Bordellin perustaminen

BordelloLover

Päivää!

Haaveenani on jo nuoresta pojasta lähtien ollut perustaa eksklusiivinen ja sensuelli bordelli kaikilla herkuilla. Olen kuitenkin täysi noviisi mitä tulee tämän alan varsinaisiin hienouksiin, joten minun täytyy suorittaa hieman kyselyjä eri paikoista.

Ensinnäkin, onko kenelläkään hyviä ehdotuksia sijainnille jossa pistää pystyyn bordello-toimintaa? Haen jotain sensuellia jossa on tiettyä je-ne-sais-quoi'ta, mutta ilman että toiminta on liian läpinäkyvää. Lavasteiksi voisi käydä hotelli & ravitsemusliike -yhdistelmä.

Toisekseen, mikä yhtiömuoto kannattaa valita peitetoimintaa harjoittavalle yritykselle? Osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö, toiminimi? Voinko saada starttirahaa? Starttirahoilla voisin jo ihan kummasti käynnistellä ilotalon liiketoimintaa. Entä mistä löydän naisia (MUODOLLISESTI päteviä kjäh kjäh!) töihin nautintojen talooni? Ehkä jokin työkkärikuvio olisi paikallaan? Haetaan tarjoilijoita töihin -> korkkarit jalkaan ja lakanoiden väliin?

Tuossa pari kysymystä alkuun, jään miettimään lisää esitettäväksi. Kaikki apu ja neuvonta otetaan kiitollisena vastaan, Suomessa bordellit ovat valitettavan harvassa joten olen eräänlaisen pioneerin asemassa tässä asiassa!

10

602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Surkea.provo

      Sinun kannattaa keskittyä peruspäivärahalla elämiseen.

    • eestäjaTakaa

      Lakia on helppo kiertää.
      Perustat kuppilan johon on isohko "sisäänpääsymaksu"
      Sitten laitat ilmoituksen, että paikassa on "seuraa"
      Hommaat tuntihuoneet.

      Eli 50 sisään ovesta, pimu 100 ja koppi 30 /tunti.

      Muista sinä voit saada 5 vuotta koppihoitoa, pelkän tilan vuokraaminen katsotaan paritukseksi !

      • sivusta

        Ei tarvi muuta kuin perusta baari ja kauniit naiset tarjoilijoiksi ylä osa vartalosta ositain vaatetutt ja punaiset pikku pöksyt niin on asiakkaita ,tätä oli jo ajat sitten keski euroopassa .ei ole mitään laitonta ja pelätävää virka vallan taholta ja siinä ohessa suljettu klubi .


    • lkewms

      Suomi on EU:n jäsen ja EU:ssa on maita, joissa bordellitoiminta on täysin laillista. Itse lähtisin perustamaan tällaista paikkaa Saksaan. Siellä toimii eri tason klubeja. Yleensä kertamaksuperiaatteella eli sisäänpääsyn hinnalla saa rymytä vaikka koko päivän. Kilpailu on toki kovaa, mutta tunnetusti tuote on sellainen, joka myy aina.

    • kvaliteet.bordell

      Vedotkaa vihreisiin ja kaikkiin saatanan "humanisteihin" niin eiköhän aloite lähde eduskunnassa liikkeelle. Eikös siellä ole näplätty viime vuosina tämän kaltaisten asioiden parissa muutenkin? Ainakaan mitään tähellistä sirkus "Arkadiasta" ei ole kuulunut.

      Ainahan voi vedota tässä vaikka siihen, että näillä huorahausseilla on avioelämää parantava vaikutus. Ja lähimmäisenrakkaushan on asia millä saa nykyisin läpi vaikka kuinka perverssin aloitteen.

    • muillemaille

      Työntekijöille tämä on turvallinen ja sangen varteenotettava vaihtoehto yksin - ja ties missä - tehtävälle myyntityölle. Osa seksipalveluita myyvistä haluaisi maksaa myös veroja. Suomessa kuitenkin toistaiseksi kielletty, joten miksi et perustaisi laillista yritystä sinua kiinnostavaan maahan, jossa love-hotellit on sallittua liiketoimintaa?
      Täällä jäisit ilman muuta oitis kiinni tuolla kaavailemallasi peitetoiminnalla.

    • Watupassi

      Hahahahahah.., Repesin!

    • Ihmeissään_suomesta

      Siis en ymmärrä mikä siinä olis vikana että perustaa bordellin samalla tavalla kuin ulkomailla. Siinä olis sitten hyvä vaatia että "tyttöt" käy lääkärissä esim kk välein ja sitten heitä voisi velvoittaa maksamaan veroa mikä olis vain suomen valtiolle plussaa. Eli "jos et käy lääkärissä ja maksa verjoa sinulla ei ole asiaa työskenellä suomessa" ja kyllä olen tietoinen että suomessa on ahdasmielisiä henkilöitä päättäjän pallilla ja tämä kirjoitus on tavallaan kohdistettu heitä kohtaan. Mutta on meitä ahdasmielisiä myös normaalikansassa. Ja sehän on ihan normaalia ja niin sen myös pitää olla muuten tämä elämä olis aikas tylsää. ;-)

    • aikaniljakasta

      luullakseni ideasi edellytäää muuttoa vaikka saksaan. borbellit on täällä kiellettyjä. mutta eikö se ole toimialana aika niljakas ja "porno"?

    • eumääräätahdin

      Jos EU maassa Saksassa sallittua, niin miksi ei Suomessa? Kieltääkö joku kansallinen laki?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5118
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1026
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      928
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe