Hyvä SSS, A-olut ja vahvat lonkut ruokakauppoihin

IippoVinetto

Nyt taisi vihdoinkin löytyä sitä jämäkkää päättäväisyyttä hallituksesta, suomi nousuun!

Periaatteessa ihan hyvä juttu, mutta vähän tuo jää keskeneräiseksi, josta taas saattaa aiheutua kuluttajan kannalta ongelmia.

Luonnollisestihan Alkojen myynti vähenee ja mitä siitä sitten seuraa? Eipä ole vaikea ennustaa: Alkoja lakkautetaan, joten muiden alkoholijuomien saatavuus heikkenee.

Itse en henk.koht. juurikaan juo olutta, lonkkuja tai muita limuviinoja. Yleensä ostan kirkasta, ja joskus pullon viiniä. Nyt Alko on tuossa kylällä, matkaa muutama kilometri. Jos se siitä lakkautetaan, seuraavaan onkin jo matkaa 100-kuntakilsaa. Se on aika iso huononnus saatavuuteen.

Omalta kannalta nykyinen systeemi on ihan hyvä ja astetta parempi varmaan olisi se, että kaikki alkoholituotteet siirrettäisiin ruokakauppoihin. Toinen vois olla Apteekit. Valmis ja kohtuullisen kattava myymäläverkosto ja varmaan valvontakin pysyisi vähintään nykyisellä tasolla.

13

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfsafda
      • SuomipoikaTuleJuomaan

        Alkoholia ja sirkushuveja, siinä EKokoomusmafian uusi kasvojenkohotuskikka ja gallupkannatusloikka. Leipää ei saada SSS-täysporvarihallitukselta edelleenkään, siitähän lähtisi nälkä, vaan leipää joutuu yhä enenevä määrä suomalaisista hakemaan kolmannen sektorin hyväntekeväisyyden kasvavista leipäjonoista.


      • PitävätIdiootteina
        SuomipoikaTuleJuomaan kirjoitti:

        Alkoholia ja sirkushuveja, siinä EKokoomusmafian uusi kasvojenkohotuskikka ja gallupkannatusloikka. Leipää ei saada SSS-täysporvarihallitukselta edelleenkään, siitähän lähtisi nälkä, vaan leipää joutuu yhä enenevä määrä suomalaisista hakemaan kolmannen sektorin hyväntekeväisyyden kasvavista leipäjonoista.

        Tällä EKokoomusmafian SSS-täysporvarihallitus yrittää populistisesti ostaa tavallisen alkoholia nauttivan kansan kannatuksen ja suosion. Ei mitään väliä työttömien, huono-osaisten köyhien, opiskelijoiden, pieneläkeläisten, lapsiperheiden, vammaisten, pitkäaikaissairaiden ja työläisten tukien ja työehtojen leikkauksista ja palvelumaksujen korotuksesta, kunhan alkoholia saa helpommin. Monelleko menee läpi? Alkoholimyynnin rajoituksethan oluvat Suomen suurin ongelma ja kansalle pitää tarjota nyt leipää ja sirkushuveja hallituksen toimesta.


    • Spudis

      Vihdoinkin oikeutta juopoille! Sitä on niin kauan kiljua paskat housuissa keitetty että nyt saadaan kunnon lärvipurkit kauppoihin, että pitää lähteä ihan torille juhlimaan ja haavis amandalle hilluun!

      • Thisisrape

        Juoma vaihtuu terveellisempään ja SOS ja terveyshaitat vähenee. Saadaan kossujuopoista viiniasiantuntijoita. Kilju ja pontikka ovat juomista myrkyllisimpiä. Niille kenelle juominen ei ole ongelma niin juoman ostopaikka vaihtuu vain. Taas nuorten kohdalla asia on niin että alle 18 vuotiaalle on rikos myydä alkoholia. Eli missä ongelma on eräillä?


    • Juiiiippi

      Vähiten haitallisin alkoholijuoma on kirkas maustamaton viina jota toki kukin vois sitten maustaa makunsa mukaan. Vichyllä kun lanttaa, ei tarvitse latkia lisäaineita, lisäsokeria tai myrkkyjä kuten esim. viineissä. Hyvin tehty ponu on käytännössä puhdasta kirkasta viinaa.

    • djflsögsöds

      Jep jep, kansa onkin vähän liikaa alkanut kitistä päättäjien Suomen tuhoamisesta. Kansa käänniin ja sirkushuveja lisää, jotta saadaan hommat hoitumaan. Hallitus vaihtoo huutelu, vaikenee känniörinöiksi. No saadaanhan heikompi aines tuhottua näinkin.

      • yuhfvu

    • kovaamenoa

      Tässä yks päivä joku jeppe otti juoksukaljat , nyt päästään juoksulonkeroralliin tai 4s pikataipale . Muuten ihan hyvä juttu.

    • Sjöorm

      Taas yksi päätös,mikä ei ole hyvä kansakunnalle.Vanhasen hallitus laski viinaveroa ja kuinkas kävikään.Tuli enemmän haittaa kuin hyötyä,sillä alkoholiongelmat lisääntyivät ja valtion menot myös.Tämä ei ole henkilökohtainen päätelmä vaan tutkittua tietoa.Leipää ja sikushuveja,näin yritetään lepytellä kansalaisia väljemmällä alkoholipolitiikalla.Yksinkertaisesti väärä päätös,mitä vain kauppiaat ja se osa kansaa pitävät hyvänä jotka joko hyötyvät rahallisesti tai ovat alkoholiongelmaisia.Tavallinen kansalainen saa alkoholinsa kaupasta tai alkosta nykyisilläkin säännöillä.Muutaman vuoden kuluttua voitte medioista kuunnella kuinka alkoholiongelmat ovat lähteneet kasvuun ja kuinka alkoholista aiheituvien haittojen määrä on lisääntynyt huimasti.Nyt tehty päätös oli vain yritys peitellä niitä ikäviä päätöksiä mitä hallitus on tehnyt.Jos oikeasti haluttaisiin hillitä alkoholin kulutusta pitäisi kioskimyynti ja urheilutilaisuuksiissa oleva kaljan myynti lopettaa välittömästi.Täysin kaksinaismoraalista touhua puhua urheilun terveellisyydestä ja samalla opettaa nuoria ryyppäämään urheilutilaisuuksissa.

    • Maksu.tulee

      "Suomalaiset ryyppäävät vieläkin enemmän ja alkoholihaitat maksavat yhteiskunnalle jo nytmiljardeja. Kyllähän me veronmaksajat nämä urpoilut maksellaan".

      Älä huoli, kyllä heikentyvä terveydenhoito pitää huolen että alkkikset eivät hoitoa saa. Ei mene kauaa niin "itseaiheutettuja" sairauksia ei hoideta.

      Ensin se kattaa alkkikset ja vastaavat ja sitten "itseaiheutettu"-käsite ensi vuosikymmenen loppuun mennessä kattaa myös sen että liikenneonnettomuudessa syyllinen osapuoli korvaa hoitokulunsa kokonaan itse kuten maksaa myös ilman ammattilaissuojavarusteita moottorisahalla tai sirkkelillä itsensä loukannut. Sukupuolitautien hoito maksaa aina. Ja talvella jos ilman kengissä olevia liukuesteitä kulkenut kaatuu ja loukkaa itsensä. Voi, mahdollisuuksia löytyy, tässähän on todella säästöjen paikka!

    • 3333

      ROSVOT PELKÄÄ ETTÄ KANSALAISET ALOITTAA KANSANNOUSUN JA VIELÄPÄ IHAN SELVINPÄIN ! .

    • Vaalien jälkeisessä nousuhumallassa syntyi Lahtarihallitus. Dagen efter syntyi Pultsarihallitus. Vasemmistolaiset siivoavat jäljet ja ohjaavat sammuneet hoitoon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1776
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1377
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1336
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1263
    5. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1250
    6. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1209
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1176
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      615
      1138
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      9
      1044
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      974
    Aihe