Hienot nettisysteemit kaatuu triviaaliin asiaan

sfjgsfg

Yritin merkitä Nordean hoitelemassa erään yhtiön listautumisannissa osakkeita toisen pankin nettipankkitunnuksilla. Kaikki sujui ok siihen asti kunnes kone herjasi arvo-osuutilini numeroa. Luulin että olin muistanut tai näpytellyt sen väärin.

Kilkkasin ao-tilikohdan kysymysmerkkiä, ja sain selityksen. Koska ao-tilini on Nordeassa, vaadittiin että teen merkinnän Nordean nettipankissa - mutta kun minulla ei ole Nordean nettipankkia.

Eli tällaista se on hienon digitekniikan ja nettipakkien aikana. Tuolllaiseen triviaaliin juttuun kaatu koko merkintä. Miksi ihmeessä maksua ei voi hoitaa toisen pankin verkkopankin kautta, kun ao-tili on Nordeassa? Varsinaista "palvelua" Nordealta.

Luulisi olevan Nordealle edullisempaa, että maksu suoritetaan muun pankin tililtä kuin Nordean. Silloinhan se raha Nordean tililläni, josta ei käytännössä makseta korkoa - olisikohan se nyt 0,1% vaiko jo tasan nolla, pakkasella se korko ei sentään, vielä, ole Nordeassakaan - jää Nordean edelleen lainattavaksi asiakkailleen ja tuottamaan Nordealle korkokatetta.

Sitten menin Private Banking Nordeaan, siellä sanotiin, nettä pitää olla aika sovittuna. Jälkeenpäin ajattelin että ehkäpä tyyppi ei uskonut että olen Private banking asiakas, (Mutta ei ollut tyyppi ehkä oppinut, että ei ole koiraa karvoihin katsomista, ihminen saattaa olla varakas vaikka ei siltä NÄYTÄ!).

Tyyppi antoi huonoiskis osoitautuneen vinkin mihin konttoerii kannattais mennä osakkeita merkkaamaan. Siell'ä sanottiin että jonotus kestää n. 45 min. Siellä ennettiin sitten hyvä neuvo: "Mene Stockan 8. krs." Siellä homma hoitui aika sukkelaan, vain 5 asiakasta jonossa ennen minua.

En ole ollut "asiakaskuulustelussa" Nordeassa, joten SAIN vastailla kysymyspatteristoon, (EU edellyttää). Mistä rahaa tulee, ja paljonko, onko perittyä/itsetienattua, olenko töissä, sijoitatko ulkomaille, (olis pitäny kettuilla että en sijoita, en edes PANAMAAN), onko lähipiirissäsi henkilöitä joilla poliittista vaikutusvaltaa...

Monelle muulle pankille ja rahastoyhtiölle olen samaan kysymyspatteristoon vastannut, kyllästyttää jo. Ei taida minulta tiukkaamalla rahanpesu ja verovälttely loppua. KUn saatais Nordea kuriin Panamineen niin se saattaisi jotain auttaa.

Henkkarista otetiin kopio, sanoi sentään kohteliaasti että JOS SOPII. Olis varmaan ottanut kopion vaikka olisin sanonut että eipä sovikaan.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fgjf

      Jotkut asiantuntijat sanovat että pankit kyselevät vähän liikaakin asiakkailtaan sillä verukkeella että EU / Suomen viranomaiset vaativat ja edellyttävät sitä. Kyselevät enemmänkin kuin e.m tahot vaativat.

      Ihan niin kuin poliitikotkin, omia mielipiteitään ajaessaan vetoavat siihen, käytävät keppihevosena sitä, että mutta kun EU vaatii sitä sun tätä, niin näin on pakko menetellä - vaikka tosiasiassa EU ei vaatisikaan.

      • xyz.vcx.äää

        Jaa VÄHÄN liikaa ja omat tärkeilyt siihen päälle. Kurssit ovat laskussa, täytyy olla sisäpiiritietoa spekulaatiopaperista tai ostaa varmoja todella pitkällä tähtäimellä, jos nyt ostaa.


    • 19plus9

      Yks saatanan persereikä koko nordea.

    • odotan.valmista

      Nettisysteemit ovat vielä kokeiluvaiheessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe