valtio järjestää kunnille matuista kustannuksia

loputon-laskujenmaksja

Valtion maailmansyleilijäpoliitikot panee kunnat maksajiksi matujen kotouttamiskustannuksia ja samalla kehuvat kuinka hyvin valtio hoitaa budjettia pyrkiessään vähentämään velkaantumistaan.Leikkaa samalla kuntien valtionosuuksista,pakottaa myös nostamaan kuntia veroja/maksuja.Leikkaa koulutuksesta,vanhuspalveluista,nuorisotyöstä,eläkeläisiltä,lääkekustannuksista lekkauslista on loputon.Lakkauttaa samalla kaikenlaisia palveluita muka säästösyistä kuntalaisilta pakottaen kuntalaiset matkustamaan satoja kilometrejä palveluiden perässä tämä on sulaa hulluutta.Nostaa samalla kaikenlaisia veroja ja maksuja tamä nukyhallituksen toiminta on kuin lukisi RAIVOHULLUN MUISTILEHTIÖTÄ.Nämä roskaväeksi nimitellyt kuntalaiset jotka joutuvat maksajiksi tulevat vielä huomaamaan,kuinka heidän maksuvalmiutensa heikkenee tai loppuu kokonaan ja nämä matuloiset vain naureskelevat,kun tietävät,että ovat hyysäripoliitikoiden suojeluksessa näin rakennetaan suomea.VOI ITKEVÄ PERK.LE

17

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onteilläkaupunginjohtaja

      ttp://static.mvlehti.net/uploads/2015/11/12254324_848987001888134_606835658_n.mp4?_=1

      Tästä ei palvelu parane,saa valita kumpaan....ään.

      Maahanmuuttaja auttaa suvakkia!

    • Mikätunari
    • tiluliluuu

      Mutta Kolarissa ne alkaa lakkoon ja ulosmarssii, kun kuntosali ei ole ilmainen, puuro on paskaa ja shoppailureissusta Rovaniemelle joutuu maksamaan 10 euroa.

    • kuntavaalit

      Näinhän tämä menee nämä yhteikunnan päättäjät ovat täysin sekaisin matuista ei ole vähäisintäkään ymmärrystä heillä mitä tekevät.Kolarissa matut osoittavat mieltä ruuasta huonosta kohtelusta pelaten rasismikortilla eihän nämä elintasopakolaiset ja sotilaskarkurit ole mitään turvaa vailla ainoastaan ilmaista lomailua veronmaksajien kustannuksella ja sitäpaitsi ei sotia käydä ympäri maailmaa.Muistetaanpa todelliset sotaa pakoon evakkoon lähtijät jotka menivät ruotsiin he eivät moittineet ruotsin tarjoamaa apua sillä hätä oli suomalaisilla naisilla ja lapsilla todellinen.Rovaniemelläkin käydään yt:nevotteluja,että saataisiin henkilöstöä ulos ja kustannuksia pienemmiksi samaan aikaan järki lötvönen esittää,elintasopakolaisten määrän nelinkertaistamista.Olkaa kuntapäättäjät järkeviä ja torjukaa näitten matuloisien tulon kuntiin sillä tämä on meidän veronmaksajien tahto sen tulette varmasti huomaamaan seuraavissa kuntavaaleissa.

      • kuntapaikka

        Maanantaina 9.5.-16 kaupunginhallitus käsittelee kuntapaikka-asian.
        Samaa toivon , että kaupunginjohtajan esitys kumotaan,


    • vittumitäpaskahousuja

      Toivotaan että esitys menee läpi heittämällä.

      Ihan sen vuoksi että noilla muutamilla rassukoilla vintti pimenisi entisestään. Sama tyyppi näkyy tässäkin ketjussa aivan kuin Rova-motelli ketjussa itse itseään tehostaen vastailevan itselleen ja pykää avauksia tuskassaan.

    • oikea-suomalainen

      Näyttää joillakin vintti pimenneen,kun eivät tajua tästä maailmanmenosta yhtään mitään ei uskoisi,että suomessa on tällaistakin porukkaa.Kyllä suomi on luisumassa päin helve..iä tällä menolla. Imuroidaan vain kaikki onnenonkijat tänne veronmaksajien kustannuksella loisimaan ikäänkuin ei olisi oman maan kansalaisilla puutetta ja kurjuutta sitä ei vai haluta nähdä,kun on niinsanotun matukiiman sokaisemana.Englanti ja irlanti eivät tarvitse ottaa matuja eu:n sopimuksen mukaan,mutta sielläpä onkin eritason päättäjät kuin suomessa samoin jotkut euroopan maat ovat kieltäytyneet ottamasta matuja vaikka näille maille on eu muka määrännyt sanktioita.Näyttää siltä,että eu:n suvakkivaltiot ovat jäämässä yksin vähemmistöön tästä alkaa eu:n hajoaminen.

    • mene_MT

      Sinulla se vintti näyttää pimenneen totaalisesti, sen verran älytöntä paskaa tänne kirjoitat.

    • pk-886688

      Ei tuota älytöntä paskaa ole pakko lukea jos päätä kivistää ja jos ei ymmärrä mistä on todella kysymys mitä nämä kirjoitukset tarkoittavat.On muuten suomalaisista suurin osa jotka ymmärtävät luetun ja tietävät mihin tällaiset matukekkerit johtaa.

      • uiuiuiuiuiuiiiiii

        Sinä et juurikaan tajua mitään pakolaisista. Mäskytät vain ulkoa opittua mantraasi etkä perehdy asioihin. Olet todella ikävä ja tylsistyttävä ihminen.

        Pakolaiset ovat nyt maassa ja lisää tulee, toki määrä vähenee jatkossa ja näistäkin täällä olijoista häipyy 2/3. Hätä on vain sinulla päässäsi, ei muualla.


      • Toinen-ikävä-ihminen

        Aivan asiaa kirjoitti aloittaja.
        Miten niin häipyy 2/3 tällä olijoista? Dagens Nyheterin toimittaja tutki loppusyksystä mitä on tapahtunut kielteisen päätöksen saaneille Ruotsissa. Niitä löytyi tuhansittain,myös alaikäisiä, asemilta, sekä maanalaisen että rautatien. Puiston huvimajoista.. kaikkialta, mistä löytyi jonkinlainen katto päänpäälle. Ja milläkö elelivät? Rikoksilla mm huumekaupalla, prostututiolla ...


      • sdldsflsfdsfds

        Älä nyt omaa aloitustasi kehu sen vuoksi ettei sitä kukaan muu kehu. Kirjoitustyyli paljastaa, you know.

        Tutki tilastoja, 2/3 pakolaisista lähtee pois Suomesta heti alkuvaiheessa. Luulosi eivät ole tiedon väärtejä.


    • nouhätäyet

      Pääkaupunkiseudun kansanedustajat ne tänne kutsuivat joten pitäkööt heistä yhtä hyvää huolta kuin naapurimme Malmössa pitää. Kuntapaikat tulevat sellaisille kunnille jotka niitä haluaa. Joten ei hätää.

    • otaasioistaselvää

      Väität täysin perättömiä taas. EU päättää pakolaiskiintiöistä, ei yksittäiset kansanedustajat. Käytännössä EU:ssakin isot maat kuten Ranska, Saksa ja Britannia määräävät mitä koko EU päättää.

    • kaikkeanähnyt

      Täällä joku kirjoittaa,että osa suomalaisista ei tajua pakolaispolitiikasta mitään ei todella tarvitse olla kaksinen ruudinkeksijä,kun tajuaa tästä matupolitiikasta,kun viitsii ottaa selvää asioista kaikki on todellisuudessa ilmaista näille matuloisille se joka on tottunut maksamaan omat elinkustannuksensa niin ei sallisi siipeilijöitä joita nämä matut on.Ympäri eurooppaa ollaan kusessa tämän asian suhteen on muutamia euroopan maita jotka eivät ole ottaneet matuja rajojensa sisälle ja nyt näitä maita uhkaillaan sakottaa on aivan varmaa,että tällainen kiristypolitiikka ei onnistu ja eu tulee varmasti hajoamaan omaan mahdottomuuteensa toivottavasti rauhanomaisin keinoin.

    • hirtä-ittes

      Kirjoitat niin kovasti loisista että epäilemättä olet itse kehdosta hautaan-sosiaalipummi. Yleensäkin suurinta elämää pakolaisista pitävät aina ne jotka eivät itse edes veroja ole koskaan maksaneet eli ovat eläneet sosiaalituilla.

    • velonmaksaja

      Kaupungin työntekijöitä (opettajia, lääkäreitä, hoitajia) lomautetaan, että saadaan uusille kuntapaikkalaisille maksettua asunnot ja sosiaalitoimistosta elatus.
      Kannattaa maksaa veroja Rovaniemelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe