Tinder, miehisen itsetunnon nopea kuolema

TinderJamppa

Takana pari vuotta tinderailua, tulokset hyvinkin vaatimattomat nolla tapaamista(!) ja profiili poistettu kahteen kertaan kun ajatteli uusia et jospa jos toisella kerralla mutta ei niin ei, mätsit voidaan laskea kahdella kädellä verrattuna sen 500 naista jotka silmää miellytti olettaen että et vaan joka ikistä kelpuuttanut...

No oliko merkitystä sitten että valikoit tai et valikoinut? eipä juuri kun mätsikin on aikalailla merkityksetön koska keskustelu ei koskaan toimi(?) useimmiten ignorataan ja tässä kyllä kattelin että naiset tykkäsi vain kerätä fanikerhoa ja jotkut peräti poistivat mätsin heti kun laitoit viestiä... Tää suomalainen asenne torpedoi koko tinderin ajatuksen täysin valitettavasti ja loppuvaikutelma on vain että naisten odotukset ovat täysin epärealistiset ja totuus on että yksikään nainen ei ota koko sovellusta tosissaan millään tasoa, se on vain ajanvietettä, miehenä tuhoat itsetuntosi vaan täysin tuolla ja kelaat mielessäsi et olenko niin saatanan ruma et ei kelpaa edes perus naiselle ja ei, en ole oikeasti ruma ja olen kuullut useammalta naiselta kehuja ulkonäöstäni livenä mutta jos mennään tinderi kokemuksilla niin huonot pohjat tehdä livenä aloite kun tietää että netissä et kelpaa mihinkää.

Totuushan kaikessa on se että nainen valikoi ja sen perusteella hylkää/hyväksyy, miehenä olet vain tarjoamassa itseäsi kuin halpaa makkaraa näissä palveluissa ja suomalainen passiivisuus naisten osalta sinetöi aloite halut ajan myötä täysin tuolla.

Unohtaisin Tinderin miehenä paitsi jos haluat itsesi henkisesti teilata.

12

1804

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sarrarafsaew

      Ymmärrän miehenä tuon kyllä hyvin mutta kaikki on kiinni siltä miltä näytät.
      Itse olen saanut mätsejä jotain 0-2 per 100 naista mistä tykkään.
      Viime vuonna minulla taisi olla jo 60 mätsiä mutta en tainnut jutella niistä kenellekään kun eivät olleet kiinnostavia.
      Tinderin resetointi on todella kannattavaa koska itsellä ainakin tuntuu käyvän usein niin että tinder ei enää näytä minun profiilia naisille mitä enemmän tykkäilen mutta kun resetoin niin alan saada taas mätsejä.

    • kurppanatyrkyttää

      Juu ja onneks miehet ei koskaan valikoi yhtään ulkonäön perusteella.

    • JottaSPACEnäinSPACEon

      Itse en ymmärrä alkuunkaan tätä keskustelua ulkonäöstä ja sen merkityksestä. Onhan se nyt päivänselvää, että jos halutaan toisen ihmisen kanssa kontaktiin romanttisessa mielessä, niin pitää a) nähdä toisen ulkonäkö b) kokea toisen ulkonäkö omaa silmää viehättäväksi c) peilata ulkonäköä suunnilleen samaan tasoon itsensä kanssa tai sitten haaveilla vaan ikuisesti jostain, mitä ei koskaan saa.

      Tässä mielessä Tinder on hyvä väline seuranhakuun, koska siinä on vaikeampi piiloitella kuviaan, kuin muissa nettideiteissä. Tinderissä myös paljastuu raadollisesti seuranhakijan oman ulkonäön markkina-arvo. Hyvin nopeasti paljastuu, minkä näköiset ihmiset itsestä kiinnostuvat. Hieman samaan tapaan, kuin ihan tosi elämässä baarissa jne. Tinderin kuvakavalkaadissa on toki vaikutusta myös kuvien laadulla ja photoshoppaamalla voi varmaan jonkin verran vaikuttaa tuloksiin. Mutta mitä hyötyä siitä sitten on, jos aidosti yrittää saada tapaamisiakin.

      Itse ns. tavismiehenä pyyhin yleensä etsimästäni ikäkategoriastani kaikki naiset oikealle, lukuunottamatta aivan täysin itselleni sopimattomia. Sitten odottelen vaan matcheja ja sen jälkeen yritän aloittaa keskustelun niiden kanssa, jotka herättävät kiinnostukseni. Yleensä keskustelu onnistuu vähän samaan tapaan, kuin nettideitissä. Eli jos nainen aloittaa, niin silloin on isparempi mahdollisuus synnyttää keskustelu kuin itse tekemilläni aloitteilla. Näin se vaan menee tämän tason ulkonäöllä ja kuvilla.

      Joitakin ihan outoja tapauksia on Tinderissä tullut vastaan enemmän, kuin nettideitissä. On saatu ihme raivareita kesken ihan normaalin keskustelun tai sitten keskustelu on lopahtanut alkuunsa tai kesken kaiken ilman mitään erityistä syytä. Toinen voi myös häipyä Tinderistä kuukausiksi heti aloitusviestinvaihdon jälkeen. Useimmiten aloitteisiini ei vastata lainkaan tai mitään kontaktia ei oteta, mutta matchiakään ei poisteta. Matchejä olen saanut paljon, joten tähän viestittömyyteen syyllistyn toki itsekin. Yksillekään treffeille en Tinderin kautta ole vielä päässyt. Muutaman kanssa olisi ollut keskustelun perusteella mahdollisuus päästä, mutta itseäni ei sitten kuitenkaan riittävästi innostanut. Pidän tieten tahtoen omaa rimaani korkealla, koska haluan vakavissani parisuhteen enkä mitään kertakäyttöjuttuja. Olen toki miettinyt, että onko Tinderin tarkoitus sitten vain imarrella ihmisiä ja ehkä leperrellä itselleen seksikontakteja. Saan itse seksiä muutenkin, joten en jaksaisi alentua mielistelemään jotain surkimusta Tinderissä vain p***ua saadakseni. Aloitteissani olen suosinut ihan asiallista keskustelua, enkä mitään flirttailua tai herjan heittoa.

      En kyllä lähtisi naisia erityisesti syyllistämään siitä, että miehilä on vaikea löytää seuraa. Ihan varmasti monilla naisillakin on sama ongelma. Sanoisin kaikille, että riippumatta nettideitin välineestä älkää kelpuuttako ketään vain sen takia, että haluatte jonkun. Se on ihmissuhteilla pelaamista ja toisen ihmisen tunteilla leikkimistä. Ryhtykää suhteeseen vain, jos olette tosissanne. Varmasti jotkut keräävät vain itsetunnon kohotusta Tinderin matcheillä, mutta se on näiden ihmisten ihan oma ongelma. Tavallisia vakavissaan seuraa ja parisuhdetta etsiviä on Tinderissä ihan yhtä vaikea kontaktoida, kuin muissakin nettideiteissä. Mutta Tinderissä valttyy ainakin siltä nettideittien ongelmalta, että keskusteluissa vois synkata vaikka kuinka hyvin, mutta kun kuvat vaihdetaan tai luonnossa tavataan niin yhtäkkiä ulkonäkö ei kelpaakaan lainkaan. Se, jos mikä tuhoaa itsetuntoa ja aiheuttaa v***tusta.

      • mahdoton.yhtälö

        " älkää kelpuuttako ketään vain sen takia, että haluatte jonkun. Se on ihmissuhteilla pelaamista ja toisen ihmisen tunteilla leikkimistä. Ryhtykää suhteeseen vain, jos olette tosissanne."

        Miten saada nainen jonka kanssa voisi olla tosissaan kun kiinnostavat naiset eivät ikinä kiinnostu minusta..?
        Ikävä fakta, mutta jos tavismies haluaa naisen niin on pakko ottaa se jonka sattuu saamaan.


      • näinhänsemenee

        Ehkä hyvällä tuurilla kerran 5 vuodessa kiinnostus on molemminpuolista (ja jossain vaiheessa sit tyssää sen toisen puolelta), ja jos ei halua olla täysin yksinään sitä 5 vuotta ihmettä odotellessa, on otettava tilapäishuviks niitä vähemmän kiinnostavia ketkä sattuu kiinnostuun. Niin karua realismia kun se onkin, varsinkin kun ikää alkaa olla se 40.


      • NeverAgainn

        Tuo logiikka on myrkyllistä ihmissuhteissa.
        Olipa sitten mies tai nainen niin siinä tuhoaa sen "tilapäishuvin" kyvyn luottaa kehenkään pahimmassa tapauksessa. Julmaa.
        On meinaan kokemusta, peräti avioliittoon asti päädyin. Mies oli luullut ettei kelpaa kenellekän oikeasti kiinnostavalle. Tiedän myös miehiä joille tehty samoin.

        Miettikää herrane aika miltä siitä toisesta tuntuu kun totuus valkenee ja sehän tapahtuu usein aivan liian myöhään.
        Olkaa edes rehellisiä ja älkää esittäkö "rakastunutta" jne jos vain tyydytte sellaiseen, joka teistä on oikeasti kiinnostunut.

        On pirun vaikeaa uskaltaa enää luottaa mihinkään kun muutamia kertoja saanut karvaasti pettyä ja tuntea itsensä idiootiksi vuosien jälkeen.


      • mahdoton.yhtälö
        NeverAgainn kirjoitti:

        Tuo logiikka on myrkyllistä ihmissuhteissa.
        Olipa sitten mies tai nainen niin siinä tuhoaa sen "tilapäishuvin" kyvyn luottaa kehenkään pahimmassa tapauksessa. Julmaa.
        On meinaan kokemusta, peräti avioliittoon asti päädyin. Mies oli luullut ettei kelpaa kenellekän oikeasti kiinnostavalle. Tiedän myös miehiä joille tehty samoin.

        Miettikää herrane aika miltä siitä toisesta tuntuu kun totuus valkenee ja sehän tapahtuu usein aivan liian myöhään.
        Olkaa edes rehellisiä ja älkää esittäkö "rakastunutta" jne jos vain tyydytte sellaiseen, joka teistä on oikeasti kiinnostunut.

        On pirun vaikeaa uskaltaa enää luottaa mihinkään kun muutamia kertoja saanut karvaasti pettyä ja tuntea itsensä idiootiksi vuosien jälkeen.

        Eiköhän kaikki tiedä että kehenkään ei saisi tyytyä mutta jos on aina vain yksin niin tyytyminen on erittäin houkutteleva vaihtoehto ja luultavasti se ainut vaihtoehto.
        Mitä jos oikeasti oma taso ei ikinä riitä kiinnostavaan naiseen? Jäädä ilman parisuhdekokemusta tuntuu myös julmalta..


    • just-for-fun-
    • Toivoaonvielä

      Itselläni on useamman vuoden nettikokemus ja muutamia ihan kelpo suhdeyrityksiäkin. Olen ollut taas hetken itsekseni ja ajattelin kokeilla Tinderiä. En ole sitä tehnyt, koska olen sen ajatellut olevan koukuttava ja pinnallinen, ihmiset ovat tavallaan kertakäyttötavaraa, jotka voi heittää pois, kun siltä tuntuu. Olen täysin samaa mieltä, että jatkuvat epäonnistumiset syövät itsetuntoa ja jopa tekevät kyyniseksi. Uskoisin, että "osumatarkkuus" on Tinderissä vieläkin heikompi kuin deittipalstoilla.
      Olen useamman vuoden treffeillä käynyt ilman taka-ajatuksia pelkästä seksistä. Olen ainakin yrittänyt kohdella toisia, kuten haluaisin itseänikin kohdeltavan, vaikken aina ole siihen pystynytkään. Haaveena olisi oikeasti löytää parisuhde. En olisi ikinä uskonut, että menee näin kauan yksikseen, vaikka laittaa itsensä peliin rohkeasti. Myönnän toki, että itsellänikin on jotain kriteereitä: itsestään huoltapitävä, tasapainoinen ja mielellään silmääkin miellyttävä nainen olisi hakusessa. Kaipa sitä oikeanlaista kipinää etsii, ei sitä oikein voi teeskennelläkään. Viimeaikoina olen tosin ihan oikeasti alkanut uskoa, ettei sitä sopivaa ihmistä etsimällä löydä.
      Kiitos näistä Tinder-kokemuksista. Ei tarvitse enää meikäläisen tuolle linjalle lähteä. Eiköhän jossain vaiheessa livenä joku löydy, tai sitten ei. Kyllä sitä yksikseenkin pärjää. Tärkeintä on pysyä myönteisenä ja opetella pitämään itsestään. On silti hienoa, että onnellisiakin, jopa elämänkestäviä liittoja syntyy näiden kanavien kautta. Ovat vaan aika harvinaisia lajissaan. Tsemppiä kaikille:)

    • onni.manni

      Tinderiin mahtuu kyllä niin monelaista käyttäjää että kannattaa kiinnittää huomioita siihen millaisen kuvan itsestäsi siellä annat ja suhteuttaa se siihen millaista seuraa etsit.

      Minäkään kun en etsi seksiseuraa skippaan kaikki kuvissaan paidattomat miehet kuten myös TYHJÄT PROFIILIT (näitä on sitten paljon). Sama viesti molemmissa, ei tässä persoonaa etsitä vaan kroppaa/naamaa. Ja kyllä, hyvähän se näin naisena kun on varaa valita. Hyvin on tullut valittuakin, olen Tinderin kautta tavannut parikin hyvää tyyppiä joiken kanssa ystävystyttiin ja yhden jonka kanssa seurusteltiin liki vuosi.

    • UskoVähissä

      2 viikkoa tinderissä tauon jälkeen. 4 treffit, yksi ei miellyttäny mua, mä en toista, kahdelta heti seksiä ja jatkuu toisen kanssa. Hyvän näköisiä ja hyväkroppaisia kaikki. Tositarkoituksella olen liikenteessä, mutta toistaiseksi tyydyn kohtalooni seksileluna kun ei parempaa ole tarjolla. Ikäluokka 30-40, olen mies.

      Edellisellä kierroksella sama meininki ja lopulta ihastuin ja hukkasin useamman kuukauden ihastumalla naiseen, joka osoittautui lopulta aika kaksinaamaiseksi ja itsekkääksi. Kohta tulee puutumus ja poistun jos ei jotain aitoa osu kohdalle.

      Omalla kohdalla itsetunto on toki pari kolausta saanut, mutta kokonaisuudessaan runsaasti plussalla.

      • perintötekijät

        Sulla taitaa olla ruumiinpituus ja kasvot kohdallaan kun sut kelpuutetaan edes seksileluksi.
        Itse olen käynyt monilla treffeillä ja kertaakaan ei ole seksin saaminen ollut lähelläkään, enpä ole koskaan kyllä suudellutkaan ekoilla treffeillä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe