Löytyykö haapavedeltä ilmaista rantasaunaa?

muualtamuuttanut

Muutin viime syksynä haapavedelle, ja olis mukava kesällä käydä joskus saunomassa jossain rantasaunassa. Elikkä olisko täällä haapavedellä missään joen tai järven rannalla sellaisessa ihan yleisessä käytössä olevaa rantasaunaa missä saa ihan vapaasti käydä saunomassa eikä tarvitse maksaa mitään vuokria?

46

1113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jännäkysymys

      Ilmaista rantasaunaa? Kuka nyt saunansa antaisi yleiseen rellestyskäyttöön? Vielä kun noita rantojakin on niin vähän.

      Sun kannattaa hommata oma telttasauna jonka helposti pykää pystyyn rannalle kuin rannalle, mutta muista että leiriytymiseen tarvitaan Suomessa maanomistajan lupa!

    • pummijussuf

      Mikä pummi tänne on muuttanu, omastakin takaa on riittävästi.

      • Kalistelija

        Et sitten osannut kohteliaammin vastata aloittajan tiedusteluun? Niin haapavetistä reagointia, pummi leivotaan jo tiedustelusta. Aloittaja kirjoitti vuokrasta, ymmärsin että kertamaksun voisi suorittaa.


      • VOIHYVÄÄPÄIVÄÄ

        Vaan oot sinäki yksikertaisuuden huippu,etkö osaa lukea,vaan etkö tuon vertaa ymmärrä." rantasaunaa missä saa ihan vapaasti käydä saunomassa eikä tarvitse maksaa mitään vuokria?" LUE ALOITUS UUDESTAAN,NIIN MONTA KERTAA,ETTÄ YMMÄRRÄT JA VASTAA SITTEN.


      • Kalistelia

        Ei se sinua mitenkään vapauta haukkumaan aloittajaa pummiksi ymmärsit sitten asian miten tahansa. Kovin tuntuu herralla / naisella olevan itsetunto turhan korkealla. Pitäiskö ostaa kesäksi hieman isompi lippis.


      • VOIHYVÄÄPÄIVÄÄ--

        Sinä Kalistelija et ymmärrä lukemaasi,en yhdelläkään sanalla ole haukkunut aloittajaa pummiksi.Et vaan muuta keksinyt,niin täytyi tyhjäksi alkaa haukkumaan.Itse puolustahan se on tuokin.Nämä teidän vastaukset on kuin kaksi kuuroa keskustelijaa kumpikaan ei ymmärrä mitä toinen kertoo.


    • voiha

      Vattukylässä jussilla sauna eikä rantaakaan oo kilometriä.

      • Lestajussi

        Löytyykö Haapavedeltä tai Vattukylästä ilmaista maksullista naista?


    • puukiukaat

      Eikä, miksi ilmaista? Uimahallissa pääsee saunaan ja uimaan muutamalla eurolla. Kylpylänsaaressa oli ainakin entisten yrittäjien aikaa keskiviikkosauna, mutta ei luonnollisesti sekään ilmainen. Saunomisessa kun sähköä, puita, vettä nyt ainakin kuluu eikä niitä ihan ilmaiseksi rakennetakaan, ihan tiedoksi kun ilmaista kyselet.

      Kerroppa missä on tuollainen sauna, jota voi kuka vaan käydä veden äärellä lämmittelemässä ilman eri maksua? Vaellusreittienkin saunat on varattavia.
      Kaikkea sitä kehdataan pyytää.

    • saarisaari

      Hoopolan matkailu on vielä lapsenkengissään
      tai oikeastaan odottaa pihtisynnytystä

      joskus on ollut kylpylä, mutta kai senkin vieraat sitten häädettiin pikimmiten pois kylää pilaamasta

      • kenestäHoopolanVesaksi

        Ongelmana on kaiketi nämä maksavat asiakkaat tai niiden puute. Mikään yritys ei tässä maailmassa elä ilman tuloja. Pitäisi ensin investoida isosti jotta saataisiin matkailijoita, mutta seon aika riskibusiness !

        Toisaalta esim. Töysässä Tuurin kylällä paikallinen kyläkauppias Keskisen Vesku on näyttänyt miten pikkukylä, palvelut ja kauppa saadaan elämään. Ei tarvita kuin yksi Vessi tännekkin kylälle ja se on siinä!


      • onsevaanäijä
        kenestäHoopolanVesaksi kirjoitti:

        Ongelmana on kaiketi nämä maksavat asiakkaat tai niiden puute. Mikään yritys ei tässä maailmassa elä ilman tuloja. Pitäisi ensin investoida isosti jotta saataisiin matkailijoita, mutta seon aika riskibusiness !

        Toisaalta esim. Töysässä Tuurin kylällä paikallinen kyläkauppias Keskisen Vesku on näyttänyt miten pikkukylä, palvelut ja kauppa saadaan elämään. Ei tarvita kuin yksi Vessi tännekkin kylälle ja se on siinä!

        Onhan teillä W-Jussi. Touhusi sukukirjankin tuosta vaan. Tosin meni päin *ittua kun hämmensi omasta päästä sinne tietoja. Eikä tuohon ikään vieläkään osaa paikata pyörän kumia. Mukamas muovia Jussin kumit :)


      • make...vaan

        Jussin päästä tietoja? Jäikö sinne mitään?


    • eivoiollatotta---

      Kaikkea sitä ollaan vailla,kun ilmaista saunaa? Se ei varmasti olisi pitkä ikäinen pyhättö. Kuka kuvittelee,että joku yllä pitäis sen ilmaiseksi. Hommais puut sinne ja jumalauta,täytyyhän se siivotakkin. Minua ei ainakaan sais yleiseen,ilmaiseen saunaan millään.

    • mitenturistimuka

      montakos järvee Hoopolas taas olikaan ?
      eikä ees oman paikkakunnan väki tiiä miten niitä pääsis kahtomaan .

      • yksikertaistaporukkaa

        Pääseehän nuo kahteleen. Ota Haapaveden kartta kouraan ja kahtele,jos ne kerran kiinnosta. Ei kai nuita kenellekkään tartte valmiiksi ruveta kahteleen. Monta niitä on sen tiedän.Laita tossua toisen eteen ja kartta matkaan.


      • onkokarrttojajosain

        että semmonen matkailupitäjä tämä entinen helmi


      • voihyvähelvetti

        Haapaveden kartat löytyy netistä sieltä vaan tulostamaan. Löytyy latukartat,polkujuoksukartat,maastokartat,joissa näkyy kaikki järvet. Milloinka Haapavesi on ollut matkailupitäjäksi nimitettynä,en ole törmännyt koskaan moiseen. Siinähän sitä on matkailua ilman titteleitä,kun itse kukin matkailee vaan. Näyttää että jotkut ihmiset ei pääse enään sohvalta mihinkään. Täytyy olla valmiit kartat nokan eteen ja ilmaiset kyyditykset järvijen katseluun. Ilmaiset saunatkin vielä järvijen rannoille.


    • aitakivi

      Eikös Hietamäentieltä löydy lähes käyttämätön sauna ? Ainakin talon peräkamaripoikaisäntä itse on niin paskanen ja haisee pahalle, ettei itse ole kyllä saunonut. Syynä voi olla se, ettei kukaan ole hänelle pilkkonut saunapuita valmiiksi.

    • muuallevaelteleen

      ku tuonne korpeen yksin ja ilman karttoja lähtis ?
      erämaissa ruukaa olla ees jonkinlaiset opasteet .
      hoopola on ihan onneton. ei mitään käsitystä luontomatkailusta

      • perusjunttila

        Korpeen mekin haapavetiset on tultu eikiä karttoja ollu


      • poispois

        Muualle vaeltelijalle. Älä missään nimessä liiku liikennevaloista kauemmas,äläkä asfaltin päältä pois,silloin olet jo eksynyt.
        Ei ole Haapavedellä sellaista korpea mihin vois eksyä,ei ole vielä eksytty vaikka Haapaveden metsiä 40 vuotta kulkenut. Aivan naurettavaa lukea,että täällä kuletaan erämaissa,kyllä täytyy olla kaupunkilaisia nämä kirjoittelijat. Aivan väärä asuinpaikka on tullut valittua,äkkiä muuttakaa pois.


    • Uusavuttomatkulkijat

      Poispois puhuu täyttä asiaa. Ihmetellä täytyy jos Haapavedellä eksyy. Tai voihan joku tottumaton kulkija eksyä hetkeksi kun ei ole taitoa kulkea. Mutta jos pitää korvat auki niin aina jostain suunnasta kuuluu auton ääniä joita kohti kulkea. Auringonpaisteella ilmansuunnat voi määritellä kellonaikojen ja auringon aseman perusteella. Jos vähänkään on erämiestairoja ei täällä hätää ole. Jokunen kilometri kävelyä korkeintaan.

    • naavanpeitossakojo

      kyllä te ootte metsäläisiä ja metsäläisiksi syntyneitä
      lapissa osataan kaupunkilaisetki opettaa vaeltamaan
      hoopola on ihan toivoton.
      jopa viattomat metsään haluavat toivotetaan pois paikkakunnalta.
      ooteko te vähä tyhymiks tullu niisä metsissänne?

      • poispois

        Kyllä siellä ei Lapissa oo sen kummemmin opasteita eikä opettajia kun täälläkään. Samallai siellä joutuu luonnon armoille kuin täälläkin. Gepsit on keksitty,ei kukaan tarvi opettajia.
        Et tuota kovin viattomalle vaikuta,osaat hyvin haukkua Haapaveden. Kädestä pitäenkö sinut pitäs metsään viedä vai mitä oot vailla? Pikkusen kun on viitseliäisyyttä seurata,niin suunnituskoulukin on menossa Haapavedellä. Jos on vähäkään luonnosta ja likkumisesta kiinnostunut,niin ei kyllä täällä kehtais turhasta marista. Siellä on korkatissakin 30 km opastettuja reittejä ,on aivan selvät polut,joista ei varmasti pääse eksyyn.
        Kyllä sinne oppaan saat. Haapaveden Latulaisistakin joku lähtee sinulle oppaaksi,kun vaan kahtelet puhelin numerot. Haapavesi lehden ilmoitusosastolta löytyy tiedot. Lehden voit käydä lukemassa vaikka kirjastolla.


    • käyntikortti

      kyllä teillä on herkkä hipiä, luulisi että metsä olisi vähän ahavoittanut mutta ei.
      kyselijälle osoitetaan heti kättelyssä maantietä, mikä ihmetyttää kovasti, sillä
      väkihän vähenee teiltäpäin ihan vapaaehtoisesti.
      ovat kai kyllästyneet tyyliinne
      eikä missään ole löytynyt niin vastenmielistä sotkuista ja liejuista pururadan alkua kuin Haapaveden kirkonkylällä saa kuvan, että kaikki vaelluspaikat ovat samantasoisia eli vähemmän houkuttelevia ja vähemmän luonnonkauniita

      kauaksikohan pitää mennä, että paranisi, kirkonkylän lähtöpaikka teiltä on jäänyt ainakin hoitamatta

      • poispois--

        Sullekin täytyis olla asfalttipäällysteiset metsäreitit,kukkaistuksia,jäätelökioskeja matkanvarrella. Olet justiinsa sen luonteinen ihminen,että löydät negatiivistä joka asiasta. Luontoonhan lähdetään tähän aikaan vuodesta sellaisella varustuksella,että siellä pystytään menemään,eihän se muusta ole kiinni,kuin järjen käytöstä.
        Tuskin olet edes kerennyt käydäkkään missään.kun kaikki aikasi menee täällä turhan päiväseen marmatukseen. Liikkuminen luonnossa ei ole kiun asenteesta kiinni.


      • parannusta

        itehän siinä jäkätät .oot kai kovakalloinen luonne ja kovin nokkaantuva.
        pitäs oppia puhuun asioista.
        ei se kirkonkylän pururadan liejukko parane sillä että haukut keskustelijoitten luonteita. asia pitäs hoitaa kaupungin. on jo kauan ollu hoitamatta.


      • sinnevaan

        Turhasta ei kannata valittaa,kun laitat kumisaappaat jalkaan ja lompsit liejukon yli. Ompahan lenkkireissukin tehokkaampaa. Haapaveden kaupunki on hienosti hoitanut lenkkipolut.hiihtoladut,on urheilukenttä,,liikuntahalli,uimahalli,jäähalli. Kaikki mahollinen löytyy. Kymmeniä kilometrejä hyviä lenkkipolkuja.


    • yleensänaiset

      Ei täällä yleisiä saunoja ole, yleisiä naisiakin vain muutama.

      • Lestajussi

        En viidy saunassa enkä ABC:llä. Mutta kysymys oli onko nämä maksulliset naiset ilmaisia. Tiedustelee Wattukylän Varhaiseläkeläinen.


      • Lestajussi kirjoitti:

        En viidy saunassa enkä ABC:llä. Mutta kysymys oli onko nämä maksulliset naiset ilmaisia. Tiedustelee Wattukylän Varhaiseläkeläinen.

        Sinäkö olet se Vatjusjärven varhaiseläkeläänen?


      • hullujussiko
        Lestajussi kirjoitti:

        En viidy saunassa enkä ABC:llä. Mutta kysymys oli onko nämä maksulliset naiset ilmaisia. Tiedustelee Wattukylän Varhaiseläkeläinen.

        Onko jussi tullu uskoon?


      • hullujussiko kirjoitti:

        Onko jussi tullu uskoon?

        Uskossa on aina hyvä olla.


      • Lestajussi
        j.jussiW-T kirjoitti:

        Sinäkö olet se Vatjusjärven varhaiseläkeläänen?

        Jos ei oo ilmaisia niin käviskö velaks tai Kunnan piikkiin. Tiedustelee Wattukylän vähälle jäänyt.


    • Vaeltajamyös

      Luottakaahan vain niihin gps:hin. Kun virta loppuu ja erämiestaidot olemattomat tulee äitiä ikävä. Siis lapin erämaissa ei täällä tuppukylässä. Kello, kartta, kompassi, aurinko,... Siinä tarvittavat välineet

    • sunset-34
    • bunkka

      näin se menee joo

    • eioopyssyä

      onko korkatti se paikka missä
      susilauma on syöny usiampaan otteeseen lampurin katraan ?

      täytyy olla meleko karski tai umpityhymä luonne joka tuommoseen maastoon lähtee retkelle nettikarttaa susille syöttään

      • voihyvähelvetti---

        Voi teitä luonnossa kulkijoita. Ei voi olla totta,että joutuu tuollaista lukemaan. Kaupunkilaista porukkaa,ei voi muuta sanoa. 40 vuotta olen Haapaveden metsiä liikkunut,ei ole yhtään sutta,karhua,ilvestä tai ahmaa vielä tullut vastaan. Vaikka toivoisi joskus näkevänsäkin. Susi ei sinun karttaan koske vaikka jätät sen sinne metsään ja vielä vähempi se sinuun koskee,se on aivan varma asia. Jos se susilauma on YHDEN KERRAN lammastarhalla käyny ja siitäkin on jo vuosia aikaa. Ei se sitä tarkoita,että se ihmisen kimppuun kävis. Korkatin metsissä kulkee koko ajan paljon lenkkeijöitä,eikä yksikään ole vielä suden syömäksi jäänyt.Aivan turhaa kiihkoilun ja pelotteua tuollaiset puheet,ettei metsissä uskaltais kulkea. Ei ainakaan lapsia kannata pelotella moisilla susi juttuilla.


    • hekotussulle

      Raahessa saavat vain avantouimarit avaimen saunaan. Taitaapa avannon reunat sielläkin jo sulanneet..... heko heko, mittään veronmaksajien saunoja sulle!!!!

    • Jussilla-kuuluu-olleen

      uima-altaan tekele tekeillä, mutta homma oli jotenkin kuivunut kokoon. Siellä olisi tai voi olla sauna uima-altaan reunalla ja voit hypätä kuoppaan uimista kuivaharjoittelemaan. Kysy ABC:n jääriltä, neuvovat kyllä tien Jussin uima-altaalle ja isäntä antaa ilmaiseksi saunoa sen laidalla:)

    • Rrantaleijona

      Jos alkuperäinen kysyjä on nainen alle 45 v. ja normaalivartaloinen niin saa tulla meille saunaan ihan ilmaiseksi mun kanssa. Ranta juuri ja juuri näkyy.

      • Rantaleijonan-kanssa

        saunassa, niin r-leijonalla näkyy uljas miekka valmiina tosi miehen hommiin:D
        Kerro toki osoite, minne voi naiset tulla saunottelemaan kanssasi ilmaiseksi. Ja kerro, oliko niitä naisia jonoksi asti....!


    • omasauna---

      Joko ne rantasaunat ja vaellusreitit löyty.vaan vieläkö vinkuminen jatkuu?

    • Savusaunassa

      50 euroa/lämmitys. Tervetuloa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe