Vieras tuli taloon

irtw

No niin, nyt ausseissakin on Jasminin takapihalla hiippari. Pakko kohta lähteä Ouluun, kun pelko hiipii sisuksiin. Riku ei ollut sitten paikalla, vaikka ovat yhdessä 24/7.
Miten Jassulle aina tapahtuu?

81

2556

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kilpapsut

      Jassun kauneus vaan vetää kilpailevia papsuja talomME pihallemME #kotona #ausseissa vaikka se on Riku-paapan reviiriä. Mutta kaikki lähiseudun paapatkin toivoo näkevänsä edes vilauksen Jassusta.

    • mitenmeni

      näitä juttuja vois avata vähän enemmän, kaikki kun ei haluu klikkaa siipeilijän blogia auki ja tarjota sitä kautta killinkejä matamin takapihalöhöilyyn.

    • wöyh

      Otapa tästä taas selvää:

      "Tuen rakastani kaikissa hanen asioissaan, myos toihin liittyvissa jutuissa. Ja joo, toisinaan se tarkoittaa sita, etta vietan aikaa yksinani. Se ei haittaa minua, kunhan kaikki on hyvin - viihdyn omassa seurassani paremmin kuin hyvin nimittain.

      Seuraavan jutun postasin Faceen tanaan ja tekin varmasti tajuatte nuo talla hetkella minua ahdistavat tapahtumat alla olevasta tekstista:

      "Se tunne, kun oot yksin kotona ja tullessasi suihkusta, huomaat jonkun vieraan miehen keskella takapihaa. Sitten kun oot yhteydessa poliisiin, niin ne kertoo kahdesta samanlaisesta tapauksesta lahistolla. Onneksi lukitsen aina kaikki ovet ja ikkunat. Tarisen vielakin, mutta kylla tama tasta.""

      Eli Riku käy toisinaan töissä ja se ei haittaa Jassua noin periaatteessa.

      • poliisista_päivää

        "Eli Riku käy toisinaan töissä ja se ei haittaa Jassua noin periaatteessa."

        Hienosti joustettu Jasminilta. Ja hän vieläpä pärjää päivät yksin, ilman että häntä tarvitsee viedä päivähoitoon tai että täytyisi pyytää naapuria käymään ruokkimassa ja ulkoiluttamssa kotivaimoa. Sanoisin, että tämä jos mikä on aikuisuuden merkki.


      • 2.2

        Lol :-D


    • wilkinssoni

      veiks se vieras jassulta ääkköset kun yhtäkkiä on teksti vaihtunu tuohon aussityyliin mihin härmäläisten äät ja ööt ei sovi olleskaan

      • Gdtujnvv

        Sitähän sattuu näille Seiska-tähdille aina silloin tällöin...


    • jasmiinintuoksu

      Tähän on tultu ja Jassun tarina ajoittuu tosi sopivaan saumaan. Anteeksi vain Jassu, mutta kuullostaa jotenkin epäaidolta. Olet pikkuhiljaa palaamassa ouluun ja moni meistä epäileekin että sinne jäänetkin. Miksi tämä outo hiippari ilmestyy vasta nyt takapihallenne ja juurikin kun tulet suihkusta. Voi olla että jossainpäin Perthiä on joku luvattomasti liikkunut jonkun pihalla, mutta epäilen Rikun pihaa. Jospa Riku onkin käskenyt jonkun teille tietämättäsi kyläileen, noista ausseista kun ei mene vannomaan. Nythän on niin, että et sinä siellä yksin uskalla olla , eikä Riku voi olla pois töistä, joten kipin kapin äiti Helgan luo turvaan. Saadaan ihan luonnollinen syy kotiinpaluullesi.

    • a.pu.VA

      Aivan odotettu juonenkäänne, tekosyy siihen miksi palaa Ouluun ja jääkin sinne, toistaiseksi.
      Mutta muistihan Jassu edes vähän vilauttaa tunkeilijalle? Tai tarjota jotain virvoketta?

      Vai oliko se vain pöhnäinen päiväuni.

    • Herra-jumala

      ISIS?

    • DebriefingiäJassulle

      No voi kauhistus! Kyllä nyt on Rouvalla ollut actionia koko kolmen kuukauden edestä! Melkein voittaa Helgan "Kissa Söi Oravan"-draaman.

    • wappupallo

      Luulin,että ketjun aloitus oli jonkun Wappu-plöräys. Piti oikein tarkistaa,mutta Jassuhan se selittää tarinoitaan "takapihalla tapahtuu". Oisko auringonpistos tai liikaa viinaa ja alkaan jo näkeen pikku-ukkoja tai isompia sellaisia. Viisumi umpeutuu ja Jasso saa pakata kimpsunsa , mutta myöntäisi reilusti, ett vituiksman, ei ollu Rikukaan se oikea, vaikka ihan oikeasti luulin., mut sainhan viettää 3kk reissusällin patjana. Ei se joka likalta onnistu, mut olenhan taas tätäkin kokemusta rikkaampi.

      • Julkisuuden.varjopuolet

        Älkää nyt. Kyseessähän oli tietysti FANI. Nyt varmaan ausseihinkin on levinnyt tieto, että suomalainen JULKKISmalli, poliitikko, pr-person ja foodie majailee luxusalueella miljoääripuolisonsa kanssa. Joku vaan halusi nähdä vilauksen idolistaan, ei sen kummempaa. Kyllähän esim. Britney Spearsin, Paris Hiltonin ja jopa Englannin kuningattaren koteihin on tunkeuduttu sisälle asti, joten tässä tapauksessa kyseessä oli maltillinen ja sivistynyt ihailija.


      • hahahahahha
        Julkisuuden.varjopuolet kirjoitti:

        Älkää nyt. Kyseessähän oli tietysti FANI. Nyt varmaan ausseihinkin on levinnyt tieto, että suomalainen JULKKISmalli, poliitikko, pr-person ja foodie majailee luxusalueella miljoääripuolisonsa kanssa. Joku vaan halusi nähdä vilauksen idolistaan, ei sen kummempaa. Kyllähän esim. Britney Spearsin, Paris Hiltonin ja jopa Englannin kuningattaren koteihin on tunkeuduttu sisälle asti, joten tässä tapauksessa kyseessä oli maltillinen ja sivistynyt ihailija.

        Uskon, että Jassu ei voisi olla onnellisempi, kun on saanut stalkkerin. Joko mielikuvituksessaan tai muuten.

        Jassuhan oikein innostuu moisesta huomiosta. Ihan samalla tavalla kuin kehräsi sen pojanklopin lausunnolle, että Jassu on Nilf.

        Koomista tuon tason huomionkipeys.


    • JassunKauhunhetket

      Jassu tukee rakastaan kaikissa hänen asioissaan, myös työntekoon liittyvissä jutuissa, mut tämä on jo liikaa, ja yksinolo on syvältä, kun kaikki ei ole hyvin.
      Pitäis Rikunkin viimein ymmärtää olla enempi kotona kotiäidin turvana,nih!
      Mahtaako tuonne enää uskaltaa Suomen loman jälkeen palatakaan, kun takapihalla paistattelukin on nyt poissuljettu, ja lukittujen ovien ja ikkunoiden takana on luurattava päivät pitkät.

      • voi.tätä.elämätä

        Mitähän se Rikun työntekoon liittyvä tuki on niinkuin käytännössä. Hengessä mukana...? Tässä vaan itekseni ihmettelen.

        Joo ei ausseihin voi palata vaikka niin aluksi vannotaankin. Aika Oulun vinttikomerossa käy kyllä pian pitkäksi ja on pakko lähteä hakemaan lohtua. Eikös se yks saudiprinssi-elokuvaohjaaja asu sielläpäin. Ai niin sehän on liian nuori, eikä taida olla niin rikaskaan.

        Voi hitsin hitsi.


      • JassunKauhunhetket

        No tuki on tietenkin sitä, ettei ole tähän asti marissut Rikun poissaolosta. -Mut nyt on tietenkin toinen juttu, kun tuollaista kauheaa tapahtuu!


      • SSSSvvv

        taannoin oli joulukin syvältä, kuinkas sitten kävikään....tuota työssä tukemista täälläkin ihmetellään, myös rakkaan tukemista vaikeassa elämänvaiheessa. Onhan tuo toki kookas naisihminen, joten eiköhän se onnistu. Mutta eikö kukaan hyökkää naarasleijonan tavoin puolustamaan niin, kuin hän läheisiä rakkaita syöksyy puolustamaan, muistamme dildocasen. Yksipuolista, vaikka tuosta voisi vetää omat johtopäätökset.


    • OnniOnnettomuudessa

      Onneks Jassu "sattui" olemaan kotona (DDD), ettei voro vienyt exän lahjoittamia "valkokulta"koruja ja Primarkin muotiluomuksia!

    • SusiTulee

      Naurettava sepustus taas - kukaan ei enää usko huomiohuoran juttuja.

      • Kolmasmies.ainakin

        Että sattuikin, juuri kun tuli suihkusta, niin eikö pihalla seiso vieras mies.


    • saatanansaatana

      Kusista paskaa saatana!

      Terv.
      Hekla

      • Alkeh

        Vuotaako sulla virtsaa peräsuoleen? Sun kannattaisi ottaa lääkäriin yhteyttä. Eikä nuo jutut kuulu julkkispalstalle. Vinkkinä vain.


    • justnimittäinsaying

      Rakkaitaan on valmis puolustamaan kuin leijonaemo, mutta itsekseen pitää soittaa virkavalta paikalle. Luulisi tuolla massalla jonkun eksyneen spugen iskemään kanveesin paremmin kuin hyvin.

    • jännä.päivä

      Kohta seiskassa julkaistaan Jassun haastattelu asian tiimoilta, toki myös blogia pukkaa ja ehkä jopa selfiekuvia naamasta. Asiaa vatuloidaan ja vatvotaan vielä piiiiiiiiiiiiitkään. Ehkä Jassun muisti palailee pätkittäin ja huomenissa saamme tietää että stalkkeri saattoi jopa vemputtaa siinä samalla, ehkä hänellä oli jotain aseita käsissään, ehkä se oli pyykkinaru joka onkin ollut toimettomana tähän asti.

    • kjhkjgjgkjkj

      Tuen mieheni työssä käyntiä siten että en marise kun joudun olemaan yksin? Hmmm? Paitsi silloin kun vieraita miehiä ilmestyy takapihalle. Kas, että vieras mies tupsahti juuri silloin kun Jassu tulee nakuna suihkusta. Alkaako Jassun mielikuvitus käydä liian villinä, nukkumalähiön kotirouvan päiväunia?

    • joex

      Saako papsu vapun kunniaksi RimJobin LaiskaJassolta vai vielä laiskuus voiton tästäkin? Jännittää!

    • rimjobi

      Whadda rim-job! Jauhaa Condom-Tester paikallisella Työttömien Klubilla, jonka hallitukseen Jasso aikoo hakea...tästä kuullaan myöhemmin lisää tietysti.

    • vappuheilaaetsimässä

      Heh heh, joku kuittaa jo Jassulle, ett Denniskö se siellä takapihalla etsi vaimoaan.

      • vvdsfsdfasd

        Reps!


    • czczczxcxzcxzcxz

      FACEBOOK "Out out out! When the cat's away, the mice will play ‎just saying‬
      xxx"

      Nonniin, nyt on taidettu saada tarpeeksi kotirouvailusta ja muustakin söpöilystä ja painutaan viivana kartsalle. Vierailu Rikun luona on päättymässä ja ilmeisen ikävästi kun aussi on karannut talosta.

      Tuliko peräti treffit takapihan töllöttäjän kanssa

    • Naurussa.pitelemistä

      Jassu huokailee facessaan miehen perään joka himoitsisi Jassun huulipunnaa eikä ripisvärrii.

      "There you go. "Be with a guy who ruins yr lipstick Not yr mascara"

      Joskos se aussi onkin paljastunut sekin guyksi? Siinäpä onkin oivallinen syy palata pikapikaa Helkan helmoihin.

      • nbvnbvnb

        Vieras mies takapihalla taisi ollakin Rikua etsimässä...


      • irtw

        Onkohan Rikun vuokrasoppari päättynyt, ja uusi vuokralainen oli tulossa kotiinsa. Jassu on voinut ymmärtää jotain väärin. Jassu ehkä asustelee itse väärässä osoitteessa.


      • luutalento.nro.00
        irtw kirjoitti:

        Onkohan Rikun vuokrasoppari päättynyt, ja uusi vuokralainen oli tulossa kotiinsa. Jassu on voinut ymmärtää jotain väärin. Jassu ehkä asustelee itse väärässä osoitteessa.

        Ainakin riku itse tuntuis häippäisseen talostaMME, kun hiirikin on vihdoin ja viimein uskaltautunut ihan yksin kolosta ulos. Vielä kun vihjaistaan rikun mielenkiinnon olevankin muualla kuin jassun huulissa niin uusi skandaali on valmis. Ja todellakin, oiva syy palata helkan ullakolle.


      • Luonteva.selitys
        nbvnbvnb kirjoitti:

        Vieras mies takapihalla taisi ollakin Rikua etsimässä...

        Jospa mies etsi Rikun firmaa, eikös puhelinnumerokin osoittanut sinne?


    • Mäntylokki

      Pelle mikä pelle. Menisi töihin niin saisi aivoilleen oikeaa tekemistä.

    • PysyyKÖ.kotonaNI

      Jassu tukee miestään töissä = pysyy kotona.
      Jassu tukee miestään avioerossa = pysyy kotona.
      Jassu tukee miestään vaikeassa elämäntilanteessa = pysyy kotona.

      • sivistymättömyyttä

        Et näy ymmärtävän mitä tukeminen tarkoittaa.


      • töttöröööt
        sivistymättömyyttä kirjoitti:

        Et näy ymmärtävän mitä tukeminen tarkoittaa.

        Jassun tapauksessa ei merkkaa muuta kuin tyhjänpäivisenä yes yes -naisena olemista. Ei tipu taloudellista tukea edes yhteisiin asumiskuluihin, päivittäisiin menoihin henkisestä tuesta ja sitoutumisesta nyt puhumattakaan. Ja kun paikan päällä ollaan turistiviisumilla niin tomut ja rikun voi karistaa jaloistaan koska vaan.


    • DorgaAkka

      No joko siellä taas on ryppy rakkauvvessa?
      Ei puhu, ei pussaa, mut maskarat valuu valtoimenaan.....

    • Hopi.hopi

      Jassun olisi aika alkaa pakkailemaan vähiä hepeniään, viikkko aikaa lähtöön. Siinä sille tekemistä.

    • todellavaarallisia

      Tavallaan tuo tunkeutuja juttu saattaa olla kyllä totta, jos he ovat vuokranneet tuon kämpän jostain halppis alueelta? Muistelisin että juuri ausseissa ihmiset asustelee vartoiduilla alueille ja korkea aitaisilla tonteillaan ja se rikollisuus on hurjaa niillä ei niin hyvä maineisilla aluella, eli köyhien alueilla. Yleensä niillä on kuulemma kaikki mahdolliset hälyttimet ja tunnistimet yms.että tuosta hänen jutustaan saa sen kuvan ettei ainakaan mikään hälytys lauennu vaan murtovaras oli tutkimassa hiljaisia taloja ja yksinäisiä naisia. En kyllä jäis hetkeksikään yksin tuollaiseen suojaamattomaan taloon. Mikä lie raiskaaja-murjaaja-varas se siellä jo oli tutkimassa mistä murtautuu sisälle. Ausseissa on tuo touhu hiukan vaarallisempaa muutenkin.

    • jasmiinintuoksu

      Saattaa olla,että Jassu palaa ihan hissukseen Ouluun, vaikka olisi tulossa jo. Siinä on tiettyä mystiikkaa, kun ei ilmoittele itsestään ja sitten alkaa se sama arvailu kuin Dennisinkin kanssa. Tuliko yksin vai kaksin?

    • pyhäyksinkertaisuus

      Pientaloalueella nyt liikkuu aina kaikenlaista kulkijaa - puunleikkaajaa, remontin tarjoajaa, nettitavaran ostajaa yms. Tai voihan se paikallinen haastemieskin kurkistella. Tai vain ystävä/naapuri isäntää etsimässä. Ehkei ovikello toimi tai kuulu suihkuun asti.

      Voi niitä hyviä aikoja, kun entisen papsun talossa olikin ihan vartiointi!

    • vaarallinenyövieras

      Kyllä tuossa maassa on erittäin vaarallista naisen asua yksinään vartioimattomalla alueella. Tuo tirkistelijä on voinut seurata jo pidempään tän parin touhuja ja saanut selville, että mies on matkoilla. Miten käy yöllä kun on valot sammutettu ja kaikki umpi unessa? Poliisit ei jaksa vaivautua, kun ei ole mistään rikkaiden asuntoalueesta kyse.

    • jasmiinintuoksu

      Liekö takapihan Taavi vienyt Jasson mennessään, kun viikonlopun aikana ei ole päivittänyt mitään. Rikukin on jo varmaan viikonlopun vietossa kotonaan. Mikähän mahtaa olla kupletin seuraava juoni.

      • Ei_tajuu

        Instagramin mukaan ollaan jälleen laukkakisoissa. Jommalla kummalla uhkapeliongelma?


      • Ruuna.vai.Laama
        Ei_tajuu kirjoitti:

        Instagramin mukaan ollaan jälleen laukkakisoissa. Jommalla kummalla uhkapeliongelma?

        Niin vai raveissa? Eipä tuo aussirouva viimenkään tiennyt, missä oli. Pääasia että viina virtaa ja saa patsastella ison hattunsa kanssa...


      • jlhvljh
        Ei_tajuu kirjoitti:

        Instagramin mukaan ollaan jälleen laukkakisoissa. Jommalla kummalla uhkapeliongelma?

        No, tulihan se sieltä! Meinaan syy Rikun poukkoiluun!

        Ounastelin aiemmin, että jotakin riippuvuusongelmaa mahtaa ukolla olla, koska muu ei selitä outoa cv:tä.

        Jahas, herra on siis intohimoinen pelailija, eli pikavoittojen jahtaaja. Kyllä tosiaan on samikset toisensa löytäneet, Jassu pelaa ihmisillä ja Riku pelaa totoa. Molemmilla mielessä siintää helppo elämä ja yllättävä hyötyminen, hahahahhah :D


      • uskonasiako

        Tai sitten darrapäissään pistetty arkistoista laukkakuvaa, Jaskan instan käyttö on ihan omanlaistaan.


    • bäääbäää

      Eikös siellä Ausseissa just ole kaikki naiset suurinpiirtein kotirouvina ja kotona yksin? Lapset ei voi leikkiä kotipihallaan kun on niin turvatonta?

      Ettei vaan ollut haastemies etsimässä kotiäidin yritysjohtajamiestä, hahah! Jassuhan instassakin jo vihjas että kissa on jättänyt talon ja hiiri painuu nyt baanalle.

      Käytäsköhän raveissa siinä toivossa että saisi ensi viikon vuokrarahat kasaan ja morsiamelle pari kanisteria viiniä ? Ruokahan niillä onkin jo minimaalista.

    • LomanLoppu

      Jassu on varmaan jo pakkailemassa kamppeitaan yksinäistä kotimatkaa varten. Jos pariskunta olisi tulossa yhdessä, siitä olisi taatusti hehkutettu etukäteeen jo ainakin pari viikkoa. "Lentopelkoisen" raukan on nyt vaan selvittävä ihan itse Suomeen.

      • kjhkjgjgkjkj

        Ja lento Australiasta Ouluun yksin olikn sen verran karmea kokemus ettei lentopelkoinen Jassu lennä takasin enää koskaan. Nyt onkin syytä hankkia matkalle uudet meikit ja kuteet ja vokotella uusi mies ja heittää nykyinen rakastettu yli laidan.


    • MikäMaaMikäValuutta

      Enää 5 päivää ja Jassu lentää lomalle Ouluun. Matkalaukkua varmaan pakataan ja pureaan listojen mukaan vimmatusti Perthin bungalowissa. Valitettavasti Riku ei työkiireiltään ehdi lomalle mukaan ja ylläri, ylläri Helkaa olikin koko ajan ollut niin hirveän ikävä ettei Jassu enää palaa nykyisen rakkaansa luokse, vaikka tuossa vaiheessa Riku taitaakin jo olla ex. Voihan se vetää vielä sen mummokortinkin pakasta saadakseen painavat syyt jäädä ainoan oikeaan kotiinsa ullakolle.

      • Haaremissa_on_tilaa

        Toisaalta lentokoneessa voi tavata uuden papsun - vaikka vessajonossa. Ammattirakastajana minä pyrkisin tulemaan tutuiksi sheikin näköisille. Koskaan ei tiedä minkälainen öljylähde sheikhin takapihalla pulputtaa.


    • salapoliisityössään

      Voihan se olla papsun hankkima salapoliisikin, joka kuvaa aviorikosta onhan tuo vielä papsun rouva ja ei se ihan varmaan noin vaan mene, että ennen eroa jo loikataan toisen rouvaksi? Entäs jos papsu onkin sitä mieltä, että häntä on huijattu jo naimisiin mennessä? Jassu saa pian korvauskanteen paljonko on papsulta rahaa huijannut väärillä lupauksilla?

      • jgfkgl

        Britanniassa tosiaan voidaan etsiä syyllinen avioeroon ja syyllinen maksaa viulut.

        Mutta eipä Dennis etsiviä tarvitse, todisteet ovat facessa ja blogissa kaikkien nähtävillä. Jopa tunnustus on tullut ihan Jassun omalta näppikseltä: "olen valehtelija ja petturi".

        Jassu odottelee eropapereita. Ei siis todistettavasti kykene hoitamaan eroasioissa muuta kuin pettämisen. Dennis on laittanut eron vireille ja maksanut alkukustannukset. Prosessin alkuun saattaminen maksaa 400 puntaa.


      • Yay_Woohonen

        £400=590 €=769 AUD. Ei halapaa eron ensi askeleet. Loppusumma voipi olla järkyttävämpi, kunhan Jazzu syylliseksi todetaan.

        Millä valuutalla tahansa tuo ei pikkusumma "työskentelen koko ajan" -työtävieroksuvalle, jonka megatulot ovat huippuluokkaa kymmenisen tuhatta vuodessa. Varmaan mamma betalar, tosin itse en aikuisen lapsen toheloihtehin puuttuisi. Häihin voisin panostaa, en eroon.
        No känni-itkutilitys Myhyyn ja onnen hehkua Seiskaan eli juttupalkkio kertaa kaks. Niihän se meni tässä ei-niin-pitkä aika sitten ja toinen kotimaa Krrreikkka kutsui.


      • gfkug
        Yay_Woohonen kirjoitti:

        £400=590 €=769 AUD. Ei halapaa eron ensi askeleet. Loppusumma voipi olla järkyttävämpi, kunhan Jazzu syylliseksi todetaan.

        Millä valuutalla tahansa tuo ei pikkusumma "työskentelen koko ajan" -työtävieroksuvalle, jonka megatulot ovat huippuluokkaa kymmenisen tuhatta vuodessa. Varmaan mamma betalar, tosin itse en aikuisen lapsen toheloihtehin puuttuisi. Häihin voisin panostaa, en eroon.
        No känni-itkutilitys Myhyyn ja onnen hehkua Seiskaan eli juttupalkkio kertaa kaks. Niihän se meni tässä ei-niin-pitkä aika sitten ja toinen kotimaa Krrreikkka kutsui.

        Siis se 400 puntaa on jo maksettu. Se pitää maksaa, kun laittaa prosessin alulle. Enpä usko, että Jasmin on osallistunut kolehtiin, kun ei muutenkaan ole asian suhteen mitään saanut aikaiseksi, kunhan "odottelee eropapereita".

        Oikeuskäsittelyn kulut ovatkin sitten toinen juttu. Ne maksetaan jälkikäteen :)


    • töttöröööt

      Britanniassa avioeron saamiseksi noin pikana tarttee olla osoitettavissa syyllinen osapuoli, kuten Suomessakin ennen muinoin. Näin ollen myös rakas Riku vedetään prosessiin mukaan. Ja todisteita Jassua vastaan todellakin on ihan julkisesti osoitettavissa, itse vielä kehuskelee kuinka sopii fyysisesti ja muutenkin hyvin nykyisen rakkaansa kanssa, ei ole koskaan ollut onnellisempi kuin nyt eikä koskaan rakastanut Dennistä, naimisiinkin meni vain paremman tekemisen puutteessa kun sitä Prinssi Oikeaa ei vaan alkanut kuulumaan! Missä maailmassa toi nainen oikein elää? Barbielandissako?

      • Mietteitä

        Siksi(kö) siis Jasminkin oli Briteissä avioero-oikeudessa mukana, kun papan eroa käsiteltiin? Tukemassa oltiin, muka. Se ei tajunnut, että Englannissa syyllinen maksaa ja julisti suureen ääneen kaiken julki. Kyllä kai pappa saa vahingonkorvausta ainakin alkukulujen verran lopullisessa osituksessa ja maksamansa matkat ja ostokset ym. jos vaatii, mutta haluaa ehkä vaan eron ja oman elämänsä takaisin.


      • PäässäPyörii

        On siinä Family Courtin tuomareilla naurussa pitelemistä, kun lukevat englanniksi käännettyjä rouva Bramleyn Seiska-liven blogitekstejä. "Olen petturi ja valehtelija", " Olen onneni ansainnut, vaikka sitten petoksen kautta", "Seksielämämme on täydellistä" jne jne.
        Vai meniskö läpi, kun Jassu ihan oikeuden edessä yksinkertaisesti vain tunnustaisi olevansa syyllinen?
        Pitääköhän hänen mennä ihan paikan päälle, ja onko Seiska tälläkin kertaa raportoimassa oikeudenkäyntiä? Toivottavasti papsun tyttäret (tai uusi naisystävä) saapuvat paikalle ilkkumaan nyt vuorossa olevan haahkan vaatetusta.
        Kyllä on Jassun pää vielä pyörällä, ennenkuin saa byrokratan hoidettua Suomessakin. Tai jos täältäkin löytyis näistä asioista ymmärtävä henkilö! Enkussa sellaisen löytymiseen meni kolme vuotta.


      • höperöt-seiska-julkut

        Voi ku olis. Hassun hyinen ilme oikeustalon rappusilla, aurinkolasit otsikolla ja tenniksen ostamat primarkit päällä. Otsikkona jotain raflaavaa. Seur sivulla imelä instakuva hassusta ja aussista. Ihan selvää että jo nähty juttu tulee johonkin roskalehteen. Ja kiitos muah yay wohoooo!!!!


    • AltavastaajaJassu

      Vaikka mistä vetoa että avioeropäätöksen saatuaanJassu postaa itsestään kuvan voitonmerkkiä näyttäen, vaikka on itse se oikeudenkäynnin hävinnyt osapuoli avioerossa jota nimenomaan pappa halusi ja haki. Luulen että siinä vaiheessa aussi ottaa viimeinkin jalat alleen.

      • kylläpä.tekee.pahaa

        No tavallanhan se onkin voittaja, jos ei maksa mitään mistään. Haluaa eron, mutta ei laita vireille ja taikka maksa jne.

        Ei näytä hyvältä cv:ssä. Mutta kertoo hinnan seuraaville papoille.Uskoin tätä ennen kohtuullisuuteen ja reiluuteen, oikeasti. Minun on todella vaikea uskoa ja ymmärtää, että joku SUOMALAINEN nainen voi toimia näin.


      • moeriweporipero
        kylläpä.tekee.pahaa kirjoitti:

        No tavallanhan se onkin voittaja, jos ei maksa mitään mistään. Haluaa eron, mutta ei laita vireille ja taikka maksa jne.

        Ei näytä hyvältä cv:ssä. Mutta kertoo hinnan seuraaville papoille.Uskoin tätä ennen kohtuullisuuteen ja reiluuteen, oikeasti. Minun on todella vaikea uskoa ja ymmärtää, että joku SUOMALAINEN nainen voi toimia näin.

        Jassu onkin perinyt INTIALAISET, epärehellisyyteen taipuvat geenit. Eipä tuo ole, onneksi, edes suomalaisen näköinen.


    • luutalento.nro.00

      Jassun ero etenee lasku laskulta mutta aussin erossa saattaa olla paljonkin puitavaa jos on yhteisiä firmojakin ollut, oletan että ex-vaimo haluaa niistäkin eroon. Jaksaako Jassu tukea firmnsa ja perheensä menettänyttä armastaan vai valitseeko helpoimman vaihtoehdon eli pakenee helkan helmoihin ellei paluulennolta löydy lohduttajaa, jolloin käydään tietty vain kääntymässä mummonmökissä ja pakataan matkalauku uusiksi.

      • uuttaputkeen

        Julkaisee muutaman hakunakukuvan ja nappaa seuraavan elämäänsä ikävystyneen papsun, jospa sitten onnistuis?


    • Keija

      Nyt on taas sitten viekoittelevien sänkykuvien aika instassa... Voi apua miten historia toistaa itseään..

      • Suttupytty

        Ja nukkumaan mennään edelleen meikit naamassa. Yöks.


      • pyttypä_hyvinkin
        Suttupytty kirjoitti:

        Ja nukkumaan mennään edelleen meikit naamassa. Yöks.

        Katsoin ihan samaa. Hyi!


      • ympärikäydään

        Eikö Riku huomioi tarpeeksi Jaskaa?

        Ensin taas alle hieman pikkutuhmia ja monimieleisiä kasvojenilmeitä, pään jälkeen peppu, tissit ja varpaat peliin.


    • Mielenkkiinnosta

      En tiedä enkkujen käytäntöä maksujen suhteen.Mutta voiko olla niin,että jos Jasputin ei enää asu enkuissa,voi jättää hyvinkin laskut maksamatta?Tuskin vouti niitä suomesta hakee?Vai miten?En tiedä kun en ole sielläpäin asustellut?

      • Ei_tajuu

        Englanti on EU-maa ja EU:n sisällä perintä toimii aivan yhtä hyvin, joten Jassu ei pääse laskuja pakoon.


      • Mielenkkiinnosta

        No,sittenhän jasputinillä menee paremmin kuin hyvin


    • Madonluvut

      Riku varmaan arvostaa avioeron saamaa julkisuutta suuresti, puhumattakaan sen tuomaa mainetta firmalle. Jassu on sotkenut asiansa pahemman kerran.

      • rikueiolerich

        Eikös riku rikkaan firma mennyt konkurssiin? Siinäpä mainetta kerrakseen.


      • the.end.of.the.love

        Niiltä pahnoilta ei ponnisteta uuteen loistoon. Rikun on syytä olla tarkkana, jos mielii suhteen jatkuvan ja tulevaisuudessa vielä toimivansa yritysmaalimassa.


    • eitulemitään

      Ei Riku jaksa kauaa noin rikkinäistä ja huomionkipeää ihmistä katsella. Varmaan se päivät pitkät haukkuu papsua ja haalii huomiota itseensä?Hetken aikaa ehkä hän saattaa tuntea itsensä joksikin pelastavaksi prinssiksi joka on neidon pelastanut tukalasta paikasta,mutta kun se jatkuu ja jatkuu. Eika varmaan ole ainoa neito joka häntä kaipaa, niin saas nähdä mitenkä jatkossa järjestelee "työmatkat" ettei kukaan osapuoli huomaa jotain? Ihan varmaan on muitakin suhteita, kun noin äkkiä tuokin suhde alkoin. Ammattimiehen elkeitä. Nyt luulen että käy niin että likkapoloinen kokee ehkä ensimmäisen kerran miltä tuntuu petetystä puolisosta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3505
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      83
      1640
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe