professorin mietteitä

lukegaa

11

107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9plus12

      Tekstistä päätellen linkissä on joku mv-tasoinen 'professori'. Oli niin kertakaikkisen tarkkaan sopivasti valikoitua lainausta eri artikkeleista. Eli ihan perusMV-tarinointia..
      Vaikka on kuinka mukamas 'professori', niin ei niidenkään kirjoituksia pidä ottaa yhtään vähemmän kriittisesti kuin muidenkaan. Kyllä professoreilla kuin muillakin on asenteita, ennakkoluuloja, ideologiaa ajettavanaan, jne.
      Kaikkihan tiedämme tämän venäjäkiihkoisen dosentti Bacmanin. Dosentti on professoritasoinen koulutukseltaan. Kuka uskoo oikeasti hänenkään julistuksiaan tipan vertaa?

      Sinänsä talousvaikeudet ovat totta ja uudet asukkaat ovat aina 'kalliita' veronmaksajille aluksi. Mutta vielä kalliimmaksi ajanmittaan tulisi, jos uusia asukkaita ei tulisi yhtään.

      Maahanmuutto, siis turvapaikan haun kautta, ei ole ilmaista, mutta todella kalliiksi nämä maahanmuuttajat tulevat, jos heidän kotoutumiseensa ei satsata. Edes murto-osa siihen mitä meidän jokaisen 'kotoutumiseen' on satsattu ajalle syntymästä veronmaksajiksi eli noin 20 vuotta 'kotouttamistoimiin'.
      Muuta vaihtoehtoahan, kuin kotouttaminen eli perehdyttäminen Suomen yhteiskuntaan ja suomalaiseen elämäntapaan ei käytännössä ole, jos on saanut turvapaikan. Sen voi tehdä huonosti tai hyvin ja tulokset/kustannukset myöhemmin sen mukaisia.
      Ei tämän ymmärtämiseksi tarvita professoritasoista koulutusta, vaan tavallinen kaupunkilaisjärki riittää erinomaisesti.

      • KjiehKjieh

        Voi helvetti mitä suvakkipaskaa! Oksettaa ajatellakin että vielä riittää tuollaisia hyypiöitä jotka eivät ymmärrä että nuo sivistymättömät arabilaumat ajavat kuntamme tuhoon.


      • 9plus12
        KjiehKjieh kirjoitti:

        Voi helvetti mitä suvakkipaskaa! Oksettaa ajatellakin että vielä riittää tuollaisia hyypiöitä jotka eivät ymmärrä että nuo sivistymättömät arabilaumat ajavat kuntamme tuhoon.

        Heh.
        No sinä nyt ainakaan et ole peruskoulua kummempaa käynyt. Lienetkö suorittanut edes sitä....
        Sivistys- sanan merkitys sinulle lienee täysin tuntematonkin, vaikka sen johdannaista käytitkin. Se näkyy kirjoituksessasi niin selvästi.


    • dahethrk

      Ilmankos vantaa rakentaa innolla asuntoja että saadaan tänne tunkeutuville mustaturville asunnot. Kotouttamishömpötykseen haaskattu raha pitäisi käyttää paremmin. Vaikka sen kuuluisan kilometrin mittaisen leipäjojon lyhentämiseen. Siellä ne oikeasti hädänalaiset seisovat. Tämän ymmärtää jokainen vaikka ei professori olisikaan ja arvot oikeilla paikoilla. Nämä turistit käyttävät länsimaiden hölmöyttä hyväkseen

    • KjiehKjieh

      Tosi on että uudisrakentaminen oli täysin jäissä ennenkuin mutakuonoja alkoi virrata kuntaamme.
      Kunta antaa myös näille maksusitoumukset vuokra- asuntoihin ja sitoutuu suorittamaan vaurioituneiden huoneistojen korjaustyöt. Hinnoista ei ole väliä. Eli nämä vierasmaalaiset muslimit menevät heittämällä syntyperäisten suomalaisten asunnontarvitsijoiden ohi.

    • VoiHerraJumala

      Tosiaan. Vantaalla on asunnottomia kai monta sataa syntyperäistä suomalaista. Kunta vitut viskaa heidän hädästään. Matut asuttavat KAIKKI kunnan tukemat vuokra- asunnot, se on totta.
      Onko tässä enää mitään järkeä?

    • ghfhj

      Kyllä siinä turvapaikkaturistin leuka loksahtaa kun sanotaan että tossa sulle kämppä uudesta talosta keskeltä Tikkurilaa. Siihen ei monella työssäkäyvälläkään ole varaa. Kalustus ja koneistus hoidetaan tarveharkinnalla. Varmaan miettii että ei vittu ei tälläistä hölmölää voi olla. Sitten alkaa perheenyhdistäminen. Eikö hyysärit todella tajua mitä tekevät

    • Suolipaine

      Minä taidan pieraista. Kiitos!

    • HelvettiVieköön

      Minä oksennan. Kunta menee aivan kuralle. Veroäyriä tullaan nostamaan 21:een eikä sekään tule riittämään. Kaikki näiden loisien takia.

    • rahatloppuu
    • Kylläkaisitä

      velkaa tarvii ottaa kun annetaan asunnot ja kuluneuvot näille matuille. Ei ne osaa edes liikennesääntöjä ja alaikäisen näköiset ajelee pitkin kävely/pyöräteitä ainakin l-vantaalla. Lapellisemman näköisillä on uudet pyörät ja viimesen päälle lastenrattaat ym tilpehöörit. Ei niitä ilmaiseksikaan mistään saa ja oman maan mansikki ei ainakaan saa vaikka kuinka rukoilis ja pyytäis sossusta edes ruokarahaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      368
      4543
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1600
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      213
      1397
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe