S24 naisten profiilit, kannattaako kuvattomat?

Make___

Kuvallisista suurin osa on mukiin menevän näköisiä tai jopa kauniita. Näin omasta mielestäni. Enemmän hajontaa on siinä, että monella on liikaa meikkiä tai muuten keinotekoisuutta.

Mutta entä kuvattomat profiilit? Onko niissä kaikki kuvallisia rumempia, kuten moni väittää? Kuka on kokeillut näille kirjoittaa ja saako kuvan sitten myöhemmin? Millaiseksi totuus on yleensä paljastunut?

16

423

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rdrsdrsrs

      Kuvattomat on ajanhukkaa, todella turhauttavaa kysellä kuvaa kun sen voisi laittaa suoraan profiiliin ja näkisi heti että nainen ei viehätä minua.
      Omat kokemukset kuvattomista on että 95% varmuudella nainen on kuvaton siksi että hän ei näytä hyvältä ja tietää että jos hänellä kuva olisi niin ei saisi viestejä.

    • naapurintyttö2

      Itse olisin kuvaton vain siksi, että tutut eivät tunnistaisi. Laittaisin kuvan varmaankin jotenkin liitetiedostona sähköpostissa tjn. Vaikka ihan heti kun ottaisin yhteyttä johonkin..

      • Aloittaja_

        Varmaan laittaisit myös tekstiin silloin maininnan, että kuvan saa pyydettäessä. Puhun nyt näistä, joilla ei tuota mainintaa ole. Maksaako vaivaa heitä riiata vai jätänkö suosiolla väliin.


    • EiMaksaVaivaa

      Kuvattomat ovat kuin Ässä-arpoja: pääsääntöisesti ei voittoa...

    • Aloittaja_

      Entä sitten kuvalliset, onko monella ollut vanhoja kuvia? Niin on hyvännäköisiä 50 v. naisiakin muutamia, että laittaa miettimään kuvien ottoajankohtaa.

      • Aloittaja_

        Ja siis miten tuota asiaa voi kysyä niin, että ei heti vaikuta epäkohteliaalta?


      • Kuvallinen

        Kuvan saa kysymällä. Jos ei saa, antaa olla. Nyt tietenkin ikävää, kun viestirajaa kiristetty ja hidasta tehdä tuttavuutta. Minulle on kyllä kuvaa tarjottukkin ennen kuin olen sitä ehtinyt kysyä.


    • Profiilikuvattomissa naisissa on todella kauniinta ja ulkoisestikin kiinnostavia naisia.

      Se on ymmärrettävää, että kaikki näistä eivät halua laittaa kuvaa julkiseksi, koska hukkuisivat viesteihin.

      Toinen syy voi olla - kuten joku mainitsikin, ettei halua tuttujen tunnistavan. Voihan nainen olla ujokin ja hieman epävarma ulkonäöstään, jolloin kynnys kuvan laittoon voi olla korkea.

      Tämä siis näin omiin kokemuksiin perustuen.

      • Kuvattomuus on kuitenkin todella iso miinus, joten ne näistä jotka on kauniita, varmaan mainostavat tekstissä lähettävänsä kuvan sähköpostiin tai vastaavaa. Vai oletko huomannut eroa rumien kuvattomien ja kauniiden välillä? Jos joku ei pukahda kuvista mitään niin luultavasti on sieltä vähemmän kauniista laidasta. Vai?


      • Voihan se olla noinkin. Osa naisista on pyytämättäkin kuvan lähettänyt ja yllätys on ollut usein positiivinen.

        En halua kuvaa heti alkaa vonkaamaankaan, mukava on ensin tutustua muutoinkin.


    • trubaduurinainen

      Mielestäni aina kannattaa yrittää, ei siinä mitään menetäkään. Kuvattomat naiset eivät saa viestejä lähestulkoon lainkaan, joten he ainakin näkevät viestisi, ja hyvällä lykyllä jopa vastaavat siihen. Ja mitä sitten jos eivät vastaa? Haittaneeko tuo.

    • kuvallinenmies

      Kuvattomat on niitä joille se ulkonäkö on tärkein juttu eikä ne vastaile kuin kympin miehille. Naiset on vaan niin pinnallisia miehen pitää näyttää kuvaa ensin ja nainen sitten lopettaa vastaamisen kun mies on kuvansa lähettänyt tai eivät vastaa lainkaan jos on kuva jo profiilissa.

      • Eihän tuossa ole järkeä noin väittää. Yhtä hyvin kuvallinen nainen voi jättää vastaamatta kun saa miehen kuvan. Enemmän kuulee kerrottavan, että kuvattomat yleensä niin rumia, että ilman kuvaa tulee enemmän viestejä.


      • kuvatonm

        Jätin vastaamatta kuvallisen viestiin, tausta ei itseä miellyttänyt ulkonäkö ei nyt aivan paha ollut.
        Itse en kuvaa laita kun pyynnöstäjos pyytäjä itseä miellyttää, syy haluan pysyä tuntemattomana lähialueella on runsaasti tuttavia, vähemmän juoruilua ja muuta ikävää jota varmasti tulee jos kuvan näkevät ja tunnistavat minut.


    • itsekelvotonkuvaton

      Kuvattomuus ei kannata. Miksi ei voi pyytää kuvaa, jos haluaa sen. Kannattaako mahdollisesti hyvää suhdetta menettää siksi, ettei uskalla pyytää kuvaa, jos sen haluaa? Hyviä suhteita ei kasva joka oksalla. Täytyy henkilön olemuksen viehättää, jos haluaa edetä seuraavalle askelmalle.
      Minulla ei ole kuvaa, koska en halua joutua ympäristön (työtovereiden/asiakkaiden) silmätikuksi. Siitä on haittansa. Lähetän kuvan pyydettäessä, mutta itse haluan tavata. Silloin näkee muutakin kuin komeat kasvot.

    • Kuvattomuuteen saattaa olla monenlaisia syitä, joista monet eivät liity ollenkaan ulkonäköön vaan enemmänkin ihmisen luonteeseen. Monille oman kuvan laittaminen deittipalstalle ei vain tunnu luontevalta. Toiset ihmiset ovat varovaisempia kuin toiset. Tämä saattaa korostua erityisesti Suomi24 Treffeissä, jossa kaikki profiilikuvat näkyvät paitsi muille rekisteröityneille käyttäjille myös julkisesti. Kaikki eivät välttämättä halua, että oma deittiprofiili löytyy kuvalla varustettuna Googlettamalla.

      Tämän vuoksi kuvattomien profiilien takaa löytyy kaikennäköisiä ihmisiä. Sitä on sitten hankalampi sanoa, ovatko kuvallisilla profiileilla esiintyvät käyttäjät keskimäärin kuvattomia paremman näköisiä.

      Se, kannattaako kuvattomuus, riippuu monesta tekijästä kuten omasta aloitteellisuudesta, sukupuolesta, iästä, profiilitekstistä ja seuranhaun tavoitteista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe