Riippuvuudet/ongelmat hutiloidaan!

JulianneM

Puhun suomen ajassa... Ärsyttää, kun kaikki riippuvuudet/ongelmat on parissa jaksossa jo unholassa. Pari esimerkkiä; Prian anoreksia (vitun epäuskottavasti käsitelty), Laurelin alkoholiriippuvuus (mistä ihmeestä alkoi?), Pearlin peliongelma (nyt kaikki on taas hyvin). Ainoa, mitä jaksoi seurata oli Rhonan lääkeriippuvuus, joskin melko nopeasti niistä selvisi. Uskottavuutta perään kuuluttaisin!

6

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • batmani

      Pearlin peliongelmahan oli esillä jo monta vuotta sitten, sellaista se riippuvuus on, välillä kuivilla ja sitten taas ratketaan.
      En tiedä mistä Laurelin riippuvuus alkoi (täältä löytyy varmaan monta lekuria ja psykologia selittämään), mutta aika vaikeata hänen elämänsä on ollut: Lapsen kuolema, joka ei sitten kuollutkaan vaan oli vaihtunut, sekopää nainen joka yritti saada Ashleyn itselleen esim tappamalla Laurel, Ashleyn väkivaltaisuus, ero, uusi onni joka toi kuitenkin mukanaan uuden lapsen (josta ei tiedetty) ja olihan siinä välissä pahis Rossin ryöstökin. Kyllä siinä monen pää sekoaa, toiset sortuu lääkkeisiin, toiset viinaan. Perjantain jaksot katsomatta, mutta ei kai Laurell raitistunut vajaassa tunnissa?
      Anoreksiaa en osaa kommentoida ja Rhonan lääkesekoilu alkoi mennä jo mielestäni mahdottomaksi

      • Glub

        Ja Laurelin riippuvuus on (ikävä kyllä) pitkäaikainen tarina, pohjustus pitkää ja mitä nyt Suomen jaksoissa on nähty on vasta alkua, tulossa vielä (ei kauheasti kiinnosta tätä katsoa kylläkään).

        Ja kesti Priyankin anoreksiatarina todella pitkään, ja oli kantavia teemoja tämän raskaudessa, ja erossa Davidistakin, jopa Rakeshin kanssa ollessakin asiaa on sivuttu.


    • Bqqlaööä

      Pientä tissuttelua koko ajan helpottamaan oloa.Hahmona en pidä ko henkilöstä joten ohitan hänet kuten muutamat muutkin,ei kiinnostava tapaus.

      • IhmeParantumisia

        Kamala ilmestys tämä Laurel muutenkin , saati nyt sitten kun jotain alkoholiriippuvuutta aletaan jauhamaan ja on vielä entistä enemmän esillä . Skippaan koko juttuun liittyvät kohtaukset myös , ei jaksa eikä edes pysty katselemaan koko pelleilyä .

        Nicolan Dubaihin vai mihin olikaan pääseminen muodostui jo jonkinsortin riippuvaisuudeksi / pakkomielteeksi , luojan kiitos sinne meni ja toivottavasti siellä pysyykin . Liian selvästi yhtäkkiä vaan piti hahmo ulostaa , vaikka syy olikin näyttelijän poisjäännissä .

        Anoreksiasta en tiedä yhtikäs mitään , mutta vähän oudosti katosi Priyalta koko juttu yhtäkkiä myös .

        Bellellä nyt ei taida varsinaista riippuvaisuutta olla vaan jakomielitauti eli skitsofrenia , mutta liian nopeasti sekin sieltä latvakakkosten osastolta takaisin tuli .


      • eijaksaenään

        Vieläkö se Pelle hermanni scene pyörii empussa? Huoh!


    • Astor

      Anoreksiasta paljon tietävänä sanon vain, että on yhtä monenlaista anoreksiaa kuin sitä sairastavaakin...! Kaikki ei todellakaan mene saman kaavan mukaan. Priyan ja Rakeshin suhde ei viime aikoina ole niin kovasti ollut esillä, mutta heillä näyttäisi menevän ihan hyvin, ja jo se on voinut edesauttaa Priyan toipumista. Se voi todella olla hyvin pienestä kiinni! Samoin, jos äitinä oleminen ja vauvan hoitaminen on sujunut ongelmitta, se on eheyttänyt häntä. Ja ennen kaikkea tuo uusi päättäväinen rooli, jonka hän on karkkifirmassa ottanut itselleen! Moni nimittäin sairastuu anoreksiaan kun kokee ettei voi tehdä omia päätöksiään eikä vaikuttaa omaan elämäänsä, ja sitten se ainoa, johon voi vaikuttaa, on oma keho ja syöminen... Joten en kyllä lähtisi käsimirjoittajia tässä isommin moittimaan. (Kannattaa tosin muistaa, että anoreksia on kuin alkoholismi: siitä voi toipua, mutta siihen on aina vaarassa sairastua uudelleen.)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe