Nyt riitti

Teatterin_kriitikko

3.5. sananvapauden päivä? Ainakaan Etelä-Saimaassa ei sananvapaus tunnu koskevan muita, kuin punavihreitä toimittajia. Sen verran on sensuuri ja moderointi alkanut kyrsiä, että lopetan lehtitilaukseni.

20

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Itserajoitetaan

      Sitä kutsutaan itsesensuuriksi... Suomessa se osataan omasta takaa jo liiankin hyvin niiltä vuosilta, kun Neukkula oli vielä olemassa. Siksi täällä ei tarvita ulkopuolista sensuuria, kun lehdet ym. sensuroi jo itse itsensä.

      • Pienevä_tilauskanta

        Ennen itsesensuroitiin, korkeammalta taholta tulleen opastuksen seurauksena vain itänaapurimme hölmöilyjä. Nyt se sensurointi koskee jo oman kaupunkimme hölmöilyjä. Esimerkki: Jos et hyväksy rahanielua, toiselta nimeltään teatteria, olet juntti ja alemmuudentuntoinen möhlö. Arvostelevia kirjoituksiasi ei tietenkään julkaista. Rahahan tässäkin luultavasti ratkaisee. Arvostelevia kirjoituksia itsesensuroidaan arvatenkin siksi, että kaupungilta saadut ilmoitustulot pienenisivät.


    • narina.palsta

      Eikös teillä ole siellä Etelä-Saimaassa se oma mekastuspalstanne, nimittäin "Estarit"? Siellähän sitä "sananvapautta" on toteutettu oikein vimmalla jo vuosia. Vai onkos sinnekin jo sensuuri iskenyt?
      Kyseisellä palstalla ei vaan järjenkäyttö sanottavammin kuki.

      • Teatterin_kriitikko

        Ei kai sielläkään järjenkäyttö pääse kukkimaan, kun sensuuri karsii kaikki viisaat, lehden toimittajille epämieluisat kirjoitukset pois.


    • viigerpiiperö

      Ei Estareissakaan voi mielipidettään ilmaista. Puna-viher-vasemmisto anargia jytää jokapaikassa. Pikku-likat kirjoittelee ja partanaama ns.toimittajat nussii.

      • Pienevä_tilauskanta

        Unohdit mainita, että ainakaan Keskustaa tai sen toimia ei saa arvostella. Kun lehden nykyinen omistajataho on Keskustan ydintukialueelta ja Savosta.

        Tuosta sote-asiasta vaikka kun uutisoivat, niin piti kirjoittaa kommenttia. Mutta eivät julkaisseet, kun ilmeisesti ei tullut suitsutettua Keskustan mallia. Koska tallennan ne aina juuri sen takia, että pääasiassa kyseisen lehden sensuuri toimii liiankin tehokkaasti, niin laitan tähän. Voitte arvioida, että loukkasinko nyt jotain henkilöä tai oliko tekstissä rasistista tms. ei-sallittua. Mielestä kysymyksessä oli vain mielipiteeni; jos mielipiteet sensuroidaan vaan lehden näkemyksen mukaisiksi, onko kysymys enää mielipiteestä vai vaan tiettyä näkemystä suitsuttavasta propagandasta?

        ---
        Edellä mainittu kommentti tässä:

        Vaikka monessa asiassa on oltava sote-asioissa eri mieltä tämän Eksote-pomon kanssa, niin veikkaan kyllä samaa kuin hänkin tälle Keskustan väkipakolla Suomeen ajamalle maakuntalisäbyrokratia"himmelille" ja varsinkin tässä sote-yhteydessä.

        Veronmaksajana on muutenkin vaikea ymmärtää sitä, että hallitus joka markkinoi alussa näitä norminpurkutalkoita jne. lisääkin yhden virkamies- sekä paperinpyörittäjätason maahamme, etäännyttää sote-asioista päättämisen entistä kauemmas kuntalaisista ja lisää siis veronmaksajan kustannuksia. Koska jokainen meistähän tuon lisäbyrokraattitasonkin sitten veroissaan maksaa. Ei lisää ainakaan Suomen kilpailukykyä tai pienennä velkaantumista; tai sitten ilmeisesti palveluita karsitaan rajusti, kun kerran byrokratiaa lisätään?

        Ettei tulisi tässä sote-asiassa nyt Keskustan maakuntahimmelistä veronmaksajan kannalta yhtä kallis sekä epäonnistunut, kuin heidän aluepolitiikkanaan aloittama Talvivaaran kaivos; siis jonne rahanmeno vaan ei lopu ja pilaa ympäristönkin. Vertaan, että käy sama: tuhoutuu maassamme edes osittain toimiva järjestelmä ja tulee veronmaksajille jättilasku?


    • uuttamääritelmää

      peppureikä=toimittaja

    • ValtaMedianAlasajo

      Kansalaisia ja omaa kulttuuria halveksitaan julkisesti. Suomessa on esillä mm. pakko monikulttuuri ja pakko homous, ja jos esität jotain tuota pervoutta vastaan, niin valta media vaikenee, sensuroi, syyllistää jne... Valta media esiintyy papistona !

      Kansan kyykytys ja propaganda on mennyt liian pitkälle. Mutta onneksi valta media näin tuhoaa itsensä ja uskottavuutensa. Kansa äänestää jaloillaan !! Ja Sivuun nousee uusia kanavia.
      Valta media, menettää myös mainostulot, - se on alamäkeä !!!!!!

      • Nykymenoon_herätetty

        Viisas kirjoitus. Joskus se kansan aliarvioiminen ja kyykytys läikkyy yli. Yle- verossa se jo ennakoitiin. Kaikki maksaa, käyttää tai ei. Ei pysty jaloillaan äänestämään, kuin kerran neljässä vuodessa. Toisin on näitten itseriittoisten lehtien kanssa. Kun ei miellytä, lopeta tilaus. Näin helppoa se on. Miksi tällaista kallista mainoksia täynnä olevaa lehteä edes tilata, kun netti tuuppaa tietoa moninverroin enemmän?


    • Mölypytty

      Saattehan te täällä päästellä aivopierujanne mielin määrin. "pyllynhaju lallallaa..." Myllysaareen runkkaamaan..." yms

    • pullunlillupillu

      pillunhaju lallallalllllaallaallallallaaa. veteläsaimaassa ei julkaista mitään mielipiteitä ei estareissa eikä verkossa.

    • feminatsit

      Naisvetoinen, feministinen ja vasemmistolainen lehti on demokratian irvikuva. Journalismia muka, heh heh: täyttä sopaa koko vihko.

    • lalalallatilallatilaa

      Onhan teillä täällä se demokratianne, lallallaaa...

      • trallallaa.trallaa

        höpöhöpöä. suomessa tilanne on enemmistödiktatuuri. kun sitten yhdistetään tämä faktaan, että vain 2 % ihmisistä on oikeasti älykkäitä -> äo suurempi kuin 130, niin todellisuus on kamala. saamme idioottien tilaamaa; demokratia tai demokratian irvikuva kun ei vaan sovi tyhmille. populaatiosta 98 % on tyhmiä, osa jopa siellä äyllisen kehitysvammaisuuden piirissä, joten tilanne on mikä on.


      • lutkutalutkuta

        Juu ja ne 2% eivät todellakaan ole toimittajia, feministejä tai muita punaviherpiiperöitä. Ed. mainittu sakki kuuluu joukkoon ÄO alle 75.


    • Good_bye_ES

      Etelä-Saimaan mukaan kaikki teatteria hyväksymättömät ovat alemmuudentuntoisia moukkia tässä kaupungissa. Teatteria emme, me moukat, pysty enää poistamaan maksuharteiltamme, mutta tämän älyyttömyyksiä kirjoittavan lehden pystymme, kun emme enää uusi tilaustamme.

      • Happamiasanoikettu

        Taisi osua ja upota. :)


      • kurahaaranpolku
        Happamiasanoikettu kirjoitti:

        Taisi osua ja upota. :)

        Hyppää pituutta "muka snobi" ylhäinen heh heh hee!


    • kfwfkfkfff

      Voi teitä, pyllynhajuiset lallattajat. Ja kohta pääsette Myllysaareenkin...

    • ammuuuuh

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe