Paperileijona Patrik Laine

Kentsi

Ei kannataisi hehkutaa Lainetta täysin kritiikittömästi. Sillon kun Jager palasi MM kisoissa siellä ei pelannut sellaisia jääkiekon Suurmaita kuten Unkari, V-Venäjä. Ranska, Norja, Latvia, Sveitsi, Tanska ja Kazakstan. Pelejä kertyy myös 3-4 kappaletta enemmän ja juuri näitä maita vastaan joiden pitäisi pelata B sarjassa tasoeronsa tähden.

Voi tietysti verrata Jageriin muttei vielä moneen vuoteen Jagerilla on NHL:n runkosarjassa 749 maalia 1119 syöttöä= 1868 pistettä. Pudotuspelit 78 123= 201 pistettä. Yhteensä 827 maalia 1242 syöttöä= 2069 pistettä.

KHL uralla 66 maalia 80 syöttöä. Pudotuspelit 7 13. Yhteensä 73 maalia 93 syöttöä= 166 pistettä.

NHL:ssä ja KHL:ssä yhteensä 2069 166= 2235 pistettä.

Patrik on kyllä lupaava nuorukainen mutta ei kannataisi hehkutaa hänen rikkonen Jagerin ennätys kun MM sarjassa on niitä B maita. Minusta hänellä on tähän mennessä yksi maali joka on tehty pelitilanteess eikä ylivoimalla.

Patrikilla voi olla edessään jopa menekstyllisempi ura edessä kuin Jagerilla mutta toisaalta se voi katketa huonon onnen sattuessa yhteen taklaukseen.

Toivon hänelle kuitenkin hyvää onnea pitkää uraa ja paljon pisteitä tulevaisuudessa.

35

562

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MrJuha82outolintu

      Vaikka hän ei koskaan menestyisi edes NHL;ssä, niin minulle riittäisi se, että hän on loistava maajoukkuepelaaja ja loistava SM-liiga/KHL-pelaaja.
      Esim KHL-liiga on täysin aliarvostettu liiga, joka ei ole kaukana NHL-liigan tasosta.
      KHL on erittäin hyvätasoinen ja huippulaadukas jääkiekkosarja.
      NHL-fanit eivät tietenkään hyväksy tätä totuutta.
      Mr totuus sanoo näin =)

      Itseasiassa P.Laine on jo nyt hyvä pelaaja.

      • mongoolian mestaruus sarja


    • sydämetönpaska
    • rikkipate

      pattrikki Laine on Juhani Tammisen avioton poika......

    • jaggar

      Aloittaja on sinällään oikeassa, mutta mikä kumman idea on yhdistää khl-pisteet nhl-pisteisiin? Se ei juurikaan eroa esimerkiksi siitä, että selänteelle ja kumppaneille laskettaisiin mestiksessä saadut pisteet mukaan nhl-pisteisiin.

    • Jäätyypää

      Patriikka Laine on täysin paska pelaaja.

      • Lainemäkeen

        Samaa mieltä, hidas turhan päivänen sählääjä. Aina kun saa kiekon laahustaa vähä matkaa ja heti kun vastustaja tulee paniikissa heti syöttää paskan syötön joka epäonnistuu melkein aina ja aina vain kärkkyy syöttöä jotta voi laukasta maalin ja sitte sitä ylistetään aivan turhaan, jos joku muu tekee maalin nii ok jos laine nii voi herranenaika mikä ylistys. Joutas pihalle joukkueesta


      • pääpylly

        Onneksi meillä on näin taitavia kommentoijia. Toivo menestyksestä ja voittamisesta virkoaa näitä lukiessa, kaiken maailman laineista ja ylistäjistä huolimatta.


      • pääpylly

        Todellista taitoa ja voittajaluonnetta vaatii purkaa jotain omia tunnevammoja Suomen pelaajiin netissä ala-arvoisen paskoilla teksteillä. Voisiko nämä sankarit saada joukkueeseen Laineen ja muiden tilalle?


      • Laine-fani
        Lainemäkeen kirjoitti:

        Samaa mieltä, hidas turhan päivänen sählääjä. Aina kun saa kiekon laahustaa vähä matkaa ja heti kun vastustaja tulee paniikissa heti syöttää paskan syötön joka epäonnistuu melkein aina ja aina vain kärkkyy syöttöä jotta voi laukasta maalin ja sitte sitä ylistetään aivan turhaan, jos joku muu tekee maalin nii ok jos laine nii voi herranenaika mikä ylistys. Joutas pihalle joukkueesta

        haista sinä paska mulkku


    • Leijonat
    • XTakakarva

      Pojan töppäyksestä mennyt jo kaksi maalia omiin...mutta eihän niistä tilastoa pidetä.

      • 1Napakarva

        Oikeastaanhan lohdullisinta on ajatella kaikkien päästettyjen maalien menneen omiin Laineen tai vaikka Ahonkin töppäyksistä, koska he jossain vaiheessa ennen niitä koskivat kuitenkin kiekkoon.


    • Onhan se nyt jotain kun rikkoo vanhan ennätyksen 3 2 kahdessa pelissä kun Jagr käytti 10-peliä.Se mikä mahdollisti Laineen ennätyksen oli kun pääsi pelaamaan ykkös-ylivoimaketjuissa.Kun taas Jagr oli "noviisi-oppilas" ja konkarit hoitivat ylivoimat.Laine pääsi ykkösketjuun U-20 ja SM-mestaruuksien ansiosta,ja kovan "one-timer'in" ansiosta.Ne kaksi maata mistä Laine keräsi ennätys-pisteensä olivat V-Venäjä ja Saksa.KHL-pelaajia ja Saksallakin kova oma liiga,oppineet Kanukeilta jotain...Joukkueena voittivat ja viimeistelijänä Laine,4-maalia.2kpl nättejä syöttöjä,tai se toinen oli kun epäonnistui "one timer'issaan" ja meni syötöksi.Ei Jagr'ia kukaan halveksi eikä Lainetta jalustalle nosteta turhaan.Ylivoima-minuuteilla se ennätys tehtiin,Jagr on Euroopan paras NHL-pelaaja kautta aikojen.

    • laakerointi

      Pulkkisen one timeri on vaan kovempi. Ja kyllä paras hyökkääjä on ollut Pavel Bure. Ei kahta sanaa.

      • None-timer

        Ei, tossakin oli ainakin yli kymmenen sanaa?


      • Stoptimer

        Onhan Laine isompikin.


      • None-timer

        Ja tekee enemmän maaleja?

        Toivottavasti Pulkkisenkin maalihanat aukeaa, ja Suomen toinenkin yv alkaa toimia.


    • pahoittelut.tiedoista

      Aisantuntijatrollit kekustelee.

      JAGRin aikaan eli vuonna 1990 MM-kisojen A-sarjan osallistujamaat olivat N-liitto, Ruotsi, Tshekkoslovakia, Kanada, USA, Suomi, Länsi-Saksa ja Norja. Jokainen joukkue pelasi 10 ottelua (kun taas nykykisoissa neljä parasta pelaa 10 ottelua, muut vähemmän). Isäntämaa Sveitsi nousi A-sarjaan seuraavaksi vuodeksi.

      • pahoittelut.tiedoista

    • TampereenTihonov

      Julkisuus toimii omalla tavallaan ja sinä omallasi. Kumpikaan ei osaa pohtia asiaa oikealla tavalla.

      Patrik Laine sai ennätyksen itselleen, luultavasti sitä tavoittelematta. On syytä kysyä, miksi kukaan ei ole aiemmin rikkonut Jagrin ennätystä. Olkoon kisat millaiset tahansa, niihin ei ole helppoa päästä 18-vuotiaana ja vielä vähemmän asemassa, jonka Laine on pystynyt itselleen rakentamaan.

      Asiassa on puolensa joukkuemäärän kasvattamisella. Tätä ei kai kukaan kiistäkään. Toisaalta voi ottaa huomioon sen, että maalimäärät jääkiekossa ovat yleisesti pienentyneet noista vuosista. En tiedä Jagrin jääaikaa vuonna 1990, mutta ainakin Iltalehti on uutisoinut Laineen vähäisestä jääajasta näissä kisoissa. No, luultavasti Jagrkin on joutunut tuolloin vähäiselle jääajalle.

      En missään tapauksessa valita tuosta, vaan pidän selvänä, että Kari Jalosella on tarkasti mielessä se, miten Laine voi hyödyttää joukkuetta parhaimmin. Luulen, että hän on tarkasti laittanut merkille, että muutama takaiskumaali on syntynyt Laineen harkitsemattoman keskialue- tai hyökkäysaluepelaamisen kautta. Jokaisen pitäisi ymmärtää, että erityisesti tiukoissa peleissä päästetyn maalin korvaaminen tehdyllä maalilla on vaikeaa.

      Patrik Laine ei ole Suomen paras hyökkääjä, ei lähellekään. Mutta laukauksensa ja taustansa ansiosta hän on valovoimaisimpia pelaajiamme. Vain harvoin alle 18-vuotias pelaaja on niin suuressa roolissa kuin Laine U20-kisoissa. Lisäksi Laine oli suurin yksittäinen selittävä tekijä siihen, miksi Tapparasta tuli mestari tänä vuonna.

      Tietenkin pelikuntoinen Barkov olisi suurella todennäköisyydellä riittänyt nostamaan Tapparan mestariksi sinä vuonna, jolloin IFK hänet teloi pelikyvyttömäksi. Muistaakseni Barkovkaan ei loista plusmiinus-tilastoissa kuten ei Lainekaan. Sen sijaan esimerkiksi Mikael Granlund kuuluu tuossa tilastossa tämänkertaisen maajoukkueemme parhaimmistoon. Hänenkään uransa ei ole lähtenyt lentoon NHL:ssä. Silti hän on jäänyt ilmaveivimaalillaan ikimuistoon.

      Mutta sellaista urheilu on. Pelaajan ei tarvitse voittaa aina ja kaikkea, ja jonkun ei tarvitse voittaa koskaan mitään, eikä pelaajan tarvitse aina, ei ehkä useinkaan, olla kentän paras. Silti heistä saatetaan pitää laajasti. Olkoon nyt esimerkkinä vaikkapa yksinkertainen maailmanmestari Saku Koivu.

      Tällä erää tilanne on sellainen, että kenenkään ei tarvitse enää metsästää Jagrilta em. ennätystä. Sitä pitää metsästää - jos joku nyt sellaisen tavoitteekseen asettaa - Laineelta. Toki Jagrilla riittää muitakin ennätyksiä ja vielä enemmän saavuttamisen arvoisia tuloksia.

      Siltikään ei kannata ohittaa sitä seikkaa, josta kirjoitettiin jossakin mediassa tänä keväänä. Jaromir ei ole ollut joukkuelleen mitenkään arvokas pelaaja playoffeissa vuosikausiin. Eikä niitä Stanley Cupejakaan ole hänen vyöllään mitenkään runsaasti.

      Jos Laine pystyy urallaan saavuttamaan yhdenkin Stanley Cupin, nostan hänelle hattua. Henkilökohtaisesti olisin vielä tyytyväisempi, jos hän on yhtenä maajoukkueen jäsenenä viemässä Suomea kohti kultaa tulevissa talviolympialaisissa. Kysymys on unelmasta, jonka toteutumistodennäköisyys yksissä kisoissa on varmaankin alle 10 % ja Laineen kohdalla vielä matalampi. Eihän hänen paikkansa joukkueessa ole kuulutettu kirkossa.

      Mutta mikä oli todennäköisyys viime keväänä sille, että Suomi voittaa seuraavat U20-kisat. Ei se suuren suuri ollut. Luultavasti se seikka, että Patrik Laine olisi mukana joukkueessa, oli vielä epätodennäköisempää. Laine viittasi todennäköisyyksille kintaalla, ja hän ryhtyi harjoittelemaan. Hänellä on unelma, jota kohti hän on lähtenyt kulkemaan.

      Mitä väliä on sillä, saako hän toteutettua unelmansa? Matkalle kannattaa silti lähteä, sillä joskus unelma toteutuu. Muuan Bruce Springsteen on tämän ymmärtänyt jo kauan aikaa sitten:

      "Is a dream a lie if it don't come true
      Or is it something worse"

    • uiikkyug

      pitää muistaa että c perry tekee 20-30 pistettä enenmän per kausi kuin paras suomalainen . maailman luokan pelaaja. että eihän suomalaiset saa esitää mamman poikaa . pienestä jalka tönäisystä aletaan itkeen. miksi selänne ei feispuukaa entisestä joukkue toverista.

    • kaksikymmentä

      Aivan kohtuutonta kommentaattoreiden, selostajien ja median hekutus Laineesta. Pojalla nousee päähän, luulee olevansa kunkku, vaikka todellinen pelielämä on vasta edessä. Alkupeleissä kokeneemmat pelaajat tehokkaasti syöttivät Laineelle ja hänellä oli helppoa maalinteko. Laineella ei ole NHL:ssä apureita. Hän on nuori ja lupaava, mutta pitää nähdä myös hänen kokemattomuus, kuten näky Kanada-pelissä. Puurtaja Aho tekee töitä aivan toisella tavalla, mitä Laine, mutta hän on jäänyt Laineen varjoon, ei näytöissä vaan noiden vouhottajien hekutuksessa. Tekee oikein pahaa muiden leijonien puolesta, jotka uurastavat ilman julkisuuden hekutusta. Kohtuus kaikessa!

      • MrJuha82outolintu

        Silti tämä kritiikki Lainetta kohtaan on absurdia.
        Laine on tähtiainesta.
        PISTE.
        Ruotsalainen media hehkuttaa kovasti Lainetta.
        Tottakai esim Aho on loistava, koska tekee töitä kovasti ja on myös melko valovoimainen pelaaja, hyvin luova.
        Joo kohtuus kaikessa, myös kritiikissä unohdetaan usein se, että Laine tänä vuonna voitti SM-Kultaa ja nuorten MM-kultaa, joka kova saavutus.
        Nyt on tullu muutama huonompi peli, koska aika paljon antanu harhasyöttöjä ja kiekonmenetyksiä tullut myös, mutta sen ymmärtää, koska on niin nuori.
        Kaikki eväät on pitkään NHL-uraan.
        Suomessa ei ehkä vieläkään osata arvostaa supertähtiä.
        Laine on nuori supertähti.
        Suomessa vieläkin katsotaan hieman kieroon pelaajaa, joka ei osaa puolustaa niin hyvin.
        Laine tulee kyllä puolustukseen mukaan, muttei ole niin taitava puolustuspelissä.
        Suomessa rakastetaan vieläkin liikaa työmieskiekkoilijoita, jotka niska limassa puurtaa jäällä.
        Se ei ole välttämättä huono asia, mutta yleensä taitopelaajat saavat liikaa roskaa naamaansa.
        Ei muissa maissa ole tällaista, että taitopelaajia dissataan.


      • peliä.ja.kannustusta

        Ei se pelaaminen Kanadan NHL-tähtiä vastaan nyt kovin huonolta näyttänyt, juuri millään osa-alueella: https://www.youtube.com/watch?v=aBOOiCZRXZc

        "Pojalla nousee päähän, luulee olevansa kunkku..."

        Sinulla maltillisena nettikommentoijana on melko tarkkaa tietoa pelaajan aivoituksista?

        "Alkupeleissä kokeneemmat pelaajat tehokkaasti syöttivät Laineelle ja hänellä oli helppoa maalinteko."

        Heh... Eiköhän aika monelta olisi ne nähdyt maalit jääneet tekemättä. Ja toisinaan myös Laine syötti niille kokeneemmille pelaajille, joille "oli helppoa maalinteko", vai mitenkä?

        "Laineella ei ole NHL:ssä apureita."

        ??

        "Puurtaja Aho tekee töitä aivan toisella tavalla, mitä Laine, mutta hän on jäänyt Laineen varjoon, ei näytöissä vaan noiden vouhottajien hekutuksessa. Tekee oikein pahaa muiden leijonien puolesta, jotka uurastavat ilman julkisuuden hekutusta. Kohtuus kaikessa!"

        Onko ongelma nyt se, että kohumedia ei hehkuta tasapuolisesti kaikkia urheilijoita (milloin on koskaan niin tehnyt?), vaiko se, että teidän omia henkilökohtaisia suosikkejanne ei hehkuteta kuten yhtä Lainetta?

        Itselleni näistä kommentoinneista tulee lähinnä se kuva, että kirjoittajat itse seuraavat ahkerasti juuri niitä medioita, joiden toiminnan sanovat olevan vääränlaista, yksipuolista ja harhaanjohtavaa, ja tekevät johtopäätöksensä asioista vain niiden pohjalta. Laittakaa se tuutti välillä kiinni ja menkää ulos, josko vouhotus siitä hetkeksi hiljenisi? Suomen pelejä voi samoin seurata ja joukkuetta kannattaa myös ottamatta osaa buumeihin ja välittämättä niistä liikaa. Samalla ei tule tukeneeksi niitä median "vääristelyjä" niin voimakkaasti...


      • tarkkanäköinen

        Taitaa olla suru joka P.Lainetta parjaa, hurreilla menenee mainiosti tilanne 6-0 kanadalle , ihanaa jellonat ihana. Älä surupoju nyt katkeruuden pullaas tukedu , kun et pienempänä paskaas tukehtunu.


      • Päär.Mårå

        Älä nyt yritä vääntää tätäkin asiaa rasismiksi? Tämä ei ole mikään vihaisten persumiesten keskustelualue. Heja Tre Kronor! Nollakuus, tukisuus.


    • Kentsi

      Oli se Patrik Laine sitten Hidas, Kankee ja Heikko. Ei ollut kaveista menemään kulmavääntöihin kuin Auston Matthewsin. Patrikin piti surffailla keskialueella kun voima puutui rungosta.

      Ykkösylivoimalla tehdyt maalit alkupeleissä B-maita vastaan sokaisi pelejä seuranneen yleisön täysin.

      Ykkös vai Kakosvaraus sen hehkuttamista en ymmärrrä. Onko sankariteko päästä NHL:n paskimpaan seuraan. Ekana pääsee varaamaan liigan surkein joukkue jossa tosin VOI olla mahdollisuus päästä pelaamaan joskus jos kyvyt riitää. Varausnumero ei takaa pääsyä kentälle jos et sovi Päävalmentajan pelityyliin.

      Varausnumerolla on varmaan merkitystä palkka-asioissa millä sinäänsä on merkitystä tulevaisuudessa.

      Amerikkalaisessa ammatiurheilussa aina se varausnumero ei ole kaikkein tärkein jos haluat kehittyä lajissasi ja valmis treenaamaan. NFL:ssä vuonna 2000 NEW ENGLAND PATRIOTS varasi kuudennella kierroksella numerolla 199 erään Tom Bradyn pelinrakentajaksi. Kaveri on vienyt PATRIOTSIT kuusi kertaa Super Bowliin ja voittanut niistä kolme. Kysymyksessä oli varmasti huippulahjakas pelaaja mutta varattiin vasta kuudennella kierroksella mikä ei yleensä tarkoittaa muut kuin että voit päästä harjoitusleirille. Tom halusi menestyä ja menestyi, tosin tarvittiinhan siinnä tuuriakin että ykkös QP loukkantui ja että pääsi kentälle ja alkoi heti pärjäämään.

      Matthews vai Laine. Laine vai Matthews. Varaus ei lupaa kummalekkaan tulevaisuutta NHL:ssä vain sen mahdollisuuden että pääsisi joskus pelaamaa mailman kovimmassa jääkiekkoliigassa, eikä sekään takaa menestystä ja muhkeaa tilipussia. Eurooppalaiset sielläkin ovat yleensä palkkakuopassa.

      Ykkösvarauksen ainoa lupaus on se että pääset liigan surkeimpaan joukkueeseen. Savutus sekin.

      Patrik Laine ja Juhani Tamminen ovat kuin kaksi marjaa, eli yhdennäköisyys on hämmästyttävä. Molemmilla samanlainen hiustyyli Takatukka.

      • TampereenTihonov

        Kerro meille, miten muut numerolla 199 varatut ovat menestyneet ja miten muut numerolla 1 varatut ovat menestyneet. Vain tällä tavalla voi saada jotakin käsitystä siitä, millaiset Laineen mahdollisuudet menestymiseen ovat. Jokainen ymmärtää, että varaus numerolla 1 taikka 2 ei takaa menestymistä.

        Lainetta ei otettu joukkueeseen rouhijaksi, vaan maalintekijäksi. Hän täytti ruutunsa kohtuullisesti. Kukaan ei kai väitäkään, että Laine oli paras hyökkääjämme. Se, että hänet valittiin kisojen arvokkaimmaksi pelaajaksi, on puhdasta politiikkaa, sillä ei hän sitä ollut. Hän ei ollut edes Suomen arvokkain pelaaja. Mutta hän on itse syytön siihen.

        Sinun pitää kiukutella Laineesta toistuvasti? Mitä pahaa Patrik Laine on sinulle tehnyt? Saanen kuitenkin ajatella, että Laineen ura jääkiekkoilijana on jo nyt ylittänyt sinun urasi.


      • kentsi

        Katson jääkiekkoa ainoastaan silloin kun NFL:ssä ei pelata.

        Jagerista minulla on paras muisto kun jossain kisoissa Jarkko Ruutu naulasi kaverin seinälle.

        Sitten tulee vähän vaikeampi asia selittää Tihonoville noista varausnumeroista. Numerolla sinäänsä ei ole paljonkaan väliä vaan pelaajan talentilla. Silloin kun Brady varattiin ennen häntä varattiin 8 pelinrakentajaa joista ei yhdestäkään tullut mitään.

        Tie tähtiin voi tapahtua free agentsina kuten Kurt Warnerilla joka bongattiin ruokakaupan pakkaajana, kun heitteli tauolla paskapaperirullia. Yksi Super Bowl voitto.

        Tiedän toisen kuudennen kierroksen varauksen tähden. Antonio Brown wide receveri 2010 Pittsburgs Steelers. Harvinaista mutta mahdollista.

        En tiedä onko jääkiekossa lekendoja NFL:ssä on.

        Dick LeBeau aloitti liigassa 1959 kulmapuolustajana 14 kautta, jatkanut 43 vuotta pää ja apuvalmentajana. 57 vuotta perätysten liigassa. Täytää tänä vuonna 79 ja jatkaa Tennessee Titansien puolustuksen koordinaatorina.

        Ymmärrän että kyse on Leijonista mutta kun Tihonov kysyi varausnumeroista kirjoitin niistä mistä tiedän. Lienee samanlaisia kaikissa isoissa ammatilais liigoissa.

        Jääkiekossa tapahtuu varmaan samankaltaisia nousuja ja laskuja loukkaantumisia ja murskattuja unelmia.

        MM kisoissa ei ollut Suomen parhaat pelaajat vaan ne jotka Kari Jalonen valitsi.

        Olympialisissa ja World Cupissa on kaikki parhaat pelaajat, MM kisat ovat aina välikisat.

        Täytyy myöntää etten tiedä jääkiekon taktiikoista paljonkaan mutta eikö sen laiturin pitäis pelata laidalla ja tulla tukemaan sentteriä sille maalinteon sota-alueelle.

        Palaamme varmaan asiaan.


      • TampereenTihonov

        Itsekukin voi kertoa lukuisia tarinoita juuri siitä menestyneestä pelaajasta. Patrik Laine ei ole vielä huipulla, mutta hän yrittää päästä sinne. Monestako kärjessä varatusta tulee huippu? Entä sijalla 200 varatusta? Voimme laskea jälkikäteen mahdollisuuksia, mutta - onneksi - emme voi tietää etukäteen varmuudella, kenestä tulee huippu ja kenestä ei.

        Nyt löytyy pilvin pimein ihmisiä, jotka sanovat, että Lasse Viren oli lahjakas. Heitä oli paljon vähemmän 1960-luvun loppupuolella. Rolf Haikkola haistoi lahjakkuuden, mutta hän ei voinut varmuudella tietää, miten Viren menestyisi. Se ei estänyt yrittämästä.

        Kysymys ei olekaan siitä, kuka pääsee huipulle, vaan enemmänkin siitä, kenellä on rohkeutta yrittää. Laineen suhteen sivustaseuraajat - kuten minä - eivät voi tehdä juurikaan enempää kuin toivoa hänelle onnea ja menestystä. Hän tai joku toinen hänen ikäisistään tulee nousemaan NHL:ssä korkealle. Yhtä onnistujaa kohti löytyy monta enemmän tai vähemmän epäonnistunutta.

        En tiedä, miten Kari Jalonen roolitti Barkovin ketjun. Se ei varmaankaan ollut kohdallaan. En kuitenkaan näe, että Laineelta oli syytä vaatia suurta panosta laitaväännöissä tai muissakaan väännöissä. Laine täytti ruutunsa kohtuullisesti, mutta ei loistavasti. Mutta meidän ei pidä syyttää Lainetta siitä, miten julkisuus toimii. Jos Laine kestää sen, niin meidänkin pitää kestää.

        Mitä siitä, jos Patrik Laine epäonnistuu. Unelma ei muutu valheeksi, vaikka se ei toteutuisikaan. Antakaamme Patrikin tavoitella unelmiaan. Sallittakoon se hänelle samalla tavalla kuin se sallitaan kenelle tahansa meistä.


      • koriperi

        Hyvänen aika, kyseessä on juuri ja juuri 18-vuotias poika, joka pelasi vielä tänä vuonna alle kakskymppisten kisoissa. Eikä ollut selvää edes se, lyökö Tapparassa vielä läpi. Ei kai sitä voi vaatia ratkaisupelaaja miesten finaalissa, jossa pelaa kokeneet nhl äijät!!!
        Laineen ketjukaverit Barkov ja Jokinen, ovat isoja tekijöitä NHL:ssä. Hyvin Laine pärjäsi niiden kanssa jo nyt. Jos ja kun kehitys jatkuu, niin on selvä, että tulee tekemään hyvän uran NHL:ssä. En minäkään mikään asiantuntija ole, mutta kaikki oikeat asiantuntija kansalaisuudesta riippumatta sanovat Laineen laukauksen olevan jo nyt NHL:n eliittiä. On hän myös kokonaisvaltaisesti erittäin hyvä ikäisekseen. Sen näki tavallinen penkkiurheilijakin kisoissa. Samoin Rantanen ja Ahokin pelasivat yllättävän hyvin. Tosin Granlund pelasi vielä paremmin, vaikka ei ole NHL:ssä noussut vieläkään odotetulle tasolle. Kunpa Aholle ei kävisi samoin. Vielä kun Laine sattuu olemaan iso ja raskastekoinen, jolla on rajaton itseluottamus ja halu kehittyä, niin vain loukkaantuminen voi estää upean uran.


      • Lfani

      • muutko.jutut.mielessä

        Miten ihmeessä Laine ei kehottanut tänne eksyviä turisteja lohduttamaan kaikkia kateellisia luusereita, jotka lukevat liikaa paskalehtiä?


    • eiiiiveroja

      Patrik Laine lupasi allekirjoitusbonukset vanhemmilleen - verotus mutkistaa järjestelyitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      60
      3110
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      546
      2967
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2155
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1972
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1781
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1542
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1267
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1172
    Aihe