Stubb poliittinen ruumisko

sellastaseoli

Stubin lähtölaskenta alkanut

Kusi nousi päähän

46

329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oiiiiiiiiinonen

      Siitä vasta kaaos syntyy, kun jopomies säilyttää puh.joht paikan.

    • VesaKaitera

      Petteri Orpo on vahva haastaja, mutta silti on täysin mahdollista, että Alexander Stubb säilyttäisi paikkansa. Sipilän hallituksessa Stubb on ollut ihan asiallinen ministeri. Kokoomuksen kannatus mataa tosin aika alhaalla, mutta tässä talouspoliittisessa tilanteessa yhdenkään hallituspuolueen on tosi vaikea saada lisää kannatusta.

      • Oikee_libertaari

        VK voi hengähtää helpottuneena. Stubb säilyttää paikkansa ja Orpo saa olla ihan tyytyväinen jos saa edes kampanjansa rullaamaan.

        Kirjoitin juuri oman aloituksen tästä mainitusta aiheesta mutta pääpointti on se, että on perusteetonta optimismia nyt ajatella että Stubb syrjäytettäisiin. Olisin tietenkin iloinen jos olen väärässä ja (ensisijaisesti) Lepomäki tai (toissijaisesti) Orpo valittaisiin.


      • stumppi-paska

        Stubb ei ole ollut asiallinen ministeri Sipilän hallituksessa. Valehteleva ja väärää tietoa eduskunnalle antava, yleenkatseellinen ja suomalaisia halveksiva ministeri hän on ollut.


      • Oiiiiiiiiinonen

        Stubb säilyttää paikan. Voi kun äänestyksestä tulisi vedonlyönnin kohde.
        Aleksilla on IHAN MIELLETTÖMÄSTI kavereita, heitä jotka vaikuttavat valintaan.
        Muistakaa se kuinka MUKAVA mies Sipilä oli ennen valintaa, pelkään tässä käyvän ihan samoin. Aleksi ei ole 8 vuoteen muuttunut, vaan on edelleen ystävällinen kaikille.


    • Isänmaanveli

      Kysely eduskuntaryhmässä kertoo kaiken. Puheenjohtajakilpa on taputeltu. Stubb joutuu häviölle, jollei jopa luovu.
      Stubbin tukijoina esiintyvät piirijohtajat vaihdetaan uusiin.

      • dfbfdfgfgfgdf

        Stubbista tulee samanlainen elätti kuin Esko Ahosta. Ahosta alkoi huolehtia hyvävelijärjestö, kun kävi selväksi ettei hänellä ole poliittista tulevaisuutta. Eikä kykyjä löytynyt mihinkään muuhunkaan.


      • Oikee_libertaari

        Sanoisin itse Stubbista näin: Ei joudu näissä vaaleissa häviölle ellei luovu.


      • SORI-VAAN

        PAKKO LÄHTÖ.


      • neovattolloja
        dfbfdfgfgfgdf kirjoitti:

        Stubbista tulee samanlainen elätti kuin Esko Ahosta. Ahosta alkoi huolehtia hyvävelijärjestö, kun kävi selväksi ettei hänellä ole poliittista tulevaisuutta. Eikä kykyjä löytynyt mihinkään muuhunkaan.

        Esko.Aho. Lubenter approbatur eli lahjaton ja tyhmä gradu. Semmonen se AHO ON ja Stubb vasta tollo onkin.


      • Hiihtoliiton_hyväksymä
        dfbfdfgfgfgdf kirjoitti:

        Stubbista tulee samanlainen elätti kuin Esko Ahosta. Ahosta alkoi huolehtia hyvävelijärjestö, kun kävi selväksi ettei hänellä ole poliittista tulevaisuutta. Eikä kykyjä löytynyt mihinkään muuhunkaan.

        Esko Aho teki aikoinaan katoamistemput kun toimittajat alkoivat kyselemään häneltä Suomen Hiihtoliiton doping-jupakasta..


    • tervemenoa

      Kukaan ei jää Stubbia kaipaamaan politiikassa. Pelkään pahoin, että sille kyllä keksitään jokin ylipalkkainen turha EU-virka

    • Uusliberalisti_out

      Aika noloa selfie miehelle ,mutta sitä saa mitä tilaa...sori siitä.

      • SuurinTyöväenpuolue

        Ei ole kirkossa kuulutettu, että Orpo voittaa.


      • TYÖVÄEN-LUUSERIT

        TYÖVÄKI EI KUULU KIRKKOON.


    • AlexUbergood

      Tietääkö kukaan, miksi Hjallis vihaa Stubbia.
      Asia liittyy jääkiekkoon ja Göraniin.

      • Hhjallis_hjallis

        Hhhhjallis, kan du tvätta din pallis


    • hölöäpukkaat

      Hölöä

    • oleeajolähtö

      Eikö

    • muuhunei

      Nyt Stubb voidaan lähettää mielihommaansa eli homobaariin pervojen vessojen siivoojaksi ja persereikien rasvaajaksi. Sinne se sopii, muuhun ei.

    • Isänmaanveli

      Puheenjohtajakisa on taputeltu. Stubbin kannattaa luopua, ettei tule niin pahasti turpaan. Stubbin takana olevat piirijohtajat kaikki mittamaan maantietä. Naapurit tarkkailkaa millainen Mersu piirijohtajien pihassa on korruptio rahoilla ostettuna.

    • 4021

      ORPO JATKAA HYVÄVELI LINJALLA JA PISTÄÄ PAREMMAKSI , BRYSSELISSÄ ODOTTAA HYVÄPALKKAINEN VIRKA MUTTA TÄÄLLÄ VAIN SIRKUSPELLENÄ ! .

    • VesaKaitera

      Orpolla on Kokoomuksen eduskuntaryhmässä selvästi enemmän tukijoita kuin Stubbilla, mutta kokonaisuuden kannalta sillä on hyvin vähän merkitysrtä. Alexin suurin etu on siinä, että hän on istuva puheenjohtaja. Kokoomuksen kenttäväki heittää puolueen puheenjohtajalla vesilintua vain ,jos puolue olisi syvässä kriisissä. Kokoomus ei nyt ole sellaisessa, vaikka eräiden sen kansanedustajien puheista sellaisenkin johotpäätöksen voisi helposti tehdä.

    • Raha-avustus_Stubbille

      Minun käy niin sääliksi Aleksi Stubbia jos hän joutuu irtisanotuksi. Hänellä kun on niitä lapsiakin elätettävänään, ja asuntovelkaakin hänellä kuuluu olevan.

      Tiedän että se on mahdotonta järjestää mitään lakisääteistä rahankeräystä hänelle, mutta uskon että meitä kansalaisia on runsaasti jotka antaisimme vähästäkin jos vain joku olisi niin toimelias että järjestäisi hyväntekeväisyyskeräyksen Stubbille.

      • hammashoitolasta

        Älä huolestu. Kyllä valeksanterilla on rivikansanedustajan palli tallella.


    • Lukiolaistytsy

      Mikäli valitsee Stubbin saa kaupanpäälliseksi Grannin.
      Haluatteko, että Kokoomus jatkaa RKP:n apupuolueena?
      Haluatteko kouluttaa lapsistanne vapaita EU-kansalaisia, jotka puhuvat sivistyskieliä. Toinen vaihtoehto on opiskella pakkoruotsia ja päätyä suomenruotsalaisen piiaksi.

    • kaigöranpärjäähyvin

      Hej,kyllä

    • liprutin

      Lärpätin

    • avaajapettyytaas

      Luulen,että

    • Kokoomuksen kannatus on jäänyt sitkeästi vain sinne, mihin se romahti erittäin kovalla ryminällä Stubbin tultua pääministeriksi vuonna 2014. Tuolloin hän sitten osoittautui erittäin huonoksi ja vääräksi valinnaksi Kokoomuksen puheenjohtajana, koska hän alkoi ärsyttää erittäin paljon meitä suomalaisia ja olla epäsuosittu poliitikko aiempaan verrattuna. Kokoomus hävisi lopulta väistämättä eduskuntavaalit ja kävi peräti näin, että Perussuomalaiset onnistuivat saamaan eduskuntaan yhden paikan enemmän. Etenkin viime vuoden syksy oli erittäin vaikeaa aikaa Stubbille, jonka paikka alkoi olla viimeistään tuolloin erittäin suuressa vaarassa, joten kaiken tämän jälkeen hänen valintansa uudelleen puheenjohtajaksi voi olla jo melko iso ihme.

      Stubbin johdolla kannatus ei todellakaan enää nouse takaisin aiempin vuosien menestyksen tasolle, vaan tulee varmasti edelleen olemaan pelkkiä laihaa kyselymenetystä ja tappiollisia vaaleja luvassa heille. Hän on alkanut vaikuttaa poliitikkona vähintään yhtä onnettomalta tapaukselta kuin Kiviniemi, joka sentään ymmärsi lopulta jättää paikkansa vapaaehtoisesti. Tässä tilanteessa Kokoomukselle olisi vain hyväksi vaihtaa puheenjohtaja, koska sitten he saattavat päästä jälleen ainakin toiseksi suurimmaksi puolueeksi ohi Keskustan. Orpo lähti nyt erittäin suurena onnena mukaan kilpailuun vähän kuin pelastamaan puolueensa ja palauttamaan sen takaisin hyvälle mallille, koska hän puolestaan vaikuttaa erittäin tavanomaiselta ja selväjärkiseltä poliitikolta verrattuna Stubbiin, joka on aina ollut ainakin vähän erikoinen tyyppi. Katainen oli myös normaalin poliitikon oloinen henkilö tultuaan jo nuorena puheenjohtajaksi, mutta sellainen oli alkuksi myös Niinistö ja näin voi hyvin olla, että Orpo tulee olemaan hänen linjallaan ja vakuuttaa äänestäjät paremmin.

      Tältä osin käy erittäin todennäköisesti lopulta näin, että Orpo valitaan uudeksi puheenjohtajaksi ja Stubb häviää katkerasti paikkansa ja näin hänelle tapahtuu vähän samalla tavalla kuin Sinnemäelle tai Urpilaiselle. Vapaavuori uskoo ja toivoo, että Orpo valitaan uudeksi puheenjohtajaksi ja luultavasti moni muukin, joten melko varmasti hän voittaa kuitenkin todennäköisellä toisella äänestyskierroksella Stubbin selvin lukemin. Tämä vaihdos tulee uudistamaan myös hallituksen, josta Stubb sen jälkeen lähtee ja Orpo pääsee hänen tilalleen, joten pitää valita uusi sisäministeri ja lisäksi yksi kysymysmerkki voi olla myös Grahn-Laasosen jatko ministerinä. Stubb jättää todennäköisesti hyvin pian tämän jälkeen paikkansa eduskunnassa eli tekee vähän samalla tavalla kuin aikanaan Salolainen, koska tuskin hänellekään kelpaa tavallisen rivikansanedustajan paikka ja hän kyllä pääsee varmasti johonkin tärkeään tehtävään ulkomaille. Stubb saattaa nyt olla politiikassa vähän kuin Salolaisen tiellä ja lähteä sieltä muualle, joten se jää nyt kaikin puolin nähtäväksi, minne poliitikasta Stubbin tie lopulta tämän jälkeen vie.

      • Kuristuspanta

        Kuten Tuukka Kuru sanoo Orposta:

        "Orpo on ehdokkaana monen valtaa pitävän poliittisen päättäjän unelma: tyhmä, saamaton, mauton ja moraaliton. Hänen siirtyminen puolueen johtoon tarjoaa siten turvallisen muutoksen, joka ei keikauta nykyistä tilannetta mihinkään suuntaan. Ainoa todellinen ero Stubbin ja Orpon väliltä löytyykin ehdokkaiden ulosannista, jotka eroavat toisistaan kuin yö ja päivä."

        Toisin sanoen Orpon valinta tarkoittaisi vain vanhaa sontaa uudessa säkissä. Paitsi Orpoa varmaan erilaisten puolueen eerolehtien on helpompi kiskoa naruista kuin Stubbia tai Lepomäkeä.

        Mutta kuten Vesa Kaitera sanoo yllä, Orpo hyökkää tässä ylämäkeen ja sellaisessa voitto ei ole mitenkään varma. Sanoisin että Orpo tulee nämä skabat häviämään, ehkä pienellä marginaalilla mutta kuitenkin.


    • TIWE

      STUBB VOI VETÄÄ NE PUNAISET HOMOHOUSUT JALKAAN JA PALATA SINNE SIRKUKSEEN TAKAISIN, SE ON AINUT HOMMA MIHIN SIITÄ TOLVANASTA ON!!!!!!!!!!!!

    • takapuolta

      Lipasi

    • Monopol-konjakkia

      En ole kokoomuksen puoluekokousedustaja, enkä edes kokoomuksen äänestäjä. Toivon että Orpo-poika valitaan uudeksi puheenjohtajaksi. Ei sillä että olisin Orpo-fani tai uskoisin Kokoomuksen linjan tai kannatuksen siitä muuttuvan. Mutta pointtini on, että Orpon hyvä puoli on se ettei hän ole ylimielinen, twiittaileva, selfie, pepsodent, sori siitä Stubb, jota pk-seudun ulkopuolinen Suomi ei kiinnosta ja joka tuskin tunnistaa lehmää. Mieluummin tilalle asiallinen ja vakavailmeinen varsinais-suomalainen Petteri Orpo. Hän onneksi "uhrautui", kun häntä varmasti monelta taholta pj-kisaan pyydettiin. Jos Orpo voittaa, niin otan Monopol-konjakkia asian kunniaksi!

      • HalpaToive

        Senkun vaan toivot, ei valita.


      • HalpaToive

        Pari viikkoa niin Orpo pääsee Vapaavuoren seuraksi itkemään oluisiinsa ja vertailemaan kokemuksiaan. Heillä kahdella on se ero että Vapaavuori oli riittävän fiksu ollakseen lähtemättä kisaan jossa tulee selkään.


    • Työtekijäänsäneuvoo

      Stubbille pitäisi järjestää suurlähettilään virka. Mutta voisi valtio kyllä tasapuolisuuden vuoksi minullekin työpaikan järjestää, kun olen työtön.

      • hehehshsheheheh

        LÄhetetään se Somaliaan rantahomoasianneuvokseksi.


    • puoliporvar

      Ihan eläväiseltä Stubb näyttää.

    • KOKOONUS

      kaipa tuleva puheenjotaja osaa kirjoittaa oikein jota nykyinen ei osaa.

    • kunnolloo

      Nolloo

    • pinaistapullua

      Söin

    • tolkunmäärä

      Veikkaan, että Stubb säilyttää paikkansa. Ikävä todeta mutta tämä Stubbin kannalta kielteinen julkisuus, lähestulkoon ajojahti, on Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien aikaansaamana ja ylläpitämää. Iltalehti tietenkin on mukana. Yrittääkääpä puolustaa Sanoma Oy:n julkaisuissa Stubbia niin aie tyssää moderointiin. Mutta pirullisen tarkasti aina kuvia myöten Stubb saadaan näyttämään idiootilta. Ja kaikkia kannanotot, jotka vaan toimivat Stubbia vastaan, saavat tilaa.
      Tilanne on niin outo ja kun ajattelen, ketkä (kaveripiiri) tätä asiaa ovat julkisuudessa lähteneet ajamaan, epäilen, ettei vain takana olisi Mäntyniemen herra. Ei ainakaan ole viime aikoina laittanut rikkaakaan ristiin entisen puolueensa hyväksi ja tiedossa on, että pitäisi päästä sen ehdokkaaksi. Tämäkin olisi kiva selvittää, koska Stubbin rusikoiminenkin alkaa olla kohtuutonta. Pidän häntä erinomaisena uuden ajan johtajana, jonka kanssa voi esim somessa tavallinen kansalainen keskustella. Hienotapainen ja kohtelias poliitikko.

      • Vale-ehdokkaita

        Tietenkin säilyttää. ORpo on pelkkä vale-ehdokas, joka on paikalla varmistamassa että ihmiset eivät erehdy äänestämään Lepomäkeä puheenjohtajaksi.

        Muuten Stubb on varmaan kaamein ministeri mitä Suomella on koskaan ollut. Puhuu jatkuvasti että EU pitää liittovaltioistaa ja Suomi muka on 100% Merkelin idioottimaisella mamulinjalla politiikassaan. Tietenkin ilman mitään valtuutuksia noihin puheisiin.

        Hiljattain tuo "hienotapainen ja kohtelias poliitikko" muuten antoi yleisötapahtumassa turvamiestensä poistaa paikalta (naureskellen) naishenkilön, joka tuli puhumaan hänen kanssaan (poistivat kesken kättelyn) tämän naisen syyttäessä häntä Suomen myynnistä. Stubb myös vei oikeuteen sen Tampereen kolanheittotapauksen, vaikka hän käytännössä ei kärsinyt mitään vahinkoa siitä.


      • jytkr

        "Mutta pirullisen tarkasti aina kuvia myöten Stubb saadaan näyttämään idiootilta."

        Tänään näkemässäni kuvassa Stubb näytti todella hölmöltä. Muut kokoomuslaiset korkeintaan vähän hymyilivät, niin Stubb oli suu pepsodentilla ja nyrkki pystyssä. Kuvaa kyllä hyvin Stubbia.

        "Hienotapainen ja kohtelias poliitikko."
        Päälle päin makeilija, jolla on myös toiset kasvot.

        "Seurustelu-upseeri" kansainvälisessä ympäristössä olisi kielitaitoiselle korpraali Stubbille oikea paikka. Politiikassa en kyseisen henkilön toivoisi häärivän.


    • Stubbi

      Vie kokoomuksen pohjamutiin ja hyvä niin. Oli virhe valita stubb puolueen johtoon ja nyt nähdään miten kokoomuksen syökierre jatkuu ja jatkuu...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe