Wanhat Wehkeet: Karstula

Pettynyt_pariskunta

Vietettiin viime viikonloppu kyseisellä alueella ja petyttiin pahasti. Alue mainostaa itseään rauhallisena, mutta karaokea,discoa ja yökerhoja tuntui olevan alueen ravintolassa ja meteli sen mukainen. Lisäksi vaunupaikat sikinsokin eikä mitään rotia mihin ajetaan. Suosittelemme aluetta lämpimästi niille ketkä tykkäävät vauhdikkaasta menosta, mutta rauhallisuutta hakeville emme voi aluetta suositella.

20

3961

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Viimekesänä

      Alueella käyneenä voin yhtyä aloittajan näkemykseen eli rauhaton alue todellakin on.

    • caravan_obus

      Kyseisessä lehdessä aluettaa mainostettiin ja kehuttiin, mutta itse en siellä käyneenä voi todellakaan kehua. Hienot puitteet kyllä, mutta rauhaton.

    • hejhejhej

      Kovasti paikkaa hypetetään.
      Muutaman kerran käynyt, enpä oikein kehuisi.
      Omistajapariskunta tekee kovasti töitä, mutta paikka ei minun mielestäni ole leiripaikka.
      Paikan paloturvallisuus on yksi, mikä mietitytti myös.

    • Rauhaajarakkautta1

      Humpilla leirintäalue isossa miehessä tilaa ja rauhaa riittää. Aukeaa ilmeisesti lähiaikoina.

    • opistollamajoittunut

      Rauhallista majoitusta kaipaaville: puoli km Karstulan keskustasta on kansanopisto, josta löytyy aika usein vapaita huoneita. On myös edullinen. Huono puoli on se, että majoitus pitää varata virka-aikana, huoneen avaimen toki saa mihin aikaan vain. www.keokarstula.fi

    • anuliininen

      Oltiin kesäkuun puolivälissä Wanhoissa Wehkeissä,piti olla vain yksi yö,mutta oltiinkin kolme,enkä löydä paikasta moittimista.Vaunu paikat on selvästi merkattu,turvavälit asian mukaiset. Liikaa meteliä ei ollut,hyvä paikka käymme vastakin,kun vain sopii matkan varrelle. Sosiaali tilat SIISTIT ja asialliset. Vastaan otto ystävällinen,kiva paikka!

    • AttefromJpää

      Minulla on myös pelkkiä positiivisia mielikuvia ko. paikasta. Olen käynyt siellä kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla olemme olleet tyytyväisiä itse leirintäalueeseen sekä paikan ravintolaan ja kiinnostavaan museoon. Alueelle on tehty kesällä 2016 runsaasti uusia caravan paikkoja ja varmasti niistä löytyy myös sellaisia, joissa saa olla niin rauhassa kuin yleisellä alueella on vain mahdollista.

    • vanhakäppänä

      Kesällä tuli käytyä alueella ja käymme toistekin. Ei häirinnyt diskot eikä karaoke,ellei mennyt joen yli ravintolan nurkalle kuuntelemaan! Saunan sai laittaa lämpiämään ja uima-allas oli hyvin hoidettu ,eipä löytynyt alueelta moittimista ja vaunupaikat on tosihyvin merkattu. Ei ka tuo parjaus johdu toisen alueen suosijoista,se olis ala arvoista!

    • kertariitti

      Tuli kesällä käytyä ja kyllä on jotenkin harrastelijamainen leirintäalue. Sosiaalitilat pienet, vessan ulko-ovet ihmeellisesti nurkassa että ovet ei mahdu aukeamaan yhtä aikaa, keittopaikkakin alkeellinen.
      Ja ne vaunupaikat. Varsinkin perällä oleva uudempi osa aluetta ei täytä mitään paloturvallisuussääntöjä. Vaunupaikkoja on puskettu sikinsokin ristikkäin niin että autojen/vaunujen kulmat tulevat parin metrin päähän toisistaan. Siihen vielä etuteltta tai markiisi niin hyvä tulee.... ja etäisyyttä pitäisi olla siis 4 metriä.
      Myös sähkötolppien sijainti ja määrä olivat hyvin harrastelkijamaisia. Alueella ei joka paikalle ole sähköä, mutta ihmiset uskovat näin olevan ja sitten tehdään jatkojohdoilla virityksiä ja ihmetellään kun sulakkeet paukkuu.
      Paikassa on vanhoja pääosin kunnostamattomia ja puhdistamattomia sekalaisia tavaroita autoista kirnuun pari latoa täynnä, ja kesäteatteri, karaoke ym toimintaa. Panostus on siinä ja leirintäalue on täysin lapsipuolen asemassa ja suunniteltu ammattitaidottomasti.

    • teinitär

      Sinun on parasta mennä hotelliin ja pysyä pois tavallisilta alueilta,jos tääkin oli sinusta harrastelija mainen,alueita on monen laisia,mutta kyllä wanhat wehkeet menee monen edelle,varustelu riittävä "tavalliselle" tallaajalle,ei kylläkään ole kierretty kuin vasta vajaa neljäkymmentä vuotta ympäri suomea!

      • kertariitti

        On tullut kierreltyä 43 vuotta Suomea ja Eurooppaa vapaa-aikana matka-autolla ja vaunuyhdistelmällä. Jonkun verran on tässä tullut vertailupohjaa koti- ja ulkomailla jo saatua.
        Ja hotelleissakin käyty kerran jos toisenkin, vapaa-aikana ja työn puolesta, että kiitos vaan. Silti mielummin käyn leirintäalueella kun olen vapaa-aikaa viettämässä, mitäpä sitä retkikulkinettaan hotellin pihaan veisikään.

        Ja siksipä tuo wanhojen wehkreiden systeemi pistää silmään. Harrastelijamaisuus ei tarkoita varustelun tasoa vaan sitä miten se on toteutettu. Katsopas vaikka sitä huoltorakennuksen wc-tilojen sisäänkäyntiä.... ei tule mieleen toista paikkaa josse ne olisivat noin ahtaaseen paikkaan laitettu... aamuisin porukka väistelee toisiaan kun menee vessaan tai suihkuun. Ja uuden osan paikkojen liian tiheä sijoittaminen ei ole edes harrastelijamaisuutta vaan yksinkertaisesti rakennusaikana voimassa olleiden sääntöjen noudattamatta jättämistä, tietämätttömyydestä tai välinpitämättömyydestä.


    • LeelianLepotuoli

      Terveisiä paikan päältä. Alue menettelee, mutta huoltorakennuksen toteutus minisaunoineen on kyllä surkuhupaisa ja kertoo tuoton maksimoinnista tason kustannuksella.

    • Kille33

      Ei ikinä enää !! Hyttysten määrä jotain aivan hirveäää, kaikkialla aivan järkyttävästi ja niitä tunki vaunuun sisään joka lavuaarin reiästä. Huoltorakennus uusi mutta vasemmalla kädellä suunniteltu ja toteutettu. Museo oli täynnä sikinsokin laitettua vanhaa ja uudempaa retro kamaa ilman mitään järkevää järjestystä. Pizza ja leike aivan ala arvoiset halppis ranskalaisilla, yök ja ravintola kuuma.. Ainoa paikka missä ei ollut hyttysiä oli keilarata se oli kiva paikka ja henkilökunta mukavaa pisteet sinne. Leirintä aluetta turha suurentaa, kukaan vaunuissa sisällä tahdo lomallaan istua!!!!

    • Seuraavaosoite

      Tämä oli kyllä pettymys. Vähän kuin vasemmalla kädellä huitaistu kaikki. Ahdas ja tukkoisen oloinen. Mutta onneksi jokaiselle paikalle on kannattajansa, varmaan tällekin.

    • Anonyymi

      äläkää ihimiset rutisko

      • Anonyymi

        voi voi olemme käyneet sielln alusta asti ja on ollut keväästä syksyyn huvin hoidettu ja rahallinen pai9kka.aloittaja on vain sattunut käymään siloin kun ollut kerho kokoontumisia,viime syksyna oli todella rauhallista eipä juuri ääntä kuulunut. 43 vuotta alueita kiertänyt on oltu pilec alueillakin.tämä on yksi parhaista lueista ja hyttysiä ei suomessa pääse pakoon sitä varten on karkottimet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        voi voi olemme käyneet sielln alusta asti ja on ollut keväästä syksyyn huvin hoidettu ja rahallinen pai9kka.aloittaja on vain sattunut käymään siloin kun ollut kerho kokoontumisia,viime syksyna oli todella rauhallista eipä juuri ääntä kuulunut. 43 vuotta alueita kiertänyt on oltu pilec alueillakin.tämä on yksi parhaista lueista ja hyttysiä ei suomessa pääse pakoon sitä varten on karkottimet

        Alue ei sovellu kuin jupeilla ja ltsekekeisille ihmisille mitkä ei seuraa kaipaa ja omistaa uudet matkailuvaunua tai autot suurin osa ihmisistä on itserakkaita ja röyhkeitä.oltiin siellä ja ei sovellu caravaani henkisille.


    • Anonyymi

      Kävit varmaan perjantai tai lauantai iltana jolloin on karakoe ilta ja sekään ei kuulu vaunu alueelle ja viikolla on todella hiljaista.niin rahallista ja hiljaista ,että luulee olevansa yksin .alu on siisti asiallisesti hoidettu. Vaunu ja auto paikat on laitettu niin .että voi valita paikan.jokainen osaa monivalinta paikall koska täällä on mahdollisuus pakoittaa niin ,Etta jää turva väli.joka on 4m.toisesta matkailuperävaunusta TA matkailuautoista.jos ei MIKÄÄN. Miellytä niin Voimennä HOTELLIIN.

      • Anonyymi

        kyllä se paikka on tarkoitettu öykkäreille ei tavalliselle caravaanarille.kävin siellä en käy toiste on 45 vuoden kokekemus eri paikoista


    • Anonyymi

      täyytypi todeta viimekesästä alueen alueen isäntä päristeli lapsen kanssa mönkiällä aamulla ja herätti perheeni.lisäksi torilla kruunasi itsensä moittimalla tori kauppiasta liian vanhaksi myymään.eka ja vika käyntini paikassa.risto

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1749
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1262
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      76
      1086
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe