UIMAAN HIRVIJÄRVELLE - MINKÄLAISIA KOKEMUKSIA

uimarimummu

JA NÄKEMYKSIÄ.
Kirjoitelkaa tänne sitä mukaa, kuin aiheelliselle tuntuu.
Kävin lauantaina ekan keran.

56

1550

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kissaaaaaaaaa

      miksi ? mitä siitä jos kävit, ketä se kiinnostaa jos vaikka uit sammakon lisäksi koiraa

      • arvaa.mitä.porukkaa

        Kyllä muuten kiinnosti.Jo lauantaina. Sunnuntaina vielä enemmän.


    • joutsenet.on.vieläkin

      Olen joskus mielessäni nimittänyt ko.rannan hellarirannaksi. Ei ole aihetta vaihtaa nimeä.

      • adamadam

        Minä olen nimennyt sinut avoihoitopotilaaksi vaikka kuuluisit suljetulleosastolle.


      • monikerrospöpilästä

        Korvat tässä sirisee perkeleesti .Päivällä ei voinut kotona olla. Vieläköhän Herätysliike Riihimäellä ja Gang stalkingia Riihimäellä olisi esiin nostettavissa. Ja se myrkytysketjukin, kun en ole toipunut viimeisimmistä tai sitten saan koko ajan lisää pientä annosta. Ja uusia aiheitakin olisi, mutta tähän nyt kumminkin tulee rannan tapahtumat. (Ja muitten alottamiin ketjuihinin voisi kirjoittaa, vaikka siihen miksi se Esko hermostui niin pahasti vasemmistokansanedustajan yökyläilystä,asiaa tuntevien mielestä.Vasemmisto ja muilutuksen mielisairaalaan, vaikka.) Niin että onkohan kauhean viisasta provosoida minua.


    • kaupunkiilmanvarjoa

      Riihimäen kaupunki ja uimarannat...huono yhdistelmä. Pakko ollu joku tekele tehdä kun ei voi kuivata koko järveä Riihimäen puolelta. Piti sinne tulla kioskikin, ym...noo harso on hyvin laitettu, ja hieno grilli, ja kusihuusi.

      • kauniit.linnut

        Ihan hyvä siellä on uiskennella ruuhka-aikojen ulkopuolella.

        Tänään varhain ap:llä sinne parkkipaikalle ilmaantui iso paku ja sen perässä telineellä varustettu lava.Autosta tuli ulos puolitusinaa ihmistä ja lavalta raahattiin rantaan saman verran oransseja kajakkeja. Olivat kuulemma ympäristönsuojeluopiskelijoita.Kun siellä rannalla puuhasivat ja saivat oppitunnin, laulunjoutsenpari silmät tarkkana seurasivat kauempana.
        Annoin kyllä opettajalle ohjeen, että kun vesille menevät, joutsenia ei saa häiritä.


      • sen.näköinen.porukka

        Niin, olivat kuulemma Hyriasta.


      • lentäisivät.muualle

        Minulla tietenkin on aina vakioepäilyni. Joutsenet oli kyllä ihan oikeita.


      • tänään.molempia

        Siellä on joutsenia ja "joutsenia".


      • mitähän.vielä.ilmestyy

        Voi olla kahta laatua muovijoutsenia, sitä harmaampaa, joka ui siivet kyljissä kiinni ja sitä valkoista, jolla siivet on uljaasti vähän nk.hyökkäysasennossa. Näin tämän valkoisen alalajin niin kaukaa. Sitä eloisasti liikehtivää ja toistensa kanssakin kisailevaa ja välillä lennähtävää paria en ole nähnyt enää aikoihin.


    • Käkikelloa

      Kovin oli vesi märkää. Mutta sadetakki päällä ei niin haitannut.

      • mustia.t.paitoja.on

        Nimimerkin valintasi osoittaa itsetuntemusta ja (lauma)lajisi tuntemusta.
        Kävin tänään kaksi kertaa uimassa, minkä tietenkin tiedätkin. Toinen kerta oli tosi informatiivinen. Yksi käkikello- pariskuna ajoi sinne perässä jukellaan. Oli semmoinen havaintoesitys, että varmasti tyhmempikin ymmärsi.


      • hitsari.käkikellot

        Vähän aikaa siten alkoi voimakas sirinä korvissa. Ei tarvitse olla kovin luulevainen, kun yhdistää sen siihen,ettei tykätty, kun tuli silmiin ed.viesti. (Ei tarvitse kuin työntää pää parvekkeen kaiteen ulkopuolelle, niin jo hiljenee.


      • mutta.uitu.on

        No, jonkin ajan päästä loppui, sirinä. En viitsinyt kirjoittaa seuraavaa juttua, ettei alkaisi uudestaan. Toivottavasti ei kosteta yöllä.
        Rannassa käy kaikenlaista porukkaa.Siinä kun siirsin autoni toiselle parkkipaikalle, panin mustan pusakan päälle ja häippäsin metsään piiloon, ei käkikelloilla ollut enää kohdetta. Lähtivät. Menin saman tien uimaan.Pari kierrosta ehdin uida ja nousin rannalle pukeutuakseni. Pitikin mennä ihan koppiin, kun parkkipaikalle tuli valkoinen ruosteinen paku ja sisältä purkautui miehiä huomiovärisissä haalareissa ja liiveissä. Eivät tulleet hommiin, vaan oli heittouistimet mukana. Kysyin, että ketä ovat. Ei vastausta.Kysyin, onko taas Hyrialla oppitunti?Onko hellarit lähettänyt heidät? Ei tullut vastauksia. Alkoivat paiskoa virveleitään. Sanoin,että on kylläkin uimaranta. Mutta sama minulle, olen lähdössä pois. Yksi" huono suomi" selitti, että he jakaantuvat pitkin rantaa. Siis olisipa ollut kiva uiskennella ,kun olisi rantaviivalla ollut pienin välein huomiovärinen äijä virveliä heittämässä.- Että kaikenlaista voi olla siellä.


    • Novus-ordo-sectolorum

      Huh huh, jos virveleitään paiskoivat...

      • joku.osaa.latinaa

        Meni muuten pieleen uiminen tänäkin aamuna,mutta eiköhän ole todistajien selostus asiasta levityksessä.


    • voi.herran.jestas

      Ei muuten ollut inkkareita kanooteissa.

    • uimarinna

      Hirviskällä ei ainoastaan uida koiraa, vaan myös uitetaan koiria. Viimeksi kun kävin, sinne tuotiin kaksi iloista susikoiraa irrallaan. Eihän sillä kai ole väliä, mitä järjestyslaki sanoo?

      • hulluista.ei.pulaa

        Selvyyden vuoksi: ketjun aloittaja ei ole kirjoittanut tätä viestiä. -Ei maksa vaivaa kuvailla tämän päivästä. Saa nähdä jatkuuko sama teknologia.


      • Anonyymi

        Onhan kuitenkin koirat hygieenisempaa porukkaa kuin Riksulaiset.


    • uimari.mummu

      Kävin tänään uimassa joskus yhdeksän tienoissa. Aika pian uimisen jälkeen tuli kova kutina. Piti ajella kiireesti kotiin suihkuun. Helpotti.

      Viime vuonna oli sellainen ilmiö, että aamu-uinnin jälkeen loppukesällä kutisi. Ei välttämättä enää ip-uinnin jälkeen. Mistähän kyse.

      Paalijärvellä käynnit lopetin kutinan takia jo jokin aika sitten. Luulin jo syyhyn saaneeni.

      Lapsiperheille tiedoksi.

    • uimari.mummu

      Piti mennä uimaan. Rannalla olin n.klo 8.00. Sinilevää oli puolen metrin levyinen nauha pitkin rantaviivaa uimarannan kohdalla. Pientä hitua näkyi sen ulkopuolellakin.
      -Jätin väliin.

      • kuka.tietää

        Hirvijärven sinilevä oli voimakkaan sinivihreää. Yllätyin kun Ahveniston kirkkaan lähdejärven nurkassa oli aivan saman väristä. On siinä kohtaa ennenkin jotakin vaalean vihreää ollut. Kumarruin tutkimaan katseella tarkemmin. Kun nostin pääni ja lähdin pois, ilmaantui yht'äkkiä kova päänsärky, huono olo ja silmissäkin meinasi mustua.ETTÄ VOI OLLA AIKA MYRKYLLISTÄ AINETTA.


    • helluntain

      En osaa uida, niin ei tarvitse käydä

      • varsinkin.hellareiden

        Ei siellä monet muutkaan aikuiset ui, mutta lapset leikkivät rantavedessä.


      • olis.oikein

        Toivottavasti hellarikakarat, eläinrääkkääjän alut, menevät uimaan siihen myrkkyliemeen, joka sinne ihan ilmeisesti on kaadettu.


    • on.tää.yhtä.helvettiä

      Tänään aamu- ja ip.-uinti siellä.

      Ip_:llä kun menin, kakarat kiljuivat ja tappelivat vedessä. Lisää tappelijoita tuli. No, ei se ole kiellettyä.
      Mutta kun on pohjat eläinrääkkäysasiassa, ei olisi kesyn sorsan häätämistä, jahtaamista, hiekalla heittämistä, veden roiskimista ja ylipäätään vihamielistä käyttäytymistä välittänyt katsella. Sitten tuli vielä tyttökakara, joka yritti pakenevaa sorsaa iskeä täysillä lötköpötköllä toisesta päästä kiinni pitäen. Eikä vain kerran.

      Kun sinne rantaan käveli äiti, menin juttelemaan hänen kanssaan tästä vihamielisestä häätämiskäyttäytymisestä. Voivottelin, että ovatko nykyään tavislapsetkin tällaisia, hellarit nyt opetetaan eläinrääkkääjiksi. Näytin sormella, että k-pää kakara tuolla yritti pötkällä lyödä sorsaa. Olikin sen äidin kakara, jonka sitten kutsui luokseen. Tekolässyttäen kysyi, et kai sä aikonut lyödä sorsaa. Tyttö vastasi reippaasti: kyllä aioin. Pariinkin kertaa vakuutti, että varmasti oli aikonut.

      Muutenkin oli informatiivinen reissu. P-paikalla oli auto:Avain asunnot.Sama firma vuokraa liiketilaa tästä kämppäni alapuolelta.Se ensimmäinen, pelkkä Viroon reskisteröity peitefirma ja sitten se toinen Espoossa toimiva, niin kummankin tehtävähän pelkästään elektronisen häirinnän järjestäminen lattian läpi. Oli aika rajua sen toisen aikana. Kun lähti, loppui sieltä suunnasta. Eiköhän jatkajaa haeta.

      Terkkuja vaan sille pariskunnalle, jolle vaahtosin hellareista. Ja sanoin,etteihän mikään laki koske niitä. -Saatte minusta melkoisen vastuksen, jos taas semmoista porukkaa sinne hommaatte.

      • se.hikeentynyt

        Kämppäni alapuolella olevaan liiketilaan.


      • Ectoplasmaa

        Oliko hellareita jo työelämässä kiusaamassa?


      • kerro.lisää.itsestäsi

        Pomo, joka savusti minut ulos, on hellari edelleenkin.Tarja.

        Olin niin hirveän sairaassa organisaatiossa töissä, ettei siellä hellarit erottunut. Jälkeenpäin on selvinnyt , että on niitäkin ollut. On maankuulu paikka tästä kammottavuudestaan.
        Ihan koko ajan oli työpaikkakiusaamiset, kuopan kaivamiset, selkäänpuukottamiset, veriset taistelut, ulossavustamiset käynnissä.

        Minulla oli paljon kenttätyötä,pääsin karkuun. Ilmoitin, että olen tullut tänne tekemään työtä, en pelaamaan ihmisuhdepelejä. Tiesin, että kyllä minunkin vuoroni tulee. Kun tuli , en ottanut sitä edes henkilökohtaisesti.
        Sikäli turha savustus, että olisin joutunut jäämään palkattomalle vapaalle juuri silloin kuitenkin, niin pitkälle, että en olisi enää takaisin selviytynyt. Omaishoito ja vanhustenhoidon kauhea tila koituivat kohtalokseni.

        Sikäli hankala juttu, että vaikea arvioida , koska gang stalking vainoni on alkanut, kun koko työmaa oli yhtä vainolaisten näyttämöä.- Ja sikäli kelju, että kertoo tästä koko kaupungista hyvin ikävää asiaa.

        Miksi muuten kysyit? Olisiko sinulla kenties mielessä, millä lailla olen "ansainnut" vainoni tai että olenko jo silloin vainoharhaisesti luullut, että vainotaan. En oikein jaksa uskoa, että missään hyvässä mielessä kysyt.
        Ja demarithan on tässä vainossa myös mukana. Niitä on ollut ko.paikassa.


      • SemmoinenMaailmanPalkka

        Vaikka ei tämäkään asia Hirvijärven uimarannalle kuulu, niin kerron kuitenkin, että tykkäsin itse työstäni, vaikka työorganisaatio olikin kamalimmasta päästä.


      • eka.osa

        Rupesin kyselemään tietoja eräästä mieshenkilöstä.Huiskis jouduinkin Googlen etusivulle. Täytyy tehdä varovasti, vähitellen.
        Jäi mieleen sen takia, että tuijotteli minua hyvin vihaisesti. Loppuaikoina oli niin aggressiivisen oloinen, että pelkäsin.-En tiedä, onko enää hengissä.-Oli jonkun sortin huoltomies.


      • mihin.muuhun.kuului

        Kuului jousiampujiin. -Jos satuin menemään johonkin tapahtumaan, jossa esittelivät toimintaansa, minun ilmaannuttua kaikki suunnilleen lopetettiin siihen.-Muukin porukka, ainakin joku naisihminen reagoivat voimallisesti.


      • kuka.tuntee

        Nimikirjaimensa S.A.


    • onpa.psykopaatti

      Oli kokemus aamulla.

      - oli stalkkerit paikalla muistuttamassa, että 24/7
      -mindcontrollia : toivat mieleen alapuolen "liiketilan" e-häirinnät ja jatkumisen uhkan
      - rouvalla sinä pilvisenä kostena aamuna oli (videointi)aurinkolasit päässä, kun koikkelehti rantaan samaan aikaan
      -psykopaattipomo ottaa kiksit vielä siitäkin, että pakottaa zombinsa alentamaan itsensä, näyttäytymään naurettavina

    • eikä.kutissut

      Piti mennä uimaan vain Paalijärvelle, kun oli tihkuista. Siellä kauemana annasta lillui parikin vihreää lauttaa. En tiedä olivatko aitoa levää, vai hellareiden aamutuimaan rantaviivaan levittämää vihreää mönjää (vrt.Hirvijärvi), joka oli ehtinyt lähteä liikkeelle.
      Menin sitten Hirvijärvelle. Puhtaan näköistä vettä, jossa tarkeni hyvin uida.

    • oma.on.valinta

      Voi hyvä sylvi missä maailmassa jotkut elää.

      Tämän voisin kirjoittaa kaikkiin ketjuihini.

    • Anonyymi

      tämmöinen löytyi

      • Anonyymi

        joo, tämä ketju oli nostettu esiin, nyt vasta luin sen sen.
        Että semmoista ollut.

        Kyllä siellä edelleen stalkataan, mutta on paljon rauhallisempaa. aamuisin kun käyn. Kyllä siellä uskontohulluja eilenkin oli. - Minä käyttäyduin niin kuin kaikki olisi ollut "tavallista" ja sitä minun elämäno normaaliahan se olikin.


    • Anonyymi

      Kävin yhdeksän jälkeen Hirvijärven uimarannalla. Ei ollut ketään. Rantaviivassa oli puolen metrin kaistale jotakin vihreää. Ei tarttunut keppiin, mutta ei helposti hajonnutkaan. Mitähän oli.

    • Anonyymi

      Sain H.irviskältä syyhyn

      • Anonyymi

        H I R VI J Ä R V I K E S Ä 2022


    • Anonyymi

      Turha avata uutta ketjua eikä myöskään vanhempaa.

      UIMASSA HIRVIJÄRVELLÄ

      Kohtaaminen, ajoitus? olisi voinut olla pähkäilyn aihe. Heräsiin kuudelta, kahvit naamaan ja uimaan. Rantapusikossa uikkareihin. Alkoi jo kuulu vaimeahkoa basson ääntä ja rantaan ehtiessäni kalliolta apinoiden mölinää. Kaksi poikaa ilmestyi esiin huuteleaan ensimmäisten vetojeni aikana. PILLU, PILLU ja vaivalloisesti vittu. Sitten SAATANA, PERKELE, Siihen "sanat" loppuivat ja yleistä uimiseen liittyvää huutamista. Ihan siihen asti, että nousin rannalle ja lähdin kävelemään. - Kai kuulitte, mitä niille huusin. - Ylhäällä patkkipaikalla näin mopoauton. - Annettua tehtävää pojat suorittivat. - Maksaisitte niille edes bensarahat.

      • Anonyymi

        Olin uimassa puoli seitsemän aikoihin.


      • Anonyymi

        Olivat liikkellä mustalla mopoautolla, pienellä.


    • Anonyymi

      Voi, voi, Mopopojat ovat saaneet kesätöitä finaalissa olevan mumun stalkkaamisessa. Minun piti puolineljältä uimaan. Olisivat pojatkin nähneet usvat. Olen nukahtanut kolmen aikoihin ja pommiherätys kuudelta. OHI MENI.

      • Anonyymi

        Menin sitten yhdeksän aikoihin. Tyyni aurinkoinen sää. Tyhjää rannalla. En erehtynyt luulemaan ,että saisin olla yksin tai ainakin rauhassa, Niin monesti on aikaisemmin ilmaantunut erikoisesti käyttätyvää porukkaa. -Nytkin kalliolta alkoi kuulua kuulittehiljaista pulinaa ja kopinaa.

        Niin kuin toivottavasti kuulitte, huutelin: huomio, nyt ke menen veteen teidän kuuluu huudella:tultiin pillua katselemaan , PILLU, PILLU, vittu, SAATANA, PERKELE, ja ilmoitin, etten muista loppua mölinää. Vesi oli lämmintä, pelkän liikunnan osalta ok. ,mutta ei mielialan. Takana paska ja eilinen paska uimareissu. Automaattisesti toimiva varuillaanolo.

        Kun olijo ajamassa pois, vastaan ajoi kovaa vauhtia muija, suu vinosti ammollaan katsoi minua. Olisko tullut pelastamaan kalliolle jättämiään pienokaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menin sitten yhdeksän aikoihin. Tyyni aurinkoinen sää. Tyhjää rannalla. En erehtynyt luulemaan ,että saisin olla yksin tai ainakin rauhassa, Niin monesti on aikaisemmin ilmaantunut erikoisesti käyttätyvää porukkaa. -Nytkin kalliolta alkoi kuulua kuulittehiljaista pulinaa ja kopinaa.

        Niin kuin toivottavasti kuulitte, huutelin: huomio, nyt ke menen veteen teidän kuuluu huudella:tultiin pillua katselemaan , PILLU, PILLU, vittu, SAATANA, PERKELE, ja ilmoitin, etten muista loppua mölinää. Vesi oli lämmintä, pelkän liikunnan osalta ok. ,mutta ei mielialan. Takana paska ja eilinen paska uimareissu. Automaattisesti toimiva varuillaanolo.

        Kun olijo ajamassa pois, vastaan ajoi kovaa vauhtia muija, suu vinosti ammollaan katsoi minua. Olisko tullut pelastamaan kalliolle jättämiään pienokaisia.

        Tänä aamuna eli 28.6.2022 kuuden ja seitsemän välillä sain uida ihan omassa rauhassani.


    • Anonyymi

      Tänään tuolla tapahtui jotain kaameaa ja selittämätöntä, jonka yritän nyt parhaan kykyni mukaan kuvata teille.

      Menin uimaan tänään 06 aikoihin, ajattelin nauttia varhaisesta kesäaamusta järvellä ennen auringon porotusta. Olin vetämässä kroolia ehkä noin 50 metrin päässä rannast, kun huomasin järvellä leijuvan outoa usvaa, joka kaiken lisäksi näytti liikkuvan minua kohti. Kun usva tuli lähemmäksi näin että sen edellä vesi aaltoili ja kuohui kuin kovalla tuulella, vaikka oli aivan tyyntä. Näky oli outo ja pelottava, aloin uida kovaa takaisin rantaa, samalla tunsin kuinka tuo tyrskyilevä usva lähestyi koko ajan.

      Päästyäni takaisin rantaan katsoin taakseni järvelle, tuo muodostelma oli ehkä noin parin-kolmenkymmenen metrin päästä rannasta.... nyt erotin usvan ja kuohujen seassa jotain mustaa epämääräistä, aivan kuin joku suuri möykky, josta lähti joka puolelle jättimäisiä LONKEROITA!

      Jouduin täyteen paniikkiin, nappasin laukkuni jossa auton avaimet ja puhelimeni olivat, jätin päällysvaatteenikin sinne ja juoksin uimahoususillani kohti kohti autoa. Katsoin vielä matkan päästä viimeisen kerran rantaan: tuo musta pyöreä möykky joka näytti ainakin pari metriä korkealta ja leveältä huojui nyt paikallaan vesirajassa ja pieksi lonkeroillaan ilmaa ja vettä, usvaa ei näkynyt enää. Sen lonkerot näyttivät lähes kymmenmetrisiltä ja ne olivat paksuja kuin puunrungot.

      Olen vieläkin täyden järkytyksen vallassa. Sen verran kokosin itseäni ja otin rauhottavan viinaryypyn, että kirjoitin tämän tänne. Anonyymina tietysti. Mihinkä muualle tästä voisin kertoa, minuahan pidettäisiin hulluna.

      - Eräs uimari

      • Anonyymi

        Jaaha, hyvä, että kävit juuri ennen minua, ehkä sait katsella minulle tarkoitettua heijastettua "luonnonnäytelmää," Minä Riksun vainottu olin luultavasti siellä joskus puoli seitsemän ympärillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaaha, hyvä, että kävit juuri ennen minua, ehkä sait katsella minulle tarkoitettua heijastettua "luonnonnäytelmää," Minä Riksun vainottu olin luultavasti siellä joskus puoli seitsemän ympärillä.

        Siihen aikaan, kun minä kävin, oli usvaa, Aurinko oli jo vähän metsän yläpuolella. Oli yllättävän ruskea maisema järven oikealla puolella, Vesi näytti ruskealle, lumpeen lehden hohtivat valkoisina, puun rungot vastavalossa mustia. Usvaa oli järvellä. Otin kuvia, mutta poistin useimmat juuri sen ruskeuden takia. - Käypä silmälääkärillä. Olisiko kaihia?

        Uin vasemmalla laidalla. Siellä oli vaalean sinistä.


    • Anonyymi

      Nythän siellä on saunakin. Digitaitoinen voi varata sen ja sitten näpytellä ovikoodin. Mutta kun luki, että silloin, kun se on auki, kaikki voidat käydä siellä.

      Taisi olla pulmaa luetun ymmärtämisessä,

      Onneksi en ole lohikala. Saatoin uida siinä lillun lämpimässä vedessä.

    • Anonyymi

      Vesi oli märkää ja rannat kivisiä ja hiekkasia.

    • Anonyymi

      Kävin eilen Hirvojärvellä. Siellä oli se kaupungin mainostama valistustaulu.

      Ennen siellä oli suosittu picnic paikka eli puinen "pirtin pöytä" ja penkit aukion sivulla suuren kiven ja metsikön suojassa. Sitten ilmestyi tynnyrisauna. Se nyt vielä meni nikotellen, kun kumminkin on sauna. Nyt pyödän taakse järvenpuolelle on ahdettu SUURI valistustaulu. - Jotenkin olen taas eri mieltä. Ei peitä järvinäköalaa, mutta pilaa sen picnicpaikan.

      PALJON PIENEMPÄÄN TAULUUN OLISIVAT KO.TIEDOT MAHTUNEET.

      • Anonyymi

        Valistustauluun on jo silmä tottunut. Tuppaa kaikki maisemaa rikkova ihmisen tekele ensin hiertämään silmää.

        Mutta lueskelkaa. Mikä paikka tämä uimaranta oikein.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe