Maa syntyi Oortin pilvestä

tiede_kehittyy

Maa syntyi Oortin pilvestä 4,5 miljardia vuotta sitten. Pilvi sijaitsee noin 7,5 biljoonan kilometrin päässä maasta. Ilmeisesti Jumalakin istuu siellä pilvenreunalla. Jumalahan loi taivaan ja maan.
Parhaillaan rakennetaan maailman suurinta avaruusteleskooppia. Pääpeilinhalkaisija on 6,5 metriä. Peili on kullattu, jotta se pyydystää paremmin avaruuden säteilyä. Avaruusteleskooppi on tarkoitus lähettää avaruuteen syksyllä 2018. Todennäköisesti tulevina vuosina tulemme näkemään tämän uuden teleskoopin avulla Taivaan ja Maan luojan.

29

309

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voi_tulla_pettymys

      Ei siellä pilvessä mitään ole.

      • yksullamirjami

        Sinne män --ja vihelsi mennessään -- hullut ihmiset saa sanoa ja hukataan niitä varoja joita olis tarvis nyt -- että saatais jatkaa tätä Maapallolla elämistä !
        U.M


    • jatkan -- että mitä Hel***n hyötyä siittä pilvestä on meille -- kuallaan me kuitenkin jakaisivat nekinhukkaan menneet miljardit -- näille kärsiville ihmisraukoille --- jotkut harvat kerää sitä mammonaa ja sitten rakennetaan joku Kullalla päälystetty peili - Voi sanono taas rumansana niinku se o !!!!!

      • Nii, ja siel se biljoonien kilometrien päässä kaikessa rauhassa istuskelee viiniä naukkaillen monen raamattu-uskovaisen jumala. Mitäs se tänne maapallon sekavuuteen tulis. Miun jumala on sentään läsnä millon vaan, meil on sellanen hyväkaveri-suhde.


      • Järkisallittu

        Mitä enemmän rahaa noille raukoille ilman vastinetta jakaa , sitä laiskemmiksi ne käy ja lisääntyy holtittomasti . Eikä tieteeseen saisi satsata ? Tämä palstanero oikein kirosanojen voimalla tässä taas laukoo ja perskärpänen peesaa.


    • Isä_Poika_ja_Pyhähenki

      Ai jaa - siitä tuleekin ylihuomenna 2016 vuotta, kun tämä Marian poika astui ylös taivaisiin. Istuu kai sillä Isänsä oikealla puolella? Jotenkin näin se menee.

      • jakolaskua

        Niin istuu siellä isänsä oikealla puolella ja toisella puolella edesmennyt koiramme rapsuteltavana, itsenäinen kulkijamme.


    • sielukin

      En pidä pilkkamisesta, varsinkaan Jumalan pilkasta!
      Onhan se suuri asia, että voi uskoa Jumalaan ja Jeesukseen. Se antaa turvaa tänä epävakaana aikana, on yksi joka pysyy.
      Viimeistään hädän hetkellä menee ateistinkin kädet ristiin ja pyytää korkeimman apua.

    • tässänähtiin

      Kysymys on vakaumuksesta. Vaikka ei itse ole vakaumuksellinen kristitty, toisen vakaumuksen kunnioittaminen on sivistyksen mittari. Erityisen rasistisen kuvan antaa tuo koiransa istuttaminen Kaikkivaltiaan oikealle puolelle. Rasismi on juuri tuota, toisten halveksiminen uskonnon perusteella.

      • Miksi niin tosikkomaisena uskonsakin kanssa, kyllähän Hyvä Henki ymmärtää kaikkien kuolevaisten elämän päättymisen, siihen ei ns. sivistys kuulukaan. Rasismiko...no tuossahan tuo näkyy, miksei koira muka saisi istua siellä pilven päällä. Ai joo, sehän olikin ateistin koira. Huvittaa ihan tuo totisuus uskonkin asioissa. Johan taisin kertoakin, että miul on hyvä-kaveri tää taivainen huolehtijani.


      • jakolasku
        sus.morsian kirjoitti:

        Miksi niin tosikkomaisena uskonsakin kanssa, kyllähän Hyvä Henki ymmärtää kaikkien kuolevaisten elämän päättymisen, siihen ei ns. sivistys kuulukaan. Rasismiko...no tuossahan tuo näkyy, miksei koira muka saisi istua siellä pilven päällä. Ai joo, sehän olikin ateistin koira. Huvittaa ihan tuo totisuus uskonkin asioissa. Johan taisin kertoakin, että miul on hyvä-kaveri tää taivainen huolehtijani.

        Istuu se kiltti edesmennyt koirani pilven päällä, se on varma se!
        Jos haluaa ymmärtää kirjoitukseni väärin niin siitä vaan.
        Nooan arkissakin parveili joka lähtöön elukoita mitähän ne siellä paatissa teki?
        Kädet voi laittaa ristiin oli uskossa tai ei.


    • Ramoona_

      Meillä on ollut kolme koiraa , jotka on saateltu autuaammille metsästysmaille. Ensin oli sisukas ja viisas mäyräkoira , sitten perätysten kaksi pitkäikäistä i-h-a-n-a-a uskollisuuden perikuvaa sussaria, siis susikoiraa eli saksanpaimenkoiraa. Kovasti tätä vähän yli puoli vuotta sitten kuollutta kaipaamme, tuntuu että sen henki vielä leijailee keittiön pöydän alla, jossa se kuunteli juttujamme kuono välillä jalkojamme hyväillen ja tietysti se odotti, että ruokailun päätyttyä jotain herkullista senkin kuppiin laitettaisiin koiranmuonaa kruunaamaan. Uutta koiraa emme aio enää ottaa, pennun koulutus on vaativaa , eikä sitä luopumisen suruakaan enää tahtoisi kokea, tai sen voisi joutua jättämään perinnöksi.

      Aikanaan omien lasten ja sittemmin lastenlasten kanssa on pähkäilty, minne koirat kuoltuaan menevät. Kaikki haluamme olla samassa paikassa, olkoon se mikä tahansa, vaikka henkinä avaruudessa. Perinteinen harppujensoittelutaivas tuskin ihmisiäkään kiinnostaa, saati liikunnallisia koiria. Paratiisikuvauksissa näkee myös vehmaita hedelmätarhoja ja niittyjä kristallinkirkkaiden purojen äärellä. Siellä leijonat ja lampaat laiduntavat sulassa sovussa, kukat hehkuvat ja linnut laulavat. Olisihan siellä hyvä koirien ja lastenkin kirmailla.

      • jakolasku

        Oli ankea reissu se vihon viimeinen viime vuonna toukokuun 12 päivänä. Ei ole unohtunut eikä ole tarkoituskaan. Tämä nykyinen kymmenkuinen on vilkas ja älykäs. Viime vuonna vanhuksellamme oli synttärit 11.toukokuuta. Oli ankea olo kun tiesimme mitä seuraavana päivänä tapahtuu. Vanhus koira täyttää kohta 14 vuotta.
        Vanhin tämän rodun edustaja Suomessa on ollut 20 vuotias.
        Meilläkin tuntui siltä että menneen koiran henki kulki edelleen meillä. Toiveunta varmaan, ikävä tekee tepposia murehtijoille.


      • hmmmmm--

        luulin ihmisestä puhuttavan ja se onkin koira
        ihminen n antanut rakkautensa koiralle ja
        ihmisille korkeintaan himonsa tai halunsa ja vihansa
        alkaa olla outoa porukkaa


      • Luomakunnan-osana
        hmmmmm-- kirjoitti:

        luulin ihmisestä puhuttavan ja se onkin koira
        ihminen n antanut rakkautensa koiralle ja
        ihmisille korkeintaan himonsa tai halunsa ja vihansa
        alkaa olla outoa porukkaa

        Nyt ei puhuttu sinusta , joka olet ihmisvihaaja ja näiden ihmisten koirienkin vihaaja . Inhimillisyyden mitta on se miten hän suhtautuu heikompiin ja eläimiin jotka ovat osa tätä luomakuntaa .


    • ajan.myötä.niin.kävi

      Keskustähtemme, elämänantajamme Auringon kehittyessä tähdeksi, kehittyi myös muu aurinkokunta. Siihen kuuluu Oortin pilvikin.

    • yksullamirjami

      No sekin tuli selväksi tämänvuorokauden aikana että pilvessä ollaan oltu --muusta en kyllä saanut mitään selvää näillä tiedoilla -- ja harva meistä haluaakaan lisää tietää-- varsinkaan kun se jumala ei varmasti ole sielä vastaanottamassa meitä -- näinhän isis-joukkojakin on jymäytetty --ihminen on heppo saalis ihan vaikka mihinkä kun vaan luvataan suuria.

    • pienetkukat

      Ei kiinnosta, pitääkö täällä jakaa tietoa, jonka tarvittaessa löytää. Hupi on hauskempaa. Keltavuokot, skillat, kaihonkukat ja tuoksuorvokit kukkivat puutarhassa.

      • harmaa.vaatimaton

        Olin unohtanut että scilla on suomenkielellä idän sinililja. https://fi.wikipedia.org/wiki/Idänsinililja
        Kukkii villisti meidän pihassammekin. On se kova leviämään.

        Mikä lie se harmaa matala kevätkasvi, puutarhoista levinnyt teiden vaarsille. Se 6-10 sm pituinen, parhaillaan kukkiva kasvi.
        Kuin harmaan kissanpennun tassu. Kasvikirjasta se voisi löytyä.
        Meidän pihassa sitä ei ole kun ei ole aikanaan muutamaa sinne siirretty.


    • Puuttumatta mitenkään tähän teologiseen keskusteluun pilven reunalla istujista, sanon happamasti, että jos on varaa peittää puhtaalla kullalla jokin avaruusteleskooppi, on turha valittaa maailman köyhyydestä. Tutkittakoon kaukaiset pilvet sitten kun on sodat sodittu ja pakolaiset päässeet takaisin koteihinsa. Sitten kun nälänhädät on voitettu ja liikakansoitus kurissa.

      • jjoutava

        Ei siihen teleskooppiin niin paksusti sitä kultaa sivellä jos nyt muutamia kiloja niin ei se palijo kirpase. Hyvähän se on tietää vähä laajemmin kaikkinaisuuden kokonaisuudesta, niinko siitäki olisiko siellä sitä järellistä elämää. Iteminä en oikein usko kun liian moni asia pitäsi sattua kohalleen ja kädellinenkin on harvinainen elävä. Peukaloinen on lintu eikä kädellinen.


      • Makariina.peukuttaa

        Saattaa olla, ettei se kulta niinkään, mutta se kaikki muu touhotus. Mitäpä meille kuuluu ne pilvenreunalla istujat! Järjellistä elämää voisi vähitellen ruveta etsimään omalta palloltammekin, niin että ed. puheenvuorossani mainitsemat asiat saataisiin kondikseen.
        Onneksi edes on lämmin päivä luvassa. Aurinko paistaa niin järjellisille kuin järjettömillekin.


      • Neeasa

        Aivan oikein tuokin, mutta tutkimus tuo tietoa ja tieto on tärkeää, eihän Amerikkaakaan heti löydetty!
        Jos tämä meidän asuttamamme maapallo tulee liian huonoksi, tai ahtaaksi ihmisen asua, ei olisi ihmekään, että löytyisi uusi planeetta, jossa olisi kelvolliset olosuhteet ihmisille.
        Muutamien satojen vuosien kuluttua tilanne täällä voi olla toinen!


      • Makriina.varjossa

        Happamalla tuulella edelleen: Tällä menolla muutaman sadan vuoden kuluttua täällä on hyvää tilaa, kun sodat on sodittu ja ydinpommit pudotettu.
        Ameriikka on jo löytynyt, ja nyt sinne tulee sellainen presidentti, että kohta alkaa tilaa löytyä.
        On niin kuumakin! Aamusta alkaen aurinko porottanut, ei pilven riekalettakaan.
        Miten vanha tämän kestää! Kesä voi jatkua vielä ensi viikollakin.


      • nurkkaistunnan.mesu

        Olikohan se telkkari tiatoo kun sen yhen tyypin koiran nimi oli Beethoven. Pitääkö se kirjottaa isolla kun niinkin kuuluisan taidemaarin kaima oli?


    • ootavähä

      Ootteles hetki, Ihan pian tulee lirimee vai mitä nikkiä hää nykysin käyttää. Hään tietää ja oikasee täänkin kuten kaiken muunkin.

      • tulin.kertomaan

        Saa vapaasti oikaissa ei nää tiedot ol kiveen hakattuja.


      • miteyönnevalavotte

        valavotteko työ yöttii ku 2.23 normaalisti ollaan pumpuliunesa syvimmällä


    • Mikäs.kummallinen

      pilvi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe