Huoran maine

bella-bambiina

Tunnetko ketään kellä olisi huoran maine? haukutaanko häntä päin naamaa ja tehdään muutakin ilkeää? Se on nimittäin kanssa kiusaamista!. Kiusaaminen ei eroa mitenkään siitä, onko kiusattu tehnyt itse ensiksi jotakin tyhmää, kiusaaminen on kuitenkin aina kiusaamista. Päivittäistä häiriköintiä, mikä tuottaa kiusatulle tuskaa. Miksi huoran mainetta saanutta kiusattua ei puolusteta yhtä vahvasti, kuin esimerkiksi henkilöä jota kiusataan ylipainosta? Onko se muiden luuseruudesta kiinni, kun pelätään että saadaan se maine esimerkiksi itselle tms? Silloin sopii kyllä katsoa peiliin!. Oletko valmis ottamaan riskin kiusaamalla tai olematta puolustamatta, että kiusatun koko elämä menee pilalle, mielenterveys menee pilalle ja kiusattu tekee ehkä itsemurhan koska ei jaksa enää sitä vihaamiseen määrää mikä kohdistuu hänen... Miltä tuntuis kantaa tämmöstä asiaa omallatunnollaan vaikka 40-vuotiaana, kun sulle aikuisena ihmisenä on selvinnyt vielä tarkemmin se millaisia arpia kiusaaminen jättää kiusattuun? Nekin tytöt jotka nuorena huoran maineen saa, niin harvoin ovat tietoisesti pyrkineet miksikään huoraksi, ovat vaan sen verran epäkypsiä olleet vielä päästään että helposti tullut hypittyä suhteesta toiseen ja kokeiltua muutenkin rajojaan. Harvemmin heistä kukaan sellaista elämää kuitenkaan aikuisena tahtoo, vaan aikuisena tahtoo hyvän parisuhteen ja lapsia yms. Korkeintaan te jotka kiusaatte ja leimaatte jonkun muijan huoraksi, voitte pilata nuo mahdollisuudet häneltä!

Jos et välitä, viettääkö toinen ihminen koko loppuelämänsä psyykelääkkeitä syöden tai haluat tehdä niin sanotusti henkirikoksen, jos kiusattu tappaa itsensä kun ei jaksa enää jatkuvaa huonosti kohtelua, niin sietää kahtoa millanen psykopaatti sieltä peilistä takaisin päin tuijottaa!

Jokainen meistä tekee varsinkin nuorena omat virheensä, sinäkin olet tehnyt joka kiusaat.

Joten eipäs huoritella kuin korkeintaan kyseisessä ammatissa toimivia, heitä siis jotka ottavat seksistä maksun. :)

47

1995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huorat.ovat.perseestä

      Huorat ansaitsevat asemansa.
      Ei toisten asiat kuulu minulle millään lailla,ei kiinnosta vaikka huoralla olisikin ongelmia

      • bella-bambiina

        Tajuatko miten tyhmältä tuollanen argumentointi kuulostaa? Sä et pysty perustelemaan mitenkään, sanot vaan että huorat on perseestä ja ansaitsevat asemansa. Onko sun aivot jotenkin alikehittyneet, kerta et ymmärrä että tekstini aihe ei käsittele virallisesti edes huoria, vaan nuoria tyttöjä, jotka joutuu siihen maineeseen ja kiusaamisen kohteeksi joidenkin mokien takia.

        Kyllä se asia sulle kuuluu, jos sinä kiusaat!

        Avaa silmäsi, niin ymmärtäisit. Hommahan on siitä kiinni ettet sinä halua ees ymmärtää päivän selviä asioita, on kivempaa vaan olla ilkeä ja kiusata, tarviit siihen jonkun uhrin.


      • huorat.ovat.perseestä

        Pukeutumiseen voi vain itse päättää mitää päällensä laittaa ja kuinka paljon meikkaa ym


      • bella-bambiina

        Jos seksistä tykkää ja haluaa harrastaa sitä paljon, siinä ei ole mitään vikaa. Siinä taas on, jos haukutaan toista joka päivä ja muutenkin kiusataan, se on täysin sairasta ja väärin!

        Miksi on paljon sinunlaisia asennevammasia ihmisiä, jotka eivät saa kaaliinsa sisäistettyä tätä asiaa. En tajua miksi puolustelet kiusaamista.

        Pukeutumis ja meikkaamis tyyli ei tee kenestäkään huoraa, jokaisella on oikeus omaan tyyliinsä, jos sä rupeat oikeasti huoraamaan eli myymään seksiä, se valinta tapahtuu ihan vaan tuolla sun aivojen sisällä, siihen valintaan ei vaikuta se mitä sulla on päällä tai meikkaatko. :D


      • NäenOn
        bella-bambiina kirjoitti:

        Jos seksistä tykkää ja haluaa harrastaa sitä paljon, siinä ei ole mitään vikaa. Siinä taas on, jos haukutaan toista joka päivä ja muutenkin kiusataan, se on täysin sairasta ja väärin!

        Miksi on paljon sinunlaisia asennevammasia ihmisiä, jotka eivät saa kaaliinsa sisäistettyä tätä asiaa. En tajua miksi puolustelet kiusaamista.

        Pukeutumis ja meikkaamis tyyli ei tee kenestäkään huoraa, jokaisella on oikeus omaan tyyliinsä, jos sä rupeat oikeasti huoraamaan eli myymään seksiä, se valinta tapahtuu ihan vaan tuolla sun aivojen sisällä, siihen valintaan ei vaikuta se mitä sulla on päällä tai meikkaatko. :D

        Jos on huoran maineen saanu nii kyll olettaisin et on tehny jotain sen eteenkin. Huoraa on ihan ok sanoa huoraksi jos se on kerta totta, se on niitten oma asia että ottaako sen loukkauksena, mutta muu kiusaaminen ei ole hyväksyttävää.


      • bella-bambiina

        Huora ei oo mikään positiivinen sana, sitä ei koskaan voi ottaa muuten kuin loukkauksena! :-D


      • käyttäydyhyvin

        Lasten nimittely huoriksi on kiroamista . Lasten täytyy saada kasvaa nuoreksi aikuiseksi terveesti . Raiskaaminen on suurta syntiä pahuutta . Sekä pojalla että tytöllä on oikeus valita itse oma rakastettu tai puoliso. Rakastuneena naimisiin on tervettä. On hyvä hillitä himonsa. Sitten on niitä oikeita huoria porttoja jotka maksusta toimivat ammatissaan bordelleissa joskus kaduilla tai seksibaareissa. Heitäkään ei saa raiskata vaan maksua vastaan tehdä mitä on sovitu kondomin kanssa. Tavallisia vapaita tyttöjä ei saa huoritella eikä ketään vaatteiden mukaan arvostella. Kesällä pidetään bikinit talvella toppatakkia ilmaston mukaan sekä harrastusten mukaan . Naiset ovat vapaat valitsemaan pukeutumisen harrastukset opiskelun liikunnan uskonnon ruokansa . Se ei tarkoita huoraa mihin uskontoon on syntynyt tai liittynyt. Raamatussa raiskaajat ovat pahoja. Myös noituutta harrastavat sekä ihoaan piirtävät sekä puu ja kivijumalille uhraajat . Rauha tulee Jeesuksen kautta eikä eläinuhreilla. Eläimet muistuttaa synnistä Jeesus sovitti ne. Siis on maksullisia huoria sekä miehiä että naisia. Mutta tavalliset naiset voi jättää rauhaan. Ehkäisymenelmien käyttö on tuonut vapautta seksielämään molemmille sukupuolille . Miehetkin huoraa. Miesprostituoituja on . Myös Mies transvestiitteja. Joilla on minihame. Joten hameen pituudella ei paljon ole merkitystä . Pitää hillitä itsensä .


      • puhtaatajatukset
        huorat.ovat.perseestä kirjoitti:

        Pukeutumiseen voi vain itse päättää mitää päällensä laittaa ja kuinka paljon meikkaa ym

        EIHÄN SE NYT MEIKEISTÄ JA VAATTEISTA OLE KIINNI KUKA HUORAA KUKA EI. SEHÄN RIIPPUU MISSÄ HIMOISSA ON ORJANA. KÄYHÄN MIEHET BORDELLEISSA JA TEKEE ITSE HUORIA .MYÖS POJISTA. VAATTEILLA MITÄÄN MERKITYSTÄ VAAN MITÄ AIVOISSA LIIKKUU . SUN OMAT AJATUKSET ON PAHAT .


      • puhdistakotisi

        Huorat on ihmisiä jotka yleensä on jo lapsena raiskattu toki on poikkeuksiakin mm.rahanahneus. Suuri osa kuitenkin hyväksikäytettyjä . Lapsihan usein ajattelee että hänessä on joku vika kun muut tekee pahaa puhuu pahaa demonit riivaa . Parasta on aina auttaa jos voi lapsia pois pahasta eikä käyttää hyväksi. Kristilliset kirkot ovat kouluttaneet prostituoituja ammatteihin . Myös antavat asuntoja ettei tarvi huorata . Mutta pettäminen on ikävää . Ihmisten sydämet unelmat särkyy . Jeesus tulikin parantamaan särkyneet sydämet . Hän on vapahtaja. Kostaminenkin vahingoittaa ihmistä itseään lopulta. Parasta on antaa anteeksi. Jeesus toi tätä sovituksen sanomaa ihmisten keskelle. Hyvä harrastus vie ajatukset pois pahasta. Pahat henget lähtee vain Jeesuksen nimessä . Kemikaalit voi rauhoittaa mutta Jeesus antaa rauhan . Ihminen on sekä lihallinen että hengellinen. Ruumista voi ravita myös henkeä . Jos on varastanut voi laittaa niitä palautuksena tai hävittää. Myös kirjaston kirjat videot kuuluu palauttaa sekä lainatavarat kavereille. On hyvä tunnustaa synnit vaikka papille niin sielu pääsee taakoistaan. Jos on muuta tunnustettavaa pyytää anteeksi tai kertoo poliisille . Näin elämä puhdistuu. Myös pornokirjat lehdet videot voi polttaa sillä nekin sitoo hengellisesti niihin kuvitelmiin . Voi tulla pakkomielteeksi. Elää voi vapaanakin. Onko seinillä muita uskontoja onko noituutta. Noitakalut kuuluu polttaa myös joga. Kirjat missä on pahuutta myös noituutta voi polttaa. Anna mennä matkalla vapauteen pimeydestä valkeuteen. Matkoilta on voinut tulla patsaita amuletteja. Jostain voinut jäädä tuoppia tuhkakuppia jotka on jonkun muun myös astioita. Varastetut tavarat pitää hävittää tai palauttaa. Vaatteet. Hävitä naimisissa olevien miesten kuvat ja puhnumerot . Jeesus kanssasi.


      • Usko_vain_en

        @huorat.ovat.perseestä

        Eliii.... Olet siis perseestä?


    • pullamössö69

      Kuulostaa siltä että ap on myynyt maksullista rönttöstä nakkikioskin nurkalla ja syyttää yhteiskuntaa kun on saanut huoran maineen.

      • bella-bambiina

        En ole myynyt itseäni, mutta jotain sinne päin kylläkin. :) mulla oli nuorempana useita seurustelusuhteita joita vaihdoin lennosta toiseen ja olen iskenyt myös varatun pojan, näistä sitten seurasi huoran maine ja todella pahaa kiusaamista!

        Kiusaaminen vei multa lopulta mielenterveyden ja sairastuin myös päihdeongelmaan. Jouduin sitten 3kk suljetulle.

        Mulla muuttui suhtautuminen itseeni, aloin hävetä itseäni, uskoa siihen että olen saastainen ja ruma, kun mulle sanottiin sitä joka päivä, aivopestiin siis siihen. Suhtautumiseni seksiin myös vääristyi, enää en osannut nauttia seksistä ja siitähän pitäisi pystyä nauttimaan, sen sijaan halusin kieltää sen nautinnon itseltäni, koska muut kohtelivat mua huonosti...

        Liiallisella ryyppäämisellä yritin taas paeta sitten todellisuutta. Pää sekaisin kestää paremmin sitä, kun joutui sietämään huutelua, eikä missään saanut liikkua enää rauhassa.

        Ja ansaitsinko tämän? no en todella, olin vaan lapsellinen kakara joka ei tiennyt minkälaisista pojista tykkää, joten siksi vaihdoin niitä kuin sukkia ja enää aikuisena elämä ei pyöri myöskään pelkästään oman navan ympärillä, siksi en enää ketään varattuakaan iskisi.


      • bella-bambiina

        Mikä naurattaa?


      • Huora.mikä.huora
        bella-bambiina kirjoitti:

        En ole myynyt itseäni, mutta jotain sinne päin kylläkin. :) mulla oli nuorempana useita seurustelusuhteita joita vaihdoin lennosta toiseen ja olen iskenyt myös varatun pojan, näistä sitten seurasi huoran maine ja todella pahaa kiusaamista!

        Kiusaaminen vei multa lopulta mielenterveyden ja sairastuin myös päihdeongelmaan. Jouduin sitten 3kk suljetulle.

        Mulla muuttui suhtautuminen itseeni, aloin hävetä itseäni, uskoa siihen että olen saastainen ja ruma, kun mulle sanottiin sitä joka päivä, aivopestiin siis siihen. Suhtautumiseni seksiin myös vääristyi, enää en osannut nauttia seksistä ja siitähän pitäisi pystyä nauttimaan, sen sijaan halusin kieltää sen nautinnon itseltäni, koska muut kohtelivat mua huonosti...

        Liiallisella ryyppäämisellä yritin taas paeta sitten todellisuutta. Pää sekaisin kestää paremmin sitä, kun joutui sietämään huutelua, eikä missään saanut liikkua enää rauhassa.

        Ja ansaitsinko tämän? no en todella, olin vaan lapsellinen kakara joka ei tiennyt minkälaisista pojista tykkää, joten siksi vaihdoin niitä kuin sukkia ja enää aikuisena elämä ei pyöri myöskään pelkästään oman navan ympärillä, siksi en enää ketään varattuakaan iskisi.

        Kyllä sä mun mielestä ansaitsit sen huoran maineen. Itsepä jakelit kylillä. Jakelua ei voi perustella lapsellisuudella. Vaikka olisi kuinka lapsellinen niin ei välttämättä ole niin idiootti että jakelee kylillä. Että turhaan itteäs puolustelet. Sinä se virheen oot tehnyt. Että et voi vierittää syytä kenenkään muun niskaan.


      • bella-bambiina

        Tasan tarkkaan voin vierittää syyn jonkun muun niskaan. Minä en kuitenkaan kiusannut itse itseäni, vaan kiusaajat kiusasivat mua ja tekivät todella ilkeitä asioita mulle. Joten kantakoon he vastuun myös sitten omista tekemisistään, eikö niin?

        Koska asiathan voi hoitaa järkevämmälläkin tavalla kuin joka päivä, vuosia, toista ihmistä häiriköimällä. Se on sairasta se.

        Oletko myös aivan varma että kiusaajat heittäytyi peruskoulu ikäisinä tahallaan psykopaateiksi? Jos mä olen valmis myös ymmärtämään heitä, että osa lapsellisuudestaan kiusasi ja katuu nyt ehkä jopa kiusaamista, niin miksi minä en voisi saada teoilleni samanlaista ymmärrystä?

        Kuvitteletko sinä todella, että minä ala-asteen loppupuolella ja ylä-asteella päätin ruveta tietoisesti huoraksi?

        No huorahan mä en ollut vaan virheitä tekevä nuori tyttö, jolla ei ollut tarpeeksi elämänkokemusta ja jos olisin tiennyt millainen helvetti niistä virheistä seuraa, niin olisin jättänyt kuule tekemättä. Että ihan itsekin näin jälkikäteen tiedän toimineeni väärin, turhaan siitä mua enää syyllistät, olen jo 20v .....

        Totuus on kuitenkin se että lapsellisuudesta voi tehdä monia asioita. Ei se ole mikään ihme jos tunteita on montaa poikaa kohtaan ja elää viettiensä mukaan, kun ei ole tarpeeksi järkeä vielä päässä tai elämä pyörii liikaa oman navan ympärillä kakaroilla.

        Sinä vaan rakastat kiusata, siksi et pysty myöntämään tosi asioita. Mulla on todellakin oikeus puolustaa itseäni, jos murhaajillakin on, enkä ole läheskään niin paha ihminen kuin murhaaja, murhaajakin kun on istunut tuomionsa niin hänkin joskus pääsee vapaaksi, joten mullakin on oikeus elää ilman joka päiväistä häiriköintiä ja kulkea kadulla rauhassa.


      • ihmisoikeudet
        bella-bambiina kirjoitti:

        En ole myynyt itseäni, mutta jotain sinne päin kylläkin. :) mulla oli nuorempana useita seurustelusuhteita joita vaihdoin lennosta toiseen ja olen iskenyt myös varatun pojan, näistä sitten seurasi huoran maine ja todella pahaa kiusaamista!

        Kiusaaminen vei multa lopulta mielenterveyden ja sairastuin myös päihdeongelmaan. Jouduin sitten 3kk suljetulle.

        Mulla muuttui suhtautuminen itseeni, aloin hävetä itseäni, uskoa siihen että olen saastainen ja ruma, kun mulle sanottiin sitä joka päivä, aivopestiin siis siihen. Suhtautumiseni seksiin myös vääristyi, enää en osannut nauttia seksistä ja siitähän pitäisi pystyä nauttimaan, sen sijaan halusin kieltää sen nautinnon itseltäni, koska muut kohtelivat mua huonosti...

        Liiallisella ryyppäämisellä yritin taas paeta sitten todellisuutta. Pää sekaisin kestää paremmin sitä, kun joutui sietämään huutelua, eikä missään saanut liikkua enää rauhassa.

        Ja ansaitsinko tämän? no en todella, olin vaan lapsellinen kakara joka ei tiennyt minkälaisista pojista tykkää, joten siksi vaihdoin niitä kuin sukkia ja enää aikuisena elämä ei pyöri myöskään pelkästään oman navan ympärillä, siksi en enää ketään varattuakaan iskisi.

        Eikä. Demonit riivaa . Saatana syyttää. Ja omatunto . Sulla on katumus ja synnintunto . Älä jää siihen. Aatamista Asti ihminen on langenneessa tilassa riippumatta sukupuolesta tai ulkonäöstä tai vaatteista. Ihminen on syntinen jota kiusaa himot. Myös varastaminen on murhaamista mooseksen laki. Jos katsoo himoiten on jo tehnyt synnin . Mies on syntinen . Nainen on. Kun Mies yhtyy naiseen tulevat he yhdeksi lihaksi . Siksi on avioliitto kristityillä yksi puoliso koko elämän ajaksi ihanne että omatunto pysyy puhtaana . Muissa uskonnoissa on moniavioisuutta. Lapset pysyy järjissään kun on vanhemmat. Älä enää jää syyllisyyteen vaan ristin armoon . Että synti sovitettiin ristillä. Anna anteeksi näille muille. Jokuhan sinutkin on houkutellut seksiin tai raiskannut kun olit nuori. Tekoseksi ei olekaan rakkautta vaan näyttelemistä. Vihaa ennemmin. Löydät jonkun joka sopii jota rakastat jonka kanssa tehdä lapsia ostaa asunto yhdessä puoliksi . Älä jää siihen huonohulluhuora valheeseen. Jeesus on tie totuus elämä. Voit antaa taakkasi Jeesukselle . Jättää Ne ja jatkaa elämistä iloiten sydän kevyenä . Olethan tunnustanut syntisi. Siksi Jeesus sanoikin miestään pettänyttä naista kivittämään tulleille miehille että joka on Synnitön heittäköön ensimmäisen kiven . Kaikki meni pois. Sillä kaikki olivat tehneet syntiä . Tiedetäänhän miesten käyvän pettämässä vaimojaan. Siksi on vaikea löytää puoliso. Yleensä nuoruuden rakastettu on se oikea ensirakkaus . Sitten muista rukoilla Jeesusta antamaan sinulle Rauha sydämeen . Älä pelkää.


      • Anonyymi
        Huora.mikä.huora kirjoitti:

        Kyllä sä mun mielestä ansaitsit sen huoran maineen. Itsepä jakelit kylillä. Jakelua ei voi perustella lapsellisuudella. Vaikka olisi kuinka lapsellinen niin ei välttämättä ole niin idiootti että jakelee kylillä. Että turhaan itteäs puolustelet. Sinä se virheen oot tehnyt. Että et voi vierittää syytä kenenkään muun niskaan.

        Höoö höoö


    • 22420

      tiiän mie yhen ja huora se o vieläki ei se mihikää siit muutu tappas vittu ittessä ei sitä kukaa jäis kaipaa ei varmaa veljesäkää ku nii joutuu häpee sen touhuja

      • bella-bambiina

        Sairas kommentti. Kehotat toisen tappamaan itsensä, tiiätkö miten vakavilla asioilla leikit?


      • rumaapuhetta

        Oikeesti särkyneitä ihmisiä. Jotkut on kovia jotkut särkynyt. Kukaan tapa itseensä ja kaikki on huorannut . Arvokkaita ihmisiä . Jotkut onnistuu jotkut ei. Onhan monia haukuttu huoriksi ihan lapsena jotka on vielä neitseitä. Tai sitten kun vihataan toisiaan haukutaan vaikka kukaan ei huoraiskaan. Joitakin sanotaan homoiksi eikä oo . Joitakin raiskattuja haukutaan huoriksi tää on panettelua eihän syytöntä saa niin nimitellä. Onpa haukuttu huoriksi yksineläviäkin . Joku tolkku tähän. Eikä ketään saa itseään murhaamaan kehottaa eikä toivoa kenenkään kuolemaa.


    • Yleensä huorat on ansainnu maineensa...

      • En.ymmärrä.huoraamista

        Niinpä.


      • bella-bambiina

        En ole kyllä ansainnut. Oon ollu teini joka on tehny virheitä, sellasia virheitä mitä ei tee enää aikuisena ja ikinä en ole myynyt itseäni, joten sellasta ihmistä joka ei prostituutiota tee, ei ansaitse myöskään huorittelua. :)


    • Poika.vaan

      Itse en poikana ikinä seurustelisi tytön kanssa joka on kiertänyt kuin jakorasia kaikki kylän miehet. Kyllä yleensä se on siinä luonteessa ongelma jos alkaa huoraamaan. Että itse nämä "lapselliset" tyhmät tytöt ovat maineensa pilanneet. Mitäs etsivät joka päivä sitä yhden illan panoa. Jos olisit mies niin alkaisitko itse tosissaan seurustella naisen kanssa, joka on antanut isällesi, veljellesi, kaverillesi ja anonyymille baarijuntille? Minä en todellakaan.

      • olen.samaa.mieltä

        Juuri näin.


      • bella-bambiina

        Oo sitten alkamatta! mutta älä myöskään kiusaa toisia. :o ja eikö se ole pääasia, että olen ymmärtänyt virheeni ja ottanut niistä vastuun sillä tavalla etten toimi enää niin aikuisena?

        Ja kyllä, tein ne teot lapsellisuudesta, mutta lapsellinen ja ymmärtämätön on myös kommenttis ja kyllä, mulla on myös mielenterveydessä vikaa, mutta täytyykö sun lisätä sitä tuskaa kiusaamalla, siitä kato syntyy noista sekoiluista, huoran maineesta ja kiusaamisesta semmonen noidankehä että nuppi ei pääse paranee ikinä... !? hähää


      • sorry.ei.mene.läpi
        bella-bambiina kirjoitti:

        Oo sitten alkamatta! mutta älä myöskään kiusaa toisia. :o ja eikö se ole pääasia, että olen ymmärtänyt virheeni ja ottanut niistä vastuun sillä tavalla etten toimi enää niin aikuisena?

        Ja kyllä, tein ne teot lapsellisuudesta, mutta lapsellinen ja ymmärtämätön on myös kommenttis ja kyllä, mulla on myös mielenterveydessä vikaa, mutta täytyykö sun lisätä sitä tuskaa kiusaamalla, siitä kato syntyy noista sekoiluista, huoran maineesta ja kiusaamisesta semmonen noidankehä että nuppi ei pääse paranee ikinä... !? hähää

        Huora on huora eikä muuksi muutu. Kukaan järkevä ei ala olemaan huoran kanssa. Oli huora sitten ymmärtänyt virheensä tai sitten ei. Ja jos suoraan sanotaan niin olet aika huono provo. Et tosiaan ole mikään aikuinen. Olet takuulla alaikäinen ipana joka haluaa riidan aikaiseksi hinnalla millä hyvänsä. Sorry, ei mene läpi.


    • en.ymmärrä

      juu en tiiä mitä teitä on huoria vastaan,pillun saanti on mukava asia.

    • hiljainen.kostaja

      Yks kaveri antaa lähes kaikille, joka tulee vastaan. Sitten hän ihmettelee, kun ei löydä pysyvää suhdetta.

      • bella-bambiina

        Kauniin ulkonäön ja mukavan luonteen pitäis vaikuttaa parisuhteen syntymiseen, ei panojen määrän.


    • ImDoneWhitThisWorld

      No voi ny jestas näitä kirjoituksii tääl... kuinka moni ees tietää mikä huora on? mä en usko, et teinit jotka hyppelee sängyst toisee, tai edes ne jotka vaa seurustelukumppanii vaihtaa lennos ni pyytäs siitä rahaa? mikä vittu siin o et pitäs ees puuttuu toisten seksielämää? siis vaan sen takii ko hänel o seksielämää enemmä ko sulla. :----D kateuttaha se vaa on. ja mikskäs teit miehii (jos 01 tääl o hyvii huuteleen) pitäs kutsuu ko työ niit vast kunnon luolamiehii ootte et jokast vastaantulevaa pitää panna? et se tulee teilt luonnostaa mut naisilt ei vaa ne leimataa huoraks? miehet panee sitä paitsi keskimäärin enemmä ko naiset. mikä oikeus teil o kutsuu muijaa huoraks, samal ko itte ootte niit "pukkeja" ja saatte siit vaa kehuu? järki päähä. ko sä sanot jotaki "vitun huoraks" ni huoraamine on kinda ammatti, eikä mikää ihmeen logo mikä pitäs painaa otsaan kiinni, et "hei mul on seksielämää oon nyt huora"? kukaa ei ees tiiä vissii "huora" sanan oikeaa merkitystä. mee ny sit vaa kadulle huutelemaa vaik "vitun lääkäri" tai "vitun kirjastotäti" ko samal taval se huoraamine o ammatti, eikä mikää nimi mil sä voit kutsuu naista joka ny saattaa saaha enemmä ko sinä tulet ikinä saamaan. :-)

      • bella-bambiina

        Juuri näin. Kiitos kommentista. :) !


    • Oldgreywolf

      Ai että suomessa haukutaan huoriksi. Haukutaan?!

      Lyhyt yhteenveto.
      Älä välittä. Suurin osa haukkumista on oman epävarmuuden, puuteen, pikkumaisuuden ilmaisua.

      Pidempi tarina.
      Vaikka joku osiki jakannu jakorasialla koko kylälle, niin miten se oikein tapahtui? Toiset osapuolet olivat passiivisia uhreja vai? Kyl jokainen osaa sanoo ei, jos ei käy.

      Maksullinen seksi. Onko se nyt huonoin asia mitä tämän päivän suomessa tapahtuu? Joku viila verot miljardibisnekesessa 1% ja vie päiväkodin lapsilta puurot pöydästä, niin se on ok.
      Joku rakentaa taloja joista tiedetään, että ei tuu ne kestämään yli 10v ilman peruskorjausta, peruskorjauslainaa tulee perheelle maksettavaksi ennen kun kotilainaa on maksettu edes puoliväliin, sekin on ok.
      Mut kun joku tarjoaa rahasta seksiä niin se on se mihin muailma kaatuu? En usko.

      Käytännön puolelta.
      Tulee ne äänet kellossa muuttumaan vuosien kuluessa. Kato mitä 40v puhuu seksistä tässäkin suomi24 palstalla ja miten siihen suhtaudutaan. Se kun on vaan osa elämää ja silleen siihen kannattaa suhtautua.
      Jos ny joku haluaa enemmän kun muut nii so what, ainut millä on väliä on tyyli millä hommat hoidetaan.
      Kaikille on helpompaa kun pitää jotkut asiat kunnossa.
      Kunnioitus itteä kohti ja toisia kohti. Teet mitä teet ja kenen kanssa teet, niin turpa pidetään kiinni. Ei kuuluu sivullisille, eikä ystäville, ei edes parhaille. Asia kuuluu vaan niille jotka osallistuvat.
      Älä vahingoita. Jos on kyse seksistä niin siitä kannatta just niin pyytää ihan naama pokana ja ennen kun mitään tapahtuu. Jos toisella on kyseessä tunteet niin kunnioita niitä ja yritä niin hellästi ja varovaisesti kun suinkaan, kertoa omanpuolinen tarina. Rehellisuus on siinä parempi kun kuukausia emotionaalista epävarmuutta toiselle.
      Hae seuraa ehkä vähät vanhemmista. Monelle nuorella ei ole ehkä oma omakuva ja oman itsen hyväksyminen semmoisena kun on, niin vakaalla pohjalla, että se kestäisi toisen ihmisen, jolla on ollut tai on useampi lähisuhde, tai niitä on enemmänkin menossa. Siinä on vaara, että se omakuva on sidoksissa, riippuvainen siitä, miten se seksielämää tai se vaikka seksisuhteen kuviteltu parisuhde menee justiinsa nyt, eikä sitä nähdä vaan yhtenä osana.
      Parempi että ei sakannutta niihin varattuihin. Siinä on vaan yksi ainoa tapa millä kukaan ei tule saaman siipensä ja se on lähestyä sinua kiinnostavan henkilön toista osapuolta, kertoa asiaa, ehkä pyytää osallistumaan. Se on sitten jo aika korkean tason taitelua. Pointti on kuitenkin siinä, että se mies ei tule pettämään oma osapuolta, vaan se toinen osapuoli sitten saa päättää onko se ok. No ja meni miten meni niin et ole mennyt sekoittaman toisten elämää pahemman kerran. Voi olla että eipä tule ihan just joka kertaa seksiä, mutta veikkaisin kyllä että tulet yllättymään jossakin vaiheessa, mitä kaikkea pikku posh Espoossa tai peruspohjois kaurapuuro savossa tapahtuu.
      Ja ne ajatusmallit että miten jonkun toisen asiat pitää olla ja siitä tuleva halveksunta. Älä oikeasti välittää. Ole vaan rehellinen ja kunnioittava itseä ja toisia kohti.
      Yksi 30 -40 v kovemman kuokan asennusporukka, vaatekaapin kokoiset ukot, palasi joku vuosi sitten parin kuukauden keikalta Iso- Britanniasta. Pitkät päivät työmaalla, illalla olivat kuitenkin paikallisessa pubissa oluet käyneet ottamassa. Sitä enemmänkin aivojen tuulahduksen kun humaltumisen merkeissä.
      Yhtenä iltana oli pari paikallista parikymppistä kundia tullut kysymään että hei, on teitä nähty täällä useamman kerran, aina olette poistuneet pitkälti enne 23 ja aina oote oluet juoneet ja ei ikinä humalassa et ihan fiksulta vaikutatte. Että niiden tyttöystävillä on herännyt mielenkiinto seksiin teidän kanssa. Ei, ei mikään maksullinen juttu. Ei olut semmoista vielä tullut vastaan, niin oli miehet mennyt ja kysynyt tytöiltä että mikä se nyt semmoinen on. Vastaus oli yksinkertainen. Parisuhteessa kun ollaan niin ei petetä, jos herää mielenkiinto johonkin muun kanssa seksiin, niin se mene niin että kerrotaan omalle kumppanille ja se saa sitten mennä asian esittämään. Ukot kiittelivät tarjouksesta nätisti, kertoi että emännät kotoo ei ehkä tuosta tykkäis kun ei ole ihan tapana ollut.
      Nuoremmilla, noin kolmekymppisillä on Virossakin asiat rennommat. Yksi nuori nainen kertoi, miten hänelle oli aviomies soittanut yhtenä aamuna. Ne oli avioitunut aika nuorina, yhteiset lapset, asunto rivarissa pikkukaupungissa Virossa. Mies oli vieraissa, toisen naisen vieressä sängyssä. Vaimo oli kotona, nuoren jätkän kanssa a tietysti myös sängyssä. Mies siis soitti ja pyysi että jos se 18 v toyboy jättäis sen 3sarjan 90 luvun bemarin kylän kaupan luokse parkkiin, eikä niiden asunnon parkkiruutuun. Että hän ei viittis lauantai aamuna 9 maissa saada 4 tai 5 puhelua "huolestuneilta ikäihmisiltä naapuristosta" että nyt on muailman loppu tulossa. Että semmoinen sängysta sänkyyn puheilu idyllisessä perheessä, missä oli sopvittu että pidetään perhe kasassa kunnes lapset on kasvanneet isommaksi.
      Elämää on joskus fiktiotakin ...

      • Stalkkeri_

        Sun tekstistä ei saa mitään selvää kun on niin paljon kirjoitusvirheitä.


      • Oldgreywolf

        Öö.. ai ei vai? Ihaanko oikeesti?

        Annapas selvitän: tekopyhät kusipäät kiusaa koska ne on vaan ilkeitä ihmisiä.
        Oliko tämä riittävän selkosuomea?

        Katos ma kun en saa kans täs ihan kaikesta selvää.

        Kun lukee sen tytön kirjoitukset, niin kuulostaa että kyllä koko paikkakunta tiesi mitä on tapahtumassa. Aasillekin on selvää, että näin ei käyttäydy nuori, jolla on kaikki ok. Silti, kumppaneita vaan löytyi lisää ja lisää.

        Eli eka juttu, mistä ma en saa selvä
        on se, miten on mahdollista että kaikki sosiaaliset verkostot jotka pitäisi saa ihminen kiinni syöksykierteen alussa, pettivät, kunnes ihminen oli sairaalassa.
        Siis perhe koulu yms ytd missä istuu kaiken maailman sossutätejä ja konsultteja ja neuvoja pitkä rivi. Kukaan ei huomaa mitään, vai ei kiinnosta, vai mistä on kyse?

        Toinen juttu, mistä ma en saa selvä, on se että näyttäsi että tapahtumahetkellä oli tyttö alaikäinen. Ja alaikäistenkö kanssa oli koko tapahtumaketju? Enpä tajua, miten koko tämä juttu on tapahtunut ilman että kukaan olisi saanut syytteet hyväksikäytöstä.

        Vetäisi hiekkaan viivan tähän näin ja ei menisi eteenpäin tään kanssa yhtä sen enempää, mutta joo, kyl täs kysymyksiä riittäisi ihan jonkun verran.

        Huoraksi haukkujat, ei kanttaa mennä kiveäjä heittämään, jos asutaan lasitalossa.

        Tekopyhyys, välinpitämättömyys ja heikomman hyväksikäyttö on ainoat olosuhteet, missä tämmöinen on mahdollista.


    • meilläpäin

      Tunnen sellaisia joilla on se maine, mutta ei niitä haukuta. Sitä pidetään vaan hienona asiana, että on kokemusta.

    • bella-bambiina

      Syy minkä takia mä en oo enää ees jaksanu käydä tähän keskusteluun tulleisiin kommentteihin vastailemassa, niin ei oo kiinostanu keskustella enempää vatipäiden kanssa.

      Enemmän on kiinostanut omasta hyvinvoinnista huolehtiminen, sen sijaan että kuluttaisi energiaansa riitelyyn teidän kanssa.

      Saatoin jo arvata, että tällänen täällä tulee olemaan tuo vastaanotto kun rupeaa puhumaan tästä asiasta. Silti halusin yrittää avata monien silmiä ja saada ymmärtämään, että ihmiset tekee mitä erilaisimpia virheitä elämässään, monista eri syistä ja kannattas miettiä myös miten itse kohtelee muita ihmisiä ennen kun on varaa tuomita, eli jos sä kiusaat tällästä "huoraa" niin ei se sinunkaan käytös oo sillon kovin mallikelpoista. Pitäis ymmärtää että kaikenlainen kiusaaminen on väärin, on järkevämpiäkin tapoja ratkoa erimielisyyksiä ja mitä sitten kiusaaminen on, no se on just sitä että häiriköidään sitä uhria vuosien ajoin erilaisilla keinoilla, millä pyritään aiheuttamaan kiusaaminenuhrille pahaa oloa.

      Turha teitä on kuitenkin opettaa, elämä opettaa. Aika kliseisesti sanottu, mutta uskokaa vaan mua niin näin se on. Samanlaisia ipanoita tulee ylä-aste ikäiset olemaan aina mitä munkin aikana oli, se ei näköjään muutu siitä mihinkään... Mutta kun tuutte aikuisiksi, teidän silmät avautuu sille että ihmiset tekee jotain tiettyjä asioita mitä erilaisimmista syistä ja taustoista johtuen. Viimeistään 30-vuotiaana tuutte ymmärtämään tämän. Tietysti teistäkin kakaroista tulee löytymään se ryhmä, joka jää asemalle kun juna meni jo. Empatiakyvyttömiä ja tyhmiä ihmisiä tulee olemaan aina !

      Se on mulle yks vitun hailee, mitä vaikka joku 2001 syntynyt ajattelee tällä hetkellä mun menneisyydestä. Mä voisin vaikka stripata tällä hetkellä, olematta silti huora, eroottisuus ei tee kenestäkään huoraa, jos tiedätte pennut mitä tuo sana ees tarkottaa, sillä ei oo mitään tekemistä esimerkiksi eroamisen kanssa, vaan eroottisuus liittyy seksuaalisuuteen ja tarkoittaa että jotkut ihmiset nauttii erittäin paljon seksuaalisista asioista ja uskaltaa tehdä jopa sen avoimesti, koska ei koe seksuaalisuudessa olevan mitään hävettävää, huora on ja tulee aina olemaan pelkästään sellainen henkilö joka ottaa seksin harrastamisesta rahaa. Raamatulla päähänlyöjät on sitten erikseen, mä en oo mikään uskovainenkaan, joten en nää siinä syntiä jos vaikka poseeraan kuvissa alasti. Yli 15-vuotiaat turhaan huorittelijat joutuu parhaimmillaan kunnianloukkaus syytteeseen.

      Voi luojan kiitos, että mulla on tuo ylä-aste aika ja teini-ikä jo ohitse, mä en palais ylä-asteelle tollasten idioottien kivitettäväks, vaikka mulle maksettaisiin 4 500 000€ .

      Oon vaan nainen joka ei asetu yhteiskunnan asettamiin typeriin normeihin.

      :)

    • Ne on ansainnut maineensa, älä saatana vikise

      • bella-bambiina

        Vikise. Onko sulle normaali asioista keskusteleminen vieras käsite? Nolo paskiainen sinä oot. Vaikka kaatuisit maahan ja sulta halkeis kallo, päähän ei silti tulis lisää järkeä. Rankat kokemukset on ne mitkä ihmistä kypsyttää ja kasvattaa, ei kiusaaminen ja anteeks antamattomuus. Hieno ihminen on se kenen elämäntie on värikkäin, ihmiset jotka elää täydellisesti ja ovat olevinaan niin muiden yläpuolella, en minä ainakaan halua olla sellasten kanssa tekemisissä. Joten pidä tunkkis ja mua ei määrää kukaan muu kuin minä itse, mä kirjotan täällä niin kauan kun haluan, koska vapaa maa ja jos se ei sulle kelpaa, niin pääs kii, mutta mulla on oikeus olla just sellanen kun oon, niin kuin kaikilla muillakin ihmisillä jotka pyrkii kohtelemaan hyvin toisia ihmisiä !

        Fuck You. *keskisormi*


      • bella-bambiina kirjoitti:

        Vikise. Onko sulle normaali asioista keskusteleminen vieras käsite? Nolo paskiainen sinä oot. Vaikka kaatuisit maahan ja sulta halkeis kallo, päähän ei silti tulis lisää järkeä. Rankat kokemukset on ne mitkä ihmistä kypsyttää ja kasvattaa, ei kiusaaminen ja anteeks antamattomuus. Hieno ihminen on se kenen elämäntie on värikkäin, ihmiset jotka elää täydellisesti ja ovat olevinaan niin muiden yläpuolella, en minä ainakaan halua olla sellasten kanssa tekemisissä. Joten pidä tunkkis ja mua ei määrää kukaan muu kuin minä itse, mä kirjotan täällä niin kauan kun haluan, koska vapaa maa ja jos se ei sulle kelpaa, niin pääs kii, mutta mulla on oikeus olla just sellanen kun oon, niin kuin kaikilla muillakin ihmisillä jotka pyrkii kohtelemaan hyvin toisia ihmisiä !

        Fuck You. *keskisormi*

        En sanonut missään kohtaa olevani parempi, enkä myöskään määräillyt sinua. Esitin asiasta oman mielipiteeni


      • eräs.poju

        Täysin samaa mieltä. Huora on huora.


      • XDDDDD
        bella-bambiina kirjoitti:

        Vikise. Onko sulle normaali asioista keskusteleminen vieras käsite? Nolo paskiainen sinä oot. Vaikka kaatuisit maahan ja sulta halkeis kallo, päähän ei silti tulis lisää järkeä. Rankat kokemukset on ne mitkä ihmistä kypsyttää ja kasvattaa, ei kiusaaminen ja anteeks antamattomuus. Hieno ihminen on se kenen elämäntie on värikkäin, ihmiset jotka elää täydellisesti ja ovat olevinaan niin muiden yläpuolella, en minä ainakaan halua olla sellasten kanssa tekemisissä. Joten pidä tunkkis ja mua ei määrää kukaan muu kuin minä itse, mä kirjotan täällä niin kauan kun haluan, koska vapaa maa ja jos se ei sulle kelpaa, niin pääs kii, mutta mulla on oikeus olla just sellanen kun oon, niin kuin kaikilla muillakin ihmisillä jotka pyrkii kohtelemaan hyvin toisia ihmisiä !

        Fuck You. *keskisormi*

        On kyllä lapsellinen asenne, että kaikkien täytyy olla samaa mieltä kanssasi, koska muuten on kusipää jolle näytät keskaria. Mee kotiis kasvamaan lapsi.


    • autetaantoisiamme

      Jos jonkun lapsi raiskataan sen raiskaajan kuuluu korvata vanhemmille reilusti ja raiskatulle sekä kuulkaa raiskattua ei saa pestä ennen laboratoriota näytteenottoa että pysyy todisteet. Usein raiskattukin menee shokkiin alkaa pyyhkiä itseään verestä ja siemennesteistä tai muusta . Eikä kotiin vaan heti terveysasemalle sellaisenaan. . Usein raiskattu menettää elämänhalunsa .

    • Mutsillas on huoran maine :DDDD XDDDD

    • saynotounclesam

      Ne ! Noniin! Vetäkää etuajoissa itsenne helvettiin ihan vapaasti! Ostakaa heroiinia! Pitäisitte edes nuo typerät sorsanrääkynnät sisällänne!

      Ovat pahempia kuin edeltäjänsä. Pahenee vaan ihmisruumiit jotka maanpäällä oleileevat, nykysin jää laahustaminenkin puolitiehen!

      Vetäkää herskaa niin ei ne skitsoradiot pauhaa niin pahasti että tarviis ääntänsä korottaa

      eivoisanooetniinpaljonkusielusietää

    • Huoraonmuntoinennimi

      Saatana SE

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      412
      4377
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      241
      2151
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1590
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1401
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      260
      1159
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1087
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1054
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1045
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      54
      949
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    Aihe