Kolari ja pakolaiset

bnjhbnbmkjiugvbvg

Jälleen kerran on mielenosoitus huonon ruuan ja palvelujen suhteen marssittu. Kaiken pitäisi vielä olla ilmaista, heidän mielestään maksua ei saisi periä mistään. Luulisi ihmisten olevan kiitollisia saadessaan turvapaikan, jos kerran sitä on lähdetty hakemaan. Me täällä, olemme eläneet varsin hyvin näillä ruuilla, mitä olemme syöneet. Jos maamme olot ei tyydytä, kannattaa varmaan suunnata takaisin sinne kotimaahan, jossa kaikki oli paremmin. Todellista turvapaikkaa hakeva, ei valita, vaan on kiitollinen siitä avusta mitä saa. Ruotsissa on täysi kaaos, kun on lähdetty toiveita toteuttamaan, niitä tulee koko ajan lisää. Ruotsin hallitus ilmoitti valtion kassatilanteen olevan erittäin huono. Maamme seuraa hyvää vauhtia perässä.

30

438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ulos.maasta
    • piparikyllit

      Kyllit halaamaan avosylin.ihqu

      • Yyyyyyyvvfjfd

        Noo kohta SPR tätit tekstaavat KIITOS SUOMI kylttejä kannettavaksi. Näihän Oulun ruokamarssin jälkeen.


    • xxbye

      Kangasalla on jo alettu kuskaamaan näitä päiväkoteihin morsiamia katsastamaan.
      Pistäkääs paremmaks.

      • EiköLapsiaSuojella

        päikkäristä löytyy tarpeeksi nuoria morsiimia. jo on oudoksi menny. hyi sentään.


    • vbnbnhbnmnbnjmnjhbmmjhg

      Kun on parempaan totuttu, osataan vaatia. Tyhmiä ovat he, jotka joka toivomuksen täyttää. Joskus vielä tulee seinä vastaan tässäkin asiassa.

    • aina.muslimit

      Aika erikoista että sotaa ja vainoa paenneet kehtaavat valittaa. Eli toisin sanoen he eivät ole paenneet sotaa ja vainoa.

    • nbhbjkjiuuygccvbmkjjjh

      Oikeasti apua tarvitsevat eivät valita oloja eikä ruokaa. He tyytyvät siihen mitä saavat ja osaavat olla kiitollisia avusta. Miten sokeita voivat ihmiset olla, ei nähdä nenää pitemmälle.

      • Hmmmnnh

        Sandraa lainaten: Näiden pakoloisten pitää hakea sosiaalitukea.


    • Noloa

      Kappas, jälleen kerran Kemi-palsta täynnä ei-kemiläisiä jauhamassa paskaa asioista mitkä eivät Kemiin liity.

      • mamunvalitus

        Täällä keskustelee sellaiset ihmiset joilla riittää aivokapaseteettia hiukan laajemmalle, kun pelkkä Kemi. Keskity aivan rauhassa sinne takajärvi/hepola alueelle, mihin älykkyysosamääräsi riittää. Erittäin noloa.


      • Stefan.Tömmersson
        mamunvalitus kirjoitti:

        Täällä keskustelee sellaiset ihmiset joilla riittää aivokapaseteettia hiukan laajemmalle, kun pelkkä Kemi. Keskity aivan rauhassa sinne takajärvi/hepola alueelle, mihin älykkyysosamääräsi riittää. Erittäin noloa.

        "Täällä keskustelee sellaiset ihmiset joilla riittää aivokapaseteettia hiukan laajemmalle, kun pelkkä Kemi."
        Kuitenkaan aivokapasiteettisi ei riitä lukemaan ja ymmärtämään keskustelupalstan sääntöjä. Tämä on Kemi-palsta ja se on tarkoitettu asioille, jotka koskevat Kemiä ja kemiläisyyttä.


      • Ahhahhahahhaha
        mamunvalitus kirjoitti:

        Täällä keskustelee sellaiset ihmiset joilla riittää aivokapaseteettia hiukan laajemmalle, kun pelkkä Kemi. Keskity aivan rauhassa sinne takajärvi/hepola alueelle, mihin älykkyysosamääräsi riittää. Erittäin noloa.

        Mitä sanaa näistä valtava aivokapaseteettisi ei auttanut ymmärtämään: "Keskustele Kemin alueen asioista."? Erittäin noloa.


    • bnbjhuyhvbnmklkiuyghjjj

      Kemissä on myös pakolaisia, ja on hyvin mahdollista että ongelma tilanteita tulee myös tänne. Ei Kemi ole siinä suhteessa mikään poikkeus. Mitä enemmän tänne eri etnisen taustan omaavia henkilöitä saapuu, sitä suurempi riski myös täällä.

      • Upi.Kemiläinen

        "Kemissä on myös pakolaisia, ja on hyvin mahdollista että ongelma tilanteita tulee myös tänne. "
        Kemissä on ollut ongelmia jo useita kuukausia. Poliisi joutuu käymään päivittäin vastaanottokeskuksessa rahoittelemassa tilannetta ja keräämässä räyhääjät ja puukonheiluttajat kalterien taakse.


    • Niinpäs_niin

      Kannattaa lukea, vaikkapa google käännöksellä. On ihan pimeetä porukkaa, valittaa siitäkin kun on tottunu asumaan Bagdadin on 3,8 miljoonan metropolissa ja nyt joutunu 3857 asukkaan Kolarin pikku kylään. Uh huh, raskasta on.
      Muutenkin tän sivuston kirjoitukset arveluttavia ja hyökätään joka käänteessä PerusSuomalaisia vastaan.
      http://www.migranttales.net/whats-going-on-at-the-kolari-finland-asylum-reception-center/

      • Anna.Alapää_Kemi

        "Muutenkin tän sivuston kirjoitukset arveluttavia ja hyökätään joka käänteessä PerusSuomalaisia vastaan."
        Perussuomalaisten vähättely ja nälviminen on lähtöisin Yleisradion uutisista ja ajankohtaisohjelmista. Sitten on niitä, jotka eivät osaa ajatella Ylen uutisia kriittisesti vaan uskovat ja ottavat itsestäänselvyytenä kaiken, mitä radiosta kuulevat. Tämä on sitä kokkarien ja lahtarien toimittamaa uutisvirtaa. Stubb kehuu vain, että Suomessa ei ole koskaan harrastettu niin kokoomuslaista politiikkaa kuin nyt hänen aikanaan.


      • Fnkdkdkdjdjs

        Ei se johdu siitä, vaan siitä että PersuSuomalaiset on vähän keskimääräistä yksinkertaisempaa kansanosaa ja urpoilullaan antavat runsaasti helppoja maaleja nälvimiselle.


    • nmnbhjkliiuygvcvgfjggjhh

      Trio ässät ovat vastuussa hallitsemattomasta maahanmuutosta. Kun heitä alkoi tulla maahan, kukaan ei tehnyt mitään, vaan katsottiin suut auki tätä ihmisvirtaa. Maahan pääsi ilman tarkastusta myös he, joiden olisi sopimuksien mukaan pitänyt jäädä ensimmäiseen maahan johon tulivat.

    • vbvbnbvvnbbhgbvbhbbnvv

      Osa EU:n maista ei suostu ottamaan pakolaisia leireiltä vastaan. Tässä käy varmaan niin, että muut maat joutuvat loppujen lopuksi jakamaan loput pakolaiset. Silloin myös Kolari kasvaa metropoliksi asukasluvullaan. Suomi on ensimmäisten joukossa, joka on valmis ottamaan kaikki tulijat. Sitten voidaan taas hyvällä syyllä kurjistaa oman maan kansalaisten oloja.

    • bnjhuhbvbgbbmkmnjhgfdrt

      Maahanmuuttajilla ei ole velvollisuutta syödä. Jos ei ruoka kelpaa, muuta ei kannata tarjota. Näin oli aikoinaan meillä kotona, erikseen ei muuta laitettu. Tämä paapominen on saanut meidänkin maassa jo äärettömät suhteet.

    • nmjnhbhnmnkjiuytgvb

      Orpo ehdotti taannoin, että jokainen suomalainen ottaa kotiinsa yhden mamun, näin kotoutus onnistuu. Ehdotan että jokainen päättäjä ja suvakki ottaa toteuttaa Orpon toiveen. Näin saadaan tämä ruokapuoli toive toteutettua, ja yhteiskunta säästää kustannuksissa.

    • FarkMerkErk

      Kertokaas mitä merkittävää arabit ja afrikkalaiset ovat saaneet aikaan viimeiseen 200 vuoteen..luetelkaa vaikka merkittävät tieteelliset läpimurrot. Sotia yms hirmutekoja ei tällä kertaa lasketa. Jos siitä vaikka tuon sivistyksen tason määrittäisi...

      Ainoat merkittävät mustien teot lienee syntyneet USA: ssa ja Euroopassa eli valkoisten perustamien yliopistojen koulutuksen tuloksena valkoisen arvomaailman tuloksena.

    • bnbjhuhgvchjnmmkkiuuhhh

      Merkittävä teko viime vuoden syksyllä Tornion kautta Suomeen virtaava pakolaisten määrä, joiden olisi pitänyt jäädä ensimmäiseksi siihen EU-maahan johon tulivat. Sääntöä rikottiin ja maamme päättäjien ansiosta sitä katsottiin läpi sormien.

    • Rapakouratrasitteena

      TÄTÄ ET SAA MILLÄÄN LOMALLA,ET EDES ALL INCLUSIVE 5 TÄHTEÄ

      Joku on koonnut vähän listaa siitä mitä partalapsi saa,kun tulee Suomeen, mitä me verovaroilla kustannamme - köyhimmätkin - !

      Turvapaikanhakija siis saa:

      -asunnon, mahdollisesti jopa kylpylässä. Siivoukset päivittäin. Sisällä saa polttaa.

      -matkat

      -ruuan neljä kertaa päivässä

      -rahaa 316,07 €/kk (verovapaa). Sen saa heti eikä tarvitse odottaa kuukausia kuten kantasuomalainen

      -terveydenhoidon yksityisellä lääkäriasemalla, myös erikoissairaanhoidon

      -rokotukset

      -reseptilääkkeet

      -oikeusavun

      -tulkin

      -puhelut ja puhelimenkin jos ei satu sellaista olemaan

      -virkistäytymistoimintaa kuten retkiä, urheilua jne. Bussikuljetukset tapahtumapaikoille

      -keräysvaatteita (jos kelpaa)

      -oikeuskäsittelyt (esim. jos valittaa kielteisestä turvapaikkapäätöksestä)

      Edellämainitut palvelut tarjotaan jonottamatta ja anomatta. Todistuksia tms ei tarvita.

      EIKÄ TÄSSÄ VIELÄ KAIKKI

      -voi esiintyä kenenä tahansa, ei tarvitse esitää dokumentteja kuten passia

      -rikoksiin, kuten raiskauksiin syyllistyneet jätetään rankaisematta (tuomitaan ehdonalaiseen) Rikoksista ei aina edes tehdä ilmoitusta eikä poliisikaan, jos etsii, kerro tarkkoja tuntomerkkejä. Kiinnijäämisen riski on vähäinen.

      -voi muutenkin käyttäyä mielensä mukaan koska asiaan puuttumista pidetään rasismina

      Vastineeksi Suomi saa:

      -ei yhtään mitään (pl. raiskatut naiset) .

      MEILLÄ KAIKILLA ON VASTUU : MEISTÄ !

      Ps. Tornioon tuli viimeisen kuukauden aikana 8200 "pakolaista" eli tuolla vauhdilla vuodessa yli 102 000 ! Ja PM J. Sipilä sanoi joku päivä sitten,että Suomi kestää korkeintaan 10 000 vuodessa eli olemme siis kymmenkertaisessa vauhdissa kestokykyymme nähden.

      Tällä vauhdilla meiltä romahtaa pohjoismainen hyvinvointivaltio, demokratia, tasa-arvo, sananvapaus ja myös humaaninen arvopohja,aivan kaikki !

      Kiitokset voi osoittaa ennen muuta :

      emmakareille,paaviarhinmäille,petteriorvoille ja susannahuovisille ja carlhaglundeille.

      PYYDÄN KAUNIISTI

      kaikkia ajattelevia ihmisiä mahdollisesta puoluetaustasta riippumatta pysähtymään hetkeksi ja miettimään mitä me/te oikeasti haluamme/haluatte ?

      Lämmin kiitos !

    • Exorietialux

      Edellinen kirjoitus on täyttä asiaa. Näin se valitettavasti menee ja on päästetty menemään.

    • bnbhnjmkjiuhvgbbvggttrty

      Kiitos kirjoittajalle 7.5.2016 klo.12.44 kerrankin joku sanoo sen ääneen, mitä monet ajattelevat. Näin juuri se menee, ja valtion edustajat kehtaavat vielä väittää, että kaikki saa tasa-arvoisen ja yhdenvertaisen kohtelun maassamme. Ikävä kyllä se ei koske meitä kantasuomalaisia.

    • jjkjkk

      luulis hallituksen jo tajuta että näille "partalapsille" sekä kaikkille maahantunkeutujille leima pers..seen ja takas sinne mistä ovat lähteneet.

    • xcvfgb

      ei täällä auta narista painukoot takaisin jos ei kelpaa ,meiltä kantasuomalaisilta muutenkin viedään kaikki ja ei auta narista niin kuin nämä narisevat.

    • vbhgygkjinbhkiuyfvbbvghh

      Kantasuomalaiset vanhukset makaavat omissa ulosteissaan palvelutaloissa, pääsemättä edes pesulle. Hävetkää maamme hallitus! Nuoria terveitä maahanmuuttajia kuskataan taksilla jopa kauppaan ja sairaalaan. Päivät lorvitaan pitkin katuja, ilman mitään velvollisuuksia, ja taskuraha juoksee automaattisesti.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1282
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1227
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1106
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1076
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe