Pappilasta kuuluu kummia

oikeuksistanienluovu

#Sateenkaarikirkon pappi: "Uskonnolliset yhteisöt antavat usein ymmärtää, ettei voi olla kristitty ja homoseksuaali"
Tarja Pyykkö työskenteli vuosia kirkon nuorisotyöntekijänä, kunnes tajusi olevansa homoseksuaali. Ristiriita vei naisen pohjalle ja sai lopulta vaihtamaan alaa. Vuosia myöhemmin hän kouluttautui MCC-kirkon papiksi."

Miten homoseksuaali pappi voi olla noinkin ahdasmielinen ja rajoittaa toisten uskoa!? Hehän ovat yleensä syyttelemässä meitä ahdasmielisyydestä, nyt en käsitä!

JOs Roomalaiskirjeessä lukee seuraavaa:"Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet, ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden MUUTTANEET katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelavaisten kuvan kaltaiseksi.(huvin useinhan homouten ja poikkeavuuteen liitty ylenmääräinen eläinte suojelu ja eläinten oikeuksien vaatiminen)
Sentähden Jumala , on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo ,jotka ovat VAIHTANEET Jumalan totuuden valheeseen ja KUNNOITTANEET ja PALVELLEET luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen.
Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvataiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat KIIMOISSAAN syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miepuolet miespuolten kanssa, RIETTAUTTA ja villiintymisestään SAANEET itseensä SEN PALKAN, MIKÄ SAADA PITI.
Mikä tuo "palkka" on ? Se on homoseksualiisuus ja lesbolaisuus joka jontaa juurensa että ihminen lakkaa palvomasta Luojaansa ja alkaa palvella luotua(luomakuntaa) enemmän kuin sen Luojaa!
Nyt tämä "porukka" suuressa "sydämenlaajentumassaan" haluaa, että uudestisyntyneiden kristittyjen eli niiden jotka ovat juuri tulleet totuuden tuntemiseen ja päässeet maailman eksytyksiä pakoon, että meidän uskomme rajoitta heidän elämäänsä joten meidän on muututtava heidän tahtonsa mukaan eikä meidän tulisi ojentautua Jumalan Sanan mukaan! Homot ja lesbot ovat itse mitä suurimmassa määrin vaatimassa meidän oikeuksiemme rajoittamista....mitä lesbopappi vastannee?

16

201

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • homo.heppi.heiluu

      No, voi kauheeta, tuon totuuden tuntemisen tuskassa
      elämä vierähtää ohi ihan ilman elonmerkkejä.
      Mitä tekemistä rakkaudella ja uskolla on keskenään.
      Eivätkös heterot elä irstaisuudessa ja saastaisuudessa, kun pylsivät vieraita
      kumppaneita käänteessä kuin käänteessä.
      Mikä heteron saastaisuudesta tekee sen pyhempää? Heteron irstausko ei ole niin pahaa kuin homoirstailu?
      On kyllä kummaa ajattelua. Mitäpä se hetero pappi ajattelee ja vastaa.

      Raamattu itsessään VELVOITTAA ihmisen huolehtimaan eläimistä ja kohtelemaan
      Jumalan luomaa maailmaa kunnioituksella ja rakkaudella. Mitä siihen sanot?
      Satanistiko olet?
      Olisiko aika tunnustaa ihmisarvo!

      • oikeuksistanienluovu

        Mistä niin päättelet, etten tunnustaisi homojen ja lesbojen ihmisyyttä, tietenkin he ovat ihmisiä, siinä kuin huoraajat ja murhaajat ja varastelijatkin!?
        Tottahan he ovat ihmisiä mitä suurimmassa määrin ja tekevät juuri niitä tekoja joita syntiinlangennut maailma tekee ilman häpeän tunnetta ja lopuksi vielä puolustelevat elämäntyyliään kehottaen muitakin elämään heidän tyylillään. Jopa yrittävät pakottaa uskovaisetkin lakinsa ja asetustensa voimaan saaneina hyväksymään heidän elämäntyylinsä! Ja nämä väittävät siiten olevansa itse suvatsevaisuuden perikuva!? Ja täyttä huuhaat on tuo väite! Sen tiukkapipoisempaa porukkaa saa hakea, kuin mitä ovat homota ja lesbot....koska he vaativat meitä uskovia hyväksymään heidän Jumalan sanan vastainen elämäntyylinsä! Meiltä viedään kohta mielipiteenvapaus, jos nuo pääsevät määräämään, se on aivan selvää!
        Jos, se, että uskovaiset hyväksyisivät ja siunaisivat heidän elämäntyylinsä heitä edes auttaisi, mutta kun me tiedämme että se vie heidät ikuiseen eroon Jumalastaan! Emme voi vaijeta, koska rakastamme heitä Jumalan rakkaudella! Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän HÄNET loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. Ja Jumala siunasi heidät, ja Jumala sanoi heille: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi; ja vallitkaa meren kalat ja taivaan linnut ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet.

        JOs homot ja lesbot vaativat selleen Jumalan siunasuta, täytyy heillä olla jotain vialla aivotoimassaan koska he eivät voi elää elämäänsä lisääntyen ja täyttäen maata, kuten Jumala käski! Kaksi miestä ei lissäänny vaikka kuinka touhuaisivat, samoin on naisten kanssa! Tämä toiminta on Raamatun sanan mukaan riettautta! Se on aivan erikoisesti Raamatussa kielletty, siinä on jotain niin perinjuurin inhotatvaa, että Jumala sen kieltää Vanhassa ja Uudessa liitossa ehdottomasti ja ankarasti!
        Huomasitko tuossa, että Sana sanoo, että Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän HÄNET loi; mieheksi ja naiseksi hän heidät loi!
        Lääketiede kertoo, että ihminen on ihan alkuvaiheessaan siellä äidin kohdussa AINA mies, ja jostain tieteelle vielä tuntemattomasta syystä , jos on tarkoitettu, että siitä tuleekin tyttö alkavat mekanismit ja entsyymit virrata siihen tapaan, että tyttö siitä sitten kehittyykin!
        Huom! tämä Jumlan Sana sanoo selvästi, että Jumala loi HÄNET(IHMISEN)...tässä on ensin yksikkö ja sitten jatkaa että mieheksi ja naiseksi hän heidät loi! Meidät on tehty perin ihmeellisesti ja hienoasti mieheksi ja naiseksi! Sairaus ja raihnaisuus tuli syntiinlankeemuksen seurauksena maailmaan, ei Jumala sitä ole luonut.


    • horatsut-linnaan

      Kylä, jossa on tehty vakava murha ja lapset ovat kuin itse pirun
      ajamia riivattuja huutelijoita ja nimittelijöitä ja kiusaajia, ja täällä joku huokailee vain seksin perään.
      Voi synkkä on tämän perähikiän tulevaisuus.
      Missä täällä ovat vanhemmat, kun alakouluikäiset hyppäävät yökaudet ulkona ilkeilemässä ja paikkoja särkemässä.
      Missä on rajat asettava kuri ja välittäminen.
      Ei poliisille voi siirtää lastensa kasvattamista piittaamattomat vanhemmat.
      Hyi teille kaikille, jotka sanotte itseänne isiksi ja äideiksi.
      Te olette piittaamattomia petoja ja horatsuja!

    • jmjhk

      Eipä tuota heteroseksiäkään lisääntymisen vuoksi tehdä kuin aniharvoin. Tietysti lahkolaiset on poikkeus.

      • HowManyBoisJakoiraTuli

        Antakaamme lahkoilasille ja muille "uskoville" se heidän kuuluttamansa mielipuolen vapaus! Sellaista saastaa nämä elämän esikuvaksi itseään luulevat ja nostavat kylvävät ihmisten luonnollisista asioista. Mutta sitä nämä tunkkaiset hellut ym. saavat niittää. Uskokaa pois.


      • oikeuksistanienluovu

        Miksi sitten vaaditte Jumalan siunasuta homo- ja lesbo suhteillenne, jos Jumalan sanan mukaisesti se on riettautta, jota hän ei siunaa?Ettekä edes usko Jumalaan ja hänen ilmoitukseensa!? Tätä minä en jaksa ymmärtää, vaikka saittekin "oikeutenne" läpi eduskunnassa, ei se kuitenkaan muuta Jumalan Sanaa, joka edelleenkin pitää sitä riettautena. Minusta te teette älyllisen itsemurhan, jos vaaditte avioliittoon vihkimystä! Tai sitten teillä ei ole sitä kykyä ymmärtää mitä luette!
        Ongelmasi on siinä, että et YMMÄRRÄ, että ihmiskunta ja luomakunta on turmeluksen vallassa jonka takia Jeesus tuli tehdäkseen tyhjäksi pe rk eleen teot!
        Tässä on Jumalan ilmoitusta langennesta ihmiskunnasta, sinun pitää tulla valkeuteen niin alat näkemään elämäsi Jumalan perspektiivistä. Nyt elät omien mielipiteittesi vankina. JO shaluat pitää omat mielipiteesi tee sitten niin, mutta pidä kirkkaana mielessäsi, että Jumala on JUmala ja sinä olet vain luotu ihminen joka elää langennene luontonsa mukaisesti omia mileitekojaan seuraten ja erossa Jumalan hyvästä tahdosta kohdallasi!
        Tässä Jumala ilmoitusta langenneista, jotka eivät vielä ole tulleet tuntemaan totuutta:
        ....."niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva."2.Kor.4:4
        Jumala ei ole tunnaisuutta vaan hänen pukunsa on valkeus ja kirkkaus ja Hän pukeutuu valoon niinkuin viittaan PS. 104:4


      • oikeuksistanienluovu

        Joka tapauksessa seksi on tarkoitettu avioliittoon! Jumala on luonut seksinkin eikä siinä ole mitään pahaa, mutta puitteet on oltava kunnossa!Eli avioliitto! Jumala sanoo sen selvästi, että mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja hän liittyköön vaimoonsa ja heistä tulee yksi liha! Jos anoppi on ongelmana tuossa on ohje siihenkin!


    • onkokokemuksia

      Tuli mieleen kuinka syvällisesti lesbot "hoitaa"psykoottisia potilaita mielisairaalassa ? He ovat usein avuttomia päättämään hoidoistaan ja ovat myös uskonnollisissa ristiriidoissa.

    • naidaanjariemutaan

      Lahkolaisillako se maan täyttäminen Jumalan Sanan mukaan toteutetaan:
      Pentuja pusketaan holtittomasti ja niistä ei pystytä huolehtimaan ilman sosiaalitukia ja apujoukkoja. Kallista lystiä se maan täyttäminen, sanoisin!

      Kovasti kalliiksi käy näiden lahkolaisten elättäminen niin homoille kuin heteroillekin.
      Jokainen maksaa kalliisti lahkolaisten seksuaalisen hurjastelun. He (lahkolaiset: helluntaiherätys, lestadiolaiset, vanhoillislestadiolaiset) eivät kylläkään nai nautinnokseen, vaan todellakin täyttääkseen maan.
      Siinä missä muut jopa nauttivat seksistä ja seksuaalisuudesta nämä lahkolaiset puurtavat naidessaankin hampaat irvessä, kun ottavat työnsä vakavasti, kuten Herra käskee Raamatussaan ja Sanassaan:
      Siitä velvollisuudesta muu yhteiskunta maksaa kallista hintaa!
      Seksi kuuluu vain avioliittoon, esiaviollisia suhteita ei ole!

      Jehovan todistajat varovat laittamasta lapsia tähän maailmanaikaan, kun he odottavat tuhat vuotista valtakuntaansa ja sen jälkeistä Paratiisiaikaa uudistetussa Maassa; tällä samalla Jumaliseksi ennallistetulla maapallosella.

      Mutta kaikesta huolimatta naikaa nyt sitten vaan!

      • oikeuksistanienluovu

        Pitäisikö laittaa tilastotietoa sinulle, että "lahkolaiset" kuten meitä nimittelet eivät maksata elämäänsä "teikäläisillä"...."meille sanoo Jumalan Sana, että "sen joka ei tytötä tee ei pidä syömänkän"...joten yritämme aina läytää työtä elättääksemme itsemme ja perheemme!
        Kirjoituksesi on oiva esimerkki siitä, että levittelet mielelläsi epätarkkuuksia uskovista...peruteettomia ovat väitteesi! En ole lestadiolainen, mutta tunnen heitä muutamia! Eräs työkaverini oli vanhoillislest. silloin en itse vielä uskonut, mutta sen tajusin, että tuossa ihmisessä on jotain muuta kuin meissä muissa! Hän oli kaikista iloisin ja ymmärtäväisin ihminen meistä kaikista, mutta ei ihmisiä "kosiskellut"! Jumalan voima on todellinen! Kun itse vuosia myöhemmin tulin uskoon, kuulin samassa työpaikassa entisten työkaverin puhuivat keskenään, että jos on olemassa taivas ja helvetti, niin me olemme menossa sinne alas, mutta tuo menee varmasti ylös! Tällainen on Jumalan voima...Hän ei ole vain sanoissa vaan voimassa! Jeesus sanoo, että teidän TÄYTYY uudestisyntyä ylhäältä koska muuten ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa!


    • daarionsalama

      Minä olen harrastanut myös esiaviollista seksiä ja ryhmä seksiä jossa paljaalla ja rojut ränniin tyylillä toimittiin ja ainahan siinä joku tuli paksuksi mutta mukavaa on ollut. Parinvaihto on mukavaa touhua myös

      • enluovuoikeuksistani

        Tätä kaikkea, mitä kerroit, maailma pitää sisällään, ei se ole mitän uutta. Tätä se on ollut aina syntiinlankeemuksesta lähtien ...siksi Jumala lähetti Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa kuolemaan ihmiskunnan synnin takia, että ne jotka uskovat pääsisivät vapaiksi! Vapautteen Kristus vapahti meidä...ei vankilaan!


      • marjaliisakaarina

        daarionsalama, kuka huolehtii niistä mahdollisista lapsista,joiden äiditkään eivät välttämättä tiedä,kuka isä on? kuka maksaa isyyden selvilleottamisen ja kuka maksaa äidille lapsen elatuksesta,tai sekä isälle että äidille mahdollisesti työttömyyskorvausta?
        Edellä kun oli kovasti väitettä siitä ,että,muutamat "lahkolaiset" eivät huolehtisi "holtittomasti"lisääntyvästä lapsikatraastaan.
        Vastannet,kun "holtitonta "seksiä harrastat! Tiedätkö jälkikasvusi määrän?


      • SiskoTerttuHelena
        marjaliisakaarina kirjoitti:

        daarionsalama, kuka huolehtii niistä mahdollisista lapsista,joiden äiditkään eivät välttämättä tiedä,kuka isä on? kuka maksaa isyyden selvilleottamisen ja kuka maksaa äidille lapsen elatuksesta,tai sekä isälle että äidille mahdollisesti työttömyyskorvausta?
        Edellä kun oli kovasti väitettä siitä ,että,muutamat "lahkolaiset" eivät huolehtisi "holtittomasti"lisääntyvästä lapsikatraastaan.
        Vastannet,kun "holtitonta "seksiä harrastat! Tiedätkö jälkikasvusi määrän?

        Eipä tule vastausta daarionsalamalta....jospa hänelle tuli ahaa-ilmiö ja hän huomasi tehneensä tyhmyyksiä!?Eikä vastaa myöskään hän joka moitiskeli uskovia heidän elämän tyylistään! Raaamtun mukaan kansa käy kurittomaksi kun ilmoitus puuttuu, ja voiko enää olla kurittomampaa kansaa kuin Suomen kansa on! Missä ovat papit ja pipit, joiden pitäisi auttaa ihmisiä ymmärtämään ja saamaan usko siihen yhteen ainoaan Jumalaan, Israelin Pyhään, joka on kertaheitolla selvittänyt syntikysymyksen Golgatalla huutaessaan kaikki on täytetty, kaikki on sovitettu !
        Hän tahtoisi antaa ihmisille rauhan ja levon ja niin,että ihmiset saisivat kokea iloa ja tyydytystä elämässään vaikka jopa kaiken murheensakin keskellä!


    • uskontopanee

      Katollisen paavin sakastissa paneskelivat kimmoisia kuoripoikia anaaliin ja pyytelivät jälkeenpäin anteeksi.
      Kuinkas homma on piilotettu lestadiolaisuudessa ?

      • oikeuksistanienluovu

        Miten tämä liittyy siihen, että nyt jo vaaditaan, että uskovaiset hyväksyisivä homouden tai lesbouden?! Ei näitä asioita ole koskaan SINUATTU missään seurakunnissa, vaan ne ovat olleet kamalia ja häpeällisiä tekoja, joista on seurannut tekijöillen valtavaa häpeää ja painetta eikä vähiten ihmisten taholta...ja siihen kun pannaan päälle vielä se tietoisuus, mikä uskovaisella on kun hän lankeaa tekemäänsyntiä.... tämä tieto lisää tuskaa!
        Meinaatko, että kun seurakunnissa on tapahtunut lankeemuksia, niin sen seurauksena homo- ja leboavioliitot tulisivat sallituimmiksi?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe