Varattu ihastunut sinkkuun

penapetri

Ootko tilanteessa että oot varattu ja ihastunut sinkkuun ? Yrität olla "vain" ystävä/tuttava mutta koska pelkäät tilannetta niin siksi otat etäisyyttä?

Miten kuviot on menneet?

16

1536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikeaasuhteilua

      Kovasti yritän pitää yhteyttä ja selitellä ja olla edes ystävä että saan edes vähän sitä ihanaa tunnetta pitää yllä. Mutta vaikeaa on koska se on niin temperamenttinen nainen. Kiukuttelee ja suuttuu herkästi. Mun selitykset eivät näymmä mene enään läpi pahus!

    • Sinkkuj

      Täällä sama juttu, mutta minä olen sinkkuna ihastunut varattuun, joten en pysty tekemään valitettavasti asialle mitään..

    • ssssinkku

      Mäkin olen sinkku ja ihastunut varattuun enkä uskalla tehdä mitään vaikka luulenkin että naamastani näkyy kuinka kuumana oon. Mieskin on selvästi kiinnostunut mutta nyt taas ei ole nähty ja juteltu hetkeen niin pohdin että onhan sillä toisella vielä niitä samoja tunteita. Miksi muuten sinkku ei voisi tehdä asialle jotain? Taidan itse ainakin pelätä että mut tyrmätään ja joudun noloon tilanteeseen jos olenkin väärin tulkinnu toisen kiinnostumisen. Mutta jos varattu osoittaa kiinnostusta niin ei kai se sinkun tehtävä ole toimia moraalin vartijana?

    • sinkunnäkemys

      Tilanne ei ole helppo varatulle, eikä myöskään sinkulle. Varatun levitellessä hallan merkkejä on sinkunkaan vaikeata tunteitaan enää näyttää. Myöhemmin, kun varattu tajuaa mitä mahdollisesti tulee sinkussa menettämään voi yhteydenotto olla jo myöhäistä. Ei helppoo kummallekaan, ja varsinkin jos varattu on ollut aloitteellisempi. Tuttu tilanne, vaikea toimia :(

    • Vaalea.nainen

      Juuri noin. Olen varattu ja ihastunut sinkkuun. Tapaamme silloin tällöin ja yritän olla niin ettei kiinnostukseni näkyisi. Syy tähän on se, etten tiedä mitä tehdä, jos toinen vastaisikin tunteisiini. Näin on kuitenkin helpompaa. Kaikki ovat tyytyväisiä, paitsi minä. Ja ehkä hän. Vaikea tilanne. Jos hän tekisi aloitteen, luultavasti en pystyisi vastustamaan.

    • pikkaseajatuksia

      Eihän ihmisten suhdestatuksista monestikaan tiedä, kun ihmisiä tapaat. Tämä siis tilanteissa, joissa ei erityisesti etsi ketään (itse en ole ketään koskaan suhteeseen löytänyt etsimällä). Hankalaa varmaan molemmin puolin. Minusta kuitenkin varatun tulee ehkä olla alkuun se aloitteellisempi, sillä suurin osa ei varmaan halua mennä kenenkään suhteen väliin, mutta jos varattu ilmaisee kiinnostuksensa niin tilanne on toinen, silloin sinkun täytyy tehdä seuraavat askeleet. Elämäähän tämä on, jossa ihmisiä ja suhteita kuolee, uusia syntyy ja elämä jatkaa kiertokulkuaan.
      Itse ajattelen vähän niin, että ei ihmisessä joka ei ole sinusta kiinnostunut tule mitään menettämään. Samoin kuin, jos parisuhteessa toinen ei enää rakasta niin mitä menettää ihmisessä, joka ei sinua rakasta. Se on eri asia, jos tunteet on molemminpuoliset, mutta siinäkin voi tehdä tiettyyn pisteeseen asti oman osuutensa ja ei siinäkään sitten mitään menetä, jos toinen ei mitään tee, sillä et ole sen arvoinen että toinen jotain vuoksesi tekisi.

      • Varattunainenkaipaa

        Todella hyvin kirjoitettu. Ei voi muuta sanoa. Mieheltä odotan seuraavaa askelta.


      • toinenvarattu

        Olen samassa tilanteessa. Liitto on kuollut, mutta silti olen varatun statuksella, vielä. Varmasti vaikeuttaa toisen lähestymistä, itse en ainakaan lähestyisi vastaavassa tilanteessa olevaa miestä. Silti toivon saavani vihreää valoa häneltä.


    • coolistimennään

      Mä oon aivan älyttömässä tilanteessa varattuna. Oon ihastunut ystävään, joka on sinkku. En voi kertoa/ näyttää tunteistani. Olen aivan cool, juttelen hänen asioistaan, zemppaan ja toivottelen menestystä markkinoilla. Samaan aikaan olen aivan rikki tilanteesta. En voisi koskaan kehdata kertoa asioiden todellista laitaa. Pelkään paljastumista ja sosiaalista häpeää. Kun katson häntä, salamat lyövät lävitse. Olen ajatellut hiljalleen kadota maan alle.

      • sinkkuaa

        Minne päin tämä?


    • en_oikein_tiedä

      En oikein tiedä mitä pitäisi ajatella.

      Molemmat pohjimmiltaan kuitenkin sellaisia arkoja ja hiljaisia persoonia joille monet tekevät kiusaa ja on löytänyt yhteisen sävelen tavallaan, kun on tullut tutustuttua hieman..ja sitä miettii, että jääkö kiinni naispuoliselle vaikka tästä, että on ihastunut.

      Miehenä siis kirjoitan ja itse tykkäsin todella, kun kerrankin sitä"osasi"puhua.

    • voijessussss

      Eroon ensin vanhasta ennenkuin alkaa jotain uutta toisen kanssa!!! Pitäisi helkkari soikoon olla sen verran älliä päässä.

      • Elämäoon

        Ei tilanteet ole aina niin mustavalkoisia! Tottakai se olisi moraalitonta! Ei ne tunteet lupia kysy! Ihmiset itse ne päätökset tekevät! Myös varatuilla on tunteet, ,,


    • Kysymysiltaan

      Sinkku- mitä tarkoitatte sille? Onko varattu se joko on naimisissa: sormus, paperi...,Ja kaikki avoliitossa olleet ovat sinkkuja sopivan tilanteen tullessa??!!! Kun avoliitosta on helppoa lähteä., kommentoikaa??

    • mimmmmmuli

      Tähän ketjuun mun piti kirjottaa eli Minä sinkku, pistin mun varatulle ihastukselle viestin, viattoman pikku kysymyksen sen harrastukseen liittyen. Miehet, ahdistaako teitä tuollainen viestittely? En tiiä "saisinko" sellaista tehdä mutta kun halusin. Mies ei ite laita viestii, viestitteli kyllä kun hoidettiin yhteistä asiaa joka oli meidän vastuulla, mutta eipäse viestittele muuten...kysyy kyllä kasvotusten.

      • Ihastunut13

        APUA AUTTAKAA


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe