Kysymys tupakoitsijoille ???

smokingcurious

Tämä ei tietysti ihan kaikkia teistä koske, mutta ihan uteliaisuuttani kysyn, että miksi tupakoitsijana tunnet olveasi oikeutettu heittämään tumppejasi ja tyhjiä askeja ympäri luontoa?
Eivät ne mihinkään niin vaan häviä. Ja joo ennen kun sanot, että sitä muutenkin roskataan eikä sillä siksi niin väliä, tai että joku muu sieltä ne korjaa niin pysähdy miettimään kuin typerä ajatus sekin on.
Ne voi ihan itse toimittaa roskiksiin niin ei jää luontoa vahingoittamaan ja rumentamaan. Sun tupakka sun vastuu.
Miksi ajatteletettä voit vaan heittää ne jonnekkin? Tiedän, ettei roskiksia ole riittävästi, että niitä olisi aina lähistöllä, mutta sitten voit sen verran yrittää ja vaikka tumpata sen tumpin siihen maahan, sammuttaa sen ja vaikka laittaa sen omaan taskuusi ja tilaisuuden tullen heittää sen roskikseen. Ympäristö on täynnä niitä tumppeja, melkeen mihin vaan kun kattoo ni siellä niitä on. (Joo onhan niitä roskia mutta nyt on kyse näistä tupakoista).
Vielä vähemmän ymmärrän sitä, että heitätte myöskin ne askit muovipäällysteineen päivineen luontoon. Niinku haloo?? Tumppi nyt sentään on melko pieni, mutta se aski...muutenkin pidät sitä siellä taskussa niin eikö sitä voi pitää siellä vähän pidempään tyhjentymisen jälkeen ja odottaa että pääset roskikselle?

Kiios, arvostan vastauksia, sillä oikeasti kiinnostaa, että mitä teidän päässänne oikein liikkuu.....

3

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KilttiTuhkis

      Itse kylläkin tumppaan natsat tuhkiksiin ja tyhjät askit roskikseen, eli tosiaan olen tällainen toisenlainen savuttelija.
      Mutta olen huomannut kyllä saman kuin sinäkin ja se tosiaan ärsyttää. Eli natsa tippuu just niille jalansijoille, missä kohtaa se tupakka loppuu siinäkin tapauksessa, vaikka tuhkis olisi max. 5 metrin päässä.
      Täytyy kyllä olla niin helvetin aikaansaamaton ja laiska luonne, jos ei tosiaan jaksa/viitsi kävellä edes muutamaa metriä lähimmälle tuhkikselle tai roskikselle. Näin se vaan on, ainakin omasta mielestäni.
      Vaikka onhan noita muitakin pölöjä. Pulloja ja tölkkejä viskotaan pitkin tienpientareita jne. Lasiset tietysti täytyy särkeä, että niihin voi joku sitten silpoa jalkansa. Jonkun lemmikki sitten viimeistään, jos ei joku muu.
      Koiranulkoiluttajien jäljiltä koiran paskat jää kyllä takuuvarmasti just siihen paikkaan, mihin koira sitten ne torttunsa vääntääkin. Omassa taloyhtiössä ainakin välillä jopa ulko-oven viereen. Kun sitä koiran ulosvientiä pitkitetään niin kauan, että koira ei yksinkertaisesti pysty pidättelemään sitä pidemmälle, jos aina siihenkään asti.
      ELi aika monessakin asiassa ihmiset kyllä kulkevat pää perseessä. Ja kuitenkin pieniä asioita, joita saataisiin paremmaksi, kun viitsittäisiin edes vähän nähdä vaivaa ja viitseliäisyyttä.

    • hä_hä

      Miksi tupakoitsija kuvittelee olevansa oikeutettu pilaamaan ihmisten ilman.

      • ILMOJENJUMALA

        Miksi itse luulet olevasi oikeutettu hengittämään MINUN ilmaani?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe