Uusi kirppis

rehellinen2

Mitä mieltä oletta tuosta uuesta kirppiksestä. Oli mulla 2vk pöytä ja vuokra oli yli 80e/2vk siellä tavarat oli hävinneet mutta rahaa ei ollut tullut ku pari kymppiä. Pöyditten hinnat eivät ole kaikille samat ne vaihtelee pärstän mukaan ja tuotteista revitään hinnat pois ja laitetaan uudet tilalle ja vielä erittäin halvalla ilman tietämättä. Viiminen viikko laitetaan -50% , johon ei ole ees lupaa kysytty. Uuesta 25e tuotteesta otetaan hinta pois ja uusi hinta on 1e. Minusta tuo ei ole rehellistä peliä, sillä asiakas itte päättää omien tuotteiden hinnat eikä myyjä. Itte kuki saa tahtoa vaikka 1000e housuista ei siihen saa myyjä puuttua millään tavalla. Kaveilla oli lasten vaunut myynnissä ja muuta tavaraa niin vaunut oli menneet ja joutu vielä ite maksaan että pääsee ulos

45

3081

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puhelijas

      Me kyllä en ymmärrä että tuommosta tekee.muonio on niin pieni paikka.ylpeähän se myyjä on .tosin että katoo pärstäkertoimen.eikä tervehi .ja nin pienit pöyväy .mitään ei mahu niihin ja on pimeä.pitää omia tavaroita enempi kun maksajien.ei missää ole noin kalliita pöytiä.

    • Huhhaheihei

      No mutta, kauanpa siinä menikin, että tämäkin uusi yritys ja yrittäjä otettiin hampaisiin. Kai se nyt yrittäjä saa pitää omia tavaroitaankin myynnissä, ei taida pelkällä myyntipöytien tuloilla kannattaa kirpparia pyörittää. Niin, ja käykäähän antamassa palautetta hinnoittelusta ja muusta siellä paikan päällä, se on paljon fiksumpaa kuin täällä huutelu!

    • kirppisonkirppis

      yhdyn kyllä aloittajan kirjoittamiseen, minula oli ka 2 viikkoa pöytä, silloin alussa....
      ja kun menin tavaroita hakemaan.....tavarat oli melkein menneet ja sain 18 € käteen ,kun itse olin laskenut että pöytä vuokran jälkeen saan jos kaikki menee myydyksi 200 €, mutta tavaraa jäi kyllä ja laskin .....paljonko minun olisi pitänyt saada euroja myydyistä tavaroista 120€ ....en vain saanu kun 18 €....minun puolesta ns: uusi kirppis saa
      puotisa pitää......ja sehän on niin pimeekin ja totta...pienet pöydät ja myy omia kamppeitaan,joka hyllyssä.....sitä myyjä ei saa tehdä, että laskee toisten tavaroiden hintoja... ilman lupaa.
      .....pöytä hinta liian paljon...kun aattelee kirppistavaroiden myyntiin?
      ......kannustan silti....etä kilpailua tällekkin alalle Muoniossa!

    • Tänäänkäyty

      Ja on ihana paikka ja ystävällinen nainen siellä! Itse aina kuiten kun aikaa on käyn piipahtamassa siellä

    • Tarkkuutta

      Kannattaa listata/kuvata kaikki kirpputorilla myyntiin laittamansa tuotteet. Kirppariltahan saa listan myydyistä tuotteista, siitä on helppo tarkistaa, mitä on mennyt kaupaksi, ettei tarvitse jälkikäteen pähkäillä ja alkaa epäillä yrittäjän rehellisyyttä.

    • närkästynyt

      Sainhan mie listan mutta siittä listasta puuttui lappuja ja rahat.vertasin tuotteita ei niitä ollut missää.kyllä myyjä saa viikossa komeat rahat .kun vertaa jos kävis töissä,ei sitä saa työtä tekemällä tuollaista summa puhtaaksi .se hän on fakta.

      • Kilpailupiristäämyyntiä

        No mikset laita pöytää sinne toiselle kirpparille? Voi olla halvempi. Palvelu ei varmasti parempaa mutta valoisemmat tilat.
        Samat ämmät ja entinen pitkäaikaiskirpputoritäti istuu juoruamassa siellä päivät pitkät, kun ei muuta tekemistä. Jos niistä ei välitä niin vaiha paikkaa.
        Pitäisi tulla kilpaileva kirpputori vielä kylälle.


      • MUONIOON

        LAITAPPA ITE KIRPPUTORI!


      • Uusionainauusijasopiva
        MUONIOON kirjoitti:

        LAITAPPA ITE KIRPPUTORI!

        En vois sitää vanhojen ja virttyneitten vaatteitten hajua. Löytöjä voi olla mutta harvoin.


    • Suuperilma

      Joo laittakaa uudet ja valosat tilat ja tietenkin halvat hinnat. Masentavaa tämä samojen valitus. Mekää välillä ulos ja nauttikaa.

    • kaikkiviedään

      Taitaa asialla olla taas sama nakiton ja muussiton.

    • Kokeilkaa

      Mulla oli kaks viikkoo sielä pöytä heti alussa ku aukes putiikki. Tavarat oli menneet kaikki. Käteen jäävä osuus oli 16,60e. Myyjähän saa viikossa yli 600e rahaa pelkillä pöytien vuokratuloilla. Jos rehellisesti meinaa pyörittää liikettä niin ensimmäinenä ois ehoton että kaikilla ois samanhintanen pöytä, eikä se että ketä se suosii niin niille puoli ilman. Kannattee kokeilla ottaa pöytä niin näettä kuinka paljon siellä rikastuu.

    • Pettynytmyyjään

      Mulla oli kans kaks viikkoo pöytä ennen pääsiäistä ja tuotteita ei ollut myyty lapun ja rahoitten mukaan paljon mitään, mutta yllätys paljon oli tavaraa hävinnyt ja kaikki hinnat revitty pois, Kaikista tuotteista oli revitty hintalaput pois että oliko myyjällä tarkotus antaa tavarat ilmaiseksi. Eihän tuommonen epärehelllisyys mene missään valtakunnassa läpi ja tosin pöydän vuokra ei ollut se 25e niinku piti olla yheltä viikolta soli 48e ja 2vk 78e aika hyvät kk ansiot saa pöytä vuokrila, mutta ei tuo kauan menesty täällä ei ihmiset hulluja.

    • Todellatyypillistä

      Tuo mustamaalaus ja haukkuminen tälläperällä! Ilmankos ihmisiä ei tule tänne ja täältä lähtee ihmisiä pois tuommosten motkottajien takia! helkatin vanahat ämmät ukot ja nuoret niiden jalanjäljissä jatkaa tuota perinnettä!!! Feeling so sorry for you all!

    • Halootahoi

      Tehkää nyt hyvänen aika ittelle lista tavaroista, mitä olette jättäneet myyntiin! Siitä kopio myyjälle. Tavaroita hakiessa saa sitten myyjän listan, johon voi verrata. Ei voi eikä tartte jälkikäteen saivarrella, mitä on menny ja mitä varastettu....

    • pihakirppis

      Törmäsin sattumalta tälle sivulle. Aivan samaa meininkiä on myös muuallakin kirpputorin pitäjillä. Samat kokemukset on minulla. Koko homma on täyttä petosta. Kun valitin tavaroitten katoamisesta, ilmoitti kirppiksen pitäjä, että sinun tavaroitten katoaminen ei kiinnosta minua. Tämän jälkeen en ole vienyt tavaraa myytäväksi kirppikselle.
      Omaa pihakirppistä naapurien tai tuttavien kanssa kannatta pitää.

    • minunmielipie

      Ei täällä ketään mustamaalata eikä kaehita, mutta kyllä kirppisken pitäjällä pitää ottaa vastuu asiakkaan tavaroista, Jos esim. särjet jonku asiakkaan astian kirppiksellä niin taatusti sinun pitää se korvata. Lähimmäispalvelu keskuksessa sentään pietään asiakkaan tavaroista huolta, mutta ei tuossa liikkeessä ole mitään sääntöjä ku se että rahat tänne ja häivy, ei se välitä vaikka venäläiset tulis rekkaautola tyhjentään kaikitten pöyät. Asiakaspalvelija pitää olla erilaisempi

      • Olettepa

        Te tosi rohkeita tuokin on perus pottumuoniolaisen tapa vikissä kaikkialla muualla kun siellä minne pittää sanoa jos on sanottavaa, oletta teki yhenlainen kansa seläntakanavikisevä ilmankos puolisot haethaan etelästä


    • paskaaaaa

      No totta helevetissä ne pöyvät maksaa. Kuka hullu, se pitäs teile pöytiä ilmasesksi? Sammaa saatanan paskan jauhantaa ja selvästi samoilta akoilta, jokka valittaa joka asiasta. Soon vain selvästi katheus, joka vaivaa näitä ihmisiä! Ei voi ko ihmetellä, että, mitä ne tällä ihmisten parjaamisella voittaa?

      • jootere

        Kyllähän ne pöydät maksaa, mutta ei lähellekkään sitä 80 euroa kahdesta viikosta, jota tämän ketjun aloittanut väittää.


    • Jopataaskummia

      Ihmetelhään sitte, että kuinka hyvin tienaa puhtaana kätheen.Miettikääpä, mitä se yrittäjä niistä tienaamistaan euroista maksaa veroina, vuokrina yms. Jos siitä elannon meinaa saaha, niin ei tosiaankaan voi muoniolaisille vuokrata myyntipöytiä puoli-ilmaiseksi. Valinnanvapaus meilä kaikila, ota tai jätä.

    • eiepärehellisyyttä

      Hei ystävät jotka tai kuka on tullut huijatuksi kyseisellä kirpputorilla.
      Se on silleen ota kuluttaja asiamieheen yhteys.
      Jos joku maksu on sovittu viikko tai kuukausi vuokralle, ei siitä todellakaan voi periä sitte mitä sattuu??? Hyvä yrittäjä, mietihän nyt mitä olet tekemässä?
      Jantavarat on löydyttävä tai kirppiksen pitäjä maksaa kadonneet tavarat, lueppa kulttaja suoja lakia, tai soita Rovaniemelle!
      Ja ei voi laitta hintalappuja pois toisten tavaroista todellakaan.
      Jos tälläistä jatkuu, uskon että puati on kohti kiinni!!!

      • jokueinari

        Mitään rikosta ei ole kirppis tehnyt, täällä on vain nämä pari tylsistynyttä ja katkeroitunutta ämmää, jotka ovat itse epäasiallisesti kirppiksellä käyttäyneet ja suuttuneet, kun eivät saaneetkaan päähäntaputtelua palkkioksi.
        Kannattaa käydä vaikka juttelemassa kirpputorilla itse, sen sijaan kuin kauhistella täällä.


    • oijavoi

      Voi tätä Muoniolaisten meininkiä, puhutaan pskaa seläntakana ja kaehitaan vaikkei ees tietä tarkkaan mitä kaehitaan?
      Tulot 600€/vko? 11 pöydän vuokrilla? No nyt täyn itte kaehtia ko en moista pisnestä itte tajunnu alottaa, kiinteistöstän ei tartte mitään vuokraa maksaa?
      Pöytämaksuthan on ilmotettu selkeästi etukäteen ja asiakkaallahan on oikeus pyytää oikasua jos katsoo jonkin menneen pieleen, vaikka helpompihan se on valittaa täällä.
      Itse olen saanut ystävällistä palvelua ja kohtelua, vaan niinhän metsä vastaa kuin sinne huudetaan?
      Toivotan ko. kirppisyrittäjälle voimia ja jaksamisia! Mukavaa kevättä kaikille, myös sille katreruuteensa tukehtuvalle aloittajalle!

    • ojalanlaskuoppi

      Minun lapussa ainaki oli vuokra 48vko Jos pöydän viikko vuokra on 48e ja pöytiä on 11 sen yhteenlaskettava summa on minun laskuopin mukaan 528e ja jos kahelta viikolta otetaan 76e niin se silloin summa kerrotaan sillä pöytien määrällä eli tässä tapauksessa 76*11 = 836e Ei asiakaalta voi periä tilan vuokrasta yhtään mitään vaan sen maksaa yrittäjä itte ja samoin veroja ei maksa asiakas. Ei tässä alottaja ole katkera, vaan varmaan kysymyksessä oli pöytien vuokrahinnat kuinka ne vaihtelee ja tottakai asiakas huutelee omien tavaroittensa perhään, se pittää aina verrata itheensä että miltä tuntuu jos sulle tehtäs tuolla lailla

      • retuperse

        Pöytien hinnat eivät vaihtele. :) Viikon pöytä on 25 euroa, ja kahden viikon 35 euroa.
        Mahdollisemmat puuttuvat tavarat ja kolikot on järkevämpää selvittää itse kirpputorinpitäjän kanssa, täällä huutaminen ei rehellisesti sanottuna vaikuta paskaakaan, kuin korkeintaan sekoittaa tilannetta.


      • Väännetääntaas

        Pointti olikin siinä, että ei se yrittäjä saa pöytätuloja "puhtaana käteen", vaan siitä hän maksaa omat menonsa, verot, vuokrat yms. Kyse on kuitenkin liiketoiminnasta, josta on tarkoitus saada elanto, ei hyväntekeväisyydestä. Millä ne vuokrat ja verot maksaa, ellei toiminta ole kannattavaa?


      • juorunkipeäkö

        Siellä on mahtava käyä ku kuulee uusimmat kylän juorut ja vähä ittestäki semmosta mitä ei sattunut ite tietään. Käyn ainoastaan vain kuuntelemassta stt uutiset ja en osta mitään.


      • Nomuttahei
        juorunkipeäkö kirjoitti:

        Siellä on mahtava käyä ku kuulee uusimmat kylän juorut ja vähä ittestäki semmosta mitä ei sattunut ite tietään. Käyn ainoastaan vain kuuntelemassta stt uutiset ja en osta mitään.

        Juoruthan kuulet kylän uutistoimisto ämmältä, tekee tärkeää työtä ja juoruaa, ei ole ymmärtäny mitä vaitiolovelvollisuus oikein tarkoittaa pittääpä valasta kuntaan kyseisestä ihmisestä informaatiota katotaan kauanko töitä on ennää sillä saralla


      • uzijee
        juorunkipeäkö kirjoitti:

        Siellä on mahtava käyä ku kuulee uusimmat kylän juorut ja vähä ittestäki semmosta mitä ei sattunut ite tietään. Käyn ainoastaan vain kuuntelemassta stt uutiset ja en osta mitään.

        Eikö niitä juoruja kuule paremmin siellä lähimäispalvelukeskuksessa? Ei siellä uudessa?


      • Eijuoruta
        juorunkipeäkö kirjoitti:

        Siellä on mahtava käyä ku kuulee uusimmat kylän juorut ja vähä ittestäki semmosta mitä ei sattunut ite tietään. Käyn ainoastaan vain kuuntelemassta stt uutiset ja en osta mitään.

        En mie ole kyllä kuullu siellä ensimmäistäkhään juorua, ja olen käyny aika monta kertaa. Onkhaan se niin, että juoruja kuuleeki se, joka niitä kalastellee?


      • Hyvätjuorut
        Nomuttahei kirjoitti:

        Juoruthan kuulet kylän uutistoimisto ämmältä, tekee tärkeää työtä ja juoruaa, ei ole ymmärtäny mitä vaitiolovelvollisuus oikein tarkoittaa pittääpä valasta kuntaan kyseisestä ihmisestä informaatiota katotaan kauanko töitä on ennää sillä saralla

        Kummassako ne parhaat juorut kuule siellä kohta lopetettavassa lähimmäispalvelukeskuksessa vai uueassa kirpputorissa vanhassa bupissa? Mie menen sinne missä mehevimmät juorut.


    • Juorujako

      No sitte kannattee mennä suolen, sinne äijien juorupöythän, sinne ne juorut menneet on.

      • Miestennautintaoikeus

        Ei se vaitiolovelvollinen kunnantyöntekijä ämmä kyllä Seon pöyässä käy juoruamassa. Se on vale.
        Siinä pöyässä istuu vain kunnon muoniolaisia miehiä vaphaana ämmien juoruamiselta.Eivät katto ämmhiin päinkhään. Juoruavat vain itte keskenhään. Ja nauttivat Seon isoista tuorheista munkeista ja kahvista


    • paitajafarkkufani

      JUORUNAKKOIN PAIKKOJA MOLEMMAT SEKÄ UUSI ETTÄ VANHA KIRPPIS.
      MAHTAVAA JUURI KÄYDÄ,KUN SIELLÄ OIKEESTI ON NE MAHTAVIMMAT JA EI NIIN
      HYVÄLTÄ KUULTAVAT JUORUT AINA. JA KUN NE ON SUURINMAKSI OSAKSI VALETTA, NAURATTAA JOSKUS NIIN,ETTÄ PAKKO JUOSTA AUTOON NAURAMAAN.
      ÄLKÄÄ NAISET OTTAKO NÄITÄ KIRPPIS JUORUJA AINA NIIN TOSISSAAN,KOSKA
      ITTEHÄ TE TIÄTTE,MITÄ TE OOTTE TEHNYT?? VAI MITÄ?
      JA JOS KEKSII JOTAIN TYHMÄÄ JA LOUKKAAVAA TOISESTA, SILLOIN VOI ASIASTA
      ILMOITTAA POLIISILLE. NIIN MIE AINAKIN TEEN JA OLEN TEHNYTKIN!!!
      MITÄ IHMETTÄ YRITTÄJIÄ AINA HAUKUTAAN MUONIOSSA,MIKÄ NOITA JOITAKIN IHMISIÄ OIKEIN VAIVAA, ONKKOO JUURI KATEUS NOIN SUURI, ETTÄ VALHEITA JA
      P....AA YRITETÄÄN KEKSIÄ. uSKON ETTÄ MOLEMPIEN KIRPPIKSIEN MYYJÄT OVAT
      MAHTAVIA AMMATEISSAAN JA MUKAVA ETTÄ MUONIOSSAKIN YLEENSÄ JOTAIN ON ....VAIKKA NÄITÄ KIRPPAREITA....MUUT YRITYKSET ENNEN AVAAMISTA HAUKUTAAN
      PYSTYYN.
      NYT ON KESÄ, PIAN AINAKIN....PÄÄ PYSTYYN JUORU AKAT JA NAUTTIMAAN KESÄSTÄ...EI KENENKÄÄN ASIOISTA!!!

      • Kierräkaukaakirpputori

        Kirjoittaa paitajafarkkufani kylän suurin juoruakka. Nauti vain kesästä ja kirpputorin mahtavista "ammateissaan" olevista myyjistään jotka pakosta ovat siellä kun muuta duunia ei ole eikä tule eikä mitään muuta ammattia ole ja Muoniossa pysytään nauttien kaikki mahottomat tuet.


      • Taisitjäähäkiinni

        Paitajafarkkufani olet kovinkin tunnistettava kun kirjoitat capslog päällä ja kyllä sie olet se suurin juoruämmä valehtelija elät toisten juoruista ja keksit omia lisää


    • oisinpatiennyaiemmin

      Ja mie pösilö otin kaheksi viikoksi pöyän sieltä, Pittääpä olla hyvin tarkka ja laittaa paperille kaiken ylös mitä vie

    • Ajattelija0055

      Ihmettelen kyllä noita kirjoituksia Muonion kirpputoreista!Kummassakin käyn ainakin kerran viikossa,en kyllä ole siellä mitään juoruja kuullut.Kummassakin paikassa ovat myyjät aika hiljaisia,kun jotakin kysyy niin vastaus on aivan asiallinen ollut aina!

    • hymykimaksaa

      Paljonkaan sille hubbabubba kirppiksen pitäjälle pitää maksaa että se ees hymyilis ja kattos asiakasta silmiin. MInusta on aika pahantuulisen näköinen myyjä joka siellä on töissä.

      • Kyllävainmie

        Kuiten olen saanu hymyn, johtunee siitä koska olen itsekkin iloinen ihminen enkä naamavääränä niinkö norsunv***u miettikääpähän omia asenteitanne ennenkö alatta haukkumaan ihmisiä! Käyn jatkossakin, pitäjää en tunne mutta minulle on ollut aina tosi mukava!!!!


    • eikirppiksiä

      epärehellisin ihminen minkä maailmassa tunnen, siivellä eläjä.

    • Möykkääjä

      Ettähän tet ole olheet yhteenkhään kirppismyyhjään tyytyväisiä! Sanokaappa kenet sinne pitäis palkata että kelpaa?

      • Aikaentineneipalaa

        No hän iloinen punatukkainen, rehevä ja hyvä leipuri, joka ennen oli pitämässä sitä rukoushuoneen kirpputoria nuoren ja nauravaisen naisen kanssa. Ihanat tuoksut, pullat ja piirakat ja kauniit kattaukset tarjoilupöydällä ja aina uusia ideoita ja mukavia sisustusvinkkejä ja itse tehtyjä askarteluja.
        Niitä kaipaan ja ne ajat eivät enää palaa. Siksi en käy enää kirpputorilla. En vanhassa enkä uudessa. Ostopulla ja kylmä kahvi ja sekaiset paikat eivät kiinnosta.


    • omataivot

      huh..huh mitä juttuja, ei kannata uskoa mitään mitä täällä kirjoitetaan, kannattaa vaan luottaa omaan kokemukseen ei ihmisten juoruihin ja panetteluun. Mulla on hyviä kokemuksia molemmista kirppiksistä,jouruihin ei tarvi osallistua..oo vaan hiljaa oot asiakas sillä asiakas päättää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3017
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2866
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2038
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1788
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      303
      1755
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1472
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      96
      1223
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1188
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe