Valmistauduin vesipaastoon

LaihdutanPaastoankin

Katsoin netistä vesipaasto videoita ja päätin että mäkin haluan. Katsoin fasting tips ja tajusin miten saan oloni helpommaksi, tulee vaan juoda nestettä 4 litraa. Itse olen mennyt muutamalla lasillisella ja paasto loppunut 4,5 vrk parhaana suorituksena. Viimeksi sain tehtyä 5 tai 5 h alle 2 vrk.

Mulla on avattu appelsiinimehupurkki jääkaapissa. En tiedämiten se selviäisi pakastimessa. Laitoin yöllä pakastimeen mm. valmishampurilaisia, joissa on pihvi, juustosiivu ja 2 sämpylää. Jääkaapissa on myös vaniljavanukas, jossa päivämäärä on 20.5.2016. Mietin senkin pakastamista mutta en tiedä miten se vaikutaisi vanukkaaseen varmana pahamakuista olisi sulatuksen jälkeen.

Sitten asiaan.

Paastoan minkä paastoan. Yritän tehdä ennätykseni. Halyan tehdä paastoennätykseni. Se on 5 vrk. Mielellään saa siitä jatkuakin eteenpäin jos olo ei ole sietämätön.

Paasto alkoi klo 00.30 tänään 4.5.2016. Menin puntariin n. klo 1 ja paino oli 108,6 kg.

N. klo 13 olin taas puntarissa tänään ja paino oli 107,1 kg.

Seuraava viestini voi olla periksiantoilmoitus tai ilmoitus siitä että paastoi jatkuu. Sueuraava viestinlaittoaika n. klo 22 jolloin kerron lisää miten on mennyt Paaasto jatkunut 13h3min tähän mennessä.

4

870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LaihdutanPaastoankin

      Periksiannoin, söin eilen jo. Paino on nyt 107,4 mutta aiemmin päivällä oli 106,1 kg, olen vähentänyt syömistä. Sen jälkeen kun painoin 106,1 kg söin juustoa ja join appelsiinimehua. Kahvia join kanssa.

      Vesipaasto jää toiseeen ajankohtaan.

      • voivoix

        Kuulostat hauskalta tapaukselta, aloittaja! Sääli, että paastosi loppui niin lyhyeen, olisin lukenut enemmänkin paastosi etenemisestä :).


      • LaihdutanPaastoankin
        voivoix kirjoitti:

        Kuulostat hauskalta tapaukselta, aloittaja! Sääli, että paastosi loppui niin lyhyeen, olisin lukenut enemmänkin paastosi etenemisestä :).

        Mulla on uusi yritys menossa. Olen ollut vesi-kahvipaastolla n. klo 02 lauantai yönä alkoi ja nyt lauantaina illlalla olen ollut paastolla sellaset 19,5h, painoni oli hetki sitten 106,0kg. Kahvin kanssa en käytä mitään lihottavaa juten tilkkaa maitoa tai sokeria.

        Turha sääliä paastoni loppumista sillä uuden voi aloittaa aina ja milloin vaan uudestaan jos itse niin päättää. Jäi hampaan koloon kun viimeksi liian helpolla annoin periksikun 4 tai 6h jäi alle 48 tunnin. Nyt vedän hampaat irvessä ainakin 100h rankaisuksi periksiannosta. Liikunta amulla on ollut, kävelyä pelkästään. tällä paastojaksolla, aiemmin hölkkäsinkin kerran 25min.

        Koitan hölkätä ensi kerralla kun hölkkään 48min putkeen. Liikunta ei ole keskipisteessä laihtumisen kannalta vaan syömättömyys. Liikunta saa aika paljon olla ja vaivaan nähden turhaa touhua kun enemmän laihtuu vain olemalla syömättä muta sekin on omalla tavallaan kovaa pelaamista.

        Painoni on nyt alhaisimmillaan tänä vuonna. Tasan 106kg. Mulla on nyt raivotavoitteena 105kg ja jos saan raivon pysymään tulevasta paastokurituksesta huolimatta uhmakkaana niin mielessä on nollut 100kg ilman sapuskaa ja superkeskitysleirihenkisesti tavoite on ollut 85kg ilman ruokaa. Mulla on laihdutusjuttua jollakin toisella nimimerkillä josskain toisessakin huoneessa, olisko laihduttjaien tukityhmä vai kirjoitinko johonkin toiseen huoneeseen jollakin toisella nimimerkillä kun ajattelin että luovun paadtosta ja etenen syömällä vähän mutt amun tapani on syödä kuin hevonen tai olla syömättä kokonan.

        Ainakin mun on todi vaikea isolla vatsalaukulla tyytyä pieneen määrään ruokaa Painotavoitteet mulla on kovat mutta tämä on sne luokan mestaruuskisailua, jossa ei mestaruutta saavuta ellei tee kovia valintoja ja suunnitelman valmistuttua toimi suunnitelman mukaan.

        Suunnitelmahan on yksinkertainen: Suu on maali ja ruoka ja lihottava juoma vihollinen, jonka suuni on torjuttava kuten viisas neitsyt pitää huolen omasta lemmenmaalistaan, koskemattomana, tilevalle aviomiehelleen uskollisena ja voitollisena. Vaikka sait minusta hauskan tapauksen vaikutleman niin se ei kohdallani pidä paikkansa. En ole hauska taoaus. Oikein mukavaa ja motivoitunutta elämänjatkoa sinulle. Palaan asiaan, tuntuu kuin tulisin käsittelemään laihdutusaihetta laajalti jatkossa. En halua olla lihava enää, muuten minulla menee hyvin. Teen varmasti parhaani laihtuakseni. Ei tuo nyt kovin vaikeaa ole paperilla: olla syömättä ja juoda vaan lihottamatomia juomia. Vitamiinit ja muut aineet saan multitabsista.


    • Lihavasti106.1kg

      Paasto loppui kun en saanut unta eilen. 24h sain paastottua aika tarkalleen. Syöminen loppui ainakin enne klo 3 yöllä, joten paasto alkoi taas siitä virallisesti.

      Tämä on kolmas paastoyritys lyhyehkössä ajassa. Kakkospaasto jatkuisi jos mulla oliis ollut unilääkkeitä. EI ole kiva pyöriä unta saamatta pahnassa 2-3h! Tajusin sen olotilasta että kun hieman napoistelee niin sitten unikin tulee. Ja niinhän siinä kävikin.

      Mutta tällaista tämä elämä on. Kaikki ei mene suunnitlemien mukaan mulla kun oli tänään äitienpäivä ja siihen liittyvää aktiviteettia aika aikaisin aamusta niin en halunnut koko yötä valvoa bratwursteja ajatellen.

      Tiedän, että sanoin etten mistään syystä anna periksi ja lopeta paastoa ennen kuin blaa blaa ja blaa blaa, mutta enpä tajunnut että tällainenkin syy on olemassa ettei saa unta nälkäisenä ja aamulla olisi voinut homma mennä siihen että ilman unia tai muutaman tunnin unilla olisi pitänyt pyllistellä tämä päivä läpi.

      Eli näin, jos olisin tiennyt että tuollainenkin syy on olemassa niin en olisi sanonut että en periksi anna mistään syystä ja olen valmis kuolemaankin ennen kuin syömään alan mutta tällaista tämä elämä on kun ei unta saa halutessaan!!!!!

      Nyt paastoan ja perhana vie, en syö vaikka allahjätkä päätä irtileikkaisi tänä iltana kun nukkumaan käyn.

      Olen alkuperäinen kirjoittaja, vaihdan nimimerkkini nyt painosidonnaiseksi. Mukavaa paastoamista kaikille. Luin muuten 7 päivää vesipaastonneen naisen kirjoituksen ja sain siitä lisätsemppiä tehdä jokin päivä saman perässä tosin itselläni mukana on ainakin kahvi veden lisäksi ja varmaan lightlimuakin mutttei muuta sitten kun saan 7 päivää itsekin paastottua.

      Siitä tuli mieleen että netissä on tieteellinen dokumentti, jossa selviää paaston terveyshyödyt, esim. vesipaastolla on pahoista sairauksista ihmisiä selvinnyt hengissä kun esim. syöpäsolut eivät saa ruoasta tulevaa ravintoa kasvaakseen vaan syöpäsolut kuoleva ravinnonpuutteeseen jossain kolmen viikon vesipaaston aikana. Ja moniin muihinkin sairauksiin homma toiminut mutta avain on kai just toi ettei mitään energiaa saa antaa kuolemaa sisältäville soluille niin ne paskat kuolevat lsinnikkään paaston jos pystyy vetämään läpi. Entisen Neuvostoliiton aikaisia tutkimuksia ja käytössä nykypäivänäkin Siperiassa, Venäjällä.

      Kahelitkin tulevat terveiksi kun aikansa ovat vesipaastolla. Ei ne jaksa olla kaheleina kun eivät saa energiaa hillumiseen ja sekoilemiseen. Huom! Nimimerkistäni näet painoni.

      Huom2! Voin olla jo hoikempikin kun painon punnitsin n. klo 9 aamulla.

      Punnitsen itseni seuraavan kerran keskiviikkona niin on jännää nähdä mikä on tilanne kun on3 päivää punnitsematta. Silloin selviää olenko iloinen vai vihainen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe