Poikaystävän väkivaltaisuus

20nuorinainen

Eli olen 20 vuotias nuori nainen, poikaystäväni on 22 vuotias ollaan oltu yhdessä nyt kolme vuotta ja vasta hiljattain poikaystäväni väkivaltaisuus on ruvennut tulemaan ilmi. Se alkoi tönimisellä ja huorittelulla. Hän syyttää minua pettämisestä (aiheetta) en koskaan edes ajatuksen tasolla ole halunnut ketään muuta kuin omaa rakastani. Viime riidasta on vajaa viikko jolloin hän kävi ranteisiini kiinni ja heitti seinää päin ja sylki päälleni. Olen aina yrittänyt keskustella asiasta että en pysy sietämään hänen väkivallan käyttöä ja hän on aina vannonut että ei enää koskaan tekisi niin, mutta auta armias kun seuraava riita syttyy niin johan lentelen pitkin seiniä..Kaikesta huolimatta rakastan poikaystävääni enkä haluaisi erota sillä hän osaa olla myös ihan mahtava mies..Onko muilla vastaavia kokemuksia tai neuvoja??

14

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oppeliini1

      "Mies on ihana silloin kun se ei hakkaa" - on hirveän sairas syy olla pahoinpideltävänä. Sinulla on tasan kaksi vaihtoehtoa:
      1) juosta niin lujaa kuin pääset eroon tuosta ihanasta pahoinpitelijästä, une lmien "rakkaasta"
      2) jo eilen ilmottautua karatekurssille ja oppia itsepuolustustaitoja; kuinka eliminoidaan päällehyökkääjä, kuinka saadaan aseet, puukot ja puntarit pois sen käsistä jne. jne..
      Tiedät nyt jo 100%.n varmuudella että hyvin pian luusi ovat rikotut, sitten mielesi ja sinä täysin rauniona kelpaat vain kaikkien potkittavaksi.

      Valinta tietenkin on vain sinun ja Suomessa, vapaassa maassa, sinulla on oikeus valita kuinka sinua kohdellaan.

      • anital

        Asia on tuttu ja sen kanssa eläminen jo 30 vuotta. Mies ei muutu siitä miksikään vaan lupailee aina ettei pahoinpitele, mutta ajan myötä se pahenee ja jos vielä käyttää alkoholia siinä voi käydä huonosti. Sinä olet vielä nuori ja kaikki mahdollisuudet harkita eroatko. Mies muuttuu myös samoin valehtelijaksi, pettäjäksi, lähtee omille teilleen milloin itse huvittaa ei voi enää luottaa mihinkään lupauksiin ym. Kaikki on koettu, haukkumiset, pahoinpitelyt ym. uhkaukset. Minäkin rakastan miestäni, mutta kyllä se laittaa miettimään miksi tekee kaiken tämän minulle ja mikä minussa on vikana. Mies ei nyt vanhempana lyö, mutta henkistä pahoinpitelyä on. ja välittäminen on sitä sun tätä. Olen todennut nyt ettei hän rakasta minua ollenkaan. Olin 17 v. kun tapasin hänet ja rakastuin. Itse asiassa tein 3 v. sitten ratkaisun ja muutin pois yhteisestä kodista vaikka se ei ollut helppoa. Nyt vasta huomaan että elämä on mennyt hukkaan se 30 v. Mutta olen vielä toivelias että vielä löytäisin miehen jonka kanssa jakaa iloja ja suruja. Se on tullakseen jos se osuu kohdalle sopiva mies. Minäkin yritin hakea apua, mutta mies ei suostunut mihinkään keskusteluihin kenenkään kanssa. Sanoi ettei tässä sellasia tarvita. Annoin aina anteeksi liian kauan. Jokainen tekee itse päätöksensä mitä tehdä, mutta mennyttä aikaa ei saa takaisin. Tässä yksi esimerkki eletystä elämästä.


      • aloittajan poikkis on selvästi sadistinen. tunnistan kyllä koska olen itse huippu sadistinen ja tykkään piestä. ja se on helppo pahoinpidellä jotain joka rakastaa sinua koska tiedät ettet jää kiinni siitä tai joudu vastuuseen. se vain motivoi pahoinpitelijää ja kun tarpeeksi kauan on sitä tehnyt alkaa tappamaan ihmisiä koska nauttii siitä.


    • lähdevaanpois

      Jos olisit mun tytär raahaisin sut pois tuommoisen pojan luota ja sanoisin ettet ikinä ole tekemisessä moisen kanssa ja pojalle kävisin sanomassa suorat sanat miten naisia kohdellaan, Älä ikinä anna kenenkään kohdella sinua noin!

      Se joka kohtelee toista noin EI välitä EIKÄ rakasta. eikä tuo tuosta muutu,voi paheta!

    • Hei nimimerkki, 20nuorinainen

      Olet jo saanut useammalta väkivaltaisen miehen kanssa suhteessa olleelta varoittavia kommentteja. Ne kannattaa lukea tarkasti ja miettiä vakavasti mitä teet. Ole itsesi puolella. Pohdi millaista elämää tahdot viettää 5 vuoden kuluttua. Usko mitä kerrotaan siitä, että yleensä väkivaltaisuus ei suinkaan vähene, vaan pikemminkin päinvastoin. Tilanne on ikävä ja surullinen. Joskus elämä tuo eteemme sellaista, jota emme mitenkään tahtoisi. Sille ei voi mitään.

      Voimia ja tsemppiä sinulle,
      Pirkko-pappi

      • kerrotko mulle pirkko että mikä tän koko kuuntelevan kirkon lopullinen pyrkimys on


    • Voipikkusta

      Usko pois tilanteesi tulee vain pahenemaan. "Rakas" poikaystäväsi on nyt ylittänyt fyysisen koskemattomuutesi rajat. Etkä sinä lähtenyt. Tämä kertoo miehelle että ehkäpä on ihan ok,kun kauheen kovasti suuttuu vähän läimiä sua että sana ns.varmasti menee perille. Ja kaikki on tietysti sinun syytä kun olet niin tyhmä,ja huorakin vielä.Väkivalta on kertomasi mukaan eskaloitunut nopeasti,mitä tarkkaan kuinka kauaksi aikaa aiot vielä jäädä? Ekaan nyrkin iskuun,ekaan sairaalareissuun? Kukaan oikeasti rakastava ihminen ei käy toiseen käsiksi,henkisesti tai fyysisesti. Lähde nyt kun se on vielä "helppoa" nyt kun olet vielä henkisesti kasassa,siis tarpeeksi vahva ja itsetuntonsa säilyttänyt että ymmärrät ettei miehesi kohtele sinua ansaitsemallasi kunnioituksella ja rakkaudella.

    • LähdeVielä

      kun pystyt. Voit rakastaa itseäsi parhaiten siten, että lähdet, koska tilanne vain aikojen saatossa pahenee ja voi viedä sinulta jopa hengen. Poikaystäväsi on sairas ja puheet eivät häntä auta parantumaan. Kasvotusten ei erosta kannata ilmoittaa, koska hyvin todennäköisesti saat taas turpaasi. Jotkut väkivaltaiset miehet ovat juuri erotilanteessa tappaneet kumppaninsa, joten ole varovainen.

      • 20nuorinainen

        Kyllä olen yrittänyt puhua erosta poikaystäväni kanssa, mutta saadaan aina uusi riita kun mainitsen sanan ero..hän tokaisee vain että sinä et mua jätä sen jälkeenkin olen taas huuli auki lattialla. Hän sanoi viimeksi juuri eilen kun tosissani suutuin ja sanoin et mä lähden nyt niin siitäkös poikaystäväni riemastui..Eilen myös sain ensimmäistä kertaa astioita niskaani ja tönäisi minut suoraan ovea päin, mutta tuli kyllä kovasti pyytelemään anteeksi ja väitti ettei tiedä mikä häneen meni..En tiedä yhtään mitä teen..toisaalta hän on myöskin ihanin ihminen mutta toisaalta pelkään häntä ja saan varoa jokaista liikettäni..Hän ei vaan anna minun erota hänen mielestä kaikki on hyvin mitä nyt välillä tulee ´pieniä´ riitoja...


      • Harhakuvitelmia
        20nuorinainen kirjoitti:

        Kyllä olen yrittänyt puhua erosta poikaystäväni kanssa, mutta saadaan aina uusi riita kun mainitsen sanan ero..hän tokaisee vain että sinä et mua jätä sen jälkeenkin olen taas huuli auki lattialla. Hän sanoi viimeksi juuri eilen kun tosissani suutuin ja sanoin et mä lähden nyt niin siitäkös poikaystäväni riemastui..Eilen myös sain ensimmäistä kertaa astioita niskaani ja tönäisi minut suoraan ovea päin, mutta tuli kyllä kovasti pyytelemään anteeksi ja väitti ettei tiedä mikä häneen meni..En tiedä yhtään mitä teen..toisaalta hän on myöskin ihanin ihminen mutta toisaalta pelkään häntä ja saan varoa jokaista liikettäni..Hän ei vaan anna minun erota hänen mielestä kaikki on hyvin mitä nyt välillä tulee ´pieniä´ riitoja...

        Et sinä mitään lupaa eroon ole kysymässä. Kun sinä haluat lähteä,sinä lähdet,et ole holhouksenalainen etkä alaikäinen!!Hommaa itsellesi heti oma kämppä,tai muuta vaikka takasin kotiin. Pakkaa kamasi kun poikakaveri on muualla ja lähde. Jos/kun väkivallan uhka on erotessa suuri parasta olisi tehdä se tekstarilla/puhelulla kun olet kamoinesi jo poissa kotoanne. Pyydä joku kaveri/sukulainen pariksi päiväksi eron jälkeen yöpymään luonasi jos yksinolo pelottaa. Mutta tärkeintä on sulle ihan oikeasti nyt vaan lähteä pois tosta suhteen irvikuvasta. Sun rakkautesi ei maagisesti lopeta naisenhakkaajan haluja sun satuttamiseen,ei vaikka kuinka toivot niin,ja ei tilanne ei tosta enää parane.LÄHDE HETI!!!!


    • dfghjklölkjhgfd

      Taitaa "poikaystävä" olla islamilaisesta maailmasta tänne tunkeutunut, tai suomalaisen naisen tänne haalaama, toki vastaavia löytyy suomestakin, tosin prosenteissa paljon vähemmän.

      Ensimmäisen turpaanoton jälkeen vastuu on naisella, kenenkään ei ole pakko jäädä hakattavaksi. Näitä selkärangattomia naisia suomessa riittää, uhriudutaan ja sillä selitellään, että ei itse voi vaikuttaa. Toivon, että se äijä hakkaa sinut kunnolla, yhä uudestaan ja uudestaan, niin kuin varmasti tekeekin, ehkä opit tajuamaan, ehkä kuolet pahoinpitelyyn. Siinä on vaihtoehdot, vain sinä päätät.

    • liiantuttutarina

      Toivottavasti poikaystäväsi ei ole alkanut steroideja käyttämään? Käytös kuulostaa ihan siltä. Käykö poikaystäväsi salilla?

      • 20nuorinainen

        Kyllä poikaystäväni käy salilla muttei tietääkseni käytä mitään steroideja..


      • oppeliini1

        Miksi maailmassa sinä mainostat lähtemistäsi kun kerran jo hyvin tiedät edeltäpäin mitä siitä seuraa?!
        Valaise meitä tietämättomiä mikä noissa pahoinpitelijoissä sinua niin kiehtoo!

        "Hän osaa olla mitä rakastettavin ja on todellinen aarre omistaa, unelmoin hänestä jatkuvasti ja RAAAAKASTAA minua ja vain minua, mutta tiedä aivan tarkkaan että kohta minulta on luita poikki ja naamani niin turvoksissa (Unelmieni Urhon muvailemisen tuloksena) kenties menetän vielä näkonikin, etten kehtaa/pysty menemään ulos. Mutta kun se RAAAKASTAAAAA minua"

        Huomaatko miten sairas sinun ajattelutyylisi on?
        Oletko tietoinen että teet rikoksen salliessasi pahoinpitelyn. Sinua itseäsi kohtaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      279
      3060
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1555
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1288
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1200
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1197
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1119
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1097
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe