Luuserielätit

tomuaivoko

Pikkusen kun vasepuukkia selaa tiettyjen ihmisten kautta ja heidän kamujaan...sieltä näkyy nämä piri-veikkoset/naikkoset. Kantapäänkautta elo ja sekoja kirjoitellaan. Mamselli tuo ruokaa pahimmille veikkosille...yhteiskunta maksaa.
Yllättävän paljon tuttuja naamoja täältä katukuvasta ja kaikista ei uskoisi että huumeet ovat vieneet.
Elo on makoilua,sekoilua,huumetta,kiroilua,yhteiskunnan sättimistä ja vaatimista että kaikki tehdään puolesta itsensä mitään yrittämättä tai tekemättä.
Valitetaan miten kurjaa on, mutta itse ei tehdä sen eteen mitään, ettei se olisi kurjaa!

24

1125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wqeqwwe

      on niitä muitakin....saamattomia....ei ole välttämättä viina- huume tms. ongelmia mutta mitään ei saada aikaiseksi. mitään ei kehdata itse yrittää. joka asiaan yritetään saada joku muu tekemään. valitetaan joka asiasta. jos jotain olisi saamassa ilmaiseksi, niin sekään ei riitä vaan se pitää tuoda kotiin nokan eteen.

    • VaalitTulossa

      Ja suurimmaksi osaksi kaikki näistä ovat vasemmistoliiton kannattajia. Ja osa on aika lihavia.

    • tehkääpä

      Menkää siitä nyt vaikka ylitöihin ,että meillä ois lokoisat päivät.Piiitkää päivää.

    • Holein

      Mitä itse olet niin idiootti, että rehkit menemään, vaikkei ole pakko? Me alkoholistit, narkomaanit ja vähemmistöjen edustajat älytään olla tekemättä asioita, jotka ei kinnosta ja, joita ei ole pakko tehdä. Lopeta se tylsä duuni ja hae Alkosta pullollinen onnea tai vaihtoehtoisesti samaa pussissa tai pillerissä. Huomaat, ettei toisten vetelehtiminen tai mikään muukaan ärsytä lähellekkään yhtä paljon, kun lopettaa itse tyhjän juoksemisen oraanpyörässä, jossa ei oikeasti halua edes juosta. Ei sua kukaan pakota paiskimaan työtä, josta et pidä ja, joka saa sinut huonolle tuulelle. Ainoa asia, miksi teet duunia, on se, ettei kaltaisesi "paremmat ihmiset" sano sinusta sitä mitä sinä sanoit viestissäsi.. Ottakaa rennosti, ette te kuitenkaan selviä elämästä hengissä, joten miksi yritätte sitä vain miellyttääksenne toisia. Stressi on pahin tauti.

      • hermotloppu

        Ja jotkut vielä kehtaavat valehdella, että töissä on mukavaa. No ei musta ainakaan ole, kun on 20 vuotta paininut tässä oravanpyörässä. Tuo Alko kuullostaa ja maistuu päivä päivältä paremmalta vaihtoehdolta :)


      • minäkustannansinunelon

        Mistä sinä Holein saat rahaa maksaaksesi vuokrasi,ruokasi,vaatteesi ja kaiken muun elämiseen tarvittavan? Kerro minulle, niin alkaa sitten minullakin helpot olot, kun joku muu maksaa kaiken tuon.

        Varastatko tai rötösteletkö, yhteiskuntako maksaa kun olet rapa-alkkis tai huumehörhö? Onko noin täällä yhteiskunnassa tämä meno?

        Tekeydytkö saamattomaksi työntekoon ja siitä saatavaan palkkaan,jolla muut normaalit kustantaa elonsa, vai oletko jo niin yteiskunnan ulkopuolella, ettet kertakaikkiaan kykene normaaliin elämiseen?
        Kerro se helppo tie, niin saadaan me muutkin vetää lonkkaa.


      • työoottesaamattomia

        Heh heh. Kokeiles ite käydä töissä. Ei yhtään hullumpaa hommaa. Palkan lisäksi on sosiaalista elämää ja muutakin ajateltavaa kuin valittamista. Matkustelen useita kertoja vuodessa, voin ostaa ruokaa, vaatteita ja kaikkea kivaa. On iso talo ja hyvä auto, voin harrastaa, huolehtia perheestä ja lastenkin elämä on helpompaa kun ei tarvitse köyhäillä. Tätä on työnteko. Ja hei, ei ole yhtään velkaa vaan olen maksanut kaiken työnteolla. Tietenkin tähän on pitänyt nähdä vaivaa opiskelemalla, mutta se on pieni hinta siitä että voi elää tällaista elämää.


      • Mukavassa-duunissa

        Just se tyhmä ei käy töissä, koska tyhmä ei kykene. Tyhmä ei osaa ajatella huomista päivää. Tyhmä ei ymmärrä että työnteko ei ole paskahommia jos on koulutus. Jos on käynyt kouluja, voi valita mitä tekee. Siisti sisätyö, pitkät lomat ja hyvät edut ja palkka rapiat 5000€/kk. Etelässä saisin enemmän, mutta Kajaaniin tuo riittää tosi hyvin ainakin minulle. Sehän on jo saman verran kun tyhmä saa sossusta vuodessa.


      • jusex

        moi miki.


    • faktaonnäin

      Me normaaliälyllä varustetut työssä käyvät maksamme luusereiden lojumisen ja juomisen ja piripuuhastelun!

      • sdszx

        te "normaaliälyiset" haukutte työttömiä luusereiksi mutta samaan aikaan olette kateellisia työttömille XD kuules kyllä se on niin että tyhmä töitä tekee fiisas pääsee vähemmällä. aina löytyy sinunlaisia tyhmiä jotka tekee töitä muitten puolesta. vaikka sitten itkemällä mutta töitä teette. uliskaa mitä ulisitten mutta tehkää ne työt ensin!! voitte vaikka jäädä ylitöihin joka päivä XD XD hahahahaha voitten sitten sillä vähäsellä vapaa-ajalla olla netissä ja haukkua meitä työttömiä niin paljon kuin haluatte .. muuten minun viikonloppu alkoi jo tänään muutaman bissen join tuossa ja ostin ne sinun rahoilla. kelalta sain ne mutta sinä maksoit hehehe


      • juohanbissee

        Tuossapa sen näkee noitten luusereiden tyhmyyden ja järjenjuoksun...ei voi kun sääliä ;(


      • Nolixet
        sdszx kirjoitti:

        te "normaaliälyiset" haukutte työttömiä luusereiksi mutta samaan aikaan olette kateellisia työttömille XD kuules kyllä se on niin että tyhmä töitä tekee fiisas pääsee vähemmällä. aina löytyy sinunlaisia tyhmiä jotka tekee töitä muitten puolesta. vaikka sitten itkemällä mutta töitä teette. uliskaa mitä ulisitten mutta tehkää ne työt ensin!! voitte vaikka jäädä ylitöihin joka päivä XD XD hahahahaha voitten sitten sillä vähäsellä vapaa-ajalla olla netissä ja haukkua meitä työttömiä niin paljon kuin haluatte .. muuten minun viikonloppu alkoi jo tänään muutaman bissen join tuossa ja ostin ne sinun rahoilla. kelalta sain ne mutta sinä maksoit hehehe

        Varmaan joo tosi leveästi eletään jollain sossun rahoilla, ainoat viihdykkeet kalja ja tupakka:D menkää töihin surkimukset ! Siinä muka nii leuhkitaan kun toisien siivellä eletään, asutaan jossain huuhkiksen tai lohtajan slummeissa:DDD


    • jockenjolla

      Onneksi tähänkin kaupunkiin tulee vielä niin kovat aineet, että nuo luuserit heittää henkensä!

    • Piriälä

      Muistatkos Suomelanpolun tapauksen parisen vuotta sitten:
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014051218289558_uu.shtml

    • jarod1

      se on se åpiri moilaneenkin näemmä raskaana sille nistille jolla on päässä reikä

      • Hhhl

        Jep, valitettavasti.


      • Luontohoit

        Kuka Moilanen ja kelle raskaana? Suomelanpolun tapaus? Uhrina satu mikkonen. Kari istuu linnassa, hänen vaimo istuu kiltisti kotona jalat ristissä odottaen miestään. Voi herregud en kyl jaksais odottaa. Jaksaisitteko te odottaa jos ukko olisi linnassa? Ketäs muita tässä jutussa oli mukana. JaniPii..(kuollut/itsari) NikoOks, tämäki vajaaälyinen teki varmaan itsarin. Oliko veljekset mukana tässä jutuss? Tai JenniSääääs


    • Reviisori

      Voi näitä evoluution helmiä.

    • puhtaana

      Pimeitä töitä sopivasti,pientä kauppaa jne.Ja kaikki tuet päälle. Tulot jotain 5000e puhtaana.

    • Hannibal123

      Oletko holein ihan tosissasi, väitätkö siis toimettomuuden olevan mukavaa? Oletko hullu että olet päässyt eläkkeelle?

      Pakko oli vielä kerran laittaa tämäkin linkki. Niitä tukia jaetaan muutenkin.

      http://mvlehti.net/2016/03/21/nyt-mvssa-katso-husseinin-sosiaalietuudet-suoraan-dokumenteista/

      Ei nykyään muu näytä olevan tärkeää kuin uusien kunniakansalaisten työllisyys, siis mihin muuhun kiinnitetty yhtä paljon huomiota. En ole huomannut huolestumista tavallisten kansalaisten puolesta.

      • Jgcuhvigh

        Eihän tuo ole paljon paskaakaan. Just saa vuokran maksettua. Meidän perheessä menee neljällä henkilöllä enemmän jo pelkkään ruokaan.


      • puhtaana

        Kyllä sillä yksin just toimeen tulee.


    • Kipuja

      Oishan se mukavaa mennä töihin ja perustaa perhe. Yksinäistä tämä sairaan nuoren elämä on. Joutas jo kuolla. Eipähän ois yhteiskunnan elätettävänäkään. En muutenkaan kestä olla elossa, kun niin hirveät kivut. Äänestäkää sitä armomurhaa. Pitäskö itekki alkaa käyttää huumeita kun ei tätä elämää muutenkaan kestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe