Mikä poliisioperaatio Kokkolassa?

vappu_cruisailija

Kaikki puhuu, että kaupungissa vilisee poliisiautoja normaalia enemmän vapun päättäjäisten aikaan keskellä yötä mistä mahtaa olla kysymys?

31

2538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kodinkulta

      Olisko kapakkaväkeä ajautunut konfliktiin torikadun sillan luona siellä oli ainakin jotain riitaa aiemmin. Vappuna sattuu aina kaikenlaista paras pysyä kotona perheen kanssa niin ei joudu vaikeuksiin kaupungissa.

      • Sillan-Alla

        Ai peijakas oliko pahempikin riita? Torikatu on kyllä kuuluisa tappelupukareistaan ja kummasti tuo silta vetää näitä puoleensa.


    • Minämuumuka

      Joku ammuskelu ollut

      • sienimiehiä

        Pahempi juttu Kokkolassa on ammuskeltu jo aivan tarpeeksi ja huumekuskejakin otetaan kiinni harvase yö eli jossain on nyt mätää.


    • hurlumhai

      On tää nyt aika kummallista kö vappuaaton yönä klo: 23.00 kaupunki ammotti tyhjyyttään eikä kaduilla näkyny kö muutama heppu niin nyssitten tämä. Kaippa tästä saa lukea amusella lööpeistä, josson edes totta.

      • vapunyön_sykkeessä

        Johtunee siitä että siihen aikaan porukat tankkasivat vielä kämpillä pohjia mutta kyllä jo puoli kahden aikaan kapakat olivat täpösen täynnä ja ovilla kymmenen metrin jonot.


    • sarjatulta

      Poliisin sivuilta voimme todeta parhaiten mitä oikeasti tapahtui...

      "Ammuskelua Kokkolan keskustassa.
      02.05.2016
      Pohjanmaa

      Sunnuntai-iltana 1.5.2016 klo 21.50 aikoihin oli seurueella erimielisyyksiä Kokkolan keskustan ravintolassa. Ravintolassa uhkailtiin jo aseilla toisia, jonka jälkeen seurue poistui ulos. Rantakadulla ammuttiin muutamia laukauksia kiinteistön seinään ja kohden kahta autoa.

      Kiinniotettuna on neljä henkilöä ampuma-aserikokseen ja vaaran aiheuttamiseen sekä laittomaan uhkaukseen epäiltyinä. Kenenkään ei tiedetä loukaantuneen välikohtauksen aikana. Kuulustelut on aloitettu poliisissa teon selvittämiseksi."...
      http://www.poliisi.fi/pohjanmaa/tiedotteet/1/0/ammuskelua_kokkolan_keskustassa_47136

    • LuotiSateessa

      Valtakunnallinen uutiskynnys ylittyi jo mietin vaan mistä noi kolme ampujaa oli saanu käsiaseet ja miten pariinkymmeneen silminnäkijään ei osunu ristitulessa. Aika pelottavavaa nykyjään tämä meininki tietyissä piireissä.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016050221503822_uu.shtml

      • pummit

        Täällä Kokkolassa on muutamia "narkkareiden" asuttamia omakotitalorötisköjä missä nämä pummit asustaa. Nuoria henkilöitä mitkä pitäis siivota kauas pois kaupungista.


    • kanta_asiakkaanne

      Meititään nyt tätä tapausta vähän avarakatseisemmin. Siellä on siis vedetty ladatut pistoolit esiin ravintolan sisätiloissa, jonka jälkeen asemiehet ovat poistuneet ulos jalkakäytävälle tulittamaan toisiaan ja kadulla ajavia autoja suuren yleisön seuratessa tapahtumia kuin pahaista nyrkkitappelua. Tämähän on järkyttävintä mitä Rantakadun ja Torikadun vilkkaassa risteyksessä on tapahtunut koskaan. Ymmärtääköhän kukaan, että siellä ammuttiin nyt kovilla? Tämä on niin järkyttävä tapaus, että sanat loppuvat kesken ja on suorastaan ihme, ettei kadulla maannut useita ruumiita, miettikääpä sitä. Kysyn vielä kenen vastuulla ravintolan asiakkaiden turvallisuus on ja kuka vastaa siitä miten järein ampuma-asein epämääräistä porukkaa päästetään ravintoloihin sisään, onko esim. portieereja paikalla vastaamaan kysymykseen???

    • rauhantekijät

      Mielestäni poliisin tulisi järjestää tiedotustilaisuus yleisölle mahdollisimman pikaisesti ampumisvälikohtauksen johdosta ja kertoa tarkkaan mistä syystä tilanne alkoi sekä ketkä osapuolet joutuivat kadulla pahinpaan hengenvaaraan. Myös siitä, miten nämä riitapukarien perheenjäsenet aikovat menetellä jatkossa tulisi tehdä selvitys tässä on sentään viattomien sivullisten henki kyseessä. Kuka haluaa elää pelossa ostoksilla, lounasravintolassa tai vaikkapa vain torilla kierrellessä ja kaarrellessa ei hemmetti kukaan jyrähdän minä vai onko jollain jotain vastaansanomista?

    • Safety_shooting

      Täytyy sanoa että taitavaa aseen käsittelyä oli ollut. Paljon turvallisempaa kuin olemme amerikkalaisissa nähneet. Nyt ei tullut ainoatakaan sivullista uhria.


      NRA kommentoi: Ihailtavaa aseen käsittelyä.

    • parabellum9
      • Todistaja1234

        Joko aseet löytynyt?Porukka juoksi keppinovaan piiloon. Aseet jemmattu sinne saletisti..


      • FulMetalJake
        Todistaja1234 kirjoitti:

        Joko aseet löytynyt?Porukka juoksi keppinovaan piiloon. Aseet jemmattu sinne saletisti..

        Ai'jaa no mihnäs simmutapittajat juoksi piiloon täh vai jäivätkö keskelle katua oottaan lyjymyrkytystä häh? Mä veikkaan et useimmalla valahti köntsät pöksyyn het sillonku eka luoti uppos tohon seinään.


    • votka-väenö

      Corner's pubissa on se hyvä puoli, et sieltä voi poistua etuovesta ulos tai takaovesta Sociksen puolelle pakoon riippuen kummalla ovella ammuskelu alkaa. Sit niiden verhoiltujen betonipilareiden takana voi kökkiä suojassa kanssa. Kantsis laittaa metallinpaljastusportit molemmille oville se lois jotain turvallisuudentunnetta ei tarttis täst'lähin pelätä, et tulee niskalaukaus kesken oluttuopin tai pokeripöydässä voittoputki päällä.

    • Katupartio_Leka
    • suolapyssy

      Poliisi on ottanut järeän kaluston käyttöön mellakoitsijoita vastaan. Tuossa on kunnon tykki sillä, kun osuu oikeaan paikkaan munakokkelista ei ole epäilystäkään ja sopraano nousee taatusti oktaavia ylemmäs.
      http://www.kp24.fi/uutiset/411649/Kuva-Poliisi-harkitsee-tätä-järeää-asetta-osaksi-vakituista-mellakkavarustusta

      • Karu_tosiasia

        Mä veikkaan, et jos poliisit ois ollu parkissa Socicsen edessä, ku ammuskelu alkoi niin toi kumilinko olis unohtunu ja ammuskelijat olis nyt vainajia.


      • Silminnäkijää
        Karu_tosiasia kirjoitti:

        Mä veikkaan, et jos poliisit ois ollu parkissa Socicsen edessä, ku ammuskelu alkoi niin toi kumilinko olis unohtunu ja ammuskelijat olis nyt vainajia.

        Yhdesti yksi poliisi veti aseen esiin paniikissa niin se näytti siltä kuin kumisormi olis räplännyt sormiaan pistoolikotelon päällä. Niin että se siitä nopeasta toiminnasta.


      • lentopamppu

        Se on kyllä hyvä, että poliisi keksii uusia keinoja erilaisten aseiden suhteen, jotka eivät vie ihmisiltä henkeä.

        Parempi vaihtoehto tuo on kuin tappava luoti.


    • kum

      onko selvinny?

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe