Onko kirkon toiminta enää hyväksyttävää?

EroankirkostaNYT

Mihin helevettiin tätä maata ollaan ajamassa, kirkkokin menettänyt järkensä, ainakin tämä yksi suvakkipappi..
www.ilkka.fi/mielipide/yleisöltä/sokea-luottamus-seurakunnassa-1.2039836

35

645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VoiNykypäivää

      Hyvä kirjoitus. Minkä ihmeen takia lapsillemme saarnataan Islamia koulussa kertomatta siitä meille vanhemmille. Ja kaiken kukkuraksi tämä toteuttaa meidän oma kirkko, jonka ylläpidämme työllämme maksamallamme kirkollisverolla.

      Taitaa olla vielä kerran aiheellista pysäyttää pappi kadulla, kun seuraavan kerran tulee vastaan. Kerran jo nimittäin puhuin painavaa asiaa eräälle liperikaulalle.

      • EI_NÄIN_EI_TODELLAKAAN

        Tämä kirjoitus kirvoitti lehden kommentti kenttään monenlaisia kirjoituksia, niitä ajatuksia mitä meillä kansalaisilla on moisesta touhusta. Aluksi niitä poistettiin ja nyt näyttää lopuksi poistetun koko kommentoinnin mahdollisuus!?

        Hienoa Ilkka, hienoa!
        Tämä jos jokin tuhoaa lopullisesti lehtenne, kun ette salli enää muuta kuin maahanmuuttoa ihannoivia kommentteja. Törkeydet ynnä muut tiettyä henkilöä kohtaan kirjoitetut pitää toki poistaa, mutta ei yleistä mielipidettä.

        TOSIAAN, ILMOITUS KOTEIHIN JOS TÄMÄ PARIVALJAKKO TULEE KOULUUN VIERAILULLE.
        VANHEMMILLA ON OIKEUS PÄÄTTÄÄ TÄSSÄ ASIASSA OMAN JÄLKIKASVUNSA "OPETUKSESTA", KOSKA TÄMÄ EI LIITY MILLÄÄN LAILLA OPETUSSUUNNITELMAAN VAIKKA NIIN VÄITTÄVÄT !!!

        ----------------------------------------
        Sokea luottamus seurakunnassa

        Torstai 28.04.2016

        Nurmon kappeliseurakunnan pappi Henna Salo vierailee kouluissa irakilainen turvapaikanhakija seuranaan. Salo on tuntenut kyseisen herran muutaman kuukauden, mutta menee hänestä takuuseen. Herättää suuresti ihmetystä, kuinka kukaan voi mennä takuuseen täysin eri kulttuurisesta maasta tulleesta ihmisestä, jonka taustoista ei ole mitään varmuutta.

        Valkiavuoren koulun rehtori Kari Kunnarin mukaan tämä on täysin hyväksyttävää, koska koulussa vierailee myös mm SJK:n mestaruusjalkapalloilijoita sekä SPR:n edustajia. Ovatko edellä mainitut tahot verrattavissa taustattomaan turvapaikanhakijaan? Kunnari kertoo, että koululla ja seurakunnalla on Seinäjoen varhaiskasvatus ja koulutuslautakunnan hyväksymä yhteistyösuunnitelma. Seurakunta tuo islaminuskoisen turvapaikanhakijan luokkaan puhumaan uskonnostaan, maantiedosta, matkastaan läpi turvallisen Euroopan ja elämästään kotimaassaan.

        Tällaiset aiheet eivät mielestäni kuulu seurakunnalle. Turvapaikanhakijan tarinat saattavat myös olla täysin tuulesta temmattuja satuja vailla totuuden häivää. Näistä asioista puhuminen lapsille niiden oikeilla nimillä, ilman asioiden pehmittämistä ja vääristelyä on täysin mahdotonta. Lapset luottavat sokeasti opettajiin, pappiin ja heidän kauttaan nyt myös turvapaikanhakijoihin. Samaan aikaan viranomaiset ohjeistavat suomalaisia muuttamaan käytöstapojaan ja vaatetustaan heidän seurassa. Poliisin tilastojen valossa moinen luottamus on erittäin vaarallista.

        Vaikka koululla ei ole velvollisuutta ilmoittaa tällaisista vierailuista vanhemmille, silti mielestäni ilmoitus olisi hyvien tapojen mukaista. Erikoista on myös, että evankelis-luterilaisessa maassa ja vieläpä Suomen uskonnollisimmassa maakunnassa on aamunavauksista tiedotettava vanhempia etukäteen, mutta poliittinen islam-myönteisyys sallitaan.

        Lisäksi näen erittäin ongelmallisena, että minuun, kenellä ei ole mitään valtaa, vaan ainoastaan rohkeutta puhua ja ottaa kantaa asioihin, ottavat vanhemmat yhteyttä, koska eivät itse uskalla vastustaa tätä rasistileiman pelossa. Ihmiset on peloteltu vaikenemaan näistä asioista mm. menetettyjen työpaikkojen ja luottamustoimien uhalla.

        Nyt seurakunta yhdessä koulujen kanssa on päättänyt tehdä viattomista lapsista pelinappuloita ja tätä pyrkimystä vain harva uskaltaa vastustaa.

        ANTTI-JUSSI HIRSIMÄKI

        Seinäjoki
        ----------------------------------------------------


      • Yykaakolne

        Kyllä oot köppänen ihminen. Onko lapsesi siellä koulussa, vahingoittuvatko he? Miksi sinulle pitäisi ilmoittaa aamunavauksista? Saastuvatko lapsesi, kun näkevät turvapaikanhakijan?Eiköhän lasten olisi aika tietää musitakin uskonnoista, kulttuureista ja ylipäätään roduista?Oletko joku diktaattori, joka nyt oikein näyttää, että täältä pesee, kuulkaa kaikki? Tieto sivistää, tiesitkö?


      • aom

        Kirkko osallistuu samaan teatteriin kun suuri osa poliitikoista, mitä tulee tuohon Suomen islamisaatioon.Siinä teatterissa näytellään parempaa ihmistä mitä todellisuudessa ollaan.

        Onhan se nyt ihmeellistä ,että joku arkkipiispa uhkaa alkaa lakia rikkomaan,suojelemalla kirkon suojiin maasta karkoituspäätöksen saaneita .


    • Oikeisuomenmatuttaja

      Kirkkohan matuttaa ja viepi rahat ulkomaille kaikki kolehdit, kolehtiin ei enää centiä kannata laittaa.

    • Kirkolllisverot

      On alkanut arvelluttamaan tuo kirkollisveron maksu. Pitääkähän laittaa homma poikki kun en enää jaksa tällaista rahoittaa.

      • Pöljälä

        Laita kuule äkkiä!


    • EroankirkostaNYT

      Mittani tuli täyteen tätä matu myönteistä soopaa.
      Nyt kun kirkkokin veljeilee islamistien kanssa (kiitos Hennalle) erosin kirkosta.
      En aio olla osa sitä veljeilyä, en rahallisesti enkä "hengellisesti".

      Yllättävän helppoa tuo eroaminen. Kirkkoonhan voi palata takaisin yhtä helposti ja sen teenkin (ehkä), kunhan kirkon toiminta palautuu ennalleen ! Ja myönnetään tehdyt erheet !

      Kiitos ja näkemiin !

      • Kirkonkaapaustehtyjo

        Islamistit on kirkon vallanneet kun kirko on tuolainen kompleksi ei tarvitse kuin muutaman narahuttaa puolelleen niin koko kirkojärestö on kaapattu noitten alaisuutteen, nän sievästi on tehty.


      • Rahatmatutukseen

        Näin paljon maksat elinaikanasi kirkollisveroa
        Tosiuskovaiselle suvakille summa voi olla pieni - tolkun pakanaa se kirpaisee taatusti.
        29.04.2016 14:29, 1087 lukukertaa

        Osta päivän MV-lehti

        Suomen kunnissa kirkollisvero prosentti on keskimäärin 1,75 prosenttia.

        Esimerkiksi Sysmässä ja Hartolassa kirkollisverotuloja kertyi seurakuntalaista kohden keskimäärin 230 euroa vuodessa.

        Oletetaan että Suomalainen maksaa keskimäärin 60 vuotta kirkollisveroa elämänsä aikana = se tekee yhteensä maksetuksi kirkollisvero summaksi per seurakunnan jäsen 13 800 euroa hänen elinaikanaan.

        Jos kalastus, matkustus, kodinremontointi tai esimerkiksi autoilu kiinnostavat enemmän kuin kirkossa vetelehtiminen ja virsien veisaaminen, niin 13 800 eurolla saa vaihtoehtoisesti heitettyä pari ulkomaanreissua, remontoitua keittiön tai ostettua uuden auton tai veneen.

        Joskus maallinen hyvinvointi ja arkipäivän nautinnot voittaa tuonpuoleisesta elämästä unelmoinnin.
        http://mvlehti.net/2016/04/29/nain-paljon-maksat-elinaikanasi-kirkollisveroa/
        Noin 73 prosenttia eli 3,2 miljoonaa Suomalaista kuuluu kirkkoon. Tosin lapset ja nuoret eivät maksa kirkollisveroa.

        Vuosittain kirkko kerää kirkollisverolla noin 500 miljoonaa euroa pohjattomaan kolehtiinsa.

        Se on samanverran kuin YLE-veron tuotto tai nykyisen tasoinen kehitysapu joka on noin 0,40 prosenttia Suomen bruttokansantuotteesta.

        Kansalaisten rahat menee kaikenlaiseen huuhaahan verotuksen kautta ja verot senkun nousee.


      • feewq
        Kirkonkaapaustehtyjo kirjoitti:

        Islamistit on kirkon vallanneet kun kirko on tuolainen kompleksi ei tarvitse kuin muutaman narahuttaa puolelleen niin koko kirkojärestö on kaapattu noitten alaisuutteen, nän sievästi on tehty.

        Jep jep, vai on islamistit vallanneet kirkon. Tiedätkö, mikä on islamisti? Mitenköhän ovat vallanneet kirkon? Ja ovatko kauankin olleet näitä islamisteja? Melkoista mielikuvitusta, kuuluu samaan sarjaan kuin se, että syksyllä täytyy suomalaisilla naisilla olla burkhat päällä tai vappuyönä tulee satoja joukkoraiskauksia.

        Rauhoitu, hyvä mies, äläkä tee itsestäsi enää enemmän pelleä!


    • Todellinevaaratuossa

      Islam yrittää poistaa kristinuskon historiankirjoista
      Sorrettujen kristittyjen muslimijälkeläiset teurastavat tänään kristittyjä serkkujaan.
      http://mvlehti.net/2016/04/29/islam-yrittaa-poistaa-kristinuskon-historiankirjoista/
      Kirjassa väitetään, että silloin, kun muslimit valtasivat Egyptin, enemmistö egyptiläisistä ei ollutkaan kristittyjä. Sen sijaan he olivat mukamas prototyyppisiä muslimeja, tai muwahidineja, joita eurooppalaiset kristityt sortivat.

      Näin ollen Egyptin islamilaisessa invaasiossa oli oikeasti kyse toisten muslimien “vapauttamisesta.”

      Loppujen lopuksi muslimimaailman historiallinen lähestymistapa kristillisyyteen on tuttua. Eikö länsi itsekin harjoita samanlaista hölynpölyä?

      Molemmissa tapauksissa kristinuskoa demonisoidaan, sen historiaa vääristellään vihollisten toimesta. Lännessä sen tekee joukko “ismejä” – kuten vasemmistolaisuus, moraalirelativismi ja monikultturismi. Lähi-idässä sen tekee islam.

      Lähde: PJ Media
      KIRKON LESSUKAT EIVÄT NÄITTEN TOUHUJA TAJUA JA YRITTÄVÄT LUOVUTTAA TYHMYYDELLÄÄN EUROPAN ISLAMISTIEN VALLALLE

    • Realisti-

      Kyllä kouluissa vierailee paljon eri uskonto-, kieli- ja kulttuuriryhmien kuuluvia ihmisiä. Hyvä niin. Erittäin hyvää toimintaa ja hyvä, että lapset voivat tavata erilaisia ihmisiä.
      Mielestäni tuon yleisönosastokirjoituksen kirjoittaja voisi tutustua myös ympäröivään maailmaan ilman tuollaista kauheaa vihaa. Vainhaluaako hän vihata? Toivottavasti hän ei ole vanhempi tai muutenkaan tekemisissä lasten ja nuorten kanssa.

      • Näittenparemmuus

        Muslimi ja islami vaahtoajia ei tarvita, nämähän tulevat ns. vääräuskoisija käänyttämään juttuihinsa, nämä on niitä joita ei kouluihimme saisi päästää ja jos päästää ankarassa valvonassa vain.


      • Kefagkljgefgkfpfkfndf

        Eihän tässä tapauksessa ole ollut kyse mistään vaahtoamisesta, uskonnon harjoittamisesta tai tunnustuksellisuudesta.


    • Väiskitsä

      Voi apua, mä ulvon naurusta, kun kävin ton kirjoittajan facebookisivulla! :D Käykääpä huviksenne lukemassa hauskoja juttuja. Setä on "vähän" vihainen.

      • Pahimmatkirkkoon

        Sotarikolliset siirrettiin pois Kangasalta!

        Nyt he ovat joko Kuopion, Vantaan, Helsingin, Kirkkonummen tai Harjavallan vastaanottokeskuksessa.

        29.04.2016 18:15,

        http://mvlehti.net/2016/04/29/sotarikolliset-siirrettiin-pois-kangasalta/

        Jos näin on, Suomi hyväksyy sotarikollisten tekeytymisen turvapaikanhakijoiksi.

        AIKA ISO OPERAATIO TEHTIIN PALJASTUKSESTA SUOMI HERVOTONMAA
        VETIINKÖHÄN JOKUNEN NÄISTÄ KIRKONKIN SUOJIIN SITÄHÄN KIRKON ISÄT OVAT VÄLÄYTELLEET

        lukekaas kommentit


    • Kirkkotuhontiellä

      Kirkon toiminta on vähintäänkin epäilyttävää.
      Nämä nykypäivän papit(mitä Henna S. edustaa) ovat omiaan ajamaan kirkon uskottavuutta alas. Jännä kuinka samassa seurakunnassa on niin ihmeellisiä toimintatapoja ja ajatusmaailmoja.
      Yksi pappi saarnaa kirkossa homoliittoja vastaan, toinen kulkee matun kanssa kouluilla julistamassa islamia(islam on piilotettuna kertomuksiin) pikkuskideille.
      Aivan yhtä hyvin vielä elossa olevat veteraanit voisivat käydä kertomassa Suomen sodissa käydyistä kauheuksista, ne kyllä koskettavat jokaista suomalaista.
      On aivan yhdentekevää mitä kaukaisessa lähi-idän maassa on tapahtunut/tapahtuu, siellähän on aikojen alusta asti nahisteltu, turha siitä meidän alakoululaisia on syyllistää tai edes yrittää aiheuttaa syyllistä oloa heille, ei se pikkuskidien vika ole, HENNA!

      Henna S. nyt on aika vetää se pää matun takamuksesta ja herätä tähän päivään!!

    • tervemenoa

      Kun seurakunnan jäsenten kielenkäyttö ja keskustelukyky on tämänkin keskustelun tasolla, niin olen iloinen, että he oikeasti toteuttavat uhkauksensa, eroavat eivätkä ikinä enää takaisin palaa.

      Heitä ei seurakunnassa tarvita eikä heitä kaivata. Ei Jeesuskaan kaipaa.

      • tervettä_menoa

        Ehhe he ehhe he, juuri tälläistä kommentointia on odotettavissa jeesustelijoilta/suvakeilta. Ainoastaan kykenevät hyökkäämään muita kommentoijia vastaan, eivät pysy asiassa vaan tuollaista ympäripyöreetä sontaa suoltavat suustaan.
        Ja kyllä se Jeesuskin pian kaipaa seurakuntaan jäseniä, seurakunta nyt ainakin, muutoon on rahat loppu. Nytkin kirkko harjoittaa asuntojen vuokraamista, sijoittamista ynnä muuta maallista, että kirkkoa ylipäätänsä pystyy ylläpitämään. Kirkko itsessään ei tuota mitään, silti palkat on maksettava ja ehkä vähän turhan isotkin sellaiset tehtyyn työhön nähden.
        Kyllä kirkko nyt omilla toimillaan ajaa itseään enemmän suohon, varsinkin kun antaa pappien toimia omillaan liian vapaasti, ajattelematta sen suurempia.


      • Mikäsuomenkirkko

        Sotarikolliset siirrettiin pois Kangasalta!

        Nyt he ovat joko Kuopion, Vantaan, Helsingin, Kirkkonummen tai Harjavallan vastaanottokeskuksessa.

        29.04.2016 18:15,

        http://mvlehti.net/2016/04/29/sotarikolliset-siirrettiin-pois-kangasalta/

        Jos näin on, Suomi hyväksyy sotarikollisten tekeytymisen turvapaikanhakijoiksi.

        AIKA ISO OPERAATIO TEHTIIN PALJASTUKSESTA SUOMI HERVOTONMAA

        VETIINKÖHÄN JOKUNEN NÄISTÄ KIRKONKIN SUOJIIN SITÄHÄN KIRKON ISÄT OVAT VÄLÄYTELLEET

        NÄITÄHÄN KIRKKO KAIPAA JA IKÄNSÄ AUTTANUT RAHOILLAMME JA JÄTTÄNYT KOTIMAAN VÄHÄOSAISET SIKSEEN
        lukekaas kommentit


    • MVlehdenlukijatonlussuja

      Hehheh MV lehden desantit ahkerana tälläkin palstalla. Mitenköhän he pystyvät elämään kun joka nurkan takana on matu?

      • Mautusmallissaan

        On miitän niin herkeleesti ja sotarikolliset päälle vapaasti suomen matuttajat niitä tänne värväävät harmiksemme elintason hyppijät.


    • Kirkonhyysätty

      NÄIN VAPAATA ON NÄITTEN VAELLUS EUROOPASSA JA NÄISTÄ VIELÄ PUOLTOSYÖTETÄÄN MATUTTAJIEN TOIMESTA MEILLE

      ISIS:n johtaja matkasi bussilla Lontoosta läpi Euroopan

      Lontoolainen ex-hindu Siddhartha Dhar on ”uusi Jihadi-John” ISIS-propagandavideoissa. Hän on entinen brittiläinen hindu, joka sai nimen Abu Rumaysah kääntyessään islamiin.

      http://mvlehti.net/2016/05/02/isisn-johtaja-matkasi-bussilla-lontoosta-lapi-euroopan/

      Ja miksi tämä onnistui? Koska liberaalit ja muut vainohullut ovat estäneet tiedustelupalveluja tekemästä työtään eli jäljittämään vaarallisia terroristeja! Nämä pölvästit kun pelkäävät, että joku olisi kiinnostunut heidän surkeista salaisuuksistaan niin paljon, että edes vaivautuisivat heitä tutkimaan! Ja kuitenkin nämä samat kertovat aivan kaiken itsestään sosiaalisessa mediassa kuvin ja sanoin!

      Lueskommentit

      • Sodastalomalla

        Pahimmat rikolliset saavat käydä kirkoon piikkiin lomailemassa joo mitä ei muujärestö enää ota lomalle vastaan joo niinkirkko kyllä hoitelee nämä, tietysti verovaroillamme niin kauan kun näillä hinku taas on lähteä sotimaan.


    • Muslimoitusuomi

      Venäläiset ottivat ja moksauttivat luvattoman moskeijan.
      Venäjä räjäytti laittoman moskeijan (video)
      Moskeijasta löytyi räjähteitä.

      http://mvlehti.net/2016/05/02/venaja-rajaytti-laittoman-moskeijan-video/
      Hienoa Venäjä. Tuosta malli kaikkialle Eurooppaan ja ainakin Suomeen. Posauttaminen mieluiten, mikäli vain mahdollista, kun talo musuja pullollaan.
      Luekommentit
      Kirkolla ei moskeijoita vastaan vissiin mitään, kirko antaisi suomen muslimoitua.

      • toisinkinpäin

        Meeppä rakentamaan kirkko muslimialueelle..


      • Eimoskeijoille

        Musu terroristithan siellä suunittelivat keissejään, mutta niin tuhottiin vaaran pesä.
        Kirkon ja moskeijan liito ei hyvä koska moskejassa rupeaa verihimolopuksi ylitsevuotavaksi johtamaan näitten toimintaa.


    • Muslimitkitkeevapauden

      Islamistit hyötyvät erillisistä uimavuoroista
      "Erilliset uintiajat eivät ole vain pieni yksityiskohta, vaan tärkeä palapelin pala, jota islamistit rakentavat."
      http://mvlehti.net/2016/05/03/islamistit-hyotyvat-erillisista-uimavuoroista/
      Mohammad osoittaa kuvaa 60 ja 70 -luvuilta, joita olemme nähneet muslimimaailman maista, ja toteaa, että nämä maat ovat menossa kohti kehitystä, joka johtaa tasa-arvon palaamiseen satoja vuosia ajassa taaksepäin. Nyt näemme saman kehityksen Ruotsissa, ja sitä Sara Mohammad haluaa vastustaa.

      “Tänään me olemme ne, jotka ovat paenneet kohtaamaamme sortoa. Pian se vaikuttaa koko yhteiskuntaan.”

      On aivan selvää, että poliitikot, valtion viranomaiset ja toimittajat ovat hiukan antautuneet islamistien vaatimuksille.

      Onko viimeaikainen keskustelu islamistien vaikutusvallasta Ympäristöpuolueessa johtanut ehdotuksiin ja toimenpiteisiin, jotka vakavasti sanottuna tekevät lopun tämän keskiaikaisen uskonnon tuhoisimmista harjoittajista, se jää nähtäväksi.

      Teille toimittajille, sekä kansallisella ja paikallisella tasolla, Mohammad esittää saman kommentin, kuin me täällä Petterssonilla.

      Älkää unohtako kysyä, mitä naiset, kuten Sara Mohammad, kerran pakeni.

    • auta_armias

      Näin se alkaa paljastua minkä me järjen ihmiset olemme jo tienneetkin.
      Mutta suvakki-ihminen ei tajua vieläkään, ei vieläkään!

      Kierrätellään näitä matuja milloin missäkin, siinä samalla saavat tiedustelutyönsä tehdyksi...kirkko tekee myyrän työtä huomaamattaan, kiitos 'sinisilmäisille' suvakkipapeille!
      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/isis_asiakirjat_pohjois_eurooppa_taistelijat-49942

      • ex.kansedust-lääkäri

        Rikkaat rouvat keräsivät rahaa omaan pussiinsa seukkarin synttäreillään.
        Hävettää.


    • 45678765456789

      kyllä nuo kappeli,helluntai ym..on vastaanottavaisia uusille jäsenille jotka ei jummarra niiden juttuja ja saa tukirahat..huijariporukkaa ihan suomesta

    • seinäjokelaaset vois ruveta uskomahan Kauhajoen Myllikseen

      • Anonyymi

        Joo


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe