Davidilla Cameronin ideoita

Sekoamisoireita

Alkaako Davidillakin olemaan samoja piirteitä, kuin seonneella Cameronilla, joka sieppasi Alexin telkesi ja sitoi hänet pakettiautonsa takaosaan. Myöhemmin tappoi Alexin. Tämä sama kohtalo käväisi siepatulla Lachlanillakin nyt mielessä.
Kuten Cameron, samaan tapaan David nyt suorastaan sekosi ja sieppasi autoonsa, vaimoaan ahdistelleen teinipojan, pelotellakseen tätä. Tuli kyllä ajoissa järkiinsä, mutta pakkomielteisen ideansa toteuttaminen käytännössä kertoo, ettei David ole järjenjättiläinen. Sekoaa päästään varsin helposti. Muistatteko muutama vuosi sitten, kun Davidin sekoili kännissä Leylan hääpuvussa?
Miehen ilmeet myös usein kuvastaa hänen älyllistä yksinkertaisuuttaan. Hölmö, mikä hölmö.

19

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • batmani

      Sulkihan Jaikin Charityn konttiin, mutta ei vielä ainakaan ole tietääkseni ketään tappanut tai joutunut pöpilään.
      Todennäköisesti vastaavia tapahtumia löytyy useampiakin Emmerdalen historiasta, eli valtaosa porukasta voitaisiin teljetä pehmeään koppiin

    • Samanlaisia_hulluja

      Ellen väärin muista niin Debbie kuljetti Chasin jonnekin vanhaan rakennukseen ja sulki tämän sinne. Ei ollut paljosta kiinni ettei Chas päässyt hengestään.

    • Tappeluitariittää

      Davidin juttu on pientä vrt siihen mitä tulossa muiden välillä kesän syksyn mittaan. Pieksämistä,kiristystä,hakkaamista. Aaron aloittaa jo ensi perjantaina hakkaamalla rakastaan Robertia,joka vain suojaa kasvojaan,ei lyö takaisin koska antaa Aaronin purkaa näin vihaansa.

    • Raiskauksiariittää

      Andy kanssa sekoaa entistä pahemmin. Andystä tulee kylän naisten painajainen.
      Andy raiskaa kylän tyttöjä ja naisia yksi kerrallaan ja tekee itsestään marttyyrin, uskottelemalla että naiset valehtelee.

      • juonipaljastuu

        Tapahtuuko tämä jo torstaina vai vasta kuukauden päästä?


      • kfgg

        Ei Andy käy naisten kimppuun. Muuta häikkää tulee kyllä Andylle. Bartonit ovat yhtä viurahtaneita ellei pahempia kuin Dinglet.


    • Huomioita_sohvalta

      Minäkin muistan, että vapaudenriisto ja sieppausidean on Cameronin ja Davidin lisäksi saanut emmerdalessa moni muukin kihahtelija. Siellä ihmisiä napataan ja uhkaillaan tuosta vaan. Eikä kaikki joudu toilauksistaan edes tuomiolle.
      Jatkuvasti joku sekoaa päästään, kuka mitenkin. Uskomattoman paljon mielenvikaista ja rajua väkeä. Sarja voisi nykyisellään toimia, psykologiaa opiskeleville opetusmateriaalina. Kylään voisi tulla uusi tarpeellinen roolihahmokin. Joku terapeutti, tai psykiatri. Joka tutkisi asukkaita pintaa syvemmältä, jospa hän löytäisi selityksen tälle pikkukylän asukkaiden ihmeelliselle sekoamisherkkydelle.

    • Tuulivoimaa

      Sisäsiittoisuus on sekottanut ainakin Dinglet. Davidin syntyvaiheita en tiedä, mutta ketään kovin älykästä ei hänen sukupuustaan varmaan löydy. Cameron oli tukkessaan OK, mutta jokin tarkoin määrittelemätön voima sotki hänen päänuppinsa. Onko Emmerdalen lähellä tuulivoimaloita? Pirullinen, ihmiskorvin havaitsematon ujellus tunkee läpi seinien ja jää kyllä ulisemaan monen viattoman poloisen alitajuntaan. Se selittäisi Emmerdalen nykyisen menon, jossa lähes jokainen alkaa syyllistyä rikollisiin tekoihin.

      • Tuulivoimalatvaikuttavat

        "Onko Emmerdalen lähellä tuulivoimaloita?"
        Heh, tuo oli hyvä pointti!


      • batmani

        Et sitten sitten ole huomannut että Eric on Davidin isä. En nyt hirveän älykkönä pidä mutten myöskään täysin tyhmänä tai sekopäänä.
        Täällä on myös ehdoteltu uutta hahmoa, terapeuttia tai psykiatria, mutta todennäköisesti hänkin pikkuhiljaa sekoaisi. Tuli vaan mieleen yksi lääkäri (yleis sellainen) nimeltään Adam Forsythe (tai jotain sinnepäin), aika huonosti hänellekin kävi.


      • isyysasiaataaskylässä

        Tiedossa on vain että, Cain ja Charity ovat pikkuserkkuja. Debbie on heidän tyttärensä. En tiedä muita serkku tapauksia. Noah Dinglen, s.2004 keskosena,isä on Chris Tate,dna testi tehty. Tarkistin Charityn asioita koska luin englannin keskustelu sivulta,että Robert on ollut v.2003 humalassa petipuuhissa Charityn kanssa.
        Toinen kiinnostava asia Dingleistä on Zakin naisseikkailut josta ei löytynyt tietoa. Zak paljastui Cainin isäksi vasta teini-iässä. Missä Zak oli esim.v 1979-80?


      • Tuulikäyläpipään

        Ainoat tuulivoimalat taitaa olla kyläläisten korvien välissä. Humina vaan kuuluu.


    • Dinglet_sekopäitä_kaikki

      Cainin ja monien muidenkin Dinglejen esim. Debbie, Zak jne. sekopäiset temput päättyy aina siihen, että he pääsevät kuin koira veräjästä. Cainkin kidnapannut ja hakannut ties kuinka monia, mutta mistään ei joudu koskaan vastuuseen. Mutta David on välittömästi jo suunnilleen vankilassa, ihme jos ei joudu. Miten on edes mahdollista, että n.180cm Cain muka hakkaa tuosta noin vain ketä tahansa kyläläistä saamatta muilta kun Zakilta turpiinsa. Davidkin mainitsi ettei ole mikään Cain Dinglemäinen sekopää.

      Cameronin vintti taas pimeni lähes kertarysäyksellä , melko normaalista hiihtelijästä tuli sarjamurhaaja, samoin Carl sekosi yhtäkkiä. Liekö David seuraavana vuorossa.

      • FeelforRobertmost

        Cain käyttäää sellaisia teknisiä käsi otteita,että saa kohteen pysymään kiinni ja siepattua mukaansa. Voiman lisäksi tarvitaan taitoa,tilanteen tajua,nopeutta,notkeutta ja kokemusta. Cain vaikuttaa samanpituiselta kuin Robert,joka on 6 jalkaa n.183cm. Tai Cain iskee tajuttomaksi ja sitoo kädet. Cain menee kyllä liian pitkälle tulevissa tapahtumissa kesän syksyn aikana. Käsikirjoitus on kyllä epäuskottava ja syyt miksi hän Cain käy kohtuuttomaan raha kiristykseen ja väkivaltaan parin henkilön kohdalla. Robertia käy eniten sääliksi koska hän ei käytä,eikä aloita fyysistä väkivaltaa vaan sanallista verbaalista loukkausta tarvittaessa. Robert ei myöskään näytä tunnetilojaan ulospäin kuten Aaron.


      • Psykon_tekee_luonne
        FeelforRobertmost kirjoitti:

        Cain käyttäää sellaisia teknisiä käsi otteita,että saa kohteen pysymään kiinni ja siepattua mukaansa. Voiman lisäksi tarvitaan taitoa,tilanteen tajua,nopeutta,notkeutta ja kokemusta. Cain vaikuttaa samanpituiselta kuin Robert,joka on 6 jalkaa n.183cm. Tai Cain iskee tajuttomaksi ja sitoo kädet. Cain menee kyllä liian pitkälle tulevissa tapahtumissa kesän syksyn aikana. Käsikirjoitus on kyllä epäuskottava ja syyt miksi hän Cain käy kohtuuttomaan raha kiristykseen ja väkivaltaan parin henkilön kohdalla. Robertia käy eniten sääliksi koska hän ei käytä,eikä aloita fyysistä väkivaltaa vaan sanallista verbaalista loukkausta tarvittaessa. Robert ei myöskään näytä tunnetilojaan ulospäin kuten Aaron.

        Carl muistaakseni kiskaisi Cainia turpaan, eikä pelännyt tätä pätkääkään. Toki hänellä oli pituutta 191 cm. Marlonilta kyllä löytyy pituutta 194, mutta luonnetta ei minkäänlaiseen pelottavuuteen lainkaan, joten ei se koko aina ratkaise mitään.


    • Taistelua

      Mitä se pituus vaikuttaa taisteluun? Mitä pidempi sitä korkiammalta sitä tippuu! Tiiän yhen 160cm mittasen miehen joka on kuitenki roteva ja piessy monta pitenpää kaveria. Viimeksi leipo hampaat.nenän ja leuan yheltä nassuttajalta. 16000e joutu maksaa. Kallista on turpaa vetely,mut Suomes on tää piilovittuilu/vittuilu muodissa. Kaveria hakkasin löylykauhal ku koko ajan oli vittuilua puheessa. Ja iha omassa saunassa. ikäviä vekkejä tuli ja joutu tikattavaksi. Joutu myös alasti juoksee karkuu :D

    • satajsensalsa

      Olen jo vuosia miettinyt, että kuinka paljon tyhjiä latoja ja farmeja Emmerdalen ympäristö pitääkään sisällään. Vissiin satoja.
      Louhos on sentään sama.

      • Kesäkuussavuosijäljessä

        Minua kiinnostaa tyhjänä olevat kylän asunnot ja muuttaako niihin uusia asukkaita tai asunnon vaihtajia. Esim. Ednan hahmo kuolema on ajankohtainen nyt sarjassa. Selitys on samanlainen kuin näyttelijän kuolinsyyllä. Juuri näytettiin meidän jaksoissa kuinka vanhanaikainen sisustus on Ednan asunnossa. Lähes kaikki sarjan asuntojen sisäkuvaukset tapahtuu studio lavasteissa. Myös Davidin kauppa on toisenlainen,ei ole ulkotilassa.
        Meillä nähtävät jaksot ovat maaliskuun loppua 2015.


      • TyhjätAsunnotCamDav

        Niin täähän liittyy Davidilla Cameronin fiilareita aiheeseen...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe