Tinder kokemuksia

TinderMan

Olen 35v. mies. Käyttänyt tinderiä nyt pari kuukautta. Matcheja on tullut 103 kappaletta. Itse pidän tinderistä. Käyn nykyään aika harvakseltaan baareissa, joten uusiin ihmisiin tutustuminen tinderin kautta on minulle parempi vaihtoehto. Lisäksi olen saanut melkoisen kipinän liikuntaan. Jatkuva baareissa notkuminen/alkoholin nauttiminen ei oikein sovi tähän yhtälöön.
Olen niitä ihmisiä, joka ei osaa lähteä baariin juomaan pelkkää vettä tai appelsiini-mehua. En tiedä onko kukaan:)

En ole yhden yön juttujen perässä, vaan etsin jotain pysyvämpää suhdetta.

No niin. Ongelma tässä yhtälössä on, että ketään ei tulla kotoa hakemaan. Tutustumista vastakkaiseen sukupuoleen täytyy harrastaa jollakin tavalla. Töissä tai kuntosalilla ei ole tullut vastaan potentiaalisia ehdokkaita. Joten tinderillä mennään:)

Kuitenkin nyt on päällä sellainen ajoittainen tinder-turhautuminen.
Muutamat tinder-treffit ovat takana. Mukavia naisia ovat kaikki olleet mutta kun ei iske, niin ei iske. Kuitenkin tuntuu, että melkein kokoajan on jonkun kanssa keskustelua päällä.

Esim. nyt on tilanne, että olen tavannut mukavan oloisen naisen. Tapasimme muutama päivä sitten. Treffit menivät ihan kivasti. Melkein 3 tuntia juttelimme kaikennäköisistä asioista. Treffien päätteeksi kysyin häneltä puhelinnumeroa. Jonka myös sain häneltä.
Suurella odotuksella odotan seuraavia treffejä.

Olen yhden naisen mies. Jos olen jutulla naisen kanssa. Vieroksun suuresti aloittamaan keskustelua yhtäaikaisesti toisen naisen kanssa.
Toisin sanoen en viitsi lähteä tähän "jospa sieltä löytyisi parempi" kikkailuun. Haluan tutustua toiseen paremmin, enkä tee suoraan tulkintaa yhden treffien perusteella.
Tämä toiminta tosin vaatii kärsivällisyyttä. Sillä tuntuu, että naiset eivät ole niitä nopeimpia takaisin kirjoittajia. Enkä halua painostaa tai olla liian flegmaattinen. Annan mennä omalla painolla.

Nyt kiinnostaisi kuulla mielipidettä vastakkaisen sukupuolen edustajilta.
Toiminko liian sinisilmäisesti tinderissä? Onko ritarillisuus ollutta ja mennyttä aikaa?

146

48441

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nainen29

      Kuulostat ihan täydelliseltä. Itselläni ihan samanlaisia ajatuksia, sillä erotuksella, etten ole vielä avannut tinderiä tai mitään muutakaan deittipalvelua. Olen melko varma, että toimisin samoin kuin sinä, ja luultavimmin sitä oikeanlaista "kipinää" syntyisi harvoin.

      • TinderMan

        Ap. kirjoittaa

        Kiitos! Nainen29

        On sääli etteivät ihmiset pysähdy miettimään ja tutustumaan. Moni kirja on päältäpäin tylsänoloinen, mutta sisältö ja juoni saattaa sisältää elämänmittaisen matkan.

        Olen ollut aina kova tekemään töitä ja harrastamaan kaikennäköistä liikuntaa.
        Tämä on tosin aiheuttanut elämään tyhjiön parisuhdemarkkinoilla.
        Vanha tekosyy: ei ole ollut aikaan.

        Mutta muutama kuukausi sitten pysähdyin ajattelemaan, että tätäkö haluan loppuelämältä. Tein päätöksen, että en halua.
        Nyt töitä yms. vähemmälle ja suunta kohti parisuhdemarkkinoita.

        Tosin helppoa tämä ei näytä olevan.
        En omasta mielestäni ole mitenkään ruosteessa vaan enemmänkin ihmeessäni ihmisten, ettenkin naisten asenteesta.

        Ehkä vastaan tulee Nainen29 asenteella varustettu nainen:)
        Saattaa olla, että olisin täysin myyty ja Case Closed!


      • Keski-ikä

        Allekirjoitan täysin tuon ajatuksen kipinästä: oikeanlaista kiinnostusta, jossa molemmat ovat suurinpiirtein samalla viivalla, tulee erittäin harvoin. Neljän vuoden deittailukokemuksen jälkeen voin sanoa, että muutama prosentti kaikista treffikokemuksista tuntuu siltä, että siitä olisi aineksia enempään. Sitten on niitä, joiden kanssa juttu tuntuu luistavan, mutta alkuinnostus lopahtaa jossain vaiheeessa. aika harvalla ihmisellä on mielenkiintoa lähteä tutustumaan toiseen paremmin, kun on aina uusia tarjolla...


      • Anonyymi

    • sukupuolierot

      Musta tuntuu että miehet tekee noin että tutustuu vain yhteen naiseen kerrallaan mutta naisilla on kierrossa useita miehiä samaan aikaan.

      • huomio-palkitsee

        Riippuu niin tyypistä. Itse olen törmännyt miehiin, jotka treffailee useita naisia samanaikaisesti mutteivät tietenkään paljasta sitä kenellekään. Varmaan se nostaa häntää, niin miehillä kuin naisillakin, jos kokee itsensä todella suosituksi ja halutuksi.


      • riinakkon

        Huonoa tuuria varmaan,mutta ikävää että tutustumisen jälkeen selviää että mies onkin varattu..varoituksen sana esim. Jesu,kuopio,moottoripyörä kerho.


      • Anonyymi
        riinakkon kirjoitti:

        Huonoa tuuria varmaan,mutta ikävää että tutustumisen jälkeen selviää että mies onkin varattu..varoituksen sana esim. Jesu,kuopio,moottoripyörä kerho.

        Lahdessa yksi samanlainen. Vaimo on joku venakko
        Rahaa on


    • kikkeliskok

      Joo..naisilla on useita miehiä kieroksella kun tutustuvat deittipalstoilla..oon huomannu samaa.väittävät kylläkin toista..:D kaikki deittisivusto oovat perseestä..

    • TinderMan

      Ap. kirjoittaa

      Tuo varmaankin on totta, että naisilla on monta rautaa tulessa. Tosin eihän sitä kukaan ikinä myönnä. Ehkä se on Tinder-pelin henki (ei tarvitsisi olla).

      Itse kuuluun kategoriaan, että jos ensi treffeillä sovitaan et nähdään uudestaan. En kyllä mielelläni siirrä seuraavia treffejä yli viikkoa pidemmäksi. Ellei ole painava syy esim. ulkomaanmatka tai sairaus.
      Olen huomannut, että omalta osaltani se innostus ja mielenkiinto toista kohtaan alkaa laskemaan jos seuraava tapaaminen alkaa kestämään. Varsinkin jos viestittely puolella on hiljaista tai yksipuoleista.

      Nyt pitää muistaa ettei ei ole kyse siitä, että pitäisi pöksyihin päästä nopeasti. Vaan toiseen tutustumista ja arviointia, että onko tässä mahdollista romantiikka tai läheisyyttä toista kohtaan vai onko tämä kaveripohjaista.
      Yleensä yritän järjestää tilanteen, jossa saadaan aikaiseksi suudelma toisilla treffeillä. Jos tämä torjutaan. Silloin se on Bon Voyage!

      Jos nainen ei saa aikaiseksi lähteä toisille treffeille melko nopeasti. Minulle se on turn off, merkki kaveruudesta tai ei kiinnosta.
      Saattaa olla, että nainen voi olla kiinnostunut, mutta jos on monta rautaa tulessa niin kiirettä pitää. Minun mielestä se ei ole silloin minun ongelma. Vaan naisen ihan oma ongelma.

      Nyt naiset! ette tiedäkään kuinka yksinkertainen "mites päivä on mennyt?" kuulumisviesti piristää miehen päivää. Tämä on vain aloitteen tekemistä ja kiinnostusta toista kohtaan. Eikä maksa mitään, tuo taatusti hyvän mielen ja ennen kaikkea hymyn kasvoille.

      Lisää kysymyksiä vastakkaisen sukupuolen edustajille:)
      Kannattaako siirtyä seuraavaan, jos toinen on flegmaattinen lähtemään uusille treffeille? ja jos treffeille pyytäminen alkaa olemaan jo painostavaa treffeille pyytäjänkin puolesta, kun toinen ei oikein osaa päättää mitä/ketä haluaa?

      Mitä mieltä olette tästä viikko max koodista?
      Tai toisien treffien suudelmasta?

      Kiitos! jo etukäteen vastauksista:)

    • Nainen29

      Hmm.. oli pakko vastata tuohon toisien treffien suudelma juttuun.
      En ole treffaillut aikoihin, sillä olin pitkään parisuhteessa, joten en tiedä, miten reagoisin suutelemiseen deiteillä.

      Lähtökohtaisesti ajattelisin minulle itselleni olevan tärkeää, että jos suutelen tai jopa harrastan seksiä jonkun kanssa, olisi se, että tietäisin, että se toinen osapuoli ei sillä hetkellä harrasta kyseistä toimintaa muiden naisten kanssa.(niinkuin en minäkään) Ja enhän voi sitä tietää, sillä se ei ole sellainen asia, joka minulle oikeastaan sillä hetkellä kuuluu, joten en voi siitä suoraan kysyäkään.

      En ymmärrä näitä bachelor- tyyppisiä tv-sarjoja joissa naiset ovat valmiita pussailemaan sen saman miehen kanssa, vaikka tietävät, että mies tekee samaa muidenkin kanssa? Tippuisin sieltä varmaan samantien, sillä pihtailisin kunnes tietäisin olevani ainoa ketä pussaillaan :) voi voi sentään.

      Kommenttini tuohon sinun asiaasi olisi siis, että jos olet kiinnostunut jostakin, niin ehkäpä toisien treffien suutelusäännössä voisi joustaa, mutta .. noh.. päätät sitten itse taas kun siihen tilanteeseen joudut/pääset ;)

      Muista myös se, että on vaarana, että jos yrität suudella liian aikaisin niin tämä nainen saattaa luulla, että olet pelkästään seksin perässä,(mitä ilmeisesti monet miehet ovat) ja siksikin kaikkoaa pois. Ehkä kosketus jollain muulla tavalla olisi parempi?

      • TinderMan

        Ap. kirjoittaa

        Pitää paikkansa, että joku voi ottaa suudelman aloitteena seksiin.
        Mutta myös jonkun mielestä se voi olla OK. Yleensä pyrin arvioimaan tilannetta.
        Halaaminen ja kävellessä kädestä kiinni pitäminen voisi olla neutraalimpi lähestymistapa.


      • fghjkfgh

        Ei kukaan järkevä suutele ensimmäisillä ja toisilla treffeillä. Aika paljon menetettävää, jos saakin esim. huuliherpeksen. Miehiä ei tautien tarttuminen kiinnosta ja he kyntävätkin ihan ketä tahansa. Monilla suomalaisilla miehillä on ientulehdus ja jos tämän hoitaisi kuntoon, niin suutelu olisi miellyttävämpää. Mies voi olla muuten mukava, mutta hampaiden takia suutelu ei onnistu. Jos mies haluaa pakkosuudella naista, niin pakkohan sellaisesta on kieltäytyä ihan oman terveyden takia.

        Suudelmat on varattu aivan spesiaaleille henkilöille ja jos mies ei sitä kestä, niin hän ei ole silloin oikea naiselle, joka on tarkka suhteista ja taudeista. Halaus ja silittäminen on kunnollisen miehen merkkejä. Muu lähes aina pelkkiä pelimiehen merkkejä.

        Ylipäätään jos suhtautuu kovin vaativasti kaikkeen treffeillä, niin menettää paljon. Mutta eihän tällä asenteella pärjää parisuhteessakaan. Nämä ihmiset eroavat jo ensimmäisen riidan myötä.


      • Anonyymi
        fghjkfgh kirjoitti:

        Ei kukaan järkevä suutele ensimmäisillä ja toisilla treffeillä. Aika paljon menetettävää, jos saakin esim. huuliherpeksen. Miehiä ei tautien tarttuminen kiinnosta ja he kyntävätkin ihan ketä tahansa. Monilla suomalaisilla miehillä on ientulehdus ja jos tämän hoitaisi kuntoon, niin suutelu olisi miellyttävämpää. Mies voi olla muuten mukava, mutta hampaiden takia suutelu ei onnistu. Jos mies haluaa pakkosuudella naista, niin pakkohan sellaisesta on kieltäytyä ihan oman terveyden takia.

        Suudelmat on varattu aivan spesiaaleille henkilöille ja jos mies ei sitä kestä, niin hän ei ole silloin oikea naiselle, joka on tarkka suhteista ja taudeista. Halaus ja silittäminen on kunnollisen miehen merkkejä. Muu lähes aina pelkkiä pelimiehen merkkejä.

        Ylipäätään jos suhtautuu kovin vaativasti kaikkeen treffeillä, niin menettää paljon. Mutta eihän tällä asenteella pärjää parisuhteessakaan. Nämä ihmiset eroavat jo ensimmäisen riidan myötä.

        Olen ollut monen naisen kanssa elämäni aikana. Myöskin käyttänyt prostituoiden palveluja(siellä ilman kondoomia suuseksiä). Myöskin narkomaanien kanssa olen ollut yhdynnässä monesti ilman kumia. Ikinä saanut mitään tautia narkkareilta tai huorilta. Kyl ne taudit on tulleet ihan tavallisilta naisilta.. suussa on niin kovat bakteerit etta siellä ei mikään klamydia viihdy. sanotaan et tippurin voi saada suuseksistä. mut aika pieni mahis. suosittelen ennemmin jotain nistiä tai prosua ku jotain "kauppiksessa" opiskelevaa naista. T. Japi 50v .Herpes.


    • TuuliTuule

      Samantyyppisiä kokemuksia kuin aloittajalla.
      Olin tuossa pariin otteeseen muutaman kuukauden Tinderissö.

      Fiksuja miehiä ja mukavia keskusteluja. Mukaville treffeillekin pääsin.
      Jäipähän yksi ihan useammaksi kuukaudeksi seuraan :-)

    • jokumies83

      Huh 103 matchia... itellä on vaikeuksia saada edes yhtä hyvää. Tosin laitankin vain tykkäyksen harvoille, jotka menee makuuni. Ja niitä on harvassa. Ehkä jos laittais järjestään summassa kaikille sydämen niin vois saada jotain matchia tai jos sittekään :) Noh onneks on live ja muutkin kanavat, niin ei ole pelkän tindun varassa :)

    • AikaEiRiitä

      Tässä on ajatusleikki:
      Naiset saavat treffipalveluissa paljon enemmän viestejä kuin miehet. Sanotaan vaikkapa, että 10kpl päivässä. Jos nainen ei puhele/treffaile kuin yhden kanssa kerrallaan hänen täytyy tietenkin sanoa 9 muulle, että ei kiinnosta. Tämä suututtaa ne 9 miestä ja vaikka heidän joukossaan olisi potenttiaalisia kumpaniehdokkaita, he poistuvat markkinoilta tämän naisen osalta. Jos nainen juttelee tämän ensimmäisen kiinnostavan miehen kanssa vaikkapa viikon, hänen täytyy torjua tänä aikana 69 miestä (9 6*10). Viikon päästä tämä mies saattaa osoittautua täysin sopimattomaksi. Kuinka monta viikkoa nainen voi jatkaa tällä tavoin ennen kuin kaikki palvelun miesehdokkaat on torjuttu ja vain kourallisen kanssa juteltu?
      Kun tarjontaa on paljon ja joukossa monta hyvää niin naisen on kerrassaan pakko jutella useamman kanssa. Kolme on melko sopiva määrä: Yksi tulossa, yksi tulilla ja yksi menossa.
      Sama yhtälö pätee tietysti myös suosittuihin miehiin, jotka saavat paljon viestejä naisilta.
      Vastaamatta jättäminenkin aiheuttaa samantyylisen reaktion, sillä kukaan ei halua jäädä odottelemaan, että jospa se keskustelukumppani kokeilee nykyisen deittinsä läpi ja palaa sitten "jonossa seuraavaan". Eikä "anteeksi, juttelen juuri jonkun kanssa, mutta voin jutella sinun kanssasi jos tämän kanssa ei natsaa" tuota yhtään sen parempaa tulosta.

      T: Ties miten monta keskustelukumppania, 8 treffit, joista viimeinen ollut jo 2 vuotta saman katon alla.

      • tasan.ei.nallekarkit

        Tavismiehillä ei ole yhtään vaihtoehtoja.
        Naisella on noin 1000x enemmän vientiä nettideiteissä ja tindereissä kuin mitä tavismiehellä.


      • uytrtyuiouy

        Nainen pelaa tuollaisella osaamattomuudellaan itsensä ulos, pitäisi olla itse aloitteellinen valinnantekijä viestittelijöiden suhteen, mutta sehän ei näiltä onnistu.


    • TinderMan

      Ap. kirjoittaa

      Taas on muutama viikko takana Tinderissä.
      Nyt vastaan on tullut pari näitä yhdenillan kirjoittaja naisia.
      Ollaan keskusteltu ja vaihdettu kuulumisia. Sitten seuraavana päivänä on joko lähdetty Tinderistä tai poistanut minut matcheista.
      Sinänsä minua tämä ei haittaa. Mutta se on ollut hukkaan heitettyä aikaa, kun on muutaman tunnin käyttänyt aikaa toiseen tutustumiseen. Sitten kadotaan vähän äänin. Ei voi kuin ihmetellä?!?
      Enkä todellakaan ole kirjoittanut mitään asiatonta.
      Ilmeisesti asiallisuutta ja kohteliaisuutta palkitaan samalla tavalla, kun epäkohteliaisuutta tai asiattomuutta.

      Matcheja on tullut taas lisää. Mutta aloitteen tekeminen naisilta tuntuu olevan täysin mahdoton ajatus.
      Ei missään tapauksessa saa näyttää epätoivoiselta tai helpolta;)

      Mitäs mieltä olette näistä nopeista Exit-naisista?

      • endless.choice

        Noita on paljon mutta nuokin ovat parempia kuin ne naiset jotka vastaavat viesteihin, sopivat treffit ja edellisenä päivänä sanovat että "nyt iski kevätflunssa joten en pääse treffeille huomenna". Näitä on ollut kaksi kappaletta viime aikoina.
        Oleellista tässä on että nuo naiset ei tarjoudu sopimaan uutta päivää ja kun kysyt myöhemmin, että oletko jo kunnossa niin poistavat mätseistä :D En oikein ymmärrä tuota naisen logiikkaa, jos kertovat miehelle tekosyyn että ovat kipeänä niin luulevatko että mies tajuaa jättää asian siihen sitten? Miksi suostua treffeille jos eivät oikeasti halua?
        Muutenkin on jo red flag jos treffit sovitaan esim viikon päähän, sitten ne ainakin peruuntuu. Luulen että jos kiinnostuisivat oikeasti niin haluaisivat nähdä nopeammin.

        Kaikki tällainen käytös naisilta vaan vahvistaa sitä mielikuvaa, että naisilla on siellä tinderissä jotain 100 mätsiä ja kaikki jotain mallitasoisia miehiä jotka pommittaa naista viesteillä niin sillä tavisnaisella nousee kusi päähän eikä tiedä ketä valkata.
        Huomannut kyllä että naisten aktiivisuus tinderissä on puhdas nolla, ei tehdä aloituksia.
        Viimeksi laitoin naiselle viestin että "moi, mitä kuuluu? Harrastatko jotain liikuntaa" niin vastaus oli "moi, joo harrastan" ....ja sen jälkeen ei enää vastannutkaan.
        Ei tainnut pahemmin sitten kiinnostaa? Itse ainakin saisin tuollaiseen avoimeen kysymykseen aika pitkänkin vastauksen laadittua.
        Naiset valittaa että miehet vonkaa vaan seksiä mutta itse en ole huomannut asiallisuudenkaan toimivan.


      • Tyhmyysoityhmyys
        endless.choice kirjoitti:

        Noita on paljon mutta nuokin ovat parempia kuin ne naiset jotka vastaavat viesteihin, sopivat treffit ja edellisenä päivänä sanovat että "nyt iski kevätflunssa joten en pääse treffeille huomenna". Näitä on ollut kaksi kappaletta viime aikoina.
        Oleellista tässä on että nuo naiset ei tarjoudu sopimaan uutta päivää ja kun kysyt myöhemmin, että oletko jo kunnossa niin poistavat mätseistä :D En oikein ymmärrä tuota naisen logiikkaa, jos kertovat miehelle tekosyyn että ovat kipeänä niin luulevatko että mies tajuaa jättää asian siihen sitten? Miksi suostua treffeille jos eivät oikeasti halua?
        Muutenkin on jo red flag jos treffit sovitaan esim viikon päähän, sitten ne ainakin peruuntuu. Luulen että jos kiinnostuisivat oikeasti niin haluaisivat nähdä nopeammin.

        Kaikki tällainen käytös naisilta vaan vahvistaa sitä mielikuvaa, että naisilla on siellä tinderissä jotain 100 mätsiä ja kaikki jotain mallitasoisia miehiä jotka pommittaa naista viesteillä niin sillä tavisnaisella nousee kusi päähän eikä tiedä ketä valkata.
        Huomannut kyllä että naisten aktiivisuus tinderissä on puhdas nolla, ei tehdä aloituksia.
        Viimeksi laitoin naiselle viestin että "moi, mitä kuuluu? Harrastatko jotain liikuntaa" niin vastaus oli "moi, joo harrastan" ....ja sen jälkeen ei enää vastannutkaan.
        Ei tainnut pahemmin sitten kiinnostaa? Itse ainakin saisin tuollaiseen avoimeen kysymykseen aika pitkänkin vastauksen laadittua.
        Naiset valittaa että miehet vonkaa vaan seksiä mutta itse en ole huomannut asiallisuudenkaan toimivan.

        Siis ...ihanko oikeasti avasit tuntemattomalle naiselle keskustelun "moi, mitä kuuluu, harrastatko jotain liikuntaa?" 😀😀😀😀
        Ei oo todellista!
        Ja vielä ihmettelet miksei avannut asiaa sen enempää! 😀😀😀


      • sdfsdfsdf
        Tyhmyysoityhmyys kirjoitti:

        Siis ...ihanko oikeasti avasit tuntemattomalle naiselle keskustelun "moi, mitä kuuluu, harrastatko jotain liikuntaa?" 😀😀😀😀
        Ei oo todellista!
        Ja vielä ihmettelet miksei avannut asiaa sen enempää! 😀😀😀

        Ja mikäs tuollaisessa avausviestissä on vikana?


      • Anonyymi
        endless.choice kirjoitti:

        Noita on paljon mutta nuokin ovat parempia kuin ne naiset jotka vastaavat viesteihin, sopivat treffit ja edellisenä päivänä sanovat että "nyt iski kevätflunssa joten en pääse treffeille huomenna". Näitä on ollut kaksi kappaletta viime aikoina.
        Oleellista tässä on että nuo naiset ei tarjoudu sopimaan uutta päivää ja kun kysyt myöhemmin, että oletko jo kunnossa niin poistavat mätseistä :D En oikein ymmärrä tuota naisen logiikkaa, jos kertovat miehelle tekosyyn että ovat kipeänä niin luulevatko että mies tajuaa jättää asian siihen sitten? Miksi suostua treffeille jos eivät oikeasti halua?
        Muutenkin on jo red flag jos treffit sovitaan esim viikon päähän, sitten ne ainakin peruuntuu. Luulen että jos kiinnostuisivat oikeasti niin haluaisivat nähdä nopeammin.

        Kaikki tällainen käytös naisilta vaan vahvistaa sitä mielikuvaa, että naisilla on siellä tinderissä jotain 100 mätsiä ja kaikki jotain mallitasoisia miehiä jotka pommittaa naista viesteillä niin sillä tavisnaisella nousee kusi päähän eikä tiedä ketä valkata.
        Huomannut kyllä että naisten aktiivisuus tinderissä on puhdas nolla, ei tehdä aloituksia.
        Viimeksi laitoin naiselle viestin että "moi, mitä kuuluu? Harrastatko jotain liikuntaa" niin vastaus oli "moi, joo harrastan" ....ja sen jälkeen ei enää vastannutkaan.
        Ei tainnut pahemmin sitten kiinnostaa? Itse ainakin saisin tuollaiseen avoimeen kysymykseen aika pitkänkin vastauksen laadittua.
        Naiset valittaa että miehet vonkaa vaan seksiä mutta itse en ole huomannut asiallisuudenkaan toimivan.

        Nää treffienperujanaiset pyörittävät usein useampaa miestä.
        Se on syy näihin perumisiin. Ja näillä kokemuksilla myös minä teen naisille samalla tavalla.

        No Mercy, tilanne on tämä.


      • Anonyymi
        sdfsdfsdf kirjoitti:

        Ja mikäs tuollaisessa avausviestissä on vikana?

        Et oo tosissas? Eikö tule mieleen esitellä itseään,? toisen olisi helpompi keskustella, kuin lypsää 10 viestillä yksi kysymys kerrallaan?


    • Nainentinderistä

      Hei!

      Käyttekö te miehet samoihin aikoihin treffeillä myös muiden naisten kanssa vain vaan yhden kerrallaan?

      • pete_pjn

        Yhden naisen kanssa treffeillä kerrallaan. Mikäli sovitaan uudet treffit, niin muita treffejä en sovi ennenkuin tämä nykyinen on katsottu läpi mitä siitä tulee.

        Tosin harvemmin niitä toisia treffejä on tullut, joten yleensä tilanne on se että treffit kun on käyty niin pienen hengähdystauon jälkeen katsomaan kosko sitä toisen naisen kanssa natsaisi paremmin. Seuraavien treffien sopimiseen tosin saattaapi sitten kuluakin viikosta kuukausiin.


      • TinderMan

        Ap. kirjoittaa

        Pyrin itse keskustelemaan ja treffaamaan yhden naisen kanssa kerrallaan. Enkä ota mitään vakavasti ennen kuin olen tavannut toisen kasvotusten.

        Otan kyllä kontaktia naiseen ensi treffien jälkeen, jos pidän hänestä. Mutta jos näyttää siltä, että toinen on liian vaikeasti tavoiteltava tai flegmaattinen tapaamaan uudelleen. Jatkan matkaan eteenpäin.

        En näe siinä mitään hauskaa, jos on 3-4 naista yhtäaikaa pelissä.
        Ahneella on yleensä paskanen loppu.
        Tietenkin jos kyse on vain seksin hakemisesta niin mikäs siinä.

        Mutta ei ole minun juttu.


    • Nainentinderistä

      Olis kyllä hienoa jos kaikilla olis samanlainen mentaliteetti kuin teillä kahdella edellisellä vastaajalla.

      olis kyllä kiva kuulla myös muita rehellisiä mielipiteitä :)

      • tosiaankin

        Vaikea käydä monen kanssa samaan aikaan treffeillä koska yleensä niitä 2. treffejä harvemmin tulee..
        Mielummin yhden kanssa kerrallaan.


      • Tinderfever

        Kyllä voi mieskin kadota ihan yhtä äkkiä kuin mitä on ilmestynytkin. Mä kanssa viesteilin miehen kanssa pari päivää Tinderissä ja vähän Whatsapp issa. Ei saatu vielä tapaamista sovittua enkä sitten hälle soittanutkaan kun en ajatellut sen olevan juuri sen illan asia. Tämän jälkeen ei enää ottanut itse yhteyttä vastaili kyllä kun minä otin yhteyttä. Ei sitten tavattukaan ja lopulta poisti matcheistään. Vaikka mitä toiveita jo minulla oli ja kovasti kiinnostuin. Pettynyt ja allapäin sitten jälkeenpäin. Ehdin ihastua ja varmaan ihan vääristä syistäkin. Eli tällanen intohimo kun iskee niin ei silloin kyllä pidä kuin vain sen yhden matchin. Voisiko löytyä uudelleen? Ja olikohan tuo sittenkin varattu? Ei vaan tajua kuin noin yht'äkkiä loppuu ja oli jo kuitenkin kuumaa huumaa.


      • Anonyymi

        Useamman naisen kanssa, koska naiset tekevät samoin.
        Älä jää pelurin varaan jos vastassa on peluri. Pelaa myös itse tai saat aina kokea tämän saman "perun treffit jne jne" naisen puolelta.


    • SuosittuMies

      Keskimäärin 2-3 naista yhtäaikaa treffailtavana, joista sitten tapahtuu luonnollista karsintaa ja mukaan pullautetaan välillä uusia. Yli kolmen ei pysty tai alkaa tuleen ajanhallintaongelmia. Täydellisen mätsin kohdalla kaikki energia keskitetään siihen yhteen. Jos ajetaan vain sarjassa, niin niitä täydellisiä mätsejä tulee korkeintaan yksi vuodessa. Rinnaikkaisajona enemmän ja on suurempi mahdollisuus täydelliseen rakkauteen.

    • TinderMan

      Ap. kirjoittaa

      Matcheja tulee päivittäin lisää. Nyt mennään jo 125 matchin kanssa.
      Olen nyt päättänyt vaihtanut taktiikkaa. Koska naiset näköjään pyörittävät montaa miestä kerrallaan. Joten miksi en kokeilisi samaa.

      Keskusteluyhteys on nyt avattu 3 naisen kanssa. Katsotaan mitä tästä seuraa.
      Kaikki ovat samalla viivalla. Ketään en ole vielä tavannut.
      Pyrin järjestämään treffit jokaisen kanssa. Jos joku osoittaa oikeasti aloitteellisuutta ja kiinnostusta ensi treffien jälkeen. Saatan tylysti tiputtaa loput kyydistä.

      Tätä ilmeisesti naiset haluavat ja hakevat Tinderissä.
      Kohtele muita niin kuin haluat heidän kohtelevan sinua.

      Sisäisesti olo on kuin tunteettomalla paskalla ja kaukana ollaan siltä omalta mukavuusalueelta. Mutta minkäs teet, kun tähän on menty Tinderissä.

      • TäydellinenMies

        Näin se on. Kannattaa moniajaa ja ajatella enemmän omaa etua koska sitä ei tällä saralla kukaan muukaan tee. Rakkaudessa on lähes kaikki sallittua. Tuskin harmittaa, että treffailit jossain vaiheessa monia yhtäaikaa, kun löydät sen oikean. Niin muutkin tekee.


    • haaveilijamies

      EN tykkää tinderistä. Naiset hakee vaan lohtu panoa kun joku paska mies on kohdellut huonosti. Haluaisin seurustella ja kunnon suhteen kaikkinen lisineen.

      • Anonyymi

        Just tätä normaali mies hakee. Unohtanut vanhat suhteet mutta naiset taas ei.


    • Naisellinen000

      Kun näitäkin keskusteluita lukee, on aivan päivän selvää, että ihmiset eivät löydä toisiaan seurustelumielessä.

      Olen huomannut, että suomalaiset miehet eivät panosta naiseen, eivät tarjoa treffeillä, eivät hae naista autolla treffeille ja vie takaisin kotiin, eivät tee minkäänlaista efforttia että hän hurmaisi naisen.

      Jos joku mies oikeasti tekisi joskus jotain muuta kun sanoisi, " eh, mennäänkö leffaan?"
      Tarkoittaen että mennään leffaan, kahville tai kävelylle sinnepäin missä herra asuu.
      Enkä nyt tarkoita että aina tarvitsee tulla naisen luo, mutta mielestäni vastavuoroisuus olisi tässä asiassa poikaa.

      Minulla on ollut yksi pitkä suhde, joka kestikin sen 10 vuotta, siitä lähtien kun olin 17.
      Mies oli herrasmies, hän teki oikeasti asioita sen eteen että tuli tapaamaan minua, järjesti aikaa minulle ja ehdottomasti tarjosi treffeillä.

      En odota suhteessa ollessani, että mies tekee kaiken tai että mies maksaa kaiken, MUTTA kun tapailen miestä, hänen on tehtävä tietynlaisia asioita joista minulle tulee sellainen olo, että hän todella on minusta kiinnostunut. En minä voi käyttää aikaani enempää kuin yhdet tai kahdet treffit mieheen, joka ei laita minkäänlaista panostusta minuun tai siihen että meistä tulisi jotain.

      Ja kyllä, nyt te sanotte, että no en kyllä maksa jne.. saa naiset olla yksin prinsessoita jne... no teidänlaisia miehiä en halua. Koska todellisuus on kuitenkin sitä, että mies jahtaa ja nainen päättää sitten valitseeko miehen.

      Ja älkää pelätkö. Kun olette ensin itse oikeasti romanttisia ja ritarillisia ja osoitatte kiinnostuksenne muutamilla treffeillä, alkaa nainenkin tehdä niitä aloitteita, trust me ;)

      • sdfghjklölkjhgfds

        Olet juuri niitä naisia, jotka karsiutuu ensitapaamisella. Olet sen verran sosiaalisesti tyhmä, ettet huomaa typerää ja ristiriitaista käytöstäsi, vaadit että sinulle tarjoillaan ja haetaan autolla treffeille, sellaisesta ihmisestä tulee mieleen jokin loinen. Varmasti sellainen loinen jollekin miehelle menee, joka ei muuta saa, mutta tehokkaasti seuloo fiksummat. Jokainen hoitakoon oman osuutensa heti alkumetreiltä, se periaate kannattaa tuoda esiin, jos haluat arvostusta! Naiset on työssäkäyviä ja itsensä elättäviä siinä missä miehetkin, miehet ei enää jahtaa naisia, nyt eletään vuotta 2016!


      • TinderMan

        Ap. kirjoittaa

        Allekirjoitan osan Naisellinen000 kirjoittamasta.

        Tarjoaminen ensi treffeillä on ehdottomasti miehen tehtävä.
        Teen tämän joka kerta automaattisesti. Vaikka nainen pyytäisikin treffeille.
        Tarjoan vaikka toisilla ja kolmansillakin treffeillä. Jos nainen on kiinnostava.

        Alkutreffaamisen jälkeen ja seurusteluvaiheen alkaessa tulee vastaan taloudelliset realiteetit. Kyse ei ole siitä, etteikö haluaisi hemmotella naista ja pitää hyvänä. Valitettavasti ne laskut ja lainanlyhennykset pitää edelleen maksaa.

        Tottakai pienet arjen huomiot ovat paikallaan. Naisen hakeminen autolla, oven avaaminen, kahvin tarjoaminen yms. Nämä ovat itsestäänselvyyksiä minulle.
        Jos nainen odottaa 3-4kertaa kuukaudessa ravintola-illan maksamista miehen toimesta. Tässä tulee ne taloudelliset realiteetit vastaan.

        Vaikka nainen haluaisikin, että häntä hemmotellaan. Jalat pitää olla myös naisella tukevasti maassa. Eikä miestä kannata ajaa taloudelliseen ahdinkoon vain sen takia, että haluaa olla hemmoteltavana.
        Jatkuva hemmottelu on minun mieltä rikkaiden hommia. Normaali järjissään olevan mies juoksee tässä vaiheessa karkuun. Vain umpirakastunut hölmö roikkuu naisen pompoteltavana.

        Olen nähnyt yhden tragedian lähipiirissä, jossa nainen on pitänyt miestä jatkuvassa hemmottelu-kierteessä. Miehen talous kaatui, joka loppujen lopuksi vei miehen tilanteeseen josta ei ollut ulospääsyä.
        Jonka seurauksena hän päätti päivänsä.
        Apua hän olisi saanut, jos olisi sitä pyytänyt. Mutta oma ylpeys ja häpeäntunne esti tämän. Lopputulos oli traaginen.

        Tästä oppineena, olen varovainen naisten suhteen. Tunnistan melko nopeasti onko kyseellä niin sanottu onnenonkija vai omilla jaloillaan seisova nainen.


      • kjhjkjkjkjkjklklölkojkl
        TinderMan kirjoitti:

        Ap. kirjoittaa

        Allekirjoitan osan Naisellinen000 kirjoittamasta.

        Tarjoaminen ensi treffeillä on ehdottomasti miehen tehtävä.
        Teen tämän joka kerta automaattisesti. Vaikka nainen pyytäisikin treffeille.
        Tarjoan vaikka toisilla ja kolmansillakin treffeillä. Jos nainen on kiinnostava.

        Alkutreffaamisen jälkeen ja seurusteluvaiheen alkaessa tulee vastaan taloudelliset realiteetit. Kyse ei ole siitä, etteikö haluaisi hemmotella naista ja pitää hyvänä. Valitettavasti ne laskut ja lainanlyhennykset pitää edelleen maksaa.

        Tottakai pienet arjen huomiot ovat paikallaan. Naisen hakeminen autolla, oven avaaminen, kahvin tarjoaminen yms. Nämä ovat itsestäänselvyyksiä minulle.
        Jos nainen odottaa 3-4kertaa kuukaudessa ravintola-illan maksamista miehen toimesta. Tässä tulee ne taloudelliset realiteetit vastaan.

        Vaikka nainen haluaisikin, että häntä hemmotellaan. Jalat pitää olla myös naisella tukevasti maassa. Eikä miestä kannata ajaa taloudelliseen ahdinkoon vain sen takia, että haluaa olla hemmoteltavana.
        Jatkuva hemmottelu on minun mieltä rikkaiden hommia. Normaali järjissään olevan mies juoksee tässä vaiheessa karkuun. Vain umpirakastunut hölmö roikkuu naisen pompoteltavana.

        Olen nähnyt yhden tragedian lähipiirissä, jossa nainen on pitänyt miestä jatkuvassa hemmottelu-kierteessä. Miehen talous kaatui, joka loppujen lopuksi vei miehen tilanteeseen josta ei ollut ulospääsyä.
        Jonka seurauksena hän päätti päivänsä.
        Apua hän olisi saanut, jos olisi sitä pyytänyt. Mutta oma ylpeys ja häpeäntunne esti tämän. Lopputulos oli traaginen.

        Tästä oppineena, olen varovainen naisten suhteen. Tunnistan melko nopeasti onko kyseellä niin sanottu onnenonkija vai omilla jaloillaan seisova nainen.

        Pummaavasta naisesta on kannattaa hankkiutua eroon mahdollisimman pian, taipumus vai pahenee. Usein alemmantason, hieman yksinkertainen mies sortuu tuollaiseen naisen ostamiseen ja ajautuu itse talousvaikeuksiin.


      • Tinderis

        En hae itselleni prinsessaa vuonna 2016. Tarjoan, jos olen pyytänyt vaikka kahville. Ensitreffit ravintolassa nyt ei muutenkaan ole tätä päivää. Oven avaan kaikille. En kuitenkaan yritä hurmata mitenkään erityisesti, jos en kelpaa sellaisena kuin olen niin ei kiinnosta minua.

        Onneksi näitä modernejakin naisia löydyy pilvin pimein.


      • TreffaajaHki

        Suomalainen nainen on tässä asiassa varsin helppo. Tarjoat treffeillä kahvit tms. Ravintollassa tarjoat myös, yleensä suomalainen nainen ei edes tahdo, että tarjoa ruan koska hänestä se on lupaus seksistä. Karrikoin kyllä. Menkääpä Venäläisen tai Virolaisen naisen kanssa ulos. Hän on olettaa, että maksat kaiken aina. Ihan sama kuinka varakas hän on Sinä tarjoat kaiken eikä se ole lupaus mistään. Tämä täysin kulttuurillen juttu. Ko. maissa miehet toimivat näin. Nainen parisuhteessa kotona ja hoitaa kodin ja miehen. Hyvin hoitaakin, mutta mies maksaa.
        Treffeillä pitää kyllä olla kohtelias ja huomioiva ja ekat treffit mies maksaa. Ainakin ekat.


      • gjaljgpiwiraij
        TreffaajaHki kirjoitti:

        Suomalainen nainen on tässä asiassa varsin helppo. Tarjoat treffeillä kahvit tms. Ravintollassa tarjoat myös, yleensä suomalainen nainen ei edes tahdo, että tarjoa ruan koska hänestä se on lupaus seksistä. Karrikoin kyllä. Menkääpä Venäläisen tai Virolaisen naisen kanssa ulos. Hän on olettaa, että maksat kaiken aina. Ihan sama kuinka varakas hän on Sinä tarjoat kaiken eikä se ole lupaus mistään. Tämä täysin kulttuurillen juttu. Ko. maissa miehet toimivat näin. Nainen parisuhteessa kotona ja hoitaa kodin ja miehen. Hyvin hoitaakin, mutta mies maksaa.
        Treffeillä pitää kyllä olla kohtelias ja huomioiva ja ekat treffit mies maksaa. Ainakin ekat.

        Virossa syö 50 eurolla 2 lärviä ravintoloissa viikon juomineen ja jälkiruokineen. On hieman eri asia täällä suomessa, kun ravintolassa yksi käynti kahdelle ilman juomia ja jälkiruokia maksaa myös tuon 50 euroa.


      • JännäMiesItse

        Jännämies ei maksa eikä kustanna naiselle mitään. Jännämiehen osa on olla panija. Joka alkaa naiselle kaiken maksamaan, saa maksaa koko ikänsä, ja olla aisuri. Aisuri maksaa ja viihdyttää naista, ja jännämiestä nainen kokee rakastavansa, ja jännämies on se joka myös panee.
        Älkää siis pojat alkako aisureiksi heti ensi treffeiltä.
        Nainen ei arvosta sellaista miestä, joka maksaa ja kustantaa hauskuudet.


    • Naisellinen000

      Jäikö jollekin tämä lause epäselväksi?

      "En odota suhteessa ollessani, että mies tekee kaiken tai että mies maksaa kaiken"

      Tasapuolisuus suhteessa on ihan eri asia, kuin se, että panostaa suhteen alkupuolella siihen, että osoittaa toiselle olevansa aidosti tässä mukana ja valmis panostamaan siihen aikaansa, kiinnostustaan ja ehkä jopa muutaman kahvikupillisen tai illallisen.


      Suhteessa ollessa on mielestäni ihan päivänselvää, että molemmat maksavat pitkälti omat juttunsa ja kummallakin on aika pitkälti sama elintaso. Oli sitten kumpi tahansa se enemmän tienaava osapuoli.

      Itse olen ihan ookoosti tienaava nainen, enkä ole ollenkaan pihi.

      • TinderM44

        Milä nainen osoittaa sen mielenkiinnon sitten? Jos nainen maksaa omansa heti alkuun, niin nainen osoittaa sen, että hän on kiinnostunut miehestä eikä tämän rahoista. Samoin nainen voi osoittaa kiinnostusta omalla aktiivisuudella, ei odota miehen laittavan ensin viestiä yms. En pidä vaikeasti tavoiteltavista naisista, mielenkiinto menee nopeasti. Mutta onneksi Tinderissäkin riittää naisia, jotka tekevät itse aloitteita, kun ei montaa kertaa viikossa tule sovellusta avattua ja näin ollen ne matchitkin lojuu siellä aina jonkun päivän. Laitan aina jotain viestiä matcheille, jos eivät ole viestiä laittaneet, mutta tilastollisesti pidemmälle on johtaneet ne matchit, joissa nainen on ollut heti alusta asti aloitteellisempi ja ekat treffit ovat olleet ihan vain puistossa tai torilla tapaamiset. Jos nainen ehdottaa jonnekin syömään lähtemistä, niin on vain rahan perässä. Ja minäkin tienaan ihan hyvin, mutta en missään nimessä tuo ensimmäisten treffien aikana esiin esim. sitä millaisella autolla ajan, että omistan moottoripyörän ja veneen tms. Naisen pitää kiinnostua minusta ja prinsessat saa tosiaan joku muu riesakseen :D


    • gegeger

      Oletteko huomanneet että aina jos naisella on ensimmäisenä kuva jossa näkyy vain vartalo niin kasvot ei ole viehättävät seuraavassa kuvassa. Pyrkivät varmaan siihen että miehet tykkäisivät pelkän vartalokuvan perusteella.

    • TinderMan

      Ap. kirjoittaa

      Taas ollaan muutamat Tinder-treffit viisaampia.

      Ensimmäisenä huomiona kahdesta edellisestä treffeistä oli itse naiset. Lähinnä heidän kykynsä pitää omasta kropasta ja kunnostaan huolta. Jälleen kerran, molemmat olivat todella mukavia. Mutta molemmilla oli liikakiloja, jonka takia fyysinen vetovoima puuttuu minun osaltani.
      Liikakilolla tarkoitan 25-30kg normaalipainon päälle.

      Jokaisella on omat makunsa naisten suhteen. Mutta omaan nais-makuuni ei kuuluu lihavuus. Naisella pitää olla muotoja, Joo. Mutta en tarkoita muodoilla siideri-mahaa ja kaksoisleukaa.

      Osa naisista oikein erikoistuu sopivan kamerakulman löytämiseen, jossa peitellään omaa vartaloa.
      Missä vaiheessa järkevä ruokavalio ja liikunnanhalu on heitetty roskalaatikkoon. Onko tarkoitus löytää itselleen ukko, joka alkaa myös samalla toimimaan personal trainerina.

      En tiedä mitenkä oikein käsittelisin asiaa.
      Toisaalta haluaisin katsoa mihin juttu johtaa. Mutta ennen pitkään juttu johtaa makuuhuoneeseen. Jossa saattaa ilmetä ongelmia, kun pitäisi ruveta hommiin. Edes kuningas-alkoholilla ei tätä asiaa korjata. Vaikka sanotaan, että nainen muuttuu aina vaan kauniimmaksi jokaisen lasillisen jälkeen. Ei minun mielestäni!

      Suoraankaan ei voi sanoa. Nainen ottaa välittämästi itseensä.
      Sitten on taas vaihtoehto, jossa lähden toiveikkaana mukaan. Tosin ennen pitkään mukaan tulee oma terveellinen ruokavalioni ja paloni liikuntaa kohtaan. Jos toinen kiskoo karkkia, pizzaa tai burgereita vieressä. Eikä liiku juuri ollenkaan. Ei tämäkään toimi.
      Ennen pitkään pakko nostaa asia esille "Rakas olit jo valmiiksi Pullukka, kun tapasimme" Teetkö jotain.

      Nyt en tarkoita mitään bikini fitness kroppa vaatimuksia naiselta.
      Vaan normaali BMI mukainen pituus/paino-yhtälö. Tiedän, että taulukko ei ole täydellinen mutta selkeästi suuntaa antava.
      Olen itse BMI indeksin mukaan 4 kg ylipainoinen. Oli puoli vuotta sitten 13kg ylipainoinen. Päätin tehdä asialle jotain. Nyt lähestyn normaalipainoa kovaa vauhtia. Enkä todellaan palaa enää takaisin vanhoihin mittoihin.

      No niin, kysymyksiä naisille.
      Mitä mieltä olette, ovat naiset valmiita tekemään muutoksia kun ukko ottaa kainaloonsa?
      Kannattaa lähteä suhteeseen siinä toivossa, että toinen alkaa omatoimisesti tekemään asialle jotain?
      Pitäisikö vaan sanoa suoraan ja tehdä palvelus toiselle. "Laihduta niin mahdollisuutesi paranevat parisuhde-markkinoilla"?
      Mikä olisi teidän reaktio jos mies sanoisi, että olet mukava mutta et muodollisesti puoleensa vetävä?

      Anteeksi, jos joku loukkaantuu kirjoittamastani tekstistä!

      • molempi.paha

        "Kannattaa lähteä suhteeseen siinä toivossa, että toinen alkaa omatoimisesti tekemään asialle jotain?"

        Tuollainen ei kannata.
        Minulla on yksi tuttavamies joka on itse liikunnallinen ja hyväkuntoinen mutta tyttöystävä ei ole.
        Hän sitten yritti saada tyttöystäväänsä kuntoilemaan mutta jos naisella ei ole omaa motivaatiota niin eihän siitä mitään tullut. Nyt mies on täysin turhautunut suhteeseensa.

        Ja tuossa on yksi toinenkin karikko, jos nainen lihavana tyytyy sinuun mutta kun pääsee timmiin kuntoon ja miesvalikoima paranee niin jättääkin sinut, ei olisi kovin kiva kohtalo.


      • TinderMan

        Ap. kirjoittaa

        Ymmärränkö niin, että tuttavamies lähti suhteeseen.
        Sillä oletuksella, että nainen alkaisin työstämään omaa kuntoa ja ylipainoa mutta näin ei käynyt?
        Vai tapahtuiko ylipainon kertyminen suhteen aikana?


    • SytykeMies

      Muutama kysymys.

      - Tykkäätkö kaikista vai joku tietty strategia?
      - Missä asut ja miten laajalta alueelta haet?

      Aika hyvin tunnut noita matcheja saavaan. Itselle ei tule kuin muutama.

      • TinderMan

        Ap. kirjoittaa

        En tykkää kaikista. Pyyhin sekä oikealle, että vasemmalle.
        Asuinpaikka jääköön mainitsematta. Haen max 70 km.

        Mitä paremmassa kunnossa olet. Sen paremmin alkaa matcheja tulemaan. Jotkut matchit kuolevat liialliseen tarjontaan Tinderissä, jotkut etenevät tapaamiseen.


      • SytykeMies

        No kyllä sulla varmaan naamataulukin on kunnossa ja asunet jossain isomman kaupungin lähettyvillä.

        Ei siinä, toivottavasti löytyy sopiva sullekin.


    • Naisellinen000

      Sanoisin, että jos naisen kroppa ei miellytä eli lähinnä ällöttää, niin kannattaa jatkaa etsimistä vielä. Ihan varmasti löytyy vielä sopivan kokoisiakin yksilöitä makuusi.

      • TinderMan

        Ap. kirjoittaa

        Naisen jonka kanssa kirjoittelen ja jonka olen myös tavannut. Hänellä on mitä mahtavin luonne, positiivisuus, huumorintaju ja elämänasenne.
        Ainoa mitä toivoisin, että olisi hieman timmimpi kroppa. Enkä tarkoita mitään bikini fitness kroppaa vaan normaali kroppa
        Uskon, että tämä juttu olisi helposti korjattavissa jos hän vain ottaisi sen asiakseen.

        Olen tässä pohdiskellut jospa antaisin hänelle mahdollisuuden ja tapailisin häntä. Toivoen, että oma energisyyteni ja aktiivisuus liikuntaa kohtaan tempaisi mukaan.
        Kovasti hän on kiinnostunut ja haluaisi tapailla.
        Mutta halukkuus liikkumiseen ja kunnon parantamiseen pitää lähteä häneltä itseltään. Eikä minulta, vaikka sitä salaa toivon.
        Jos hän olisi paremmassa kunnossa, olisin jo täysin myyty ja valmis heittämään hyvästit nettideittailulle.


      • timmimpi

        Miten mielestäsi naisen viehättävyys jos on pudottanut ylipainoa esim. 50kg normaalipainoiseksi ja harrastaa perusliikuntaa (ei siis salilla treenaa lihaksia niin että hauikset esim. näkyisi, vaan roikkuva nahka)? Ja vatsassa nahka roikkuu?


    • rehellinen-mies-

      Tinderissa on naisia jotka eivät tidä rakkaudesta mitään eikä sitoutumisesta. Voi löytyä panoseuraa jos on naama ja kroppa hyvä

    • naisten.hypergamia

      Itseä on eniten ihmetyttänyt tässä tinderin käyttämisessä se miten tarkasti naiset noudattaa tasoteoriaa.
      Mies voi tykätä 1000-2000 naisesta mutta ainuttakaan viehättävää naista et saa mätsättyä puhumattakaan että saisit hänet treffeille asti.

      Oli tässä juuri sellainen putki että tykkäsin 500 naisesta ja kun sain ensimmäisen ainoan mätsini niin se paljastui ylipainoiseksi naiseksi :D Kun olen itse ihan toisessa ääripäässä kroppani myötä niin ei minun tuollaiseen tarvitse alentua.

      • SytykeMies

        Mä saan 50 tykkäyksellä 2-3 matchia. Ei mainintaa opiskelupaikoista tai työstä. Vain 1 kuva. Profiilitekstiä kyllä.

        Myös kauniilta naisilta.


      • Tinderöijä

        Jos sadoista tykkäilee, niin eiko kannata hankkia sellainen sovellus, mikä tykkää automaattisesti kaikista tai sitten sellainen, että näkee vain itsestä tykänneet.

        Itse availen Tinderin yleensä viikonloppuisin ja katson ensin ketkä ovat minusta tykänneet ja tykkäilen takas, jos on kiinnostavan oloinen. Sitten laitan viestiä niille, joiden kans on edellisen käynnin jälkeen tullut match ja ovat minulle viestiä laittaneet, sitten niille jotka eivät ole ehtineet viestiä laittaa tai joille just matcin tein. Sitten selailen keitä uusia on ja yleensä niitä uusia on alle viitisen kymmentä ja tykkäyksiä pistän 10-15, joista matchejä tulee yleensä puolet.

        Kuvat on ammattikuvaajan (hyvä ystävä) ottamat, mutta otettu niin, ettei sitä ehkä äkiseltään huomaa. Kuvista tulee esiin se, ettei ole ylipainoa ja että liikun ja syön terveellisesti, mutta kaikki viittaukset taloudelliseen tilanteeseen on karsittu pois, koska en halua kenenkään kiinnostuvan omaisuudesta, vaan minusta.


      • vai.mistä.muka
        Tinderöijä kirjoitti:

        Jos sadoista tykkäilee, niin eiko kannata hankkia sellainen sovellus, mikä tykkää automaattisesti kaikista tai sitten sellainen, että näkee vain itsestä tykänneet.

        Itse availen Tinderin yleensä viikonloppuisin ja katson ensin ketkä ovat minusta tykänneet ja tykkäilen takas, jos on kiinnostavan oloinen. Sitten laitan viestiä niille, joiden kans on edellisen käynnin jälkeen tullut match ja ovat minulle viestiä laittaneet, sitten niille jotka eivät ole ehtineet viestiä laittaa tai joille just matcin tein. Sitten selailen keitä uusia on ja yleensä niitä uusia on alle viitisen kymmentä ja tykkäyksiä pistän 10-15, joista matchejä tulee yleensä puolet.

        Kuvat on ammattikuvaajan (hyvä ystävä) ottamat, mutta otettu niin, ettei sitä ehkä äkiseltään huomaa. Kuvista tulee esiin se, ettei ole ylipainoa ja että liikun ja syön terveellisesti, mutta kaikki viittaukset taloudelliseen tilanteeseen on karsittu pois, koska en halua kenenkään kiinnostuvan omaisuudesta, vaan minusta.

        Ei tinderissä näe kuka susta on tykännyt.


    • fofof

      Nykyään ku tinderissä voi vaihtaa sijaintia, niin tutustuin yhteen venäläiseen naiseen. Ollaan juteltu(kirjoteltu) paljon ja se on muutamaan otteeseen pyytänyt vierailemaan hänen luokseen.

      Kyllähän tuo tekisi mieli, mutta jotenkin tullut semmoinen "seinä" vastaan lähteä. Tuntuu arveluttavalle lähteä tuntemattomaan paikkaan näkemään tavallaan tuntematonta ihmistä.

      • riskialtista

        Ei tuollainen kannata. Näyttää kuitenkin ihan erilaiselta mitä kuvissa ja sitten olet matkustanut ihan turhaan sinne venäjälle..


    • fofof

      Juu voihan se olla että olen sinisilmäinen nyt.

      Ollaan mm. facebook kavereita ja puh.numeroita vaihdettu. Ja on käynyt suomessa muutama kesä sitten samalla paikkakunnalla, jossa asun. Lähetti mulle kuvia kun on täällä paikkakunnalla käymässä (iso kaupunki). Että silleen kuulostaa aika ok:lle.

      Mutta mene ja tiedä..

    • TinderMan

      Ap. kirjoittaa

      Olen miettinyt tuossa omaa Tinder-seikkailua viime viikkoina.
      Matchejä tulee 5 - 15 kpl:een viikkotahdilla. Muutamat treffit on jälleen takana.

      Olen tullut siihen johtopäätökseen, että pelko ulkopuolisesta arvostelusta estää mahdollisen hyvän suhteen syntymisen. Toisin sanoen haet niin kauan kunnes löydät omasta mielestäsi sopivan kumppanin, jonka kehtaa esitellä kavereille/sukulaisille.

      Pinnallista eikö vain, mutta valitettavasti täyttä todellisuutta.

      Jälleen kerran olen kahdenvaiheella viimeisimmän tapaamani naisen kanssa.
      Piru toisella hartialla sanoo: Anna mennä vaan, mitä väliä.
      Enkeli toisella hartialla sanoo: Jos et ole varma, niin ei pidä leikkiä toisen tunteilla.

      En tiedä. Pitäisi varmaan laittaa koko Tinderi kiinni joksikin aikaa.
      Ajatuksia? Oletteko olleet samanlaisessa kierteessä?

    • einytyhtäänmitäänmuuta

      Hah hah.

    • yhtÄhyväÄhaeN

      103 match :D olen nainen... vain ehkä 15..ja kaikki on täydellisiä.. onkohan sulla hieman epätoivo iskenyt xD

    • TinderMan

      Ap. kirjoittaa

      Päivitän tilannetta...

      Nyt näyttää siltä, että olen iskenyt kultasuoneen:)
      Tämä viimeisin Tinder-nainen on juuri sellainen mitä olen etsinyt.
      Sporttinen, seksikäs, huumorintajuinen, kaunis ja sellainen naapurintyttö minun makuuni. Kaikilta osin täydellinen paketti. Ajatusmaailmat kohtaavat vallan mainiosti ja kiinnostus on molemminpuolista.

      Sinänsä jännäjuttu, että alkuun olin hieman epävarma hänen suhteen.
      Mutta ajatusmaailmani alkoi muuttumaan sitä mukaan, kun tapailimme toisiamme. Nyt kaikki alkaa näyttää kristallinkirkkaalta.

      Hyvää kannattaa odottaa ja epävarmuudelle pitää antaa aikaa.
      Kaikkien Tinder-parien kanssa ei juttu välttämättä toimi.
      Mutta se yksi riittää, kun hän vastaan tulee:)

    • kysyjäkyllikki

      Te kaikki Tinder-deittailijat, saisinko vastauksen erääseen ongelmaan.

      Jos treffien jälkeen ei ihminen sitten kiinnostanutkaan, mitä teette? Poistatte matchin mitään sanomatta, sanotte suoraan että kiitos, mutta ei kiitos, ootte hiljaa.

      Mun kohdalle on tullut näitä tomppeleita, jotka eivät osaa sanoa suoraan ettet nyt ollutkaan sellainen kuin haen. hyvää jatkoo ja silleen. Missä on kohtelaisuus varsinkin aikuisten ihmisten osalta????

      • mies.ihminen

        Riippuu tapauksesta. Itsellä on yleensä tapana kysyä treffien päätteeksi että haluaisiko toinen tavata uudestaan. Viimeksi nainen sanoi suoraan, että hänestä tuntui että ollaan vain kavereita.
        Yksi nainen selvästi halusi sanoa ei mutta sen sijaan sanoikin että "voinko miettiä asiaa", tuo oli aika huvittavaa vaikkakin ihan ok, hänen pitää miettiä tykkääkö hän minusta tarpeeksi nähdäkseen minua toisen kerran, ok ymmärsin että vastaus on ei.
        Joskus naisesta näkee niin selvästi ettei häntä kiinnosta että treffien jälkeen kumpikaan ei vain sano mitään.
        Tietenkin jos nainen vaikuttaisi kiinnostuneelta ja itse en olisi niin siinä vaiheessa sanoisin sen kohteliaasti suoraan. Näin vain ei ole tainnut koskaan käydä.


      • TinderMann

        Ap. kirjoittaa

        Jos olet kiinnostunut. Anna naiselle mahdollisuus miettiä asiaa.

        Oma tapani on aina ensitreffien jälkeen kertoa halukkuuteni tavata uudelleen.
        Ehdota naiselle, että jos hän haluaa tavata uudelleen. Pyydä häntä lähettämään puhelinnumeronsa tinderin kautta. Jos ei kiinnosta, niin pyydä poistamaan sinut tinder-pareista.

        Älä kysy puhelinnumeroa aikaisemmin.

        Tällöin, jos ei treffeillä matchaa. Molemmat voivat poistua vähän äänin takavasemmalle:)

        Toiminut tähän mennessä loistavasti.


    • Skrööt

      Hei,

      Mitä tietoja Tinderiin on oman kuvansa lisäksi annettava juliseksi? Kiinnostaisi kokeilla, mutta kun ei meinaa kehdata. Pääsisipä vaan kurkkaamaan touhua, vähän niin kuin kärpäsenä katossa, ennen kuin uskaltautuu ihan oikeasti mukaan.

    • AkkePerni

      Bookkaan aina lauantaille 3-5 treffit joita olen viikolla haalinut. Helpottaa kun ei tarvi kun kerran viikossa pukeutua treffikledjuihin. Maanantaisin sitten katson olisiko la saaliista kypsennettäväksi. Jos on niin tiistaina täräytän. Toimii. Suosittelen.

    • Kokenutmies-

      Tää aloittaja valehtelee. Ei kukaan saa noin montaa matsia parissa kuukaudessa koska naiset on todella nirsoa sakkia. Jos on noin suosittu niin ei siitä kukaan tule tälle palstalle elvistelemään joten aloittaja huijaa. Kyllä sadan joukosta löytää myös yhden jonka kanssa menee hyvin.

      • tyhmäkinYmmärtää

        2016v. trolli


      • todistettuon

        Voi saada helposti yli sata matchia parissa viikossakin, jos on hyvä ja hauska profiili. Panostakaa siihen profiiliin! Sama ihminen voi saada huonolla profiililla 2 matchia ja hyvällä profiililla ja hyvillä kuvilla kymmeniä tai vaikka satoja :-D


    • Rekku

      Taitaa olla se seksin vonkaamis kanava johon en ikinä liity.

    • Anonyymi

      Minut yritettiin scammata siellä yhen tytön kanssa viestittelen sitten vähän ajan päästä pyysi numeroani sitten sen jälkeen se poisti matchin ja
      Viimeseks hetken kuluttua tinderin viesti tuli puhelimeen, oli huonolla suomen kielellä jossa sanottiin että puhelimeni on liian vanha että ei pysty muka soitella taikka muuta alhaalla viestissä oli joku linkki jonnekin toiseen sivustoon ilmeisesti yritti kalastella mun tietoja siinä vaiheessa ihmettelin et mitähän vit. Poistin koko viestin ja estin sen numeron suoraan. Että semmosta sieltö löytyy. Feikki huijari profiileja

    • Anonyymi

      Tinderistä saa seksi seuraa naisesta. Kuusi mätsiä minulla ja kahden kanssa harrastin seksiä.

      • Anonyymi

        Satoja mätsejä ilman mitään maksutinderiä ja kymmeniä yhteydenottoja kukaan ei seksiin olenko siis liian kunnollinen siisti ja fiksu vai mikä ?
        Lihavaksi ei voi sanoa ja naamallaan huonoin ole, tavallinen palkansaaja, en tupakoi,juonkin kohtuullisen vähän ,en siis golffaa,enkä veneille/mökkeile, moottoripyörä on pahe ja munkkikahvi.


    • Hyvin kirjoitettu, ihan on samat mietteet.
      Paria nuorempaa naista olen tavannut, joo ihan mukavia ja olishan sitä voinut lähempääkin tuttavuutta tehdä josta toinen ottikin hieman itseensä kun en ns. Ensitreffeillä halunnut.
      Tässä iässä hakisin enemmänkin ystävää johonka voisi rakastua syvällisesti toisiamme arvostaen ja luottaen. Ja voihan se iskeä kuin salama kun oikean kohtaa,mitä sitä silloin jarruttelemaan.
      Kai se joku on jossain meille rehellisille ja luotettaville miehillekkin🤩👍❤

      • Anonyymi

        Ja ihan "tuoreeseen" 5v vanhaa ketjua kommentoit....


    • Anonyymi

      Olen ollut tinderissä ainakin vuoden yritän ja yritän tykkäillä(normi tykkäysten määrä 25-45Vko ja minulla on Tinder platinum eli kallein. Minulle tykkäyksiä tulee ehkä1-2( 2kk) ( ehkä hyvällä tuurilla 3kpl ja silloinkin kiinnostunut on joku Lucy tai Michelle. Poljen kuntopyörällä 1h joka viikko ja käyn kuntosalilla 1 kerran joka vko. Oonko tosiaan niin ruma ja epämiellyttävä? Ite ajattelen että oisin ihan kiva ja mulla ois jotain annettavaa( ja kaiken tämän päälle oon muutenkin neitsyt vaikka ikää on jo 33v) kaippa hyvää saa odottaa ja pettyä pahasti.

    • Anonyymi

      Mulla tuo Tinter gold. Maksoin sen 6kk ajan siitä niin voiko sen irtisanoa jotenkin vaikka ostoa seuraavana päivänä ja silti gold käytössä sen maksetun ajan (6kk) loppuun

    • Matchejä tulee. Mutta keskustelu tyrehtyy suurimmaksi osaksi muutamaan viestiin. Aika turhauttavaa. Miksi laittaa viestiä, jos ei edes vähän kiinnostakaan sitten keskustella?

    • Anonyymi

      Kylläpä on tinder muuttunut surkeammaksi tän 6v vanhan aloitusviestin jälkeen

    • Anonyymi

      Tinderiin ei kannata maksaa lisäpalveluita. Niistä ei ole käytännössä mitään hyötyä tai sitten pitää ostaa kaikki mahdollinen. Kultajäsenyyskin on ihan sama kun sitä ei olisikaan.

    • Anonyymi

      Kiva kuulla että olet yhden naisen mies. Näin se pitäisi mennäkkin. Itse olen samoilla urilla ja nytkin mietin ,missä niitä miehiä olisi joihin törmäilisin,muualla kuin treffipalstoilla.
      Kai se täytyy sinne itsensä laittaa jonon jatkoksi koska eivät kotoa hae 😂

    • Anonyymi

      Vuosi sitten eroonneena miehenä menin Tinderiin ja myönnettävä on, että aika mielenkiintoinen deittipalsta on kyseessä. Aika monta matchia olen saanut ja jnkv treffeillä käynyt. Naiset hakevat profiilien mukaan siellä useimmiten sitä ainoaa ja oikeaa, myös henkinen keskustelu ja vuorovaikutus ovat niitä tärkeitä ominaisuuksia, kuten tietty yhteinen tekeminen jne. Näitä yleisiä toiveita siis...
      Useimmiten treffeillä on mennyt mukavasti ja juttu on luistanut. Ehkä on käyty toisillakin treffeillä, mutta pian viestit harvenee ja tulee ghostaus, ei selityksiä tms. Jättää ihmettelemään, yllättävän monet naiset toimii näin Jos minua ei kiinnosta sanon sen nätisti ja suoraan. Joskus tuntuu, että pitäisi olla se 10 prinssi ja jos ei heti näin käy toteen, lähteee tämä 7 neito hakemaan uutta ehdokasta samantien.
      Itse en ota Tinderiä enää kovin vakavasti, jos tulee kivan oloinen matchia saatan hyvinkin lähteä treffeille, mutta en niistä odota enää mitään. Jos ei muuta kostu niin mukavan jutteluhetken voi toki viettää mukavassa daamiseurassa ja kahvit juoda viihtyisässä kuppilassa.

    • Anonyymi

      "mutta pian viestit harvenee ja tulee ghostaus, ei selityksiä tms."

      Ihan tuttua huttua. Nainen on löytänyt jonkun vielä vähän paremman näköisen tai miehen vielä vähän paremmilla lihaksilla, mutta kun miehiltä vaaditaan ihan mahdottomia, niin myös naisen todennäköisyydet saada mies huononee ja vaikka nainen saisikin komean alfauroon saman katon alle, niin parisuhde tuskin kestää kovin montaa vuotta ja muistona on sitten vain pienet lapset. Sitten on taas sinun tilaisuutesi iskeä kiinni ja ottaa alfauroon mukulat siipiesi suojaan:)

      • Anonyymi

        Yeps, naisista usein sanotaan etteivät ole pinnallisia, mutta valitettavasti se väite ei näytä useimmiten pitävän paikkansa. Asuin ennen arvostetulla alueella Helsingin keskustassa, tällöin naisia oli jonossa kuin Stockkkan Hullujen Päivien avajaisissa, kun yhden sain ulos niin jo toinen oli jonossa pyrkimässä sisään, eräskin nainen totesi miten hienoa on kertoa töissä, missä miesystävä asuu. No miesystävä hänelle en todellakaan oliut. Kaiken glamourin kruunasi lisäksi valkoinen BMW, ( tosin liisari) mutta silläkin pienen vaikutuksen teki. Nyt kun asun tavis lähiössä niin jo monen naisen kanssa päättyy juttu siihen missä asun. Tosin, en ole tuonut esiin, että omistan edelleen asunnon keskustassa ja kesähuvila löytyy merenrannnalla. Tässä vain näkee miten pinnallisia monet Tinder- naiset ovat puheistaan huolimatta, ikävä todeta. Näkevät vain pintakiillon, mutta eivät todellista sisältöä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yeps, naisista usein sanotaan etteivät ole pinnallisia, mutta valitettavasti se väite ei näytä useimmiten pitävän paikkansa. Asuin ennen arvostetulla alueella Helsingin keskustassa, tällöin naisia oli jonossa kuin Stockkkan Hullujen Päivien avajaisissa, kun yhden sain ulos niin jo toinen oli jonossa pyrkimässä sisään, eräskin nainen totesi miten hienoa on kertoa töissä, missä miesystävä asuu. No miesystävä hänelle en todellakaan oliut. Kaiken glamourin kruunasi lisäksi valkoinen BMW, ( tosin liisari) mutta silläkin pienen vaikutuksen teki. Nyt kun asun tavis lähiössä niin jo monen naisen kanssa päättyy juttu siihen missä asun. Tosin, en ole tuonut esiin, että omistan edelleen asunnon keskustassa ja kesähuvila löytyy merenrannnalla. Tässä vain näkee miten pinnallisia monet Tinder- naiset ovat puheistaan huolimatta, ikävä todeta. Näkevät vain pintakiillon, mutta eivät todellista sisältöä.

        Näin tuo aika monen naisen kohdalla näyttää olevan, väitän että naiset ovat kaikesta huolimatta miehiä pinnallisempia ja kiinnittävät enemmän huomiota miehen koulutukseen ja varallisuuteen.


    • Anonyymi

      Tiedätte varmaan tuon Keskustelu-osion jossa voitte sitten viestitellä osumien kanssa. Siellä on lähes aina myös näkyvissä ylimpänä joku joka "Tykkää sinusta, hanki Tinder Gold niin voit saada osuman heti". ( tämä siis tietysti Tinderin ilmaisversiossa).
      Minulle sinne tuli "neiti A" jo 7 kuukautta sitten. Koko tänä aikana tuon neidin profiili ei ole tullut minulle esittelyyn.
      Käytän tässä nimeä "neiti A" koska nimimerkki on niin erityinen että muuten se varmaan voitaisiin helposti tunnistaa. Ja ei, se ei ole mitenkään härski, ihan tavallinen, mutta erilainen.
      Eli seitsemään kuukauteen Tinder ei ole kyennyt tuomaan tuota profiilia minulle esittelyyn vaikka päivittäin tulee tilanteita jossa minulle ei löydy ketään uutta esiteltävää profiilia?
      Joopa joo.

    • Anonyymi

      Niissä kultatykkäyksissä jatkuvasti 99+ eli mitä se tarkoittaa.Mikä on se yläraja silloin.Mä vähän epäilen että tinder keksii ite nuo tykkäykset.

    • Anonyymi

      En ymmärrä miestä pirkanmaalta joka etsii tositarkoituksella naista tinderissä.
      Sattaa olla monta naista yhtäaikaa.kauheet kriteerit minkälainen nainen saa olla millainen ei.
      Joka viikonloppu hällä treffejä.
      Kaikille keksii valkoisia valheita.
      Kun on käynyt panemassa niin hyppää jo seuraavan luo.
      Tapailin häntä muutaman kk ajan ja sitten lopulta selvisi että meitä oli kolme naista joita pyöritti yhtäaikaa.
      Kehuu Missä on treffeillään harrastanut seksiä
      Oikeasti kaikki treffailut jäänyt siihen kun hänellä niin pieni muna ettei kykene mihinkään.
      Osaa naurattaa naisia ja käydä syviä keskusteluja naisten kanssa.
      Osaa viedä trefffeillään eri paikkoihin luontoa ja kylpylöihin naisia.
      Vertailee naisten sukuelimiä ja minkälaista seksiä edellisen kans harrasti.
      Vertaa naisia oikeasti ulkomaalaiseen feikki barbinaiseen.(näytti kuvan)
      Ihan naisille tiedoksi. A L 47v pirkanmaalta nokialta tämä henkilö.

      • Anonyymi

        Harmittaahan se varmasti kun komea mies pitää muitakin naisia hyvänä, etkä saa komeaa miestä parisuhteesen vaikka haluaisit.


    • Anonyymi

      Ei harmita tippaakaan.ihan hyvä että pääsin hänestä eroon.
      Varoituksena vain että tämä herra käyttää vain naisia hyväkseen ja pyörittää heitä "pikkusormensa"ympäri.
      Ja vaati naiselta liian kovia ominaisuuksia.
      Vertaa johonkin mielikuvitus barbiin joka on miljonääri ja ajelee Ferrarilla..
      Vaikka etsii loppuelämän kumppania niin ei koskaan saa sitä suomesta vaan jostain virtuaalimaailmasta.
      Munaton mies on munaton mies.
      Tiedä mitä hyppykuppia levittelee kun hyppää kukasta kukkaan viikon välein.

      • Anonyymi

        Jos ei harmittais, niin et sä muuten täällä purnais asiasta. Nuo kukasta kukkaan hyppelevät miehet on naisille mitä parhaimpia miehiä, koska he ovat yleensä hyvännäköisiä ja se tehoaa pinnallisiin naisiin.


    • Anonyymi

      Harmittaa vain miten v mäisesti toimii jokaista naista kohtaan.
      Lopettaa aina treffailut kun ei kykene panoihin pienellä...
      Sitten rupeaa syyttämään ja arvostelemaan...
      Toivon ettei muut enää sorru häneen kun kuvittelee että saa kenet haluaa.
      Tekee kaikille samanlain.tuottaa kaikille pahanmielen vuorotellen.
      Ei ymmärrä että levittää tauteja tuolla tavoin kun ei osaa suojautua..
      Selittää kyllä ummet ja lammet ja on kiinnostunut...mutta aina on uus jo kiikarissa...olisikohan hällä nuoruus jäänyt elämättä...kun nyt pitää esittää enemmän mitä nyt enää kykenee...

      • Anonyymi

        Eli sinä annoit putipaljaalla ja nyt mies on syyllinen? Olisit vaatinut kortsua!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli sinä annoit putipaljaalla ja nyt mies on syyllinen? Olisit vaatinut kortsua!

        Kyllä tarjosin.hän itse jätti pois (koska liian iso hälle)ja sitten kertoi jälkeenpäin Montako oli ollut vuoden aikana naisia.ja kolmea tapasi samaan aikaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä tarjosin.hän itse jätti pois (koska liian iso hälle)ja sitten kertoi jälkeenpäin Montako oli ollut vuoden aikana naisia.ja kolmea tapasi samaan aikaan.

        Itse suostuit komean jännämiehen kanssa seksiin ilman kortsua ja nyt uhriudut täällä.


    • Anonyymi

      Tinderin kaltaisissa sovelluksissa voi olla mu ei voi si taas olla täysin varma siitäkään ettetkö löytäisi noinkin hyvällä onnella jotain aitoa ja kestävää

    • Anonyymi

      Muutama päivä ollut tinder. Olen 38-vuotias mies. Selfie kuva alaviistosta. Varmaan hieman tylsä teksti. Vain 2 tykkäystä tähän mennessä. Nekin voi olla tinderin valeprofiileja jotta saisivat minut ostamaan palvelun jonka kautta näkisin kuka minusta on tykännyt. Tähän huonoon menestykseen vaikuttaa varmaan kaikista eniten ikä ja se että en ole luultavasti viehättävän näköinen vaikka omasta mielestä en ole ruma ja harvoin minua on solvattu rumaksi.

      • Anonyymi

        Miksi sekfiekuva ala viistoista? Ota uusi parempi kasvokuva ja lisää muutama muu kuva jossa näkyy harrastuksia ja toimintoja (ÄLÄ lataa kuvaa jossa roikottaa jotain haukea tai lahnaa!). Panosta profiiliteksti. Jos viitsit kirjoittaa tänne niin varmaan viitsit kirjoittaa myös hyvän profiilitekstin.


    • Anonyymi

      Onpa mukavaa kuulla normi ihmisen ajatuksia! Itse saan vaan seksi tarjouksia,olen kyllä jo aika vanha,johtuuko se siitä mutta toivotan sinulle kaikkea hyvää siihen oikean hakuun

    • Anonyymi

      Vanha juttu, tinder on muuttunut vuodesta 2016 huonompaan suuntaan.

    • Anonyymi

      Kiinnostava aloitus. Just tollaisella ajatuksella haluan myös itse tutustua ihmisiin. Yksi kerrallaan, koska ihmiseen tutustuminen vie aikaa ja hätiköimällä ei yleensä saa aikaiseksi mitään hyvää. Oon 31 enkä oo koskaan koittanut Tinderiä, oikeastaan aika aloittelija nettideittailussa muutenkin. Sun toimintamalli kuulostaa oikein hyvältä, tuo "ritarillisuus" samoin! :)
      N31

    • Anonyymi

      Tinderistä normaali mies saa 1 tykkäyksen samassa ajassa missä nainen saa niitä 100. Olen tämän nyt testannut luotettavasti. Kun mies lopettaa maksullisen sovelluksen niin saa seuraavina päivinä tykkäyksiä jotta maksaisi taas. Aivan täyttä paskaa miehille tämä sovellus

      • Anonyymi

        Vai niin. Minä olen nainen eikä minulla ole sataa tykkäystä.

        Olet varmaan oikeassa siinä ettei TInder ole miehelle hyvä alusta, mutta miten voit puhua naisten suulla?

        Jos olet yksi näitä feikkiprofiilin laatijoita, niin ota huomioon että todennäköisesti olet pannut sen "feikkinaisesi" toimimaan tavalla jolla naiset eivät Tinderissä toimi. Naiset eivät todellakaan pyyhi kaikkia miehiä oikealle. Ja jos olet pistänyt feikkinaisesi pyyhkimään oikealle vain joka kuudennen, olet luultavasti valinnut ne miehet eri kriteereillä kuin nainen en valitsisi.

        Nainen kiinnittää tekstiin hyvin paljon huomiota. Tyypillinen mies katsoo vain kuvia. Eräskin mätsini kysyi minulta viestisssä, mitä harrastuksia minulla on. Vastasin että se lukee selvästi profiilissani! Kaveri ei ollut vaivautunut lukemaan profiiliani edes siinä vaiheessa kun tuli mätsi. Poistin hänet saman tien.


    • Anonyymi

      ""Minä olen nainen eikä minulla ole sataa tykkäystä.""

      Eli kuulut pienen pieneen ätninaisten joukkoon tai sitten olet ikäloppu, koska et saa edes sataa tykkäystä. Ikänaiset eivät saa tinderissä sataa tykkäystä kun yli 90% tinderin käyttäjistä on alle 45-vuotiaita.

      • Anonyymi

        Yli 90% Tinderin käyttäjistä ei todellakaan ole alle 45-vuotiaita. Tuo tieto on peräisin vuodelta 2015. Nyt asiat ovat ihan toisin. Siellä on vaikka kuinka monta eläkeikäistä, on jopa 90-vuotiaita. Varsinkin papparaisia on pilvin pimein.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yli 90% Tinderin käyttäjistä ei todellakaan ole alle 45-vuotiaita. Tuo tieto on peräisin vuodelta 2015. Nyt asiat ovat ihan toisin. Siellä on vaikka kuinka monta eläkeikäistä, on jopa 90-vuotiaita. Varsinkin papparaisia on pilvin pimein.

        Todistustaakka on väitteen esittäjällä eli nyt linkki johonkin, eikä mitään mutuja, että minusta tuntuu siltä. Jos sinulla ei ole laittaa linkkiä ja mitään todistetta, niin väitteelläsi pyyhitään pershettä ja todisteeksi ei käy se inttämä, että sinä ja sinun mummokaverisi ovat tinderissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Todistustaakka on väitteen esittäjällä eli nyt linkki johonkin, eikä mitään mutuja, että minusta tuntuu siltä. Jos sinulla ei ole laittaa linkkiä ja mitään todistetta, niin väitteelläsi pyyhitään pershettä ja todisteeksi ei käy se inttämä, että sinä ja sinun mummokaverisi ovat tinderissä.

        Näin on, todistustaakka in väitteen esittäjällä. Laitapa sinä linkki todisteeksi alkuperäisestä ajantasaisesti väitteessäsi, että yli 90% käyttäjistä on nykyään alle 45-vuotiaita. Sen v. 2015 tehdyn tutkimuksen linkki ei kelpaa, sen löydän ilman sinuakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin on, todistustaakka in väitteen esittäjällä. Laitapa sinä linkki todisteeksi alkuperäisestä ajantasaisesti väitteessäsi, että yli 90% käyttäjistä on nykyään alle 45-vuotiaita. Sen v. 2015 tehdyn tutkimuksen linkki ei kelpaa, sen löydän ilman sinuakin.

        Itsehän sinä intät, että vuodesta 2015 tilanne on muuttunut, niin kai nyt jonkunlainen todistustaakka sinulla on? Vai onko kaikki pelkkää mutuilua?


    • Anonyymi

      Summa summarum: jos tuoreempaa tilastotietoa tinderin ikäjakaumasta ei ole, niin silloin mennään viimeisimmän eli vuoden 2015 tilastotiedon mukaan, jonka mukaan siis tinderin käyttäjistä yli 90% on alle 45-vuotiaita.

      Ei silloin mutuilla ja pyritä muuttamaan mustaa valkoiseksi.

    • Anonyymi

      tinder users age

      Löytyi ajantasainen tilasto jonka mukaan alle 45-vuotiaiden osuus on 80%.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kaikenlaista muutakin informaatiota tuolta löytyy. Mm. tieto että Tinderin käyttäjistä 75% on miehiä. Ilmankos miesten on vaikea löytää sieltä seuraa.


      • Anonyymi

        Lisäys. Samalla sivulla todellakin kerrotaan, että vielä v. 3015 Tinder oli lähinnä nuorten ihmisten tutustumismatka. Mutta tilanne on radikaalisti muuttunut. V. 2015 käyttäjiä oli n. 300 000 ja enimmäkseen he olivat nuoria etsimässä heilasteluseuraa, kuten teineille sopiikin. Ei siinä ole mitään väärää. Tällä hetkellä käyttäjiä on lähes 11 miljoonaa 190 eti maassa, ja Tinder toimii 40 eri kielellä. Ikähaarukka on levinnyt ylöspäin. Sieltä löytyy papparaista joka lähtöön.

        Oma arveluni on että vanhoja on jopa enemmän kuin Tinderin virallisissa luvuissa sanotaan. Tinderissä voi nimittäin valehdella ikänsä. Jos joku yli 60-vuotias on niin typerä että valehtelee siellä ikänsä, niin ei hän sitä ainakaan ylöspäin valehtele. Valehtelemiseen on vastoin Tinderin sääntöjä, mutta ei siitä jää kiinni mitenkään. Eivät ne tutki henkkareita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisäys. Samalla sivulla todellakin kerrotaan, että vielä v. 3015 Tinder oli lähinnä nuorten ihmisten tutustumismatka. Mutta tilanne on radikaalisti muuttunut. V. 2015 käyttäjiä oli n. 300 000 ja enimmäkseen he olivat nuoria etsimässä heilasteluseuraa, kuten teineille sopiikin. Ei siinä ole mitään väärää. Tällä hetkellä käyttäjiä on lähes 11 miljoonaa 190 eti maassa, ja Tinder toimii 40 eri kielellä. Ikähaarukka on levinnyt ylöspäin. Sieltä löytyy papparaista joka lähtöön.

        Oma arveluni on että vanhoja on jopa enemmän kuin Tinderin virallisissa luvuissa sanotaan. Tinderissä voi nimittäin valehdella ikänsä. Jos joku yli 60-vuotias on niin typerä että valehtelee siellä ikänsä, niin ei hän sitä ainakaan ylöspäin valehtele. Valehtelemiseen on vastoin Tinderin sääntöjä, mutta ei siitä jää kiinni mitenkään. Eivät ne tutki henkkareita.

        Korjaus, tietenkin v. 2015 eikä 3015! 😂


    • hei, oikein paljon kiitoksia hienoista pohdinnoista päivänpolttavien tinder-kysymysten ääreltä, en malta olla kommentoimatta senverra että tuo mainitsemasi 103 matchia kuulostaa todella uskomattamalta jopa fiktiiviseltä höpinältä, itsellä tiderissä 12 matchii badoossa 17 synkkausta olenhan kuitenkin uskovainen herrasmies, ja ikääkään ei ole juuri kertynyt. neuvoisin sinua olemaan reilusti oma itsesi ei siihen elämänkumppanin löytämiseen mielestäni mitään pirkka pekka peleliusta tarvita.

    • Anonyymi

      Ettekö te nyt helvetti soikoon käsitä, ettei parisuhteen etsintä ole mitään Prisman hyllyltä valkkaamista?

      Ensivaikutelma on niin tärkeä, että ainoastaan elävän ihmisen tavatessaan voi heti päätellä, astuuko seuraavan askeleen.

      Tuhlata nyt jossain Tinderissä aikansa odotellen, että se täydellinen ihminen tulisi vastaan - ja lopulta jää vain paha mieli ja paskaa käteen.

      Ja osa vielä hölmöyksissään maksaa moisesta!

      • Anonyymi

        Nimenomaan, ja livenä tapaamiseenhan siinä nettideittailussa juuri tähdätään. Täyspäinen ihminen ei innostu liikaa pelkän nettiprofiilin vuoksi. Ensivaikutelma on todella tärkeä, ja siksipä treffeille mennään. Mutta ei treffeillekään kannata rynnätä suin päin kenen tahansa kanssa. Jos äijä viesteissään vonkaa tai riitelee niin turha sinne on vaivautua.


      • Anonyymi

        Mitä höpiset? Mistä olet saanut päähäsi, että Tinderin käyttäjät yleisesti kuvittelevat selvittävänsä profiileja tutkimalla ja viestittelemään tietävänsä kuka on heille se oikea? Ehei, kyllä pyrkimyksenä on tavata silmätysten.

        Tinderissä tarkoituksena on nimenomaan tavata kasvotusten. Tuskin kukaan on niin tyhmä että luulee voivansa profiilin perusteella päätellä että tuossa on unelmakumppanini. Yhteensopivuus ja mielenkiinto selviää vasta treffeillä. Profiilit ovat vain väline joita käytetään treffeistä sopimiseen. Niiden avulla voi myös suorittaa karsintaa - eihän kaikkien kanssa voi mennä treffeille! Sekä etukäteen tunnustella onko meillä sen verran yhteisiä intressejä että kannattaa tavata.

        Onhan siellä pelleilijöitäkin. Niitä jotka keräävät mätsikatalogia ja vaihtavat viestejä ilman aikomustakaan käydä treffeillä, mutta ne ihmiset eivät ole etsimässä parisuhdetta. Ja sitten on niitä pelleilijöitä jotka laativat feikkiprofiileja ja tekevät omia ”tutkimuksiaan”. Mikä on tehotonta tutkimusta. Tinder tutkii itse paljon kattavammin ja luotettavammin. Ne tutkimukset ovat löydettävissä netistä.


    • Anonyymi

      Olin 3 päivää ja 2500 matchiä. Olen kuitenkin jo 50 muija. Siinä sitä on ongelmaa kenen kaa lähtee treffailee

      • Anonyymi

        Eli pyyhit kaikki oikealle vaivautunstta tutkimaan profiileja? Hölmön hommaa! Minä kun luulin että vain miehet ovat noin tyhmiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli pyyhit kaikki oikealle vaivautunstta tutkimaan profiileja? Hölmön hommaa! Minä kun luulin että vain miehet ovat noin tyhmiä.

        Jäi epäselväksi oliko kyseisellä naisella 2500 mätsiä, vai tarkoittiko hän 3 päivässä 2500 tykkäystä? Jos hän on mätsännyt 2500 miestä mätsihaaremiin, niin ei hän ehdi mitenkään edes keskustelemaan kaikkien kanssa kun viestiboxiin tulee kymmeniä, ellei jopa satoja viestejä.

        Toista tinder on monille miehille kun miehet kamppailevat saavatko mätsin mätsiä.

        Nyt kun tinderissä alkaa tilanne olemaan se, että naiset eivät pääse treffeille niiden komeiden mallimiesten kanssa, niin naiset ovat alkaneet syyttämään näitä miehiä "murustelusta".

        Murustelu (breadcrumbing) kuvaa sitä, miten ihminen tiputtaa deittinsä eteen juuri sen verran muruja, että kiinnostus säilyy.

        Treffiaikaa ei vain löydy. Jo sovittuja treffejä perutaan tai ”unohdetaan”. Silti sovellukseen kilahtaa kerta toisensa jälkeen viesti samalta tyypiltä. Flirttiä ja kehuja.

        Tätä voi jatkua kuukausia, mutta tapaamista ei tule koskaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäi epäselväksi oliko kyseisellä naisella 2500 mätsiä, vai tarkoittiko hän 3 päivässä 2500 tykkäystä? Jos hän on mätsännyt 2500 miestä mätsihaaremiin, niin ei hän ehdi mitenkään edes keskustelemaan kaikkien kanssa kun viestiboxiin tulee kymmeniä, ellei jopa satoja viestejä.

        Toista tinder on monille miehille kun miehet kamppailevat saavatko mätsin mätsiä.

        Nyt kun tinderissä alkaa tilanne olemaan se, että naiset eivät pääse treffeille niiden komeiden mallimiesten kanssa, niin naiset ovat alkaneet syyttämään näitä miehiä "murustelusta".

        Murustelu (breadcrumbing) kuvaa sitä, miten ihminen tiputtaa deittinsä eteen juuri sen verran muruja, että kiinnostus säilyy.

        Treffiaikaa ei vain löydy. Jo sovittuja treffejä perutaan tai ”unohdetaan”. Silti sovellukseen kilahtaa kerta toisensa jälkeen viesti samalta tyypiltä. Flirttiä ja kehuja.

        Tätä voi jatkua kuukausia, mutta tapaamista ei tule koskaan.

        Naiset ovat harrastaneet murustelua tavismiehiä kohtaan jo vuosia, mutta eivät ole nähneet siinä ongelmaa kun ovat olleet kukkona tunkiolla.

        Nyt kun komeiden mallimiesten kysyntä on kasvanut, eikä mallimiesten kanssa päästäkään enää treffeille niin helposti, niin nyt näitä miehiä syytetään murustelusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naiset ovat harrastaneet murustelua tavismiehiä kohtaan jo vuosia, mutta eivät ole nähneet siinä ongelmaa kun ovat olleet kukkona tunkiolla.

        Nyt kun komeiden mallimiesten kysyntä on kasvanut, eikä mallimiesten kanssa päästäkään enää treffeille niin helposti, niin nyt näitä miehiä syytetään murustelusta.

        Onhan se aika uskomatonta, että naiset, joilla on tinderissä 5000-15.000 tykkäystä: jaksavat vielä valittaa kun miehet murustelevat.

        Jokainen mies on yksilö ja on sellainen kuin yksilön vapaus, mutta kun tarkastellaan suurempaa miesjoukkoa, niin naiselle kuin naiselle kyllä löytyy treffiseuraa (johan sen tuhannet tykkäykset osoittavat). Naiset ajavat itsensä asemaan, jossa suuri naisjoukko taistelee pienestä miesjoukosta. Silloin treffeille pääseminen on vaikeampaa.

        Niin minusta on aikamoista hurskastelua nostaa esille joku yksi mallimies joka ei suostunut tapaamaan naista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se aika uskomatonta, että naiset, joilla on tinderissä 5000-15.000 tykkäystä: jaksavat vielä valittaa kun miehet murustelevat.

        Jokainen mies on yksilö ja on sellainen kuin yksilön vapaus, mutta kun tarkastellaan suurempaa miesjoukkoa, niin naiselle kuin naiselle kyllä löytyy treffiseuraa (johan sen tuhannet tykkäykset osoittavat). Naiset ajavat itsensä asemaan, jossa suuri naisjoukko taistelee pienestä miesjoukosta. Silloin treffeille pääseminen on vaikeampaa.

        Niin minusta on aikamoista hurskastelua nostaa esille joku yksi mallimies joka ei suostunut tapaamaan naista.

        Kyse ei ole siitä että naiset haluavat mallimiehen, eikä niitä riitä kaikille.

        Kyse on siitä ettei niitä kunnollisia tavismiehiä Tinderistä löydy. Sellainen kyllä kelpaisi. Miehiä on hirveästi mutta taso on ala-arvoinen.

        En ole löytänyt yhden yhtä profiilia jossa olisi yhtä hyvät profiilikuvat ja yhtä hyvä profiiliteksti kuin minun omassa profiilissani.

        Surkeat kuvat ja surkea teksti teksti tai ei tekstiä ollenkaan vaan pelkkiä emojeita. Ja nyt siis puhun vain profiileista. Aina kun vastaan tulee profiili jonka taso on edes kolmannes omastani, pyyhin heti oikealle. Mutta niitä tulee harvakseltaan.

        Miten se kunnollisten selkeiden ja ajantasaisten valokuvien lataaminen on niiiiin vaikeaa?

        Miten selkeän ja hyvin kirjoitetun profiilitekstin kirjoittaminen on niiiiiiin vaikeaa?

        Siellä on kammottavaa rupusakkiäijäporukkaa.


      • Anonyymi

        Ei mitenkään voi olla 3 päivässä 2500 matchiä. Oletko tehnyt mitään muuta noina päivinä kuin naputellut tykkäyksiä?
        Itse en todellakaan löydä 2500 minua miellyttävää henkilöä 3 päivässä. Ja jos löytäisin, niin ehkä joka viides tykkäisi minusta (eli tulisi match). Ihan ok naisena ei todellakaan jokainen tykkäykseni tuota matchia. Eikä minulle edes tule 2500 valittavaksi, vaan niitä tiputellaan hiljalleen eri päivinä, jotta pysyn palvelussa pitkään. Tykkäsin ehkä joka 20. miehestä eli päivän aikana muutamasta. Osumia tuli viikossa muutama.
        Itselle tuli kyllä heti eka päivänä 99+ tykkäystä. Mutta kun katsoin maksua vastaan keitä he olivat, niin ehkä joka kymmenes miellytti itseä tykkäyksen verran. Suuri osa oli ulkomaalaisia (en jaksa puhua kieliä parisuhteessa enkä halua eri uskontoa). Joukossa oli varmaan myös huijareita (etäisyys 1000 km ja ammatti öljynporauslautan johtaja tms).
        Löysin yhden, joka oli niin suloinen kuvissa. Ja yhä tapaillaan. Livenä tapasin vain varattuja baareissa tai harrastuksissa, joten tinder oli ainoa paikka tavata seuraa hakevia.


    • Anonyymi

      Erosin vaimostani vuosi sitten.

      Hankkiuduin kuntoon ja järjestin elämäni uusiksi.
      Pari kuukautta sitten törmäsin ulkoillessani nelikymppiseen naiseen, siitä se lähti.
      Olen itse 55v mies.

      Ei tarvittu Tindereitä eikä maksullisia treffipalstoja.
      Homma oli täysin selvä 15 minuutissa, että meillä synkkaa.
      Ja kyllä muuten hyvin synkkaakin.

      Roikkukaa te Tindereissänne ;)

    • Anonyymi

      ""Kyse ei ole siitä että naiset haluavat mallimiehen, eikä niitä riitä kaikille.""

      Hahaha. Jostain kumman syystä niillä oikeasti ulkonäöltä tasokkailla miehillä on tinderissä tuhansia mätsejä ja sinä intät, että näillä mallimiehillä on tuhansia mätsejä hyvän profiilitekstin takia. Jep, jep:D

      • Anonyymi

        Tuhansia mätsejä???? Mitä kukaan tekee tuhansilla mätseillä????


    • Anonyymi

      Profiilitekstittömillä panoalfoilla on tuhansia mätsejä ja naiset perustelevat heidän tuhannet mätsinsä profiilitekstillä. Jokin tässä ei nyt täsmää.

      • Anonyymi

        Tämä. Naiset nostavat profiilitekstin keskiöön. Kuitenkin super komeilla mallimiehillä on tuhansia mätsejä vaikka heillä ei ole profiilitekstiä.

        Vaikka joku palstanainen jättää tykkäämättä profiilitekstittömästä ja super komeasta mallimiehestä, niin suurin osa naisista ei kuitenkaan voi vastustaa profiilitekstittömiä mallimiehiä, koska he ovat komeita ja naisille keskiössa on ulkonäkö.

        Sitten kun lissut kamppailevat mallimiehen huomiosta ja moni lissu jää lehdelle soittelemaan, niin mallimiestä syytetään murustelusta.

        Tuliko kenties yllätyksenä, että se super komea mallimies ei mitenkään ehdi tapaamaan jokaista lissua?


    • Anonyymi

      Nettideittien ongelma on siinä, että ne tekevät naisista pinnallisia.

      Kun miehiä on sovelluksissa ehkä 75% niin siinä on naisilla liikaa vientiä ja miehillä taas usein tilanne että joko tyydyt alaspäin tai et saa mitään.

      Tavismiehille tarjolla ei ole mitään. Naisia kiinnostaa tinderissä vain jännäpanomiehet koska vain he ylittävät kipinäriman.

    • Anonyymi

      Naiset etsivät seuraa väärästä luokasta. Ihmiset pariutuivat ennen samaan ulkonäköluokkaan kuuluvien kanssa, rumat rumien, tavikset taviksien ja kauniit komeiden kanssa. No nyt rumat ja ja tavisnaiset haluavat myös ainoastaan komeita miehiä jolloin lopputuloksena on että rumat ja tavismiehet eivät saa mitään parisuhteita ja rumat sekä tavisnaiset toimivat jonkun aikaa komeiden miesten patjoina mutta jäävät ilman pitkäaikaista suhdetta.

      Naiset eivät tätä ymmärrä ja siksi on valtava määrä sinkkuja. Ruma/tavisnainen ei ole ikinä ykköskohde komealle miehelle ja on erittäin harvinaista että komea mies kelpuuttaa puolisokseen muuta kuin kauniin naisen.

      • Anonyymi

        Ihmiset eivät ole koskaan pariutuneet minkään "ulkonäköluokkien". Tämän näkee hyvin, kun menee katselemaan entisaikojen hääkuvia. Parit ovat pääosin ulkoisesti varsin huonosti yhteensopivia. Ihmisten pariutuminen on niin paljon muutakin kuin pelkkä ulkonäkö. Ulkonäkö voi vetää puoleensa tutustumaan, mutta hyvin harvaa elkkä ulkonäkö saa ihastumaan. Varsinkin entisaikoina talous ja toimeentulo on ollut se suurin tekijä pariutumisessa. Suurinkaan kauneus ja komeus ei auta, jos ei kykene saamaan jostain ruokaa pöytään. Ulkonäkökeskeisyys on nykyajan yltäkylläisen elämän tuotos. Ennen on oltu toimeentulokeskeisiä.


    • Anonyymi

      Mihin tämä tilanne lopulta johtaa? Ei tämä näinkään voi ikuisesti jatkua, syntyvyys tulee laskemaan rajusti jos ihmiset eivät halua pariutua keskenään. Vaatimustaso sen kuin kasvaa ihmisillä noin keskimäärin, kohta täällä on sinkkuja enemmän kuin suhteessa olevia.

    • Anonyymi

      Tinderin ja nettideittipalveluiden yleistyminen on aiheuttanut eniten vahinkoa. Kaikki rumista naisista taviksiin tietävät että voivat tehdä profiilin tinderiin ja voivat valikoida vain itseään huomattavasti tasokkaampia miehiä, kriteerit nousseet pilviin asti..

      Tilanne on aika toivoton miesten näkökulmasta koska mitä enemmän naiset nirsoilee ja kilpailuttaa niin sitä epätoivoisemmaksi miehet muuttuu ja sitä enemmän miehet tyytyy ihan mihin tahansa.

    • Anonyymi

      Ajanhenki ja tinder ovat näkemykseni mukaan saanut pariutumismarkkinat sekaisin. Jos asiaa miettii loogisesti, niin olisi ihme ettei tinderin kaltainen erittäin suosittu sovellus aiheuttaisi mitään muutoksia. Siellä valintaa suorittavilla naisilla on ennen näkemättömän helppoa ja vaivatonta klikkailla miehiä pelkän ulkonäön suhteen liukuhihnatyönä. Tästä seuraa otaksutusti ulkonäön ylikorostumista ja hyödyn korjaa naisten silmää miellyttävät komistukset, kun taas tavalliset ja ei niin sytyttävät uppoavat harmaaseen massaan. Yleistäen alle kasin mies ei ole oikein mitään suuressa tarjonnassa.

      Lähtökohtaisesti naiset suhtautuvat kepeästi tinderöintiin ajatuksella miksei pitäisi kivaa komistusten kanssa, kuitenkin alitajunnassa parisuhdetta samalla etsien. Ongelma syntyy siinä ettei komistuksia tietenkään naisten enemmistölle riitä, sen kertoo jo aivan palikkamatematiikkakin. Näin syntyy naisten pettymyksiä, pienempiä ja suurempia. Komistuksilla taas tilanne on vaikea hallittavaksi, koska innokkaita naaraita on yli tarpeiden. Muistetaan tähän väliin miesten vahvemmat seksuaalivietit, niin syntyy helposti tilanne missä yksi mies hoitelee useamman naaraan tarpeet. Samalla miestaviksilla on vaikeuksia vikitellä saman tasoisia naistaviksia, koska naistavikset kuitenkin kelpaavat nälkäisille valloittajille ainakin hetkeksi. Mielestäni aivan selvä kaavio, mutta voi toki olla eri mieltäkin.

      Aikanaan tavismiehetkin löytävät suht harvoista naisista kohtuullisen sopivan ja tyytyvät sitten siihen, kun tietävät markkinoiden raadollisuuden. Tämä kuitenkin tapahtuu aika myöhään, kun naisilla ei ole varsinaista tarvetta tyytyä mihinkään välimallin ratkaisuun ennen kuin perhettä pitäisi perustaa. Joten nuoruus sitten monesti kuluukin komistuksien punkkia kierrellen. En vain usko, että enemmistö on järjestelystä loppuen lopuksi kovinkaan tyytyväinen. Naisetkaan eivät enemmistöltä saa mitä aidosti haluaisivat, vaikka alfan karvainen perse aina välillä haaruksissa gutaa tekeekin. Sitten joutuu vanhuuden päivät katselemaan jotain kovin tuhnaketta nuoruuden kuumiin muistoihin verrattuna. Jos ei tietäisi kouriin tuntuvasti paremmasta, niin voisi olla onnellisempi saman tasoisen miehenkin kanssa.

      Eroa miesten suosiossa on varmasti ollut ennen internettiäkin, mutta tarjoahaan se turbomaiset mahdollisuudet verrattuna live-elämän suhinointiin. Täten olisi melko outo oletus etteikö mitään muutoksia olisi tapahtunut tai paraikaa tapahtumassa. Auton nopeuskin kasvaa kun kaasua lisätään. Pahimmillaan voi iskeä vauhtisokeus ja päätyä pää kipeänä pöpelikköön.

    • Anonyymi

      Mainos 8 vuoden takaa.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe