Menin halpaan jo toisen kerran.

nimimerkki12345860342842

Palataan heti alussa ajassa taaksepäin, viime vuoden kevääseen. Tutustuin mielestäni ystävällisimpään, ihanimpaan jätkään, ja aattelin, että tää on niitä, jotka on uskollisia. Osasyy näihin luuloihin oli se, että tällä jätkällä ei ollut koskaan mua ennen kenenkään kanssa yhtään mitään. Eli kokematon.

Mutta siis puhuin sen kanssa paljon ja meil synkkas ihan hemmetin hyvin. Tuntu, että sen kanssa pysty puhuun kaikesta. Ihan kaikesta. Kesä meni silleen ja tälleen pienen yhteydenpidon kanssa, kunnes syksyllä puhuttiin koko ajan. Jätkä halaili mua kun oltiin kavereiden kanssa, oli ihan kiinni koko ajan ja ilmeisesti kiinnostui aivan täysin minusta. Suurin virhe oli se, kuinka sain tunteita häntä kohtaan.

Siitä alkoi täysi helvetti. Oli viikko syntymäpäivästäni syksyllä, kun hän vihjaili, että hällä olis tunteita mua kohtaan. No, sitten koko juttu loppu sit samana viikonloppuna. Ja maanantaina, vai olikohan tiistaina, sain tietää hänen olevan yhdessä parhaan ystäväni kanssa. Kaikki tuntui niin pahalta, olihan se ensimmäisiä sydänsurujani. Ja siis suhde oli alkanut aivan minulta salassa. Ja pahinta oli se, että jätkä oli säätöni ja parhaimpia kavereitani samalla - menetin molemmat. Tuntui yksinäiseltä, pahalta. Olin masentunut asiasta parisen kuukautta ainakin kun jouduin katselemaan heitä. Itkin illat ja yöt.

Pääsin vähitellen yli asiasta, joka oli vaikeinta mitä olen koskaan tehnyt. Oikeasti.
No, he erosivat ja säätivät vielä kyllä huhtikuun alkuun, kunnes jätkä alko tulla taas puhumaan mulle ja oli ihan kiinni taas. Se halaili, melkein jo suuteli mua, jos en ois perääntynyt, puhu siis jatkuvasti, halaili, kiusoitteli, ehdotti tulevansa käymään meille, puhuttiin puhelimessa. Ja mä sain tunteet takas. Se vihjaili taas että olis tunteita ja uskoin kaiken tän taas. Kunnes tänään sain tietää tän pelin kaiken tän alla. Mun entinen paras ystävä, eli tämän entinen ja mun nykynen ystävä kyllä, kerto olleensa heillä eilen ja ilmeisesti jotain oli ollut muuta kuin pelkkää nuolemista.

Ja nyt romahdin taas. Olin niin typerä, että uskoin jätkää. Se petti mut taas, eikä tästä itkusta taida tulla loppua. Kaikki muut kaverit kyselee oonks ok. Pitäiskö olla? Se hajotti mut jo toisen kerran ihan palasiksi. Pelkästään niiden näkeminen kahdestaan satuttaa mua niin paljon. Viimeks kun se mut jätti ryyppäsin aivan helvetisti ja pelkään tekeväni sen uudelleen.
Mutta kun tää ottaa niin pahasti muhun ja en tiedä miten toisen kerran voi päästä ylitse, kun en päässyt silloinkaan täysin ylitse.

En vaan jaksa tätä elämää muutenkaan. Oli ongelmia jo ennestäänkin ja nyt taas tää. Elämänhaluhan tässä menee.

Oisko jotain vinkkejä miten päästä yli, miten lohduttaa itseensä, ettei ala ihan itkemään kun kaveriporukalla ollaan ja nään ne. Tää on oikeesti aivan järkyttävän kamalaa enkä ehkä pysty enää tähän.

5

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nope...

      Kostotoimet...

      Mene baariin ja räjäytä baari, worth it...

    • jossakinkolmason

      entisen ystävän kaa baariin, unohtakaa se PELLE

    • Skunkkix

      Ei helvetti, lähe vittuu sieltä, äläkä palaa

      • Skunkkix

        Tilanne ei koskaa muutu


    • anbreakers

      Okei. Olet ilmeisen nuori nainen. Ja minä taas alan olla elämää nähnyt mies. En ikinä ole säädellyt naisten kanssa, vaan pyrkinyt olemaan sanoisinko...reilu.
      Eli olen ollut vaikkapa treffipalstalla ja tavannut montakin naista, mutta kenetkä olenkaan löytänyt sellaisen, minkä kanssa haluan enemmän tutustua, niin sitten ilmoitan muille ja ainakin piilotan profiilin. Mutta nytten olen huomannut, että vastapuoli ei sitä välttämättä edes tee. Sekin ihmetyttää ja hämmentää. Sitten olen huomannut, että puheilla ei ole oikeasti mitään merkitystä. Sanoi, tai olipa sanomatta, niin oletetaan jo, millainen minä olen. Sitten kun huomataan, että minulle ei riitäkään pelkkä pillu, että pitääkin antautua ja ottaa vastaan kaikki mitä olen, niin ei osatakkaan ottaa sitä, mitä profiilissa halutaan. Ei toisinsanoen ole ollut elämässä kuin miehiä, jotka ovat paenneet vastuuta, eivätkä ole läsnä ja tukena.

      Mutta minulle tuli heti mieleen, kun näin kirjoituksesi, että elä sinä muutu tuosta koskaan. Elä katkeroidu ja kylmetä itseäsi ikinä, kuten nämä naiset, mitkä minulle ovat sattuneet. Sillä kun sinulle sattuu vastaan se oikea ihminen, joka on sellainen, mikä antaa sinulle pyytämättä sen mitä tarvitset ja enemmän, niin uskallat ottaa vastaan sen.

      Mutta kunhan teet itsellesi selväksi sellaisen asian, että kukaan ihminen tässä maailmassa ei sinua tee onnelliseksi. Onnellisuus tulee ihan omasta elämästä. Se oikea onnellisuus tulee juuri siitä, että sinä osaat elää elämääsi, eli osaat sitten ottaa sen rakkauden vastaan, kun se kohdalle osuu. Siihen loppujenlopuksi ei tarvitse tehdä työtä, vaan se pitää tuntea.

      Olet jo upea nainen...pysy sellaisena. :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe