Chat puhdistus..

tahdonchattirauhan

Chatti ei ole enää sitä mitä se on ollut joskus ennen, voi olla että olen vanha
Kaappeihin tungetaan lupaa kysymättä ja yritetään kerätä hovia jotta tuntisi itsensä vahvaksi ja heikompia yksilöitä huijataan sanomaan totuuksia yleisellä ruudulla.
Ärsyynnytään jos toiset keskustelee asiasta kun asiasta, ilmoitetaan kovaan ääneen että täällä on tylsää.
Raivotaan toisille kaapeissa siitä että on yksityiskeskustelussa jonkun kanssa.
Itsehillintä on todella kadonnut monelta ja puuttuvat käytöstavat ovat lentäneet aikaa sitten tuulen mukana pois.
Erikoisesti huomaa jos chatissa on hauska hetki, aina pitää jonkun pilata se tai tulla häiriköimään, sillä "Eihän" siellä saa olla hauskaa.
Politiikka ja Maahanmuuttajat, ainainen aihe, kyllästymiseen asti.
Luotsit ja ketä he suosii, kyllästymiseen asti.
Kuppikuntia syytetään mutta totuus on, se istuu se pieni pelkääjä siellä omissa aivoissa ja kuvittelee tulevansa sätti syrjityksi.
Hävetkää te jotka osaatte hävetä ja te jotka ette osaa, hakekaa apua, sillä tuohan kertoo mielenterveydellisistä ongelmista.
Hyvää kevättä!

11

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wakichatti

      Selina ja tapsa tekevät toimillaan chatista takakireän ja pelokkaan ilmapiirin ,suosimalla toisia chattailioita ja halveksumalla toisia ,tämä ilmapiiri tekee chatista juuri sellaisen kuin se nyt juuri on.Tämä on tosiasia .

    • uuttatuultasättiin

      Aika paljon syytä myös eräissä sättääjissä. Mukava tunnelma katoaa heti kun "ne muutamat" aloittaa heti vanhan nälvimisen luotseista vaikke he eivät vielä ole sanaakaan ehtineet kirjoittaa. En sillä tavalla luotseja puolustele mutta vanhat päivät ovat menneet ja tapahtuneet siellä mennyttä aikaa. Ei ala uusi tuuli puhaltelemaan ennenkuin vanhoista päästään eroon. Kaikille pitää antaa se uudistumisen mahdollisuus. Sitten nuo kommentit....jos eivät ole nikillä kohdistettuja niin ei niitä pitäisi kovin paljon noteerata ja huomioida...sanahan on vapaa...

      • yksinsyrjäytynyt

        Minusta paremminkin niin, että kommentit tulevat molempien suusta mollien ja nälvien, luotsien ja sättääjien. Tämä on nyt vaan saanut sellaisen vallan ja esillä olon, että tulee huomatuksi kaikille. Ainahan ollut valitusta milloin kestäkin sefuista lähtien sättääjiin asti.

        Ollaan aikuisia ihmisiä kaikki ja meidän pitäisi pärjätä vaikka olemme eri mieltä. Mutta kun et voi olla eri mieltä. Siitä alkaa riita ja lopulta se johtaa ties mihin. Minullakin on varmasti oma mielipide ja olen sen kanssa sinut, mutta sättiläset osa eivät ole. Kuitenkaan en mene arvostelemaan kenenkään mielipidettä enkä hyökkäile kaappiin haukkumaan. Niinkuin minua on tehty olen rasisti, yms sellaista kivaa mitä kaikkea nainen voi ollakin.) Kiitos vaan eräälle naisnikille joka punaisilla on sanansa sanonut.

        Me olemme tähän ikään näkökantamme luoneet asioista ja niiden seuraksista. Niitä näkökantoja ihan turha kenenkään lähteä muuttamaan se on fakta. Tosiasioita joita lehdetkin kirjoittavat, nekin on varmasti 90% totta, mutta sekään tieto ei ole kaikille sopiva. Miten olisi hyvä??

        Mene sätissä näiden eräiden piiriin ja ala haukkua nikkejä punaisilla ja soittele heidän kanssa ja panettele milloin ketäkin. Kun tulet sitten sättiin ala oitis epäillä tuntematonta nikkiä, se on tuo, tää kuka lie. Kun sinua siitä joku sättääjä huomauttaa, ettei ole, sano valehtelet ja naura päälle. Tuolloin saat nyky sätin suosion itsellesi, muuten olet yksin ja syrjäytynyt.


    • Biodäm

      Äänestysominaisuus parantaisi montaa asiaa. Esimerkki: mikäli halutaan päättää, onko jokin esitetty väite ok, äänestämällä sekin selviäisi (peukky ylös tai alas).

      Äänestämällä voisi myös potkia pois epätoivottavat, sätin yleiseen ilmapiiriin sopimattomat ihmiset. Ongelmana on tietenkin se, että nämä pirusta seuraavat, ihmiseksi syntyneet, voivat keskenään sopia miten milloinkin äänestellään (kuten nyt sovitaan miten jotakuta vastaan hyökätään). Eli järjestelmää voi aina käyttää hyväksi, jos tahtoo.

      Ehkä asian voisi korjata siten, että punaisilla viestittelyt kielletään? Kaikki pitäisi olla julkista, mitä kirjoitetaan. Mikäli haluaa, voi avata uuden kahden välisen yksityiskeskustelun. Tuolloin pitäisi poistua muista sättihuoneista per ip-osoite, eli jos aloittaa yksityiskeskustelun, järjestelmä lemppaa ihmiset pellolle muista sätti-istunnoista.

      Loppujen lopuksi ihmisten riidat tuppaavat olemaan sellaisia, etteivät ne selviä ilman molempien osapuolien tahtoa selvittää itse riitaa. Kärpäsestä tulee hyvin usein härkänen.

      Suomi24 chatin osalta näyttää siltä, että tahto sovitella riitoja puuttuu molemmilta osapuolilta (jos osapuolia näissä yhteyksissä voi edes abstrahoida). Fiksuinta voi loppupeleissä olla se, että luovuttaa ja kokeilee olisiko jossain muualla paremmat - ja fiksummat - keskustelijat tai audienssit.

      Ei kannata fakkiintua vanhoihin protokolliin, sillä uudet voivat olla paljon mukavampia.

      Samalla tulee muistaa, että uutta ei saa ilman, että luopuu vanhasta. ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็_(ツ)_ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้

      • hamster66666

        Erittäin huonoja ehdotuksia ,ei mitenkään mahdollista .


      • Biodäm
        hamster66666 kirjoitti:

        Erittäin huonoja ehdotuksia ,ei mitenkään mahdollista .

        Mikä sitten olisi parempi tapa hoitaa ilmeinen ongelma kuntoon? Odottaa, että kiistakumppanit kasvaa koiranputkea hautuumaalla?


    • Taukopaikallaan

      Olisiko aika laittaa koko chat kiinni, vaikka kuukaudeksi? Vakkarit saisivat kunnon tauon ja voisivat miettiä, että olisiko chatille olemassa vaihtoehto. Samat ihmiset jauhaneet samoja asioita keskenään vuosia, ei mikään ihme että porukka tylsistyy ja turhautuu. Jos tärkeimmät puheenaiheet on luotsien tekemiset/tekemättä jättämiset, iltiksen otsikot joita kopsataan ylelle ja vaihtoehtoisesti laulujen sanat/you tube-linkit, voi varmaan päätellä että elämässä ei kovin paljon tapahdu. Kaikesta tulee sanomista/riitaa, yksikään lause ei ole kyllin hyvä kellekään. "Ei noi tajua", "Ei nää osaa", näitä ylentäviä lauseita näkee joka kerta kun avaa chatin. Nämä itsensä ylentäjät vaivautuvat silti tulemaan "alempiarvoisten" seuraan, vain ja ainoastaan kertomaan miten surkeita olemme. Kuka oikeasti viihtyy tuollaisessa seurassa? Elämänilo ja huumori täysin kadoksissa. Jotenkin äärettömän surullista.

      • no.sugar.tonight

        Hyvin kirjoitettu!


    • Kesänlapsimäooon

      Älkää ottako chattia noin tosissanne. Menkää ulos, aurinko on jo täällä!!!!

      • eierotetaleikkiä

        Kuule vaan kun toiset ottavat ja uhkailevat käräjillä sekä haastavat sinne. Minusta heidän kannattas mennä ulos tai heille antaa pitkäaikainen pääsykielto tänne.


    • tahdonchattirauhan

      Todella hyvä ehdoitus, sätti kiini kuukaudeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe