Toteutuuko Lasse Mustosen ehdotus Kervis-asiassa?

Miten-käy

http://www.kymensanomat.fi/Mielipide---Sana-on-vapaa/2013/05/21/Kervisen tapauksessa tehtävä sopimus/2013315746020/69

Kervisen tapauksessa tehtävä sopimus
21.5.2013 4:00

Asko Kervisen tarinaa on luettu lehtien palstoilta, yleisönosastokirjoituksista ja yhä enenevässä määrin myös internetin kirjoituksissa. Lupasin selvittää asiaa ja tuoda julkisuuteen näkemykseni, vaikka moni lukija ei asiaa tunnistakaan.

Tarina alkoi noin kahdeksan vuotta sitten epämääräisellä erottamisella. Suuri osa ihmisistä masentuisi ja alistuisi tilanteeseen mutta Kervinen sai päinvastoin energialatauksen, joka ei tunnu hiipuvan millään. Olen perehtynyt aiheeseen Kervisen materiaalin ja muiden yhteyksien kautta, ja olen vakuuttunut, ettei Hercule Poirot tai Sherlock Holmeskaan kykenisi aukotonta selvitystä tekemään; niin monta siltaa on poltettu, haasteita tehty ja väittämiä esitetty.

Näkemykseni asiaan. Asko Kervisen erovaiheissa ei työsopimuslakia ole toteutettu lain hengen mukaisesti; tästä lienee yksimielisyys. Toinen merkittävä asia oli väitetty uhkaus kaupungin virkamiehiä vastaan. Mikäli se olisi totta, niin poliisin olisi pitänyt asia tutkia ja selvittää. Virkamiesten tulisi näin vakavassa asiassa näyttää asia toteen tai puhdistaa Kervisen maine.

Esitykseni. On kaksi vaihtoehtoa, jatkaa tätä taistelua ikuisesti eri oikeuksissa, internetissä ja kahvipöydissä tai tehdä kuten järki sanoo, että kaupunki ja Asko Kervinen tekevät sopimuksen, jossa kaupunki puhdistaa Kervisen maineen ja suorittaa vahingonkorvauksen. Asko Kervinen sitoutuu lopettamaan kaikki toimenpiteet Kotkan kaupunkia ja sen virkamiehiä vastaan ja rauhoittamaan oman, aktiivisen tukijoukkonsa.

Todettakoon lopuksi, etten ole koskaan tavannut Asko Kervistä, eli yritän vain hoitaa "yhteisiä asioita", jollaiseksi tämä tapaus on muodostunut.

Lasse Mustonen, kaupunginvaltuutettu (kok), Kotka

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asko.sperminen

      Toimin lähes 10 vuotta erään terveyskeskuksen päätoimisena peräpukamien poistajana. Koulutukseltani olen lääketieteen lisensiaatti. Olen nähnyt rehellisesti sanottuna kymmeniä tuhansia peräpäitä. Syy, miksi kirjoitan nyt tänne, on se, että täällä ei tunnuta ymmärtävän sitä, mitä toistuva anaaliyhdyntä tekee sille ns. passiiviselle osapuolelle.

      En nyt puhu siitä, jos joku hairahtuu antamaan peräaukkoaan muutaman kerran, ehkä vielä muutama kymmenenkin menee ilman muutoksia. Mutta kauan harjoitettu peräaukkoyhdyntä tekee korjaamattomia, peruuttamattomia vaurioita anuksen ja peräsuolen lihaksistoon, limakalvoihin ja kudoksiin.

      Toivon, että uskotte minua, kun sanon, että pystyin kertomaan sekä miehistä että naisista ne tapaukset 100 % varmuudella, joita oli yhdytty peräaukkoon lukuisia kertoja. Sen sekä näki että tunsi peräpäästä. Arpeutunutta, löystynyttä kudosta, joka päästi ilman ulos itsestään.

      Myös vaiva, jonka takia sain "asiakkaan", johtui usein tästä kyseisestä harrastuksesta. Peräpukamien poistossa, mikäli kyseessä on suolen sisäiset pukamat, jouduimme laittamaan peräsuoleen jonkin verran instrumentteja, itse poisto tapahtui ampumalla kiristävän kumilenkin pukaman ympärille, joka "kuristi" pukaman pois. Samaa tekniikkaa käytetään vielä tänäkin päivänä.

      Olin melko hienotunteinen, eli en tuonut asiaa esille asiakkalle, mutta joskus keskustelimme hoitajan kanssa leikkimielisesti asiasta jälkeenpäin, että "olipas siinä taas isopaikkainen nainen" , tms.

      Haluan vain sanoa, että suhtautukaa asiaan vakavasti, en halua puuttua kenenkään yksityisasioihin, mutta älkää hyvät ihmiset vaan kuvitelko, ettei anaaliseksi pitkään ja useasti harrastettuna aiheuttaisi mitään anuksellenne ja peräsuolellenne. Jos käytätte ns. seksileluja, olkaa tarkkana, että niiden koko pysyy kohtuullisena, ihan vakavasti puhuen, joku ruuvimeisselin pään kokoinen dildo on kyllä jo tarpeeksi iso, ja hyvin öljyttynä se ei vielä vaurioita pahasti kudoksia. Luopukaa ns. monstereista, niillä kyllä pilaatte paikkanne, nyrkkinainnista puhumattakaan.

    • mietin-vaan

      Kuinka yleistä on perseen repeäminen anaaliseksissä?

      Muutama ystävä on perseseksin seurauksena joutunut jo vuosia käyttämään vaippoja kun pidätyskyky on mennyt. Sulkijalihakset ovat siis rauenneet.

      Ei tarvitse kuin yskäistä, niin lusikallinen paskaa on housuissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe