Rauhan tyyssija Hua Hin

M-Urskaaja

40

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Songkran
    • Sensei_opettaa

      Okei, jos jätetään panettelut sikseen, niin brittiperhe teki monta virhettä. Olen väkivaltatilanteiden asiantuntija ja treenannut sekä asunut Thaimaassa yli viisi vuotta. Olen toiminut muun muassa poliisien, vartijoiden ja järjestysmiesten kouluttajana. Tunnen thaimaalaisten käytöstä laajalti ja minulla on paljon ystäviä siellä.
      -Perheen humalainen poika työnsi vahingossa hänen tielleen osunutta pienempää erittäin humalaista kaveria loukkaavasti. Olisi pitänyt pyytää anteeksi ja jatkaa matkaa.
      -Perheen äiti alkoi väittelemään poikaansa tönäisseen miehen kanssa. Tämä on täysin turhaa. Anteeksipyyntö, jokin ystävällinen ele ja reippaasti matkan jatkaminen olisi ollut oikea ratkaisu.
      -Äiti (humalassa) löi poikaansa tönäissyttä miestä. Pahempaa loukkausta ei ole kuin saada farangimummolta isku naamaan. Päätä ei saa edes koskea ilman lupaa thaimaalaisessa kulttuurissa, saati sitten taputtaa päätä, puhumattakaan lyömisestä.
      -Isä oli ainoa järkevä mutta tilanne oli jo karannut käsistä. Humalaiset thaipojat kokivat tulleensa loukatuiksi suurikokoisten farangien taholta.
      -Poika koetti vielä tehdä nyrkkeilijän eleitä joka myöskin oli virhe. Hänen olisi pitänyt auttaa äitiään ja suojella tätä vartalollaan ilman väkivaltaa, jossa tuolla jäät AINA hopealle.
      -Äiti ja isä koettivat nousta ylös. Virhe. Suojele päätäsi ja niskaasi ja jää makaamaan maahan sikiöasennossa. Thaipojat eivät lopeta ennenkuin pysyt maassa.
      Kuten nähtiin koolla ei ole väliä. Isokokoinen thaimies koetti auttaa mutta jäi armotta hopealle. Vimma on sitä luokkaa että koko maailmassa ei ole montaa SELVÄÄ miestä joka tuolla käytöksellä jää ilman osumia. Jos saat niitattua kolme katuun, niin tilalle tulee 9 thaipoikaa, vaikka he eivät edes olisi hakkaajien kavereita. Thaimaassa pidetään omien puolia. Lopulta olet lattiassa. Piste.
      Tarinan opetus: -Älä koskaan suutu, älä jää riitelemään äläkä ole epäkunnioittava missään tilanteessa varsinkaan humalaista thaimaalaista kohtaan. Pyydä anteeksi ja poistu vaikka olisitkin mielestäsi oikeassa.

      • 87589986

        Eilen TV 3 kanavalla Hua Hinin poliisipäällikkö kertoi asiat hieman toisella tavalla, jotenkin haluat syyllistää näitä engelsmanneja, poliisi päällikkö ei, hän totesi että tekijät saavat ankarat rangaistukset tekemisistään, ja tapausta pitää pitää suunnattomana väkivaltana ilman mitään järkeä, poliisi pitää erittäin huolestuttavana että väkivalta saatiin tietoon vasta parinpäivän päästä tapahtumista, ja sitä ettei lähellä ollut poliisi partiota, ja tekijät eivät olleet mitään poikia vaan aikuisia miehiä.


      • tarkennetaan
        87589986 kirjoitti:

        Eilen TV 3 kanavalla Hua Hinin poliisipäällikkö kertoi asiat hieman toisella tavalla, jotenkin haluat syyllistää näitä engelsmanneja, poliisi päällikkö ei, hän totesi että tekijät saavat ankarat rangaistukset tekemisistään, ja tapausta pitää pitää suunnattomana väkivaltana ilman mitään järkeä, poliisi pitää erittäin huolestuttavana että väkivalta saatiin tietoon vasta parinpäivän päästä tapahtumista, ja sitä ettei lähellä ollut poliisi partiota, ja tekijät eivät olleet mitään poikia vaan aikuisia miehiä.

        Tietenkin tuo on törkeä rikos. Se olisi ollut vältettävissä kuitenkin, mutta luonnollisesti ei voida edellyttää että kaikki ihmiset osaisi toimia tilanteessa oikein. Harmiton tuuppaisu on johtanut kuolemantapauksiinkin. Jätetään ne tuuppimiset pois, niin ei tapahdu tällaista.
        Tuomio on luonnollisesti kova koska turismia halutaan suojella, ja kova sen kuuluukin olla. Vanhaa ihmistä päähän potkiessa se on jo murhayritykseen rinnastettavissa.
        Pidätettyjä on jo kuusi joita poliisipäällikkö kuvaili sanalla teinipojat.


      • JyrkkäJV

        Naurattaa toi sun tieto taitos...."-Äiti (humalassa) löi poikaansa tönäissyttä miestä. Pahempaa loukkausta ei ole kuin saada farangimummolta isku naamaan. Päätä ei saa edes koskea ilman lupaa thaimaalaisessa kulttuurissa, saati sitten taputtaa päätä, puhumattakaan lyömisestä.

        "??? Ethän menetä kasvojasi?? Hah Hah. Muistathan ottaa kengät pois mennessäsi thai kotiin? Hah Hah ja olla niistämättä ruokailun aikana??Hah Hah Anna rään valua ja käy niistämässä vasta ruokailun jälkeen? Hah Hah. Mua ei tuupi 80 vuotias mummu eikä 22 vuotias taistelulajien harrastaja. Se on varma, kaikki löytää kengittäjänsä ,oli rikas tai ei ollut rikas. Turvallisuus ammattilaisellamme ei ole minkäänlaista käsitystä thaikuista, ja se mua eniten naurattaakin. En väitä ettet olisi asiantuntija. En väitä myöskään ettet kouluta poliisia, vartijoita tai jv porukkaa. Väitän että tunnen sinut, jos väittämäsi pitää paikkansa. Eikä mielestäni nämä ihmiset osallistu näihin foorumi puheisiin? Jos osallistuu niin ei enään kouluta? Säännöt ovat selkeet?? Jos taas tarkoitat että olet kouluttanut näitä Thaimaassa? On asia erilainen. Suomessa on 2 ihmistä joilla on turvallisuuspuolelta mainetta maailmalla. Kumpikaan niistä et ole sinä. Tuskin Thaikut hakee pätevää turvallisuuskouluttajaa maasta jonka olemassa oloa ei tiedä muut kun baaritytöt?


      • videonkatsoin

        Iltalehden uutinen http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016042821487387_ul.shtml tapahtuneesta on jälleen kerran esimerkki siitä, kuinka hämmästyttävän alhaisella tasolla journalismi Suomessa on. Tämän voi jokainen todeta omin silmin videon https://www.youtube.com/watch?v=VjyArvoCCFI tapahtuneesta katsomalla ja vertaamalla tapahtumia Iltalehden ”journalistin” uutisoimaan.

        Nimimerkki ’Sensei_opettaa’ kirjoittaa pitkälti pelkkää asiaa. Kiitos kirjoittamastaan. En viitsi tarkemmin kuvailla omaa asiantuntemustani - mitä tulee väkivaltatilanteisiin, kamppailulajeihin ja thaimaan kulttuurin tietämiseen – vaikka tämä onkin varsin mittava. Piirit ovat pienet. Useat turva-alan ammattilaiset kyllä helposti tunnistavat ja yksilöivät sen, kuka kirjoittaa ja mitä kirjoittaa.

        Nimimerkin ’JyrkkäJV’ purkausta ihmettelen, mistä moinen?

        Itse varsinaiseen asiaan ja Iltalehden uutisointiin siitä: Eikö Iltalehden toimittaja ole itse katsonut videota tapahtumasta? Jos on, niin miksi hän jättää täysin huomiotta brittiperheen tekemiset?

        Videon kohdassa 0:02 vasemmasta alakulmasta kävelee esiin kaksi keskenään riitelevät ja toisiaan tuuppivat thaimiehet.
        0:18 kohdassa vastaan tulevan brittiperheen lippalakkinen poika tuuppaa vaaleapaitaista thaimiestä.
        0:20 thaimies on kääntynyt ja läppää oikealla kädellään brittimiestä vasempaan olkapäähän.
        0:21 brittiperheen äiti tuuppaa poikansa nurin tämän kaatuessa pahasti.
        0:26 brittiperheen äiti on siirtynyt sättimään thai miestä joka tapahtuneesta hölmistyneenä on jäänyt paikoilleen seisomaa.
        0:30 sivulliset ovat tulleet väliin tilannetta rauhoittamaan.
        0:50 brittiperheen äiti harkitusti lyö kädet alhaalla seisonutta hölmistymistä humalaista(?) vaaleapaitaista thaimiestä oikealla kädellään kasvoille vasemmalle puolelle. Tilanne eskaloituu ja paikalla on lisää välitintulijoita.
        1:10 brittiperheen isä kiertää ryhmän taakse
        1:13 brittiperheen isä lyö oikealla kädellään jotain henkilöä ryhmästä.
        1:16 brittiperheen äiti tönäistään kauemmaksi ns. iholta.
        1:23 paikalle tulee suurikokoinen punavalkoraitaiseen paitaan pukeutunut (britti?) mies.
        1:26 brittiperheen isä on siirtynyt lyöntinsä jälkeen takaisin kuvan etualalle.
        1:27 brittiperheen isää seuraa ryhmässä pidätelty ilmeisesti britti isän lyönnin kohteeksi joutunut thaimies.
        1:30 ilmeisesti brittiperheen isän lyönnin aiemmin vastaan ottanut ja tästä raivostunut thaimies nyt pitelemättömänä vauhtia ottaen lyö täysillä britti isää päähän joka lyönnin voimasta kaatuu suorilta jaloiltaan.
        1:31 thaimies jatkaa raivoisaa hyökkäystään potkaisemalla jo maassa olevaa brittiperheen isää.
        1:33 punavalkoraitapaitainen ’väliin tullut’ ja ’puolueeton’ britti(?) mies päättä lyödä oikealla kassikädellään itseään puolta pienempää thaiteiniä(?) vasemmalle korvalle.
        1:35 punavalkoraitaipaitainenmies saa takaisin lyöntejä ja polvipotkun.
        1:37 hyökkäävästi käyttäytynyt brittiperheen äiti tyrmätään voimakkaalla iskulla suoraan kasvoihin.
        1:39 brittiperheen poika käy äitiään lyöneen päälle ja tämä lyö häntä täysillä vasemmallaan vastapalloon.
        1:42 täysin hillitsemätön raivo on irti – jo kadulla makaavia brittiperheen jäseniä potkitaan usean eri thaimaalaisen voimin.
        2:12 pahin on ohi ja järkyttyneet sivulliset thaimaalaiset yrittävät auttaa tajuntansa menettäneitä brittiperheen jäseniä.

        Iltasanomien uutisointi ei mielestäni vastaa videolta nähtävien tapahtumien kulkua.

        Brittiperhe omalla käytöksellään ja aloitteellisuudellaan sai osaltaan aikaiseksi sen, mihin tämä tilanne johti. Thaimaalaisten malttinsa menettäminen ja törkeän ylimitoitettu väkivallan käyttö on kuitenkin yksiselitteisen tuomittavaa.


      • 757575757

        Jopa joo taas yksi turva-alan ammattilainen, kaikenlaista täällä.


      • terttuperkele

        Täällä muutama eronnut ja liike elämän huipulla pyörivä rahamies muuttuu myös alan asiantuntijaksi, oli kyse sitten mistä tahansa alasta. Välillä naurattaa kun miettii näiden Hermannien ajatuksia. Tämäkin kaveri " analysoi" valvontakameran tallennetta tärkeän näköisenä, kirjaten ajankohdat paperille ja pysäytellen ja kelaillen videota edes takaisin, etsien mahdollisesti huomioimatta jääneitä " ratkaisevia tapahtumia" Lataa sitten loppulausuntonsa, jossa toteaa kaikkien yllätykseksi että tappeluun tarvitaan kaksi osapuolta. On nää niin suloisia.


      • videonkatsoin
        terttuperkele kirjoitti:

        Täällä muutama eronnut ja liike elämän huipulla pyörivä rahamies muuttuu myös alan asiantuntijaksi, oli kyse sitten mistä tahansa alasta. Välillä naurattaa kun miettii näiden Hermannien ajatuksia. Tämäkin kaveri " analysoi" valvontakameran tallennetta tärkeän näköisenä, kirjaten ajankohdat paperille ja pysäytellen ja kelaillen videota edes takaisin, etsien mahdollisesti huomioimatta jääneitä " ratkaisevia tapahtumia" Lataa sitten loppulausuntonsa, jossa toteaa kaikkien yllätykseksi että tappeluun tarvitaan kaksi osapuolta. On nää niin suloisia.

        Kiitos kommentistasi terttuperkele.

        Pahoittelen sitä, että kirjoittamani on jostakin syystä ärsyttänyt sinua.

        En kuitenkaan ole kirjoittanut, ”että tappeluun tarvitaan kaksi osapuolta”. Tämä väittämäsi taitaa olla oman mielikuvituksesi tahatonta tuotantoa, tai sitten tarkoituksellista olkiukkoilua?

        Kaikkiin väkivalta tilanteisiin ei itse asiassa tarvita ’kahta osapuolta’:
        http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/nuorten-vakivallantekojen-taustalla-usa-sta-tullut-peli-uhri-yhdella-lyonnilla-tajuttomaksi/4390042

        Hua Hinin tapauksessa ei ole kyse tästä pelistä ja videon katsomalla voi nähdä, että britti perhe on ollut hyvin aloitteellinen, mitä tapahtumien kulkuun tulee. Ihmettelenkin sitä miten tapahtunutta on uutisoitu esimerkiksi tässä:
        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016042821487387_ul.shtml
        Iltalehden uutisessa.


    • Tapsapallomerestä

      Katsokaappa sentti sentiltä.... Tämä lippahattupäinen työntää kädellä ekana tätä Thai miestä... ( Kännissä ja pahassa ? ). Sitten Thaimies tuuppaa takaisin ja äijä kaatuu.
      Nainen vetää litsarit Thaimiehelle ja homma on paketissa.

      https://www.youtube.com/watch?v=VjyArvoCCFI

      Arvaa montako vastaavaa tapahtuu helsingissä vappuna ?

      • smilesmile

        Hymyjen maassa täytyy vaan hymyillä, tapahtui mitä tahansa. On ne thaikutkin melkoisia hulikaaneja, vaikka palstalla hehkutettu moneen kertaan että ovat tosi mukavaa porukkaa, hah ja hah.


      • horrorkääpiöt

        Paskamaista touhua thaikuilla, olen nähnyt thaikkujen nujakointia turistien kanssa ihan livenä useamman kerran. Ovat tyhmiä pikku-ukkoja, väkivaltaan taipuavaisia. Turha sanoa, että kyllä Suomessakin jne. mutta tämä ei ole Suomipalsta.


      • leveilkäälisää

        Hua Hinissä paikalliset kyllästyneet ylimielisten turistien käytökseen. Tämä oli odotettavissa ollut takaisin maksu. Ja lisää tulee turistit turpiin saamaan Hua Hinissä. Tämä oli täysin odotettavissa..


      • huahinkulttuuri
        horrorkääpiöt kirjoitti:

        Paskamaista touhua thaikuilla, olen nähnyt thaikkujen nujakointia turistien kanssa ihan livenä useamman kerran. Ovat tyhmiä pikku-ukkoja, väkivaltaan taipuavaisia. Turha sanoa, että kyllä Suomessakin jne. mutta tämä ei ole Suomipalsta.

        Turhaan ei thaikku lyö. Tuo mummon lyöminen ja potkiminen nyt on törkeyden huippu silti. Suomessa oli talvella yksi tapaus jossa hemmo puukotti yllättäen ilman syytä silmään tuntematonta. Kotimaista väkivaltaa on helppo pitää jotenkin turvallisena. Itse olen kerran joutunut hakatuksi tuntemattomien taholta ilman mitään syytä. Tyypit eivät saaneet tuomiota koska oikeudessa ei saatu selville kuka heistä aiheutti mitkäkin vammat.
        Kesä on tulossa ja alkaa hiekkaneekereille miellyttävät raiskauskelit. Katsokaa ja ihmetelkää kuinka jotkut ovat valmiita hyväksymään senkin kulttuurillisina eroina.


      • thaimaassasaapalloon

        "Tyypit eivät saaneet tuomiota koska oikeudessa ei saatu selville kuka heistä aiheutti mitkäkin vammat."

        Vaikka Suomi aika kehittymätön ja paska maa onkin, niin ei se kyllä ihan noin mene Suomessakaan, joten vahvasti epäilen että puhut paskaa?... Jos 3 narkkaria hakkaa ja potkii sut huonoks, niin kyllä tuomiot tulee, sillä ei ole merkitystä kenen potkusta silmä on muurautunut umpeen ja kenen lyönnistä leukaluu murtunut. Esitutkinnassa selvitetään päätekijä. Jos ei selviä, niin yhdessä tuumin tehdystä pahoinpitelystä napsahtaa tuomiot jokaiselle pahoinpitelijälle, jos selviää niin päätekijälle isompi tuomio kun muille osallistujille. Näin se vaan on.


      • niinsevaanmeni
        thaimaassasaapalloon kirjoitti:

        "Tyypit eivät saaneet tuomiota koska oikeudessa ei saatu selville kuka heistä aiheutti mitkäkin vammat."

        Vaikka Suomi aika kehittymätön ja paska maa onkin, niin ei se kyllä ihan noin mene Suomessakaan, joten vahvasti epäilen että puhut paskaa?... Jos 3 narkkaria hakkaa ja potkii sut huonoks, niin kyllä tuomiot tulee, sillä ei ole merkitystä kenen potkusta silmä on muurautunut umpeen ja kenen lyönnistä leukaluu murtunut. Esitutkinnassa selvitetään päätekijä. Jos ei selviä, niin yhdessä tuumin tehdystä pahoinpitelystä napsahtaa tuomiot jokaiselle pahoinpitelijälle, jos selviää niin päätekijälle isompi tuomio kun muille osallistujille. Näin se vaan on.

        Ei vaan napsahtanut. Todistaja (paljastui päätekijän työkaveriksi) muutti esitutkinnan jälkeen kertomustaan käräjillä ettei tiennytkään kuka löi ja ketä. Samoin tekijät eivät esitutkinnassa tapauksen muistamisen jälkeen enää käräjillä muistaneet enää koko tapausta. Olisi pitänyt viedä hoviin mutta en jaksanut ja pysyviä vammoja ei jäänyt paitsi yksi pieni arpi.


      • thaimaassasaapalloon

        Usko jo. Ei sua ole kukaan hakannut, sä oot nähny unta. Jos sulla on lääkärin todistus vammoista ja syyttäjä nostaa pahoinpitelystä kanteen, niin ihan varmasti tulee jonkinnäköinen tuomio jollekkin?? Siellä linnassa istuu vuosituomioita pahoinpitelystä, kavereita joiden tekoa ei ole nähnyt muuta kun uhri ja tekijä, eikä tekijä ole edes avannut suutaan esitutkinnassa tai oikeuden käynnissä. Vielä useampi makselee sakkoja.


      • hankielämärunkkari
        thaimaassasaapalloon kirjoitti:

        Usko jo. Ei sua ole kukaan hakannut, sä oot nähny unta. Jos sulla on lääkärin todistus vammoista ja syyttäjä nostaa pahoinpitelystä kanteen, niin ihan varmasti tulee jonkinnäköinen tuomio jollekkin?? Siellä linnassa istuu vuosituomioita pahoinpitelystä, kavereita joiden tekoa ei ole nähnyt muuta kun uhri ja tekijä, eikä tekijä ole edes avannut suutaan esitutkinnassa tai oikeuden käynnissä. Vielä useampi makselee sakkoja.

        Sä olet ehkä vielä enemmän sekaisin kuin lerppa ja onkopoika yhteensä. Eihän nyt saatana ketään voida tuomita jos ei ole todistajia. Rehellisenä ihmisenä en voinut väittää itsekään tunnistavani tekijää, koska hyökkäys alkoi takaviistosta, ja kun ainoa todistaja vetää lausuntonsa pois niin lopputulos oli tuo. Korpilaki puhuu sitten kun kohtaan hemmot kenties sattumalta, kenties tarkoituksella.


      • 000000000

        Thaimaassa ei oikeussalissa saa vetää huppua silmille kuten meillä ja ankarat rangaistukset seuraa väkivallantekoja.


      • Oluttako

        Samaa olen nähnyt Pattayan Walking Streetillä poket hakkaa jopa naisetkin. Olkaa varovaisia niiden osalta koska omivat poliisien oikeuksia. Poliisien tulo myöskin kestää koska farangit aina väärässä. Tuomioita ei näille apinoille tule. Kyllä turismi sai kovan kolauksen Thaimaassa ja etenkin HuiHaissa muutaman apinan takia.


      • tilannepäällä

        Kiva lukea asiantuntioiden lausuntoja täältä. Tulee mieleen se Walkkarilla joku aika sitten tapahtunut go-go baarin kanadalaisen naisopettajan keissi. Canadan lesbot juhli viimestä loma iltaansa katsellen hoikkia thaityttöjä, joivat drinkkejä laskuun 5000b edestä. No eihän sitä rahaa löytynyt kun piti huoneelle lähtee pillua nuolemaan? Opettajan tyttöystävä lähti nostamaan automaatista rahaa ja naisopettaja jäi baariin odottamaan ystäväänsä? Ystävä viipyi ja opettaja ajatteli lähteä etsimään ystäväänsä? Olihan heillä lento kotiin heti aamuyöstä. Siinä tulee vähän tyhmemmällekkin portsarille kaikenlaisia kusetus yrityksiä mieleen?? Canada yritti väkisin päästä etsimään tyttöystäväänsä, tuli väkivalta tilanne? Poliisi, turistipoliisi, ja armeijan poliisi paikalla alle 5minuutin. Lesbojen jotka yrittivät lähteä laskua maksamatta?? Takia baari kiinni oikeuskäsittelyyn asti, jossa päätetään menettääkö baari toimilupansa 1 vai 5 vuodeksi, joten sanktioita kyllä tulee. Silti kiva lukea täältä näiden thai tietäjien faktoja. Vittu mitä Urpoja ;-)


      • ainasattuu
        Oluttako kirjoitti:

        Samaa olen nähnyt Pattayan Walking Streetillä poket hakkaa jopa naisetkin. Olkaa varovaisia niiden osalta koska omivat poliisien oikeuksia. Poliisien tulo myöskin kestää koska farangit aina väärässä. Tuomioita ei näille apinoille tule. Kyllä turismi sai kovan kolauksen Thaimaassa ja etenkin HuiHaissa muutaman apinan takia.

        Itse toimin JV tehtävissä ja joskus ovella, Ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisena aikakautena henkilöinä! Ei miehinä tai naisina. Itse olen pudottanut polvilleen sekä pillun, että kullin omistavia uhkaavasti käyttäytyviä henkilöitä lyömällä patukalla reisilihakseen. Lyöntini voimakkus on ollut täysi. Oli henkilöllä sitten pillu tai kulli tai molemmat.


      • Järjestyksenmies
        Oluttako kirjoitti:

        Samaa olen nähnyt Pattayan Walking Streetillä poket hakkaa jopa naisetkin. Olkaa varovaisia niiden osalta koska omivat poliisien oikeuksia. Poliisien tulo myöskin kestää koska farangit aina väärässä. Tuomioita ei näille apinoille tule. Kyllä turismi sai kovan kolauksen Thaimaassa ja etenkin HuiHaissa muutaman apinan takia.

        Poliisin tulo kestää Pattayalla? No kestää varmaan. Kestäähän se Suomessakin; Omakohtaisia kokemuksia: Rattijuoppo hurjaa vauhtia päin puuta asuinalueella, kuski ja repsikka tajuissaan ja ympäri päissään. soitostani 48min poliisi paikalla? Vähemmistö kansalainen lyö tuopilla avohaavan toisen asiakkaan otsaan, soitostani 80min poliisi paikalla. Juopunut mies ei saa kotioveaan auki ja mölyää rappukäytävässä, soitostani 6min poliisi paikalla. Olettamuksiani.... Mies hakkaa kirveellä oveen ja on tulossa sisään Kotalassa? Poliisi 160km päässä, pitäkää linja auki ja jos tilanne pahenee soittakaa hätänumeroon?? Eikö olekkin aika koomista tämä ihan kotimainenkin toiminta?


      • kerrantämäkin
        Järjestyksenmies kirjoitti:

        Poliisin tulo kestää Pattayalla? No kestää varmaan. Kestäähän se Suomessakin; Omakohtaisia kokemuksia: Rattijuoppo hurjaa vauhtia päin puuta asuinalueella, kuski ja repsikka tajuissaan ja ympäri päissään. soitostani 48min poliisi paikalla? Vähemmistö kansalainen lyö tuopilla avohaavan toisen asiakkaan otsaan, soitostani 80min poliisi paikalla. Juopunut mies ei saa kotioveaan auki ja mölyää rappukäytävässä, soitostani 6min poliisi paikalla. Olettamuksiani.... Mies hakkaa kirveellä oveen ja on tulossa sisään Kotalassa? Poliisi 160km päässä, pitäkää linja auki ja jos tilanne pahenee soittakaa hätänumeroon?? Eikö olekkin aika koomista tämä ihan kotimainenkin toiminta?

        Sama homma Suomessa ambulanssilla toisinaan. Pääsin sairaalasta kotiin aivoverenkierron häiriön vuoksi kun kohtaus uusi. Olin yksin kotona. Soitin hätäkeskukseen että olen menettämässä tajuntani. Hätäkeskuksen nainen sanoi että mutta tehän olette tajuissanne kun pystytte puhumaan että menkää taksilla päivystykseen. Sanoin etten pysty liikkumaan ja puhuminenkin oli hankalaa. Nainen tuumasi että joo-o mutta kyllä se taksikuski auttaa sitten autoon. Kysyin että kantaako se minut kaksimetrisen 110 kiloisen tajuttoman miehen sinne autoon täältä takkahuoneen sohvalta? Nainen siihen että odotelkaa nyt vähän aikaa ja soittakaa sitten uudestaan jos olo huononee..... Paiskasin luurin kiinni. Tuntia myöhemmin vaimo tuli kotiin ja sai soitettua ambulanssin paikalle.
        Mä sanon että saatana näitä "palveluita" Suomessa. Sairaaloissakin on kusipäisiä hoitajia vääränään. Olen kyllä saanut hyvääkin palvelua usein mutta ne paskat kokemukset hädänalaisena jää elävästi mieleen.


      • 5576575656757
        ainasattuu kirjoitti:

        Itse toimin JV tehtävissä ja joskus ovella, Ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisena aikakautena henkilöinä! Ei miehinä tai naisina. Itse olen pudottanut polvilleen sekä pillun, että kullin omistavia uhkaavasti käyttäytyviä henkilöitä lyömällä patukalla reisilihakseen. Lyöntini voimakkus on ollut täysi. Oli henkilöllä sitten pillu tai kulli tai molemmat.

        Poliisin tehtävät kiinnostivat ei pisteet riittäneet, hyvin monien JV toiveammatti Poliisi miten sinulla, äläkä suutu en yhtään ihmettele, miksi olet portsari.


      • taas_samaa_shittiä
        5576575656757 kirjoitti:

        Poliisin tehtävät kiinnostivat ei pisteet riittäneet, hyvin monien JV toiveammatti Poliisi miten sinulla, äläkä suutu en yhtään ihmettele, miksi olet portsari.

        Lerppahinuri taas vetelee omia johtopäätöksiään vittuillakseen näin vapun alustukseksi. Lerppahinuri tietää kaiken ja se on aina se vittumaisin ja negatiivisin arvio kanssaihmisistä. Lerppahinuri kun on itse täydellisyyden ruumiillistuma ja selvännäkijä. Kristallipallo on hieman ruosteessa, mutta tärkeintä lerpan elämässä on vittuilu.


      • 847475656

        Älä poju jauha paskaa, vartija ja portsari on poliisikoulun pääsyn hylkäyksen jälkeen tämän tyyppisten ihmisten seuraava hakeutumispaikka,on kuitenkin aika epätodennäköistä että täysipäinen jv puhuu kullista ja pillusta kuin leivästä, kuten tämä sekopää, täällä kyllä on oikeesti aivan vitun sairasta sakkia.


      • vittusootsekaisin
        847475656 kirjoitti:

        Älä poju jauha paskaa, vartija ja portsari on poliisikoulun pääsyn hylkäyksen jälkeen tämän tyyppisten ihmisten seuraava hakeutumispaikka,on kuitenkin aika epätodennäköistä että täysipäinen jv puhuu kullista ja pillusta kuin leivästä, kuten tämä sekopää, täällä kyllä on oikeesti aivan vitun sairasta sakkia.

        Mistä Aku Ankan taskukirjasta sä idiootti vetelet noita juttuja? Kaikki puhuu mielestäsi aina paskaa ja kaikki on mielestäsi paskoja ja kaikki muut on surkeita paskoja, niiden elämä ja valinnat on paskaa ja sitten sinä olet mielessäsi heidän kaikkien yläpuolella oleva tuomari ja Jumala joka jakelee paskalta haiskahtavia tuomioita alamaisilleen?
        Sinä olet palstan emäpaska. Ehkä jopa koko ihmiskunnan suurin paskaläjä.
        PS: Kuka puhui taas kullista ja pillusta tässä ketjussa? Olisko ollut Lerppa sinä? Mitä ihmeellistä on kullissa ja pillussa? Ne on ihmisten sukupuolielimiä. Mikä vittu sua vaivaa rähjäke? Äijä on kuin itse perkele ja luulee olevansa joku profeetta Mooses.


      • LerpanLogiikkaa

        Turkulainen oli juttusilla espoolaisen kanssa, kun espoolainen käytti sanaa logiikka.

        – Mikä semmone logiikka o? kysyi turkulainen.

        – No, sanoi espoolainen, otetaas esimerkki. Onko sulla ruohonleikkuri?

        – On, on, vastasi turkulainen.

        – Nonii, espoolainen sanoi, – logiikan mukaan sulla on silloin nurmikkokin.

        – Nii onki!! Kaik sääki tiäräs, innostui turkulainen.

        Espoolainen jatkoi: – Ja siitä loogisesti päätellen sinulla on myös talo, eikö niin?

        Turkulainen hihkui: – Nii onki, kui sää VOIS tiättä tommossi!!

        Espoolainen jatkoi: – Ja kun sulla on talo, voisi ajatella, että sulla on vaimo myös.

        – No nii o, kiljui turkulainen.

        Espoolainen totesi: – Ja siitä päättelen, että kun sinulla on vaimo, niin et ole homo. Tätä kutsutaan logiikaksi.

        No, turkulainen lähti siitä sitten ja tamperelainen tuli kysymään, mitäs juttelitte espoolaisen kans.

        – Logiikast, rehvasteli turkulainen.

        – Mitäs semmonen on? kysyi tamperelainen.

        – No mää anna esimerki, sanoi turkulainen, – onk sul ruaholeikkuri?

        – Ei oo, vastasi tamperelainen.

        Turkulainen siihen: – Homo!


      • 68876888
        vittusootsekaisin kirjoitti:

        Mistä Aku Ankan taskukirjasta sä idiootti vetelet noita juttuja? Kaikki puhuu mielestäsi aina paskaa ja kaikki on mielestäsi paskoja ja kaikki muut on surkeita paskoja, niiden elämä ja valinnat on paskaa ja sitten sinä olet mielessäsi heidän kaikkien yläpuolella oleva tuomari ja Jumala joka jakelee paskalta haiskahtavia tuomioita alamaisilleen?
        Sinä olet palstan emäpaska. Ehkä jopa koko ihmiskunnan suurin paskaläjä.
        PS: Kuka puhui taas kullista ja pillusta tässä ketjussa? Olisko ollut Lerppa sinä? Mitä ihmeellistä on kullissa ja pillussa? Ne on ihmisten sukupuolielimiä. Mikä vittu sua vaivaa rähjäke? Äijä on kuin itse perkele ja luulee olevansa joku profeetta Mooses.

        Mulla on kyllä muut lähteet kun taskukirjat, joskin nekin on mukavia, eiks palstan turhimmat ammatit olekin taxirenki ja portsari, joita täällä pilkataan jatkuvasti minua ei juurikaan hetkauta pidätkö mua paskana, pidän täällä olevista kirjoittajista suurinta osaa, reppanoina ja resuperseinä, ja katso näitä avauksia soita suutasi silloin kun se on asiallista reppana. Ja opettele lukemaan.


      • UteliasUunoMies
        68876888 kirjoitti:

        Mulla on kyllä muut lähteet kun taskukirjat, joskin nekin on mukavia, eiks palstan turhimmat ammatit olekin taxirenki ja portsari, joita täällä pilkataan jatkuvasti minua ei juurikaan hetkauta pidätkö mua paskana, pidän täällä olevista kirjoittajista suurinta osaa, reppanoina ja resuperseinä, ja katso näitä avauksia soita suutasi silloin kun se on asiallista reppana. Ja opettele lukemaan.

        Oletko Hua Hinissä vai Hiekkaharjussa?


      • älykäsforkka
        5576575656757 kirjoitti:

        Poliisin tehtävät kiinnostivat ei pisteet riittäneet, hyvin monien JV toiveammatti Poliisi miten sinulla, äläkä suutu en yhtään ihmettele, miksi olet portsari.

        Sanoin samaa 68vuotiaalle mummulleni kun hän suoritti jv kortin päästäkseen valvomaan juhannustansseihin vaarini tanssikumppaneita. Palkkansa hän lahjoitti kokonaisuudessaan urheiluseuran nuorisotyöhön. Ei ainakaan tunnustanut hakeneensa nuorena poliisi kouluun, mutta kyseli kyllä kurssin vetäjältä voiko hän näyttää jv korttia ja mennä väliin, jos huomaa eläkeläisten päiväristeilyllä jonkun pahannäköisen joukkotappelun? Ilmeestä näki että pettyi, kun vetäjän mukaan tämä ei olisi mahdollista. Aika suurelle osalle tuo jv homma on pelkkä harrastus. Ei tuolla koiranäyttelyissä paljon näe reibanit päässä ja mustat nahkahanskat kädessä pyöriviä ryhdikkäitä mutta tyhmiä (eivät päässeet poliisikouluun) 2metrisiä kavereita?


      • höpönpöppöä
        älykäsforkka kirjoitti:

        Sanoin samaa 68vuotiaalle mummulleni kun hän suoritti jv kortin päästäkseen valvomaan juhannustansseihin vaarini tanssikumppaneita. Palkkansa hän lahjoitti kokonaisuudessaan urheiluseuran nuorisotyöhön. Ei ainakaan tunnustanut hakeneensa nuorena poliisi kouluun, mutta kyseli kyllä kurssin vetäjältä voiko hän näyttää jv korttia ja mennä väliin, jos huomaa eläkeläisten päiväristeilyllä jonkun pahannäköisen joukkotappelun? Ilmeestä näki että pettyi, kun vetäjän mukaan tämä ei olisi mahdollista. Aika suurelle osalle tuo jv homma on pelkkä harrastus. Ei tuolla koiranäyttelyissä paljon näe reibanit päässä ja mustat nahkahanskat kädessä pyöriviä ryhdikkäitä mutta tyhmiä (eivät päässeet poliisikouluun) 2metrisiä kavereita?

        Ja poliisiksi pääsyynkö vaaditaan mielestäsi jotakin erityistä? Nehän on järjestään täysiä idiootteja. Opetin toistakymmentä vuotta poliiseille muun muassa raudoitusta. Kyllä niitä ei keskimäärin ole lahjoilla siunattu. Se on välivaihe korkeintaan fiksun ihmisen elämässä, tuo puupäiden ammatti.


      • vittumikäSpede
        älykäsforkka kirjoitti:

        Sanoin samaa 68vuotiaalle mummulleni kun hän suoritti jv kortin päästäkseen valvomaan juhannustansseihin vaarini tanssikumppaneita. Palkkansa hän lahjoitti kokonaisuudessaan urheiluseuran nuorisotyöhön. Ei ainakaan tunnustanut hakeneensa nuorena poliisi kouluun, mutta kyseli kyllä kurssin vetäjältä voiko hän näyttää jv korttia ja mennä väliin, jos huomaa eläkeläisten päiväristeilyllä jonkun pahannäköisen joukkotappelun? Ilmeestä näki että pettyi, kun vetäjän mukaan tämä ei olisi mahdollista. Aika suurelle osalle tuo jv homma on pelkkä harrastus. Ei tuolla koiranäyttelyissä paljon näe reibanit päässä ja mustat nahkahanskat kädessä pyöriviä ryhdikkäitä mutta tyhmiä (eivät päässeet poliisikouluun) 2metrisiä kavereita?

        Ja ne aurinkolasit ovat Ray-Banit. Ei reibanit. Taidat olla oikea Einstein itsekin?


      • 798655
        höpönpöppöä kirjoitti:

        Ja poliisiksi pääsyynkö vaaditaan mielestäsi jotakin erityistä? Nehän on järjestään täysiä idiootteja. Opetin toistakymmentä vuotta poliiseille muun muassa raudoitusta. Kyllä niitä ei keskimäärin ole lahjoilla siunattu. Se on välivaihe korkeintaan fiksun ihmisen elämässä, tuo puupäiden ammatti.

        Tuota juuri tarkoitin poliisikoulun pääsykoe on hyvin helppo läpäistä, ja suurijoukko ei niitä läpäise, ja silloin on hyvä uravalinta jv, turvakouluttaja tai vaikka portsari.


      • 65887655
        älykäsforkka kirjoitti:

        Sanoin samaa 68vuotiaalle mummulleni kun hän suoritti jv kortin päästäkseen valvomaan juhannustansseihin vaarini tanssikumppaneita. Palkkansa hän lahjoitti kokonaisuudessaan urheiluseuran nuorisotyöhön. Ei ainakaan tunnustanut hakeneensa nuorena poliisi kouluun, mutta kyseli kyllä kurssin vetäjältä voiko hän näyttää jv korttia ja mennä väliin, jos huomaa eläkeläisten päiväristeilyllä jonkun pahannäköisen joukkotappelun? Ilmeestä näki että pettyi, kun vetäjän mukaan tämä ei olisi mahdollista. Aika suurelle osalle tuo jv homma on pelkkä harrastus. Ei tuolla koiranäyttelyissä paljon näe reibanit päässä ja mustat nahkahanskat kädessä pyöriviä ryhdikkäitä mutta tyhmiä (eivät päässeet poliisikouluun) 2metrisiä kavereita?

        Oletko varma ettei en mustalasiset miehet ole fbi:n agentteja.


    • LahkolaisilleJauhotsuuhu

      Rauhallinen Hua Hin jossa voi rauhassa kävellä iltaisin on valehdeltu palstoilla usein. Kuitenkin Hua Hinissä tapahtuu paljon tuollaista. Norjalaista puukotetiin alkuvuonna yksi britti tapettiin asuntorempan huonon työn moittimes vuoksi. Onhan näitä uutisia viimeisen vuoden aikana lehdistä saanut lukea.

      • töpselinenänen

        Joo 65 miljoonan Thaimaalaisen joukkoon mahtuu kaikenlaisia kulkijoita, näkyy niitä mahtuvan 5 miljoonan Suomalaisenkin porukkaan. Thaimaa on siitä hyvä paikka, että sinnehän ei ole suomiurpon mikään pakko mennä, jos pelottaa? Käy vaan siinä lähi siwassa ja sielläkin vaan silloin kun ei ole ryöstö meneillään, niin voi elää turvallista elämää, niin kauan kun joutuu suomalaiseen vanhainkotiin


    • thaimaanystävä

      Kusipäät trollit ovat aiheuttaneet taas hirveän kalabaliikin asiallisella keskustelupalstalla. Trollit saunan taakse ja .........

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe