Olen täynnä vihaa ja masennusta.

Perskarva

Olen saanut tarpeekseni jo ajat sitten tästä elämästä, mitä ympärilläni näen ja olen nähnyt koko tämän 21-vuotisen elämäni aikana. Olen odottanut, että ihmiset muuttuisivat, mutta eivät he koskaan muutu. Miten suuremmisto voi elää yhteiskunnan osoittamien arvojen mukaisesti perustuen toisiin ihmisiin? Vihaan tätä kaikkea.

Kännien vetäminen ja parisuhteen riskeeraaminen käy mielessä aika ajoin ja välillä sen teenkin. Päässäni pyörii jälleen:"Mistä rahaa kaljaan?" Kun olen niin täynnä tätä kaikkea.

Sain jälleen ongelman tuntemattomasta ihmisestä yhden viestin lähetettyäni, jossa pyysin häntä juomaan porukalla, hänen naisensa tuli mustasukkaiseksi ja nyt mietin vain, että mitäköhän paskaa tältä "Vaaralliselta" ihmiseltä tulisi seuraavaksi.

Luojan kiitos, etten ole juonut, nimittäin voisi olla että joku saisi turpaansa ja pahasti. Viime käsirysy perheen kesken kertoo siitä, että olen vain tullut vihaisemmaksi kaikkea paskaa niitettyäni ja osa on jäänyt kiinni vaatteisiini, jotka haluaisin polttaa. (Mielikuvana) Vaatteet kuvastivat minua itseäni, eikä oikeasti mitään vitun vaatteita.

"Älä satuta itseäsi." "Etkö tajua, että noin ei tehdä?" "Älä juo alkoholia." "Känni ei ole syy." "Opettele käyttäytymään." "Et voi vedota ahdistukseen, sillä sinä itse ne kaljat sieltä kaupasta haet." "Mistä masennuksesi johtuu?" "Emme voi määrätä lääkkeitä, koska olet muutenkin aggressiivinen ja jos ottaisit alkoholia, olisit vaarallinen muille" -Vaikka juon ahdistukseen... "Kumpi on tärkeämpi, parisuhde vai alkoholi? Sun tulee nyt päättää, tää on varoitus." Aaaarghhh!!! Palakoot kaikki helvetissä...

27

1093

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perskarva

      Pitäisikö jättää vaan kaikki ja antaa elää omaa näkemystään mun elämästä -ilman mua? Mullahan on toi vitu muuttokin nyt tässä edessä...

    • puskatohtori

      kokeile vaihtaa kalja kannabiksen kukintoon. helpottaa kummasti vihan tunteeseen ja vitutukseen. rentouttaa ja rauhottaa. poistaa kivasti agressiivisuuden muita kohtaan ja saatat alkaa jopa pitää jostakin.hyvää kukkaa aamulla,päivällä ja illalla. tukusa jointti jolla chillaa kolme-neljä tuntia. kolmen kuukauden kuuri. :)

      • Anonyymi

        Varmaan parasta. Olen vahvasti miettinyt. Mitä väliä millää


    • peiliä.päin

      Kuoli 21-vuotiaana oman käden kautta. Niin mitä sitten? Ihmisiä kuolee joka sekunti jossain, niin kuin eläimiä tai kasveja tai mitä tahansa elollista. Ei kuolema olis mikään ratkaisu, se olis periksi antamista, tässäkin tapauksessa jälleen kerran niille omille kehää pyöriville ajatuksille joille säkin annat koko ajan vauhtia ihan ite.
      Nuorena kuvitellaan enemmän kuin tiedetään jotenka heitetään pyyhekin helpommin kehään, etenkin jos kukaan ei auta ja ohjaa. No, säkin kuulostat uskovan Luojaas, joten käyttäsit nyt edes sitä ittes avauksi, vai oliks toi "Luojan kiitos" vaan joku vitun kirjotusvirhe? Täällä tulee kirjoteltua kaikkee paskaa ja onneks se on mahdollista! Säkin oikein pysähdyit kirjottaan tunteitas ulos, ja se on kuule hyvä merkki, ähäkutti.
      Ja muuten herätit mielenkiinnon: mikä vitun muutto?

    • Agressiivi.apinat

      HAHA raivohulluille ihmisapinoille ei sais kyllä viinaa myydä

    • perskarva

      Ei yhtäkään järkevää vastausta. Kuulin juuri, että minulla on psykoosin oireita. Itsekin olin kyllä niistä tietoinen jo ajat sitten, mutten uskonut mihinkään. Ja ei: En näe pikku-ukkoja tai mitään muitakaan kummastuksia, en myöskään kuule ääniä ympäriltäni jos epäilette. :D En vaan saa nukuttua ku pari tuntia ja hereillä olen yleensä 24h. Unet traumaattisia ja toistaa itseään. Aggressio tulee ylikuormiutumisesta ja siitä, että nyt on otettu paskaa ja liikaa. Kroppa käy ylikierroksilla ja vaikka en nukkunut taaskaan kuin sen pari tuntia ja valvoin sen 24h niin lähdenpä tästä lenkille koska virtaa riittää nähtävästi. Joku saattaa sanoa sitä paskaksi ideaksi, kun pitäisi levätä, mutta ennmä itestäni mitään ruumista tee kuitenkaan ku elossa satun vielä olemaan.

      • jnkkdj

        Paha olisi, ellet tiedostaisi..


      • Huhujiij

        Mirtazapiinia määräävät kyllä. Se saattaisi sulle auttaa tohon nukkumiseen. 1/2 pilleriä iltaisin. Itselläkin ollut huonounisuutta ja tiedän että se tekee agressiiviseksi.


    • vvvvrooossa

      Yle Mot- Masentavat lääkkeet

      Vanha ohjelma, mutta kantsii kerrata , löytyy YouTubesta.

    • 9rtieud

      Olen 36v. ja voin sanoa, ettei tunne katoa kuin hetkittäin. - Joka patin ku löydän niin toivon sen olevan vihdoin se syöpä.
      Ja minä kun olen pirun positiivinen -Maailman huomioon ottaen.

      En tulisi syyttämään jos tapat itsesi, mutta ylistäisin jos jaksaisit hetken - ehkä tulevaisuus sittenkin olisi jotain, vaikka maailmanlopun jälkeenkin. ;) Huomenna.

      • Hujujij

        Mä olen kans 36v ja kyllä itselläni nuoruuden viha ja ahdistus hävisi kun ikää tuli. Kova oli tie mutta kova on nyt mieskin. Ja kyllä niitä tunteita edelleen tulee, mutta itsetunto, itsetuntemus ja kokemusmaailma on nyt ihan erilaisia ja saavutin kaiken mistä unelmoin. Ja oli tosi heikko tilanne parikymppisenä. Ihmeitä tapahtuu ja niitä tapahtuu sitten roppakaupalla. Ja käänteitä ja maailma onkin lopulta jotain ihan muuta kuin mitä luulit sen olevan. Tämä aloittajalle.


    • Perskarva

      Ei ole wnään muita vaihtoehtoja, kuin lääkkeet, älkää kertoko minulle, ettei minun tulisi syödä niitä. En halua muuttua tappajaksi känniin tullessani, niin paljon blackoutteja pienistä alkoholimääristäkin on takana.

      Jos en saa lääkitystä, joudun valitettavasti ryyppäämään, koska en kestä enään mitään ja olen kuin käytetty kortonki. En saa enään vahvistettua itseäni yksin, tarvitsen lääkkeet, koska olen sairas.

      Sama, kun joku sanoisi diabeetikolle: "Hei, älä pistä sitä insuliinia noin paljon, se on vaarallista, lue vaikka artikkeli tästä." Taikkapa Syöpäpotilaalle: "Hei, älä mene sädehoitoon -Etkai halua kaljuuntua?" Taikka kehitysvammaiselle: "Lopeta se kuolaaminen, niin näytät paremmalle."

      • Jiihkiji

        Sulla voi olla esim. kaksisuuntainen mielialahäiriö. Silloin pieni määrä jotain psykoosilääkettä on paikallaan. Jos on vakava mielenterveyden ongelma niin silloin ne psykoosilääkkeet voi tehdä sun ololle ihmeitä. Kuuntele lääkäriä.


      • jujuyt
        Jiihkiji kirjoitti:

        Sulla voi olla esim. kaksisuuntainen mielialahäiriö. Silloin pieni määrä jotain psykoosilääkettä on paikallaan. Jos on vakava mielenterveyden ongelma niin silloin ne psykoosilääkkeet voi tehdä sun ololle ihmeitä. Kuuntele lääkäriä.

        Psykiatrille meno on katastrofi. ÄLÄ TEE SITÄ!!!!


      • Jihihihih

        Ei ole katastrofi. Päinvastoin. Suomessa on vaikea saada hoitoa.


      • asennettavoimuuttaa

        Lääkkeitä kannattaa käyttää, jos niistä on apua. Ja jospa voisit veivata asennetta valoisammaksi ja nähdä kaikessa myös positiivisuutta. Viha, katkeruus, itsesääli johtavat varmasti masennukseen. Muuta vaihtoehtoa ei ole jos jatkat ryömimistä noissa fiilinkeissä.


      • Ioppu
        asennettavoimuuttaa kirjoitti:

        Lääkkeitä kannattaa käyttää, jos niistä on apua. Ja jospa voisit veivata asennetta valoisammaksi ja nähdä kaikessa myös positiivisuutta. Viha, katkeruus, itsesääli johtavat varmasti masennukseen. Muuta vaihtoehtoa ei ole jos jatkat ryömimistä noissa fiilinkeissä.

        Miten tietämätön ja typerä näkemys ihmisyydestä. Huumeetko on mielestäsi ainoa ratkaisu henkiseen kärsimykseen? Hieno asenne. Kuulostat niin luovuttaneelta.


    • Perskarva

      Miksi se olisi katastrofi? Olen luovuttanut jo niiden negatiivisten ajatusten suhteen, mitä kaikki muut jauhavat ympärilläni ja mitä itsekin jauhoin psykiatreista yms. Vaikka olisikin Mitä Väliä?

    • huohj

      Huojhuoh

    • mielipide-

      En tunne taustaasi, ap., koska en lue näitä juttuja kuin satunnaisesti, mutta olen kyllä törmännyt livenä nuoriin, jotka käyttävät samanlaista kieltä kuin sinä tässä kuvaillessasi omia tuntemuksiasi. Heistä yksikään ei ole psykologin puhumattakaan psykoosilääkkeiden tarpeessa, vaan turhautunut ajauduttuaan syystä ja toisesta niin kauas siitä, mitä he itse haluaisivat olla, tehdä ja saavuttaa omassa elämässään.
      Jos sinut on diagnosoinut joku ammattilainen ja se ammattilainen sanoi, että sinulla on "psykoosin oireita", sitten asia on toinen ja minä olen väärässä.
      Ellei sinua ole diagnosoitu, älä tee sitä oma-aloitteisesti ja kuvittele olevasi "sairas". Hae apua päihteiden käyttöösi, aloita niistä vierottautumisella, ja vasta sen jälkeen on mahdollista selvittää kaikki muut sinun mieltäsi tällä hetkellä kuormittavat asiat.
      Pään sisäinen rauha, hyvä unenlaatu, ympäristö, joka rauhoittaa ja tukee sekä persoonaa ja mielen tasapainoa plus jotain mielekästä tekemistä. Niitä sinä kuulostat tarvitsevan, et lääkkeitä.

      • järjenkäyttö_sallittu

        "Jos sinut on diagnosoinut joku ammattilainen ja se ammattilainen sanoi, että sinulla on "psykoosin oireita", sitten asia on toinen ja minä olen väärässä."

        Mielurit (mielenterveystyöntekijät) ovat huijareita. Ajatelkaa ihmiset omilla aivoillanne ja ottakaa selvää asioista luotettavista, ei-valtavirran lähteistä.


      • viinapoistieltä

        Komppaan kirjotustas nimim. mielipide. Mullekin asti kuuluu selvästi vain se miten tiesmistä johtuvaa ahdistuneisuutta hoidetaan tässäkin taas kerran kotikonstein eli alkoholilla. No siitähän seuraa kaikkea muutakin negatiivista, joten ihmekös sitten jos painajaiset piinaa ja pinna palaa pienimmästäkin vastoinkäymisestä.
        Siitä alkoholista nyt vaan kandeis päästä lopullisesti eroon, samalla poistuis suurin osa muistakin oireista, saisit vihdoin nukutuksi ja puhuakin jollekin joka jaksaa ja osaa kuunnella. Lääkkeitä ei tohon soppaan kande sotkea. Kännipäissä kun tempaset vielä napitkin naamaas niin umpisolmu on valmis ja siitä kuntoutuminen kaks kertaa niin karua kuin mitä se olis nyt. Kokemusta on.


    • puskatohtori

      jos on negatiivinen asenne kaikkia ja kaikkea kohtaan, niin se on huono homma. vaikee sillon mitään apuakaan on vastaanottaa. sitten kun on ite päättäny olevansa sairas niin sitä tietä sitten. emmä tiiä mistä sulle apua vois saada. sinuna kokeilisin polttaa kukkasavut. vois antaa positiivisen kokemuksen ja valon pilven syrjästä sun elämääs. sen tiiän että vihaisuus loppuu saman tien. your choice. lääkkeitä sitten loppuelämä. niissäkin kun tuppaa olemaan niitä vitun sivuvaikutuksia. luonto on ihmeellinen parantaja. ehkä sullekkin....

    • aa-veikko

      Kyl se kämppä häippää alta jos ei hoida asioitaan niin se perkele vaan on ja jätkä vasta parikybänen......täs aikamies voi ku äimistellä et mitä vittua te nykynuoret oikein venaatte??Kaikki saatanan apu on käden ulottuvilla.Toista seoli ennen kun ei ollu vittu ketään eikä mitään apuna missään. sillanalle ku jouduit niin sielähän olit kukaa välittäny paskaakaan.Nykyään ne sentäs treffaa siellä kavereita nää sossutyypit tai mitä ne on ja vievät vähä ruokaakin.Sinnekö on tämänki pojan matka? Älä sä leiki elämälläs. se on tarpeeks lyhyt jo muutenki

    • Perskarva

      En ole jätkä, olen muija. En vedä huumeita. En ole juonut hetkeen ja siltikin unet ovat traumaattisia. Minulla ei ole paniikkihäiriötä, vaan kokoaika kestävä masennus ja ahdistus. Ohjaudun aina vääriin ihmissuhteisiin ja en ole varma, olenko sellaisessa taas.

      Älä sinä siellä kälkätä mistään siltoken alla nukkumisesta tai avun ottamattomuudesta vaan pyyhi se paska silmistäsi ja lue: Käyn psykologilla. Tiedoksesi vain, että kukaan ei kanna tänäpäivänä ruokaa kenenkään asuntoon. Minä en asu yksin, vaan porukoilla.

      Kertokaa joku keino vetää ittensä päiviltä? Ei kiinnosta enään vittujakaan koska olen ihan sekaisin siitä, etten tiedä olenko taas tekemisissä kusipään kanssa, vaiko enkö.

    • Anonyymi

      Suomi24 on väärä paikka purkaa vihaa. Heti kirjoitus poistetaan
      Mutta täällä voi uhkailla tappamisella
      Naisia saa haukkua huoriksi. Näistä sivuista pitäisi tehdä tutkinta pyyntö.
      Toisaalta jos ihminen ei voi missään sanoa mitään eikä näyttää tunteitaan niin varmaan niitä tappoja sitten tuleekin.
      Ihanasama

    • Anonyymi

      Olet hyvin itsekäs.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe