Vaihtakaa Nissanin

Nissan-Datsun

Kun seuraavan kerran olette autoa hankkimassa, niin käykääpä kokeilemassa Nissania. Siinä pääsee ikäänkuin parempiin piireihin.

27

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hoyohoyo

      Kiitoksia tarjouksesta, mutta kiitos ei. En enempää viiti kirjoittaa mitkä ovat ne asiat, jotka painavat vaakakupin toiseen merkkiin päin. Totuuden mukaisesti on kokemusta nissanista 1986- 2004 väliseltä ajalta.

      • Aika monella muullakin on, ja kauppa käy.


    • rokkasijasamahti

      Nissanin myynti sakkasi ja romahti. Ne ilmeisesti siirtyivät parempiin myyntipiireihin. Toisaalta väitteesi on roskaa, eikä sillä ole merkitystä.

      • Sakkasi ja romahti? Siis Nissanhan oli Euroopassa yksi eniten myyntiä kasvattaneista merkeistä.


    • KyykmanFloppaaTaas

      Nissan on ehkä surkein japanilainen, huonompi jopa kuin Mitsu jaToyota.
      Ei pärjää missään vertailussa Skodaan.

      • Nissan on paljon parempi kuin Skoda. Kokeilepa googlettaa Skoda ja Nissan. Vertaa sen jälkeen ehdotuksia mitä saat. Jo sen perusteella voidaan tehdä johtopäätöksiä.


      • VertaiIija
        Nissan-Datsun kirjoitti:

        Nissan on paljon parempi kuin Skoda. Kokeilepa googlettaa Skoda ja Nissan. Vertaa sen jälkeen ehdotuksia mitä saat. Jo sen perusteella voidaan tehdä johtopäätöksiä.

        Minä googletin. Nopeasti löytyi n. 50 Skodan vertailutestivoittoa mutta ei ensimmäistäkään Nissanin voittoa. Siitä voi vetää johtopäätökset kumpi osaa valmistaa autoja.

        En ole omistanut kumpaakaan merkkiä. Itäautoista Toyotia on ollut kaksi, ensimmäinen ja viimeinen.


      • nissandacia
        VertaiIija kirjoitti:

        Minä googletin. Nopeasti löytyi n. 50 Skodan vertailutestivoittoa mutta ei ensimmäistäkään Nissanin voittoa. Siitä voi vetää johtopäätökset kumpi osaa valmistaa autoja.

        En ole omistanut kumpaakaan merkkiä. Itäautoista Toyotia on ollut kaksi, ensimmäinen ja viimeinen.

        Mitä ne vertailutestit mittaavat ja mitä niistä pitäisi tulkita?


      • TranssylvanianTraktori
        nissandacia kirjoitti:

        Mitä ne vertailutestit mittaavat ja mitä niistä pitäisi tulkita?

        No, Sinun tapauksesssasi ne varmasti mittaavat nissandacian ylivertaisuutta Skodaan nähden. Voit valita mittaustuloksissta mieleisesi korostukset.


    • hynystellään

      Jaa emmää ny tiiä? Olisko hundai parempi, vai onko näkyny hinurin lavalla?

      • Oli tässä yhdellä sukulaisella se luiskaperäinen nissani. Oli niin paljon vikoja, että vaihtoi erääseen naapurimerkkiin. Kertoi äskettäin, että vielä puolentoista vuoden kuluttua on liikkeessä myymättä hänen autonsa! Joten on typerää tulla nissaneita kehumaan Skoda-palstalle!


    • Lippis-vinossa

      13 vuotta on tullut ajettua Almeralla, etupyörien laakerit on vaihdettu ei muuta vikaa, akkukin on vielä alkuperäinen. Eipä tätä kannata vaihtaa uuteen kun vaihdossa ei saa kuin paritonnia korkeintaan.

      • joskuskuitenkinko

        Olet hyvin pitänyt, ja sekin vielä, että tuossa mallissa olikin vähemmän vikaherkkiä kohtia.


    • PrimeraP112001

      "Osta Nissan ruoste-pesä, sitä hitsaa koko kesä. Sitten pistä talliin. Aja siihen malliin!"

      Tällä palstalla haluan jakaa teille, arvoisat lajitoverit, vain perusteltuja faktoja. Muutahan täällä ei suvaita. Ne siis edellä.

      Ai niin, Qashqai on ruma. Mulle ihan sama, mutta muuta perhettä ei saanut edes koeajolle. Tosin tilanpuute ei ole katsojan silmässä.

      Pulsar voisi olla ok tavis-auto Octavian tapaan, mutta tavaratila on siinäkin perhelliselle liian pieni.

      • joskuskuitenkinko

        Primera (ensimmäinen) se taisi olla tuo yllä mainittu täynnä vikoja ollut nissani.


      • PrimeraP112001
        joskuskuitenkinko kirjoitti:

        Primera (ensimmäinen) se taisi olla tuo yllä mainittu täynnä vikoja ollut nissani.

        P11-Primera 1.6 oli ruostumista lukuunottamatta varsin toimiva kokonaisuus ja luotettava. P12 vuodesta 2002 alkaen on huonommassa maineessa, eikä modernimmasta muotoilusta huolimatta ollut autona sen edistyneempi. Ei ole tarkempaa kokemusta, kun ajoin lähes 11 vuotta tuolla 2001-vuoden All Star Primeralla ja siinä ajassa koko malli siirtyi historiaan. Nissanin 1.8 moottori on öljyä kuluttavan maineessa. Tuo pienempi ei kuluttanut, mutta eipä kuluta myöskään 1.2 TSI. I.8 TSI on toinen tarina, jota röllit sotkevat joka paikkaan...

        Totuuden nimissä pitää todeta, että Primerassa vaihdettiin väljähtäneet Multi-linkit alustaan ja akku jo hieman yli 40 tkm jälkeen. Octavialla nyt 54400 km ja vain normi huollot.


    • Nissan.on.laadukas

      Hyviä autoja on. Monet Nissukat tehdään Iso-Britanniassa. Ajanut Kaskai 2 eli pidempää mallia, ja aijai maantielläkin pääsee oikein nautiskelemaan runsaista tiloista ja äänettömästä mukavasta ajosta. En ikinä päivänä viitsisi kapeaan kaalikippoon astua jalallanikaan, kun on parempiakin autoja saatavissa.

      Toista se on skodistilla kun on pakko olla kurjaa ja ankeaa, arkista ja karua. Naama irvessä väännetään jollain meluavalla vikapesällä menemään niin että kaistan leveydeltä huojutaan ja vaaputetaan, ja kovamuovi senkun nitisee ja natisee ahtaassa kaalinhajuisessa kajuutassa.

      • skodajulli

        Kumma juttu, kun kukaan tai mikään ei pakottanut minua ostamaan Skodaa. Silti ostin Skodan. Muutenkin kirjoituksesi on sen luokan tekstiä, ettei sitä kukaan ota vakavasti..haha..


      • P11PrimeraTSI2012

        Kumma juttu. Nissan-kuskin on pakko vittuilla Skoda-palstalla. : D


    • Kylmää_kyytiä

      Nissan näyttää olevan melkeinpä vapaassa pudotuksessa: huhtikuun myynti –48,34 % verrattuna maaliskuuhun ja ainoa syömähammas Qashqai romahtanut sekin hurjat –30,49 %. Myynnin on ollut näköjään pakko ottaa käyttöön niinkin järeät keinot kuin kirjoittelu Suomi24:n höpöhöpö-autopalstoille – ja siellä nimenomaan Škoda-osioon!

      • SkodaOnHyvä

        Niin, en ymmärrä miksi Nissania yleensä mainitaan Skoda- palstoilla. Yleensähän täällä Skodaa verrataan Mersuun, Bemariin jne. Ei muut merkit ole edes vertailukelpoisia, mutta näistä mainitemistani merkeistä Skoda saa tasavertaisen kilpailijan, siis laadussa ja ominaisuuksissa, mutta ei hinnassa.


      • skodajulli

        Skoda on perusauto, johon kaikkia muita merkkejä verrataan. Skodan itäautomenneisyys vaikuttaa vielä joissakin jääräpäissä, mutta luonnollinen poistuma hoitaa senkin vääristymän. Priimiumien tekninen etumatka on kutistunut minimiin, joten Skodalla menee jatkossa vieläkin paremmin.


    • meseukko

      Joo, yhdestä nissanista alkoi pudota maalit ja alta paljastui teksti "made in Taiwan - tonfisk"

    • TSI2012

      En tiedä millä perusteilla virtuaali-ihmiset autoja hankkivat, mutta kyllä käyttöominaisuudet minulle ratkaisevat valinnan. Trollin perus-matraa on väittää Skoda-Jorman kuvittelevan autoaan Audiksi. Lueskelin uuden Audi A4:n koeajoa Tekniikan Maalimasta. Matala 360 litran tavaratila ja auto on farmari! Ei helvata, olkoon Octavia mikä vaan, mutta ei ainaskaan Audi... ;)

      Jos premium Audiin pitää viritellä suksi-boksia ahtaiden tilojen vuoksi, valitsen itse vaikkapa Nissan Pulsarin. Se ei taida käydä kaupaksi. Hassu nimi on muuten muualla maailmassa ollut kauan käytössä.

      • Oli mullakin aikoinaan Cherry, jossa oli Pulsar -merkintä. Se oli vuosimallia 1980.


    • Raskas.ajettava

      En ostanut Nissania, kun koeajoin ja jopa 50 km matkat olivat rasittavampia kuin monella muulla, skodalla, mondeolla ja volkkarilla. Korin lyhyys ja korkeus tuli liian selvästi esille, aivan tuulettomallakin parhaalla syyssäällä.

      Koeajoin molemmilla yhden helsinki-pori reissun, olivat qashqai dC 130 x-tronic bisnes 360 ja x-traill myös bisnes 360 malli.

      Siistin näköinen se kyllä on, siihen asti kun tulee uusi malli, niin Nissaneilla aina käy.
      Ja kun olin suoraan käteisostaja, alennnusprpsentit olivat myös mielyttäviä

    • NissanParas

      Nissanin viimeistely on aivan toista kuin Skodan. Ei ämpärimuovia vaan jämäkän tuntuista laadukasta muovia ja kumia sekä nahkaa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1801
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1105
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1017
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe