Rippijuhliin rippiristi?

rippiristi

En oo oikeen koskaan tajunnu että laitetaanko rippiristi (se kaulakoru) niinku jo konfirmaatioon vai vasta sitte konfirmaation jälkeen kun se "saadaan lahjaksi"? Ku mä sain sen etukäteen kummilta ja vasta ensviikolla konfirmaatio, niin laitanko sen siis konfirmaatioon? Kertokaas.

12

5021

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ESNVI

      Tämän ristin kaulaan pistäminen ennen konfirmaatiota tai sen aikana tuo huonoa onnea, eli sehän ripustetaan kaulaan vasta konfirmaation jälkeisen rituaalin aikana, jossa siis perheen esikoinen uhraa vastasyntyneen ihmislapsen Saatanalle, samalla kun muu suku laulaa hepreaa.


      Kysy vanhemmiltas saatanan tyhmä.

      • tyuitytyiy

        Huonoa onnea. Uskotko mielikuvitusystävien, esim jeesus, lisäksi myös tuollaiseen pakana-ajatteluun?

        Mites ufot?


      • Plzendme

        Miten musta tuntuu ettet lukenu tuota kommentia kokonaan?


    • Risto.Reipas2

      Konfirmaatio tuo huonoa onnea ja siinä leimautuu tyhmäksi. Risti kaulassa korostaa tyhmyyttä.

    • Jappervokkki

      Ei sillä ole niin väliä toisin kuin ylioppilaslakilla: jos lompsii lakkiaisiinsa lakki jo valmiiksi päässä, joutuu naurunalaiseksi. Kummiasi luultavasti lämmittää tieto, että pidät hänen lahjaansa jo konfirmaatiossa. Alban allahan se on, eikä herätä kummastusta.

    • jnygtf6t8

      Miksi yleensä käyttää Jeesuksen murhaamiseen käytettyä symboolia?
      ja
      ristihän on myös miekan tunnus, siis miekallahan se kristittyjen rikollisuus suomeenkin toivat "usko, ota kaste tai kuolet" ehdoilla rikollisesti.
      sen
      rikollisuuden suomeen tuoneen ilmoittivat myös, että "me olemme syntisiä rikollisia" ei siihen aikaan tarkoittanut että suomalaiset olisivat olleet sellaisia!
      mutta
      nyt se saatanallisuus, joka on historiallisesti ja jopa päivittäisillä tapahtumilla on todistettavissa Jumalasta ja ihmisyydestä luopuneiden järjettömien rikollisuudeksi jota aivopesty perisyntinen rikollinen ottaa nyt edustaakseen kantamalla saatanallisuuden ristiä tietoisena, että suomalaisia ja heidän lapsiakin se rikollisuus on tappanut, tapatanut, raiskannut jne ja ristin kantajana nauttii, suorastaan leuhkiin sen rikollisuuden tukijana, sen saatanallisuuden historiasta nauttivana ääliönä, järjettömyyttään todistaen!

      Tavallaan ristiä kantava Jumalasta ja ihmisyydestään luopunut järjetön TUNNUSTAA, ETTEI OLE JUMALAN JA JEESUKSEN PALVELIJA!

      Uskontunnustuksen kaltainen papisto kouluttaa (Lue: aivopesee) kaltaisekseen.
      uskontunnustuksesta ja sen kaltaisuudesta...
      koskien myös pappislupauksen antaneita pappeja...
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Meillä ei ole järkeä'

      Ymmärtämättömyydenne:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Meillä ei ole ymmärrystä'

      Ihmisyydestänne luopuminen:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
      'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
      'Olemme syntisiä'

      Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

      =================
      MUISTAKAA:
      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
      Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!
      Luopumalla Heistä "YHDESTÄ" loupuu "HEISTÄ"
      Pilkkaamalla Heistä YHTÄ, pilkaa HEITÄ.
      Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
      3:28 Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin;
      3:29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."
      =================

      ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

      Kristitty ei ole Jumalaa ja Jeesusta palveleva kristillinen.
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

      Ei ihmisen tarvitse järjetön ristinkantaja olla mutta uskovaisille se on tärkee sillä Jumalasta ja Jeesuksesta luopuneiden rikollisten puolesta ei Jeesus ristillä kuollut. Jeesus ei ole kaikkien kaikkia rikoksia sovittanut vaikka eksyttäjät nin väittävät. Jeesus SOVITTI VAIN syntiin/rikoksiin toisten taholta pakotettujen synnit/rikokset.
      Siis esimerkiksi kun sotilaan esivalta määrää tappamaan vastoin sotilaan omaa tahtoa, NIIN SIITÄ "ÄLÄ TAPA" KÄSKYN RIKKOMISESTA ASETETAAN ESIVALTA VASTUUSEEN, EIKÄ SOTILASTA JOKA TEKI RIKOKSEN ESIVALLAN KÄSKYSTÄ OMAN HENKENSÄ SÄÄSTÄÄKSEEN (sotatuomia istuimen päätösillä on suomalaisiakin tapatettu jos kieltäytyy "vihollisen" tappamisesta, ampumisesta.)
      Ellei noin olisi, niin YMMÄRTÄVÄISEN käsityksen mukaan meidän pitäs uskoa, siis USKOA että Stalinen, Hitlerin, Husseinin jne esivaltojen rikokset olisIvat muka Jumalan tahdon määräämiä! Niin ei ole, EI EDES NOITAROVIOILLA TAPETTUJEN SUOMALAISTENKAAN SUHTEEN.

      Ei muuta kuin risti kaulaan jotta ihmiset tuntevat helpommin aivopestyn rikollisuuden ikuisesti rikollisenja tukijan!!
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

      • rerqwetqwete

        Käytettiinkö jeesuksen murhaamiseen symbolia, en tiennytkään.


      • mnbvcxzyf5
        rerqwetqwete kirjoitti:

        Käytettiinkö jeesuksen murhaamiseen symbolia, en tiennytkään.

        risti on saatanaa palvelemaan eksytetyn kristityn kantama tunnus /symbooli Jeesuksen murhaamiseen käytetystä murha-aseesta.

        Ymmärrän, että uskontunnustuksen kaltaisuus vaikuttaa asian ymmärtämiseen.


      • ouuttsssss
        mnbvcxzyf5 kirjoitti:

        risti on saatanaa palvelemaan eksytetyn kristityn kantama tunnus /symbooli Jeesuksen murhaamiseen käytetystä murha-aseesta.

        Ymmärrän, että uskontunnustuksen kaltaisuus vaikuttaa asian ymmärtämiseen.

        Kirkon kidutusvälineet on merkitty ristillä.


      • hbhgbgbib
        ouuttsssss kirjoitti:

        Kirkon kidutusvälineet on merkitty ristillä.

        joo... niihän onkin... molemmat, siis psyykkiset ja fyysilliset kiduttamiset...
        Onko museoissa esillä kirkon käyttämiä kidutus välineitä ja jalkapuita?


      • ujhntgvbngt
        ouuttsssss kirjoitti:

        Kirkon kidutusvälineet on merkitty ristillä.

        Näistä välineistä kuulin lapsena...

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Peukaloruuvi
        "Peukaloruuvi
        Peukaloruuvi on kidutusväline, jossa uhrin sormet tai varpaat murskattiin hitaasti puristamalla.[1] Peukaloruuvia käytettiin keskiajalla etenkin tunnustusten saamiseksi. Samankaltaisia mutta suurempia välineitä käytettiin jalkaterien, polvien, kyynärpäiden tai kallon murskaamiseksi.[2]"

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Ristiretket
        Rikolliset kristityt pitivät juutalaisia. Jeesustakin vääräuskoisina:
        #Heti alkuun syntyi erimielisyyttä siitä, kuka itse asiassa oli ristiretken johtaja. Paavi Urbanus II oli asettanut oman lähettiläänsä Adhemarin johtoon. Bysantin keisari Aleksios oli myös hyvin huolestunut, kun suuri ristiretkiarmeija saapui Konstantinopolin ulkopuolelle. Hän vaati, että kaikki johtajat vannoisivat uskollisuuttaan keisaria kohtaan ja palauttaisivat takaisin kaikki seldžukkien Bysantilta valloittamat maat.[16] Ristiretkiaatteen saarnaaminen oli lisännyt myös juutalaisvastaisuutta, koska juutalaiset nähtiin samalla tavalla vääräuskoiksi kuin muslimit. Matkalla Lähi-itään ristiretkijoukot pakottivat kohdalleen osuneet juutalaiset ottamaan kasteen kuoleman uhalla, ja ensimmäisen kuuden kuukauden aikana lähes 10 000 juutalaista surmattiin.[17]#

        Oliskohan tunnustuksissa ollut kyse uskontunnustuksesta... keskiaikahan sihoittuu 500 luvulta 1400 luvulle ja miekka sivistyksen ristiretket alkoivat paavalin aikaan ja useinkaan niiden todellista historiaa kerrota. rikollisuuden ristiretket olivat myös muutakin kuin rikollisuuteen miekan voimalla pakottamisia ja kieltätyjien tappamisia... Naisia, jopa lapsiakin raiskattiin, ryöstettiin omaisuuksia jne. Ja ehkä silloin syntyi rikollisuuden pyhä, ja todellinen inhottava ehtoollinen....

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kannibalismi
        Kannibalismia pidetään yleisesti ruokatabuna. Sitä on kuitenkin harrastettu uskontoon ja sodankäyntiin liittyvissä rituaaleissa. Joidenkin antropologien mukaan se on ollut yleistä muinaisuudessa, toiset taas suhtautuvat siihen suurella epäilyksellä ja uskovat, että tapa on ollut todella harvinainen, ja "villien" ihmissyöntiä on liioiteltu perusteluna vieraiden kansojen sivistämiselle.[4] Suomessa muun muassa Ahvenanmaalla on tehty arkeologisia löytöjä, joiden on väitetty kertovan kivikautisesta kannibalismista.[5]

        Kannibalismia on tavattu Amerikoissa, etenkin asteekkien kukkaissotien kyseessä ollessa. Suuret määrät asteekkisodissa vangittuja vihollisia ensin uhrattiin jumalille, sitten ruumiit valmistettiin ruoaksi totuttujen tapojen mukaan. Paloitelluista ruumiinosista valmistettiin muhennosta, jota höystettiin tomaateilla ja maustettiin pippureilla.[7]

        Kannibalismia on tiedetty harjoitetun ensimmäisen ristiretken aikana. Joidenkin ristiretkeläisten tiedetään syöneen kuolleiden vihollistensa ruumiita Ma'aratin valloituksen jälkeen. Sitä harjoitettiin myös marssilla Jerusalemiin. Kyseessä oli luultavasti nälän ja kuumeisuuden yhdistelmä, mahdollisesti myös halu terrorisoida vihollista. Jotkut kieltäytyivät syömästä kristittyjen toveriensa lihaa, mutta söivät tapettujen muslimien ruumiita.#

        Tuon kaiken ja muunkin saatanallisuuden lisälsi sitä kutsutaan kristittyjen sivitykseksi.... ja valehdellen kehuvat olevansa kristillisiä!!! Mm papit käyttävät heille sopivassa tilaisuudessa ilmaisua "me kristilliset" vaikka tietänevät monen vuoden teologisella koulutuksellaan olevensa "me kristityt."
        Näin ovat viellä itse todistaneet jakomielisen valheellisuudensa...:
        -Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä eikä rikkollisia kristittyjä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kristinusko
        "Kristinuskoon kuuluu usko kolminaisuusoppiin eli yhden Jumalan kolmeen persoonaan, jotka ovat Isä, Poika ja Pyhä Henki. Kristinuskon mukaan tämän kolminaisuuden osatekijä poika, Jumalan ainoa poika[1][2] Jeesus, on yhtä aikaa ja kokonaan sekä täysin Jumala että täysin ihminen.[3][4]"

        raamatun mukaan Jeesus opettaa...
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."

        Ilman Pyhää Isää ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!
        Joten
        Luopumalla Heistä "YHDESTÄ" loupuu "HEISTÄ"
        -Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        -ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        Pilkkaamalla Heistä YHTÄ, pilkaa HEITÄ.
        Joten kristityt ovat todella pahassa tilanteessa....
        Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
        3:28 Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin;
        3:29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."

        jne....

        rikollisuuden kristittyjen pyhä henki on todellisuudessa saatanallisuuden "paha henki"


      • ilpo.n
        rerqwetqwete kirjoitti:

        Käytettiinkö jeesuksen murhaamiseen symbolia, en tiennytkään.

        Eihän kukaan ollut niin väittänytkään, perseestäs sen revit


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe