Tapailen exääni, vaikka hänellä uusi puoliso

Eronnut_toivoton

Tilanne on hullu... Erottiin lasteni isän kanssa hyvin pitkän yhteiselon jälkeen joitakin vuosia sitten. Kumpikin oltiin jonkin aikaa sen jälkeen tahoillamme yksin, mutta usein päädyttiin samaan sänkyyn kuitenkin.. Ero ei johtunut siis tunteiden hiipumisesta, vaan muista ongelmista. Mies pyyteli minua pitkään palaamaan yhteen, mutta minusta se ei ollut hyvä idea.

Lopulta mies löysi uuden naisen, jonka kanssa laittoi nopeasti hynttyyt yhteen. Meni puolisen vuotta asiallisesti, "tyrmäsin" miehen toistuvat haikailut ikävästä ja pysyin kylmänä. Tapailin itsekin muita. Sitten erään kerran vain päädyttiin erinäisten sattumien seurauksena taas harrastamaan seksiä. Koko ajan on ollut selvää, että tunteet meidän väliltä eivät ole hävinneet mihinkään. Pelkään etteivät ehkä koskaan häviäkään.

Tuntuu kauhealta tuon uuden naisen puolesta. Olisi järkyttävää jos kaikki tulisi ilmi. Olen monta kertaa päättänyt, että nyt se loppuu, mutta lopulta ikävä aina kasvaa liian suureksi. Mies pysyy uudessa suhteessaan, koska tietää etten ole ottamassa häntä kuitenkaan takaisin. Tietyt asiat meillä sujuu, ja valitettavasti seksi on yksi niistä. Muutoin meillä olisikin sukset ristissä hyvin äkkiä, jos saman katon alla asuttaisi.

Pisimmillään olimme lähes vuoden tapaamatta muuten kuin lapsia vaihtaessamme. Yritin oikein etsimällä etsiä miestä, ja tapailinkin muutamaa, mutta mikään ei tuntunut miltään. Kukaan ei tuntunut oikealta. Olen aina ollut ajattelultani hyvin ehdoton, ja olen halveksinut pettämistä ja ihmisiä, jotka suostuvat olemaan sellaisessa osallisena. Ja nyt sitten olen tällainen lunttu.

Kyse ei ole pelkästä seksinhimosta. Rakastan exääni, ja hänkin edelleen minua, siitä ei pääse mihinkään. Uusi nainen on ns. ensimmäinen vastaantullut lohduttaja... Mies jättäisi hänet heti jos näyttäisin vihreää valoa. Mies haluaisi perheemme taas yhteen. Olen kehoittanut exää kuitenkin pysymään suhteessaan, koska en halua räjäyttää pakkaa ja aiheuttaa tuskaa monille eri ihmisille. Lapsille en myöskään halua sellaista sirkusta, kun ovat jo tottuneet uuteen elämään.

Minä en ole se, joka houkuttelisin exää luokseni, vaan hän aina saa minut lankeamaan viestittelemällä... Yritän keskittyä työhön ja harrastuksiini, mutta en pysty pysymään lujana. Jos tämä tulisi ilmi, jälki olisi rumaa. Tuntuu epäreilulta, että tunteet exää kohtaan eivät sammu, vaikka tiedostan etten halua hänen kanssaan yhteistä elämää enää. Miten ihmeessä tämän pystyy lopettamaan.

23

2840

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyuip

      On kyllä hankala tilanne. Ette ole ikinä irtaantuneet toisistanne. Tunnistan niin tuon seksi sujuu mutta ei muu elämä. Itse olin se, joka varattuna tapaisia hetken exää monen vuoden tauon jälkeen. Lapsia tässä kuviossa ei yhteisiä. Lopetin suhteen, vaikka yhä kaipaan hänen läheisyyttään ja todella hyvää seksiä. Pää ei kestänyt kuviota ja tein valinnan. Nykyisessä suhteessa kaikki ihan hyvin eikä seksikään missään nimessä ole huonoa. Jotkut ihmiset vaan tuntuu mätsäävän siinä mielessä hyvin yhteen.

      • SeksuaalinenVetoVoima

        Tuo on niin totta. Joidenkin kanssa vaan seksi sopii paremmin yhteen kuin toisten. Olen parisuhteessa "hyvän macthin" kanssa, mutta välillä fantasioin toisesta miehestä, jonka kanssa Match on taivaallinen.

        Hänen kanssaan tietoisesti vältämme samoja tilaisuuksia ym. Koska keskinäinen kemia on niin voimakas, että oksat pois.

        Tutustuessani hän oli varattu ja jätti puolisonsa. Minä en halunnut tuollaista vastuuta, joten etäännyimme. Nyt olemme kumpikin toisaalla parisuhteissa, mutta kemia on ja pysyy. Kokonaispakettina silti nykyinen mieheni on minulle se paras.


      • Tuyip

        Juuri näin. Ihan sama tilanne, kokonaisuus ratkaisee.


    • Onnea_fatima

      Jäit sitte roikkumaan entiseen äijääs.Kuulut nykyään hänen haaremiinsa.

    • mamafromhell

      Ota vastuu itsestäsi ja tekemistäsi päätöksistä. Sinä lankeat exäsi ehdotuksille. Olet ns helppo nakkia. Kun otat vastuun -kerro se kasvotusten myös exäsi uudelle puolisolle. Leikki loppukoot .

    • älkäälisääntyköenää

      No on siinä "hyvä" esimerkki lapsille. Ei vittu mitä tollojen hommaa, toivottavasti se uus muijaa tajuaa heittää pettävän äijän pihalle niin saatte sitten oikein luvan kanssa jatkaa.

    • Jotyin

      Tunnut kovasti nautiskelevan sillä että exä rakastaa niin kovasti... Myös puhut mitätöivään sävyyn nykyisestä vaimosta, on pelkkä lohduttaja... Ja mies jättäisi hänet heti jos vilkuttaisit silmää. Mitenkähän lienee?
      Mies varmaan nauttii siitä ajatuksesta että lankeat aina kun hän vain suvaitsee viestitellä. Ja tietenkin siitä että hän kykenee tyydyttämään vaimon ja exänkin siinä sivussa.
      Toisaalta hän on sinulle seksin lähde, mieshuora. Toimi siis sen mukaan, pidä huoli siitä ettet riko miehen liittoa nykyisen kanssa. Voit käyttää häntä mieshuorana, mutta kaiken on pysyttävä salassa. Ei pelkän seksin takia saa tuhota viattoman osapuolen, nykyisen, elämää. Se olisi halveksittavin teko ikinä.
      Äläkä missään nimessä sorru siihen että pelkän vallanhalun takia ja testataksesi valtaasi, sotkisit heidän elämän. Kovasti kun tunnut nautiskelevan vallallasi.

    • tätilä

      Nää on näitä. Tilanteet elää ja päivät vaihtelee. Myös lujuus asioissa vaihtelee luonteen mukaan. Itselläkin on exä, jonka kanssa ei koskaan tunteet ole kuolleet kokonaan. Tosin hiipuneet ovat hyvinkin ja nykyään tunne exää kohtaan on lähinnä sääli, mikä ei toisaaltaan poista sitä, etteikö fyysinen halu voisi leimahtaa. Mm. siksi en ole häneen missään yhteyksissä. Toisaalta isompi syy siihen yhteyden pitämättömyyteen on se, ettei meillä ole koskaan ollut juuri mitään yhteistä, muuta kuin nyt se hyvä seksi.

      Nyt rakastan toista ja vaikka erosin rakastaen exääni, en ole koskaan eksynyt eron jälkeen sänkyyn exän kanssa. Mun tapa on ajatella ennen tekoja ja ajatella varsinkin niitä seurauksia. Kokisin myös vastuuta siitä mahdollisesta toivon herättämisesta toiselle ja jo se saa mut olemaan menemättä sänkyyn ainakaan exän kanssa. Tosin olen muutenkin periaatteellinen, enkä ole koskaan suhteessa ollessani harrastanut seksiä muiden kanssa, enkä aio. Erottelen himon ja tunteet omiksi jutuikseen ja sitten en myöskään halua morkkista itselleni kärsittäväksi. Siinä on varmaan sekin, että vaikka joskus tuntisin himoa jotakuta kohtaan, osaan ajatella sen olevan omassa lokerossaan, enkä halua sotkea omaa päätä. Se on lopulta vain himo ja sen nyt voi sotkea ja siitä halusta ja hetkestä voi päästä yli monella tapaa. Toisaalta on sitä kokemusta seksistä erilaisten ihmisten kanssa kertynyt sen verran, että tietää seksin olevan erilaista jokaisen kanssa. Eikä se seksi näyttele niin jättiosaa mun elämässä, vaikka sitä paljon haluaakin harrastaa. Mutta se ei siis ole mikään Big King kuitenkaan. Mä olen näiden tunteiden ja himojen kaitsija mitä suuremmissä osin.

      Silti en väheksy vaikeuksia, joita ihmisillä on näissä asioissa. Olen kumminkin todennut, että kyllä näiden juttujen eteen voi itse vaikuttaa ja tehdä duunia, jos haluaa. The state is yours.

      • kullerwonkirous

        Tarkkaan olet bonjannut...hyviä ajatuksia. Peukutan


    • minäainakin

      Jos rakastatte toisianne, mutta ette pysty asumaan yhdessä, niin miksi ette vain yksinkertaisesti päätä vain seurustella ja molemmat voisivat asua omissa asunnoissaan!? Voi sitä niinkin olla yhdessä.

    • elämisenÄO

      No omamoka olla riippuvainen entiseen! Kasva jo aikuiseksi!

    • meeterapiaan

      Luulen että sä et itse luota exääsi. Tarvitsisitte monta monta vuotta pariterapiaa ja ehkä nautiskelet myös vallasta herkutellen sillä että saat torjua exän vuodesta toiseen, vertailla itseäsi nykyisiin naisiin ja ajatella ja tuntea olevasi yliverto.
      Kaikki johtuu suhteestanne ja siitä ettet ole päästänyt irti, mennyt kaivelee.
      Todella väärin uutta kohtaan. Jos nyt istuisitte terapiassa etkö vähän olisi miehelle vihainen tästä seksismistään.
      Onko se yksi asia mikä teidät erotti. Pornon suurkulutusta, useita laastarisuhteita eli hän yhdistää epätoivon seksiin kuin kärsisi jostain traumasta.
      Tai ehkä en tajua. Ehkä haluat hänet takaisin. Ehkä olet yksinäinen. Et ole löytänyt suurempaa kiimaa. Miltä suuteleminen tuntuu. Siitä itse erotan rakastanko vai viekö alapää.

    • ASRU

      Tämähän tarkoittaa, että exäsi on täysi mulkku. Uusi kumppani ja silti sinun kanssa? eli pettää toista. En luottais exääsi lainkaan, varmasti useampi nainen sormella.

      • Pillunpalkka

        Vallanhimo, oman egon nostattaminen. Nykyinen ei ole mitään, ainoastaan hän.
        Luulenpa vaan , että mies ei ole tämän exän mieleen muuta kuin pippelillään. Kenties varaton, ei huikeaa ammattia, viinaan menevä jne. Ei siis kelpaa naiselle muuta kuin petihommissa. Voi olla , että exä vielä teetättää tällä miehellä ns.miesten työt. Hakkaa halot, vasaroi ja nikkaroi, pillu palkkana.
        Nainen antaa miehelle toivoa, mutta sekin jää siihen pilluun.
        Yleensä näissä suhteissa käytetään vielä lapsia vallan kappaleina. Jos ei mies saavu kun nainen käskee, alkaa lapsille motkus huonosta isästä.


    • Huh-huh

      Oot mielestäni sairas ja kuvastat tätä nykymaailman ajattelutapaa erinomaisesti..

    • syrjäytetty

      Kun ootte eronneet joskus, niin miksi ootte nyt vieläkin yhdessä? Todella loukkaavaa ajatellen eksäsi nykyistä naista! Jos et voi erota eksästä, sano se hänelle ja menkää yhteen uudestaan. Eksäsi nykyinen siitä loukkaantuu ym. mutta pahinta varmaan, kun ei nyt tiedä mitään mutta asia tulee joka tapauksessa ilmi myöhemmin.

    • Dhjlllhfss

      Niin..... exä on pettäjä ja aloittajan salarakas. Ainoa ketä tässä halveerataan ja petetään on exäsi nykyinen puoliso, toimitte oikein kimpassa pettämässä häntä.... aloittaja tekee väärin ja on vain ajan kysymys milloin asiasta tulee julkinen.... sillä aivan varmasti se tulee tapahtumaan, ellei tuota lopeteta...... turha sitten enää valittaa ja hävetä.. valintoja voi tehdä...

    • näpitirti

      mustasukkainen pettäjä aloittaja olet. miehelle lisää seksiä,,olet sille vain reikä

    • huywaa

      missä kulta olit ?
      kävin panemassa inhottava exää
      no huwa, huwa, kun et ollu baarissa

    • nanonitus

      eli oot huorintekijä, tsemppiä

    • onneaonneaonnea

      En lukenut kaikkia vastauksia... miksi ette tee niin, että asutte eri osoitteissa, mutta ns. seurustelette. Hankkikaa asunnot lähekkän. Pääsette äkkiä toisenne luo ja vastaavasti nopeasti omaan kotiin vetämään henkeä ja olemaan erossa toisistanne.
      Kun on omat erilliset huushollit, joita kumpikin voi huusata tavallaan, samoin on erilliset rahat, ei tule näistä asioista ainakaan riitaa ja suhteenne pysyy hyvänä.

    • Fjklgdjlöö

      Ukko makaa kahden naisen kanssa ja kenties vielä useamnankin... huorapukki...

    • voijeesus

      Lopeta tapailu ja kaikki yhteydenpidot häneen jos sulla mitään älliä päässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe