Fonecta kusettaa systemaattisesti.

fucknecta

Fonectan puhelinmyyjä tarjosi nettisivuja 300 euron vuosihinnalla ja pitkän jahkaamisen jälkeen päätin sivut ottaa.Muutaman viikon päästä tuli 1500 euron lasku ja rupesin sitä selvittämään, niin totesivat, että hinnat on puhelimessa selkeesti kerrottu.Kertoivat kuunnelleensa nauhalta puhelun.Pyysin saada nauhoitteen kuunneltavaksi, mutta ei voineet luovuttaaa yksityisyyden vuoksi.Kehoittivat ottamaan yhteyttä suoraan heidän omaan lakiosastoonsa.Saimme homman sovittua ja maksoin 537 euron laskun hyvityksenä aiheutuneesta vaivasta.Netistä tutkittuani löysin paljon samanlaisia tapauksia kyseisestä monikansallisesta sijoitusyhtiöstä.
Puhelinmyyjien kanssa en enää keskustele ollenkaan.

16

1744

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fucknecta

      Lisäksi jälkeenpäin selvisi, että vuosimaksu olisi ollut noin 800 euroa, 1500 euron aloitusmaksun lisäksi.

    • kirstunvartijatar

      Fonectan toiminta on aivan käsittämättömän häikäilemätöntä. Jos ei halua kalastella yritykselleen vaikeuksia niin kannattaa pysyä heistä erossa. Tämä on niitä harvoja asioita joista voin sanoa että varmasti yritykseni ei osta heiltä ikinä. Mitään.

    • Toimiala-kieroutui

      Tuollakin Fonectalla on aika kunnialliset alkujuurensa. Aikoinaan HPY ja muut puhelinlaitokset yhtiöittivät numerotiedistelupalvelunsa, ja siitä muodostettiin Suomen Numeropalvelu, joskus 1990 luvulla.

      Alkuun myytiin kohtuuhinnalla numerotietoja niitä kysyville, ihan kunniallista yritystoimintaa.

      Vähitellen fuusioituneet Eniro ja Fonecta alkoivat jatkaa pelkällä Fonecta nimellä, ja täydella kuse-tuslinjalla. Nyt Fonectan puhelinmyyjät valehtelevat sumeilematta puhelimessa, ja lupaavat kummmallisia hintoja ja erikoisia palveluja.
      Hinnat eivät pidä paikkaansa, vaan aina tulee puun takaa kiinteitä vuosimaksuja, veloitus kpl-kohtaisesta mainosklikkauksesta on aivan humpuukia jne.

      Fonecta on pikkasen samanlainen firma kuin super-kusettaja Directa Oy:kin oli. Directakin alkoi Työvoimaministeriön monivuotisella rahoituksella. Sitten firman kurssi käännettiin suorien kusetusten suuntaan. Vankeustuiomioitahan Directa-väelle lopulta tuli.

      • Sotkuinen-historia

    • pettynyt_taas

      Meillä oli Fonectan hakusana opimointi "palvelu" käytössä jonkin aikaa. Ei tykäytty, haluttiin lopettaa se hetkeksi ja sovitiin että he ottaa yhteytä kun palvelu lähtee uudestaan käyntiin.

      No he otti yhteytää sähköpostilla että palvelu lähtee käyntiin huomenna. Meidän epäonneksi me huomattu sitä sähköpostia heti jotta oltaisiin voitu peruttaa se palvelu. Pääsi sitä lpalvelusta lopulta eroon mutta kaiken kaikiaan jäi vähän "huijauksen" maku koko jutusta. en voi suositella

      Eli jos tarvitsette Google ad- words palveluita käyttäkää jotain pieniä /tehokkaita star-up yrityksia homman hoitamiseen jos itseltä ei osaamista löydy .

      • Anonyymi

        Fonecta tulee kaatumaan parin kolmen vuoden sisällä!


    • Anonyymi

      Fonectalla oli jättimäinen tietovuoto. Osa rekistereistä on sisältänyt hyvin yksityiskohtaisia ja arkaluonteisia henkilötietoja. Mukana on muun muassa yhden ammattiopiston hieman yli 150.000 nykyisen ja entisen opiskelijan tietoja.
      https://yle.fi/uutiset/3-10934217

      Fonecta puolestaan sanoo, että vain kaksi (2) henkilöä oli päässyt katsomaan noita tietoja.

    • Anonyymi

      Täydellistä rahastusta

    • Anonyymi

      Raakaa touhua ilman minkäänlaista moraalia

    • Anonyymi

      Fonecta kusettaa edelleen Kontakti palvelulla
      Ihan täyttä ilmaa

    • Anonyymi

      Laittakaa päättäjille kirjeitä, fonectan touhuista, olen useasi jo laittanut

      • Anonyymi

        Ketäs sellaiset päättäjät on, joilla tällaisia kirjeitä kannattaa lähetellä? Joku tuttu kansanedustajako?

        Ne antaa avustajiensa kirjoittaa kohteliaan vastauksen tällaisiin kysymyksiin, ja kysely arkistoidaan ö-mappiin.


    • Anonyymi

      Ihmeellistä puhelinkauppaa. Nyt lakialoite estää puhelimessa myynnille. Vaatikaa se nauhoite fonektalta. Huijauslaskuja ja sitten olet"hyväksynyt"laskun kun maksanut. Hävitöntä toimintaa. Ps varokaa puhelinmyyjä,,, luuri korvaan ja esto.

      • Anonyymi

        Lakimuutos taitaa koskea vain kuluttajakauppaa.

        Yritykset ja yrittäjät ovat eri asemassa. Myös pien- ja yksinyrittäjien pitää muistaa, että yrityksen asioita hoitaessaan he eivät rinnastu kuluttajiin vaan yrityksiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lakimuutos taitaa koskea vain kuluttajakauppaa.

        Yritykset ja yrittäjät ovat eri asemassa. Myös pien- ja yksinyrittäjien pitää muistaa, että yrityksen asioita hoitaessaan he eivät rinnastu kuluttajiin vaan yrityksiin.

        Ja näitähän nämä fonektat sun muut sen tytäryhtiöt kusettaa, pieniä jo muutenkin vaikeuksissa olevia. Hävytöntä pakkomyytiä. Mutta valtiohan taisi tukea näin korona aikana näitä markkinointikusettajia.


    • Anonyymi

      "Fonectan maksullinen näkyvyys on huijausta, hinnoittelu on liikaa verrattuna sieltä saatavaan hyötyyn. Luo siis itsellesi ilmainen profiili Fonectaan se näkyy samalla myös Finder palvelussa. Googlesta haetaan palveluita enemmän kuin tälläisistä hakemistoista joten sinun ei kannata maksaa Fonectalle hakemisto näkyvyydestä.
      Ahrefs antaa Fonecta.fi palvelulle DR = Domain ratingin 86 ja UR = URL ratingin 54, joka sinun on mahdollista saada ilmaiseksi, Fonectan maksullista palvelua ei todellakaan voi suositella ostamaan sen heikkoon hyötyyn nähden!
      Fonectan kotisivupalvelu? laadutonta peruskoulutasoista sivutuotantoa, yksinkertaista html- koodausta, ei hajuakaan verkon AD-mainonnan periaatteista, teemat eivät uudistu ja yhteydenpito Fonectaan on hidasta ja kallista.
      Tietämätön joka ostaa Fonectalta kotisivupalvelun maksaa ainoastaan siitä että leimaa itsensä Fonectan huijaamaksi hölmöksi.
      Fonectan kotisivukone? Fonecta tarjoaa ymmärtämättömille yrittäjille mahdollisuuden kadottaa asiakkaansa hauskalla " Fonectan kotisivukoneella", millä verkkomainonnasta hevon vittua ymmärtämätön yrittäjä pilaa hetkessä yrityksensä brändin ja tekee itsestään pellen. Kyseinen Fonectan kotisivukone soveltuu lähinnä 7-8 vuotiaille koululaisille.
      Fonectan luettelotiedot? täynnä virheitä, julkaisevat jopa 10 vuotta vanhoja virheellisiä tietoja yrittäjistä ja yksityisistä. Tietojen oikaisu kestää ja pyynnöt turhauttavia. Järkevin vaatii välittömästi fonectalta kaiken tietojensa julkaisemisen jottei tule jatkossa harmaita hiuksia.Sikäli kaikki Fonectan ja nollasata sata niljakkaille kusettaja nilkeille "yrityksen näkyvyydestä "maksetut rahat on hukkarahaa. Ihan sama, vaikka vetäisit sen saman summan suoraan vessan pöntöstä alas.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe