Tyytyväinen Onecoinissa mukana

Hyvinmeneemuttamenköön

Olen ollut Onecoinissa mukana jo 2014 syksystä lähtien, eli sellaisista ajoita kun ei ollut vastustajia, ei ollut tietoa, ei ollut oikeastaan yhtään mitään muuta kun muutama slide koko asiasta.

Ei aikaaakaan kun mukana olevien puolestapuhujien rinnalle tuli tämä ulkopuolisten vastustajien joukko. Kyllä tosiaan, eli vastustavat ovat täysin ulkopuolisia koko systeemissä ja perustavat vastustuksensa enemmän ja vähemmän asiayhteydestä irroitettuihin asioihin ja muihin enemmän ja vähemmän mielikuviktuksellisiin asioihin. Merkittävä osa vastustajista ei ymmärrä virtuaalirahan luonnetta kokonaisuutena ja osana isompaa finanssijärjestelmää, eli tunnetaan vain bitcoin teknisenä toteutuksena ja sekin huonosti.

Itse olen Onecoin kokonaisuuteen enemmän tyytväinen kun tyytymätön, eli monia asioita pitää kehittää ja parantaa paljonkin, mutta perusidea on enemmän kun kiinnostava.

Katsellaan siis mitä Lontoossa kesäkuussa tapahtuu, eli elämme varsin kiinnostavia aikoja.

17

542

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • CrystalBall

      Virtuaalirahaa, tai paremminkin imaginaarirahaa OneCoin todellakin on, koska mitään kosketusta todellisuuteen sillä ei ole. "Valuutta" on vain se koukku, jolla asiasta mitään ymmärtämättömät saadaan rahoittamaan pyramidipeliä. "Valuutta" ei tuota mitään lisäarvoa, vaan "yhtiön" tulot koostuvat yksinomaan ilman myynnistä hölmöille. On tietysti sisäpiiriläisten oma asia, millaisiin kusetuksiin he rahansa laittavat. Kusetusten selvittely, jälkipyykki ja sosiaaliset seurannaisvaikutukset kaatuvat ulkopuolisten veronmaksajien kustannettavaksi. Ulkopuolisilta ei ole kysytty, haluavatko he osallistua näihin kustannuksiin, joten tällaiset huijaukset on pyrittävä paljastamaan ja pyramidipelit kaatamaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Sehän on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

      • Apinoitakoijataan

        First coin, Big coin, One coin, mitähän seuraavaksi. Samat nimet kaikkien veivauksien takana. Seurusteleva pariskunta Sebastian Greenwood, ja mustalaisen ulkonäön kasvoleikkausin poistanut Ruja Ignatova.

        Kiina pidätti ja takavarikoi onecoinin ylälinjalaisten koijaamia varoja noin 45 miljoonaa. Big coinin kautta pariskunta huijasi jo aiemmin kiinassa noin 350 miljoonaa, joten Kiinan maaperälle ei paljoa liene asiaa. Siksi pitää koittaa ujuttaa varkain lonkeroita kiinaan Macaon kautta. Uskomatonta miten sinisilmäisiä ihmiset ovat, etteivät tajua tämän huijauksen Onecoin -rakennetta.

        Amerikassa Federal Trade Comission alisti koko One coinin olemaan pelkkä hyödyke. (Liittynee plagioituihin "koulutuspaketteihin", joita hyödykkeiksi voitaneen katsoa.) Mikään valuutta tuo ei ole, eikä tule olemaan.

        Kautta aikojen on saanut netistä ostaa erilaisia tutkintopapereita, kun vain lyö vähän rahaa pöytään.

        Se niistä tohtorintutkinnoista.

        Väärennökset Forbes lehtien kansista, ym. luulisi kertovan jo tyhmimmällekin, missä koko hommassa mennään.

        Pariskunta on ollut jo niin monessa mukana, että oppimiskäyrä on kehittynyt ja jalostunut siten, että edellisten tehtyjen virheiden kautta on opittu, miten huijaus tulee toteuttaa, jotta huijaus kiertää riittävän hyvin kaikki aiemmin esiintulleet esteet, joita viranomaisten tms kautta on eteen tullut. One coinin jälkeen on varmasti jo uusi koijaus valmiina pöytälaatikossa odottamassa.

        Jokainen joka kehuu tätä toimintaa kehuu sitä vain omaa hölmöyttään peittääkseen, ja ei halua myöntää olleensa näin pahasti väärässä.
        (Vaikka itse on jokainen mukanaolija jo huijauksen huomannut, koitetaan vielä puhua uusia mukaan pyramidiin, jotta omat rahat voisi jotenkin toisten vahinkojen kautta pelastaa.)

        Jos koko kryptovaluutalle olisi todellista tilausta tällä hetkellä maailman aikaa, olisi sen toteuttanut jo suurempi raha, kuin epämääräisten pikkurikollisten joukkio.


    • 12312312315
    • ErkkiEräsLeipä

      Aloittaja on kotiuttanut varmasti aika kivat summat, tuleehan ponzeista aina kunnon tilit, tosin vain niille jotka aikasin liittyvät, he jotka liittyneet viime vuoden lopulla ja 2016 aikana eivät tule saamaan yhtään lanttia.
      Ruudulla näkyy mut miten sai konserton alkamaan takaisin euroiksi, ei mitenkään.

      Nyt kannattaa pysyä kaukana tästä, rahat palaa..onneksi saa arvottomat koulutuspaketit, niitä on sitten kiva tulostella ja käyttää saunan sytykkeenä.

    • Yksikolikko

      Lontoossa ilmoitetaan että jäsenien pitää itse alkaa hyväksymään OC omissa yrityksissään tai löytää itse yrityksiä jotka haluavat vastaanottaa maksut OC. Miksi muuten oltaisiin vaadittu Y-tunnus kolikoitten ostaa???
      Eli jos jäsenet eivät ota vastaan kolikoita tai löydä yrityksiä jotka ottavat niitä maksuina niin OC taru on loppu.

      Loppuun vielä kysymys että haluisitko esim autokauppiaana myydä 100k euron audin ja saada yksikolikoita maksuna...

    • Rujathousuissa
    • onneniinvaantyhmiä

      Sama näytelmä on nähty jo vuosikymmeniä kerta toisensa jälkeen. Aina tulee uusi pyramidipeli uudella nimellä ja uudet huijattavat. Vaikuttaa että näihin langenneet olisivat eläneet siihenastisen elämänsä säkissä. Mitään ei koskaan opita. Samat huijatut saattavat langeta toistamiseenkin.

    • TyhmyysTarttuvaa

      "Kyllä tosiaan, eli vastustavat ovat täysin ulkopuolisia koko systeemissä ja perustavat vastustuksensa enemmän ja vähemmän asiayhteydestä irroitettuihin asioihin ja muihin enemmän ja vähemmän mielikuviktuksellisiin asioihin. "

      Mitä hevonpaskaa jantteri suoltaa - havaintoja digimaailmasta - blogi perustaa väittämänsä VAIN ja AINOASTAAN faktoihin, etkö raukka sen vertaa ymmärrä asioista...?

    • TyhmyysTarttuvaa

      "Merkittävä osa vastustajista ei ymmärrä virtuaalirahan luonnetta kokonaisuutena ja osana isompaa finanssijärjestelmää"

      Ja Coin-Jantteritko sitten ymmärtävät jotain aiheesta - juu juu!

      Buahahahaahahahahahahahahaaaa! Muahaahaahaahaaaaaa! Ruahaahaahaahaahaahaaa!

      Johan Jantteri vitsin murjaisi!

    • Onecoinponzi

      Luuletko että oikeudenkäyntien jälkeen saat pitää ponzista kotiuttamasi voitot?

    • ottakaajolääkkeet

      On nämä vastustaja sairasta porukkaa... todella sairasta....

      • Onecoinponzi

        Siis... on sairasta naureskella päivänselvälle ponzille vai?
        Niin varmaan teidän mielestänne, huoh.


    • Ekonomi---

      Oikeasti aika väsynyttä tälläisiä kirjoittaa.. Onko tämä huumoria, itsepetosta vai tosi ankeaa tunkitusta - mitä mieltä olette?

    • OnkoLaillista

      Vieläkö voi laittaa rahaa maajohtajan tilille ?
      Olin koulutustilaisuudessa ja sain suomalaisen tilin..supi supi

    • kohtihuippuamennään

      Kitiskää te ihan rauhassa... Onecoin tulee olemaan kovassa kurssissa loppuvuoden aikana.... teitäkin vielä HARMITTAA kun ette lähteneet mukaan silloin kun oli mahdollisuus :-)

      • OC-sioittaja

        On se kumma kun kateelliset ei anna toisten rikastua rauhassa. Minä laskin että kahden vuoden päästä on varaa samanlaiseen Lamporghiniin kuin Karilla jos laittaa rahat OneSafe military grade talletukseen. Kyllä tulee harmittamaan ja leuat loksahtamaan vastustajilla.


    • Oc-sioittaja

      "Vraraa samanlaiseen Lamborghiniin..." Oletko pienoismalliautojen keräilijä? Toivottavasti rahasi riittävät edes sellaiseen. Oikean Lambon ostaa OMILLA rahoillaan rikas henkilö. Ei ponzilla tyhmempiään huijannut "Kari"

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe