuskata milloin nuuskaa ja tupakkaa hakemaan ja lainaamaan rahaa kun juopolla ei ole kun on tuhlannut taxikyyteihin viinakaupan reissuun. Alkoholisti kiusaa ja häiritsee työtä tekeviä ihmisiä ja ei anna heidän levähtää työviikon jälkeen ja soittaa suutaan jatkuvasti sätkä suussa tupruten ja muutenkin tulee sinne missä ei tupakoida niin tupruttelee sätkää mielenosoituksellisesti ja jos on vielä eronnut perkele niin vasta siinä on kestämistä! Jatkuvaa rahan lainailua ja viinakauppaan kuskaamista milloin on rahat loppuneet kun on juonut koko viikon kun toiset käy töissä ja joutuu alkoholisti sukulaista elättämään..... Juoppo perkele helvetti!

      • voi.hyvä.tavaton

        Tuota noin niin niin.anteeksi mutta taidat olla tavallista tollompi,!mitä hevon vittua sinä sille naapurilles lainaat rahaa,kuskaat,päästät kotiis tai välitit sen ero asioista.eihän se touhu sulle kuulu jos olet pelkästään naapuri.katsoppas nyt kiltisti peiliin ja sano sille peilikuvallesi:olempas ollut tosi typerä,mutta nyt muutan tapani,enkä jeesaa juoppoa naapuria.totta vitusa sun naapuris juo jos sinä sponssaat sitä touhua.mitä sun pääsäs pyörii.


      • nähty.on

        Puhut asiaa.pahin virhe on kun "ymmärtää juoppoa".kaikki auttaminen ja pään silitys on heti lopetettava.juoppo on patologinen valehtelija sekä säälin kerääjä.aivan kuin narkkarikin.sitten on eri asia kun näkee sen että juopo on tosissaan yrittämässä raitistua.silloin voi ja pitää tukea jos ystävästä kysymys.tukeminen ei ole rahan lainaamista.


    • vihtori.kosola

      Saanallinen kurmootus juopolle.turpaan niin että juoppo paskoo verta ja hampaan palasia teho osastolla viikon päivät.siitä se raittius alotetaan.jos ei usko niin kahta kovempi selkäsauna.kyl se siitä raittiuen polulle kääntyy.

    • vanha.vasikka

      Aloituksesta ei käy ilmi mihin ilmoitustauluun alkoholistien nimet laitetaan.kaupan seinällä olevaan vaikko johonkin torin laidalla?heti kun sanot mihin niin kipaisen laittamassa nimiä.mulla onkin oikein tosi pitkä lista nimiä.

    • juoppojenhulinat

      En viihdy alkoholistien seurassa j e kaveeraa heidänlaistensa luona. Alkoholismi on itse aiheutettu sairaus myöskin tupakointi joka, on pahanhajuista ja seksuaalista häirintää esiintyy juoppojen seurassa kun ensin juopotellaan ja sitten halutaan nussia ja nainen humaltuu ja antaa kaikkien panna ja nussikaa vaan riittää vittua useammallekin panijalle ja aikansa touhuttuaan on nainen jo niin likainen spermasta ja maineestaan että uskaltaako ulos kurkistaa ja vaatteet on nukkavieru nuhruiset. Yhteiskuntamme voisi puhdistautua ja elää nuhteettomasti ja siveästi ja keskustella kauniisti.

      • hämmästynyt.nyt

        Oho


      • myös.hämmästelen

        Nimimerkki juoppojenhulinat, aivan kuin olisit itse ollut paikalla, kun noin tarkkaan kuvailet keskustelun kulkua. Voisitko mahdollisesti jättää nämä iljettävät kuvaukset pois keskustelupalstalta. Tilanne asiantuntijoiden hoidettavaksi. Miten "autat" asiaa juoruamalla täällä ja mustamaalaamalla vielä lisää ihmisiä, joiden kerrot asuvan naapurissasi? Onko se siveää ja nuhteetonta toimintaa ja kaunista keskustelua?


      • kukkiiki.se.pottukin

        Juoppojejhulinat kirjoitti jokseenkin ilmeisesti omasta kokemuksesta.en saanut selvää olitko se tarinan nainen joka sai urakalla vai joku niehistä joka pääsi jälkiliukkaille.tarviiko olla alkoholisti jos ryhmä sessioita pitää?vai onko tämä sinun kirjoitus ehkä pimeitten iltojesi fantasian huipentuma.siksi toisekseen pahasti alkoholisoituneella ei taida pelata ne vehkeet.jätetään ne naapurin juopottelu ja sekstailu kyttäämiset pois.eikä kadehdita jos heillä on hauskas.keskitytään omiin asioihin.ja jos se vaivaa sinua niin mene reilusti naapurin tykö ja kysy pääsetkö mukaan hauskanpitoon.teillähän voi olla tosi kivaa.rakastutta ja raitistutta.perustatte perheen ja saatte paljon kauniita sekä kilttejä lapsia.olette vuoden jos ei kahdenkin lapinläänin vuoden perhe.pääsette sunnuntai aamun tv ohjelmaan kertomaan kuinka kaikki onnistui lopulta.lapinkansan sunnuntai liitteessä monen sivun juttu teidän onnesta ja ilosta.otsikko voisi olla NÄIN ELÄÄ RAITIS PERHE. INARISSA.sitten alapuolella kuva jossa pitäsittä toisia kädestä kiinni ja pikku pellavapäät rivissä teidän edessä.taustalla näkyisin teidän kaunis uusi talonne ja autotallista näkyisi maasto mesen perä vierellä rouvan kauppa kassi liukas liikkeinen m6 bemari.inarin järvi kimmeltäs kauempana kilpaa teidän öky paatin kanssa.ainoa paha puoli asiassa olisi teidän kateelliset naapurit jotka ratkiaisivat ryyppään ja pitäisivät kauheita ryhmä orgioita päivästä toiseen.te verhon raosta kurkkisitte ja kiristelisittä hampaita kun näkisittä että naapureilla on hauskaa eikä ne välitä paskaakaan teidän tekopyhästä touhusta.et silleen,mikähän tarinan opetus,empä tiiä.


    • En.juo

      Viina on viisasten juoma.

    • Raittiuden.ystävä

      Alkoholi ei ole kenellekään hyväksi!Raittiin saamelaiset näyttää muille esimerkkiä hyvällä käytöksellä.lapista voisi lopettaa Alkon myymälät.keski olut pois myös ruokakaupoista.keski olut on ollut monen heikon ihmisen turma sekä myöhemmin surma.

    • Froikkarit

      Minä en juo uskonnollisista syistä...

      Vaan muista.

    • pieruhomoporomies

      Juuri valmistui 200 litran kiljusatsi. Nyt alkaa mukava 2-3 viikon ryyppyputki. Yleensä jo toisena päivä alkaa turbohiivalla tehty kilju laittaa vatsan sekaisin ja sitten pian jo paskotaan housuin. Kelkalla ajellaan kyllä ympäripäissään, se on tapana täällä pohjoisessa.

      • Seita-Sorbus

        Oikea asenne!


    • mölyapinatnou

      Kiitos ei! Alkoholistin ja muun likaisten ajatusten kaveri ei ole minun mieleeni. Aito puhdas rakkaus voittaa kaiken ja hyvä keskustelutaito ja raikas ja hyvä ateria juhlistaa tunnelman! Kivaa olla mukavan kaverin tai kavereitten kanssa joilla on puhtaat ajatukset ja aikeet kohdata huominen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe