Nuoren pastorin pahoinpitelystä tiedote?

outoa-jos-mikä

Mysteeri Kokkolassa pahoinpidellyksi joutuneen nuoren pastorin osalta on ratkaistu siten, että poliisi on lopettanut tapauksen tutkinnan, koska käsittääkseni mitään pahoinpitelyyn viittaavia seikkoja ei ole ilmennyt. Oliko koko tarina siis itse lavastettu ymmärsinkö oikein, entäs te ymmärrättekö?
http://www.pohjalainen.fi/uutiset/poliisiuutiset/poliisi-mies-löytyi-maasta-makaamasta-kädet-jalat-ja-suu-teipattuna-1.2050909

53

2066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuusonpaljastunut

      Valehtelua koko asia niinkuin moni muukin juttu, muistuttaa kovasti nokia-mission kuvioita jotka eivät perustunut Jumalan työhön, tämä psykoosi-pastori on keksinyt paljon muutakin ja nyt alkaa totuus tulla esille kuten myöskin toronto-herätyksen piirteet ja tajuttomana makaamista yms.... hoitoon koko mies ja äkkiä !!!!

      • tupajuuso

        Outoja kuvioita ei voi kukaan normaali ymmärtää kuka sitten on normaali sen päättäköön yks, jos kukin.


      • väärinymmärrettyä

        Ei uskonsa takia voi joutua hoitoon jokainen saa harrastaa mitä uskontoa haluaa se on ihmisen perusoikeus Suomessa.


    • hassuinpitely

      Jos pastori ei pystyny kertomaan pahoinpitelystä yhtikäs mitään eikä naarmuakaan ole löytyny niin mitä varten hän tekee rikosilmotuksen? Eikö se ole perätön ilmotus mikäli väittää jotain muutako mitä itte tietää vai saako sitä valehdella ummetlammet mitä sattuu virkavallallekki ilman sanktioita höh.

      • Hihhulit_koijaa

        Helluntailainen katuteatteri. Järjestetään joku kohtaus tai huutokilpailu julkisuuden kipeänä.


      • Pojan_teatteri_esitys

        Ja taas ikäänkuin tilauksesta oli hiace ojassa tulessa. Viimehetkellä pojan sieltä liekkimeren keskeltä pelastivat.-)
        Taas pääsi poika lehtien uutisotsikoihin helluntailaisella katuteatteri esityksellä. Avioliiton sivukammarissa ollut pieni romanssikin lipsahti julki ikäänkuin vahingossa.-)

        Kun kerran mikään ei ole salaiseksi jäävä vaan kaikki on julki tuleva.

        Sellaista se on elämä pastorina ja lööppijulkkiksena. Hinnalla millä hyvänsä pitää se oma nimi ja nenu sinne esille julkisuuteen saada.
        Nyt on sitten kompuroituaan omaan ketunhäntäänsä ollut "monialaisen lääketieteellisen hoidon piirissä." Ja suunnittelee uutta alkua ihan Tansaniasta asti hakevansa.

        Mihinkäs ne nyt jäi sitten yllättäen päivittäiset palaverit jumalan kanssa ?
        Huh huh !


    • mikätäänytoli

      saipahan julkisuutta...

      • tsiisus_teippaaja

        Joo ei tästä jutskasta jää enään mitään epäilyksiä mietityttää vain se suun, käsien ja jalkojen teippaaminen miten se oli junailtu.


      • Erikoistehostaja

        Niitä mainoskampanijoita on niin monenlaisia elikkä tehokkaalla tempauksella saa aina suurta julkisuutta sekä mainetta ja mammonaa.


    • pyhä-patrik

      Te vainoatte uskovia kuin. Israelissa aikoinaan vainottiin alkuseurakuntaa. Patrik tekee työtään Jumalan kutsumana.
      Ja se ei ole näemmä kaikille mieleen kun pitää pahoin pidellä ja sitten vielä sitoa ja heittää kadulle virumaan kuin roskan.
      Ja te kehtaatte vielä panetella Jumalan valittua ja syyttää valhettelijaksi hävetkää te mitättömät koirat jotka tahdotte kateuttanne raadella pyhän miehen!

      • itsetuhoa

        Ei sitä kukaan ole pahoinpidellyt kysy vaikka keltä poliisilta ja patologilta.


      • kuhtatsu

        Kuka täällä vainoaa ketään muuta kuin itse häpäisty vainoaja!


      • kärryllinenpaskaa

        Tämä "sankari " väittää parantaneensa sairauksia ! Edesvastuuton luuseri se on. Ja taatusti suuri rahanhimo ajaa tekemään vielä mitävaan...sen näette. Luulotautiset hihhulit on helppo parantaa..mutta niillä ei yleensä ole rahaa.


      • jumalan-todistaja
        kärryllinenpaskaa kirjoitti:

        Tämä "sankari " väittää parantaneensa sairauksia ! Edesvastuuton luuseri se on. Ja taatusti suuri rahanhimo ajaa tekemään vielä mitävaan...sen näette. Luulotautiset hihhulit on helppo parantaa..mutta niillä ei yleensä ole rahaa.

        Totisesti todistan että Patrik paransi minut vakavasta sairaudesta josta olin kärsinyt teinivuosistani asti.
        Hänen voimallinen rukouksensa totisesti paransi minut en ole tarvinnut psyyke lääkkeitä kuukausiin ja kaiken lisäksi olen alkanut itsekin saada Jumalallisia ilmestyksiä. Aluksi ne pelottivat mutta nyt ne aiheuttavat suurta riemua.


      • kärryllinenpaskaa

        Joo taatusti parantelee noita päänsisäisiä tauteja...se teille suotakoon. Mutta pysyköön erossa ihan oikeista sairauksista !


      • puoskarinelkeet
        jumalan-todistaja kirjoitti:

        Totisesti todistan että Patrik paransi minut vakavasta sairaudesta josta olin kärsinyt teinivuosistani asti.
        Hänen voimallinen rukouksensa totisesti paransi minut en ole tarvinnut psyyke lääkkeitä kuukausiin ja kaiken lisäksi olen alkanut itsekin saada Jumalallisia ilmestyksiä. Aluksi ne pelottivat mutta nyt ne aiheuttavat suurta riemua.

        Ahaa onko hän myös valelääkäri vai löytyykö lääkärinpaperit?


      • pyhä_jysäys

      • Gslam

        Ei näköjään kelvannut jumalalle kun lähetti pakattuna takaisin.


    • äkkiäsuljetulle

      Mielikuvituksessa voi tapahtua mitä vaan mutta virkavalta on todennut totuuden, mies valehtelee, rikosta ei ole tapahtunut, äkkiä mies hoitoon ennenkuin se kaatuu kokonaan !

    • TOSIrealistinKokkola

      Missä ovat DNA-näytteet. Nykytekniikalla mitään vastaavaa rikosta ei voi välttää jäämättä kiinni. Toista on, jos tapettu, ja alastomaksi riisuttu mies upotetaan kivi kaulassa metsälampeen - kuin kapinen kissa -, vaikkapa mulkkulampeen, niin jäljelle ei jää mitään - ei kerrassaan mitään. Vaatteet voidaan polttaa vanhan auton mukana. Jäljelle jää vain tuhkakasa ja metallinen "luuranko"...
      Haavoittunut hirvi hakeutuu (jos vielä kykenee) lähimpään lampeen, järveen, mereen ja aina veteen. Hirven (riistan) ja ilmeisesti ihmisen liha on ahventen suurta herkkua. Ahven on kuin Piranja-kala, joka syö raadon muutamassa tunnissa. Jäljelle ei jää kuin pian maatuva luuranko...

      • todicherlok

        Mitä sillä dna näytteellä tekee jos vastaavaa ei löydy rekisteristä tai ei ole ketään epäiltyä jonka dna:ta voisi vertailla? Oma dna:ni ei ainakaan ole missään arkistossa. Sinunko näyte löytyy poliisilta?


    • TOSIrealistinKokkola

      Oletko noin tyhmä. Jos joku sitoo ihmisen kauttaaltaan, niin paikalle ei muka jäisi mitään tekijän DNA:sta. Pelkkä hius, hilse, yskös, hiki jne riittää. Kukaan ei voi sitoa toista, ettei "jalanjälki" jää. Aiempien kirjoitusten/kommenttien perusteella väitän: PATRIK TIAINEN LIENEE LAVASTANUT KOKO TAPAHTUMAN. Onko asia nyt selvä. Onhan. Kiitos!...
      Jk Kyseinen - muka pastori on saatettava vastuuseen ja suljettuun mielisairaalahoitoon...

      • yskössunnaamaan

        Mitä tällä oikein tarkoitat? "Nykytekniikalla mitään vastaavaa rikosta ei voi välttää jäämättä kiinni."
        Jos makaa äijä löydettäessä kadulla niin varmaan on hiuksia, hilsettä ja ysköksiä ihan riittävästi tarjolla.


      • hullu-valerikostutkija

        Tuolla joku ihmetteli niitä teippauksiakin niin täytyy lähteä siitä, että hanskat kädessä itsensä teippaaminen liikuntakyvyttömäksi onnistuu tuskin mitenkään ja sama koskee ulkopuolista teippaajaa. Viittaan tällä siihen, että niiden teippien liimapintojen täytyi olla, joko täynnä hanskojen jättämiä jälkiä tai sormenjälkiä. Poliisi tutkii aina sormenjäljet, joten olisiko syytä epäillä, että niistä teipeistä löytyi vain asianomistajan jättämiä jälkiä eikä kenenkään muun, koska tutkinnalle tuli näin äkkiloppu.


    • uskoako_vai_eikö

      Saahan niitä kirkkoja olla Kokkolassa miten monta vaan tosin rehellinen pitää olla, ettei mene televisiotähdeltä maine kokkolalaisten silmissä.
      http://www.tv7.fi/vod/series/41485/

    • Eiymmärrä

      Vittu mikä pelke helvettiin uskontonsa kanssa. Jotkut hullut vielä uskoo tuota voi jumaliste.

    • HalpaHalle

      Hei nyt hävetkää!!! Jokainen teistä tekee virheitä sitä varten on anteeksianto ottakaa huomioon se. Mielestäni poliisi ilmoitti meille hienotunteisesti omalla tavallaan, että mitään ei tapahtunut ja antaa armon käydä. Jos jollain on todisteita pahoinpitelystä ilmoittakaa niistä poliisille, itse epäilen, ettei todisteita ole eikä tule, joten annetaan anteeksi se on vähintä mitä voimme tehdä tässä autuaassa maailmassa ja varokaamme, ettei Jumalan viha kalvaise meitä näissä ankeissa olosuhteissa.

    • psykoosionvaikeatauti

      Alkaa sekin nyt hajoamaan huijauksen takia, nokia-missio meni homppelijutun takia ja tämä valehtelun pohjalla, ei muuta kun paikka kiinni ja poika hoitoon !

    • pyhä-patrik

      Jumala on tempaissut Patrikin 4 kertaa taivaaseen kesken rukouksen ohjeistaakseen häntä tulevaa varten.
      Monestiko sinut on tempaistu taivaaseen..................No niin arvelinkin. Ei ole Patrik mikään tavallinen tallaaja.
      Hän nimittäin tallaa ja tasoittaa tietä Jumalan uudelle paluulle silloin meidät uskovat tempaistaan kaikki kerralla taivaan iloihin ja teille alkaa kovat ajat ja piina kun peto päästetään irti ja se ei tosiaankaan ole Antti Tuisku vaan vielä tuhat kertaa irstaampi hirviö.

      • kölkyttelijä

        Voisi mennä tasoittaan Trullevintien lenkkipolkua siellä on pahoja kuoppia niitä pitäisi vähäsen talloa.


      • Kamelineulansilmästä

        Ei se mikään ihannepaikka se teidän tauvas ole jos siellä teidänlaisia " niin sanottuja" uskovaisia on. Ennen menen helvettiin ja taitaa siellä jo muutama tuttu kaverikin jo olla.


      • eiuskis

        Kirkoissa voi käydä vaikka ei ole uskovainen moni käy usein huvikseen kuuntelemassa mitä kullakin pastorilla on sanottavaa.


    • Valeprofeettahelvetistä

      Jutut senkun paranee, vai 4 kertaa taivaaseen, ehkä pikemminkin olisi pitänyt laittaa 4 kertaa hoitoon sellainen valehtelija kun on, oliko tämä ennen vai jälkeen kun kävi auton kanssa lentämässä, kohta hän varmaan väittää olevansa Jeesus ?

    • Olenko_oikeassa

      Siinä on oikea "pelle hermanni",taitaa tavoitella vanhusten rahoja ja nuorien tyttöjen "trallalaa"

      • kaiffarihei

        Kaikkihan ne uskonlahkot juoksee sen rahan perässä ookkonä kasvanu tynnyrissä vai mihnä.


      • antelikko

        Ei kait kolehdin keruussa ole mitään pahaa ja kuka kehtaisi olla pudottamatta ropoa kolehtipussiin, itse sullon sinne aina pari hunttia.


    • KummallistaOn

      Aika outoa, että nuori mies ei ole itse osannut kertoa, mitä hänelle on tapahtunut...

    • MahdollinenUfo

      Onkohan ufo-abduktion mahdollisuus otettu huomioon.

      Että hänet olisi kaapattu ufoon ja myöhemmin palautettu takaisin maan pinnalle. Näitä tapauksia on maailmalla sattunut useita.

      • hurahditkos

        Eiköhän tuo ufo ole vähän liian kaukaa haettu spekulaatio.


    • MysteeriksiJäänee

      Taitaa jäädä mysteeriksi koko tapaus.

      Tämä on eräs Keski-Pohjanmaan ratkaisemattomia arvoituksia.

      • mart.tyyri

        Muisti saattaa palautua vasta useiden kuukausien päästä aivotärähdyksen jälkeen, joten ehkä mysteeri ratkeaa myöhemmin.


      • pomjapam

        meteoriitti taisi osua päähän?


    • vainiinvaisniin

      No taitaa poliisitkin jättää tapauksen tutkimatta tahallaan mustamaalatakseen tai vähätelläkseen uskovaista. Sellaistakin on tapahtunut. Tietenkin auttaisi se kummasti, jos Patrik kertoisi näistä sitojistaan

    • Vieläköuskotaan

      Skitsohommaa ja/tai julkisuuden hakua on tämän nuoren hihhulin teeskentely, että saatanalliset voimat ja maalliset vastustajat hänet muka teippasivat tiedottomaksi ja lähettivät hänelle uhkauskirjeitä.

      Hei, haloo Kokkola! Ja haloo helluntailaiset! Teitä nyt kyllä kusetetaan ja viedään ympäri niin kuin sitä kuuluisaa litran mittaa. Eikö teidän porukoissanne ole yhtään selväjärkistä uskovaista, sellaista jonka Jumalaan ateistikin pystyisi uskomaan?

      Huoh!

    • valehteluonpimeyttä

      Ettei vaan olisi valehtelijan lisäksi G-mies, samanlaiset eleet käsillä nk. Markku Koivistolla, ihan kun ei nyt riittäisi kun on valehtelija, psykoosissa, lapin-noita, lastenhuijari yms.... kyllä väki vähenee jo koska monet ovat huomanneet että koko homma on pelkkää feikkiä, sitten vielä kehuu että tietää kuka on tullut uskoon yms .. eihän sitä tiedä kukaan muu kuin Jumala eikä mikään itsenimitetty feikki-pastori !

    • rehellinenmaanperii

      Alamäki menossa kovaa kyytiä, valehtelija-pastorin kannatus laskee kun paljastui ettei olekaan rehellinen ja terve ??

    • Valehtelijapappi

      Näin itse valehtelija feikkipastori kirjoittaa facebookissa, tarkoittaako hän itseään kun kirjoittaa että lapset mokaa yms... ?

      Hei kaikki FB-ystävät jotka ette vielä lue itseänne uskoviksi. :) Useampi teistä onkin kysellyt viime aikoina että mistä tässä oikein on kyse, kun uskovat yhtäkkiä riitelevät keskenään enemmän kuin kukaan muu. En nyt koe tarpeelliseksi selitellä miksi aikuiset ihmiset eivät osaa toimia, puhua ja kirjoitella toisia kunnioittavasti, vaan sanon sen mikä sydämelläni on: Isä on edelleen hyvä vaikka lapset mokaa. Älä anna näiden ikävien kädenvääntöjen häiritä, ne eivät todellakaan kuvasta Kristuksen luonnetta.

    • Menisijopsykoosihoitoon

      Valepastori on nurkassa, FB:ssä hän vastaa seuraavasti kun hänelle huomautetaan asiallisesti ja oikein : En kommentoi nyt ollenkaan uskon osuutta parantumiseen, koska meillä on niin ilmiselvä opillinen näkemysero tässä. Itse ajattelen että Jumalalta ei voi vastaanottaa mitään ilman uskoa.

      Tällaista hän väittää ja paljon muutakin valetta, taitaa olla Kenian reissu edessä, siellä voi keksiä ihan mitä vaan koska ihmiset siellä eivät osaa kirjoittaa ja lukea ( 5,7 miljoonaa ihmistä ), helpompi kohde narrata kun ei pysty koettelemaan valheita !!

      • Nyt_vois_todistella

        Nyt olis mahdollisuus uuden Soten sisään rakentaa Kokkolan/ Pietarsaaren koeponnistus (pelastus) laitos. Sinne hihhulipastorit ja maallikko pelastajat parantamaan sairaita (vapaaehtoisia). Syövät, sokeritaudit, halvaantuneet, sokeat parannusta saamaan. Professoritason lääkärit toteavat ja laskevat ulko ovella sitten tapahtuneet ihmeet.
        Saatais jotain faktaa satuilu puhalluksen perusteiksi. Mekin uskomattomat ateistit.
        Miten on ? Nappaako netti Reijo haasteeseen.


    • Menisjohoitoon

      Uusin FB päivitys ja törkeyden huippu, nuoret huonossa kunnossa ja valepastori tahtoo tällaista lisää ???

      Ilo niin valtava, suu meinaa haljeta! Tampereella oli väkevä kokous, mutta vielä väkevämpi oli äsken Seinäjoen ABC:lla. Vaatteet oksennuksessa ja kaljassa (nuoret oli päättäjäiskunnossa) on hyvä suunnata kotiinpäin koska sieluja on siirtynyt pimeydestä valkeuteen! Nyt ollaan asian ytimessä, tätä mä tahdon lisää!!!

    • psykoosionvaarallinen

      Kesän aikana toiminta loppuu ja poika joutuu sairaalahoitoon kun pääkoppa ei ole oikein kunnossa !

    • Valittumiäs

      Olikohan tämä liittyny niihin sodoman ajan leikkeihin, jossa jukuttajapastori sai teipin lisäksi "pöllönsilmään" hieman nahkafagottia?!

    • Uusilahkotulee

      Kai kokkolalaiset joskus ymmärtävät mistä on kysymys. Ehkä. Tai sitten eivät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe