"Jättiläisvauvat" pohjoisen EU-maan vitsaus

uutispalvelu.Kneissl

Euroopan unionin talouskehitys on useimmissa valtioissa lähtenyt hitaaseen kasvuun, mutta Pohjoisella EU - ulottuvuudella on vielä valtio, jolla on varsin eriskummallinen rasite talouden kasvun tiellä; ns. "jättiläisvauvat". Käsite tarkoittaa 20-50 vuotiasta loputtoman hoivan, kiintymyksen ja avun (erityisesti taloudellisen) tarpeessa kiukuttelevaa avutonta, kouluttamatonta ja mitään osaamatonta tahi jaksamatonta häirikkötyypin aikuislasta. Heille on perustettu erilaisia päivähoitomuotoja, joista tavanomaisimmin käytössä on ns. konsulttibulshit-kurssit ja ilmaistyökerhot eri muodoissaan. Heille ei lapsipotilaana makseta palkkaa, joka on aiheuttanut ristiriitaisen vastaanoton osassa älyllisesti jo hiukan kehittymään päässeiden jättiläisvauvojen keskuudessa. Päivähoitomuotojen kustannukset uhkaavat koitua pienelle valtiolle kohtuuttomaksi teollisuusviennin ollen enää kykenemätön rahoittaaan päivähoitotätivirastoja verovarojen kautta. Hallitus on päätynyt suorempiin keinoihin lakimuutoksilla, joilla pyritään kohtelemaan jättiläisvauvoja osittain aikuisina, mutta vain sen verran että he silti pysyvät jättiläisvauvalle ominaisessa ekonomisessa alaluokassaan. Tämä kuitenkin voi aiheuttaa odottamatonta vaalikäytöstä kahden vuoden päästä pidettävissä vaaleissa, jossa jättiläisvauvojen isoäitien vaalikäytös voi indikoida paluuta lähelle 60 - luvun vasemmistolaisuutta ja vähintäänkin sosiaalidemokraattien hyperjytkyä. Tällä ennustetaan talouspiireissä olevan "kärsimykset lopettavia vaikutuksia", bruttokansantuotteen muuttuen niin pieneksi ettei valtio kykene suoriutumaan lainoistaan joita ottaa kroonistuneen tilanteen korjaamiseksi. "Suomi joudutaan saattamaan velkasaneeraukseen ennen vuosikymmenen vaihtumista" - arvioi eräs vaikutusvaltainen henkilö sir Klaus . J. Veronmaksaja

38

343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kertaapa jostain peruskoulun äidinkielen oppikirjasta "kappalejako".

      • tuossaonyksi

        ei voisi paremmin sopia "outsider1; n profiililogo aiheeseen. Erityiskiitos viestiketjuun osallistumisesta.


      • Varovaisuutta
        tuossaonyksi kirjoitti:

        ei voisi paremmin sopia "outsider1; n profiililogo aiheeseen. Erityiskiitos viestiketjuun osallistumisesta.

        Jättiläisvauvat ovat vaaraksi monelle. Niillä on tapana juoda kaljaa tuttipulloistaan ja rähistä kaduilla.


      • LiDinOlutJaMakkaraa

        Jättiläisvauva Kalervo poloinen 58 v huutaa ja karjuu....liSää kirkasta viinaa......


        Tällä jättiläisvauvalla. Helistiminä, tyhjät pilleripurkki


    • tesoke-vaipat

      pohjoismaiden suurimpiin vaipanvalmistajiin kuuluva TE-bero SOssö ja KEna suunnittelevat fuusioitumista. Tavoitteena on saavuttaa synergisiä etuja tuotantolinjojen samankaltaisuudella. Vanhusten ja jättiläisvauvojen ulosteenkarkailut ovat kasvava kansantaloudellinen ongelma, sillä valtaosa näiden hoitoon käytetyistä vaipoista rahoitetaan tavallisen veronmaksajien palkkaverotuksesta. Myöskin käyttäjäkunnan fyysisten mittojen yhteneväisyys vaikutti lopulta fuusioon. "It`s a win win situation", kommentoi eräs kauppadelegaation tiedottajista. Miten jättiläisvauvan ulosteenkarkailut liittyvät mihinkään, saattaisi satunnainen työssäkävijä kysyä ? Vastaus on työnäytteiden lähestyminen ja karenssien kiristyminen sekä jättiläisvauvojen "keinotisun"; - Sossun ja Kelan toimintojen keskittäminen. Työhönosoituksen, vatsaväänteen ja vaipan välinen linja on ilmeinen. Siksi onkin valtakunnallisesti sovittu, että jokaista työkokeilumääräystä edeltää 5 kappaleen paketti TESOKE - vaippoja kotiin tuotuna (työkokeilu-lähettipalvelu jolle on ulkoistettu osa kunnan toiminnoista)

      • waltherpk

        Taitaa suurin syy Suomen huonolle jamalle että väestö on enenevissä määrin tullut mieleltään sairaaksi. Sen huomaa jo kirjoituksista. Eikai sisäsiittoisuutta?


      • nekakkosnelosenpätkä

        Kalervon isä on pannut kalervon äitiä kakkosneloseen, sieltä kakkosnelosesta putkahtanut suklaanruskea Kalervo puhtaaseen maailmaan.

        Kalervo on kasvanut kokoomukselaisessa arvomaailmassa, liittynyt mm kokoomus nuoriin-imenyt ruskeaa nestettä aivot täyteen.

        Pääsyt ilman ammattia työvoimavalmentajaksi-erikois asiantuntija tulpan vaihdossa, erikoiskiintoavaimella.

        Tämä asiantuntija "pääsee aina töihin, kun avaa vain oven. Siihen ei tarvitse yrityksen toimitusjohtajan omaa päätöstä"

        Miksi tämä mies on "SAIRASELÄKKEELLÄ" Kun kerran tämä työhaku on niin helppoa!.


      • erikoismiehenkerho

        nyt tänään kalervo on pääsyt piilotyöpaikkaan tulpan vaihtoon erikoiskiintoavaimellaan


    • tesoke-vaippaedustaja

      TESOKE - vaipat ovat uudelleenpestäviä. Niitä varten perustetaan työnäyteyhdistyspesuloita, joissa käsin pesuun ja ilmakuivaukseen on työvoimaa saatavilla jättiläisvauvoista itsestään. Kuvitella millaista olisi pestä vaippaa, jossa on ripuli, joka on aiheutunut osoituksesta työnäytepaikkaan, jossa samaa vaippaa lopulta pesee. villiä. elämä kiertää lopulta kehää.

    • 167-176

      Eniten noita "jättiläisvauvoja" on TE-virkanilkeissä jotka saavat itkupotkuraivarin heti jos joutuvat noudattamaan lakeja.

      Virkanilkin määritelmä

      Virkanilkki (lat. virkusnilkus), tuo ihmistä päällisin puolin muistuttava olio lymyilee usein virastossa virkapöydän takana. Ihmisestä sen erottaa vain siinä että järki puuttuu täysin. Virkanilkin pää ei sovellu muuhun käyttöön kun hattutelineeksi, joidenkin osalta ei siihenkään.
      Kun virkanilkki jää itse teossa kiinni lakien rikkomisesta niin sen naama menee norsunvitulle ja muuttuu ensin vihreäksi, sitten keltaiseksi ja lopulta punaiseksi (aivan kuten liikennevalot), vettä tulee silmistä ja vaahtoa suusta. Sen lisäksi kuuluu epämääräisiä kurkkuääniä ja/tai mölinää jotka kelpaisivat kauhuleffan äänitehosteiksi.
      Virkahaitake (lat. virkushaitakus), on muuten samanlainen kun virkanilkki mutta aiheuttaa laittomilla virkatoimillaan enemmän haittaa yksilöille ja yhteiskunnalle murentaen yhteiskunnan selkäränkaa ja moraalia sekä on häpeäksi koko virkakunnalle sekä yleiselle lain kunnioitukselle.

    • naamioitukostaja

      "Jättiläisvauvat" pohjoisen EU-maan vitsaus"

      "jättiläisvauvat. Käsite tarkoittaa 20-50 vuotiasta loputtoman hoivan, kiintymyksen ja avun (erityisesti taloudellisen) tarpeessa kiukuttelevaa avutonta, kouluttamatonta ja mitään osaamatonta tahi jaksamatonta häirikkötyypin aikuislasta."

      Väärä väite ja yleistys. Jos vallitseva työtömyys johtuisi vain ja ainoastaan työttömien jostain ominaisuuksista tai niitten puuttumisesta, niin silloin aina olisi vapaana myös vastava määrä avoimia palkkatyöpaikkoja kuin mitä on tavalla tai toisella "kelvottomia" työttömiä.

      Tänään Mol.Fi:ssä 15603 vapaata työpaikkaa.

      Kun jokapäivä ihmisiä jää eläkkeelle, vaihtaa työpaikkaa, jää äitiyslomalle, jää sairaslomalle, jne, niin vapaita työpaikkoja pitäisi aina olla tarjolla enempi kuin mitä 15603.

      Jos ilmenee että työttömiä on selkeästi runsaammin kuin 15603 henkeä, niin se kertoo että kalevin hellimä ajatus että työttömät ovat syypäitä työttömyyteen on väärä.

      • naamioitunostaja

        Ai että työttömien jättiläisvauvaisuus ei selitä sitä miksi vapaita työpaikkoja ei ole samaa määrää kuin mitä on työttömiä?

        Aivan, mutta entäpä jos "jättiläisvauvoilla" kalevi ihan epähuomiossa viittasi työttömiin kun tarkoituksenaan oli että tarkoitti sillä suomalaisia työnantajia?

        Selittäisikö työnantajien jättiläisvauvaisuus sen miksi työttömyys on hieman yli 15603 hemkeä, mutta samaan aikaan vapaita työpaikkoja on tarjolla vain se 15603?

        Kyllä, sehän selittäisi sen. Siispä alkuperäisessä muodossa kalevin teoria oli korkeintaan vain puoliksi oikein, mutta noin korjattuna se alkaa olla jo Nobelin taloustieteen palkinnon arvoinen suoritus.

        Jos kaleville sopii niin sitten kun se Nobel-palkinto aikanaan tulee niin jaetaan se 50/60? Joohan?


      • 167-176
        naamioitunostaja kirjoitti:

        Ai että työttömien jättiläisvauvaisuus ei selitä sitä miksi vapaita työpaikkoja ei ole samaa määrää kuin mitä on työttömiä?

        Aivan, mutta entäpä jos "jättiläisvauvoilla" kalevi ihan epähuomiossa viittasi työttömiin kun tarkoituksenaan oli että tarkoitti sillä suomalaisia työnantajia?

        Selittäisikö työnantajien jättiläisvauvaisuus sen miksi työttömyys on hieman yli 15603 hemkeä, mutta samaan aikaan vapaita työpaikkoja on tarjolla vain se 15603?

        Kyllä, sehän selittäisi sen. Siispä alkuperäisessä muodossa kalevin teoria oli korkeintaan vain puoliksi oikein, mutta noin korjattuna se alkaa olla jo Nobelin taloustieteen palkinnon arvoinen suoritus.

        Jos kaleville sopii niin sitten kun se Nobel-palkinto aikanaan tulee niin jaetaan se 50/60? Joohan?

        Kaalepille/Kaleville on ehdotettu idioottinobelia jo vuonna 2011
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/9573394/kuka-valvoo-tyottomien-rahankayttoa!

        On se hyvä että kalevi on edes jossain täydellinen, vaikkakin täydellinen idiootti.


    • ettäossaaollahyväehdotus

      Työttömällä on henkilökohtainen työnhakusuunnitelma. Se on erittäin suunnitelmana yksilöllinen koska siinä on valmiiseeen standardi pohjaan lisätty kyseisen työnhakijan nimi ja sotu, jota sotua varsinkaan ei voi olla kenenkään muun työhakusuunnitelmassa.

      Mutta löytääkö kukaan, oli työnhakusuunnitelma tai sitten ei, jotain semmoista mitä ei ole olemassakaan, kuten vapaa jonkin tietyn osaamisalan palkkatyöpaikka?

      Niinpä herää halu ihmetellä että miksi jokaisella työnantajalla ei ole yksilöityä työnantosuunnitelmaa? Siis semmosta että suunnitelmassa kerrotaan ensin että Oy Yritys Ab työllistää tällä hetkellä [päivämäärä] seuraavanlaiset työntekijät, ja sitten lista että: 1 kylmäkkö, 3 avomerikalastajaa, 5 ylemmmän keskijohdon pikkukihoa, jne

      ja seuraavaksi sitten olisi se tärkeä kohta.
      Oy Yritys Ab omaa aikomuksen lähitulevaisuudessa työllistää, niin jos luoja ja suhdanteet suovat, yllä mainittujen lisäksi tai tilalle vielä ehkä tai ainakin:
      1 revolverisorvin kuski
      1 semmonen
      1 tämmönen
      jne.

      Mikäli Oy Yritys Ab ilmoittaa että aikoo työllistää tilalle silloin tulisi ilmaista myös minkä ammatin tekijöistä aiotaan luopua tai vähentää.

      Niin, nyt nousee narina että eihän kukaan Oy Yritys Ab tarkkaan tiedä millaiset on suhdanteet jollain aikamäärällä tulevaisuudessa, eikä näin ollen voi antaa sitovaa tietoa tulevasta työvoiman tarpeesta, varsinkin kun tekninen kehitys on koko ajan eteenpäin menevää ja aina vain vähemmällä väellä aina vain enempi saadaan valmista aikaan.

      Aivan, mutta eihän tuon suunnitelman ole tarkoituskaan olla Oy Yritys AB:ta sitova, vaan vain työkkärille ja työnhakijoille ikäänkuin suuntaa antava.

      Näin menetellen työttömät saisivat työkkäriltä listoja niistä yrityksistä joissa mahdollisesti avautuisi heidän osaamisalan työpaikkoja. Eikä heidän tarvitsisi tuhlata omaa eikä yritysten aikaa kun kyselevät töitä paikoista joissa heidän osaamisalaanasa omaavia ei tarvita.

      Ja olisi työkkärinkin paljon helpompi tulevaa ammattillisen koulutuksen tarjontaa suunnitellessaan tietää että minkä alan taitajista ehkä voisi olla tulossa uupaa, sensijaan että koulutetaan toivotaan toivotaan pohjalta milloin niitä ja milloin näitä ja toivotaan että jospa joku semmoisia aikanaan töihin tarvitsisi.

    • giantisenfantis

      työtä vieroksuvat "jättiläisvauvat" (Lat. giantis enfantis) kokevat loputonta hylätyksi tulemisen tunnetta yhteiskunnasta, vaikka he itse ovat hylänneet yhteiskunnan ja mitä siihen alunperin kuuluu; säännönmukainen elämä, kuuliainen elämäntapa, kasvaminen, kehittyminen, kohteliaisuus, ystävällisyys, parturissa ja suihkussa käynti, perusteellinen kouluttautuminen ja kaikkiin nöyrimpiin hanttihommiin meno vaikeina aikoina. Jättiläisvauva haluaa leikkiä kuin olisi ikuisesti lapsi.

      Työvoimatoimiston työmarkkinatukihakemukseen tulee lisätä niin lomakkeisiin kuin nettiinkin sanan työtön - lisäksi vaihtoehdot; "päiväunilla", "hiekkalaatikolla", "oluella", "työnvieroksuntajaksolla", pulshit-ansioluettelonlaadinta-päiväkerhossa", "ilmaisnäytetyössä", "tivolissa", "jäätelökioskilla", "vesipuistossa" "kolmipyöräilemässä", "putkassa", "psykiatrisessa hoidossa", "vieroitushoidossa" ja "mummolassa".

      • kovapaikka

        Teille onnistujille se työttömyys on


      • murtuuonnistujanMIELI

        Niin kun työttömyys osuu onnistujaa, niin siinä


      • kaikkiaikahyväksi

        jos "onnistuja" jää työttömäksi, käyttää se ajan hyväksi kouluttautumalla vielä pidemmälle, ja vielä verovaroin. "epäonnistuja" taas ostaa kaljaa, katkeroituu ja murtuu.


      • judokas

        Tohtori "onnistuja" kouluttautuu ainoastaan työttömäksi kalliisti verovaroin koska on jo liian vanha nuorekkaisiin työmarkkinoihin-tohtori on työtön


      • Joo, eipä noilla opinnoilla vanhemmalla iällä tee hevon hemmettiäkään. Nuorempienkin on vaikea saada ensimmäistä työpaikkaa. Lääketieteelliset alat ovat harvoja, joissa on vielä työllistymismahdollisuus vanhana.


    • AaaPeeSeeTeeähväEee

      "jos "onnistuja" jää työttömäksi, käyttää se ajan hyväksi kouluttautumalla vielä pidemmälle"

      Kouluttautumalla?

      Mutta nythän on jo yli 40 000 ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanutta työttömänä, mukaanlukien yli 1000 tohtoriksi itsensä inttänyttä. Jos jonkin alan tohtoriuuteenkaan itsensä opiskellut ei vielä ole riittävästi kouluttautunut jotta jonnekkin töihin tarvittaisiin, niin mikä prkle sitten on?

      Voisiko katsantokulman vaihdos olla jo tarpeen? Sensijaan että syyllistämme kalevistisesti työttömiä siitä että heitä, kuten ei ketään muitakaan, ei enää koskaan sahalle töihin tarvita, niin jospa myöntäisimme itsellemme että tässä maassa ei tarvita kuin niin ja niin monta lääkäriä ja insinööriä ja kylmäkköä jne.

      Ja että jokseenkin joka ammattialan suhteen tarvittavien työntekijämäärien maksimit on jo saavutettu. Ja jokseenkin joka ammattialan kohdalla tuo tarvittava maksimi vielä koko ajan vähenee kun tekniikka kehittyy, varsinkin kun ulkomailtakin voidaan ostaa yhtäsuntoista halvemmalla sensijaan että itse kaikki tarvittava väkerrettäisiin, ja kumminkin samaan aikaan väkiluku hitaasti vielä nousee, mikä tarkoittaa että uusia ammattialoja tarvittaisiin korvaamaan entisiä pois häviäviä ammatteja.

      Ehkä pitäisi siis alkaa tekemään jotain uutta joka vaatisi kymmeniätuhansia uusien ammattialojen ihmisten tarvetta, kuten vaikka jospa alkaisimme kehittää valtiona omaa ydinasetta.

      Se semmoinen ase nimittäin toisi turvaa, Esim kiihko-ählämius ei ehkä olisi meitä kohden niin kiihkeää, jos ilmoittaisimme että Mokkaa vai mikä sen paikan nimi nyt oli, ei sitten seuraavana päivänä enää ole, jos tai kun täällä tapahtuu ählämiyden nimissä tehty isompi siviileihin kohdistettu terrori-isku.

      Oman ydinaseen kehittämiseenhän tarvittaisiin helposti kymmeniätuhansia uusia insinöörejä ja fyysikoita mahdollistamaan sen tapahtuminen. Ja niin työttömyys vähenisi tai ainakin ei vähään aikaan juurikaan lisääntyisi.

      Varsinkin kun köyhyys kokoajan tässäkin maassa lisääntyy, niin jos ydinaseeeksi heti alkuun päätettäisiin kehittää neutronipommi, siis sen joka tappaa ihmiset mutta ei juurikaan tuhoa omaisuutta, niin johan kokoomus ja RKP:kin ehkä asiasta innostuisi. Sillä kuten tiedämme karttuva omaisuus ja varsinkin karttuvat osinkotulot, se se on elämän tarkoitus.

      Toki muitakin mahdollisuuksia olisi, kuten oma avaruusohjelma, joka keskittyisi vaikkapa siihen että kehitämme ja lähetämme avaruusaluksen joka jossain aurinkokunnan kaukaisissa osissa pyydystää sellaisen meteoriitin joka on täynänsä jotain arvokasta malmia, ja sitten myymme sen malmin Norjalaisille 1%:lla sen todellisesta arvosta, ja projektia johtava kokoomuslainen sitten valitaan vielä kovapalkkaiseen virkaan EK:n pomoksi. Voi että se voisi olla todella kannustavaa, jos ei koko känsäkunnalle, niin ainakin kaikille kokoomuslaisille.

    • 31234134324

      On lapsellista.

    • trionnistuja-itse

      Sanoinko jotain että päämääränäni on työllistyminen, kun sanoin että onnistuja kouluttaa itseään vielä pidemmälle ? en tainnut sanoa niin.

      Olkoonkin, että yhteiskunta ei tarvitse minun palveluksia, minä käytän yhteiskunnan joka tapauksessa tarjoamia palveluksia jane ovatmaksuttomia.

      Katsotaan 30 vuoden päästä kumpi meistä on aivoiltaan kehittyneempi , kaljan juojakatkero vai minä ikuinen opiskelija ?

      kumman todennäköisyydet päästä edes lakaisemaan katuja ovat suuremmat, kaljanjuojakatkerolla vai itseään edes jotenkin kehittäneellä ?

      Aina ei ole väliä onko opiskelulla työllistymisväliä

      • juominenloppuu

        Niin sinä häviät kun kaljanjuoja raitistuu, AA-kerhossa tai tulee uskoon


      • juomineneilopukunalkanut
        juominenloppuu kirjoitti:

        Niin sinä häviät kun kaljanjuoja raitistuu, AA-kerhossa tai tulee uskoon

        ei. vaan kaljanjuoja on tuhonnut aivosoluja koko elämän, ja hyvä kun osaa enää laskea munuaislääkkeiden tablettien riittävyyden oikein. siksi toiseksi empä ole kuullut että pitkäaikaistyötön olisi raitistunut, yleensä ryyppäämistä jatketaan skitsofreniaan ja munuaistauteihin asti ja kuollaan pois ennen kansaneläkettä


      • niineitarttetietääniistä

        Ryhdy sitten juopoksi kun kerran tiedät senkin asian niin hyvin


      • No joo, opiskelussa on kuitenkin niin paljon kaikenlaista pakkopullaa, että en kyllä lähtisi opiskelemaan pelkästä opiskelun ilosta, ilman suhteellisen varmaa työllistymistä. Lisäksi kokoomuslaisetkin lienevät sitä mieltä, että yliopistopaikat kuuluvat nuorille, noille tulevaisuuden toivoille, eivät neljääkymppiä lähenteleville pitkäaikaistyöttömille?

        Toki vapaa maa ja laki mahdollistaa opiskelun vaikka 90-vuotiaana, eikä siihen ole kenelläkään mitään nokan koputtamista. Kaljanjuonnista olen samaa mieltä; kyse lieneekin yleensä lähinnä itsemurhasta pitkän kaavan mukaan. Tuskin juopot mitään mielihyvää alkosta enää saavat.


      • cghjhuy
        niineitarttetietääniistä kirjoitti:

        Ryhdy sitten juopoksi kun kerran tiedät senkin asian niin hyvin

        en, vaan ikuisopiskelijaksi.


      • gfhjk6r5
        outsider1 kirjoitti:

        No joo, opiskelussa on kuitenkin niin paljon kaikenlaista pakkopullaa, että en kyllä lähtisi opiskelemaan pelkästä opiskelun ilosta, ilman suhteellisen varmaa työllistymistä. Lisäksi kokoomuslaisetkin lienevät sitä mieltä, että yliopistopaikat kuuluvat nuorille, noille tulevaisuuden toivoille, eivät neljääkymppiä lähenteleville pitkäaikaistyöttömille?

        Toki vapaa maa ja laki mahdollistaa opiskelun vaikka 90-vuotiaana, eikä siihen ole kenelläkään mitään nokan koputtamista. Kaljanjuonnista olen samaa mieltä; kyse lieneekin yleensä lähinnä itsemurhasta pitkän kaavan mukaan. Tuskin juopot mitään mielihyvää alkosta enää saavat.

        epäonnistuminen on sitä kun annetaan periksi ja turrutetaan aivosoluja oluella.


      • Manneken Piss on 1600-luvulta, eli Euroopan rappio on vanhaa perua.


      • outsider1 kirjoitti:

        Manneken Piss on 1600-luvulta, eli Euroopan rappio on vanhaa perua.

        Perkele, väärään paikkaan. :-D


    • aivosolukehittäjä

      Jättiläisvauvat saa työelämävalmennuksessa 9 e/pv "lapsilisää" johtuen lapsellisesta asenteesta työelämään, tai elämään yleensä, kouluttautumiseen mukaanlukien. Opintotuki on hitusen pienempi kuin työttömyyskorvaus, koska tällä halutaan karsia pelkän kaljarahan perässä juoksevat helppoheikit kouluista. Tarkka kuukausittainen natsimainen KELA n opintopisteseuranta takaa sen, ettei 70-90 - luvun höveli meno toistu jolloin yliopistojen käytävillä loisi elämäntapatyöttömiä leikkimässä filosofia, valmistumatta koskaan tai tekemättä opintojen edeistymisen eteen mitään.

      Helppoheikkiys on sitä, mikä vaikuttaa olosuhteisiin nähden olevan helpointa; pysyä kotona vähä-älyisenä ja juoda lisää olutta kun kaikki muu koetaan vaikeana ja työläänä.

      Jos "onnistuminen" olisi helppoa, olisi se väärin niitä kohtaan, jotka on sen eteen ponnistelleet, päntänneet ja yrittäneet.

      • eikämitääntessiä

        kyllä sinä olet surkea, sun pitäisi saada edes lisää äitisi tissiä


      • gf5ggg

        jättiläisvauvat puhuvat imetyksestä, kun viestiketjussa on kyse oman elämän hallinnasta. kuvastaa hyvin sitä että ei kyetä aikuistumaan


      • seonainoatyöjokalöytyy

        mene WC tee iso paska


    • tr5411

      jättiläisvauvailmiö on ikävä seuraus sosialistisesta suomesta. enää puuttuu kim yong il eduskuntatalosta, viisvuotissuunnitelma ja puoluekirjat.

      • semerittävyySonHARHA

        Ilmiö esiintyy AINOASTAAN TÄSSÄ KETJUSSA. Ei muualla D.
        .


    • kermainenmaa720ekk

      kansalaiset; meillä on slaavilaiseen perimään tullut solupoikkeamia väestön suhteen. Puhun ihmistyypistä, joka työttömänä ilmeisen pitkään olemisen lisänä luulee, että hänen edustamalleen ihmisryhmälle luodaan vapaassa markkinataloudessa työpaikka vedoten erilaisiin matikkaleikkeihin. Kuinka monta viestiketjua tulemmekaan vielä käsittelemään tätä ajatusvääristymää ? tai mitä tällainen ihminen tekisi, jos hän päätyisi vaikka arpajaisvoittona kolumbialaiseen pikkukaupunkiin, ryyppäisi rahansa eikä löytäisi suomen suurlähetystöön ? mitä hän tekisi vuoden päästä ? olisi saanut koko kolumbian maksamaan sossurahaa tonnin kuussa ? vai asuisiko hän heinäpaalipaketeista tehdyssä majassa peläten ryösteleviä kadun asukkeja ?
      tai jos hän tipahtaisi vaikkapa thaimaaseen ? olisiko hän vuoden päästä aurinkotuoli - ja olutostoksilla paikallisessa supermarketissa tienaten 1000 euroa kuussa anssia, jne....

      only in Finland tämä meno, ja meno jatkuu vaan. Jösses mikä wonderland, oikea stalinistien kermapöksyunelma puuhamaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1858
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1798
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1771
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1567
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1112
    Aihe