Oletko aidosti rakastunut?

onseihanaa

Oletteko molemmat aidosti rakastuneet? Eikö olekin kiva tunne?

24

266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taas.rakastunut

      Olen rakastunut olen ja on ihana tunne.se kestää vain hetken mutta kun taas rakastuu niin on jälleen tosi ihana tunne.se on totta totisesti aito tunne.aivan hurmokseen joutuu.on se vaan mukavaa.

      • rakastunut

        se tunne on piinaavan ihana


    • mitässittekun

      Jaa, naimisissa saman vaimon kanssa oltu 36 vuotta. Se alkaa uutuuden viehätys hellittämään, joten se rakkauden aitous aletaan vissiin kohta punnita.

      Tämmönen tavallinen mies menee samalla akalla koko elämän, ne on ne julkkikset kun vaihtaa akkoja vähän päästä. Meijän pitää vaan yhellä koittaa pärjätä. Vielä on hyvinki pärjätty, saas nähä kun vanhana ne seksihalut alkaa kullemma vähenee.

      • Skånepåg

    • hulda.näätämöstä

      Elä huoli ootta vielä nuoria.met oomma vilhon kanssa oltu jo 65 vuotta naimisisa ja vielä kerran viikkoon vilho Könyää soiro pystysä päälle.

    • l.enigma

      kun on rakastunut, haluaa että toinen on onnellinen vaikka se tarkoittaisi sitä, että joutuu toisesta luopumaan.toivon että tulet onnelliseksi.hyvää yötä ja kauniita unia.

    • meidän_kulttuurissa

      Eikös se ole sitä rakkautta kun yhellä vihasella akalla yritetään kituuttaa hautaan asti. Rhakkaimmat vaihtaa muutaman vuoden välein nuorempaan, niinkuin autoakin.
      Joskus käy kateeksi kun somaaleilla voi olla viisikin akkaa eikä ne keskenään riitele, meillä ainakin anopit ottaisivat yhteen, ja akatkin haukkuisivat toisiaan.

      Kyllä meilläkin tuohon lakiin jonkinlaisia joustoja tarvis, vaikka huonoina aikoina saisi edes tyttöystävää pitää. Olisihan se akalle kaverina taloushommissakin.

    • jousto.ommel

      Jotenkin toisin päin tämä ehotus luonnistuis paremmin. Miespolo kun väsähtää kymmenen kertaa helpommin kuin nainen, niin sitä tuuraajaa kaivattais jos oksa on hetikohta riipuksissa. Ja kylläpä tulisi vipinää kotitöihinkin, kun olis vaikka viis rivakkaa ja reipasta jannua työn touhussa eikä vain yks joka makaa sohvassa raapimassa persuksiaan.

    • alkas.riittään.varmaan

      Jos joku rakastunut niin näillä sivuillako kuvitteletta että niitä asioita hölistää.herra joku halusi useamman naisen talouden niin ala mormooniksi.ota vaikka 10 eukkoa itsellesi.rouva voi sitävastoin mennä johonkin vokkiin ja haarat levälleen ja kun parisataa muriaania olet käynyt läpi niin valkkaa sieltä myös 10 itelles kotiin.näin on rauha ja harmonia palannut ja olette onnellisia.

      • jos.riitti.painu.muualle

        mikä sinä olet toisten ihmisten suita tukkimaan,meneppä nyt ja vilkase peilistä minkä näkönen matami sielä kattoo


    • tutkittua_tietoa

      Kyllähän noissa maissa jossa miehet saavat pitää useampaa vaimoa on heidän elinikänsä huomattavasti pidempi. Ei ole ollenkaan harvinaista että mies voi vielä yly ysikymmppisenä hommata uusia nuoria vaimoja.

      Täällä Suomessa tasa-arvon nimissä naiset kiusaavat miehet hengiltä ennen aikojaan. Mies on kiusattu loppuun jo viisikymppisenä jotan miesten elämä katkeaa ennen aikojaan. Elinikä on huomattavasti lyhyempi kuin naisilla.

    • wow.wow

      mulla nuorempi mies vielä pitkään jakselee :)

    • vitutus.kova

      Hihii matami mimmi vaikko vallan milla magia voi jesus saatana sinua jos.riitti.painu.muualle. työnnä dyny pötky hanuriis ja livertele hoosiannaa.ja sulle tutkittua tietoa mieti nyt hiukan mitä höliset.ysikymppinen ottamaan jotain nuorta naista vamoksi.perkele jos sulla nyt sattuu olemaan tytär niin mitäpä sanot jos joku ysikymppinen on itteensä sulle vävyksi tarjoamassa.häh?minä tiedän kyllä mitä ite tekisin tällä satakilosella treenatulla kropallani siinä vaiheessa .voit olla varma että se vävy ehokas viikon päästä rukoilis jotta pääsis vaihtaan hiippakuntaa.vaan ei se niin helpolla pääsis.eikait tänne ole tarkotus mitään ählämi kulttuuria tarkotus saada.nyt alkaa vituttaan ihan täyttä koneella.

      • yksinäinen.mies

        Näin leskimiehenä ja 3 tytärtä kasvattaneena,olen samoilla linjoilla kuin v.....kova.ehkei ihan noilla sanoilla.mutta joku roti pitää olla.ja snon sen kun rakkaudesta puhutaan niin eikö se ole arvokas ja ihana asia kun saa vanheta yhdessä.minulle ei annettu sitä mahdollisuutta kun vaimoni kutsuttiin taivaan kotiin,autokolarin muodossa.


      • taidat.olla.sekopää

        Taidat haukkua väärä puuta, lueppa uudelleen mitä kirjoitin. En puhunut iästä mitään enkä puolisoitten määrästä. Kommentoin vain tätä lausetta: "Jos joku rakastunut niin näillä sivuillako kuvitteletta että niitä asioita hölistää". Miksi ei voisi näillä sivuilla niistä asioista puhua. Siksikö että sinä kiellät :D


    • yksi.rakkaus

      Eiköhän tuo herra meidän_kulttuurissa heittänyt provon. En usko, että hän kannattaa polygamiaa eikä kukaan tässä viestiketjussa. En minä ainakaan. Ehdottomasti yksi rakkaus. Eikä rakkaus kestä, ellei siitä pidä hyvää huolta.

    • ainaonnaitu

      Juu, voi sitä omaa muijaa rakastaa koko iän ja silti käydä sutasemassa vakka naapurin muijaa, jos se on annilaan. Ei se rakkautta haittaa, päinvastoin.

      • Nyt_totta_puhut

        Kyllähän vieraissa käynti parantaa monestikkin väljehtynyttä avioliittoa. Kuitenkin kyse on normaalista asiassa, ja parhaassa tapauksessa sillä pelastetaan jopa kaksi avioliittoa. Monesti nainenkin elää puutteessa miehiä voi kiinnostaa enemmän koneet, ja hevosetkin.
        Rakkaus on sitä että kenenkään ei varvisi kärsiä puutetta aina jos siltä tuntuu voisi huikata naapurin apuun.


      • menoksi.vain

        Pettäminen on monen avioliiton loppu. Mies sai kenkää kun oli uskoton. Vieläkin on luottamus ihmisiin aika heikkoa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe