MV-lehdestä useita rikosilmoituksia

Nyt_loppui_leikki

Nyt loppui leikki!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016050321509857_uu.shtml

Helsingin poliisi tutkii yhteistyössä paikallispoliisien kanssa MV-lehdestä tehtyjä rikosilmoituksia ja tiivistää syyttäjän kanssa yhteistyötä kyseisen nettisivuston tutkintaan ja sen laillisuuden arviointiin liittyen.

Poliisi epäilee, että MV-lehti on julkaissut paljon juttuja, joiden epäillään olevan perättömiä, vääristeltyjä tai tekijänoikeusrikkomuksen täyttäviä. Koko maassa rikosilmoituksia MV-lehteen liittyen on tehty jo useita kymmeniä.

109

928

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lappuluukulle

      Helsingin poliisi tutkii useita rikosepäilyjä sivustoon liittyen. Niitä tutkitaan muun muassa rikosnimikkeillä kunnianloukkaus, törkeä kunnianloukkaus, rahankeräysrikos, rahapelirikos ja tekijänoikeusrikos.

      • siuoss

        Suosittelen persuja erottamaan kaikki natsit!


      • ikäväjuttu

        Suomen viranomaisten toiminta alkaa olla kuin Neuvostoliitosta.


      • Sika2016

        SSSipilä-Pöpilä laittaa oman poliiisi"päällikkönsä" Lasse Aapion vaikka nuolemaan matujen perseitä.
        Ja AApio nuolee, Aapio nuolee perseet puhtaaksi....ja koettaa saada DDR-sensuuria Suomeen.
        On se niin paska pelle. tai SIKA. Pöpilä siis.


      • TimoXL
        siuoss kirjoitti:

        Suosittelen persuja erottamaan kaikki natsit!

        No jelppaappas kuule sen verran, et kerrot et kuka persuista on natsi? :)


      • Truemanshow

        Trueman Show idylli jonka Ilja. Janetskin rikkoi.

        Valtamedia on ylläpitänyt illusiota ja kulisseja ympärillämme kuten elokuvassa "Trueman Show" jossa Jim Carrey oli elänyt koko elämänsä näyttelijöiden keskellä tietämättä tosielämästä yhtään mitään.

        Ilja Janetskin potki valtamedian kulissit paskaksi ja näytti kansalle mitä todella tapahtuu ympärillämme. Matujen raiskauksia, ryöstöjä, pahoinpitelyjä, sosiaaliturvan hyväksikäyttöä, poliittista kähmintää, valtamedian huumeongelmat, sosiaalitanttojen mielivalta,,,,,,,,,,

        Valtamedia ja poliittinen johto haluaa takaisin aikaan ennen MV lehteä.


    • täytyyvilkasta

      Pitää siis lukea taas ko.lehti, kun mölystä päätellen kuulostaa kuin kirjoittaisivat totuutta.

      • Nii-in

        MV on osunut tiettyjä tahoja niin arkaan paikkaan, että se yritetään vaientaa keinolla hyvänsä.


      • polkadottt

        DDDD kyllä ilmiselvää, että näin on.


    • demarienvihollno1

      ..luin muutaman kerran lehteä. Aluksi tuntui, että tässä on oikeaa lääkettä suomen ummehtuneeseen vallan sanelemaan mediaan. Mutta, sori vaan, juutalaisten , mustien ihmisten haukkkuminen on asiatonta ja tyhmää. Asiallisia ja humorista komenttia voi esittää, mutta kohtuus kaikessa.

      -"Sosialidemokraattiset Opiskelijat jättivät yleisluonteisen tutkintapyynnön, jossa ei ollut yksilöity konkreettista tekoa tai laiminlyöntiä, joka täyttäisi lainsäädännön mukaisesti rikoksen tunnusmerkistön. Tästä tapauksesta ei aloitettu tutkintaa.."

      Halosen aikana alotettiin sumalaisten syylistäminnen rasisteiksi ja mitään kommenttia ei saa sanoa maahamme muuttaneista muslimeista...

      • mikä_lehti

        ööhhh mikä lehti?

        Se on joku kuppainen ploki, ei lehti


      • oikeinsto

        Se on ihan samaa kuin demarivihulaisen tökerö maataloussolvaaminen ...ei muuta.


    • kgtfkjhghol

      Samalla lailla voisi tehdä ilmoituksia vaikkapa iltapaskojen kommentointipalstojen ryssittelyistä jonka annetaan rehoittaa vapaasti.Muutenkin niiden sisältö on valehtelua hyvin pitkälti.

      • SeAvarakatseinen

        Se on Voi, Voi, kun Neuvostoliitto sortui ja katosi maailmankartoilta.
        Nyt ei enää voi käyttää vaihtoehtoista Termiä: "Pensas-Neuvostoliittolainen"

        Sitäpaitsi ryssä, näinkirjoitettuna kuin minä sen teen: "R Y S S Ä", (isoilla kirjaimilla ja harvennettuna) näyttäää mistä on kysymys, osoittaa arvostusta jopa kunnioitusta nyt liki sata (100) vuotta vanhaa ROISTO-koplaa kohtaan, joka on pystynyt kusettamaan venäläisiä ja alaistamaan orjakansoja JO tuon mainitun ajanjakson.
        R Y S S Ä T ovat tosin joutuneet muuttamaan hallintojärjestelmänsä kommunistisesta kapitalistiseksi, mutta eipä se näy mitenkään venäläisen rahvaan elossa ja olossa.
        Ja sama meno jatkuu, kansainvälisissä kuvioissa ja yhteyksissä.

        P.S. Kerro Sinä "totuus" ....


    • ValtamediaaVituttaa

      "Poliisi tutkii MV-lehdestä tehtyjä rikosilmoituksia – ilmoituksia jopa kymmeniä
      MV-lehteen liittyviä rikosepäilyjä tutkitaan muun muassa rikosnimikkeillä kunnianloukkaus, törkeä kunnianloukkaus, rahankeräysrikos, rahapelirikos ja tekijänoikeusrikos.

      Helsingin poliisi ja paikallispoliisit tutkivat yhteistyössä MV-lehdestä tehtyjä rikosilmoituksia. Poliisi myös tiivistää yhteistyötä syyttäjän kanssa kyseisen nettisivuston tutkintaan ja laillisuuden arviointiin liittyen.

      MV-lehden epäillään julkaisseen paljon juttuja, joiden epäillään olevan perättömiä, vääristeltyjä tai tekijänoikeusrikkomuksen täyttäviä. Rikosilmoituksia sivustosta on tehty useita kymmeniä.

      Poliisi arvioi yhteistyössä syyttäjän kanssa rikoksen tunnusmerkistön täyttymistä ja rikosoikeudellisia jatkotoimenpiteitä. Sivuston tutkiminen ja syytteessä olevien kuuleminen vaatii myös yhteistyötä muiden maiden viranomaisten kanssa.

      Sivustoon liittyviä rikosepäilyjä tutkitaan muun muassa rikosnimikkeillä kunnianloukkaus, törkeä kunnianloukkaus, rahankeräysrikos, rahapelirikos ja tekijänoikeusrikos.

      Sosialidemokraattisten Opiskelijoiden yleisluontoisesta tutkintapyynnöstä, jossa konkreettista tekoa tai laiminlyöntiä ei oltu nimitetty, ei ole aloitettu tutkintaa.

      Poliisi kehottaa kyseisen sivuston rikoksen uhriksi joutuneita tekemään rikosilmoituksen oma kotipaikkakunnan poliisilaitokselle toukokuun aikana.

      Rikosilmoitukset kootaan syyttäjän ja poliisin yhteistyössä yhdeksi kokonaisuudeksi.

      Poliisi muistuttaa, että vihapuhe netissä täyttää helposti rikoksen tunnusmerkistön. Vihapuhe voi rikosnimikkeenä olla esimerkiksi kiihottaminen kansanryhmää kohtaan, kunnianloukkaus tai törkeä kunnianloukkaus.

      Jos on epävarma täyttääkö jokin nettiartikkeli tai itseensä tai organisaatioonsa kohdistuva nettikirjoitus rikoksen tunnusmerkistön, kannattaa olla pikaisesti yhteydessä paikalliseen poliisiin tai Helsingin poliisilaitoksen nettipoliisiin, poliisi neuvoo."

    • EmmehänUnohda

      "Jos muistatte, niin Charlie Hebdon tapauksessa “vihapuhetta” puolusteltiin sananvapaudella – Toisteltiin “Je Suis Charlie”
      Tämä tapahtui oikein valtiojohtajien, median ja julkkisten voimin.

      Siellä Pariisissa maailman huippujohtajat silloin 2015 marssivat muslimivihan ja muun saastan julkaisemisen puolesta!
      Muistatteko ?

      Minä, Ilja Janitskin, lupaan ja takaan ja vannon, tällä päivämäärällä, että minä lähden mielelläni vankilaan istumaan, mikäli joku saa sellaisen tuomion minulle aikaiseksi.

      EI LISÄTTÄVÄÄ!"

      http://mvlehti.net/2016/05/03/jos-muistatte-niin-charlie-hebdon-tapauksessa-vihapuhetta-puolusteltiin-sananvapaudella-toisteltiin-je-suis-charlie/

      • mv.Media.Valhe

        Eli suomeksi sanottuna Iljan "lehti"bisnekset menevät jo muinaisen Suomessa julkaistun mainoskuvia sisältäneen lehtensä (taisi olla konkurssissa jo ennen julkaisua?) tyyliin jo niin huonosti, että haluaa ilmaisen veden ja leivän ääreen, verkostoitumaan toveri-Odinien kanssa vankilassa?

        Sananvapaus on asia, jota Ilja Janitskinilla ei tarvitse olla. Se mainoslehti jo osoitti, ettei kannattavaa lehteä osata tehdä, vaikka tekstiä ei ollut ja nyt kun sanallinen anti on huomattu vajavaiseksi, vihaiseksi ja provosoivaksi, niin kukaan ei oikeasti tarvitse Ilja Janitskinin mielipiteitä eikä sananvapautta, koska hänellä ei ole copyrightia julkaisemaansa materiaaliin eikä myöskään copyrightia vihapuheeseen, joka on hänen ainoa käymänsä dialogi (tai itse asiassa monologi oman "lehtensä" kautta).

        Janitskin haluaa siis marttyyriksi ja vankilaan. Todennäköisesti haluaa Breivikin tapaan sitten valittaa ihmisoikeuksiensa sortamisesta vankilassa. Psykologisessa profiilissa ei tule todennäköisesti kovinkaan suurta heittoa, Janitskin kokee varmasti kaiken tekemänsä oikeutetuksi, eikä tule osoittamaan minkäänlaista katumusta tai vastuun ottamista teoistaan.

        Pieni tsekkaus aiempiin maailman menoa-palstan keskusteluihin osoittaa, että esimerkiksi pelkästään täällä suomi24:ssä mv-"lehden" on tuonut Jessikka Aron negatiivisella tavalla julkisuuteen ja yllyttänyt muita (ellei Ilja itse ole näiden kaikkien mv-lehteä markkinoivien ja linkittävien vihanimimerkkien takana) mv-lehden lukijoita tai "toimittajia" haukkumaan tätä vaikka miksi, varmaankin juuri sananvapauden nimissä.

        Sananvapaus on yksi juttu, toinen juttu on se, että suomi24:n tarvitsisi tarkistaa sääntönsä ja moderoida kunnolla näitä keskusteluja. Jos mitä tahansa saa sanoa julkisesti toisesta henkilöstä, niin kukaan ei tiedä missä ne rajat kulkevat, jos mihinkään ei puututa. Janitskinin sananvapaus on hänen oma keksintönsä, lähtien siitä oletuksesta, että jos lehden serveri ei ole Suomessa, niin julkaistua materiaalia tai kansanryhmien kiihottamista toisiaan vastaan ei koske Suomen laki ja Janitskinin omaan hubrikseen perustuva omankädenoikeutta kuuluttava vihalinja on jotenkin oikeutettu.

        Charlie Hebdo-lehden toimitus koki väkivaltaisia kauhunhetkiä julkaistuaan tiettyä materiaalia. Vaikka en pidä mv-lehdestä, en sen toimittajista enkä sen tyylistä, niin silti en halua nähdä uutista siitä, miten eräällä tyhmänrohkealle "toimittajalle" Barcelonassa on käynyt kiihkomielisten iskussa.


      • TimoXL
        mv.Media.Valhe kirjoitti:

        Eli suomeksi sanottuna Iljan "lehti"bisnekset menevät jo muinaisen Suomessa julkaistun mainoskuvia sisältäneen lehtensä (taisi olla konkurssissa jo ennen julkaisua?) tyyliin jo niin huonosti, että haluaa ilmaisen veden ja leivän ääreen, verkostoitumaan toveri-Odinien kanssa vankilassa?

        Sananvapaus on asia, jota Ilja Janitskinilla ei tarvitse olla. Se mainoslehti jo osoitti, ettei kannattavaa lehteä osata tehdä, vaikka tekstiä ei ollut ja nyt kun sanallinen anti on huomattu vajavaiseksi, vihaiseksi ja provosoivaksi, niin kukaan ei oikeasti tarvitse Ilja Janitskinin mielipiteitä eikä sananvapautta, koska hänellä ei ole copyrightia julkaisemaansa materiaaliin eikä myöskään copyrightia vihapuheeseen, joka on hänen ainoa käymänsä dialogi (tai itse asiassa monologi oman "lehtensä" kautta).

        Janitskin haluaa siis marttyyriksi ja vankilaan. Todennäköisesti haluaa Breivikin tapaan sitten valittaa ihmisoikeuksiensa sortamisesta vankilassa. Psykologisessa profiilissa ei tule todennäköisesti kovinkaan suurta heittoa, Janitskin kokee varmasti kaiken tekemänsä oikeutetuksi, eikä tule osoittamaan minkäänlaista katumusta tai vastuun ottamista teoistaan.

        Pieni tsekkaus aiempiin maailman menoa-palstan keskusteluihin osoittaa, että esimerkiksi pelkästään täällä suomi24:ssä mv-"lehden" on tuonut Jessikka Aron negatiivisella tavalla julkisuuteen ja yllyttänyt muita (ellei Ilja itse ole näiden kaikkien mv-lehteä markkinoivien ja linkittävien vihanimimerkkien takana) mv-lehden lukijoita tai "toimittajia" haukkumaan tätä vaikka miksi, varmaankin juuri sananvapauden nimissä.

        Sananvapaus on yksi juttu, toinen juttu on se, että suomi24:n tarvitsisi tarkistaa sääntönsä ja moderoida kunnolla näitä keskusteluja. Jos mitä tahansa saa sanoa julkisesti toisesta henkilöstä, niin kukaan ei tiedä missä ne rajat kulkevat, jos mihinkään ei puututa. Janitskinin sananvapaus on hänen oma keksintönsä, lähtien siitä oletuksesta, että jos lehden serveri ei ole Suomessa, niin julkaistua materiaalia tai kansanryhmien kiihottamista toisiaan vastaan ei koske Suomen laki ja Janitskinin omaan hubrikseen perustuva omankädenoikeutta kuuluttava vihalinja on jotenkin oikeutettu.

        Charlie Hebdo-lehden toimitus koki väkivaltaisia kauhunhetkiä julkaistuaan tiettyä materiaalia. Vaikka en pidä mv-lehdestä, en sen toimittajista enkä sen tyylistä, niin silti en halua nähdä uutista siitä, miten eräällä tyhmänrohkealle "toimittajalle" Barcelonassa on käynyt kiihkomielisten iskussa.

        Juu no?! Kyllähä Odinit varmaan linnaan joutuu välittömästi ku keksitään laki joka kieltää kävelkyn miesporukoissa?! :D

        Mut nyt sinne vankilaan ei varmaan mahu, ku ainakin kaikki tutkintavankilat on täynnä poliiseja kivittäneitä vihervassaripellejä ja raiskaustutkinnassa olevia! :)


      • TimoXL
        mv.Media.Valhe kirjoitti:

        Eli suomeksi sanottuna Iljan "lehti"bisnekset menevät jo muinaisen Suomessa julkaistun mainoskuvia sisältäneen lehtensä (taisi olla konkurssissa jo ennen julkaisua?) tyyliin jo niin huonosti, että haluaa ilmaisen veden ja leivän ääreen, verkostoitumaan toveri-Odinien kanssa vankilassa?

        Sananvapaus on asia, jota Ilja Janitskinilla ei tarvitse olla. Se mainoslehti jo osoitti, ettei kannattavaa lehteä osata tehdä, vaikka tekstiä ei ollut ja nyt kun sanallinen anti on huomattu vajavaiseksi, vihaiseksi ja provosoivaksi, niin kukaan ei oikeasti tarvitse Ilja Janitskinin mielipiteitä eikä sananvapautta, koska hänellä ei ole copyrightia julkaisemaansa materiaaliin eikä myöskään copyrightia vihapuheeseen, joka on hänen ainoa käymänsä dialogi (tai itse asiassa monologi oman "lehtensä" kautta).

        Janitskin haluaa siis marttyyriksi ja vankilaan. Todennäköisesti haluaa Breivikin tapaan sitten valittaa ihmisoikeuksiensa sortamisesta vankilassa. Psykologisessa profiilissa ei tule todennäköisesti kovinkaan suurta heittoa, Janitskin kokee varmasti kaiken tekemänsä oikeutetuksi, eikä tule osoittamaan minkäänlaista katumusta tai vastuun ottamista teoistaan.

        Pieni tsekkaus aiempiin maailman menoa-palstan keskusteluihin osoittaa, että esimerkiksi pelkästään täällä suomi24:ssä mv-"lehden" on tuonut Jessikka Aron negatiivisella tavalla julkisuuteen ja yllyttänyt muita (ellei Ilja itse ole näiden kaikkien mv-lehteä markkinoivien ja linkittävien vihanimimerkkien takana) mv-lehden lukijoita tai "toimittajia" haukkumaan tätä vaikka miksi, varmaankin juuri sananvapauden nimissä.

        Sananvapaus on yksi juttu, toinen juttu on se, että suomi24:n tarvitsisi tarkistaa sääntönsä ja moderoida kunnolla näitä keskusteluja. Jos mitä tahansa saa sanoa julkisesti toisesta henkilöstä, niin kukaan ei tiedä missä ne rajat kulkevat, jos mihinkään ei puututa. Janitskinin sananvapaus on hänen oma keksintönsä, lähtien siitä oletuksesta, että jos lehden serveri ei ole Suomessa, niin julkaistua materiaalia tai kansanryhmien kiihottamista toisiaan vastaan ei koske Suomen laki ja Janitskinin omaan hubrikseen perustuva omankädenoikeutta kuuluttava vihalinja on jotenkin oikeutettu.

        Charlie Hebdo-lehden toimitus koki väkivaltaisia kauhunhetkiä julkaistuaan tiettyä materiaalia. Vaikka en pidä mv-lehdestä, en sen toimittajista enkä sen tyylistä, niin silti en halua nähdä uutista siitä, miten eräällä tyhmänrohkealle "toimittajalle" Barcelonassa on käynyt kiihkomielisten iskussa.

        Ja sananvapaudesta vielä senverran:

        "Vihdoinkin MV-lehti tuhotaan ja isänmaallisten vajakkien lempilehti katoaa internetistä. Ihan saatanan oikein isänmaallisille paskoille!"

        Sanoppas ihan rehellisesti että onko toi sun mielestäsi vihapuhetta, vaiko ei? :)
        (Eikä tarvinnu totakaan kauaa etsiä, vaan löyty ihan tästä samasta ketjusta tosta vähän alempaa)

        Mut se kun nyt vaan on niin, että teillä suvakeilla on ne surullisenkuulusat laput silmillä! :)
        (MINÄ olen aina kaikessa oikeassa enkä tee ikinä mitään väärin! Koko muu maailma on väärässä jos on eri mieltä kanssani ihan mistä tahasa!)


    • hehhehhe

      MV-lehden vihaajat eivät ilmeisesti ole kuulleet Streisandin ilmiöstä?

      • jatkakaa.punikit

        Vainon ansiosta Streisandin ilmiö on nostanut MV-lehden lukijamäärän
        ainakin viisinkertaiseksi.


    • Raskauttavaa

      Jos kysymyksessä on _RIKOSILMOITUS_, niin se laittaa rikosilmoituksen tekijän vastuuseen josta ei luikerrella enää ulos - TUTKINTAPYYNTÖ on sitten eri juttu.

    • itä_propagandaa

      ryssä kirjoittelu saakin loppua

    • suvakki.on.vajakki

      Suvakkifasistit taas tehtailleet rikosilmoituksia kun joku on eri mieltä heidän kanssaan.
      Rasmuspellet pitäisi kaikki hirttää.

    • saas.nähdä.sit

      Kun uomataan, että suurin osa lehden asioista onkin totta, ei siitä enää uutisoidakaan. On siellä paskaakin, mutta sellaisen levittäminen sinänsä ei ole laitonta.

      • luotettava_media

        Mvlehti ei ole jäänyt kiinni vielä yhdestäkään valheesta.

        Roskaa ja sontaa on tietysti täytteenä mutta sehän kuuluu tuollaisten tabloidien tapaan eikä ole laitonta.


    • käväisijuuri

      Tuli juuri käytyä sivuilla ja ei sieltä valheita löytynyt vaan karmeata todellisuutta, josta ei muualta voi lukea.

      Punikit ovat Stalinin ajoista saakka vihanneet sananvapautta...

      • hommajatkuu

        Ovat vaan vaihtaneet Stalinin Putiniin, puolueensa persuihin ja median MitäVittuun.


    • ihanoikeinon

      Vihdoinkin MV-lehti tuhotaan ja isänmaallisten vajakkien lempilehti katoaa internetistä. Ihan saatanan oikein isänmaallisille paskoille!

      • Islameikuululänsimaihin

        Totuusko suvakki paskaa noin satuttaa...että jostain saa lukea asioiden todellisen laidan kun päässä on sairas unelmahöttö....ehkä jonainpäivänä pääs selviää... ehkä ...


      • Yekaterinpurkki

        Ryssän lähettiläs uhoo.


      • o8y4q0y6e

        Hah hah...Isänmaallisuus tulee ryminällä ympäri Eurooppaa. EU tulee hajoamaan osittain siksi että salli rikollisten tunkeutua Eurooppaan. EU on onnistunut tyrimään kaikin tavoin, mitkään sen perustuslaiksi tarkoitetut lissabonin sopimuksessa määritellyt lait eivät ole pitäneet.
        Toki olen sitä mieltä että Kreikkaa pitäisi auttaa mutta kun sekin apu ohjautui 99%:sti Ranskan ja Saksan pankkien tukemiseen niin katson EU:n epäonnistuneen myös Kreikan tukemisessa. Jokainen vuosi minkä Euroopan valtiot roikkuvat EU:ssa syventävät velkakriisiä.

        On ehkä kysymys vain viikoista kun USA syöksyy lamaan joka on ehkä pitempi kuin se kuuluisa 30-luvun lama. Ootellaan ihan rauhassa, ahneudelle on aina ennenkin tullut paskainen loppu. Ryhdistäytykää kaikki jotka tunnette piston sydämessänne kun vihervassari-vasemmistokokoomuskepulaispersu-mädättäjäeliitti teitä vainoaa.
        Me olemme se kansanosa jota loppuviimeksi kaikkien on kuunneltava. Meitä rasisteiksi kutsuttuja on kuitenkin n. 80%. Meidän yli ei kävellä. Ei Sipiläkään, puhumattakkaan muista hallitukseen päässeistä vätyksistä. Suomi pidetään Suomena tulevaisuudessakin


      • isänmaallisetperseestä

        Ei teitä kenenkään tarvitse kuunnella. En tule kuuntelemaan minäkään ja olen poistumassa Suomesta muutenkin avustustöihin ulkomaille kesään mennessä. Sitten ei tarvitse enää elää Suomen rasistisen ummehtuneessa isänmaallisuudella saastuneessa ilmapiirissä. Kyllä teidän ylitsenne kävellään ja tullaan kävelemään jatkossakin. Suvakit johtavat tätä maata.


      • Pikakuljetus

        Kiitos ja hyvästi,teet palveluksen suomelle!


    • huomioitsija

      Oikeastaan mikään ei kerro paremmin milloin jossain puhutaan oikeaa ja suoraa asiaa, kuin kulttuurimarxilaisten älämölö ja kiukuttelu, ja poliisien apuun turvautuminen.

    • Suomen-Kansa

      Me emme kaipaa Putinin propagandaa.

      • huomioitsija

        Kuten tuossa yllä sanoin, mikään ei todista paremmin .... joka taas tuli todistettua


    • AT5JWiRU

      Ei turhaan sanota että Suomi on Koreoista pohjoisin.

    • desanttipaskoja

      Muutamien punikkien tekemillä paskailmoituksilla ei ole hevon vitun merkitystä.

    • TotuudenBasso

      MV-media on täysin SUOMALAINEN.

      • 4D7JLT6B

        Epsanjalainenpas.


      • Eisuomalainen
        4D7JLT6B kirjoitti:

        Epsanjalainenpas.

        Espanja asuva ryssä ja venäläiset omistajat.


      • TimoXL
        Eisuomalainen kirjoitti:

        Espanja asuva ryssä ja venäläiset omistajat.

        Juu no onhan toi Janitskin yhtä ryssä ku Komarov ja Barkov! :)


      • hoki.hoki.ruki.ruki
        TimoXL kirjoitti:

        Juu no onhan toi Janitskin yhtä ryssä ku Komarov ja Barkov! :)

        Ei kannata mainita MENESTYNEITÄ jääkiekkoilijoita, joilla on muutakin elämässään kuin rasismi, samassa lauseessa kuin LUUSERI Janitskin, jolle on ihan selvästi kopsahtanut kiekko otsaan pari kertaa liikaa :D


      • TimoXL
        hoki.hoki.ruki.ruki kirjoitti:

        Ei kannata mainita MENESTYNEITÄ jääkiekkoilijoita, joilla on muutakin elämässään kuin rasismi, samassa lauseessa kuin LUUSERI Janitskin, jolle on ihan selvästi kopsahtanut kiekko otsaan pari kertaa liikaa :D

        Ja mistäs vitusta sä sen tiiät vaik Leksa ja Barkkovi olis PAHEMPIA rasistei u Janitskin?! Eks lehet ollu tekees jo Selänteestäki rasistia?! :D

        Vai saisko NOI sun mielestäs vaikka ollakin rasistei, koska ne on MENESTYNEITÄ!? Et kai sä vaan o rasisti?

        PS: Ja jos Janitskilla on kopsahtanu lätkä USEEMMIN ottaan ku ammattijääkiekkoilijoilla, niin sit noi jälkimmäiset ei o ei o kyl treenannu tarpeeks! :D


    • Teennäistä-oikeutta

      Oikeusjuttujen tarkoitus on hyökätä mediaa vastaan, mukana ovat tietysti valtamedian kätyrit joiden leipä on hupenemassa kovaa vauhtia lukiapuutteen vuoksi.
      .
      Valtamedia lienee rahoittamassa kymmenien oikeusjuttujen nostamisessa MV-mediaa vastaan.

      • RahaaRiittää

        Sionistit rahoittavat.


      • mv.Media.Valhe

        Eikös niitä lukioita käydä juuri siksi, ettei tule lukiapuutteita? :D

        Paitsi tietysti ne, jotka eivät osaa edes suomea ja paljastavat heikon koulutuksensa kommenteissaan luonnollisesti tykkäävät "lehdestä", joka on todellisuuden ymmärtämisessä vähän "sinne päin."


    • 4D7JLT6B

      Pitää nopeasti säätää taannehtiva laki, joka kriminalisoi myös ulkomailla esitetyt väärät mielipiteet.

    • Viisaita.sanoja
    • Sulkekaajose

      Toivottavasti jo lopultakin päästäis eroon tosta mv-ulosteesta.

      • Breben

        Miksi et muuta Pohjois-Koreaan. Siellä ei sallita opposition ääntä eikä "vääriä mielipiteitä".


      • Sulkekaajose
        Breben kirjoitti:

        Miksi et muuta Pohjois-Koreaan. Siellä ei sallita opposition ääntä eikä "vääriä mielipiteitä".

        Sinä tiltu et sanele, mihin minun pitäisi muuttaa ja mihin ei.


      • TimoXL
        Sulkekaajose kirjoitti:

        Sinä tiltu et sanele, mihin minun pitäisi muuttaa ja mihin ei.

        Saaks mä ehdottaa?
        Muuta ennemmin homo-poikakaveris Irakiin mis kävelet sen kans verkkopaidoissa käsi kädessä risti kaulassa killuen! :)

        Saat varmaa PALJON uusia kavereita ja nopeesti! :)


    • fFAZDSFERA

      Jokohan tosta mv-ulosteesta päästäis eroon.

      • NäinUskon

        Eiköhän.


    • ainaniiniloinen

      Hienoa!! Paras uutinen pitkään aikaan.

    • MitäVieläEntäsSitten

      VOA Euroopassa toimiessaan oli USA'n kommunistien johtama.

    • omataivotkäyttöön

      Mutta eihän MV-lehti leiki, sehän on saanut monta peiteltyä asiaa esiin. Ihmettelen vaan miksi valtamedioiden peittelyyn ole puututtu aikaisemmin yhtä voimallisesti, eli olemalla avoin. Yksi kysymys teille suvaisevaisille: miten te voitte olla tuollaisia kädestä vietäviä hölmöjä ? Ihan kuin olisitte joku oma ihmisrotu taikka joukko vanhan linjan punikkeja tai esim, kommareita. Herätkää nyt.

    • suvakki.on.vajakki

      MV-lehti on paljastanut terroristeja ja sotarikollisia. Se oli liikaa murhanhimoisille rasmusnalleille.

    • MVKertoo
    • alas_vaan

      sehän on täysin ryssä propaganda lehti, venäläistä rahaa,
      venäläinen omistus ja pyöritetään piilosta ulkomailta

      • TimoXL

        TÄH?! Joko ne on menny piilottamaan Barcelonanki?! :DJa vastaha se anto haastattelun YLEllekin? Missäs piilossa se on jos jopa YLEn tunaritoimittajatki sen löytää? :D


    • MäLehdenLuin

      Voiko viranomainen TODELLA menetellä näin:

      "Helsingin poliisi on juuri julkaissut tiedotteen, jossa se kertoo ryhtyvänsä tutkimaan MV-lehdestä tehtyjä rikosilmoituksia. Poliisi aikoo tehdä syyttäjän kanssa yhteistyötä arvioidessaan nettisivuston laillisuutta.

      Tiedotteessaan poliisi epäilee, että ”MV-lehti on julkaissut paljon juttuja, joiden epäillään olevan perättömiä, vääristeltyjä tai tekijänoikeusrikkomuksen täyttäviä” sekä toteaa, että ”käytännössä arvioimme syyttäjän kanssa rikoksen tunnusmerkistön täyttymistä ja rikosoikeudellisia jatkotoimenpiteitä.”

      Poliisi listaa rikosepäilyiksi muun muassa kunnianloukkaus, törkeä kunnianloukkaus, rahankeräysrikos, rahapelirikos ja tekijänoikeusrikos.

      Poliisi kehottaa MV-lehden uhreiksi joutuneita jättämään asiasta rikosilmoituksen oman kotipaikan polisiilaitokselle, jotta yleisluontoinen tutkintapyyntö saisi mahdollisimman kattavasti aineistoa. Poliisi muistuttaa, että vihapuhe netissä voi helposti täyttää rikoksen tunnusmerkistön."


      http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/poliisi-mv-lehdesta-rikostutkinta-kayntiin-tiivistamme-yhteistyota-syyttajan-kanssa-6547412


      Rikosilmoituksia poliisille aina, kun olet mielesi pahoittanut - koskee KOKO mediakenttää ja viranomaisia ja yksityishenkilöitä.

      • PöpilänSensuuriYritys

        Sikamaista toimintaa. Täysin sikamaista. Pohjois-Korea...DDR...Stalinin vainot tyyliin!!! Ilmiantakaa (=tehkää vääriä ilmiantoja) naapurinne...sukulaisenne - Sipilä, Orpo Paska ja Berner nyt vaativat, käskyttävät poliisejaan seusuuritoimintaan omaa kansaa, suomalaisia vastaan !!!
        .
        No niin...nyt kaikki raiskaajat, matu-rikolliset, sotilaskarkurit, veronkiertäjät, huijarit....aivan kaikki keksimään muka rikosilmoituksia..........
        Pöpilän ja Bernerin oma rosvo-poliitikkojen ja rikollisten suojelu- poliisi kehottaa MV-lehden uhreiksi ---paljastuksen uhriksi--- joutuneita jättämään asiasta rikosilmoituksen oman kotipaikan polisiilaitokselle,


    • Olentosissani

      MV-LEHTI on paras ja totuuden kertova lehti ,muuten taviksilta salattas kaiken
      mitä imaamit ,suvakki Rahmuksineen ovat tekemässä Suomen ja kansan tuhoomiseksi.
      Kyllä pahaa tekee ja todella etoo,katsellessa noiden karvaturpien ja imamien valheesta
      turpoovia turpia.Onko niin,että esivalta ja poliisitkin on jo alistettu näiden petojen
      vallanalle saadakseen tuhottua suomen kansan.Kyllä Suomen kansan olisi korkein aika
      herätä ,ja nähtävä mihin imamien touhut ovat maatamme viemässä ja aloiutettava
      kova kovaa vastaan.Erota EUsta ja Eurosta ja kaikista etelävaltioiden tekemistä
      sopimus paskoista.Rajat kiini ja tunkeutujat takaisin omiin maihinsa,tappaakoot siellä
      toisensa vaikka sukupuuttoon.Suomenkansan tuhoojia täällä ei tarvita.

      • Lemuavaryssä

        MV-lehti on parasta kaalisopan ja Putinin jälkeen. Taidanpa imaista vadillisen soppaa ja sitten piereskellä MV-lehden parissa.


    • Stalinisti

      Poliisin yhteistyö syyttäjän kanssa jää rikoksen tutkintaan - vai haluammeko jotain sellaista, mitä Anneli Auerin tapauksessa oli - poliisi teki "yhteistyötä" syyttäjän kanssa eli poliisi kaivaa jotain mikä auttaa syyttäjää ja kaiken muun seikkaan vaikuttavan jätetään huomiotta - Stalinin Neuvostoliitossa asioita tutkittiin kuvatulla tavalla.

      http://mvlehti.net/2016/05/03/ylelta-lahti-pieni-lapsus-mv-tutkinnan-uutisoinnissa/

    • venäläinen_ystävä

      Poliisi on tutkinut ennenkin mediassa esiintyviä asioita.

      YLE
      "YLE:n häikäilemättömät rikolliset valehtelijat saivat tuomionsa: kaikki oikeusasteet tuomitsivat YLE-toimittaja Päivi Happosen ja YLE-pomo Ari Järvisen kahdesta törkeästä kunnianloukkauksesta ja kahdesta yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä."
      http://www.fincrime.net/kotimaa/valtamedian-rikokset-osa-1/

      SANOMATALO
      http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Tikkaselle-korvauksia-toimittajalta/633847

      ILTALEHTI MTV3
      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/iltalehdelle-tuomio-sundqvist-kirjoittelusta/129305/


      Mikä MV-lehden mustamaalaamisen tarkoitus tällä kertaa siis on

    • Ällöttääkokolehti

      Ensin tutkitaan ja sitten HUTKITAAN.

      Nyt on aihetta hutkia oikein kunnolla, mutta tutkia ja todistaa pitää asianmukaisesti.

      MV-lehden voisi lakkauttaa, emme tarvitse valhejournalismia ja kusetusta.

      • Jklkjk

        Olisi ihan kohtuullista laittaa linkkejä niistä valheista ja kusetuksista muuten oma väitteesi on sitä.

        Päinvastoin siellä on ollut kylläkin katsottavissa omin silmin joitakin videoita joiden tapahtumat eivät ihan niin ole menneet mitä joissakin medioissa on kerrottu.


    • vffvrgfvrg

      Sinisilmäisyyden hintalappu

      Arvoisa lukijani. Toivoisin sinun ymmärtävän, kuinka sinua on petetty jo hyvin pitkään tietämättäsi. Käytännössä olet putsattu ja petetty kirjaimellisesti lähes jokaisella elämän osa-alueella. Sitä Suomea, jossa luulit eläväsi, ei yksinkertaisesti enää ole olemassa. Se on vain illuusio, harhakuva tai ehkä vain unelma mielessäsi.

      Olet uskonut luottavaisesti ja sinisilmäisesti vuosia johtajiisi ja siihen, että he tekevät Suomen, sinun ja läheistesi kannalta vilpittömästi hyviä ratkaisuja. Valitettavasti olet ollut täysin tietämätön, muutenhan tämä ei näin kauan olisi voinut jatkua. Siis on heräämisen aika.

      Politiikka voi olla mielestäsi tylsää, mutta pyydän sinua hetken miettimään muutamia alla olevia asioita, jotka ovat olleet meidän poliittisen eliittimme tahto. Pyydän siis arvioimaan, ovatko nämä asiat olleet mielestäsi meille jokaiselle kansalaiselle hyviä vai huonoja ratkaisuja hyvinvointivaltiomme Suomen suojelemiseksi. Luettuasi nämä voit tehdä omat johtopäätöksesi.



      1.) Suomi luovutti täysin itsemääräämisoikeutensa Euroopan unionille laukaustakaan ampumatta. Annoimme käytännössä koko hallintavaltamme pois. Unionin laki on oman maamme lakien yläpuolella. Tästä luopumisesta saamme bonuksena maksaa huikeita summia tälle unionille, josta kaikessa hiljaisuudessa pyritään tekemään liittovaltiota.



      2.) Suomi on ollut tukemassa ja takaamassa ulkomaisia pankkeja kymmenillä miljardeilla euroilla, jotka realisoituvat meille erittäin todennäköisesti kaikki maksettavaksi täysimääräisenä. Tämä toiminta perusteltiin kansalaisille niin, että jotain vakuuksia olisi olemassa ja että me tienaisimme tällä. http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2013/05/29/epaily-vahvistuu-kreikka-vakuudet-yhta-tyhjan-kanssa/20137544/12



      3.) Suomi on järjestelmällisesti ajanut omia puolustusvoimiaan alas ja tehnyt NATO:n kanssa niin kutsutun isäntamaasopimuksen, jossa Suomen puolustusvoimat ja Suomi luovutetaan vieraan hallinnon alle. http://www.ipu-satakunta.net/natotus-eli-mou-sopimus



      4.) Viime vuoden lopulla valtioneuvosto muutti Suomen huoltovarmuuden tavoitteita. Polttoöljyn ja leipäviljan varmuusvarastoa päätettiin pienentää niin, että se riittäisi enää puolen vuoden tarpeisiin. http://www.ilkka.fi/mielipide/p%C3%A4%C3%A4kirjoitus/varmuusvarastojen-puolittamista-olisi-viisasta-harkita-viela-kertaalleen-1.1667140



      5.) Valtiollemme on pumpattu ulkomaista velkaa jo kohta huikeat 100 miljardia euroa. Tämä summa tarkoittaa jo 17 000 euron velkamäärää jokaista kansalaista kohden vauvasta vaariin. Ymmärtääkseni osaisimme tehdä rahaa myös aivan itse.



      6.) Maa-alastamme on lahjoitettu tavalla tai toisella monikansalliselle kaivosteollisuudelle 10 % eli noin Belgian kokoinen maa-alue.



      7.) Maaomaisuuttamme, yhtiöitämme, metsiämme ja kaikkea omistaamme on myyty pilkkahintaan ulkomaisille monikansallisille jättiläisille. http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178374-suomalainen-tiesitko-etta-sinut-on-ryostetty



      8.) Terveyspalvelujamme tuottavat tahot vievät veroeuromme laillisesti veroparatiiseihin. Täysin päättäjiemme suosituksella. http://www.hs.fi/talous/a1382938345181



      9.) Vanhukset makaavat aliravittuina vanhainkodeissa märissä vaipoissaan sidottuina peteihin ja teljettyinä lukkojen taakse ulkoilmaa näkemättä. http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/70748-vanhustenhoidon-hirvea-tila-sidotaan-petiin-teljetaan-lukkojen-taakse



      10.) Suomessa harjoittavat huippuperintäbisnestä yksityiset toimistot kuten Aktiv Kapital, Lindorff ja Intrum Justitia, jotka myös vievät hulppeat rahansa veroparatiiseihin ja orjuuttavat kansaamme. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012100416084939_uu.shtml



      11.) Hallitsijasi ovat suunnitellet kaikessa hiljaisuudessa pohjavesiemme myymistä. http://www.adressit.com/oikeuspohjaveteen



      12.) Politikkomme ovat mukana Venäjän pakotteissa, mistä kansana saamme kärsiä. Lisäksi ministerimme ei edes suostu keskustelemaan naapurimaamme kollegojen kanssa. Tässäkin Suomelle osuu suurimman häviäjän rooli, vaikka maataloutta ja yrityksiä luvattiin tukea. http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/eu-kirist%C3%A4%C3%A4-ven%C3%A4j%C3%A4-pakotteita-ja-lupaa-tukea-maataloudelle-1.69162



      13.) Ulkomaiset työntekijät tekevät puolestamme työt ja vievät kaupan päälle huikeat summat tukia mukanaan esimerkiksi lapsilisän muodossa. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288652013062.html

      • fecfcfcfe

        14.) Energia-asiamme on päätetty niin, että yli 70 %:a käyttämästämme energiasta tuodaan ulkomailta, vaikka itse lukeudumme maailman energiarikkaimpiin maihin. Hintalappu tällä päätöksellä on noin 8,7 miljardia vuodessa. Voisimme työllistää kymmeniä tuhansia ihmisiä tuottamalla itse enemmän energiaa.



        15.) Valtion yhtiöissä irtisanotaan jatkuvasti, vaikka johtajat nauttivat miljoonabonuksia ja -palkkioita. http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288531656514.html



        16.) Käytännössä kaikesta leikataan. Ihmisiä irtisanotaan, veroja korotetaan, tiet rapistuvat, kouluja lakkautetaan. Valtiosta on tullut kuin molokin kita, johon uppoaa jatkuvasti enenevissä määrin rahaa, mutta vastineeksi emme saa kuin huonompia palveluja.



        17.) Eläkeläiset vaikertelevat hyvin pienellä eläkkeellään, kun samanaikaisesti eläkeyhtiöiden johtajat nauttivat satojen tuhansien jättipalkkioistaan sekä -bonuksistaan. http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/hs-elakeyhtioiden-johtajien-lisabonukset-maksuun/638586/



        18.) Erilaiset hallitsijoidemme säädökset, maksut, valvonta, lait , direktiivit ja pykälät hankaloittavat arkista elämääsi joka päivä. Asioit sitten missä tahansa tai teit mitä tahansa. Velvoitteet haastavat sinua -olitpa sitten maanviljelijä, ravintoloitsija, keittäjä, timpuri, virkamies, rakennusalan yrittäjä, parturikampaaja tai työtön työnhakija.



        Listaa voisi kirjoittaa huomattavasti pidempäänkin, mutta tämä jo kaiketi todistaa sen, että asioistamme päättävät henkilöt eivät ole olleet puolellamme vaan meitä peruskansalaisia vastaan. Hallituksia on vaihtunut, mutta politiikka ei ole muuttunut ja tämä kaikki jatkuu todellakin niin kauan kuin annamme sen itse jatkua. Valta täytyy saada takaisin Suomea ja isänmaata aidosti kunnioittaville ja rakastaville johtajille ja kansalle. Itsemäärämisoikeus on saatava täydellisesti takaisin. Muuta tietä maamme nousuun ei yksinkertaisesti ole.



        Suomalaiset ja media näyttivät valtavan voimansa homoäänestyksessä. Olisiko nyt aika näyttää voima myös näiden muidenkin asioiden hoitamisessa ja rummuttaa niitä yhtä voimallisesti?





        Cheers



        Kari R

        http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/181238-sinisilmaisyyden-hintalappu


    • YleveroPois

      Ylestä pitäisi tehdä rikosilmoitus, mutta se on valtaeliitin suojeluksessa...

    • Stuppi

      Voinko minä tehdä rikosilmoituksen vaikka New York Timesista ? Kyseessähän on ulkomaalainen lehti kuten mv-lehtikin.

      • sfsdfsfdsfdsfdsds

        Toki voit tehdä mutta tarkasta ensin sanan- ja ilmaisuvapautta koskevat pykälät USA:ssa ne ovat laajemmat kuin pönttö Suomessa


      • TimoXL
        sfsdfsfdsfdsfdsds kirjoitti:

        Toki voit tehdä mutta tarkasta ensin sanan- ja ilmaisuvapautta koskevat pykälät USA:ssa ne ovat laajemmat kuin pönttö Suomessa

        Entäs vastaavat pönttö-Espanjassa?


    • ajatelkaa_ällillä

      Tämä kaikki on pelkästään MV-lehdelle mainosta. Muistatte varmasti kuinka samanlaista jauhantaa oli jo Hullu Huumosen starteissa kuukausia takaperin.

      Ja taas Poliisit tutkii. Mutta hos hoijaa kompastutaan oleellisimpaan, kysymyksessä ei ole Suomen rajojen sisällä toimiva julkaisu?

      Jos joku rikos on tapahtunut se on tapahtunut bittivirrassa jonka juridinen toimialue on aivan jossain muualla kuin Suomessa. MV-lehti on puhtaasti Espanjan lakeja noudattava Espanjalainen julkaisu. kenestä tehdään syntipukki? Eihän Suomalainen tuomioistuin voi tuomita esimerkiksi Norjassa tehtyä rikosta.

      Aikanaan ehkä joku promille aineistosta saattaisi ylittää realistisen syytekynnyksen.
      Kermaperseet jotka ovat saaneet sanan sälästä tikkuja pyllyyn itkevät ja nillittävät.
      Lahjottu syyttäjä tietysti ottaisi show:n työn alle. Mutta tuomari joutuisi hylkäämään syytteet koska asia ei kuulu Suomalaiseen tuomioistuimeen. MV lehti noudattaa ainoastaan Espanjan lakia.

      tuleekin tenk aa poo. Turhaa veronmaksajien varojen kuluttamista.

      MV lehteä ei voi kaataa missään muodossa.

    • itä_propagandaa

      Totuus MV-lehden takaa

      Lehden nettisivujen omistaja piileskelee hosting-palvelun suojissa, mutta internet on tehnyt tehtävänsä ja paljastanut kyseessä olevan venäläissyntyinen maahanmuuttajarikollinen.

      Kyseinen henkilö on osa Venäjän propagandakoneistoa, jonka tavoitteena on manipuloida suomalaisten mielipiteitä.

      Vaikka MV-lehti väittää olevansa kansalaisten asialla, on sen pääasiallinen tarkoitus aivan toinen. Lehden tavoitteena on ollut alusta asti luoda Suomeen Ukrainan kaltainen epävakaa tila, jota Venäjä voi sitten hyödyntää ”turvaamalla Venäjän kansalaisia Suomessa”.

      Jakamalla MV-lehden uutisia edesautat Venäjän valtion miehityssuunnitelmia eli toimit täysin päinvastoin kuin isänmaallisen Suomen kansalaisen tulisi toimia! MV-lehden sanoja mukaillen: kun julkaisu saa tarpeeksi julkisuutta, se voi muuttaa suunnan päinvastaiseksi sekunnissa.

    • mvrulettaaa

      Paskapuhetta

      MV-lehti oikoo ainoastaan valta(van) valehtelijoitten median (hs yle iltapaskat painetut printit) salailua vääristelyä ja selittelyjä

      MV-lehti on täyttänyt kaupallisen aukon yleisö on on ollut jo kauan aikaa kiinnostunut saada tietää asiat niiden oikeissa mittasuhteissa ja MV-lehti on iskenyt tähän apajaan. Siksi MV-lehdellä menee hyvin.

      Kaikki ei maailmassa ole pinkki samettia ja sampanjaa niinkuin valta(va)media yrittää vakuuttaa, MV lehti korjaa asioiden oikean laidan.

      • Kansherännyt

        Moskovan Valheet-lehti on menettänyt suomalaiset lukija lehden paljastuttua Espanjassa asuvan venäläisen rikollisen vetämiseksi. Rahoitus tulee Venäjältä.


    • hahahahaa_haaa

      Ei se ole rikos jos informoi että valtiollisen Ylen palkoilla on tuomittu huumerikollinen aineilla harhaluulot ja deluusiot itselleen hankkinut nainen jonka pesti pitäisi olla aivan jossain muualla kuin uskottavuutta vaativassa tiedonjulkaisussa/toimittajana.
      Jos entisen prostituoidun ja narkomaanin siskokin antaa lausunnon että neito on pipi päästään niin mitähän hän mahtaa tarkoittaa?

      http://mvlehti.net/2016/02/23/ylen-toimittaja-jessikka-aron-sisko-paljastaa-huumeriippuvuuden/

      Kymmenet Aron asiakkaat Helsingin kaduilta lisäksi tunnustavat vanhan prostituoidun eikä sekään ole rikos jos mainitsee naisen harrastuksista artikkelin yhteydessä.


      http://mvlehti.net/2016/03/21/voisiko-jessikka-aro-kokea-peikko-trollien-vainoa-aidosti-varoitus-amfetamiinin-pysyvista-vaikutuksista/

      Akan pitäisi olla vaan tyytyväinen saamastaan huomiosta MV:ssä. Hänelle on sävelletty jopa oma nimikkobiisikin

      https://www.youtube.com/watch?v=igOa1EXKzTI

      • Kansaherännyt

        Miten on Espanjassa asuvan venäläisen "päätoimittajan" rikokset?


      • TimoXL
        Kansaherännyt kirjoitti:

        Miten on Espanjassa asuvan venäläisen "päätoimittajan" rikokset?

        Kyl kai kaikki ne jo tietää!?
        Onhan se ihan iteki kertonu niistä!
        Entäs muitten YLE-toimittajien rikokset? :)
        Koskas niillä riittää munaa kertoa omistaan? :)


    • YLEOpettanut

      Juutalaistrolli ei osaa muuta kuin mesoa Moskovan-trollista?

    • suvakitprrrkl

      Kyllä piristää nähä marxistien huutelu totuuden edessä, aijai kun tekee hyvää, vaikea piilottaa hymyä. Koko marxismisuvakkipaskapolitiikka kaatuu kuin korttitalo omaan mahdottomuuteensa, ei ehkä vielä 2016. Ja vittu kun Donald Trump pääsee yhdysvaltojen pressaksi niin rupee tapahtumaan, sieltä kitketään suvakkihirviöt ennenäkemättömällä tehokkuudella, ja koska USA on maailman poliittinen keskus, heijastuu muutokset toivottavasti myös eurooppaan.

    • ValhettaValheenperään
    • linnaan_vaan

      se venäläiskätyri janutski vankilaan

    • ksdjflsdjf

      Elämme mielenkiintoisia historiallisia aikoja, on aika valita puolensa.

    • Hallaahon.äänestäjä7

      EIHÄN NE MITÄÄN RIKOSILMOITUKSIA OLE VAAN TUTKINTAPYYNTÖJÄ

      aiheettomasta rikosilmoitukesta tulee rangaistus ja mv-lehti saa korvauksen
      suvakkien puuhista jos ovat erehtyneet tekemään rikosilmoituksen

      MV EDUSTAA ERINOMAISTA TUTKIVAA JOURNALISMIA JOKA KERTOO KANSALLE MITÄ TODELLA TAPAHTUU

      http://mvlehti.net/2016/05/04/poliisi-turun-tivoliraiskauksesta-epailtya-mamua-esitetaan-vangittavaksi/

      http://mvlehti.net/2016/05/04/lapsenraiskaaja-ruben-rios-gonzalezille-kahden-vuoden-tuomio-katso-kuva-ja-video-tuomitusta/

      • skajdlasj

        ei aiheettomista rikosilmoituksista korvauksia tule, mutta voi tehdä vastakanteen.


      • Hallaahon.äänestäjä7

        muutkin lehdet uskaltavat julkaista lapsenraiskaajamatujen temput nyt kun mv on vapauttanut Suomen ja näyttänyt että ei ole tarpeen journalismin matunhyysäntä

        LAPSENPANIJAMATU KIIKKIIN

        http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2016/05/03/Miestä-epäillään-lapseen-kohdistuneesta-seksuaalirikoksesta-Heinolassa


      • Hallaahon.äänestäjä7
        skajdlasj kirjoitti:

        ei aiheettomista rikosilmoituksista korvauksia tule, mutta voi tehdä vastakanteen.

        TOTTa NÄMÄ RIKOSILMOITUSTEN TEKIJÄT VOIVAT OLLA YKSITYISHENKILÖITÄ JA HÄKKI HEILAHTAA

        aiheeton rikosilmoitus on rangaistava ja kun se menee eteenpäin tulee korvausvaatimus kun ihmisiä on haettu

        kuulusteltavaksi pitkin Eurooppaa ja Espanjaa ja suvakki on tehnyt kaiken vain kiusalla


      • TimoXL

      • ime_tuota

        Aiheettomasta tutkintapyynnöstä tulee samalla tavalla tuomio kuin aiheettomasta rikosilmoituksesta

        "Väärä ilmianto on kyseessä tilanteessa, jossa henkilö antaa esitutkinta- tai muulle viranomaiselle taikka tuomioistuimelle väärän tiedon, ja aiheuttaa näin vaaran, että ilmiannettu joko pidätetään tai vangitaan, tai että hän joutuu muun pakkokeinon kohteeksi tai joutuu syytteeseen tai tuomitaan rangaistukseen tai muuhun rikosoikeudelliseen seuraamukseen virheellisin perustein. Väärästä ilmiannosta tuomitaan sakkoa, tai vankeutta enintään kolme vuotta."


    • häkkiheilahti

      Iltalehden uutisen mukaan janitskin voidaan pikaluovuttaa espanjasta suomeen tuomittavaksi kun vaan esitetään pyyntö. Pykälät ja lait siihen ovat haastatellun rikosprofessorin mukaan olemassa.

      • Hallaahon.äänestäjä7

        aivan ja suvakki joutuu maksamaan sitten tästä tulevat kulut
        kun on tehnyt aiheettoman rikosilmoituksen

        niitähän voi tehtailla ja uskon että esim. presidentistä ja pääministeristä ja varsinkin HALOSESTA tehtiin runsaasti tutkintapyyntöjä

        mutta valelehdet eivät niistä kerro kertoneet


      • lautatarha
        Hallaahon.äänestäjä7 kirjoitti:

        aivan ja suvakki joutuu maksamaan sitten tästä tulevat kulut
        kun on tehnyt aiheettoman rikosilmoituksen

        niitähän voi tehtailla ja uskon että esim. presidentistä ja pääministeristä ja varsinkin HALOSESTA tehtiin runsaasti tutkintapyyntöjä

        mutta valelehdet eivät niistä kerro kertoneet

        Veikkaan että tuomiolle löytyy hyvät perusteet ja tuomio tulee.


      • TotuusEiPalaTulessakaan
        lautatarha kirjoitti:

        Veikkaan että tuomiolle löytyy hyvät perusteet ja tuomio tulee.

        Totuuden viestintuojaa on ennenkin ammuttu silloin kun se viesti ei ole toivottu:
        http://static.mvlehti.net/uploads/2016/04/12993513_10209105455138683_1946527552003634163_n.jpg


      • syöjopääs

    • Seuraanmielenkiinnolla

      Mikä täällä suomessa oikein mättää? Seteliselkärankaiset ja vääristelevä,manipuloiva valtamedia ovat hyökänneet joukolla MV LEHDEN KIMPPUUN,HÄVETKÄÄ! Suomessa on sananvapaus,jokainen lukekoon ja kuunnelkoon mitä itse haluaa! Kenen housut tutisee,kenellä on pelko perseessä MV uutisten vuoksi? Jk. Itse odotan kuka meidän päättäjistä ensin todetaan maanpetturiksi! Terveisin:kansalaisluottamusta nauttiva veronmaksaja

    • Suomimummomoi

      Ilja on tosi komea mies ja järkikin leikkaa tosi hyvin! Ps.Haluaisin nähdä livenä,tervetuloa suomeen.

    • Makjjhhhh

      Matuista on tehty tuhansia rikosilmoitus.tuksia, eikä olla saatu lopetettua. Miksi Mv lehti olisi poikkeus.

    • vittumainen_vittuilija

      Kertaus on opintojen äiti.

      Turhaa poliisin veivaamista. Poliiseilla olisi oikeaakin työtä matujen kanssa.

      Vaikka tutkittaisiin ja hutkittaisiin ja lahjottaisiin kaikki syyttäjät ajamaan show veronmaksajien kustannuksella lopputulos on tämä:

      Suomen tuomioistuin ei ole velvoitettu/oikeutettu tutkimaan/tuomitsemaan ulkomaisen toimitsijan/ulkomaisen tuomioistuimen alle kuuluvan henkilön toimia.
      Vaikka syyttäjät saisivatkin asian saliin niin siellä on seinä vastassa. Tuomari joutuu noudattamaan konkreettisuutta sekä hylkäämään syytteet. Edes pientä promillea väärän tuomion pelosta ei ole olemassa.

      Ja kaikenlaiset paskapuheet Iljan luovuttamisesta/siirrosta saisi nyt loppua. Jos sellainen ihme tapahtuisi että Iljaa todella vaadittaisiin Espanjasta Suomeen Espanjan viranomainen voisi ainoastaan rutiinitarkastusten jälkeen todeta että hullujakko te ootta siällä suomessa.

      Kas näin ja hyvää kevättä.

      • TilaustaOlisiMuuallakin

        Tiedä vaikka minkämoinen buumi tästä viellä Euroopassa tulee ja alkaa ilmestyä muunkinmaalaisia MVeitä kuin vain tämä Suomen kansaa valistava versio.


    • Hallaahon.äänestäjä7

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      149
      2339
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1928
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe