Kakaroiden kiljunta

Onkotuttua

Erityisherkkänä ihmisenä se kakaroiden kiljunta ja häiriintyneiden kakaroiden ja rakkien jatkuva räykytys.

Mitenkä joku voi olla niin tyhmä että ottaa räykyttävän rakin ja antaa sen räykyttää vuosikymmeniä

Aivan vitunmoinen rakin räykytys kakaroiden kiljunnan lisäksi kuuluu naapurustosta niin että on häiriintynyt rakki ja häiriintyneet kakarat.

Sossun voisi hälyttää sinne sen metelin perusteella mutta se tuleekin valittajalle ja valittajaa uhkaillaan. Tätä on nykypäivän perheet ja vitun ongelma perheet. On ongelma kakarat, ongelma vanhemmat ja ongelma häiriintynyt rakki jonka ovat kakarat rääkänneet pilalle.

Meidän lapsuudessa oli vaikka mitä sairasta touhua omakotitalossa eivätkä naapurit tienneet mitään. Pitäisikö sen sekopäisen rakin räykytyksestä jo hermostua kun lasten leikkien kiljunta pitää ainakin hyväksyä tai jos ei niin tullaan uhkailemaan opettajia ym, ympäristöönsä että saavat vanhemmat harrastaa mitä lystäävät kaikkea paitsi niitä omia kakaroitaan jotka kiinnostavat vähiten.

Ihan sairas meteli kuuluu plus tramboliini niin onko sitä ihan pakko kuunnella ja sietää?

Haluaisin kuunnella linnunlaulua ja radiosta hyvää musiikkia enkä mitään vitun kiljuntaa ja kimeitä ylä ääniä, huudahduksia jotka saavat karvat pystyyn.

Mitenkä jotkut voivat itsekkin kuunnella rakkinsa taukoomatta räksytystä ilman että menee hermot? Minä veisin piikille jo sellaisen ongelma rakin. En kuuntelisi päivääkään räykystä ja antaa vielä koko naapuruston kuunnella sitä paskaperseen räykytystä. Täytyy olla vitun tyhmä ihminen ja täällä niitä on jumalattomasti. Kahteen kymmeneen vuoteen ei ole saanut elää ilman rakin räykytystä tai kakaroiden kiljuntaa etelästä tai idästä. Tämä on siis taajama-alue elämää. Aina jos joku rääkyjä sakki muuttaa pois niin tulee vielä pahempi tilalle. Hermot menettänyt kakaroiden kiusaama ongelma rakki ja kauhukakarat jotka huutaa 24h vrk. Joidenka vanhemmat eivät hallitse elämäänsä eikä siten kakaroidensakkaan. Kakaroille on annettu vain jokin eläin rääkättäväksi jottei tarvitse niihin mitään huomioo kiinnittää. Jotta saavat lapsentasolle jääneet vanhemmat harrastaa omia harrastuksiaan kuten kumppanien vaihtelua.

35

381

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onkotuttua

      Kaikki varmaan arvasivatkin, että olen pakkohoidossa mielisairaalan suljetulla osastolla. Toivoisinkin, että te naapurit pistätte kauhukakaranne järjestykseen, että saisin lepuuttaa hermojani hermoromahduksen jäljiltä.

      SELKISKÖ, VITUN HULLUT, TE TÄNNE KUULUISITTE!!!

      ON SE SAATANA, ETTEI EDES OMIA PENTUJA SAADA AISOIHIN.....

      • ADHDkakarat

        Minut on remmillä ja risulla hiljennetty ja vihaan nyky kakaroita jotka saavat huutaa kurkkutorvi suorana ja näiden vähä-älyisten rakit haukkuu koko ajan. Ne saavat ilmatteeksi kerrostaloista ihmisten valittamia rakkeja jotka eivät sopeudu ihmisten maailmaan mutta pitää olla joku rakki vaikka se terrorisoisi ihan kaikkia. Kakaralla pitää olla joku lemmikki vaikka se kiusaisi sitä miten ja väärin kouluttaa. Sairas rakin räykytys kuluu koko kylään kjlometrien päähän.

        Kamala räksytys kakaroiden kiljunnan lisäksi kuuluu vittu kilometrien päähän ja sitä joka uskaltaa valittaa niin uhkaillaan sillä ihan moni ei uskalla kun ne vanhemmat ovat ihan sairasta sakkia. Nehän uhkailee opettajia ja ihan kakkia kun se ADHD kakara ei pärjää.

        Vanhemmat eivät välitä siitä kakarasta muuta kuin rahastaa yhteiskunnan tuet se yh ämmä ja kaikki kakaraperheet vain rahastaa niillä kakaroilla jotta saa se ämmä maata kotona ja joku surkeen näköinen äijä raataa töissä kun ämmä on koko ajan paksuna.

        Mitä näistä tapauksista voisi ajatella muuta kuin että onhan surkeeta ja naapurustossa on niitä pilvin pimein.

        Teidän ADHD kakaraa ei ihan kaikki pelkää ja uhkailevat ADHD vanhemmat, teidät saisi lopettaa tai sanonko mitä mutta tässä ei saa kun teidän kakarat tuhoaa niin monen elämän kiusaamisella.


      • osuisipa.itsellesi

        Haloo!!! Kuinka moni lasta haluava, lapsen saava vanhempi haluaa, että hänen lapsellaan olisi ADHD ?
        Ei liene elämän helpoimpia tehtäviä toimia tällaisen lapsen vanhempana, karehditko?


    • 3werfgre34wfg

      Jos haitta on noin suuri niin ehkä se muutto olisi helpoin ratkaisu.
      Asuntoa ei ehkä saa kovin äkkiä mutta ajan myötä varmaan löytyy.

      JOS ei ole ihan tiukkaa sen asumisen hinnan suhteen niin aika paljon mekkalaa karsii sillä että pääisi kattelee asuntoa vähän moderneimmista taloista. Vanhoissa tietyissä taloissa ei ole mitään panostusta talon äänien ääneneristykseen, kaikki kuuluu kusen lorotukseen saakka.

    • Onkotsakaalivanhemmat

      Lämpimät ilmat toi taas kiljukaulat riesaksemme! Missä oletetaan tota kurkkuäänikiljuntaa?

    • oma.valinta

      Voi hyvä ihminen... vieläkö sinä asut muiden ihmisten läheisyydessä? Sinua häiritsevät kaikki "normaalit" asumisen ja kanssaihmisten äänet, koska olet erityisherkkä. Miksi ihmeessä olet asettunut asumaan asuinalueelle, jossa lähistöllä asuu muita ihmisiä. Sinunlaisesi henkilön ainoa oikea asuinympäristö on jossakin kaukana, vähintään 5 kilometriä seuraavaan ihmisasumukseen.

      Vain sinä itse voit vaikuttaa omaan olotilaasi ja asuinympäristöösi valitsemalla oman asuinpaikkasi. Turha sitä on naapureita moittia metelistä, kun itse tietää olevansa allerginen kaikelle mahdolliselle ihmisen aiheuttamalle äänelle. Muuttoauto pihaan ja jonnekin erämaamökkiin asumaan - kaikki ovat tyytyväisiä!

      • Jepsjeps_

        Kaikilla ei ole mahdollisuutta valita missä asuu.

        Yritäpä siinä tehdä vaikkapa etätöitä kotona tai lukea tenttiin kun lapset huutaa, naapurit riitelee ja huutaa, että älä tapa mua, äijä mäiskii muijaansa pitkin seiniä, musa soi täysiä yöllä, yksiöön on ahtautunut n. 50 ihmistä bilettämään jne.


      • not_problem
        Jepsjeps_ kirjoitti:

        Kaikilla ei ole mahdollisuutta valita missä asuu.

        Yritäpä siinä tehdä vaikkapa etätöitä kotona tai lukea tenttiin kun lapset huutaa, naapurit riitelee ja huutaa, että älä tapa mua, äijä mäiskii muijaansa pitkin seiniä, musa soi täysiä yöllä, yksiöön on ahtautunut n. 50 ihmistä bilettämään jne.

        ongelmahan on sinulla eikä niillä kiljuvilla kakaroilla.
        Kaikkein helpoiten pääset kun vuoraat oman asuntosi lasivillalla. Pistäpä aluksi vaikka 30 cm kerros seiniin, myös ikkunoiden kohdalle, kattoon ja lattiaan aluksi, niin eiköhän se melu vaimene.
        Jos ei, lisäät villakerrosta myös oven kohtaan, kyllä se siitä iloksi muuttuu jos pistät vielä korvatulpat korviin.


      • Muutamaaseudulle

        Mene sinä sinne mihinkä kuulut normaaleinesi ääneinesi ADHD kakaroinesi. Miksi tulet muiden läheisyyteen?

        Sinunlaisesi on 5 kilsaa muiden läheisyydestä. Muuttoauto vaan ja menkää kauas kiljumaan ADHD kakaroinesi. Johan tässä on normaalejakin ihmisiä nähty ja he eivät huuda 24h vrk.

        Jonkun kiljukaula kakaralta pitäisi ......

        Jos itseäsi kiinnostaa kuunnella niin ei varmasti muita kiinnosta.


    • o_tempora___

      Erityisherkkä, reps. Kai tuossa nyt kenen tahansa hermot alkaisi reistaamaan.

      Kerrostalokyttääjät, reps. Ihmiset joilta puuttuu minkäänlainen taju kerrostalo tai rivitaloasumisesta sanovat häiriöelämiseen puuttumista kyttäämiseksi, näitä ihmisiä kuvaamaan on myös oma sanansa, epäsosiaalisuus.

      • puliämmät

        Suurinta osaa isoa meteliä pitäviä ihmisiä kuvaa epäsosiaalisuus ja oma elämän hallintamattomuus. Tulot nostetaan sossusta ja muutenkin loismainen elämänasenne. Ei mitään ammattia kunhan jalat ovat olleet levällään niin sillä tienaa puuroo omaankin suuhun.

        Joku luottotiedoton baari hamppi siittämään ja veronmaksajat maksavat koko paskan elättäen sen luuseriämmän. Näiden jälkeläisiä näkee sitten tuolla puistonpenkeillä ja ruumishuoneilla loppujen lopuksi.


      • menssanaincorporesano

        Narsistin äänelläkö trollaat?

        Epäsosiaalisuus? Se keiden kanssa kukakin sosialiseeraa ei kuulu kellekään muulle! Lisäksi:
        "Mitä enemmän älykäs ihminen seurustelee ystäviensä kanssa, sitä tyytymättömämpi hän on elämäänsä, kertoo uusi tutkimus. Älykkäät ovat tyytyväisempiä, kun he seurustelevat muiden kanssa vähemmän."
        http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2016/03/24/tutkimus-alykas-ihminen-on-tyytyvaisempi-yksin

        Sopii yrittää paneutua mihinkään älylliseen jos kaiken aikaa ympärillä rytisee, paukkuu, kiljutaan ja räksytetään!

        Ja mitä ihmeen kyttäämistä on jos asuntoon kuuluu sisällekin 100dB -tasoista meteliä kasvattamattomista kakaroista ja kouluttamattomista koirista?
        Kerros-, rivi- ja paritaloasumiseen kuuluu, että ottaa muutkin ihmiset huomioon eikä elele kuin pellossa.

        Kotonaan pitää olla mahdollisuus rauhoittumiseen!


      • TurhaaValitat

        "Ja mitä ihmeen kyttäämistä on jos asuntoon kuuluu sisällekin 100dB -tasoista meteliä kasvattamattomista kakaroista ja kouluttamattomista koirista?"

        Ymmärrätköhän sinä yhtään mistään yhtään mitään?

        Jotta edes lähellekkään mainitsemaasi äänenpainetta päästäisiin, täytyisi naapurissa huutaa vähintään suuri suihkumoottori. Seinän takana huutavat lapset tai koiran haukunta ei kuulu naapuriin kuin kuiskauksen voimakkuudella.

        "Kotonaan pitää olla mahdollisuus rauhoittumiseen!"

        Kannattaisi sitten rauhoittua, eikä vaahdota pää punaisena ja kytätä naapurista kuuluvaa pienintäkin risahdusta.


      • tyhmyyslisääntyyniin
        TurhaaValitat kirjoitti:

        "Ja mitä ihmeen kyttäämistä on jos asuntoon kuuluu sisällekin 100dB -tasoista meteliä kasvattamattomista kakaroista ja kouluttamattomista koirista?"

        Ymmärrätköhän sinä yhtään mistään yhtään mitään?

        Jotta edes lähellekkään mainitsemaasi äänenpainetta päästäisiin, täytyisi naapurissa huutaa vähintään suuri suihkumoottori. Seinän takana huutavat lapset tai koiran haukunta ei kuulu naapuriin kuin kuiskauksen voimakkuudella.

        "Kotonaan pitää olla mahdollisuus rauhoittumiseen!"

        Kannattaisi sitten rauhoittua, eikä vaahdota pää punaisena ja kytätä naapurista kuuluvaa pienintäkin risahdusta.

        Mistä tuollainen aggressiivisuus kumpuaa kun koko ajan tulee sivistymätöntä argumentum ad hominemia, ja sä sitä sä tätä?

        Täällä pihalla on sellainen sirkus että, se kuulostaa leikkipuistolta ja se meteli on kovimmillaan 100dB tasoista. On melko mahdotonta nauttia asumisrauhasta kun vastaavan tasoista mölyä kaikuu parvekkeilla ja sisään asti.


      • TurhaaValitat
        tyhmyyslisääntyyniin kirjoitti:

        Mistä tuollainen aggressiivisuus kumpuaa kun koko ajan tulee sivistymätöntä argumentum ad hominemia, ja sä sitä sä tätä?

        Täällä pihalla on sellainen sirkus että, se kuulostaa leikkipuistolta ja se meteli on kovimmillaan 100dB tasoista. On melko mahdotonta nauttia asumisrauhasta kun vastaavan tasoista mölyä kaikuu parvekkeilla ja sisään asti.

        Todella lapsellista meuhkaamista.

        Sinä et ole edes sisäistänyt mitä tarkoittaa mainitsemasi argumentointivirhe, vastaukseni oli kyllä ihan asiaperusteisesti perusteltu, dB - lukemasi olivat räikeää liioittelua. Äänekkäimmät koirat ja lapset saattavat kylläkin ylittää 100 dB äänenvoimakkuuden ajoittain, muttei siitä ole jäljellä kuin murto-osa parvekkeellasi. Asuntoosi kuuluva melu on vielä tätäkin huomattavasti pienempi, vaikka parvekkeen ovi olisi auki. Eli vastaavan tasoista melua ei kaiu parvekkeellasi, eikä varsinkaan sisään asti. Sinun kannattaisi ehkä hieman perehtyä äänioppiin, jotta ymmärtäisi kuinka ääni vaimenee välimatkan lisääntyessä.
        Pitäisi ehkä heittää vastattavaksesi takaisin sinun eräälle henkilölle esittämäsi kysymys, joka kuului, "Narsistin äänelläkö trollaat?" Sinulle esitettynä kysymys olisi relevantti, kun viestisi ovat täysin vailla asiaa, pelkkää provoa provon perään.


    • Sortinsakin_naapuri

      Ymmärrän aloittajaa täysin. Vuosia oli rivarissamme rauha, mutta nyt saimme rieskaksemme kiljusen herrasväen. Ylä-C alkaa kuulumaan vihlovasti heti aamukuudelta kun vanhemmat ulostavat kaksi poikaansa ulos rääkymään. Toisten pihojen ja ikkunoiden alle.
      Soitetaan vapputorvia vaikkei vappu olekkaan, työnnetään hiekalla ties mitä härpäkettä mikä pitää kauheaa mekkalaa. Kirkutaan keinussa, kirkutaan hiekkalaatikolla, juostaan päättömästi ympäri ympäri ympäri ympäri rivitaloa laumassa ja HUUDETAAN KIRKUTAAN KILJUTAAN koko elämän kyllyydestä.

      MIKSI? Miksi kotona ei voi opettaa, että ulkona ei kiljuta? Olen itse kolme lasta kasvattanut aikuisiki eikä tullut kuuloonkaan että olisin antanut niitten kirkua pihalla. Eikä siitä mitään traumoja niille ole jäänyt, työssään menestyviä, normaaleja, vastuuntuntoisia aikuisia ovat.

      • ÄläEdesYritä

        "Ymmärrän aloittajaa täysin."

        Aivan varmasti ymmärrät, sillä sinähän olet juuri tämä kyseinen aloittaja. Ei sinun kirjoitustaidolla ja älykkyysosamäärällä ole mitään mahdollisuuksia esiintyä useana eri henkilönä.


      • aabeeceedee
        ÄläEdesYritä kirjoitti:

        "Ymmärrän aloittajaa täysin."

        Aivan varmasti ymmärrät, sillä sinähän olet juuri tämä kyseinen aloittaja. Ei sinun kirjoitustaidolla ja älykkyysosamäärällä ole mitään mahdollisuuksia esiintyä useana eri henkilönä.

        Trolli hiljaa!


    • hyvämuistaa

      sairaat aikuiset onmyös olleet lapsiakiljumisineen

    • Rauhaa.joskus

      Pihalla sairaiden AHDH-kakaroiden kiljuminen juuri nyt. Helvetti kun tekisi mieli antaa selkään ja kunnolla. Loppuisi se mellastus.

      • NyrkkiäNeUskoo

        Ja koiralle monoa päähän.


    • harmistunut

      minä vihaan koululaisryhmiä jotka tuodaan ns luontoon vapaa-ajan mökkini viereen melu on todella käsittämätöntä

    • uskomatontakitinää

      uskomatonta kitinää.
      Ettekö te käy töissä kun päivät pitkät täällä valitatte?
      Laittakaa korvatulpat korvinne tai kuulosuojaimet päähänne jos tosiaan noin kovasti päiväsaikaan lasten metelit häiritsee.

      • TurhaaValitat

        Eihän näissä oikeasti ole siitä kyse, että varsinaisesti meteli häiritsi. Joidenkin henkinen tasapaino vain järkkyy, mikäli kuulevat pienimmänkin äänen naapurista.


      • Anonyymi
        TurhaaValitat kirjoitti:

        Eihän näissä oikeasti ole siitä kyse, että varsinaisesti meteli häiritsi. Joidenkin henkinen tasapaino vain järkkyy, mikäli kuulevat pienimmänkin äänen naapurista.

        Pieniä ääniä en enää kuule, enkä koviakaan ilman kuulolaitetta. Voiko vitutuksen oikeasti kuolla? Kertokaa se minulle te kaiken tietävät.


    • ruisketta_suoneen

      Ihmiskunnasta saisi poistaa 90% ja maapallolla olisi rauha ja luonto säilyisi. Nytkin kakaraperheet mellasti ja mekasti Espoon edustalla Otsonlahden lähisaaressa ja joutsenemo hylkäsi pesänsä, sinne jäi 7 kuoriutumatonta munaa kun kiljusen kakaralaumat ja sairaat teiniporukat mellasti. Nuo porukat pitäisi likvidoida lopullisesti. Joku lopetuspiikki-kampanja pitäisi saada ja toki samalla ne saatanalliset räksyttävät ja vapaana luontoon pääsevät rakit ja kissat saisi lopettaa.

    • Ayne

      Nykyajan vanhemmat saisivat katsoa peiliin. Lapsille pitää ja täytyy saada kuri! Eivät he saa käyttäytyä miten tahtovat. Muutkin on otettava huomioon. Mitä heistä tulee aikuisina?

      Ymmärrän hyvin muiden ärsyyntymisen ja raivon. Myös koirien haukunta on ärsyttävää, mutta sehän on siis omistajien syy, ei koirien!

      Luoja, että pistää hermoon tämä jatkuva muiden häiriköiden ns. ymmärtäminen: muuttakaa te hermoheikot muualle. Eihän se voi oikein olla, että häiriköt saavat jatkaa ja muut joutuvat kärsimään ja muualle muuttamaan, joka sekin lienee heidän mielestään niin helppoa.

      Ja minun ylitseni ei räkänokat kävele, ei sitten minkään ikäiset. Jos eivät vanhemmat huomauta, niin sitten sen teen minä, 65-v.

      • TurhaaValitat

        Viestisi kertoo sinusta paljon enemmän, kun edes haluat kertoa, haluat alistaa ja tyrannisoida muita. Sinunlaisesi tyrannin vaatimus oikeudenmukaisuudesta tarkoittaa kostoa, kostonjanoissasi et kunnioita lainkaan muita ihmisiä, sinullehan he ovat pelkkiä "räkänokkia".

        Todella lapsellista ja säälittävää yrittää saada auktoriteettia esiintymällä vanhempana ihmisenä, auktoriteetti pitää ansaita nettikeskustelussa viisaudellaan, täällä ei ole iällä tai asemalla merkitystä. Kuka tahansahan voisi halutessaan esiintyä ihan kenä tahansa.

        Lapsia pitää tietysti kasvattaa ja asettaa turvalliset rajat, näitä rajoja ei voi mikään naapurin Ayne asettaa seinän takaa, vaikka hän tyrannina haluaisikin saada oman tahtonsa läpi. Lapsista kyllä lähtee ääntä, muttei lapsia tarvitse silti alistaa istumaan hiljaa nurkassa.


      • voinyleistää
        TurhaaValitat kirjoitti:

        Viestisi kertoo sinusta paljon enemmän, kun edes haluat kertoa, haluat alistaa ja tyrannisoida muita. Sinunlaisesi tyrannin vaatimus oikeudenmukaisuudesta tarkoittaa kostoa, kostonjanoissasi et kunnioita lainkaan muita ihmisiä, sinullehan he ovat pelkkiä "räkänokkia".

        Todella lapsellista ja säälittävää yrittää saada auktoriteettia esiintymällä vanhempana ihmisenä, auktoriteetti pitää ansaita nettikeskustelussa viisaudellaan, täällä ei ole iällä tai asemalla merkitystä. Kuka tahansahan voisi halutessaan esiintyä ihan kenä tahansa.

        Lapsia pitää tietysti kasvattaa ja asettaa turvalliset rajat, näitä rajoja ei voi mikään naapurin Ayne asettaa seinän takaa, vaikka hän tyrannina haluaisikin saada oman tahtonsa läpi. Lapsista kyllä lähtee ääntä, muttei lapsia tarvitse silti alistaa istumaan hiljaa nurkassa.

        Olet varmaan se plösö äippä joka antoi vapaan kasvatuksen kakaroilleen? Saavat kiljua, ravata käytävässä ja tehdä ilkivaltaa. Jytistellä asunnossa hyppien ja kiljuen mielipuolisesti. Itse karjut jossain välissä kirosanan väliin ja sitten iso rakkilaumanne alkaakin räksyttää ja haukkua sekaan. Just sellainen on nykyajan perheenäippä. Perheenisin prototyyppi taasen on leuka/pujopartainen epäsiisti mustaan t-paitaan pukeutunut jannu, jolla käsivarret täystatuoitu ja kädessä bissetölkki. Murahtelee väliin ja kännissä hyökkää häiriöstä huomauttavan naapurin kimppuun.


    • Anonyymi

      Jos ei ole varaa ostaa omakotitaloa niin yhden huoneen äänieristys on melko halpa juttu. Ei kannata kärsiä vuosi tolkulla melusta.
      Arvioisin, että 2000 € niin ei kuulu pihalta melu. Matala ääni kuuluu, jos materiaalin värähtely on äänen tasolla.

    • Anonyymi

      Nyt kaikki kirjoittelijat ottavat vain kiltisti ne lääkkeet ja menevät sohvalle kuolaamaan ilmeettömänä ja hikisenä.

      • Anonyymi

        Oletko niin tehnyt sillä eihä tuollaista tiedä muuta kuin kokemuksesta. Menen heti puhkaisemaan tramboliinit jos asumisrauhaani niillä häiritään. N e lähtee heti vittuun.

        Lääkkeitä en ota enkä mene kiltisti sohvalle. Kuolemaani saat ihan tovin odotella sillä en aio ihan heti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletko niin tehnyt sillä eihä tuollaista tiedä muuta kuin kokemuksesta. Menen heti puhkaisemaan tramboliinit jos asumisrauhaani niillä häiritään. N e lähtee heti vittuun.

        Lääkkeitä en ota enkä mene kiltisti sohvalle. Kuolemaani saat ihan tovin odotella sillä en aio ihan heti.

        Otetaanpa uudestaan: ensin lääkettä ja sitten KUOLAAMAAN sohvalle.

        Otat siis "pipolääkkeitä" jotka saavat ilmeettömästi kuolaamaan.

        KUOLAAMAAN, KUOLAAMAAN JOKA PÄIVÄ SÄNNÄTÄÄN...


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      109
      1890
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1485
    3. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1457
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1449
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      149
      1378
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      98
      1299
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1297
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      648
      1219
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1107
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1098
    Aihe